you'll never dream alone

nu har jag precis kollat på en prinsessas dagbok 2 :) alltså, kalla mig tönt men jag tycker om dom filmerna och ja jag har läst ALLA böckerna. love 'em. ska snart lägga mig och läsa tror jag, har lånat hem kort kjol igen. älskade den förra gången för längesen så tyckte det var dags att läsa den igen. har du inte läst den? do it!

jag känner att jag är sådär onormalt glad idag :) har varit glad hela dan och de blir bara bättre :D synd bara att jag är så himla dålig på att vänta på saker och njuta av tiden. haha. snabbt och nu vill jag hare! omg, hur lät dedär, glöm att jag sa något! hahah! xD

till alla människor jag tycker om: tack för att ni finns, you make my day <3

lägenheten

kom precis hem från nya lägenheten. vart och fixat och donat hela dagen :) imorgon ska vi börja tapetsera mitt rum! ska bli så sjukt roligt. kommer en före bild här så får ni se hur de ser ut! kan inte ens föreställa mig vilken jävla skillnad det kommer bli. från blått till vitt, bara det är ju enormt.


här är mitt rum :)

  
mammas sovrum + vardagsrummet + köket

favorit!

jag är helt hooked on en av ashlee simpsons låtar, från skivan bittersweet. jag bara fastnade för den direkt, sjukt fin text och hela låten är bara grym! tårarna bara samlas så fort jag hör den! min favoritlåt for a long time ahead. hoppas ni gillar den! :)



ashlee simpson - never dream alone

good morning

vaknade nyss jag :) får säga att det var ganska lagom tid för en söndag, inte för länge men ändå inte för lite. jag kan ibland jag vettu ;D haha. idag ska vi få lägenheten. klockan 14.00 skulle vi få nycklarna och då ska taperrivandet börjas, och btw så blir min byrå de första som kommer in i lägenheten! jag är så pepp på att flytta så de är inte sant :)

så fort vi flyttar så ska vi byta bredbandsleverantör och telefonen, villket betyder att de båda faktiskt kommer att fungera hela tiden! shit ! och gå mkt fortare, vilket alltid är ett stort plus :) sen har ju dom solarium man får sola i för 1kr/min och det ligger 5 meter från min dörr, så gissa om jag ska sola? ;)

jag ska se till att ta före bilder på lägneheten idag och sen när allt är färdigt så ni får se hur allt ser ut :) men nu ska jag dra iväg ett mess till matilda och säga att jag vaknat och sen äre frulle! hörs ikväll!



sällan jag i kylskåpet ;) cityfesten <3

sunday

nu kom jag precis hem från crusingen, med matilda :) det var helt dött och nog den allra tråkigaste crusingen, även om de flesta är ganska tråkiga. gud, va jag vill vara 18! då hade man suttit på tant grön och sjungit för fulla muggar ikväll. vi väntade på terese utanför vid bänkarna så vi satt och sjöng för oss själva där vi.

när jag mötte upp matilda på en restaurang vid stationen, så satt dom brevid ett jättebord med massa killar. och jag sa till matilda, haru sett va många bratz det är här? och matilda ba: ja det är brynäs, ishockeylaget asså. jag ba: fan va gammla dom är^^ okej kanske inte den roligaste siuationen, men det var ett sånt där moment, du måste vart där för att fatta.

vi kikade runt lite, tog en cheeseburgare och hoppade på bocken. blev inte så många bilder men här är några iaf :)

jag och bocken.lyckobocken!

crusing

nu har jag precis gjort mig i ordning för att åka ner på crusingen om en stund :) ska gå och ta ettan 27min över. så har ett tag kvar. för la gå vid kvart över senast eftersom det är en bit att gå :)

vi fick just reda på att han som vi köper lägenheten av redan är klar med den! så vi får den redan imorgon! eller får nycklarna då, vilket vore super eftersom vi har mkt att fixa innan nästa helg då möblerna ska in :) måste även prata med han vi köper av, han har nämligen hand om nycklarna och jag ska boka bastun till den 13:e september ;)

funderar på om man ska ha nån slags inflyttningsfest, men jag tror jag hoppar de. fundar förfest den 13:e ? men om jag så bjuder ala jag vill bjuda blir vi ändå inte så många, kanse 5-6 stycken. så får bli jag och matilda, med bastu och en heldag med fixning! och jag har fortfarande inte målat naglarna. tänkte göra det imorn kväll, så de är fint i skolan sen. det nöts ju bort så fort :( jag känner mig verkligen helt tom utan färg på naglarna.


lämnar er med några ord jag sitter och funderar på, det är förundrande hur fort man skapar vanor, med något man gillar, så när du sen inte har dom så känns det tomt så fort.


lekte lite med pappas kamera idag, coolt va? :)

2 DTG

nu har jag precis varit och handlat lite på jysk :) köpte två påslakan set, kronoborg, i precis den färgen jag vill ha! var två för 499kr, vilket är helt överkomligt ju! så lotto där :') nu har jag de mesta till mitt rum, utom de stora grejerna jag ska köpa nästa helg. på måndag får vi ju lägenheten och börjar tapetsera och fixa. ska bli så sjukt roligt!

nu ska jag ta och packa ner de sista i kartonger och kolla vad som ska sparas, slängas eller in i mitt nya rum. börjar få lite småpanik här! har förjävla mkt saker har jag märkt. inte bra atm :P wish me luck :)

nu har jag och mamma beställt min nya tv och en inspelningsbar dvd med hårddisk till vardagsrummet :)
min tv blev en 32 tums! superglad, eftersom jag räknade med en lite mindre, men just i detta läget äre ju bigger is better! ;) hahaha!



cruel intensions

nu har vi kollat på cruel intensions från -99! shiet asså vilka jävla kläder man hade. tycker alla borde sett den filmen! den är tidlös och så sjukt bra. en av mina favoritfilmer. :) med bl a sarah michelle gellar, ryan phillipe, selma blair m fl.
sen började vi kolla på all the boys love mandy lane, min dator dampa dock så vi fick se lite mer än halva. vi får kolla färdigt imorn eller senare ikv kanske :)

nu ska vi koka te, käka kakor och sitta och prata ute på den inglasade altanen, mys! :)


bastu

nu har jag och matilda bastat ! :) mysigt som bara satan och vi bestämde oss för att vi ska åka ner på crusingen  imorgon :) när man inte vill tänka på något ska man sysselsätta sig så man inte hinner tänka på de, och det är precis de vi ska göra! vi tänkte ta sköna skor och gå ner till stan och sen hem igen efter vi träffat lite folk :) vem bryr sig om bilarna?

nu ska vi ta och kolla på film och käka allt gott vi har köpt :) fyfan vilka roliga filmer vi spelat in, men inga ni får se ;) haha, tänk inte sådär nu! det är inga sånna filmer ;D

nybastade och fina ;D
nybastade och fina(?) haha. puss påré gumman <3

ica

nu kom vi precis från ica :') jävla tönt som försöker vara cool och gasar när vi går förbi. man liksom ursäkta? du har en liten rutten, rostig röd ford? vad fan har du att gasa för ? jävla lodare.

