Fredag

Idag efter skolan gick jag en sväng på stan med Vanessa :) Gick och kollade på lite kläder och jag gjorde såklart av med resten av studiebidraget :/ mindre bra det men jag köpte iaf en nagelfil på kicks i zebramönster, stockings på h&m och massageolja som luktar jordgubb/passion. Så sjukt gott luktar den och det behövs verkligen! Jag har så himla ont i låren och svanken från yogan igår, vi jobbade med massa svingar och alla hade ont nu dagen efter. Så det kan gå!


När jag kom hem tog jag mig en låååååååång varm dusch och gjorde en hårinpackning. Efter det tog jag och fixade mina naglar, som var långt över tiden och sen så målade jag dom röda :) grrrr ;)


På kvällen så kom Mike och vi tog såklart en sväng till ICA, helt seriöst så måste jag börja träna på Friskis och springa på löpbandet iaf någon gång i veckan! Nu måste jag fasen ta och göra det om man ska uppnå kroppsmålet innan 18, är ju faktiskt bara 5 månader kvar ;D


kommentarer
Postat av: Söderlund

(Först och främst måste jag bara få säga: Helvete vad snygg du var!



Sen skulle jag vilja komma med detta:

Succén med diskussionsinlägg fortsätter och idag snackar vi på bloggen om pornografi. Vad tycker du egentligen om ämnet? Är det någonting som du skulle hissa, eller dissa? Nu är det din tur att dela med dig av dina tycken och tankar som ingår i detta ämne. Tack på förhand och jag hoppas att just du vill vara med och diskutera detta ämne med oss andra på bloggen som är bland det absolut snabbast växande ute i vårat avlånga bloggland just nu.



2008-10-06 @ 10:35:47
URL: http://ventux.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar, Observera! Alla kommentarer måste godkännas innan dom publiceras.

kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback