tjena mittbena!

nu har jag precis duschat och blåst klart håret, i en fin mittbena! haha! jag passar verkligen inte i de heller, men jag ska göra mina flätor sen och då kommr de se bra ut :D precis som lauren conrad i the hills ska jag ha, så jag dedikerar dagens outfit till henne för hon är min stilikon och absolut en av de vackraste på jorden!

nu ska jag och matilda snart sätta igång locktången och börja locka håret :) har precis målat mina naglar jag också, svarta såklart ;) jag älskar de! känner mig helt tom om jag inte har svarta naglar , helt sjukt :)

nä nu ska jag locka håret på matilda och klä på mig kanske ?

prinskorv, någon? ;)



ja, nu har jag och matilda käkat och jag snart in i duschen och raka benen och allt tjosan som ska göras innan man kan börja med de viktiga! tror fan att jag ska ha lockigt hår har jag bestämt mig för :) wish me luck.
btw som du ser blev käkat nudlar och prinskorv, vilken kombo va? ;D

resultat!

här ser ni hur fina matildas naglar blev :) måste faktiskt säga att det gjorde jag bra! vad tycker du ? :)






fake it 'till you make it ;)

nu ska jag få testa mina styling sklls lite granna, hah. eller styling och styling men ni kasnke vet att jag då är ganska obsessed av allt som har med smink och mode att göra (A) och mkt stolt över de också! ikv blire fake it 'till you make it kväll med löshår och lösögonfransar ;) ska även fixa matildas lösnaglar. kommer nog bilder sen hur de blev :)

a little shout out': fake it 'till you make it, 'cause you ain't got non and don't try to get on the floor and shake your ass like me, 'cause that will get you nowhere and you know it.,  


don't forget, i'm the bitch in this town. XOXO gossip girl ;)

one tree hill+Gossip girl

nu har jag och matildas just tittat på one tree hill och två avsnitt av gossip girl :) två av mina favvoserier! fyfan om man ändå fick ha ett sånt liv. nu har man lika mkt drama men inte ens i närheten så mkt lycka :P hah! så livet kan vara ibland :D

fick nyss reda på att mor min inte ska komma hem nått idag så vi är själva :P blir ganska najs, kan man spela hög musik innan vi åker och sprida ut sig bäst man vill :)

ikv äre party och skoj skare bli ;)


varför kan jag inte sluta gråta?

varför? den frågar ställer jag mig själv hela tiden! jag kan bara inte låta bli! minsta lilla grej som jag blir ledsen över får mig att börja gråta på en gång :( så blir hela dagen förstörd, alltså varje dag! jag är så jävla lycklig just nu det är de som jag inte förstår! jag har världens bästa vänner och världens bästa kille! jag har aldrig kunnat drömma om att ha så bra människor i mitt liv! det kanske är just de? på något sett känner jag att jag inte förtjänar det och jag vettefan vad jag håller på med! :S jag ska väl vara glad, och gud gissa om jag är! men jag är inte van med så mkt känslor! jag är inte van att vara så beroende av folk och bry mig så mkt om dom jag tycker om!

alla ni som finns i mitt liv, tack ni är mitt allt  <3


så lite förstör så mkt!

nu är jag så himla opepp på ikv :( den här dagen kommer bara gå åt helvete och allt jag vill göra är att träffa mike och pussa ihjäl honom, ja kalla mig töntig men han kan känna sig så enormt saknad vareviga sekund! <3

nä nu tänker jag gå och dö för nu är jag så jävla less på allt.

fan, fan, fan!

den här dagen börjar inge bra :( först så äre pissväder, och jag menar riktigt PISSVÄDER! sen så dog mikes telefon när jag pratade med honom :( så nu kan jag inte prata med han mer på ett bra tag, fan. och så har mamma tagit med sig nyckeln till tvättstugan så jag kommer inte åt bastunyckeln! jävla fitta också!

middag på goa!

igår var jag som sagt ut och käkade med dansarna :) blev bara jag, vanessa och bella :) men det var så himla mysigt, mina favvisar! hihi. vi käkade på goa inne i stan och jag käkade nu tikki masala grejs, mkt gott vare iaf! :) sen käkade vi efterrätt och mööös i 2 timmar :)

efteråt skulle vanessa på slick, men jag och bella som bara är små 17åring begav oss ist hem till henne och kollade på film och myste :) så nu kom jag precis hem och höll på att dö av kyla när jag stod och väntade på bussen! USCH!

the past always catches up with you..

jag är så sjukt trött på att ens förflutna alltid kommer ikapp en! jag är så himla less så jag skulle kunna gå och dö. kan man inte bara få lägga det bakom sig, och få alla att gilla läget? tur att jag har mina underbara dansare ikv att prata med, ni är underbara flickor! <3

som jag brukar säga: har du inget vettigt att säga till mig, säg det inte alls!

kvällens outfit

har precis tagit fram kvällens outfit :) tänkte köra på ganska enkelt idag med svart linne, bolero och jeans :) spicar upp det lite med min rosa kuvertväska och svarta lackpumps :)


jeans, Diesel 1199kr
Linne, H&M 69:50kr
Bolero, Gina Tricot 199kr
Kuvertväska, Cubus 99kr

shoppingtur :)

nu kom jag precis hem från min dag på stan med farmor och frida :) ni har väl sett alla mina grymma köp i förra inlägget? ;) vi käkade lunch på woki woki i nian och så fikade vi på Wayne's senare =) köpte även ett nytt svart nagellack, kom ihåg de i allra sista sekunden tack och lov!


och jag är så himla glad att jag hittat ett sånt hårband som jag ville ha! helt klart värt varenda öre! :) ska jag ha på lördag när jag ska ut och käka med mike, som jag btw saknar nu som bara den :( <3


nä, nu lär jag plugga så jag sen kan fixa mig och åka ner på stan igen ikv :)


dagens inköp!


Mössa, H&M 59,50kr & Vantar, Cubus 69:50kr



Trekantsjal, H&M 149kr


dagens bästa köp! hårband, Bikbok 69:90kr

fan!

fan, fan! mitt svarta nagellack är slut :( så nu får jag gå med skavd färg på stan :/ men men jag ska iaf köpa ett nytt så jag kan fixa dom till ikv :) imorgon blire fransk manikyr tror jag ;) måste nog kolla om de vita inte torkat (A) lala.




jag kör alla mina lack från H&M och deras andra märke depend :)

brist på fantasi!

ja idag har jag brist på fantasi och väljer därför den här tjusiga rubriken ;) jag har precis kliviit upp och gissa vad? jag är nyttig! min normala lovfrukost är la godis lite för ofta (A) men idag äre supernyttigt ;) spana in den!

nu ska jag snart göra mig och iodning för att åka ner på stan med farmor och frida :) kommer såklart uppdateringar om vad jag köpte när jag kommer hem, innan allt pluggs!

  

djupt, eller?

jadu, nu sitter jag här och har precis kollat på a shot at love finalen :) tyckte synd om bo eftersom jag gillade honom mer och synd om tila som blir sårad! vad fan gör man där om man "inte är säker" ? aja.

om du undrar över rubriken äre för att jag hade planerat ett djupt inlägg med mycket av mina känslor! gud vad jag har haft alldeles för många av dom på senaste tiden! alltså de är ju såklart inget negativt menat, bara ovant. Jag har aldrig varit en känslomässig människa, jag har aldrig släppt in folk i mitt hjärta, och nu när jag har de, blir jag överväldigad med bra och dåliga känslor. eller jag ska verkligen inte säga dåliga, för de äre inte! det är min rädsla för att bli sårad som kickar in...och jag är så jävla trött på den :/ jag vill bara njuta av att jag äntligen hittat något som betyder så mkt för mig :) <3

har du någonsin känt så? att något som är bland de bästa som hänt dig, totalt skrämmer livet ur dig?


you cry, but you don't tell anyone that you might not be the golden one,
and you tie it together with a smile, but you're comin' undone...

tila tequila

helt klart min nya idol! :) hon är så jävla vacker och har varit på omslaget för varje tidning jag kan drömma om!


grey's anatomy

nu äre grey's anatomy för fulla muggar! jag älskar de programmet :) måste sätta igång att hitta gårdagens desperate avsnitt också! sen hoppas jag innerligt på att center stage blir klart nån gång i år .. har du sett den ? :)


tjejkväll update!

jadu! tjejkvällen var de bästa ever! :) sorry för den sega uppdateringen :P har inte idas bilder än tyvärr heller :/ men kolla lillmioh på bdb om du inte orkar vänta ;)

kvällen började med bastning och sanningskort :) där fick man veta grejer ;) näe men det var superroligt! :) sen så duschade vi och begav oss in. Kollade på två kortfilmer, som vi var med i vissa av oss :) och medans käkade vi idas kladdkaka, inte den mummsigaste kasnke ;) men du är så söt som försöker ida! puss påre!

sen var det hyss på g ;) sen somnade matilda och ida och jag och sara satt uppe och filosofera till klockan 4 :)

på morgonen efter jag ocg och sara upp och mysade oss vid frukostbordet och fortsatte vårt filosoferande! det var supermysigt! roligaste frukostpolaren ever! :)

det lär så göras om brudar!


jag bjussar på kvällens snyggaste bild ;)

torsdag

imorgon har jag många roliga och några tråkiga saker att göra :P

På stan med Farmor & Frida :)

Skriva Filmreport och plugga matte om jag hinner :(

Käka med dansarna kl 20:00 :)


populärmusik från vittula

ja, nu har man nyss läst lite ur boken vi läser i svenskan :) ska nämligen skriva loggbok :/ skittråkigt och boken är så jävla värdelös att jag snart torkar mig med den på toa!

nu har jag iaf startat med läxorna :) om en kvart ska jag och matilda kolla på Grey's anatomy  och sen ska jag nog läsa vidare så jag blir färdig med de här idag. sen innan jag somnar blir de nog läsa mer the pelican brief för jag orkar inte börja att skriva något. ska nog kolla på uppvärmningspappret också :') imorn ska jag skriva filmrapporten :)



otur?

idag på bussen på väg hem från introuktionen så ringer Call-up Oskar och säger att jag ska vända och komma och jobba :P okej, mer pengar JA! men jag måste verkligen plugga, som jag inte börjat med nu men jag har varit med matilda och de är så mkt mer prioriterat idag så ska plugga såfort jag kommer hem :) kanske ska få jobba lite på söndag iaf om de fanns ljudfiler, vilket är bra :)

nä nu vill jag ha fredag!

jessica <3 matilda


Soooorry!

förlåt för de inte bloggandet som har pågått idag, men jag har varit nästan hela dagen med mike och han är så underbar så jag bara käkar upp honom och då inte hinner blogga mellan måltiderna ;) hihi.

vid klockan 3 gick vi ut till bussen och mötte upp matilda på 12:an, vi skulle ju ner på utbildning, men så vare bara info så det var totalt onödigt för mig att sitta där! info om företaget liksom, har redan jobbat där i 3 år nu :) då blev jag skitsur eftersom dom sa att själva produkt/säljutbildningen var på lördag 13:00-17:00, vilket betyder att jag inte kan plugga på lördag och jag måste kliva upp tidigt för att sen hinna hem och sminka mig och byta kläder och sen ner och möta upp mike! no cellphones day blire :) för jag är så himla stressad och cp! hihi

jobb!

nu sitter jag här och ska alldelels snart in på utbildning, i'm a die! uppdaterar när jag kommer hem! runt halv 10 :) puss på er och hoppas jag överlever! :)

plugga :/

Jag skulle ju egentligen, som du kanske vet, jobba till klockan 8 idag, men jag känner nu att jag verkligen måste plugga! jag har så himla mkt och jag känner att mina prioriteringar är helt fel just nu! skolan måste gå först, det lovade jag mig själv i sommras eftersom man liksom bara glider genom gymnasiet. visst jag är nöjd med mina betyg, men jag vet att jag kan prestera bättre arbeten och då vill jag göra de!  så nu blir de hem och plugga engelska tror jag, de allra viktigaste eftersom CAE provet är om  1½ månad! :S men förhoppningsvis skulle de få vara på vasa! =) de känns skönt så man slipper betala resa och vara borta en hel dag!



plugg, plugg, plugg, sen mike, mike, mike! gissa vilket som är bäst? ;)

Spa Gamla Gefle

AHA-behandling En pensling med AHA i hög koncentration för dig som är van vid glykolsyre-produkter. Behandlingen har dokumenterad effekt på: Torr hud med fina linjer eller rynkor, Acne eller oren hud, Grov eller solskadad hud samt Pigmentfläckar och inåtväxtahårstrån. I behandlingen ingår rengöring, prepping, pensling med AHA-koncentrat samt avslutande creme med UVA/UVB-skydd. 30 min 325 kr

ALPHA-Beta Peeling En pensling med AHA och BHA i hög koncentration för dig som är van vid glykolsyre-produkter. Behandligen ger ett dokumenterat resultat för problemhy. I behandlingen ingår rengöring, prepping, pensling med AHA och BHA i hög koncentration samt kraftfullt serum efter hudtillstånd. Sist får du en avslutande creme med UVA/UVB-skydd. 30 min 380 kr

funderar på någon av avanstånde behandlingar, har du provat någon av dom? :)

rast!

nu äre den näst sista rasten :) men kan ta lite då och då om de behövs så man dör ju inte, eller jo det gör man! även om man  hade haft 20 raster! eller kanske inte då. nu börjar de nog närma sig rekord på antal blogginlägg på en dag! känns ju väldigt spännande, jag har inge liv idag tack så mkt :P jag vill bara iväg och träffa mike :(

nä nu har jag börjat käka mitt äpple och nu ska jag sociala lite med Jessica och henns kiwi som sitter brevid :) nyttiga vi är idag måste jag säga :D


mums för gröna äpplen <3
jag har sammalagt ätit 2 gröna äpplen, 1 banan och 2 satsumas idag :) och inge godis! YES!


latinskt?

"Ad Infinitum" - I det oändliga

"Aeternum vale" - Farväl för alltid

"Amor vincit omnia" - Kärleken övervinner allt

"Cogito ergo sum" - Jag tänker alltså finns jag

"Dictum factum" - Sagt och gjort

"Errare humanum est" - Att fela är mänskligt

"Ignorabimus" - Vi kommer aldrig få veta

"Manu propria" - På egen hand

just nu har jag suttit och kollat igenom lite citat på latin , kanske till en framtida tatuering :) eller jag SKA tatuera mig, men vad? (de i fet stil är mina funderingar) de andra är bara fina ;)

tillbaka från lunchen :)

nu kom jag precis tillbaka från lunchen :) råkade ju köpa något (A) lala. men det var på halva reapriset, så de blev 20 kr och de ledde till att jag har växel till imorgon när vi ska käka :D kollade även på twilfit, ska in imorgon och prova massa saker! hittade ett jättegulligt hanky panky set :) eftersom jag prioriterade scarfen så valde jag att skippa lunchen och banta ;D haha, nä men en sån här bar är min lunch och en banan såklart! hihi


luuunch :)

äntligen äre snart lunch :) har lunch mellan 12:00-13:00. ska ta och gå på stan och lulla lite och kolla efter nå fina hårspännen :) och såklart käka någonting! men vad är en bra fråga. vad käkar man när man är pank som en kyrkråtta?

tar väl även mig en sväng in på h&m, gina tricot och cubus :) men jag tror att jag lämnar kortet uppe på jobbet den här ggn ;D annars kommer jag säkert köpa något jag egentligen inte har råd med, som de alltied blir! lite nackdelen med att både plugga och jobba mitt inne i stan! men skönt äre iaf, efterom man ofta inte har tid att ta shoppingdagar :)


middag med dansarna :)

nu har jag messat alla dansarna och längtar som sjutton tills på torsdag :)


Fr V: Vanessa, Jossan(sthlm), Jag, Nelly, Christian & Bella :)


paniiiiiiiiiiiiik :S

jag börjar känna lite småpanik! eller STOR PANIK! jag har ingen aning om hur fan jag ska hinna göra alla läxor jag har mellan allt annat jag har att göra! imorgon ska jag vara med mike och sen jobba fårn 15:30-21:00, idag äre jobb hela dagen också! på torsdag äre stan med farmor och sen ut på middag med dansarna klockan 20:00, så där har jag liiiiite tid. På fredag äre heldag fix med matilda och sen ut på maskerad :) på lördagen ska jag ut och käka med mike på em/kvällen och så får jag försöka orka plugga bakis innan, muuums! och på söndag ska jag mysa med mike för de har kommer jag knappt gjort på hela veckan och jag dör nästan redan!

LÄXOR:
  • Läsa mer ur The pelican brief.
  • Läsa 50 sidor i populärmusik från vitulla + föra loggbok.
  • Göra en egen uppvärmning tills scenisk produktion på 15minuter + skriftlig redovisning.
  • Plugga till matteprovet nästa fredag (minst 15sidor kvar)
  • Skriva en Filmreport till Eng C

och alla de här fantastisk roliga grejerna ska jag hinna och lämna in på måndag! :(
faaaan!



god morgon!

ja nu sitter man här igen på call-up och lyssnar ljudfiler :) såklart blev gårdagen mkt senare än planerat, låg uppe och pratade med nordan tills kl 4 och de var hon och jag som skulle upp tidigt! duktigt av oss att komma upp 20 i 9 så käkade vi frulle och pratade :) supermysigt! gårdagen var också hur kul som helst! gud, de lär så göras om! men någon annan får göra kladdkakan ida ;)

lyssnar just nu på gårdagens ljudfiler och de är 277 stycken! känns ju inte så hyperroligt och är bara 15% lyssnat än så länge, men jag ska ju jobba till 8 ikv ungefär. måste käka lunch på stan också, vet inte ens om jag har råd med de! :( får bli en macka och sen svält hela eftermiddagen. sen får jag äntligen träffa mike igen!

fan hade mkt hellre varit med honom, som planerat, men när pengar ringer på dörren då öppnar man fortare än fan!

