ny bloggdesign!

Alldeles snart kommer det en ny bloggdesign här på min blogg :) made by none other then moi :) vi får se hur det blir och om jag kanske måste skaffa hjälp av nån efter att ha förstört allt. haha.

Har knappt bloggat på hela veckan, fy på mig! men nu gör jag det iaf :) nu kommer inte jag exakt ihåg vad jag gjort hela veckan, så ni får lita update om tisdag & onsdag.
På tisdagen mötte jag upp matilda efter jobbet och vi tog oss en fika på mingel&bar, jävligt god kladdkaka och fyfan va snyggt det är där! :) när vi fikade fick jag ett lite underligt sms från josefine. Hon undrade om vi kunde ses ikv? och för att fylla in er som inte vet storyn så var vi bästa kompisar fram till gymnasiet typ och har inte pratat sen dess. aja, så först trodde jag hon skickat till fel (internt) men så vare inte så vi träffades senare och pratade i 2 timmar. riktigt skönt att få allt sagt och lägga det bakom oss! så det var överlag en helt fantastisk dag! kan ju även tillägga att jag inhandlade en väska för 50lappen ;)

På onsdagen vare som vanligt jobb :) 8-17 som alla andra dagar, men nu har iaf jessica kommit tillbaka till ångern så nu har jag nån att umgås med! tackochlov! :D kan bara nämna att igår så tog vi oss igenom 239 ljudfiler! stort grattis till oss. aja, tillbaka till onsdagen. Gick lite på stan på lunchen, som alltid men idag var en annorlunda jag. Såg att det var halva rea priset på Twilfit, en butik jag älskar btw. Så jag provade en korsett och ett par bikinitrosor till min överdel jag har hemma, även den från twilfit :) och vettu vad? dom passade faktiskt! det gjorde hela min dag och jag slog till på båda såklart. Nu grejen som är det alldeles fantastiska är priset! så går det till när jessica fyndar, men de här fynden är t.o.m jag stolt över! (kommer bilder på bdb och förhoppningsvis här i helgen)

OrginalPris:
Korsett 499kr
Bikinitrosor 129kr
_________________
Summa 628kr

JessicasPris:
Korsett 124,75kr
Bikinitrosor 32,25kr
_________________
Summa 157kr

RABATT: 628kr - 157kr = 471kr

På kvällen begav sig jag och matlda ner till stan och sommarkväll för att kolla på Ola och träffa folk (Y) vilket vi kollade på och träffade =) massa gamla klasskompisar sprang vi på och det var så sjukt mysigt! har inte träffat endel på jäätelänge! :S vi tog tillslut en glass på mcdonalds, frös sönder och pallade oss på sista bussen för att komma hem :)

Nu idag ska jag iväg till farmor och farfar direkt efter jobbet och grilla med släkten! Farmors bror och hans familj är nämligen i stan och jag och pappa och de andra är bjudna på middag, som vi såklart ska på! ingen missar farmors underbara middagar =) är redan lite hunrig tror jag (A) Fick nya nummret av SOLO när mamma kommer hem och det är så jag ska sysselsätta mig nu fram tills 17.00 :) och Lauren Conrad är min one and only idol! <3

XOXO
Jessica




Thebiglist

Snodde den här av Josefin, eftersom jag har tråkigt som sjutton :)