inhandlade lite gott iför kvällen. eftersom coca cola lagret var stor köpte vi då godis, kakor, glass och popcorn! muuums! ja vi ska fläska för de är tillåtet idag!

fick skjuts back på cykeln av matilda, sällan då ;) liten skjutsar minst och så ska de vara!


myyys

kom nyss hem från skolan :) nu ska jag och matilda plugga lite och ha det gjort, så vi kan tare lungt hela helgen! sköööönt. det behöver jag verkligen! komma ikapp med livet och mig själv.  aja, orkar inte dra värsta långa historien som ingen orkar läsa, men livet är både FANTASTISKT atm, men även bajs finns ju så :/

senare ikväll ska vi sova själva och basta! kommer MASSA bilder och blogginlägg under natten, så har ni något trevligt imorgon morron, eller när du kommer hem från festen ;)


Obs! bilden är tagen någon gång innan kriget. ;)

nyvaken?

okej, klockan är 20 över 7 och jag är så trött att jag tror jag avlider! hur fasen ska man överleva de här året? just idag finns det ju fan inte ens något värt att gå upp för^^ ska in till skolan till 8:30 för att sitta själv på en biologilektion i två timmar, sen sluta eftersom flera lärare är på limön. värdelöst är vad de är.

efteråt ska jag gå på stan en snabbis med matilda, som har filmkunskap. jag vill hitta ett snyggt vitt linne, som passar till fest och i skolan. lycka till i gävle jessica!

jävla gävle?

börja ju känna att namnet inte bara är en slump^^ haha, seriöst? finns det något ställe i denna stad som kan snacka skit som i gävle? näe inte direkt då. det är ju något vi är riktigt duktiga på här! som om det vore nått att komma med.
för att tatta en liten slinga så tänker jag bara säga:

välkommen till gävle, där dina hemligheter är nyheter, och det du inte vet om dig själv, vet alla andra...

ja, 17:00 är väl kul?

idag slutade man klockan 17:00, som man kommer göra alla torsdagar för HELA tvåan! seriöst! det är förbud att hålla kvar en så länge! + att jag börjar kl. 8:30 OCH dagen innehåller 3 timmar dans. troru min hjärna är pepp på biologi klockan 14:10-17:00 då? näää!

nu ska jag ta och göra alla läxor jag har :) ja! tänka sig att estetiska programmet visste vad det var! en läxa, sen tycker denise att hon är en tuffig^^ så kan man ju ockå se de! ska läsa och svara på frågor på svenskan och sen skriva en hypotes om ett expriment vi börjat med på biologin idag. okej, jag kan redan svaret så lär bara skriva ner de^^ men det gäller ju att orka också! xD


bittersweet

har precis börjat lyssna på ashlee simpsons nya skiva, bittersweet :') en av mina favoritlåtar med henne är invsible. här kommer den :)

 
You're the one who looked right through me
Now you're saying that you knew me
When I was invisible
And you're the one who walked right through me
Now you're saying that you knew me
When I was invisible

karnival är bäst i rio

nu kom jag hem från skolan alldeles nyss, eller ja typ 1 timme sen (A) men aja, vi hade först matte, svenska sen idrott :) var en ganska skön dag. hann stretcha lite efter idrotten och min träningsvärk börjar bli lite bättre! ormsalva kan jag starkt rekommendera om du har ont i en muskel! den finns på apoteket, är billig och den är helt luktfri! :)

ska se mumien - drakkejsarens något senare :) någon som sett den som vet om den är bra? ska ju gå ändå, men vore kul att höra vad ni tycker om den :) skönt att man har lång tid innan så man hinner duscha och fixa sig och så, men seriöst vad har man på sig på bio? man kan ju inte vara för uppklädd, men inte är nedklädd heller? var hittar man det där lagoma? täntke iaf ta ett linne från MONKI och mina svarta diesel jeans :)

 

Linne från MONKI, 129kr
Jeans från Diesel, 1199kr
Matilda halsband från cityfesten, 40kr

the bomhus way of life

m skom precis in från en promenad med min älskling, gumman jag älskar dig! det ska du aldrig glömma. vi snackade om bomhus, killar såklart och skolan :) de gamla vanliga. fyfan va mkt drama det är i våra liv just nu! seriöst, vi drar upp en realityserie. the bomhus way of life! 

 när vi satt nere vid källö, så kommer polisen! jag menar hallå? så stannade dom och troru inte det kliver ut en ung snygg polis! shit, vilken tur man har eller inte. frågade om nå jävla moppegäng, sällan bomhus! aja, vi visste ju inget så han åkte igen. pinsamt att dom ska behöva åka och kolla sånnadär grejer! kul jobb liksom. men både jag och matilda växte en meter när han trodde vi hade gått ut gymnasiet redan! vilken trevlig prick får man luuuungt säga :D

så en dag som startade ganska dåligt, blev till slut en mkt bra dag ändå :)


the hills!

yeeeees! min dag blev nyss så mkt bättre :D och nu ser jag även att de nya the hills avsnittet har kommit ut! är 2 minuter kvar på nedladdningen, sen äre direkt ner i sängen och kolla kan jag lova! :) love, love i LOVE it. och när jag säger älskar, så menar jag älskar! :)

näe, nu ska jag kolla på det och sen ska jag måla mina naglar. :) har varit utan det i typ 2 veckor! håller på och döör, känns så tomt på fingrarna så nu blire svart igen!

karma....again

alltså ja nu kommer de ett karma inlägg igen för jag känner att det var alldeles för längesen sen förra gången. :) haha, eller det kanske finns lite andra faktorer också (A) haha. alltså jag börjar seriöst tro på de nu! det måste ju bara vara så! eller så äre ödet som spelar in och jag tror nog fan mer på de, eller kanske en blandning av båda?

vi säger atm ödet, bara för att jag inte ska se ut som världens idiot som sagt (skrivit) att karma inte funkar! jag tar tillbaka alla mina dumma karma inlägg, förlåt karma! 

jag känner verkligen att den här sommarn har sugigt, hela livet har varit ganska trist och dött sen januari typ ^^ men nu känns de som om de faktiskt är på väg att vända, förutom min extrema träningsverk då, men den är ju bara temporary! så tack, tack tack vem det än är som styr. gud, karma, ödet, vem det än är TACK!

och kom ihåg:
den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! (A)


stress!