Mike & Magna - Sommardar


bra eller dåligt?

ja, iaf tråkigt! imorn är den enda helt lediga dagen för mig och då skulle jag och mike fira 2 månader, som de är idag om du inte sett de ;) känn på den du! haha :) men nu får jag ett samtal av Oskar på Call-up för en timme sen och jag kan få jobba med ljudfiler hela dagen imorn! från 10:00-20:00! fatta, jag som behöver pengar också! så jag nappade såklart på en gång och är jätteglad över att få jobba :) men då hinner jag bara träffa mike på kvällen/natten :( men får mysa hela onsdag förmiddag! för sen äre jobb igen. hoppas han förlåter mig (A)

muuuums!

Nu har vi precis bäddat och så, ska ta fram handdukar och annat sen :) vi har också plockat fram massa filmer, bl  a filmer med oss i ! ja, sånna finns de faktiskt 2 av ! :) tyvärr! haha.


jag och matilda käkade glass på IKEA, och såg en rolig figur vi snabbt undvek ;) haha

2 månader <3


valbo

jag, matilda & mamma kom hem alldels nyss och matilda kilade hem för att städa lite inför deras visning :) så nu bloggar jag här, ska snart bädda sängen och gå och boka en tvätttid så tidigt som möjligt. pratade med farmor idag så ska på stan och shoppa på torsdag :) ska bli kul, var superlängesen! :) jag älskar min farmor så jävla mkt, har varit där jättemkt hela mitt liv och t o m bott där ett tag :) <3

ikv kommer flickorna! baaaaaaaaaaastu :) skulle vilja hinna sy om min nya bikini innan men de hinner jag nog inte :P nu ska jag städa lite och fixa. sen längta tills mike ringer efter sin fika :)

dagens inköp


rosa/vitt underklädes-set & lila/guld bikini :)

yes!

jag var förbi jysk nu innan vi åkte till valbo och jag fick nya sängkläder på en gång :D så himla skönt! så nu har jag helt nya igen, men måste tvätta dom så de närmaste dagarna blir de ett musse pigg set och ett svart :P HAH! xD

 

valbo

ja, nu är jag lite småstressad faktiskt :) gick upp alldeles nyss av en viss anledning, kanske berättar sen ;) ska snart hoppa in och duschen och fixa mig lite snabbt, sen bär de av till jysk och sen till valbo och sen kanske och kolla på lite underkläder :) även om jag är luspank! håll tummarna för mig på jysk så blir de fina uppdateringar såfort jag kommer hem igen såklart!

jösses, nu blire film!

jaa, nu blir de visst fler filmer ikv :) gossip girl tog precis slut och då såg vi att 40 year old virgin gick om en timme :) måste ses? JA! har bara sett den en gång för cp längese så då lär man ju titta :)
Du hör ju bara på namnet att den måste vara rolig xD och steve carell är så jävla rolig :P töntigare typ får man ju leta efter, det där med att töntare är sexiga, kiss my ass! näe nu ska vi ut och gå!

det ska vara riktiga män! eller hur tjejer? ;)


mean girls

jag och matilda kollade nyss på den bästa filmen ever! mean girls :) fan va jag skulle vilja vara med i the plastics! leda såklart ;) kan ju alla som känner mig intyga om vore den perfekt rollen för mig! haha. AND PROUD ;)

ska skriva en filmreport till engelska c kursen, som ska in nästa måndag så ska skriva om mean girls, den kan man ju som rinnande vatten så är ju ett narturligt bra val. juste! jag måste läsa massa pelican brief också! + matte och svenska. usch usch, när ska man ha orken?


gossip girl

ja, nu är den otroliga duon samlad! vi ska snart äta och kolla på gossip girl :) fast matilda har la käkat upp alla chipsen innan det börjar ;) haha! jag älskar den serien!

kollade nyss på lite frisyrer till maskeraden, kommentera gärna förra inlägget med vad du tycker jag ska ha! :) det lutar mot lockigt men jag är inte helt säker. :/

idag har jag faktiskt lyckats städa mitt rum med! duktigt gjort av mig och nu lär man bara fixa sängen för imorgon ska jag göra så mkt att jag kommer inte ha nån tid över att städa, men jag ska såklart klämma in några blogginlägg :)

hjälp?


Lockigt eller platt på maskeraden? :S

Lutar mot bästa dagen ever!

imorgon lutar mot att bli bästa dagen ever! ska ha bastu kväll med mys med några gamla 9a:are, och vi kan ha kul ;) ojojoj! har jag inte träningsverk i magen på tisdag så heter jag bert! det ska bli så sjukt kul, och inte nog med de! nu ska jag ge dig en lista på allt bra som händer imorgon!

Jag har namnsdag

Första officiella dagen på lovet

Bastu/Tjejkväll med brudarna

2 månader med Mike <3


bilden är gammal som gatan, men de bjuder jag på ;)
fr V: Ida, Matilda, Jag, Sara :)

julklappar!

Ja, nu är typ alla julklappar avklarade (A) ja, jag vet att det är hur lång tid som helst kvar men nu har jag råkat hitta perfekta saker och jag har inte tid att gå och kolla i 3875765 år och sen inte hitta något. hittar man ska man passa på! nu när jag och mike bestämde att vi ska åka iväg och göra något över dan, typ sthlm, i mellandagarna ist för julklappar blev jag överlycklig! ska bli så himla roligt! den här helgen har varit så skööön! :) bara för att jag har världens bästa pojkvän! sådeså!



dagens inköp.

jysk!

idag tog jag och mamma oss en liten tur till jysk, pratade med en tjej där om mina nya sängkläder som har missfärgningar på sig, ska åka in med dom imorgon, tyvärr så har jag ju inte kvittot kvar då :/ hoppas de går ändå, är ju inte mitt fel. det är ju fel på produkten och har jag betalat sådär mkt för dom så ska de fan hålla!


gissa om jag är duktig?

den här helgen har jag faktiskt låtit mike sova till cplänge varje morgon! och igår väckte jag han inte ens ;) grattis til mig :) jag klev upp runt halv 10 imorse och gick upp och kollade på makin' the movie på mtv, var om get smart som jag tyckte var sådär när jag såg den :P runt 11 så orkade jag inte kolla längre och gick in och började kittla mike, kan man vakna bättre tycker jag? men tydligen så kan man de ;) haha (6)

idag hade jag tänkt ta mig i kragen och göra lite matte, men vi får se hur de går med den saken :P ikv kommer matilda som vanligt hit och kollar på gossip girl klockan 19.00 :) myyyyyyyyyyyyyys <3


bastu

förlåt för de grymt dåliga uppdateringarna idag (A) men idag har jag tagit igen lite tid med mike :) eftersom pojkjävlen står i 24-7 så nu äntligen har vi fått vår helhelg :) det tog ju bara 2 månader :P och på tal om de! på måndag äre faktiskt 2 månader och min namnsdag, även första dagen på lovet. härligare blir de inte!:D

nu kom vi precis in från bastun :) vi ska ta oss lite kvällskäk och sen marabou, mmmmmmmmm (6) ska kolla färdigt på Vantage point och sen kolla på feel the noise :)




heeeeeeelg :)

näe nu kom jag och mike precis hem från stan :) vart och kolla på punkt26 och lite annat smått och gott, men jag shoppade ingenting! duktigt tycker jag :) nu ska mike snart göra mat, lär la bli köttbullar igen eftersom kockkunskaperna är lika dåliga som mina ;D

ikv har vi bokat bastun och så bir de nog nån ny film :) så himla tråkigt att inte kunna gå ut, men finns ju inget att göra i den här stan! vet du något?

MATILDA <3 JESSICA




ALLA MINA BÄSTA STUNDER ÄR MED DIG! ALLTID DU OCH JAG <3 JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGON ANNAN <3

<3

alltså jag måste bara säga att jag har världens bästa tjejkompisar! Alla dansarna och matilda då såklart ;) ni är underbara hela bunten! vad skulle jag göra utan matilda och vanessa? :) ni är helt klart värda ett litet shout out här för ni är underbara! :)

but i'm not perfect..

Hope you can forgive me baby
For all of the mistakes I've made
Be patient with me, baby
I'm just tryin' to make my way 
I'm not a superhero
Sorry I couldn't save the day
Believe me when I say

That I'm sorry I couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry I couldn't be your
Angel, Angel, Angel, Angel
I'm sorry I couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry I didn't stroke your
Ego, Ego, Ego, Oh No
I was with him but I guess I wasn't able
I'm sorry I couldn't wear your halo
Halo, Halo

doll domination

just nu lyssnar jag sönder: Pussycat dolls skiva Doll domination :) (Y)



219?

idag innan biologin så satt jag och vanessa och några fler och pratade lite så kommer en av mina vänner förbi, som inte går på vasa men har ind. val där, och nu äre andra ggn han inte hittar klassrummet! hihi

För dig som inte vet så har vasa typ de enklaste systemet ever, eftersom vi är så tröga ;) det finns 4 våningar. På första ligger alla salar på 100 och på andra på 200 och så vidare :) och han lyckas alltid hamna på 300 ist för 200 där han ska ;) plus att korridorerna är helt raka och ser olika ut på varje våning!

men jag kan ju inte vara opartisk så jag kanske inte ska säga nå ?


