like sand through the hourglass ....

ps. i'm still not over you . . .

jaaa förlåt jag vet att jag inte har skrivit på typ tusen år (A) ska bättra mig, men allt har vart så fruktansvärt stressigt just nu :S nu kommer iaf en veckoupdate :) kommer mer på söndag ;)

Måndag
idag hade man ledigt från dansen för typ första ggn någonsin! skönskönt. hade bara svenska, som började klckan halv 1 . efer det gick jag och matilda och satte oss och planerade ;) efter det blev det jobb till klockan 9 . trök.

Tisdag
idag vare full skoldag :P jisses det kändes konstigt! hade datorkunskapsprov och baseball på idrotten. ganska najs faktisk, men jag var nog världens sämsta pitcher! men serri, vad äre för fula grejer som har på sig! som om, mitt svar blev då slår jag mig hellre ;) fashion before comfort. .

Onsdag
idag hade i balett med jennie på morgonen, sen var man ledig resten av dagen. kändes lagom najs att kliva up för det typ 7 ^^ efter dansen mötte jag upp matilda och så drog vi och solade 25min var, i typ det läskigaste solariume någonsin! det stängdes som en kapsel typ^^ var pissrädd. vi går nu under namnet kräftorna ;) efter det så chillade man på eftermiddagen , tack du vet vem :D <3

Torsdag
idag var man på stan en snabbis först och fixade lite grejs (A) sen vare iväg och jobba, eftersoom jag typ skolkade från baletten. var förjävla trött. på natten fick jag åka in till akuten igen :( min jääävla magkatarr skit eller vafan det är. så jävla trött på det. men inget ska få förstöra min lördag :D

Fredag
idag har jag sovit ganska mkt :/ sen vare en stund ner på stan och inhandlade lite välbehövda grejs :) fyndade ett linne för 29kr också :D sexxxxxy.  sen färgade jag håret på matild och slingor också. vart mkt mkt fint :) ikv äre grey's maraton med myspys. imorgon smällere ;)

Pusspåré!
image82

Ps. I'm still not over you

What difference does it make if i still want you?
when i know there's nothing i can do to make you mine
what difference does it make if i still need you?



image81

dance baby dance

jaaap då var det gjort! känns lite tomt :/

jaa idag hade vi dansuppvisning! gick väl ganska bra måste man säga! ska bli kul att se filmen irina har.
alla var superduktiga brudar, och christian! :) bilder finns på jessicamodd.bilddagboken.se

Pusspåré!

image80


karma?

damn boy, your're so fine ;)

jaa , asså nu börjar jag seriöst tro på den här karma grejsen! :O fyfan allt har bara gått piss för mig så jävla länge och christian säger att det är för hur jag har flörtat med folk^^ vilket jag tyckte var bullshit, men så slutade jag göra det och nu jävlar börjar min otur vända mot tur! :O kan det ha nå samband? aa det får jag väl aldrig veta :S men man kan ju hoppas ! hihh.
idag har jag iaf haft världens bästa dag! :) började med massa dans, okej det var råjobbigt och så men som vanligt är dans alltid roligt. sen så vare svenska boksamtal som gick mkt bra! fast jag inte övat (A) sen får jag reda på att jag fått mvg på både writing, listening och reading i min engelska B tentning! LOTTO! :D efter skolan så gick jag med matilda och gabriel upp till hemsta, dom hade cyklar så jag fick skjuts (A) käkade på mcdonalds och så. efter det tog jag och matilda oss och promenerade resten av biten hem., och som ni alla vet kan vi prata som bara den ;) snackade ut om massa grejs som kanske kom sisådär ett halv år sent^^ men bättre sent än aldrig! :) så vi kan ju sammanfatta det här som en mkt mkt mkt bra dag! :D

Pusspåré!



(nu ska jag genast slänga in en liten jag ångrar mig nog, hihi. som vanligt när man heter jessica modd kan itne allt gå din väg, men 90% har ju gått bra iaf. men 100 händer fan inte. duktigt jessica du vet hur man gör du, not.)

morronmix

i'm yooooours...


jaap, morronmix äre som pumpas här hemma. slutade klockan 10 idag, bilden var inställd så man fick åka hem! rånajs, men jag lär ju plugga lite ändå. men just nu så spelad veckans hitvarning på ZTV :P ganska skön låt. vet inte vad den heter dock . har precis gjort lite nytta och dragit igång en tvätt , eftersom jag snart inte har något att ha på mig^^ hah. nejdå så illa är det faktiskt inte men man lär ju tvätta när man har tid :) vikt massa skit också. nu tänkte jag ta och göra mig något gott och kolla på nya one tree hill avsnittet jag laddade ner igår (A) the hills kunde jag inte vänta med dock. fan va jag älskar det programet. the hills <3

