Gott nytt år!

Snart är det 2010, känns lite overkligt faktiskt. Mitt studentår! Känns som att den här dagen aldrig skulle komma, men nu har den det. och jäklar va kul det ska bli :)

Jag och vanessa på juldagen :)


Äntligen internet!

Nu har vi äntligen fått internet hemma! :) Vilken befrielse kan jag lova. Har dock inte så mycket att skriva just nu, har varit på stan idag med sara och köpt ett par jeans! Trott, eller ej, men jag hittade ett par supersnygga miss sixty jeans för 800kr på rean, (Y) klappat och klart.

Mysig fika med Sara var också en höjdpunkt på dagen, och att vår lägenhet börjar ta form och tv-bänk-kubhylla och lackhyllan är uppe, + nytt soffbord! Kommer bilder asap. och i helgen kommer tavlan, love it.


bjuder på lite bilder på alla mina underbara julklappar, fick även massa annat som Britney skivor, kläder, massa pengar och smycken. Jag och mike fick även smörgåsgrill och massa mysiga temuggar. och btw, min pojkvän är bäst på julklappar ;)


the hills season 1-3 av mike :)


Presentkort på Scorett, 1000kr av mike :)


Värmeskyddandespray av farmor och farfar :)


Presentkort på Make-up Store, 300kr av kusinerna :)


Skärp av farmor och farfar :)


Make-up Store borstar från farmor och farfar :)


Nu är jag tillbaka, hörreni!

Ja, nu var det allt ett tag sedan jag bloggade... nästan en vecka tror jag?

Har haft så fullt upp med julklappar, skolan och julstädningen såklart! Och med en trasig dammsugare blir den jobbig.. men fick en ny direkt tack och lov. Imorgon är det julafton, kan ni förstå? Det känns som de alldeles nyss var första advent och man fick börja tända ljus i adventsljusstaken, jag och mike har en traditionell en med mossa i, så himla mysigt.

Ska bli spännande att se vad jag får i julklapp av mike! Har vi typ valt alla mina andra, men mike har jag ingen aning om.. vi får allt se, och jag vet att han vet lika lite vad han ska få av mig. Blev en till igår faktiskt, lite sådär. (A) älskar att handla julklappar.


dans hela dagen!

Första dagen med PA träninig avklarad! och gud vad roligt det var, vi fick pröva våra koreografier och shit vilka duktiga dansare vi har valt! Dom tar upp allt så fort och de ser så grymt ut! längtar tills ivår!

Just nu är det dansplugg som gäller med loggboken, som ska in imorgon, som jag blev påmind om idag. TACK och lov! Ikväll blir det paradise hotel och SYTYCD!


Pa-möte med tjejerna

Nu ska jag snart ta och dra på mig min iphone och promenera bort till Isabella och ha lite PA-möte med henne och Vanessa, kring vårt PA, som du nog förstår. Blir att plocka fram blocket och penna, orkar inte bära med mig min dator nu när jag inte cyklar. (så jävla halt ute att jag inte vill cykla åt sjutton)

Vi hörs senare!

Julbak :)

Nu har jag bakat två superduper goda mjuka pepparkakor, och bra som sjutton blev dom å. De smakar supergott, dock blev det liiite kletiga, men dom är defentivt inte torra, tack och lov! :)

Mike har gått och tjatat i typ 2 timmar på att få smaka, men ville att dom skulle svalna helt innan jag tog dom ur formen. mums! uppdaterar telefonen har jag också gjort, äntligen. Var väl behövt så nu laddar jag ner massa apps och ska leka lite.


Julshoppingen klar!

Nu är alla julklappar klara! utom en som jag ska köpa imorgon, men vilken lättnad det är. Så nu ligger det lite paket under granen och plånboken är några hundringar fattigare, tack och lov att det bara är jul en gång om året!


bullbak med mormor :)

Idag har jag bakat bullar med mormor, lite över 100 stycken tror jag att det blev faktiskt. MUMS säger jag bara! Jag älskar typ allt med mycket socker (A)

Har även varit och beställt min balklänning idag, hoppas jag får den fort! Ska även sälja min röda, så i januari kommer den ut på blocket så håll utkick ;) Vill inte visa den jag beställt förens balen, lite surprise ska de ju allt vara. Gudomlig är rätt ord för den!


Jag är besatt av att läsa bloggar!