Vasaskolan 

Stora trappan

'cause it's friday afternoon

jaa, jag kom just hem och såklart så bloggar jag på en gång :) haha., töntig eller bra vettefan men de skiter jag helt i! har haft skola först och sen så ner på stan en snabbis med vanessa, jag köpte masken och "biljetter" till maskeraden :) fyfan vad de ska vli kul, ser fram emot de som fan.

sen var jag och kikade förbi punkt26, öppnar imorgon! hälsade på mike :) det har ju blivit sjukt snyggt där inne! vilken duktig pojk man har alltså ;) och nu kanske jag får träffa han lite mer! hehe :) kom dit och kolla imorgon, så sjukt snygga kläder, bl a ed hardy! my favorite <3

nu har jag precis varit och bokat tvätttid ikv och nu ska jag njuta av the hiiiiiiiiiiiills! :)

dagens inköp


Mask, Glitter 34,50kr

brådis!

jaa, nu har jag nästan precis klivit upp och om 20 minuter ska jag ta bussen :P shiet! :S vanlig skoldag idag, sen ska jag iväg och köpa biljetter till maskeraden med matilda & vanessa, sen ska man kika in på punkt26 och hälsa på mike :)

puss påre!

the hills <3

har precis kollat klart på två till avsnitt av The hills season 4 :) har två kvar, som jag sparar till imorgon. fyyfan vad jag älskar de! ska gå in på audio video imorn och kolla hur mkt dom tar för att beställa hem :) finns på cdon.com för179kr/säsong. finns dock bara säsong 1 & 2 ute, men dom hela har jag inte sett på typ 3 år så :P kostar de lika ska jag önska mig dom i julklapp :)

nu ska jag ta och fixa mig, krypa ner i sängen, önska att mike var här och läsa lite mer på the pelican brief :)


världens bästa serie! <3

DEN OSMINKADE SANNINGEN!

nu har jag och matilda precis valt färdigt våra kläder till maskeraden nästa fredag :) ska bli sjukt kul! jessica, matilda & vanessa ute på äventyr ;) åh herregud hur ska de här gå .... hihi

nu sitter vi här och pratar om hur ruggigt kul det kommer bli och jag känner att jag måste käka något :P jag har blivit helt beroende av coca cola :( usch på mig!

bara för att jag är så glad så ska jag bjuda på den osminkade sanningen! enjooooooooooooooy :)


maskerad outfits!



nu äre bara dags att köpa djävulshorn ;)

höstlovet

Att göra på höstlovet!

Tjejkväll med bastu med härligaste 9A människorna ;D

Utbildning på Call-up
 
Jobba 2 pass

Vara med mike

Maskerad (?)

 och bäst av allt, MIDDAG MED DANSARNA! <3


ingenting!

idag efter skolan när jag och vanessa gick en sväng på stan köpte jag iingenting! duktigt av mig tycker jag. :) efter en stund mötte vi upp Matilda, btw så hittade jag världens finaste klänning på gina (A) jag kanske la undan den också (A) lala. vi var och spanade efter maskerad grejer :P vi ska nog gå på maskeraden i sjömanskyrkan nästa fredag, men man lär ju vara utklädd först ;D fundar på playmate, catwomen, sjuksköterska eller bara vara kllädd ruuuuuuggigt 80tal :D vad tycker du ?

kom alldeles nyss hem :) mini skoldag har varit som vanligt på torsdagar, dryg som fan! men snart äre lov, thank god! och gissa om jag har planer! :D

dagens inköp


trosor, H&M 49kr


sminkväskor, Hello Kitty H&M 29,50kr/styck (julklappar till småsyrrorna vettu, ska fylla dom med smått och gott, några förslag?)

min perfekta dag!

idag började dagen på de bästa sättet möjligt! vaknade upp, konstigt nog, utvilad och brevid mike :) myspys kan man ju lungt påstå! även om han knappt kom upp ur sängen förens ett tag efter morgonpigga jessica! eller jag är inte morgonpigg, jag är bara inte morgontrött så jävla länge om jag bara går upp :D låter de rimligt?

i skolan hade vi asslappa lektioner och till lunch var man superduper nyttig, men det kompenserade man ju snabbt sen ^^ vem kunde ana? hade svenska och idrott :) så en relativt kort och härlig dag!

efter skolan kilade jag och vanessa och tränade på friskis och svettis, 5km direkt när vi kom dit, non stop! DUKTIGT BRUDAR ;) sen tränade vi lite sit-ups, armar och annat smått och gott innan vi vandrade vidare ner på stan :) Vi tog en fika på george's och pratade ett bra tag om allt mellan himmel och jord, eller okej fest och pojkar! ;D igen, vem kunde gissa? ;D såklart shoppade vi också! se nästa inlägg!



jessica nyttiga lunch ! Äpple, annanas och kycklingsallad, muuuuums!

att göra idag

  • Skolan
  • Friskis & Svettis med Vanessa
  • Ladda ner The hills S04E08
  • Kolla på The hills & One Tree Hill
  • Grey's Anatomy 21:00
  • Plugga Matte

E.M.D - Alone


the pelican brief

just nu sitter jag och kollar på the pelican brief med Julia Roberts & Denzel Washington :) har sett ungefär halva nu, och den är riktigt bra faktiskt! duktig stylist har dom haft också. filmen är från 1993, inte ett så bra modeår kan man ju lungt säga, men kläderna är faktiskt helt okej för att vara från tidigt nittiotal :P jaja, bara jag som tänker  på sånt, i know (A)

har ni inte sett den ta och se den! helt klart värd 1½ timme av ditt liv :)


jag älskar julia roberts! gör du? :)

dagens inköp


efter CAE informationen idag så gick jag och köpte en marie clarie, man kan ju ha roligt när man övar sina engelska skills! pressat pris på pressbyrån, 49kr


nya dieseljeans modell Matic, Carlings 1199kr (superdålig bild, men kommer bättre sen)

OMG!

alltså, vet ni vart jag sitter nu? hemma i min sköna säng med min bärbara i knät!

jessica har fått internet gott folk!


så jävla glad just nu, så bjuder på den enda smilebilden jag har typ ^^

friskis och svettis?

ïdag blev jag superduper glad när Vanessa frågade om vi skulle på friskis och svettis och träna imorgon, och jag sa såklart JA! :) får man damma av kortet igen och dit och träna ;) jag vill inte gå själv så ofta, är så tråkigt men ska försöka varje onsdag så gott de går och med sällskap kommer de bli superkul! mål 5km på trappmaskinen ? ja det säger vi :)

CAE hard core practice!

ja nu har jag precis haft ballet och vart och köpt mina nya jeeeeeeans (A) <3 i'm so inlove it's fuckin amazing ;) kommer tyvärr missa matten idag :/ hade behövt jobba en timme, men får göra de när jag kommer hem :) jag ska nämligen på CAE hard core practice i vasasalen klockan 15:30-17:00. det känns som att jag är i skolan till 5 typ varje dag^^ ¨

när det är slut ska jag hem och duscha och fixa mig lite granna och såklart då plugga lite matte :P på kvällen blire först ugly betty och sen pelican fallet på trean :) får spela in desperate så får se de sen iaf. Jag älskar julia roberts och det här är typ enda filmen med henne jag inte sett så =) hoppas bara mike vill se den också, annars får han göra de ändå ;) hahaha!  (6)


oh daddy, won't you buy me a pair of jeans (A)

Hall tummarna för mig! Igår på stan hittade jag de mest perfekta par jeans som någonsin gjorts, enligt mig, och såklart så satt dom som om dom var gjorda för mig! De lilla problemet nu då är ju att dom kostar 1199kr och mitt bankkonto står snart på minus (A) ska alldeles strax springa upp till pappa och kolla om han vill sponsra dom, annars lånar jag och betalar tillbaka när jag får lön sen i december. För jeans, dom ska jag ha! Dom skriker så gott som att dom är jessicas. Såklart så är de Diesel jeans, haha. Jag hittar bara jeans som passar från dom. Det brukar ju vara så att de olika märkena alltid gör sina jeans efter en viss kroppstyp, och tack till disesel som gör byxor för folk som faktiskt har en rumpa!


Wish me luck!



uppdatering! JESSICA GOT THE JEANS! <3
eller jag måste betala tillbaka hälften av 1200kr, alltså 600kr näe studiebidrget kommer. men det äre så värt! dom är superfina och diesel såklart ;)


Boktips!

Jag är, om du inte redan vet de, ett stort fan av Katarina Von Bredow. Jag har läst nästan alla av hennes böcker och har nu inköpt 3 stycken. Min absoluta favorit var och är fortfarande syskonkärlek, har du inte läst den, gör de!


Den senaste jag läste ut alldeles nyss var räcker det om jag älskar dig? Den var superbra och alla som är tillsammans eller har varit tillsammans med någon kommer verkligen förstå allt i boken! Såklart kan alla läsa den, och det tycker jag ni ska göra!