omg, så jag stressade imorse! inte roligt alls, helt förstörd morgonfrid. tog nämligen bussen 9:24 härifrån, kom fram i stan nästan 10 i ! och jag skulle hinna gå till skolan, upp till andra våningen, hämta böckerna, ner igen, till norra skolan och allt innan den blev 5 i ! oh jag hann! ;) men jag sprang som en jude och fick en ordentlig träning! :D dansat 2½ timme sammanlagt idag också :)

ja juste! vi hade ju vår första danslektion med nya läraren vår, gud va kul det var! det är verkligen högre nivå än förr och shit va jobbigt! jag har så ont i mina ben just nu, ge mig benmassag! SNÄLLA! jag tror jag avlider.

aja, nu är jag så jävla trött så jag ska ta och läsa lite CHIC och sen ska jag sova! har sovmorron till samma buss som jag tog igår och eftersom imorn blir en lodardag behöver jag inte gå upp förens halv 9! sköööööööööööööööööööönt!

what a day

idag har jag ett ganska fullspäckat schema! lämnar huset klockan kvart över 9 och kommer hem med 21:20 bussen. först har jag svenska, kontaktlärartid, lunch, daaaaans(!) och sen ska man duscha och skit. på kvällen äre lyrisk jazz som gäller! ska bli ruggigt roligt faktiskt :D den börjar klockan 20.00 :') cristian och nelly skulle också gå :) mkt skönt!

när nu ska jag sminka mig! :') btw så andänder jag min nya väska idag! love it! uppdatering om dagen kommer ikv! :)


stepp/swingdansen den 22maj 2008

doing the impossible

alltså nu måste jag dra ut ett till blogginlägg, för det omöjligt har hänt!

jag, jessica modd lindberg, har satt ihop en ikea pryl, helt själv! jag satte ihop min nya klädställning helst själv, utan någon som helst hjälp! alltså kan ni förstå vilket mirakel det här är ? jag har gått och blivit superjessica över en natt!

grattis till mig! :D


bara för att jag är så glad, så bjuder jag på den allra fulaste flumbilden jag har! varsågoda och njut! för det här händer inte ofta kan man väl lungt säga! ;D




banankartonger

banankartonger, ja om nån vecka så bor jag praktiskt taget i en känns de som! idag har jag hållt på och plockat ner hela mitt klädrum, som nu är tomt. fick en hel plastsäck med skräp och 8543576 tomma skokartonger (A)
blev sammanlagt bara en låda att spara och en att ta med till lägenheten, och eftersom mitt sovrum  nu bara innehåller mina kläder och smink typ, har jag inte mkt annat kvar som du förstår :) ska bli ruskigt skönt att bli av med allt skit man sammlat på sig under åren, och jag är sjukt dålig på att slänga grejer! tog mig 4 ggr att rensa ut min garderob ordentligt, för jag kan inte slänga allt på en gång (A) det gör ju ont att slänga kläder och skor för sjutton!

nu sitter jag och lyssnar på lite musik och chillar :) ska snart (när jag bloggat färdigt vill säga) städa mitt sovrum. har kommit en bit på väg och nu äre bara skrivbordet kvar, men det är ju itne så bara ska man påpeka! allting jag inte vet var jag ska lägga, lägger jag på skrivbordet vilket leder till att man inte ens kan se vilken färg det är ^^ och mitt upp i allt står datorn. atm ligger det klänningar på vänster sida om datorn och matteböcker + theas presenter på högra sidan.


ikea

vad skulle man göra utan ikea? jag tror seriöst jorden skulle gå under! eller man skulle ju iaf inte ha så mkt möbler, eftersom möbler är dyrt så det räcker när det är billigt! idag var jag och mamma iväg på ikea för att köpa vårt soffbord (?) eller coffeetablee som man kan säga. när vi kom dit så blev jag överlycklig för de hade fått in precis den byrån jag ska ha i fyndhörnan! fan vad jag hittar saker där nu förtin :) den var inte ens skadad, det var ett visningsex så det är absolut inge fel på den alls! :) LOTTO. sen gick vi vidare och fick ett visningsex bord också, för halva priset!
när jag trodde att dagen inte kunde bli bättre så gick vi förbi avdelningen där dom har klädställningar och som vanligt så kollade jag efter den jag vill ha, som inte funnits nu på ett halvår typ :( och troru inte dom har fått in den igen? :D lyckligaste jessica var snabb och snappade åt sig den nästa sista som fanns kvar! igen, LOTTO!


min byrå :) orginal pris: 699kr, mitt pris: 425kr och klädstänning för 229kr :)


lauren conrad

Lauren Conrad, min stilikon! jag verkligen älskar hennes stil, och har hon det så har jag det. kan nog lova att det inte är bara jag som gillar hennes stil. Lauren är just nu en av de största trendsättarna i hollywood!
Tänkte därför nämna några av mina favoriter för hösten, som såklart Lauren också använder! :)

bild nummer 1 har vi många av mina favoriter.
1. först har vi ett par stora svarta solglasögon! ett måste för dom dagarna då man bara vill gömma sig + att dom är ju så sjukt snygga!
 2. en scarf, något som alla borde ha i sin garderob atm! Lauren är en flitig användare av sina och jag har precis inköpt min senaste. en marinblå och vit randig med guldberlocker, så snygg! finns på cubus. även h&m är bra på billiga scarfs á la Lauren Conrad.
3. jackan. Alla höstens jackor går i olika gråa toner, men även svart som alltid. Lauren kör även på rutigt, som är trendigt i höst, där är dock en grej jag personligen inte använder. höstens jackor blir mkt stora kragar och öven dubbelknäppnng. precis som Laurens jacka är många lite a-formade, ofta med skärp i midjan. min gråa kommer ifrån ellos.se och finns även i rutigt och svart!
4. de svara stuprörs jeans är min absoluta favorit och jag äger såklart själv ett par. jag vet inte var Laurens kommer ifrån, men mina kommer ifrån Diesel.

bild nummer 2:
1. grått är ju, som du nog har märkt, höstens färg! och även min favoritfärg atm. svart funkar alltid, men i höst känns grått hetast. ska man vara riktigt trendig ska du definitivt matcha grått och svart, gärna rutigt! alla olika former av grå funkar och även silver!
2. svarta naglar. ingen har väl undgått vågen med svarta naglar i hollywood och överallt! det är något som håller i sig, och något som jag har ständigt!

något jag känner att jag måste ha i höst är mörkblått nagellack och stora silverörhängen (ringar). om det nu är trendigt eller inte kan jag ju inte säga, men det är definitivt något jag tänker köra på året ut :)

Bild 1
Bild 2

how do they do it?

alltå, hur får man tiden att räcka till? jag känner redan att stressen och tiden skolan tar är svår att vänja sig vid såhär efter sommarlovet. man är van att bara slappa och göra vad man vill, så helt plötsligt ska man upp tidigt och plugga och DANSA! vid tiden jag kommer hem, käkat och hunnit sätta mig så äre ju för guds skull nästan dags att börja fixa för morgondagen igen och sen sova :S hur ska man hinna göra annat?