idag på dansen hade vi lisa! :) gud va jag älskar henne. hon är så grymt duktig. det är ida och johanna också, vi dansaer ska gå till rektorn och se till att vi får dom som lärare nästa år i våra NYA LOKALER! jap du såg rätt, vi ska få helt nybyggna lokaler mitt i centrum till 2:an . men 3 stora danslokaler. fatta va bra! speciellt till slutprojektet i trean! det kommer äga. och snart är uppvisning också. skönt att man fick älsklingsplacering i älsklingsdansen idag då. ska bli så jävla roligt. 22 maj! kom och kolla på folket hus! :)  

och imorogn så äre nationella prov i eng B, min tentning asså. kommer dö :S bara hoppas att jag klarar det, nationella i matte gick bättre än väntat , men jag ska inte hoppas på för mkt tror jag. efter det här äre bara inlämninsuppgifter som ska in. men idag blire bara engelska, får ta det andra i helgen. jaap så kul blir min helg , plugg och öva danserna., blir inge fest nu:( är ju intensivdagar och skit i veckan som kommer så man lär vara helt renad typ ^^ ska dra och sola på söndag dock :) så man blir brun och fin till uppvisningen.

Pusspåré!

image79

paaaarty

har du någon gång lyckats dratta på endan och rulla ner för en liten trappa , PRECIS vid ingången till festen? det har jag .

haha, jaaa som du ser så lyckades jag med något alldeles extra roligt igår^^ var inte så lagom vackert, men snurrar det så snurrar det . tack och lov fanns mina kompis runt omkrign för att lyfta upp mig ganska fort., sen trillade man ju av gungan senare och rätt ner i sanden, men igen vart man upplockade direkt. ganska najst.
var på fest i Valbo , med elinpelin. först så fixade vi oss hos elin och sen fick vi snabbsupa på busshållplatsen typ :P jäääävlar var inte det smartaste. men fulla blev vi. för fulla. men äre fest så äre ;)
kom ut till valbo, behövde inte betala, taaaaaaaaaack pojkar. dansade sönder , kunde ha min väska hos vanessa och dj:n . superbra (Y) sen vare ju tabben då med att jag hela tiden gick på killarnas toa ist. haha . men det var ingendär som sa något, var mkt välkommen. haha . sen så förstörde jag mina skor när det är typ 15 minuter kvar innan bussen går :P fitta :@ men det går nog att laga, ska gå och lämna in dom på måndag. sen tog det 30 minuter att få på alla på fittbussen. polisen kom utanför, tackochlov så klev dom inte på bussen , så min sprit klarade sig men jävlar va rädd jag var. halvsov lite på bussen . hehe. vart ju så råtrött att man dog typ. sen vare gå från ettan utanskor och mina fötter gör ONT idag kan jag säga. hemma runt 3 och trött som en jude, men det vare fan värt! 
 
idag ska jag kolla på film med elin, gå till vikinga och så fläska lite. om hon bara kunde vakna. jaa nu ären snart 1 och jag får inte liv i na ;) haha. är ju så himla fint väder . här byggs det om så jag har ju bara sovit till 9 :P sen har jag vart och handlade lite grejs med mamma. fick dricksmoothie att dricka, eftersom jag inte direkt känner för att vräka i mig mat just nu. som du kanske förstår. sen så har jag legat ute och solat i nån timme och myst. tror jag somnade av lite där. inte så konstigt! ikv bäre nog av ner på cruisingen en liten stund iaf :) blir inge party men man måste ju ner och träffa folket , så det blir nog lite det. och imorgon äre solning på g igen .

Pusspåré!

image78

jessica

Du heter:
Jessica Modd Lindberg
Smeknamn: näee alla kallar mig jessica, kanske nån säger jessie ? sen har vi ju nån snäll som kallar mig barbie då och då :)
Låt just nu: Rihanna - Cry & Take a bow.
Beroende av: Dans!
Favoritkaraktär: Elle Woods (legally blonde 1&2)
Vad behöver du mest just nu: mer pengar
Vad tror folk om dig?: det vill jag nog inte ens berätta, haha.
Stämmer det?: nääe det är ju inte det .
Vad får du oftast komplimanger för?: min kropp :P
Vad säger du för att imponera på någon?: jag kan gå ner i spagat  ?
Hur imponerar man på dig?: oj, det beror väl på vem som försöker imponera :)
Brukar du skratta för dig själv?: alltid!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: det kan jag tyvärr inte skriva (A)
Vilken är din favorit målning: mina playboy plansher
Var bor du?: Bomhus, ofc.
Trivs du där: jaa alltid :)
Festar du mycket: beror väl på, men ganska.
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit ;) 
Brukar du bli för full: hhhmm... va sa du nu igen det där missade jag, lala (A)
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk i mot något: näääe
Har du haft sex idag: nääe fråga mig senare.
Nästa mål i ditt liv: nästa ? venne. lite mer långsiktig jag .
Hur svarar du i mobilen: beror på vem som ringer men oftast,  hallå ?
Vem ringde du senast?: oj, jag ringer inte så mkt. messar mest.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: för långt för att skriva
Antal timmar sömn inatt: 7
Brukar du komma i tid: alltid :)
När mår du bra: när jag dansar  
När blev du fotad senast: hur menar du då ?  
Hur känner du dig nu: taggad ;) .
Vanligaste färg på dina kläder: svart tyvärr :P men jag har faktiskt skaffat mig lite färgklickar i garderoben . haha.
Vad tycker du om fötter: finns det så mkt att säga?
Är du smart: beror på vad du menar med smart, men ganska :)
Var du aktiv i skolan: vilket ämne? men för det mesta jaa :)
Hade du en bra kväll igår: jaa! magic of dance, underbart ;)

image77

i'm gonna die dancing . .