Late last night

Okej, så värst sent var det inte men jag ska iaf berätta om min mkt händelserika kväll, i wish! Jag var bara hemma och fixade de sista tills morgondagen. Packade teknikskorna och lite sånt. Hade ju även utvecklingssamtal imorse så var tvungen att fylla in nån lapp med massa frågor och skit, ni vet vad jag pratar om va? Det räcker ju inte bara med att man fått samma lapp i snart 11 år. Väldigt uppfinningsrikt måste jag säga!


Iaf så beundrade jag mitt nya inköp och sent på kvällen fick mamma åka över till mormor som var dålig, så jag blev själv hemma :( gud vad jag önskade att mike var där med mig. Hade jag sluppit sova helt själv och haft supertråkigt hela kvällen, men ikv ska han iaf komma och tack och lov är väl de! saknar han hela tiden nu :( vi hinner ju inte ses så mkt som man vill :/ men skärpning på det tycker jag!


Till slut så bestämde jag mig för att slötitta på tv och sen somnade jag mkt mkt gott, efter det 343746 grejerna som ska fixas innan man kan sova.


gårdagens inköp


kuvertväska: Cubus, 99kr

Skoldags

Igår så var jag som vanligt I skolan :) hade en svenska lektion då jag skulle skriva en uppsats om svenska språkets utveckling och analysera detta ämnen, sugigt som bara den kan du ju förstå. Efter det drog vi ner till maten hela tjocka gänget och det var såklart smockat! Vi fick sitta inne i ett annat rum, typ mobboffer rummet där jag aldrig satt min fot för ens tror jag :P men aja, äcklig mat vare och sen gick vi vidare ner på stan och in på cubus :) jag hittade den mest chica jackan ever och en supersnygg väska! (se nästa inlägg) jag höll mig från jackan, p g a min tajta budget men väskan blev ett måste!


Vi skuttade vidare till ackes, bytte om och joggade ner till boulongern. Vi skulle ha danslektion ute och kläderna skulle bunkras. Lektionen var superrolig! Även om vi i slutet var både leriga, blöta och kalla. Men Hanna hade med sig fika och vi diskuterade och analyserade lektionen efteråt :) Hanna är verkligen en helt grymt bra lärare! Och snäll som bara den :)


in her shoes

igår på kvällen, alldeles för sent, så kollade jag på i hennes skor på 3:an :) den är jävligt bra! har sett den många ggr förr men blicken på alla skorna får mig att vilja se den 384627956 ggr till (A) som du kanske vet är jag besatt av skor! hihi

dom läser en sån fin dikt i filmen också! kan inte hela men kan den finaste delen, så den här är från mig till alla jag älskar, för ni vet vilka ni är :) 

I carry your heart,
I carry it in my heart.



söndag

jaap, jessica med de allre roligaste inkäggsrubrikerna. men det får ni leva med sålänge jag måste skriva allt i skolan! jag har så mkt jag vill skriva om och berätta för er, men man glömmer ju ganska mkt innan man kommer till en dator :/ aja, life's a bitch.

i söndags gjorde jag aboslut INGENTING! jag latade mig i sängen hela dagen, käkade massa glass och onyttigt. på kvällen kom matilda förbi och vi kollade på gossip girl :) fan jag skulle döda för de där kläderna!

provade även lite kläder ur min garderob :) hur hittar man något som är lite finare, men inte för uppklätt i min garderob? lycka till, för jag kan då inte! här är mitt närmaste försök:


svart tunika: sthlm, 175kr
röd kjol: Gina tricot, 149kr
Skor: Haléns, 399kr

lördag

i lördags vaknade jag hos mike, som du kasnek redan vet om du läst inlägget innan detta, och jaaa jag ska inte väcka dig så tidigt mike ;) men jag tycker inte 10 är tidigt! haha, (A)

efter att bara ha degat hela dan så fick jag skjuts hem av Mikes kompis som kom och hämtade oss :) man tackar :D  så jag åkte hem och stekte pannkakor! sen käkade jag de med glass, grädde och chokladsås! muuuuums, yes mitt nya liv verkar ju gå, hmm....bra, äh just nu orkar jag inte bry mig, jag låser in mig och svälter en vecka innan jag fyller 18 så blire bra! ;D

på kvällen skuttade jag iväg till matilda en stund :) åkte hem ganska tidigt för jag var så sjukt trött! venne varför men så kan de ju vara ibland.


tänk om man fick vakna sådär varje dag!

flashback

gårdagen så var vi först och köpte lite godis och sånt, alltså jag MÅSTE sluta med de! men jag kan också stolt berätta att jag tog mig en japp och sen köpte jag mina vindruvor och har hållt mig till dom :) grattis jessica :)

efter det kollade vi på lite film. :) vi började kolla på get smart, men den var så sjukt dålig så vi la av efter halva :( jag som trodde den skulle bvara bra.. sen skulle vi kolla på mirrors, men den verkade ju ännu sämre! så vi tog mitt val ist, CAMP ROCK! :) och hörrejösses den var bra! precis som man förväntade sig (A) tycker bara lite synd om mike som fick sitta och titta på den med mig, du är bäst! :)


gutten morgen!

go morron och morron, det är ju faktiskt förmiddag och jag brukar vara lite av en earlybird på helgerna, vet inte om mike tycker om de lika mkt som jag ;) haha. han ligger iaf och sover atm, medans jag sitter här vid datorn och väntar på att han ska vakna klockan 11:15 har vi enats om ;) haha.

kollade precis på idolsajten och såg att yazmina åkt ut, helt rätt! läste massa bra om Alice också :) allt sant såklart. så jävla cpigt att man brukade gå förbi henne i matsalen varje dag liksom :P och nu är hon på tv! och jag tror hon kommer vinna hela skiten! hejja alice!

kan tyvärr inte lyssna på när nån av dom sjöng igår, eftersom mike vägrar kliva upp och fixa ljudet. men tur för han att han är så jävla underbar att det gör inget (A)

britney spears - womanizer


kärlek <3




min nya kärlek från Gine Tricot :) <3


friday. and not a day to soon!

äntligen, äntligen äre fredag! :) just nu sitter jag och tattar datorn hos Mike och ska precis berätta för dig om min ganska underbara dag :D dagen började tidigt, men okej. Hade 2 timmar biologi, vi gjorde labb halva tiden och fick kolla på jättekoromosomer, mitos och mänskliga kromosomer! det var sjukt roligt faktiskt :)

Efteråt var jag och köpte min klänning <3 jag är helt kär igen (A) haha. sen gick jag och vanessa vidare till matten och pluggade faktiskt de hela 25minuterna som lektionen var :P var pizza till lunch så bättre blev de ju också ;)

på dansen kunde jag inte vara med :( var jobbigt men ändå lärorikt! kunde observera alla stegen och har antecknat allt nytt så på söndag då :)

Har fått mitt arbetsintyg nu också! in case you would like to know ;)

torsdag

sorry att jag inte uppdaterade igår, hade så mkt att göra med idrottslektionen och efteråt bar det hem för att vila upp mig och bli frisk. Är lite bättre idag, men kan fortfarande inte träna, men hoppas på att kunna vara med imorgon! :)

just nu sitter jag i skolan och ska snart kila vidare till historian, baaaajs! tror den är på 400 också :( så om jag inte överlever, älskar jag er alla! eller näe, men det lät bra :D

resten av dagen blir skoldag som vanligt :/ till klockan 17.00, vem älskar torsdagar? ;) sen ska jag ner på stan och kanske spendera mina allra sista kronor på en klänning som är så fiiiin! hoppas bara den finns kvar (Y) håll tummarna för mig! :)

senare ikv blire singstar hos matilda med lite klasskompisar tror jag :) efter middagen hos mormor såklart, men just nu vill jag bara ha fredag så jag får pussa sönder världens bästa kille!

dagens


solglasögon: H&M, 79.50kr
Linne: Vero Moda, 199kr
Jeans: Gina Tricot, 499kr
Skor: Skorett, 399kr
Väska: Converse, 499kr
Jacka: Bik Bok 499kr

avskedsbrev

nä nu säger glocalnet att dom inte vet när internet kommer, det kan alltså ta hur lång tid som helst så till jul kanske? hur tror dom att man ska kunna leva utan internet? så nu tänkte jag skriva ett avskedsbrev men jag orkar inte.

jag säger bara nice knowing you, nu ska jag gå och dö!


förkyld :(

jaap, jag, flickan som aldrig blir sjuk och förkylat ner mig rejält! är så himla täppt i näsan! och jag orkar inte tränga, hängig som man blir :/ kunde inte vara med på dansen idag och imorgon har vi våran idrottslektion! hur ska jag orka den? :S då skiter jag i hur förkyld jag är! om jag så ska träna så jag spyr!

nu har de andra engelska och jag väntar på att den ska ta slut :P kul jul kan man väl lungt säga. kan informera om hur duktig jag var igår, känner att du vill veta de! jag gick direkt från danslektionen upp på friskis och sprang 4km :) hann också strecha skitmkt, eftersom jag var så uppvärmd och hade tid, så måste börja göra det varje vecka. kanske onsdagar?


den här snyggingbilden tog matilda på mig igår, jag är käääär<3

yesterday

Igår efter skolan så åkte jag och matilda hem till mig, gick till henne och fixade lite grejer och sen blev vi så sorbet och pannkaks sugna att vi var tvungen att åka på en liten utflykt till fjällbaka och handla ägg, margarin och SORBET! :) se förra inlägget för bilder, alla bilder finns på min bdb. (länk finns i menyn)

När vi kom hem stekte jag pannkakorna, och godare och snyggar pannkakor får man leta efter! fyfan jag är rena pannkaksmästarn! nu längtar jag efter att få visa saga mina skills nån gång :) och mike såklart ;D han lär väl inte tro på'tt förens han ser de !  haha xD med rätt!

senare kom han och vi gick till ica och sen hyrde vi film. Love in manhattan och den var så bra! varmt rekommenderad, men räkna med minst 25minuter storböl i slutet (A) lala.


ute på äventyr




för alla bilder kolla på min bilddagbok! :) jessicamodd, gästlösen: louboutin

måndag

Just nu sitter jag här i skolan, som du nog fattar :/ på onsdag ska internet komma säger dom nu. jävla fittlgocalnet. ja jag säger det där för 834575 ggn men jag har varit utan internet i snart 1½ månad och jag håller på och dör! och det vill vi ju inte! inte jag iaf ;D haha.