sen kommer helger, som nu. jag känner verkligen att mina prioriteringar har ändrats, nu säger jag inte att jag inte ääääälskar att festa, vilket jag verkligen gör! men just nu känns sömn som en större prioritet, precis som att allt innan 18 nu känns som helt bortslösad tid. man är så sjukt nära, men ändå så långt borta.



dans <3

show me the money

på måndag kommer lönen! vilket för mig innebär alla möbler till mitt nya rum! ska åka till IKEA och handla allting såfort vi flyttar. Vi får lägenheten den 1 september, ska flytta in alla möbler den 7 september och vi lämnar över vårt hus den 12:e, så jag har 5 dagar på mig att bygga ihop allting och möblera :) ska nog hinnas tror jag! med lite hjälp så, btw någon frivillig på att bära mina tunga grejer och plocka ihop en hylla på +50kg? give me a call! ;D

gud va jag känner mig pepp på matte! asså ja jag låter som en supertönt, men so what? jag gillar matte! there, i said it. som vanligt har jag 2 böcker, som ett miffo. båda vanliga och naturs lite svårare bok, tror jag ska läsa båda faktiskt! det är kul att lära sig saker, och fatta vad tråkigt livet skulle vara utan skola? jag skulle iaf sakna de! :)


ben & jerry

idag sov matilda över här :) var nån jävel som ringde mitt i natten flera ggr fast jag tryckte upptaget. svarar inte på dolda nummer längre, är aldrig nån jag har lust att prata med eller känner :S
vid 12 åkte vi ner och käkade på stan och sen tog vi en shoppingrunda. matilda fyndade en klänning och jag en scarf för 50kr på cubusrean! and i love it! Lauren Conrad har haft en liknande så jag var såklart tvungen att ha den. och nej den är faktiskt inte svart på en fläck! :D

vi köpte även ben & jerry glass! mummmmms! bohemian rasperry heter smaken. det är vaniljglass med hallonrippel och brownie bitar, kan det bli mkt bättre?


nya frisyren!

har precis varit och klippt mig! :)  bloggar mer senare, men här kommer en bild! :)


frisören

nu sitter jag på bibliotekt (nej jag är inte en tönt), eller kanske lite är jag nog allt! har precis lyssnat på ipoden och skrivit färdigt en liten uppsats om mig själv till vår danslärare :) ska in på måndag så jag tänkte att jag lika gärna kan göra den medans jag väntar på att jag ska klippa mig klockan 14.00 :) så jag satta mig på bibblan, som ligger 100m från min frisör och fixade de. jag är en hurtig arbetare så blev färdig på en kvart, så nu sitter jag här på en lånedator och det är pinsamt att erkänna men den här är snabbare än min hemma^^

min frisör heter btw hårstället :) ligger ovanför lampbutiken/elkejdan på hörnet i början på söder här i gävle :) den ska jag VARMT rekommendera! min frisör heter lena och hon är sjuuuukt bra! hon gör precis som man säger och hon kommer ihåg hur man vill ha det varje gång. har aldrig varit med om en bättre frisör och jag tänker aldrig gå någon annanstans!

sörjer dock lite, eftersom de kommer försvinna några centimeter på mitt redan tunna och slitna hår :/ ni som känner mig vet att jag vanligtvis har så tjockt hår att det är drygt :P men efter löshåret så har jag fått tunt :( mitt vanliga kommer ju tillbaka men nu äre tunt. ganska skönt måste jag säga, iaf enligt mig eftersom jag nu kan sätta upp håret utan att få ont :D men längden vill jag inte tappa :( så jag ska börja använda mina clips ganska mkt. kan man variera mellan långt och halvlångt när man vill! praktiskt och billigt! vill du ha löshår, köp med clips! lim blir bajs och extensions tovar, iof så funkar extensions bra på de flesta, men på mig blev de jättetovigt! beror på min hårkvalitet, så haru strävt eller jättetjock så använd clips :) och vad du än gör måste du köpa ÄKTA hår! aldrig syntet! =)



prommis

nu har jag kollat på de nya the hills avsnittet och känner att jag åt liiiite för mkt godis då. sällan jag då! ;)  jag hurtade iväg till brynäs tidigare idag och snart ska jag iväg ut med matilda på en prommis :) och mys i knullnätet ofc!
känner att idag är en deppdag och då behöver jag träffa matilda! finns det någon jag delar allt med är det henne :) inget dåligt menat men för att citera en jonas brothers låt: she's the only one who's got enough of my heart to break. det kommer hon ju inte göra, men aa ni fattar meningen med de :) älskar dig matilda! <333


matilda <3 jessica = it's more then love, it's the reason why the sky is blue <3

the hills season 4

yeeeeeeeeeeeeeees! kan man jubla högre, mer eller bättre än när man får reda på att the hills season 4 nu är i rullning! det första avsnittet har kommit ut i USA, och jag har det nu på min dator! yes, yes, yes!
The hills är mitt absoluta favoritprogram och jag har nästan avlidit i sommar utan nya avsnitt! vet inte vad jag ska göra när det tar slut, men förhoppningsvis äre många säsonger kvar för tittarsiffrorna bara ökar för varje säsong :)

Hedi, Audrina, Lauren, Whitney

i did it again!

igår slog jag mitt eget rekord! in blogg fick 64 unika sidvidningar och 133 visningar sammanlagt! får väl tacka alla mina vänner som länkat tll min blogg :) bl a johannagreen.blogg.se, check it out!

idag var den första "schema" dagen i skolan, riktigt najs att inte vara yngst på skolan längre. Okej, låter helt töntigt men det märks verkligen att man är äldre nu^^ eller asså alla små 92or som springer runt gör ju att man känner sig ganska mkt större om jag får säga. tror att många håller med.
dagen började med att vi skulle haft ett danspass, men eftersom lokalerna inte är färdiga så gick vi igenom kursplanen och pratade lite allmänt om hur danspassen kommer att se ut :) blir mkt modernt vilket ska bli ruggigt kul. jag har inte dansat på så länge att jag t o m drömmer dans! har drömt upp en hel koreografi som jag ska försöka mig på efter filmen.

klockan 4 ska jag ta bussen till fjällbacka tänkte jag och köpa lite godis :) efter det ska jag ta ettan och åka till mormor och käka middag, eftersom vi inte gjorde de igår. hopas på något gott och efterrätt såklart! ;)


brilliance

nu har jag gjort slingor i håret :) använde schwarzkopf brilliance, färgen guldblond. venne om det blev nå bra än, tror inte det syns så mkt :S så inget att rekommendera iaf. jag tänker gå tillbaka till h&ms slingblondering! den ger helt klart bäst resultat på mig.


