i'm so over you

påsklovet rullar på ...

jaadu nu äre inne på 4:e dagen på lovet. :) känns jävligt skönt att det är 6 dagar kvar! yesbox! och i övermorgon ska jag börja dansa hela dagarna med chrisitan . kommer vara helt slut, men det är så värt det! om du läser min blogg ofta så vet du att på påsklovet ska mitt nya liv börja! och det har gjort det :O fast inte som jag hade tänkt! utan helt tvärtom! gud är äntligen på min sida! peppa, peppa ta i trä! tänker inte berätta hur det skuller vart, men hur det kommer bli! idag börjar mitt nyttiga liv! :) måste komma iform till beach 2008. mitt år i år, kan du ge dig fan på! så nu är nyttig mat och MKT tränign. såfort snön är borta är jogging varje dag! + dansen i skolan.
nu på påsklovet tänkte jag bara på en clean slate och det ska jag , men som sagt inte som planerat! MKT MKT MKT bättre! haha. gud, något går min väg för en gåns skull. eller min och min men halvt iaf, därav den fina rubriken på dagens inlägg. i'm so over you and it feels  SO good. I don't know what i was thinking. tänker skylla mina dumheter på temporary insanity. så slutpratat om det .

I helgen så har man bara kollat på massa laguna beach (A) det programmet är fan gjort för mig känns det som! jag är inte född att leva i det här pisslandet kan jag säga! snälla sommar kom innan jag dör!
sen har jag bara fläskat och det som gjort att jag tänker ta tag i den saken (se ovan, haha) så nu känner jag att det räcker. blir nyttigt men såklart så ka jag inte hålla mig från det helt. blir iaf inge godis och snabbmat och sånt. fast med undantag  att jag får äta godis ELLER snabbmat endast 1 / veckan. kommer gå ganska bra tror jag :) wish me luck!

oj! juste jag var på påskmiddag med familjen på lördagen. käkade så jag höll på att avlida, träffade släkten såklart och mina gulliga småsyskon. :) <3

igår så kollade jag på film med Erika (gullungen va skönt det är att du är hemma!) , Marsi och Bergh., Vi kollade på Red eye, har sett den förr men kom inte ihåg den typ :P ganska cpig fim. vet inte om man ska säga att den är bra eller inte :P den duger iaf! kollade lite på andra avenyn också . jag och erika ville inte, men så vi låg och mös i den enormt sköna soffan ist (A) . trångt och mysigt kan man sammanfatta kvällen med . haha .


Pusspåré!


image58

ooh ohh baby

då vare looov. tackgodegud.

idag har man bara varit i skolan. sådär småsorgligt. kommer sakna alla värsta mkt! så fick jag reda på att jag missade erika på msn igår :( bajsockså!  och sen så ska man ju sklijas från alla rålänge.
hade först matte och som om man inte hade nog att göra på lovet så ska man göra ett jävla mattearbete också, men det lär gå gansa fort om man bara göra det :) sen så vare idrott, orkade inte vafra med på redskap så tränade för första ggn på flera veckor idag. i gymmet . okej det blev mest trampa trappmaskin en kvart. sen streching och snack med gabbe, luttan och christian . mysigt pysigt.  sen vare lunch ! :) tano räddade mig från att träffa nån jag vekrligen ville undvika. tack gullunge ! sen bar det av på datorkunskapen. njöt av min sista hisstur. efter lovet är back to the stairs.
Efter det vare stepp lektion. ja jag är helt lost. tack christian för att du ska hjälpa mig! annars skulle jag nog dött! det är ju itne illa att han är typ bäst i klassen också. *stolt* om man ändå vore lika bra (A) hihi

Direkt efter skolan gick jag till jobbet. jobbade bara 4 timmar dock. skönt!  var ganska tråkigt först, men sen kom josef så var lite roligt folk där iaf . även om dom gör så man missar bussen. men den går ju en gång var tionde minut. shi fick han ;) hahaha!

imorgon äre långfredagen och ja den kommer bli låååååååååååång!  ska dansa på ackes hela förmiddan med christian. ska fixa min musik till mitt solo och ja jag har kanske hunnit ändra mig igen (A) jag är så jävla osäker på låten. men nu vet ja iaf dansstilen! får man säga är ett stort plus iaf! :) grattis jessica, tack så mkt.  