Ingen engelska C idag, fyfan vad skönt (A) alltså det är kul men nu slutar jag 14:15 ist för 17:00 :P då fattar du nog! så jag tänker ta mig en tur upp på friskis och svettis och springa en stund, inge långt men typ 5km kasnke :P något iaf! bättre än inget, eller hur? mitt fina friskis kort som inte har använts sen i augusti (A) lalalala.

kl 17:00 ska jag ta bussen ner på stan och sen ska jag åka hem med mike :) får jag äntligen tillbaka mina nya örhängen som jag glömde där direkt efter jag köpt dom, lite jag eller vad? :D bloggar mer därifrån, hihi (A)

söndagen

jadu, vad hände igår?

matilda sov hos mig på lördagen så vaknade vi upp runt 12 (A) var ruggigt skönt att få sova ut :P hade ju vaknat astidigt dagen innan eftersom mike skulle spela match, men det vare SÅ VÄRT! :)

att göra söndag:
Städa rummet
Kolla på Gossip Girl
Planera färdigt idrottslektion
Promenad
Tvätttid 21-23

och jag hann med allt! haha. Matilda kom över runt 18.00 och så fixade vi vår uppvärmning till idrottslektionen och sen kollade vi på gossip girl! ja jag är helt kär i gossio girl och jag skulle fan döda för att få alla kläder dom har! muuuumma! sen så tog vi oss en promenad och sen blev det tvättning som bara den :) sen stog vi och strök och vek till klockan halv 1 ^^ men ruggigt roligt var de! nya traditionen känns de som ;)


moore?

lillläckra bilder de är de! speciellt moore omslaget! jag vill ocksåååååå :)


saturday all week long

fan att det inte kunde vara lördag hela veckan! gud vad skönt det skulle vara, just nu läntar jag bara tills jag fyller 18 eftersom livet ganska mkt står still innan dess. iaf för mig! vissa vet vad jag talar om :P haha,

igår sov mike här :) vi bastade,och gissa om jag ska boka bastun till min förfest när jag fyller år :) skitbra ljud kunde man få och får plats iaf 8 pers i bastun :) blir ju inte så många :P palla drama av folk man inte gillar fullt ut. de närmaste och käraste ska det vara!  nu ska snart jag och matilda ner och basta, mysigt myyyyyysigt.

jag har inga bilder eftersom de här är matildas dator och för de andra har jag inga nya bilder, som ska visas de vill säga :P hahaha!

fredag

jadu, nu kommer inläggen huller om buller :) sitter nu på biblioteket, inte varje dag man är här och tattar deras datorer :) gud vad jag vill ha internet nuuuuu! :(

idag har jag bara varit i skolan än så länge, vanessa drog massa klockrena kommentarer på biologin, men eftersom jag är värsta sur just nu tänker jag inte dela med mig av dom atm. hade sjukt rolig danslektion idag, så nu är man svettig och go! gud vad jag vill hem och duscha! :P soon soon.

matilda ska nog ta med sig sin dator till mig på lördag så förhoppningsvis kommer det uppdateringar då :D



vigare?

ja, nu har jag ju inga före bilder men man kan ju lungt påstå att man blivit vigare som fan nu i tvåan :D tack hanna! så jävla grym danslärare får man leta bra länge efter! :D


helgen :)

Idag så äre först skola som vanligt :) idag är alltid de bästa danslektionerna, man får jobba som en liten jude och det känns bra. Man känner att man tränar och svettig kan jag lova att man blir! Direkt efter skolan ska jag hem och duscha och sen är man ju själv hemma så jag har bokat bastun åt mig och mike, så det blir middag, bastu och film :) gud vad jag behöver det!


nyttig lunch? gott vare iaf ;)

torsdagen

Skrev ju några inlägg i skolan igår, men kom inget igår kväll som du vet :/ jag kan lova att uppdateringarna ska bli många och såklart varje dag! Igår så hade man ju skola som vanligt och sen bar de av hemåt. Väl hemma så kollade jag bara på tv och tog de lugnt :) kände att jag inte orkade plugga och eftersom de inte fanns nå specifikt så blev de bara sitta och lata sig.


På kvällen var det inge bra tv så jag tog och läste lite på the pelican brief, saknade Internet och önskade att jag inte behövde tråka själv. Skulle ju inte varit fel att få mysa kan man lugnt säga! tog en prommis med matilda också :D sexiga jävel ;)


Vad har jag gjort nu då?

Nu känner jag att jag inte dragit ett karma inlägg på ett tag, så här kommer ett. Det känns som om livet bara går för bra nu, därför kommer inte mitt fittinternet och jag håller på och döööööööör!

Karma har varit mycket god mot mig just nu, jag har allt man kan önska sig och jag antar att jag inte har gett något tillbaka? :S men hur ska jag kunna göra de? Jag tycker nog att jag gör de, men tydligen inte :/ så om ni behöver en god gärning, let me know!

  

Okej, att inte ha Internet är väl inte jordens undergång men det är så himla jobbigt. Kan inte fixa ny musik, men framför allt jag kan inte kolla på the hills! Jag kommer gå och dö snart om inte jag får se de nya avsnitten jag missat, som nu är uppe i 4 stycken! Så fort jag får hem dom äre jag och datorn i två timmar med massa godheter ;D 


dagens

alltså vill du hitta någon som jämt  och ständigt drar helt klockrena kommentarer, ring vanessa! haha. vi stod och prata i omklädningssrummet efter dansträningen och så tar jag upp min parym. så frågar hon om hon kan få lite och det är klart så kommer hon fram till mig ställer sig, breder ut armarna, lutar upp huvudet och säger spruta på mig xD ja, vi är supersnuskiga och jag bröt ut i asg så fort hon sa de^^ tätt följd av henne själv :P fyfaaaan dagens helt klart :D 

nu ska jag hem och försöka starta om hela routern och allt för att se om internet kanske fungerar :) så hoppas vi ses ikv och annars hörs vi imorgon ;) 

puss på er! (K) 

todaaaay

imorse ringde ju larmet vid halv 6 då ^^ pigg man var ? näääää. men jag skulle som tur var inte upp (A) fick ju ligga kvar till halv 8, mkt mtk skönare. stackars Mike skulle upp och åka till jobbet, fyfan skulle aldrig palla ett jobb som är så tidigt! uscha, så nu ska jag gå runt och inte bara tycka synd om mig själv som har världens jobbigaste dag i skolan idag och även tycka lite synd om mike :) tänker ju ändå på han hela tiden (A) men de vet väl ni kasnke ;D hehe.

efter skolan blir det plugga till populationsekologiprovet imorgon :) mysigt ord de där hörredu. har biologi redovisning idag också. muntlig, jag och vanessa har faktiskt skrivit en ganska bra en tycker jag :) vi får se hur det går, ett mvg känns ändå ganska lååångt borta. jag tänkte ta igen det vid genetik och genteknik, som är min starka sida. hatar ekologi :P

någon mer än jag som tycker byggarbetare är sjukt sexiga? ;)  


sorry mike, men bilden är sjukt snygg och har ingen annan med byggkläder ;)

förkyld?

alltså jag tror att jag börjar bli förkyld :O jag som aldrig är sjukt :/ peppa peppa ta i trä!  kände idag på dansen att jag är tjock i halsen och börjar bli täppt i näsan, jag orkar ingenting heller :( så himla drygt. men tack och lov så äre fredag imorgon och på kvällen har jag bokat bastun och trevligt besök får jag ju så förhoppningvis hinner jag vila ut mig tills på måndag. blir ju en lugn helg åter igen...


gud vad jag älsakr dom där nallarna! vill också ha en sån :)

förlåt!

förlåt att det var världens sämsta uppdatering igår! men jag hade så sjukt mkt i skolan och sen så kom ju inte internet, och det har fortfarande inte kommit! :@ alltså, har det inte kommit imorn ska jag personligen åka till kundstjänsten och köra upp min fot i deras röv! jag är så jäääävla förbannad!

nu har jag precis fått tillbaka historiaarbetet, gick bättre än väntat, men ändå inte bra :) men nu känner jag mig mer motiverad att jobba med det eftersom jag fick veta att jag kan lätt få MVG med lite jobb :) har ju varit ganska lång prioritet med historian atm, men på provet i november ska jag rocka! för mig går alltid vårterminen bättre eftersom då har jag kommit in i det :)

fittlgocalnet!

ja, tror du internet kom imorse? NEJ! fan vad jag hatar glocalnet. fan om det inte funkar i eftermiddag ska jag tvinga mike att ringa och skälla ut dom fittungarna! uuuuuussssccccchhhh!

nu är jag i skolan och ska snart iväg till svenskan :) efter ska jag och matilda göra vår planering för egen lektion, ska bli ruggigt kul eftersom vi har valt bäst musik ;)

puss på er! hörs förhoppningsvis ikväll :) (Y)

young people fucking

den här filmen såg jag på med mike igår :) den var faktiskt ganska rolig måste jag säga! xD paret är ju helt klart bäst! har du inte sett den kan jag rekommendera den starkt. kanske inte bästa filmen någonsin, men helt klart värd 1½ timme av din tid. :)


rekord, igen!

alltså jag tror jag dör snart så glad blir jag :D tack, tack, tack, jag kan inte säga tack tillräckligt många gånger! min blogg fick precis nytt besöksrekord. ni läsare är bäst!