Det är ju så jävla roligt att läsa bloggar, det finns inget bättre! och tyvärr är det ingen av mina vänner som bloggar på en day-to-day bases. Så jag har inte så mycket att läsa, även om dom kan läsa min :P

men såklart följer jag de flesta stora bloggar som jag fastnat för :)
Natacha peyre har ju lätt snyggast header, galet vacker kvinna!












Klokren redan för några år sedan!

Jag har märkt att jag var klokren redan för några år sedan. Har alldeles nyss garvat sönder i en timme med Ida om gamla bilder, och bdb och gf! inte igår kan jag lova, men snart blir det back to the good old days för en kväll!

(utdrag från min gf)
3. Kommentera gärna mina bilder eller lämna ett meddelande, men har ni några äckliga kommentarer om mina tuttar eller inget vettigt att säga, var vänlig och låt bli :)

vad mer kan jag säga, klockrent!

Vi har flyttat!

Nu är jag less på att gå och vänta på julen, jag vill ha alla julklappar klara (vilket jag ej har, inte bra..) men i veckan får dfe bli klart har jag bestämt! och jag hoppas tiden går fort, för nu vill jag ha julaftonsmorgon, mysfrukost med mike och första julklapparna.

Förra året åkte jag till mike på julaftonskvällen och sov där, men vi spenderade inte dagen tillsammans. Det var ett år sedan och nu efter 16månader tillsammans kommer vi få fira jul tillsammans. På förmiddagen hans familj och eftermiddagen delar av min, även på juldagen blir det mat och paket hos mormor! Det ska bli så otroligt mysit. Vi har varit tillsammans, vad som känns som för alltid, och vi har bott ihop i 7 månader. Inte illa måste jag säga, och juste om jag inte berättat, vi har flyttat!

Vi har nu en supermysig etta med kök på 43kvm på Brynäs och vi trivs superbra! och just nu har vi även världens finaste julgran, så synd att korten inte blir lika bra. Kort på lägenheten får ni inte än! då den är under inredning och allt inte är färdig. Efter jul kommer de vara klappat och klart, och bilder till massor.

lite smygtitt kan ni dock få, och bilder på vår superfina julgran!




Aprilhäxan

idag blir det läsa av! Svenskaboken ska vara färdig imorgon och jag har ca 120 sidor kvar att läsa, bra gjort (Y) absolut inte ut i sista sekunden...

Så ikväll blir det läsa av och har även tvättstuga, inne på 4 maskinen tror jag (?) och snart är det dags för 2 eller 3 tiill. superdrygt att tvätta, men måste man så måste man!

Nä, nu lär jag öppna boken.


V+J+B+SLICK = DANCE ALL NIGHT LONG!

Ikväll blir det utgång för Vanessa, Bella och jag :) Ska även färga mitt hår innan! Nu måste jag tona det en aning så min hemska utväxt inte syns :P Blir fler slingor sen under jullovet tänkte jag.

Har dock svårt att välja vilken toning jag ska ta :S tror dock det måste bli den mörkare för annars täcker det nog inte helt :)

bild från förra gången jag var ut :)


Amish people och en skelande Erika

Just nu sitter jag i datasal 415 med resten av klassen och ska jobba med mitt fördjupningsarbete inom religion. Jag har valt att skriva om Amish People, någon som såg tv:programmet Amish in the city för några år sedan?

Ni kan ju förstå att det inte sker så mycket jobb här inne, facebook används dock flitigt! Jag tänkte dock ta att offra mig och skriva ut lite info så jag kan fortsätta jobba hemma, det här med att jobba på lektionen är inte riktigt min klass grej. Vi tycker mer om att skratta åt bilden på erika när hon skelar så det står härliga till ;)


jag personligen förstår inte hur det lever utan mobil och facebook!


Vacin, att ta eller inte ta?

Ja vad ska jag göra? jag måste säga att personalen på vårdcentralerna här i Gävle inte är så värst bemötliga. Jag vet inte om jag får ta den eller inte, utan måste prata med en viss läkare innan jag vet. Han måste jag åka ner och träffa, alltså ska jag åka dit, stå i kön, vänta på min tur och SEN få veta om jag får ta eller inte. Mycket jobb bara för att få en spruta. Aldrig hört talas om en telefon?

Just nu har jag inte tid att bli dålig av sprutan heller, så får nog bli att jag åker ner nästa vecka med mamma och mike, jag gillar ju inte sprutor (A)


RSS 2.0