Beskriv dig själv med tre ord:
Utåtriktad, Positiv & Unik (kan inte skriva speciell för det låter så cpigt^^)
Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa: två stycken, hemnyckel och skåpnyckel.
Äger du en iPod: ja det gör jag.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: just nu 06:50, eftersom jag jobbar. Äre skola ännu tidigare.
Använder du flip-flop's: nää det gör jag nog inte
Har du någonsin blivit sparkad från ett jobb: nääe :)
Har du någonsin rökt: nej
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: nej inte den här veckan.
När var senast någon stötte på dig: i lördags ;)
Vad åt du till lunch: Ska äta bacon och makaroner
Använder du huvtröjor: det händer nog jaap
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig: ja, om dom gör :P
Tittade du på tecknat när du var liten: gjorde jag väl troligen
Hur många syskon har du: två halvsyskon
Är du blyg inför det motsatta könet: neeej
Äger du några band t-shirts: nejnej, inte alls min stil
När flög du senast: till thailand förra året.
Pratar du några andra spåk: Engelska :)
Har du gråtit offentligt: konstigt nog så har jag det , men bara once.
Har du en stationär dator eller en laptop: Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker:  jaaa
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv: nja, tyckte ju den var attraktiv då, men absolut inte nu.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: beror på 6-8 stycken kanske?
Vad har du med dig in på bion: popcorn och läsk såklart
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet: alltså jag har ju knappt några ämnen, men kommer nog bli biologi nu i höst.
Är dina dagar fullbokade och stressiga: ganska mkt just nu
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18 here i come
Tror du att Gud är man eller kvinna: man, om det vore en kvinna skulle världen funka fint ;D tror dock inte på gud.
Äger du en digitalkamera: jaa, en rosa olympus!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött: nää, varför skulle jag ?
Om du fick döpa om dig, vad hade du hetat då: barbie helt klart!
Är du nöjd med dig själv: personlighets mässigt är jag rätt så nöjd faktiskt, men utseende mässigt not so much,.
Din dåliga sida: jag är nog inte alltid den snällaste kanske.
Skulle du kunna tänka dig att göra en plastikoperation: jaa, helt klart. om jag vågar är en annan sak
När var din första kyss: det vill du bra gärna veta va!
Har du någonsin badat näck: jaaa, en gång.
Känner du någon som har varit otrogen mot en närstående:  jaaa
Har du gjort något du är riktigt stolt över: jaa, massa grejer!
Har du gjort något du är mindre stolt över: jaadå, men inget jag dör av.
Vad skulle du kunna leva på: Frukt helt klart.
Önskar du någonsin att du bodde någon annanstans: jaaa, hela tiden!
Är du kär: nää faktiskt så är jag nog inte de
Är du lycklig: jaaa, det skulle jag vilja påstå! :)


'cause i've hade the time of my life

räknas att vara lika röd som sin tröja som en skill? för ist är jag bland de mest skillade i stan.

I lördags var jag & matilda upp tidigt och iväg till fjärran! :) jävlar vilken skön dag det var, måste varit varmaste dagen på typ hela året känns det som. Vi var där mellan halv 11 och halv 6 och utan solskyddsfaktor för den delen. Jaa, det är en liten jessica som har bränt sig sådär litegranna då, men bara på axlarna och ansiktet :) vi kom hem vid halv 8 och då blev det en snabbfixning, eller fixning iaf och sen bar de av till fest i hagaström och sen vidare till valbo. har inga bilder att lägga ut än, men det kommer på bdb min senast imorgon skulle jag tro =)
soligt och ruggigt skönt väder? japp
mycket trevligt folk ?
japp
äntligen fått brännan på g ?
japp
kan det bli mycket bättre? ;)

Igår (söndag) låg en trött jessica och en trött matilda i sängen hela dagen och glodde på one tree hill. (A) solade typ bara en timme mitt på dan jag innan jag nästan avled. kände att mitt röda ansikte och axlar inte pallade stekning en dag till så de blev sängen med aloevera gel och fläkten på full fart. och idag äre jobb igen :( men nu äre inte lång tid kvar kan jag meddela! idag är den sista veckan, vilket ger mig 5 dagar med idag. det ska jag nog överleva ;) med nöd och näppe de vill säga. jag tänker fokusera på allt roligt som kommas skall, såfort jag slutat jobba då. Först har vi en shoppingdag med fröken sara ;D sen äre Cityfesten, om inte det bästa på typ hela året, ut och käka med erika och sen Uppsala och shoppa inför skolstarten :) och ja jag ser fram emot den också ;)

XOXO
Jessica




two down, one to go

yes! äntligen äntligen äntligen färdig med min andra vecka på jobbet !

just nu sitter jag här, slutar om 40 minuter. Väntar på att matilda ska komma upp och hålla mig sällskap sista halvtimmen, eftersom arbetet för mig tog slut vid halv 3 och det är ingen som ringer just nu :P så jag har kollat alla mina sidor typ 84353745ggr, läst lite Chic, sett allt om OTH på youtube och målat mina naglar :) börjat läsa en ny bok också! The undomestic goddess! hallå ? jag i ett nötskal och på engelska är den också! kandet bli mkt bättre än så ? såfort jag kommer hem ska jag ladda ner Ashley Tisdales nya film! Picture This! den verkar vara hur bra som helst och jag älskar henne. nu efter jobbet ska jag gå och ta en fika med matilda kanske, eller så åker vi direkt till affären . :) ska köpa lite mat för helgen och sen blire mys!