öga för öga, tand för tand.

jajamensan, STRESSIGT var ordet. som om vi dansare inte hade nog att göra ska vi nu också dansa på magic of dance på gävle teatern onsdag och otrsdag klokcan 19.00 . redan fullbokat ena dan :S jaaap 450 pers ska se oss dansa något som inte ens är snyggt. jippie. så imorgon (tisdag) hinner jag bara åka hem och käka, sen äre ner på genrep. Onsdag hinner jag bara gå direkt från skolan till teatern för genrep fram till föreställningen. sen på trosdagen har vi lite ledigt (tackgodegud!) och sen på kvällen äre sista föreställningen. sen äre värsta över. då äre ju bara två veckor kvar till vår dansuppvisning den 22 maj!  kom och kolla förfan :D

aja, idag har jag blivit nyttig. eller jo det hände i torsdags men jag har hållt det! nu kan man ju såklart inte bli supernyttig sådär :P men jag ska sluta äta godis och sånt så mkt. bara ibland. och försöka äta mer frukt och sånt. jaap, intresseklubben antecknar säger du nu , men det är ju du som fortsätter läsa ;) men nog om det.

som en liten viktigare mer fast punk på nyttighetshjulet ska jag börja träna mera. dansar mkt såklart, men ska skaffa gymkort såfort sommarlovet börjar. träna 2 timmar varjedag efter jobbet och sola varannann. sen ska jag och chrisitian få min mage och rygg att bli supersnygga med hans träningsprogram för mig. :D ska bli så jävla kul.
kan också informera om att imorgon ska jag cykla till skolan. hurtigt!

aja, idag har jag köpt fler suuupersnygga hipsters från gina tricot. har nu två vita, två rosa och två svarta :D bra början måste jag säga (A) har också köpt en vit t-shirt till dansuppvisningen och en ny sminkglittergrej . tog slut på å sista april eftersom alla älskar den :D jag mest ;) nu ska jag kila och käka bakpotatis och tonfisk. mumms!

Pusspåre!


image76

take a bow, 'cause it's over now.

don't tell me that your sorry 'cause your not, go on and take a bow.

jaaadu, take a bow, 'cause it's so over now? så äre. för mig. jag riktar det till mig själv och vad fan jag håller på mig. :S är det möjligt att man är så dum att man intalar sig massa saker , som man vet INTE är det minsta sant, men man gör det bara för att man så gärna skulle vilja känna på ett sätt ?  tydligen så kan man vara så dum, kolla på mig. praktexempel nummer 1 . aja, nu ska det slutas med sånt och inse att det aldrig händer. tacksåmkt.

över till lite roligare saker nudå, :) sista april med brudarna! okej det var en ganska misslyckad sista april. var inte speciellt kul efter förfesten, men ibland så skiter det sig ju bara,. och trust me, it ain't nothing new for me. haha .
Vi var jag, elin, stina, wickey, sara och johanna, hos johanna  . käkade tacogratäng, sallad, tortillachips, godis och shottade mkt äckliga drinkar, som dock såg mkt goda ut. shii fick vi! man kan väl säga att jag och sara led mest ^^ lala. sen bar det av ut på fest och stan. träffade massa folk man kände, gjorde bort sig, skickade fyllesms och gav bort telenummret till folk du inte kände. jaaa en helt ordentlig förfull kväll asså ;D

nu har jag slutat jobbat också. ska inte jobba något i maj, förenns sista veckan då . har för mkt i skolan och dansuppvisning och allt. vilket inget av det ser ljust ut edftersom jag missade halva housedansen i måndags bara för att jag skrev ENG B nationellt prov, som vars muntliga bokredovisning kommer gå åt skogen efterso jag itne ens kan ta mig igenom boken, eftersom den SUGER så hårt att du bara somnar.

Pusspåre!

image75

...

världens bästa fjortisar talar ut på någon buss mot vällingeby. jaa, det finns såhär dumma människor. taget från tjuvlyssnat.se

Två överblonderade tjejer ~14 kliver på bussen, sätter sig ner och börjar prata högt.
Tjej 1: Asså Sara, jag har målat om mitt rum! Jag har typ målat blått!
Tjej 2: Men lilla gumman.. Blått är ju såååå 2008.
Det blir tyst en liten stund.
Tjej 1: Men det är ju 2008 nu.
Tjej 2: Men åååh! Vem håller koll på det... Allvarligt?!

RSS 2.0