Pusspåré<3


image57

måndag igen.

jadå vare måndag igen då.

började dagen med en rejäl sovmorron. jaa jag kan ju inte dansa så inte fan täner jag kliva upp till 8 för att ta bussen och sitta och titta på danslektion  i 3 timmar, och inte få vara med! :S då dööör man typ. rå jbbigt. men snart så får jag dansa igen. på fredag blir lite med christian och sen nästan alla dagar på lovet tror jag :) lär ta igen allt godis jag käkat nu. men jag får ju det eftersom jag varit "dålig" . *host*.
 
I skolan kom man lagom till svenskan, men där var ju denise sjuk så fick sluta tidigt som fan och min vaccination var om 2 timmar. ringde elin. så gick vi på stan lite granna. köpte varsin ögonskugga. finfina grejer vettu :) sen så tog vi oss ner till läkarhuset. på vägen skulle vi köpa sånna där små sminkflaskor på en affär. passar svinbra att ha vodka i (A) lala. men det var såklart STÄNGT på mpndagar ? fan vilken otur vi har elin. ajsajs. men så gick vi och jag fick min spruta. pissont göre :/ men nu äre bara en kvar om 4 månader! sen äre klart. 

efter det så skulle vi först fika, men gina tricot kallade så vi tog och slängde i oss en macka på subway., 2 för 1 jatack . :) jag käkade kalkonbröst och skinka och elinpeln tog en kycklingbröst. käkade och garvade sönder! vi har alldels för många minnen. fylleminnen rättare sagt., men kul vare iaf. inte skrattat så mkt på läääänge! 
sen så köpte vi en varsin tunika på gina tricot. fundar på återlämning , men tror jag ska sy upp den ist. fick hör aatt den var fin så får la ha kvar den :)  får se.

sen så jobbade vi 5 till 9 :) ganska slapp dag faktiskt. var inte så mkt folk. inte så mkt att lyssna på så latjade mest lite med folk. skönt skönt. varju bara 4 timmar också :) van med 7 jag ^^ sen fick vi skjuts hem! tackochlov. var råkallt och man var råtrött.

nu idag har jag bara vart i skolan. imorgon har man noll lektioner så man är HELT LEDIG. sen äre bara torsdag med skola och sen jobb. sen är man ledig i 11 dagaar :) och 1 hel vecka frn jobbet. ska bli så himla skönt! :) PÅSKLOV!

Pusspåré ! <3

image56

falling to pieces'

And I don't want to fall to pieces
I just want to sit and stare at you
I don't want to talk about it
And I don't want a conversation
I just want to cry in front of you
I don't want to talk about it
'Cause I'm in love with you


you break my heart
</3

sötsomsocker<3

- Vilket statligt svenskt bolag måste alla med bil besöka minst en gång per år?
- Ullared!

så jävla klockrent björn gustafsson! min nya idol och förälskelse! har ni sett en sötare människa på denna jord eller? svar nej! han är ju söt som socker asså <3 om man ändå fick mysa lite med honom (A) då vet man vad man ska drömma omd e närmaste veckorna då ;) haha. shiet, gullunge nr 1 asså . har suttit och kollat lite youtube klipp. han är så jävla rolig så jag håller på och dör :D klockrent, klockrent asså.
Björn gustafsson, om du skulle se det här.
ring mig för sjutton och kom hit så jag får krama ihjäl dig :)

M Y A <3

Tjenis Penis :)

idag har min erika åkt till Kap Verde! :( miss you already stump <3 så nu får man en hel vecka utan erika , ussha . kommer bli superduperglad när hon kommer hem :)