om vädret är bra imorgon äre en heldag på fjärran höjder som väntar oss och då ska jag steka. om jag så ska bränna sönder mig så ska jag ligga där HELA DAN! för det blir brunt sen om jag bränner mig. men det tror jag inte jag kommer göra. vi får allt ta och vänta och se! Fyfan va det är sjukt varmt ute idag, höll på att avlida på lucnhen av att jag inte får vara ute! men här inne äre svalt och skönt iaf, men det blir man ju inte brun på ;)

aja, min dag var inte så intressant idag :P Ni får uppdatering imon kväll eller måndag senast såklart då :)

XOXO
Jessica


"I shop therefore I am"

Shoppar du dig olycklig? så lyder artikeln i min senaste CHIC-tidning.

Den fick mig lite att fundera på ens olika shoppingvanor, och jag skulle väl inte påstå att mina är dom bästa, men jag börjar faktiskt lära mig! practice makes perfect ;) och om shopping är övningen så äre ju fan roligt att lära sig ;)
lite problematiskt dock, om du som jag lever på studiebidrag och lite extrajobb. jag kan inte börja och förklara hur ont det gör i hjärtat när man måste köpa dansskor för 1000kr ! det är ju ett par jeans! ont kan jag säga, ont.

Aja, den här artikeln handlade om att enligt en undersökning ångrar sig var 3:e som shoppar, när dom kommit hem för att dom har spenderat för mkt pengar. kan erkänna att jag brukade vara en av dom. dock itne för pengarna, men jag fick alltid ångest för jag köpt någonting för det var billigt, elelr för att jag så gärna ville ha det fast jag mkt väl vet att jag ALDRIG har användning för de. men jag kan stolt meddela att jag har blivit 100ggr bättre :)
Jag har bestämt mig för att jag ska inte köpa något som inte sitter perfekt, och då menar jag riktigt perfekt, inte halvt. som jag ofta gjorde förr. sen ska jag inte köpa något jag inte har användning för eller som jag vet att jag inte kommer använda, som t ex alla färgglada kläder. dom kommer bara hänga där i min garderob och påminna mig om det kassa köpet.

för första gången i mitt liv är jag nog relativt nöjd med min garderob, även om den skulle behöva en boost inom vardagstopparna. Jag har jäkligt många klänningar, men vafan =) ser att jag har fler på byxor än jag vill erkänna, men man kan aldrig få för mkt jeans! jag som har stannat ganska mkt i strl nu kan spara mina kläder och plocka fram dom senare :) man vet ju aldrig när trender kommer tillbaka ;D och på söndag blire shopping med sara :) fysjutton! den flickan kan verkligen mode ;) tack och lov att det finns nån här som gör det ;D

just nu är jag helt kär i gladiatorsandaler! vill ha, vill ha, vill haaaaa! finns inga snygga budgetvarianter dock och även om jag kunde betala mer så finns det ju inte i sketna gävle vars utbud är lika ute som axelvaddar. usch.




XOXO
Jessica

hjälp! :S

gud va less jag blir! IKEA har slutat tillverka den sängen jag vill ha i vitt :( och dom kommer inte börja tillverkningen igen heller...

Så nu hoppas jag på annat! Jag vill köpa en MALM 160 el. 180 x 200 säng i Vitt, från IKEA. Har du en sån säng och skulle kunna tänka dig att sälja den hör av dig till mig! du måste dock bo max ca.20 mil från gävle! det behöver ej ingå madresser eller sånt, utan endast stommen behövs!
skicka ett mail till [email protected] eller lämna en kommentar med din mailadress!