 
fixade matilda header en aning idag :) ska hjälpa henne med lite andra småsaker, som bildramar, ändra texter, färger m.m men måste säga att hennes header blev ganska lyckad, tog ju bara 5 minuter och är superenkelt!
spana in den och henne blogg på lundbergskan.blogg.se


ny bloggdesign, igen ;)

nu har jag ännu en ny bloggdesign! jag tyckte verkligen min förra var jättefin, men jag känner att jag vill ha något lite enklare och mer "mig", eftersom det ändå är innehållet man är ute efter om man nu är här inne på min blogg och surfar :) hoppas jag iaf!

kan ju börja med att säga att jag vill INTE ha några kommentarer om min nya header, mig eller mina bilder om ni inte har något snällt att säga. tycker ni inte om de/dom så är det ingen som tvingar er att titta! det här är jag och that's it!

just nu är jag med matilda, vi har bloggat, fixat bildena och överlevt regnvädret som kikade förbi ;) vi fick våra skåp idag! tyvärr har vi i olika byggnader så vi ska dela på båda, men det som tekniskt är mitt inne i stora byggnaden, blir väl huvudskåpet, det märker vi ju om ett tag :) vi ska såklart pimpa de! och såklart så snodde vi galjgrejen från ett annat skåp så nu ska vi sätta upp den och matchande galgar såklart! kodlåsen var slut på clas ohlsons, så dom får de bli en annan dag! vi kör på de gamla hederliga än så länge. 
 
fick veta att schemat börjar på en gång imorgon! så jag börjar med dans, blir inge dans, eftersom lokalerna inte är färdiga förens måndag. :) vi ska ses, prata kursplan och bekanta oss med vår nya lärare som btw verkar mkt trevlig! vi fick se dom nya lokalerna idag iaf, dom var riktigt fina och det ska bli ruggigt kul att börja dansa igen, även om det känns trögt i början, eftersom man är lika tränad som en kotte just nu. dansarna är ju nu nere i 6 stycken eftersom josefin ska byta skola, vi kommer sakna dig josefin! :) <3

några visdomsord om gävle: Dina hemligheter blit till nyheter och det du inte vet om dig själv, vet alla andra..


barbie&blondie

nya bilder!

här kommer gårdagens bilder :)






skolstart

imorgon äre skolstart :) har precis sett mitt nya schema, som kommit ut på vasas hemsida. jag har sjukt mkt dans och sjukt mkt biologi som jag har helt själv! :S hjäääälp!

måndag: 1,5h dans
tisdag: 1,5h dans
onsdag: 1h idrott, 1,5h dans
torsdag: 3h dans
fredag: 1,5h dans

sådär mkt dans komemr jag ha varje vecka! + att jag idag har anmält mig till kursen lyrisk jazz på måndagar klockan 8 på ackes, nån mer som ska gå ? :) jag längtar till skolan imorgon och jag har redan valt kläder! får bli min nya tubtop från gina och mina rutiga shorts från new yorker!

fotosession

idag hade jag en 2 timmars fotosession med min lånade kamera och matilda :) bilder (som går att publicera) kommer imorgon! men här är ett smakprov ;)


psykologi?

just nu sitter jag och kollar på sex and the city, och jag lovar dig att den där serien ger mer råd gällande kärlek än någon psykolog, bok eller annat kan göra! och just i det här avsnittet pratar dom om en sak som jag själv har en stark undran om...... har ditt förhållande till din pappa en betydande roll i hur dina framtida förhållanden med män kommer se ut?

jag själv har ju om du inte vet skilda föräldrar. de skilde sig när jag var 6 år och jag har alltid bott med min mamma :) innan jag hade fyllt 10 hade båda mina föräldrar nya respektive och pappa hade gift om sig och skulle snart få min första halvsyster. eftersom vi bodde så långt bort från pappa och de faktum att jag inte kom överens med hans nya fru, blev vårt förhållande ganska icke existerande. jag ville inte bo hos honom när jag åkte upp hit och det har aldrig varit så att vi bara kan prata om saker. jag kände aldrig att jag fick den bekräftelsen att han älskade mig eller ville ha mig. även om jag idag vet att han ville det såklart. man måste verkligen lära sig att prata med folk, istället för att överanalysera saker och gå och undra. är det inte bättre att få reda på sanningen även om den gör ont?

om man nu ska kolla på den teorin dom pratade om, på mig stämmer den iaf in. jag tänker inte gå in på detljer hur mitt kärleksliv ser ut, men kan det inte vara därför det ser ut precis som de gör? jag antar att vi aldrig får veta om det är så eller inte, och om det är så ska jag vara den som bryter trenden och får det att fungera. nån gång, nu eller sen.

it's better to have loved and lost, then to never have loved at all.

hour by hour

idag har jag faktiskt haft en ganska fartfylld dag, jämfört med de andra dagarna i sommar iaf! nu äre bara två dagar kvar till skolan börjar och ja jag längtar :) inget kul med sommarlov i sånt här väder + att jag saknar människorna och dansen som FAN! :( så här såg min dag ut idag:

07:30 mamma kommer in och säger hejdå
12:00 jag vaknar och ser att pappa messat att han slutar jobba 2
12:45 jag går ut för att ta bussen till stan och köpa busskort
14:20 bussen hem
15:00 lagar mat och käkar
16:00 packar ihop i rummet uppe
16:30 drar igång en tvättmaskin och handtvättar som en lite jude
18:00 mamma kommer hem och jag sätter mig vid datorn

 och här sitter jag fortfarande! :) haha. vem kunde gissa de? tog lite snygga bilder på mina ögon, måste säga att jag älskar dom ganska mkt, eller färgen iaf. ville alltid ha blåa förr, men nu vill jag ha mina gröna sköna :D

nu känner jag att jag längtar lite efter hösten, så jag får använda min nya snygga jacka som jag bestämt mig för att behålla! jag menar hur snygg är den inte för att kosta 300kr ? okej, den kostar ju 500kr egentligen, men eftersom det är mig vi snackar om så köpte jag ju den såklart när man hade 40% på valfri vara ;) och måste säga att den är så chic! nu äre bara converse kvar, vart kan man köpa sånna här i gävle? 

min nya jacka :)

äntligen!

nu har jag äntligen fått sladdarna och batteriladdaren till pappas kamera! :) var inte så mång bilder, men alla är bättre än noll. såg t o m att jag försökt vara lite konstnärlig med drinkbilder, måste säga att jag fick lite lotto , vad tycker du ? :)

  


Matilda drink som är den vänstra på nedre bilden är vodka, grappo och lime! :)
Min "drink" till höger på nedre bilden är vodka och lime :)

just another sunday

idag har väl varit som en vanlig söndag, förutom att det faktiskt har hänt saker! :O vem visste att det kunde hända en söndag? man fortsätter att bli förvånad hela tiden. men det kom ju såklart inte gratis, kalaset gick på 1200kr, men det får man väl säga att det är värt ;)

var på stan med matilda och shoppade lite skolgrejer :) Hittade ett 12ämnes block, några pennor och ett speciellt block till matten :) som jag måste satsa stenhårt på iår! tack och lov att vi inte har PA iår igen säger jag bara, då vore jag ju köörd! sen handlade jag nytt puder och födelsedagspresent åt farmor, som fyller på onsdag! GRATTIS :)
Sen var vi in på JC och kollade, var halva reapriset och så fanns det ett par baggy i perfekt färg i min size, och dom passade! lotto kan man bara säga. 300kr kostade dom, orginalpris 999kr , leeeeeeeeeevisar :) så dom är sådär skönt levis mjuka och tunna! bästa impulsköpet på länge du :)

när jag kom hem satte vi ihop min nya lampa, som jag ska ha i mitt nya rum :') vit kristallkrona helt i plast., så jävla läckert blev det. Sen kom även min jacka, venne om jag ska behålla den men jag tror det iaf , den är så himla classic :) sånt behöer man ju ibland också! så nu har jag bara converse kvar att köpa :)

kollade nyss på party till döds, med matilda :) den gick på 5an och var ruggit bra! jag gillar sara paxton också, så det var ju ett stort plus :)



jonas brothers

jag är helt kär i jonas brothers nya skiva! så här kommer en rekommendation från mig, köp den eller ladda ner den, för den är verkligen grym! här kommer en av mina favoritlåtar från skivan:



Jonas Brothers - Sorry  

kräftskiva!

igår kom man i säng klockan 4 ungefär, inte duktigt jessica. jag som skule försöka sova lite tidigare än 2 varje dag, men där ser man ju hur fort det sket sig. aja, jag har börjat lärt mig att om man vill uppnå någonting ska man aldrig ha ett mål. för då skiter det sig alltid. eller vad tycker du ?

idag vaknade jag runt 12.30, måste säga att jag inte ville vakna eftersom jag drömde MKT härliga drömmar ;) som jag ej tänker dela med mig av, if you know what i'm saying ;) härligt som tusan vare iaf. ville verkligen verkligen inte vakna :( men vad ska man göra åt saken, man kan ju säga att det har varit mysigt om man faktiskt vaknade och det hade hänt. haha, om man ändå hade sådan tur hela tiden ;D

nu har jag precis packat ner alla mina filmer och böcker, så nu blire inge filmtittande förens flytten. men jag tror jag överlever, om inte kutar jag över till matilda och lånar ett par! :)

nu ska jag iaf duscha och sen fixa mig, ska iväg till farmor och fira att hon fyller år med familjen, tror vi blir typ 16 pers. och då äre BARA den närmaste familjen, som barn och deras barn :P jaaap vi är en hel stor tjock jävla släkt. xD


rekord

Yes! igår den 14/8 fick min blogg rekordmånga visningar! :)
jag blir så himla glad! okej, inte hur många som helst, men att så många kollar på min blogg känns så grymt roligt! man måste ju alltid börja någonstans liksom! Tack till alla er som varit in och kollat och ni som läser min blogg regelbundet, har nu även bloggkoll :) rekordet blev: 47 unika sidvisningar och 117 sammanlagda! TACK! :)

the notebook

nu har jag precis kollat på the notebook :) fyfan va bra den är! sitter här med helt rödsprängda ögn och en täppt näsa! men det går bara inte att låta bli! folk som känner mig vet att jag inte gråter för vad som helst, men ibland så bara går det inte att låta bli! om det finns någon där ute som inte gråter av the notebook, har man inga känslor!

idag blir det tvätt, etfersom tvättmaskinen var upptagen igår också! men nu jävlar ska det tvättas! sen ska jag duscha och fixa lite, äre bra väder blir det boulongern ikv, men vi får väl se med det här landet. känns nästan som att man måste gå till ica och köpa riskakor också, är fortfarande sugen på de (A) 

Imorgon blir det stan med matilda, köpa sånt där grejs så man förhoppningsvis kommer till uppsala på måndag :) sen ska jag iväg och käka kräftor och fira farmor klockan 18.00 :) måste köpa present imorgon också, nått förlag på vad man kan köpa? :S  


one of those days

idag har jag varit världens lataste människa! jag tog mig upp ur sängen runt halv 1, bara för att dra i mig en panpizza och sen krypa ner med datorn i högsta hugg :)

Totalt idag har jag kollat på lite make me a supermodel, filmen love guru, lullat på nätet och ändrat mailadress! det kan man fasiken kalla på tiden alltså :) har velat byta i typ 3 år, men jag har aldrig tagit mig tid. eftersom min dag idag var lika värdelös och onödig som VHS filmer i en DVD, tyckte jag det var dags att lösa problemet =) Nu tänkte jag ta och tvätta lite, som jag skjutit fram i sisådär en vecka vilket har ledit till mkt lite kläder i garderoben :P sen ska jag nog träffa matilda :) vi får se hur det blir. Ska iaf ta och käka lite äpple! om du ville veta ;)


MIN PUSSGURKA & JAG<3

nya bilden =)

Var en kille som fixade min bild litegranna i photoshop :) måsta säga att det blev grymt mkt snyggare med sån liten skillnad! :)
vilken tycker ni var bäst?

ORIGINAL   
                                                          


FIXAD


när ska killar växa upp?

alltså nu blir det ett seriöst klagoinlägg! jag är så förbannat trött på äckliga jävla killar som ska ha åsikter till exakt ALLT! och när dte kommer till tuttar verkar det ju inte finnas något roligare att kommentera! det kallas avundsjuka för dom har absolut noll chans att få det!

Jag ladde ikväll ut den bilden jag har i inlägget innan det här på gavlefesten och vad händer? det tar typ 10 mionuter sen har man 20 kommentarer, från folk jag inte känner. visst, lägger man ut en bild får man ju de, men det finns hejd på de! jag lägger ut bilden för mina VÄNNER att se, resten skiter jag i. varför ska alla kommentera massa grejer som : "hej tuttar" eller "jävlar vilka tuttar" på en HELT VANLIG bild, som ser precis ut som den bilden 100 andra tjejer har lagt ut samma dag, men bara för att jag har tuttar äre en "porrbild".