Man ska ju faktiskt själv bort snart också ;)  LONDON BABY! ;)  ska nämligen åka på en weekend resa till London, med far min. ska bli så himla kul! har aldrig gjort något sånt med pappa . :) så de här kommer bli den bästa helgen någonsin. Bo direkt på oxford street, där bl a american appereal ligger! älska <3 sen ska man kolla på we will rock you och Chicago . myspys :) skitjobbigt att packa :S vad ska man ha på sig när man går på musikal? jag får rocka mina dieseljeans och h&m linnen ;) .. hah. Ska boka biljetter imorgon. här ser du en flicka som ska handla hela jävla wet N' wild affären .

Vet att det var rååålängesen jag skrev, sorry 'bout that. Haft ganska mkt att göra, men nu blir det en redig update .
Vilken morron det blev idag kan man säga. Stod och väntade på bussen med luttan och idahoe i REGNET! såklart var den sen som vanligt. och när den kommer är det inte extra bussen utan den vanliga som är fullproppad. fick stå som pckade sillar. men vid domaririgne hoppade vi smarta av och tog bussen som kom bakom, HELT TOM! vad är det för fel på ala busschauförrer? helt cp. 
Sen har jag jobbat som vanligt. skippade stepp lektionen , eftersom jag inte kan steppa än . :/ jobade från 13.00 till 18.00 . svintråkigt. blev ganska roligt när cissi, linn kom och skulle jobba. sen kom josef också :) mkt trevligt . 
sen så kom oskar och frågade alla wippies inkl mig och jessica om vi kunde säga kvistfritt kvastskaft. klart man kan tänkte man,. men det är faktist jääävligt svårt ! :D han själv klara dey inte, men vafan nästan alla vi adra gjordet. stolta som få var vi.
sen tog jag bussen hem och nu när jag kom hem sitter jag här. tog kort på min nya wippies  t-shirt. så jäwla het kan jag tillägga. hah .

PS. du är så söt, om jag bara vågade säga det till dig (A) DS.

image55
                                                                                              
jessica i coolaste t-shirten i stan . haha :)

no longer flying high ..

It's like whenever i start to feel good and forget about you, you step back into my world again and I'm right back to square one...



image53

fresh start

nu tänker jag ta tag i mitt liv! jag är så jävla trött på att allt jävla skit slängs på mig! KARMA säger dom! pööh!
just a loud of bullshit! nu ska det bli ändring på grejer! eftersom vem det nu är som styr allt som händer inte står på min sida, får jag fixa det själv! tacksåmkt! . okej nu kan jag inte göra något för itt jävla sår på magen, men! påsklovet. från och med då börjar jessica nya liv. och btw, alla kan från och med då kalla mig barbie. tack.
haha. nerå det behlver ni inte. men det vore najs ;) , nu ska det börja hända grejer! beware of the dog...




i'm the best damn thing


that your eyes have ever seen





i just got to make you see it






image52


yeesbox

Tjenis Penis ! ;)

Jaa, jag är sämst på att uppdatera min blogg, men det får du leva med! :)
idag fyller man 17 åååår! :) superduperkul , eller inte. okej det är skitkul att fylla år, men man kom ju precis hem från sjukhuset idag. lite mindre kul det . men vafan tackochlov att man inte fyller 18 säger jag bara ;)
och inga mediciner behövs så kan festa såfort det slutar göra ont. om typ 1 månad asså ^^ fitta .
men men ...
i måndags var man på church street med eriiiiika gumman. tack för en mysig kväll. även om filmen var ganska kass och man mådde illa av den ;) anything for you vettu . hihi. blev inge bad men det får vi ta såfort jag läkt upp här det kan du skriva upp! :D . <3
nu idag har man bara chillat. kom hem vid lunch. kan inte riktigt äta normalt än^^ men imorgon ska jag palla mig upp och orka göra mig en tårta! jag kan då inget i köket, haha , men TÅRTA där haru min skill ;) i make a mean ass cake i can tell you. ;)

Barbie' ,17



image50

RSS 2.0