OBSERVERA ATT JAG LETAR EFTER EN I VITT, INTE DENNA FÄRGEN.

like me

yes, jag är kär! IGEN! men denna gången på ett bra sett, gå inte och tro att det är nå romantiskt den här gången ;) jag är nämligen helt förälskad i girlicious nya låt - like me ! :D den är så sjukt bra och soooo me ;D

jaap, jag har lyssnat på låten X antal gånger sen jag fick hem den igår kväll =) man kan ju bara inte göra annat än att älska den, det är verkligen en låt i äkta jessica-anda. ny dag, nya blogginlägg. Idag har jag nämligen ett ganska packat schema. eller packat och packat, det händer mer än vanligt. och eftersom idag är jag extra trött så blire extra jobbigt.
Ja som vanligt klev jag upp imorse strax innan 7, fixade mig och käkade frukost bla bla allt de där som alla normala männsikor gör på morgonen, så nu ska vi inte gå in på mer om det. förutom kanske jag ska nämna mitt extrema rea-fynd jag köpte för någon vecka sen som jag har på mig idag :) Nämligen ett Friis&Company skärp till midjan för 99kr! jag är så himla nöjd, eftersom jag har så sjukt svårt att hitta skärp till midjan! alla de minsta på 65cm går åt direkt, och det gör inget eftersom även dom har blivit förstora! min räddare är friis&Co. Alla deras skärp i 65 passar! och finns alltid kvar på rean, för typ ingen kan ha dom ;) tur för mig. jag har nämligen 2!

nu sitter jag här på jobbet och väntar på att det ska bli lunch :) ska gå och käka lunch på mammas jobb idag. sen ska vi gå till limpan heter det och jag ska försöka hitta någon rolig grej till morfar som fyller 50 :') tänkte mig en jättestor ölburk eller något :D får se vad jag hittar =) sen äre jobb till klockan 5 som vanligt och sen kommer mamma & thomas och hämtar upp mig. då ska vi ut till stugan och fira morfar en stund ikv.

ja, sen när vi kommer hem kommer det vara dags att packa träningsväskan för imorgon och sen sova ungefär,. så intressant ser min dag ut :P

XOXO
Jessica


this could be the start of something new..

yes baby. idag börjar mitt nyttiga liv. Vilket förklarar varför jag sitter här på jobbet och käkar mina vindruvor och dricker vatten, ist för att fläska massa marabou som jag vill göra! muuuuums! :(

jaa, igår var jag med matilda! hon har ju äääääntligen kommit hem! tackochlov. vi tog en sedenlig tur till ica och sen vikinga, jag käkade mitt sista snacks, fick bli ballerina (A) ja jag åt en hel rull, men nu äre slut. vi hyrde filmen american pie : beta house. matilda hade inte sett den och jag älsakr den så, jackpot :D vi kollade även på heartbreakers! det var nog min favoritfilm hur länge som helst. you just got to love it!

efter jobbet ska jag gymman :) har träningsväskan med mig och allt! nu känns det som alltid förr. Jessica med störst väska på bussen och den är alltid ivägen och jag hatar den. Varför kan du inte göra smarta, snygga trunkar?
idag tänkte jag utöka min tid på löpbandet ett antal minuter bara för att pusha mig själv! jag måste bli bättre på det asså, men jag får så lite motivation när jag tränar själv. därför ska jag lägga upp en bild på mig och en bild på hur jag vill bli efter allt det här :) syns väl inte så bra, eftersom jag ville ha bilder som inte var retuscherade, men men, motivation för mig iaf!

XOXO
Jessica


(ursäkta fyllebilden men allt jag hade på bdb)

a night i'll never forget

Erika, this one's for you baby ;) hihi .

So hold me now, please baby don't let me go. I know for sure that you're the cure. I'm coming down with a case of I love you so. <3

nu kommer helgens uppdatering! bästa helgen på forever! jag var själv hemma i fredags, mamma var ute med vännerna sina och bodde på hotell, så jag bjöd såklart in erika! på kvällen så hörde hon av sig och undrade om jag ville med på fest, klart jag ville ;) så hon kilade hit, jag hoppade in i duschen och rusningsfixning blev det. Tog äntligen lite normala bilder på oss två innan vi blev rund under fötterna, så att säga ;D
efter vi tog lite bilder, var det såklart dags för drickan. eftersom vi hade bråttom fick vi shotta rent! fy erika, du är inte bra för mig ;) haha, man lär ju lära sig någon gång, eller hur? :) efter det tog vi oss till bussen och ut mot festen.
blev inte så mkt fest av det hela, alla fester hade polisen komit till och mobiljävlen ringde i ett ! :S flera kompisar och massa nummer jag inte vet vilka det är! fattar itne hur massa folk har mitt nummer? :S 
så där stod vi på stan och utan fest, och vad händer ? joo erika raggar upp RMK! ;) mycket bra gjort gumman! så hängde v med dom lite. dom var faktiskt riktigt trevliga! , men eftersom det är jag vi pratar om kan jag ju börja med att berätta hur jag lyckades skämma ut mig den här gången.,  (bilder finns på bdb!)