Nu vill inte jag verka diskriminerade, men det här är fakta! om en tjej som har mkt små bröst lägger ut den bilden jag la ut tidigare idag, så skulle hon itne ha fått några sånna där äckliga kommentarer om sina tuttar eller att det var en "porrbild" eller att hon puschade! vilket jag inte gör!

jag ser ut såhär, och jag tänker klä mig precis som jag vill, göra precis det jag vill och har du ett problem med det? get over it din jävla tönt eller helt enkelt: HÅLL KÄFTEN!

fyndarn på hugget ;)

som ni alla vet är jag storfyndarn själv och idag så rååååkade jag göra det en gång till ;)
Jag var så sjukt duktig imorse och klev upp halv 9! tänka sig, och sen åkte jag och mamma ut till IKEA och valbo för att kolla på möbler och tapeter! nu är det bara lite mer än 2 veckor kvar tills flytten :) kommer massa före och efterbilder då! men iaf, vi plockade på oss lite inne på IKEA och sen gick vi förbi fyndhörnan! och vad stod inte där? en byrå som mamma skulle ha för 595kr istället för 949kr, bara för en liten repa som inte ens syntes typ! och sen hittade jag en 160x200 resårbotten för 2 995kr! lyssna på det här då, Orginalpris för madrassen var 4 995kr! rea, rea, rea! :D och vet ni varför den var på rea? det var små fläckar på den, på undersidan! i mean, who cares?

när jag kom hem så mötte jag upp matilda och vi tog moppen till ica och fläskade loss som på galna valrossar ;) ångrar dock att jag inte köpte nå riskakor! är ruggigtsugen på det just nu (A) någon mer som älskar det ? :)

nu har jag fått in 3 nya bilder på bdb från cityfesten, inte mkt men check it out :) här kommer min favoritbild från hela helgen, enjoy :D


shoppingspree!

idag har jag varit och shoppat på stan med min farmor :) köpte lite smått och gott till nya skolåret, nu är man ju faktiskt inte yngst längre! haha. Köpte skolväska, ny plånbok som jag btw är helt förälskad i, massa asniktsprodukter, schampoo från make-up store och två par örhängen som jag även dom äääääälskar! ta en titt på mina godbitar ;)

1: 2:  3:          
4:  5:



1: Örhängen från glitter 59,90/styck
2: Produkter från ACO's hudvårdsserie (44,50kr, 38,00kr & 32,50kr) + Stioxyl 69,90kr
3: Schampoo från Make-up Store 99kr
4: Plånbok från Wedins 199kr
5: Converse väska, köpt på Wedins för 499kr

inköpslista

imorgon eller tekniskt sett idag (klockan är 01:05) ska jag på stan med farmor :) ska inhandla lite grejer och i hopp om att komma ihåg allt så ska jag göra en inköpslista och sätta ut den här, även om den inte är så speciellt lång! xD

[  ] Skolväska (Converse, svart)
[  ] Peeling (vet du någon bra? lämna en kommentar!)

SexAndTheCity=IRL?

jag satt nyss och kollad på satc (sex and the city) och tidigare i veckan läste jag en artikel om att gossip girl är de nya "satc", det fick mig att tänka på lite saker. ni vet hur folk som inte gillar sånna serier säger att dom är overkliga och överdrivna? well guess what, the're NOT! anledningen till att folk fortsätter kolla på, anledningen till varför det fortfarande tillverkas är för det är intressant att kolla på. hur komplicerat och invecklat det än verkar är det faktiskt så the world works. girlworld at least. ja, vi pratar om ALLT med varandra. ja, vi har en kommentar till allt. ja, vi går bakom ryggen på varandra mer än killar. ja, vi kan vara ovänner ena dan sen vänner den andra. visst, man kan säga att tjejer är värre på att såra varandra med sina ord än killar med sina slag, men du måste ju hålla med om att vi är bra jävla underhållande? haha! xD

aja, idag har jag och matilda dragit ännu en heldag, eftersom vi måste hinna med hela OTH säsong tre innan säsong 6 börjar i USA den 1 september! omg, om man kan längta mer än vi är man ju galen :) sen kollade vi på vanity fair med reese witherspoon. bra film, men lite konstig får man väl säga :) kollade även på boogeyman, shiet. på oth såg vi det avsnittet med lucas och haley och då dom läser sina predictions för närmaste året. gud va jag älska det avsnittet, och precis som det nog skulle bli för oss alla har dom så jäkla fel. vem vet vad som händer de närmaste året? vad vore livet om man visste precis vad som skulle hända? mkt tråkigt, även om det dock inte skulle vara fel att få varning om ett och annat, så man slapp göra de stora misstagen. jag tror dock man måste göra dom ändå, man lär ju sig av dom, sometimes.

tänkte lämna er med lite visdomsord :) haha.
det är våra minnen som formar oss till dom vi är. de är dom hemska minnena som sätter sina spår och överröstar de goda, men kom ihåg att dom formar oss precis lika mycket. och utan båda skulle vi inte känna något alls.


cityfesten!

bajsigt väder och ruggigt dåliga artister, men vafan bättre kan det knappast bli asså! det kanske var att ta i, eftersom hade det varit bra väder hade det varit roligare :) men det var jävligt roligt ändå!

Onsdag:
På onsdagen var jag och matilda ner, nyktert! får jag tillägga. träffade massa människor och jag köpte en piercing, som jag är TOTALT kär i! i love it i love it! sen sov vi i lägenheten, som vi gjorde hela cf. ruggigt skönt vare!

Torsdag:
På torsdagen så fixade vi oss, innan vi gick till matilda fars lägenhet och drack lite med lite pojkar vi känner :) körde ölspelet och jag blev ruggigt full :P men gratis är gott, erkänn? sen vandrade vi ner på stan och jag vågade åka extreme fly för första gången, den var ju inte ens läskigt vafan var jag rädd för?

Fredag:
På fredagen så åkte jag BATMAN! och var ännu er full än dagen innan :P vi åkte massa massa karuseller och träffade massa trevliga brudar! (se på bilden) kommer inte ihåg allas namn (A) men alla var ruggigt trevliga och vi åkte extreme fly hela bunten och jag har några mindre snygga filmer på oss där vi alla sjunger så högt vi kan till everytime we touch i kön, men vafan äre cityfesten så äre!

Lördag:
Lördagen blev nog som väntat nästan roligast, trots bristen på folk nere på stan och det jäääävla regnet! Jag och matilda åkte ner och jag var alldeles för full! shit asså! tur gick det över lagom till klockan 10 och kvar var jag bara sådär ruggigt jävla roligt full! vi träffade sara och sen så minglade vi lite! lite senare gick vi förbi en sån där ful bock på torget, så hittade matilda en helt oanvänd 10karusell karta! så vi pussade bocken och bar oss av mot virvelvinden! matilda åkte, trots att hon nog mådde piss sen ;) jag skrek make it a good one åt dom som skötte karusellen och jag svär vår sån där grej nästan flög av^^ jääääääävlar asså! sen åkte vi batman och mötte bella i kön :) efter det tog jag och sara oss och åkte flipper, gratis två ggr ;) duktigt gjort av oss gumman, och sen så gifte vi oss i batman sådär lite hippsomhapp! haha :D

bilder kommer på bilddagboken nu i veckan någon gång =) måste fixa sladdar och sen få dom av matilda :)

mamma mia!

