Ikv smäller de!

god morgon gott folk :) jag antar att de flesta inte klivit upp än, men eftersom jag jämt har svårt att sova dagen innan något jag ser fram emot så är jag vaken :) klev upp 9 faktiskt.

Nu ska jag ta och kolla på ett grey's anatomy avsnitt, sen ska jag hoppa in i en dusch och sen väcka mike :) Då blir de en tur till ICA och handla glass till sen och något gott till lunch :) Jag fyller ju imorgon men jag och vänner firar ju idag. Innan tolvslagt blire hangloose :)

Igår så spenderade jag och mike två timmar på att fixa lokalen med 120ballonger, serpentiner, massa party grejs, konfetti och skit :) men snyggt blev de!

(kommer bilder på allt i övermorgon eller imorgon :)

6 månader <3

Idag är de 6 månader sen jag och mike gick på vår första riktiga dejt (A) och första pussen om man vill räkna från de. hihi. De 6 bästa månaderna ever! the first six months of the rest of our lives.


go brynäs!

Igår var blogg nere hela dagen för mig :/ därför jag inte gjort några uppdateringar, men nu äntligen funkar de! :) igår var jag som du kanske vet, om du är vän med mig på facebook, på brynäsmatchen :) Jag må inte vara den bästa på reglerna, men de mesta fattar jag så jag tycker de är ännu roligare att kolla nu, än förr. Även om jag alltid gillat att kolla på ishocky. Var ett år sedan förra gången jag var på en match och dom vann då också. Just de! dom vann med 4-3 mot timrå ;) GO BRYNÄS!

Sedan fick jag och mike skjuts hem och körde en hel myskväll :) Fick hemma alla grejer till helgen igår också, så nu jävlar ska de blåsas ballonger ikv, så man kan ta de lungt imorogn. Är ju över 100 ballonger, men ska de vara så ska de! Måste ta ner ljus, lampor och min ljusslinga också, så man kan ha lite mysbelysning och inte helt hårt :)

Idag har jag bara chillat, mike åkte och jobbade imorse så jag har fixat naglarna, duschat, städat mitt rum, börjat ordna för imorgon och kollat lite på tv .) Mike  kommer om ungefär 2 timmar och de är drygt att vänta, eftersom de är vår dag trots allt :) men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Ny design :)

Jadu, ny design igen :) kommer nog byta ganska ofta :) destu bättre jag blir på photoshop ju mer kommer jag byta. Just nu kan man ju endast de enkla sakerna. Har suttit och lekt lite idag och fick fram den där fins headern som jag gillar, så den fick de bli! bakgrunden är tillfällig för att få ngt nytt. Ska fixa mer ner jag får tid, men den här får duga så länge :)

Vad tycker du?

Bakdag :)

Idag har jag haft en redig bakdag :) Åkte till mormor tidigt idag och sen bar de av till Maxi och storhandling inför helgen! Gud, vad jag längtar! köpte partygrejs, bakgrejs och snacks till festen. barnkalaaaaaaaaaaaaaaas!

fick hjälp med bullarna, men muffinsen är all me! :) På söndag blir de på med glasyr och jordgubbsströssel :)


 
 
 



 

är det bara jag?

.... eller är den här skylten i vår nk b sal lite snuskig? ;)


cylindrar, kanske, BUTPLUGG? NO THANK YOU!


a quicky!

Ja, här kommer ett snabbt inlägg mån tro :) Jag kom precis hem från mike och har bunkrat med lite mackor och te, för min hals och ska kolla på ett avsnitt av Samantha Who och sen ringa älskling för de dagliga kvällssamtalet.