jo jag hade vart och hälsat på lite kompis och så gick jag mot erika, som stod med att gäng killar. specifikt brevid Rikard i RMK då, så jag går fram och det första jag säger till han är "gud, va du är lika han som var med i talang!" ja alla började såklart skratta och han förklarade att det var han som var med i talang! jaa grattis jessica. mitt duktiga gensvar till det var ju "oj förlåt jag kollar inte på det programmet" hahaha, ja jag verkade ju ha gjort ett ganska bra intryck ändå, visade det sig. det är allt för den här historien ;)

XOXO

Jessica


always coca-cola!

känner du nån som kan springa från längst upp i flanör, ner till mcdonalds, stå i kö, ta maten, springa tillbaka och äta hela mealet på under 15 minuter? ;) now you do. :)

så intressant var min "lunch" som bestod av min ena rast på 15 minuter. Jag råkade nämligen kika in på gina på den riktiga lunchen mellan 12-13, och det var rea så det hette duga, OCH dom hade fått in hur mkt nytt som helst. Som shoppingfreaken jag är var jag tvungen att gå in och kolla. slutade med att man spenderade hela lunchen där och märkte det inte förens 5 i 1 (A) jag har mina blonda stunder. provade 36245 klänningar för 49kr/styck, men bara en passade. en som jag redan har hemma i turkost, den här är dock vit med flerfärgade blommor (jo det är snyggt, det låter bara fult). Sen provade jag ett par jeans, var svinigt snygga men för höga i midjan för min smak :( provade även en grej till fullt pris, en tunika/klänning/topp (men ni som känner mig fattar att kan andra ha det som tunika har jag det som klänning) som var blekrosa och svart. den satt såklart prima, så jag var tvungen att slå till ;) 179kr är ju ändå inte något att tjata om :D men nu är mitt kort åter igen tömt! man kan ju undra vart de där 1000kr tog vägen! haha,. jag vet då inte ;) slutade iaf att jag köpte den blekrosa klänningen, som btw är så jävla snygg i ryggen så du kommer dö, den vita med blommor för 49kr och en t-shirt för 49kr åt mor min :D fattades ju 30kr till min stämpel så då fick hon sig en present, hon får den imorn när hon kommer hem tänkte jag =) nu har jag då hela stämpel kortet! så snart kommer checken på 150kr ! gissa om den försvinner innan du hinner säga snabbmakaroner! så såg min lunch ut! bilder på kläderna kommer in såfort jag kommit hem från jobbet! kommer även på bdb!

nu sitter jag på jobbet igen och har så tråkigt! :( alla börjar gå hem men såklart är jag en av de 5 lyckligt lottade som får sitta kvar till klockan 5! jippie.. känner att jag måste börja fixa mig mer när jag går hit (A) nu börjar det bli alldeles för gott om snygga killar här! så man skäms ju nästan. men till mitt försvar så orkar man inte fixa så mkt på morronen kl 7, när det faktiskt egentligen är SOMMARLOV! inte för att det märks. jag kan säga att jag dör för jag längtar så mkt till cityfesten! kan och säga att jag känner mig som världens tråkigaste person just nu, haha . kan inte göra något förutom ikväll och imorn kväll för de andra dagarna måste jag hem och lägga mig vid 11! :S så jag kommer upp morgonen efter. åter igen jippie...



XOXO
Jessica

godis, någon?

haha, igår var nog den mest godisdrivna dagen i mitt liv, och det kan jag säga dig att jag har haft MÅNGA!

igår iaf så när jag slutade jobba mötte jag uppe erika på bussen och åkte hem till henne :') vi käkade lite nudlar och nån kycklinggryta. Jag som aldrig gillat nudlar men det var ganska gott! snacka om att jag kommer bli nudelätarn nummer ett med min lathet för matlagning i fickan. Vi försökte fixa hennes tangentbord och efter många om och men, och 2 batterier lyckades vi ansluta det trådlösa tangentbordet! 5 av 5 toasters, kanonkul :)
Som dom bomhusflickor vi är var vi för lata för att gå till vikinga eller ica+ och köpa godis (A) så pallrade oss ut och tog bussen ända till icamaxi :D där vi köpte typ ett halv kilo godis var. skare vara så skare vara! det är just det jag sitter här och snaskar på (som erika tyckte lät så härligt) här på jobbet. idag kom jag upp ur sängen gott folk! grattis till mig och tack gode gud att det är helg!