Idag var jag iväg och solade med matilda, på vårt gamla vanliga ställe, jaaap jessica är nu röd som en tomat i ansiktet och det svider! :/ men vad gör man inte för att få vara lite fin på cf? men nu blir det brun-utan-sol resterande dagarna!
på kvällen var vi och kollade på mamma mia :') den var faktiskt jävligt bra! även om jag inte fann den så spännande, eftersom jag redan sett musikalen i London, men den var helt klart värd att se! bröllopsklänningen är så to die fooor! <3

Nu ska jag ta och blogga färdigt, ladda ner soundtracket(blir pooopning med abba hela cityfesten!) läsa lite, sova lääänge och sen imorgon fyller min mor 42 :') sen ska jag mysa lite med Erika och innan det ska jag hunnit tvätta och städa hemma :D aja, lär sätta igång nu om jag ska hinna sova innan 2 ^^


you only want what you can't have..

I don't know who I am. I don't even know who I was and now I don't know who I want to be..

varför är det så att man bara vill ha det man inte kan få? kan man inte bara vara nöjd med något bra, eller måste man hela tiden få kämpa för att få tjäna att man vunnit? Du läser just nu bloggen av ett praktexempel på det fina människa fenomet med att man endast vill ha det man inte kan få. Är det kampen vi gillar, eller vill vi bara ha bekräftelse? well, it beats me. Om du ändå anar vilka längder man går till för att få kämpa för att få det där man inte kan få och sen när man väl får det är det inte värst ett skit :/ varför vill vi så gärna kämpa? om vinsten ändå inte spelar någon roll..

aja, nog med det filosofiska, känns som om det inte är det roligase att läsa, men vafan that's life. idag har jag varit med matilda :) Vi tog moppen till ICA, haha första gången jag körde en och det blev en rolig händelse :P VI köpte glass och kakor, åkte hem till matilda och laddade med mer OTH S2, SATC: the movie och sisterhood of the traveling pants! vi tog oss en kort promenad i regnet runt strax innan 12 ;) i ösregnet. fyfan va mysigt det var, långt blev det till slut och MkT skratt. bästa stunden på länge! eller vad säger du matilda? ;D Imorgon blir det städning och sen blir det nog mer OTH om vi orkar. :)

bara imorgon, måndag och tisdag kvar nu! sen är cityfesten och fy sjutton det måste bli bra :D vilket jag tror det kommer bli också! bästa någonsin dessutom! den här cityfesten ska jag vara mig själv. bara vara mig och gillar du det inte, get lost! jag gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill! end of discussion. känner att för att hitta mig själv vill jag bara omriga mig med människor jag älskar och litar på! behöver en paus från alla de människor som bara drar upp gamla känslor jag vill få lite perspektiv på. 

 Okej, One Tree Hill är ett tv-program, men det är ett grymt sånt! Brooke Davis, min förebild. Att se henne i serien gör verkligen att jag börjar minnas hur jag var förr. hur jag var när jag var som lyckligast och mådde som bäst. jag skiter i vad andra tycker jag var, rätt eller fel. that's me and i'm pretty damn happy with it.

hittade en grym artist på youtube och laddade nyss ner hennes skiva! hittils har jag fallit för Invisible, teardrops on my guitar, our song & picture to burn. älskar texterna så jag dör! här är invisible:



it takes two to tango, sweety

jaa, nu är klockan 00:30 en fredagkväll och jag kom precis hem från matilda och nu ska jag försöka sova igen tre veckors missad sömn. om livet ändå vore roligare. så kanske man inte ska säga eftersom flera ringer och undrar om man vill dra på fest, men jag känner mig bara inte på festhumör idag :/
idag känns som en riktig sån där deppdag, du vet då allting går åt helvete, och du har alldeles för mkt tid att fundera över vad du egentligen känner?

just nu känner jag mig bara helt tömd....massa gamla skitkänslor jag trodde var borta bubblar upp. allt pga ett litet sms. men vad ska man göra? jag kan inte styra vad folk gör. jag som kände att jag äntligen hade kommit ifrån allt de där tjafset, sen tar det en sekund och man är tillbaka på ruta ett.

jag vet att jag skulle bli den nya jessica, känslosam och allt, men jag venne om jag pallar trycket :/ nu vet jag inte ens om jag vill bli något nytt eller om jag bara vill gå tillbaka till den där jessica som fanns i höstas. jag vet inte ens om jag kommer ihåg hur det var....allt jag vet var att det var bra. vart fan tog hon vägen?

att det här ska leda till något meningsfullt en dag har jag svårt att tro. andra människor går runt och BER om att få bli kära eller känna liknande känslor. här står jag på mina bara knän och ber om att snälla få slippa det! och inte fan kan nån lyssna en enda gång, för guds skull! ge det till någon som faktiskt vill ha det!


inspiration..

jaaap, efter helgen kommer som sagt min min nya bloggsdesign upp (förhoppningsvis), eftersom jag gör den själv kan det väl ta ett tag och jag vill bli riktigt nöjd! :) tänkte bjuda på lite smakprover av bilder som visar på ett ungefär hur jag vill ha det. lite inspiration för oss alla ! varsegoda :)
 


why don't you kiss me? ;)

i always think that this is it, but in the end it's all the same. been here before, oh no not again. here i am looking for that someone to hold me tonight.

Igår var jag och grillade hos farmor och farfar med pappa, saga, thea, malin, bertil, birgitta och johanna :D haha, hela tjocka släkten det där! nejnej, inte i lindbergsläkten inte, här har vi alla MINST 3 barn var har jag räknat ut! så långt tillbaka vi vet! helt sjuuuuuukt. sen så kommer jag som vill ha noll ^^ that tradition ends right here.
Vi grillade entrecoté(?) inte det godaste enligt mig men, klyftpotaits och massa olika sallader :) alla drack nå rosévin, men jag tyckte det smakade piss så jag tog saft med systrarna mina och johanna :) till efterrätt blev det farmors blåbärspaj, hallon, glass och vaniljvisp! Muuuuuuuums. såklart var det inte slut där för sen blev det whiskey och massa smått och gott som toffife(?) venne hur det stavas (A) .

Kom hem vid 9 och hörde av mig till matilda som skulle komma över och kolla på House of wax, gick på femman klokcn 21:55. Så det gjorde hon. Den filmen är endå ganska bra tycker jag, var dock bara andra gången jag såg den nu. skräckisar är svåra att se flera ggr om, för då är dom ju knappt läskiga :P Efter filmen, när eftertexterna börjar rulla så ville matilda se vad en låt hette, så jag letade reda på fjärrkontrollen och försökte spola. tog mig nån sekund innan jag kom på att vi kollade på tv, inte dvd (A) as usual, no one can do it quite like moi!

Idag ska jag få låna pappas kamera för han har inte skickat in min på lagning! som jag gav honom för en månad sen! så jag kommer inte få den på hur länge som helst nu. :/ men får låna hans sålänge. den är nästan bättre så mig gör det inget :') det är en canon ixus någonting (A) (den på bilden neranför)bara jag har en kamera, för nu har jag ingen och det är sjuuuukt jobbigt. man blir ju lite handikappade och min bdb blir mkt lidande!






RSS 2.0