Köpte alla mina födelsedagspresenter, 3 stycken som jag älskar! Svarta Converse blev de, mest användbart och passar till min stil eller vad man ska säga :) Sen en jeansjacka och en röd t-shirt/topp . Älskar alla och så glad över att ha köpt ngt som är rött och sen ljust jeanstyg. Jessica goes wild ;) hahahaha!

har inga bilder, för jag inte orkar ta ngra (A) hörs imorgon för då äre upp med tuppen, iväg till maxi och sen baka hela dagen :) chokladmuffins med glasyr ;) <3

Shoppingspree!

Japp, idag en dag innan lönen ska jag iväg och shoppa :) Kanske inte låter som en lysande ide^^ men nu ska jag ju inte shoppa så. Jag ska på stan med farmor och välja mina födelsedagspresenter, blir väl ett par converse, annars får jag aldrig ett par vardagsskor! ni vet ju hur jag är (A)

Har precis klivit upp och käkat frulle och druckit te :) Min hals är lite cp idag känner jag och jag tänker INTE bli förkyld eller sjuk tills min födelsedag, de räckte och blev över förra året! haha.

Efter stan ska jag hem till älsklingen, inte setts på 1½ dygn nu :( töntiga vi låter va? men saknar man varann så gör man :) man märkte ju de när vårt kvällssamtal igår blev 1½ + . hihi <3

Håll ut allihopa, imorgon kommer stålarna ;)
(kan inte lägga in nå¨bilder, då mitt internet dampar 24-7)

Vilken första lovdag :)

Inte direkt som man hade velat kanske, men vad ska man göra? Bara 1 ½ år kvar nu och sen äre studenten :)

Idag började jag dagen med att kliva upp och käka lite frukost, konstigt va? ;D Sen så tog jag tag i all tvätt som jag inte orkade sortera klart igår. Så blev att packa upp allt och strycka sängkläder. Jag älskar nya sängkläder!

Sen tog jag mig en dusch och en långpromenad med maggan :) Var meningen att jag skulle ta en till nu på eftermiddagen, men mamma och maggan åkte ut till valbo så blev ingen mer promenad för mig. :( Har även gjort nästan hela historia uppgiften också :) uppe i 8 sidor text nu, känns inte så bra då den skulle vara runt 3 ^^ men Torsten giller ju att läsa mina grejer tydligen så de är nog okej :)

Nu sitter jag och slökollar på Lipstick jungle, eftersom jag inte orkar göra de sista på uppgiften. Ska ta tag i det snart. Har även börjat med brun-utan-sol smörjningen idag, till min födelsedag ofc, Jag fixar alltid överkroppen med brun-utan-sol och strumpvyxor på benen :) sen Solpuder i ansiktet såklart så man får en halvbränna. Syns inte riktigt, men man känner sig mkt snyggare.

Jag använder Dove, gradvis brun :) Den är jättebra och blir jämn. MEN! kom ihåg att alltid använda den för mörkare hud, även om du ar lika ljus hy som jag, då den ljusa inte funkar.

god morgon :)

Nä, jag vaknade inte riktigt såhär sent, de är lite för sent för mig :) Jag tvingade mig själv att ligga kvar till 12, vilket jag ångrar nu. Är helt cp och ska snart ta mig en dusch, öppna nya linser och fixa håret litegranna, så blir de mycket bättre :)
Efter det ska jag ta mig en tur ut med maggan, som också är nyduschad,  men hon måste ju torka först.

Resten av dagen idag är en pluggdag! Ussh, känns inte så roligt att börja lovet så, men eftersom de är så mycket som händer till helgen+ torsdagen så måste jag ha alla läxor gjorda t o m onsdag och de är en del att göra :) Men historian idag och börja på engelskan :)

Mitt SportlovSchema:

♥ Måndag:
Idag är de en hel pluggdag, försöka få så mkt som möjligt gjort och allmänt mysa lite med mig själv :) Ta lite promenader, hårinpackningar osv.

♥ Tisdag:
På stan med kära farmor och handla mina presenter. Klockan 16:20 ska jag ta bussen ut till mike och mysa en stund och sen med sista bussen hem.