nu har jag åter igen bestämt mig men nu måste jag verkligen hålla det också! jag MÅSTE bli nyttigare. som du kanske förstår har man här i receptionen blivit ruggigt skillad på att lyssna ljudfiler, läsa och surfa allt på samma gång! idag har jag kollat runt på massa bloggar och etc. och jag har fått typ en uppenbarelse! jag vet vad jag vill bli och jag måste fan börja jobba för det :O jag kan inte fortsätta såhär för då kommer jag aldrig uppnå min dröm om victoria secret och playboy! där får man fan inte ha några lovehandles! så efter den här helgen äre nyttigt för jessica! (jag kan ju liksom inte slänga allt godis jag har, haha) blir mindre skräpmat, mindre läsk, inget godis! måste ju också börja använda mitt gymkort mer flitigt än 2 ggr/veckan. vi dubblar det och säger 4ggr/vecka. nu minnsan ska jag se ut som dom jag ser upp till, t ex natacha peyre, Carina dahl, Elin grindemyr och alla andra jag totalt glömt namnet på just nu :D wish me luck!

ikväll/inatt hoppas jag på nattbad :) lite bättre väder idag än igår så hoppas på varmare kväll och cyklar ;D

XOXO
Jessica

None





don't ask why

Don't ask why, before we get too close just let me say goodbye. It's easier this way. Don't ask why, before you ask the question and I die inside. Just let me walk away.

okej, i'm officially not over the lyricthing, you'll have to excuse me on this one ;) igår började inte bra, och slutade dåligt men samtidigt bra! kan man tänka sig det :S slutade med att jag gick över till erika en sväng vid halv 12, jaa jag kom inte upp imorse klockan halv 7. iaf, fick mig en liten pratstund som jag mkt behövde! vi vet ju nu hur det går när jessica försöker lösa något med sina egna tankar, inte bra! , men det känns grymt skönt att jag aldrig behöver göra det mer! tack för att du finns pussgurka. :)


just nu sitter jag på jobbet, fy på jessica eftersom jag började efter lunch idag (A) menjag kom verkligen inte upp ur sängen imorse, och jag menar verkligen inte. fyfan för att må piss och jag är så jävla trött på de. it's over and done with. i hope.
aja, nu sitter jag här iaf och har laminerat färdigt och lyssnar ljudfiler. har ringt några ggr och man har fått fixa lite grejer jag aldrig gjort, men nu vet jag till nästa gång :) för att citera en arbetskamerat, "man lär sig något nytt varje dag!" och det är ju så sant! jag känner att jag lär mig nya saker om mig själv varje dag. jävlar det är jobbigt som fan oftast, men helt klart värt det i slutändan. slutar klockan 5 som vanligt, ska ta och umgås lite med erika såfort jag kommer hem.

idag på lunchrasten, var nämligen lite tidig till efterlunch passet mitt, ringde matilda :) fick klicka flickan så ringde jag upp henne från jobbet, lite fördelar med egen telefon här ;D haha. pratade i sisådär 20 minuter och gud va jag saknar na! :'( men hon kommer hem på söndag! det var nämligen det hon ringde för att säga, och nu är min dag genast lite bättre, tack gumman <3 om du kommer hem 6 på söndag morron äre du som sover på bussen innan och sen pallar dig direkt hem till mig och sover vidare hemma hos mig! tro inte att du får vänta tills det är dag eller ;) haha. älskar dig <3

kan säga att call-up suger mindre än vanligt nu på sommaren faktiskt. Nu äre ganska mkt trevligt folk som faktiskt vågar prata med mig,. haha. önskar att de här folket styrde jämt! och far då såklart. :) aja, nu äre ljudfiler att lyssna på . over and out.