81 unika sidvisningar och 181 sammalagda.

imorgon smäller de!

imorgon, måste ju bara vara den bästa dagen ever? förutom på fredag, då kommer det bli den bästa EVER! men näst bästa då :D börjar sent, slutar tidigt och sen är det lite grejer ni inte ska veta ;) haha. sen kommer mike över OCH mitt internet ska komma tillbaka! imorgon är jessica den lyckligaste människan på planeten, tack till alla er som gör den det! <3


tuesday!

idag så är det tisdag, och i min värld så betyder det balett! :@ fyfan vad jag hatar det just nu! det var superroligt i ettan, men nu med ny lärare så kan man säga att det SUGER! om du dansar eller kasnke nån annan sport ? så vet du att man klappar händerna efter träningen för lite pepp, men för vår balettlärare får vi inte det för vi inte har förtjänat det tycker hon, men hallå? mycket pepp hon ger..

nu sitter jag och väntar på att de andra ska sluta på engelskan och efter det ska vi bege oss till matten :) det är ju roligare iaf men ändå, jag orkar inte! jag och Vanessa ska också fixa biologin efter skolan och det är INTE LITE det eller....

när  jag kommer hem fortsätter dagen med mera plugg. har både ännu mer biologi och matteläxa :/ fick reda på att jag har muntlig redovisning i biologi på torsdag och prov på populationsekologi på fredag, på fredag ska även matteläxan in. varför ska dom klämma ihop allt samtidigt?


om vi ska dansa balett på uppvisningen så hoppar jag av!

the pelican brief

ja, som du kanske vet så håller jag på och läser the pelican brief just nu för engelskan, den är faktisk ganskt bra även om jag inte brukar läsa sånna där böcker. tycker dock att den är lite komplicerad eftersom jag inte kan hålla koll på att 3945432 namn som sägs fram och till baka, hit och dit :P någon mer som läst den ?


måndag

igår ver en ganska vanlig måndag :) började dock extra sent, skööööönt. och fick sluta en timme tidigare. nästa vecka har jag ingen engelska heller! vi får kolla på en film själv hemma och sen kunna skriva en filmreport om den :) men det ska nog gå bra. jag vet inte vilken film jag ska ta, något förslag åt mig? :)  

Efter skolan mötte jag upp mike så åkte vi hem till han :) fy fitta vad kallt det var när jag skulle hem! höll ju på att avlida, tur för mig att min pojk är den hetaste och bästaste ever! 

dagens inköp


till salu, mer info!

tänker ligga ut lite mer info om min mobil som är till salu! om du kollar på pricerunner så är den billigaste nya runt 2000kr upp till 3000kr.

på den här sidan finns det mer information om mobilen:

nokia 7373

jag själv är jättenöjd med den! jag fick en ny i födelsedagspresent, därför jag slutade använde den här i sommras. men jag har alltid varit supernöjd med den och jag rekommnderar den varmt. den har som sagt legat i några månader oanvänt och är inköpt i april 2008. inga direkt fel på den, men den är såklart använd.


tack!

jag blir så himla glad varje dag jag går in på min blogg nu, det blev jag alltid med extra nu! Ser att mina unika sidvisningar nu ligger stadigt runt 40 varje dag! och på onsdag blir det bättre uppdateringar det lovar jag! Blir verkligen superglad att så många läser min blogg varje dag! ni börjar också bli bättre på att kommentera, MKT MKT roligt! :D ni gör min dag allihopa, så lämna gärna en kommentar :) och fortsätt läsa min blogg. detta lär firas med den helt klart bästa låten just nu:


PINK - SO WHAT

for sale

jag har bestämt mig för att sälja min gamla mobil, en rosa lamour collection nokia 7373 :P visst den är ju inte direkt ny men tänkte ha den som extra mobil, men jag är i desperat behov av nya stövlar (A) eller jag vill ha ett par nya stövlar :D så vad ska man göra?
Den funkar ju bra och alla tillbehör är såklart med! den är köpt i april 2008, men inte använd på ett halv år nu heller så :P
intresserad? maila eller lämna en kommentar med din mail :)


Gossip girl

Någon mer än jag som såg på gårdagens gossip girl? Oh my god, jag tror att jag helt seriöst fick en hjärtinfarkt! Såg ni valentino klänning? Och vintage dolce & gabbana? Kan det bli mkt mer underbart och vackert? SVAR NEJ! They are nothing short of a genius.


Jag verkligen älskar gossip girl, fyfan om man fick leva på upper east side, step out of the way queen bee, 'cause east side has got a new queen, say hello to barbie ;) hahahaha! In my dreams you know!


18, snälla!

Nu är jag helt seriös, finns det någon sämre ålder än 17 ? Den allra sämsta mellanåldern. För stor för hälften av allt som finns att göra och för liten för den andra halvan... någon som har magiska fingrar som kan få de närmaste 5 månaderna att gå lika fort som en vecka? Eller kanske fiffla med födeslebeviset?


Allt jag vet är att dan jag fyller 18, då jävlar finns det inget som står i min väg längre! Då kan jag äntligen börja planera allting mer detaljerat och faktiskt börja jaga mina drömmar, ni som känner mig vet vad och vet ni inte, vänta och se ;)


update

Idag kom man i säng runt 4 ^^ herregud du, men det var de väl värt ändå får man säga :) rödare ögon får man leta efter är allt jag har att säga om den saken ;)

Allt jag gjorde under söndagen som var de minsta produktivt var att fixa i mina lådor med kläder, annars finns det inte mkt mer. Har mest bara suttit i sängen och lodat hela dagen, eller mest det är det ENDA jag har gjort. Men äre helg så äre!


Fredag

Idag efter skolan gick jag en sväng på stan med Vanessa :) Gick och kollade på lite kläder och jag gjorde såklart av med resten av studiebidraget :/ mindre bra det men jag köpte iaf en nagelfil på kicks i zebramönster, stockings på h&m och massageolja som luktar jordgubb/passion. Så sjukt gott luktar den och det behövs verkligen! Jag har så himla ont i låren och svanken från yogan igår, vi jobbade med massa svingar och alla hade ont nu dagen efter. Så det kan gå!


När jag kom hem tog jag mig en låååååååång varm dusch och gjorde en hårinpackning. Efter det tog jag och fixade mina naglar, som var långt över tiden och sen så målade jag dom röda :) grrrr ;)


På kvällen så kom Mike och vi tog såklart en sväng till ICA, helt seriöst så måste jag börja träna på Friskis och springa på löpbandet iaf någon gång i veckan! Nu måste jag fasen ta och göra det om man ska uppnå kroppsmålet innan 18, är ju faktiskt bara 5 månader kvar ;D


Riesen



muuuuums vad jag älskar riesen, kul att man precis tryckt i sig en påse (A) FY JESSICA!

klockrent?


kan det bli mer klockrent? ;)

snorungar.

var nyss in på tjuvlyssnat.se, fy sjutton va dumma människor de finns! :D men gratis underhållning är ju aldrig fel. Det är som den där gången den två killar på typ 8 år började kaxa mot mig och matilda utanför ICA för att vi åkte utan hjälm.


Utanför ICA

Killarna: vart har ni hjälmarna då?

Matilda: ja men ring polisen då

Killarna: men min pappa kan klå er!
Jessica: Ja men hämta han då
Vi gick in i affären och började handla och helt plötsligt kommer killarna igen
Killarna: man ska ha hjälm när man åker moppe!
Jessica: men seriöst skaffa ett liv!
Killara: tänk om vi inte vill de då?

klockrent svar från pojkarna där tycker jag, fan va jag hatar små dryga ungar. sorry om du är en men sånt är ju livet ;D haha


tjuvlyssnat

Biosalong, Linköping

Två tjejer ~18 sitter längst bak i biosalongen. En reklamfilm visas från Banverket. Reklamfilmen handlar om barn som utmanar varandra att springa på spåren och hoppa undan precis innan tågen kommer. I slutet visas texten: "Varje år dör unga på spåren. Helt i onödan"
Tjej 1: Vad då "i onödan"? Om de springer på spåren får de skylla sig själva!
Tjej 2: Mmm.


Rådmansgatans tunnelbanestation

Två tjejer ~14 dricker läsk och pratar om någon kändis signatur på burken.
Tjej 1: Alltså, jag fattar inte hur de orkar sitta och signera varenda Colaburk!
Tjej 2: Meh, du fattar väl att de inte sitter där hela dagen och signerar!
Tjej 1: Jaha?
Tjej 2: Det är ju någon som signerar åt dem!


på onsdag, på onsdag!

på onsdag kommer jag åter igen kunna leva som en normal människa! hur fan överlever man utan internet? tycker det är ett under att jag sitter här än idag xD

Just nu har jag och matilda kollat på 3 nya One Tree Hill avsnitt, fyfaaaaan va bra den serien är, jävla psykonannys det finns alltså, tur att man aldrig ska ha barn säger jag bara! :) nu har jag precis fixat lite på matilda blogg. bytt header och fixat lite textfärger och rubriken :) matildas blogg

om du inte märkt har jag även fixat lite med mina inläggsrubriker, var så längesen jag kunde fixa med min blogg, men som sagt på onsdag så gåre igen :) då ska jag försöka fixa lite slideshow och sånt, får se om jag lyckas du :D


helgen :)

Fredag: idag ska jag svänga in på stan en snabbis med Vanessa efter dansen, sen bär det av hemåt och direkt till ICA. Tänkte köpa ngt mysigt att käka till senare. Efter det ska jag in och duscha, panikstäda mitt rum och sen kommer mike över :) hoppas han har med sig mina One Tree Hill avsnitt (A)


Lördag: idag ska jag vara med Matilda, blir nog att vi kollar de nya avsnitten om jag har dom och käkar massa, massa och MASSA onyttigt, ni vet ju hur vi är^^


Söndag: idag vet jag inte vad som händer, har säkert någon läxa man missat och om inte det så ska jag bara sova och njuta av en ledig dag! Det var inte igår det inte!


föreställnigngsfördjupning, någon?

Något mycket roligt hände på dansträningen igår (A) vi har som vanligt lite yoga och så på torsdagar och då när vi skulle göra den sista avslappningsgrejen var jag så himla trött så lilla jag somnade och vaknade av att lektionen var slut. Så de kan gå du! Men jag kan ju lugnt säga att jag inte var den första eller den ända ;)


Ja, igår var vi på den så efterlängtade dansföreställningen, eller inte... men man ska väl inte säga att den sög helt. Alltså, det var så sjukt konstiga rörelser och själva föreställningen hade ingen story eller budskap, men eftersom vi hade haft workshop med koreografen innan så blev det lite intressant.

På workshopen jobbade vi med punkter i luften, olika ytor och att olika delar leder till de olika punkterna, precis dessa rörelser ingick mkt i föreställningen så man verkligen såg och förstod vad dom gjorde och kunde så hur coolt det var, annars sög de. 60 minuter med konstiga ljud och konstiga rörelser, men vafan, allt är ju konst eller?


Innan föreställningen gick jag och Vanessa och kollade på Twilfit, shit vad mkt snyggt det finns där ändå :) och jag hittade en BH, en svart med lite spets på och så jääävla skön!


När jag satt på bussen hem så drar ju min finfina Barbie girl ringsignal igång, yes jag har den ringsignal AND I LOVE IT! Bara gilla läget hörredu. Iaf, det var dolt nummer så de var antingen mike eller min låtsasfarsa och jag blev mkt glad när de var mike :) såklart :D och vet du vad? De kliver på kontrollanter på bussen, jag har aldrig i mitt liv vart med om att dom faktiskt kollar. Trodde det var någon sån där myt för att skrämma upp än. För att citera(eller försöka) någon mkt snygg "Det är som gud, hans finns men du har aldrig sett han" KLOCKRENT!


Väl hemma så kom Matilda förbi en stund, jag provade lite kläder och sen så tog jag tag i mitt liv och satte mig för att skriva föreställningsfördjupningen som är en del av Dans & Gestaltning B. jippie...

Dansargänget innan 22maj uppvisningen, tyvärr går inte Josefin kvar :( och vi har även fått nytt tillskott.


GLÄDJEBESKED!

snart kommer jag spendera resten av dagen som en vandrande solstråle, eller det var väl att ta i eftersom min dag kunder vart mkt bättre, men jag får internet om 6 dagar! alltså på onsdaaaag!

jag är så glad, så glad :) snart slutar biologin och då ska jag och vanessa hem till mig och käka något, innan vi ska ner igen ganska direkt och kolla på dansföreställningen. får nog plugga lite på analyspappret innan vi åker känns de som, men just nu vem bryr sig?

JAG SKA FÅ INTERNET OCH ÄNTLIGEN KUNNA PRATA MED FOLK NÄR JAG VILL IGEN!



liten stad?

heting Vanessa och min snygging Mike ;D

gävle är då bra litet, en av mina kompisar och min kille lyckades komma på samma vimmelbild, utan att veta om de, it's a small, small world.

dagens

idag är man i skolan mellan 8:30 och 17:00....kan det bli mkt värre? Svar nej på det du. Sen när jag slutat äre snabbt hem och käka, efter det ska man direkt ner på stan igen och möta upp dansarna. VI ska gå på en dansföreställning på Gävle teatern klockan 19:00. Kommer du ihåg workshopen jag var på för någon vecka sen? Det är hans produktion vi ska kolla på :) ska bli ganska roligt, eftersom vi fått träffa han och sett hur han jobbar, men det dryga är att som del av Dans & Gestaltning B så ska man analysera föreställningar, t ex rumsanvändning, rytmik och kostym. Mycket att tänka på som man inte känner för.

  

Jag vill ha fredag, NUUUUUU!


worst day ever..

Fyfan vilken bajsig dag jag hade igår. Började med att jag gick upp tidigt för att hinna blogga innan skolan, när jag kommer fram så var blogg.se nere tills klockan 10 så jag hade åkt in tidigt helt i onödan...

Detta följdes av en tråkig mattelektion och en seg svenskalektion. Idrotten var dock roligt, samba med christian :) sen massa skit och dagen slutar med att man måste plugga matte och skriva en biologiredovisning som jag inte äns förstår, bajs på biologi!


Dagen blev iaf lite räddad av Vanessas samtal :) snackade i närmare en timme, och nu vill jag bli 18 så himla mkt! Nu är det, på dagen, exakt 5 månader kvar! JIPPIE :D


premiär

igår var det så mycket på tv att man tackar gud för inspelningsbar dvd med hårddisk ;) top model är såklart första prioritering och det ska såklart kollas på, så under tiden får man spela in både ugly betty och idol. Sen efter desperate housewives får man kolla på de :)

  

Någon mer än jag som längtar som en galning efter gossip girl ?


New Beginning?

Igår så tog jag mig en sväng in på Cubus och där hittade jag såklart ett rea-bord med massa hårvårdsprodukter och ni som känner mig vet ju att det är lite av ett stort beroende, även om jag aldrig använder dom, eftersom jag vill ta bra hand om mitt hår (A) och tror du inte jag hittade något? Joo, klart!


Så nu ska mitt hår bli mkt, MKT rödare :D och lite mörkare. Ska bli roligt att prova något nytt, men det är såklart en intensivtoning, inte färg! Man lär ju prova sig fram, intensivtoning ska hålla ca 6 veckor, men det brukar hålla ca 3-4veckor, eftersom de successivt tvättas ur.


Märket jag köpte var såklart Loréal, jag köper från och med nu ALLTID Loréals hårfärg, dom är verkligen att rekommendera. Bra mängd vätska, så de räcker till hela håret och toningen sitter i lagom länge. Har provat massa olika märken och sorter, men jag kommer alltid tillbaka till Loréal, och speciellt Loréal Casting produkterna. Färgen jag brukar köra med heter Blond Ambré, men nu tog jag röd koppar, som ni förstår är de en ganska märkvärd skillnad inom rödheten.


Tänkte färga det i helgen, så får vi se hur de blir :) kommer såklart bilder på det på måndag om jag gör de!


Bild från Insparken08, gud vad jag är rädd om min hårfärg (A) snart kan de bara bära eller brista, håll tummarna för att de blir bära!


ge mig!

Gud vad jag är skoltrött! Jag vill åka iväg här och nu! Någon som vill hänka på till grekland i en vecka? Om de ändå vore så lätt....


Vill ha tillbaka sommaren! Hur ska man nu orka en vinter? Det är redan fittkallt ute och jag har inte varit med om riktig värme sen Thailand 2007! Det ända bra med vintern är att jag har en så jävla snygg jacka och världens snyggaste att gosa med ;D sen så finns det fan inte mkt bra eller, kaaaaaanske nyår också, men bara kanske.


GE MIG VÄRME!


 


Om man ändå kunde få tillbaka den bruna färgen och löshåret :(

RSS 2.0