XOXO
Jessica

herregud, hur står vanligt folk ut? :O

nu känner jag att jag verkligen måste sluta med låttexterna, haha. men det är ju så svårt (A) forgive me!

alltså, hur pallar folk att vara kär? jag förstår mig inte på de. oh gud, nu låter jag ännu mer cp ^^ näe men asså visst det är ju en helt fantastisk känsla! men vafan det stör! :P jag blir helt cp, jag får jättesvårt att sova, jättesvårt att vara allmänt glad och jag har sjukt svårt att äta ibland :/ det förstår hela dygnsrytmen liksom! så visst kärlek är det bästa som finns om den är besvarad, så snälla håll tummarna för mig, för annars äre kört! hihi

nog om det, just nu sitter jag på jobbet och har så sjukt tråkigt att jag dööööör! har typ 50 ljudfiler kvar och det ringer typ inget, tackochlov för det såklart! :) men ändå, jag ska jobba till 17.00 och jag vill hem nu! men efter det ska man på gymmet och sen sola kanske. fyfan jag dissar nog träningen :P men jag måste! äääh, tar det en annan dag (A) någon som har förslag på något roligt på nätet man kan glo på i 300år?

XOXO
Jessica



little miss obsessive

And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
Late night you make me feel like I'm desperate, I'm not desperate
A little bit possessive, little miss obsessive, can't get over it.



omg, jag känner att jag verkligen är skyldig en uppdatering! sorry, jag har bara inte hunnit :) så med det sagt har jag lite smått och gott att berätta om!
i tisdags gick jag på stan med erika :) det var grymt mysigt, har verkligen saknat dig <3. hon shoppade lite kläder och skor och jag fick agera smakråd! vilket jag äääääälskar (A) ska ju liksom bli stylist så jag hoppas jag gjorde ett okej jobb, hihi. På onsdagen åkte jag, mamma och mormor till Uppsala, som för mig är de nya sthlm. aldrig mer att jag pejar massa för att åka till sthlm, när man kan åka till uppsala för typ 80 kr t/r. finns världens bästa affär där! shieeeet.  jag köpte ett par dansbyxor (svarta, who would have guest?), ett par mjukisbyxor, ett par rutiga cityshorts (äääntligen) och en röd/svart bh. i love it! köpte även lite annat smått och gott, men inget värt att nämna.
idag har jag legat och pinat mig själv. jag HATAR att sola, men idag solade jag 2½timme och jag måste säga att det vare värt! har fått lite linjer nu och är mkt glad., sen bar det av till farmor och farfar för middag med familj. kyckling med nån sås och ris. mums! och sen fruktspett med glass (A) <3
aja, nu ska jag inte tråka ut dig med världens längsta blogginlägg, så med det säger jag adios, för den här ggn.

XOXO
barbie'


väldens bästa syster <3
Saga + Jessica = syskonkärlek <3

sum <3 coop

You and I, we've been at it so long
I still got the strongest fire
You and I, we still know how to talk
Know how to walk that wire

Sometimes I feel like
The world is against me
The sound of your voice, baby
That's what saves me
When we're together I feel so invincible

Cause it's us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world tonight

Us against the world
Against the world

There'll be days
We'll be on different sides but
That doesn't last too long
We find ways to get it on track
And know how to turn back on

Sometimes I feel
I can't keep it together
Then you hold me close
And you make it better
When I'm with you
I can feel so unbreakable

Cause it's us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world tonight

We're not gonna break
Cause we both still believe
We know what we've got
And we've got what we need alright
We're doing something right

Cause it's us against the world
You nad me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall

Cause it's us against the world tonight

Us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall

Us against the world
Yeah it's us against the world, baby
Us against the world
Tonight

Us against the world <3



'cause it's me against the world

alltså seriöst? kan man vara mer screwed eller? :(

yeeep, jessica did it again.  visste att det hade vart bra alldeles för länge! jävla karma skit! eller det kan fan inte vara karma heller, eller jo, eller nääe. vafan det finns folk som gör hemska saker! och dom råkar inte ut för nått!
näe jag har nu verkligen bestämt mig, de är något som jobbar emot mig asså! vem det nu är, eller vad det nu är som styr lite granna HATAR mig! han/hon/den måste bara verkligen hata mig? som om det inte räckte? nu måste jag gå och bli screwed, eller vad man nu vill säga. nej det är inget positivt, inte i mitt liv iaf. jag har absolut NOLL chans, så nu måste jag bara gå och må dåligt. tack, TACK SÅ JÄVLA MKT!


RSS 2.0