♥ Onsdag:
Troligen handla och baka till söndagen med mormor :) Annars pluggdag nr2.

♥ Torsdag:
Kanske handla och baka med mormor :) På eftermiddagen är de ishockey match med mike och hans föräldrar :) Ska även dra med mig läxor till morgondagen och sova där.

♥ Fredag:
Plugga på förmiddagen tills mike kommer hem från jobbet, då blir de packning och sen bär de av hem till mig med ett kort stopp på stan. Mys på kvällen med massa godsaker och kanske hämtmat, 6 månader idag <3

♥ Lördag:
Idag smällere! Förberedning exakt hela dagen och kl 17.00 kommer Vanessa och käkar middag med oss och eftersom jag bestämmer blir de våfflor med glass och varma hallon (A) barnkalas all the way, jag menar 150 ballonger ;) På kvällen blir de förfest ofc med alla vännerna och sen iväg till hangloose vid tolvslaget.

♥: Söndag:
bakis? ja! ska ändå upp tidigt med tuppen och börja dra fram allt bakat, baka två tårtor, städa i lokalen och duka upp till kl 16.00 då hela tjocka släkten kommer! :)

pigg, som alltid :)

Ja, som mike sa imorse "det är inte mitt fel att du är morgonpigg" när vi diskuterade att han faktiskt brukade få sova till 12 innan jag väckte han, nu när jag väckte han tidigare idag (A) hihi.

Jag är nog en morgonmänniska helt enkelt! Fast jag eller heller inte trött på kvällen, så jag är en dagsmänniska :D Jag har alltid haft en regel att jag aldrig ska sova på dagen, inte ens en sekund och de gör jag aldrig heller. Jag sover heller nästan aldrig dåligt! Ganska logiskt att man bara sover på natten så blir man piggare och mer van att vara vaken hela dagarna utan problems :)

Ringde farmor tidigare idag och bestämde att vi ska på stan på tisdag :) Ska köpa min födelsedagspresent och de lutar mot ett par svarta converse, jag behöver vardagsskor! och kanske ett par slitna jeans från gina tricot. Vi får se hur de blir, i vilket fall som helst så älskar jag att gå på stan med farmor :) Så roligt att se hur olika smak vi har på kläder! haha, men de är ju en liten åldersskillnad också :)


nu blir de mkt jessicamike bilder, men gud om ni visste hur mkt jag älskar den här pojken, min mike <3 så mkt att jag bjuder på den där bilden på mig! hallå liksom?
 

avklarat!

Nu är sista helgen avklarad :) och jag tycker faktiskt de ska bli lite tråkigt med lov (A) får man säga så ? Inte för att det inte är skönt och jag har fullspäckat schema mestadels, men mike jobbar hela lovet och jag får därför inte träffa han lika mkt :( okej, nu blir de lika mkt som vanligt typ, MEN och det här är ett stort men, blir inga övernattningar förens på fredag :O hur ska jag klara de här? :S

I helgen har vi varit barnvakt åt annabelle :) Igår så kollade vi först på YESMAN, helt okej faktiskt, sen så gjorde vi ordning ett varmt bad och massa levande ljus, så badade vi såklart :) suuuuuuupermysigt! sen kröp vi ner i täcket vid tv:n och kollade på SWAT och drack cola :)

Idag har vi bara slöat, mike ligger här och sover för jag drog upp honom kl 10 imorse (A) men jag kan bara inte sova om dem är ljust i rummet.. senare ikv har jag tvättstuga mellan 21-23 och sen ska jag fortsätta kolla på en ny serie jag fastnat för, Samantha Who heter den :)


playtime!

God morgon gott folk ;) idag är de inte bara vilken lördag som helst! det är första dagen på sportlovet och exakt en vecka kvar till 18 ;) Sista helgen som en minderårig, haha.

Just precis därför ska jag vara extra lite idag, som jag inte brukar, och leka ute i snön senare med mike & annabelle när vi passar henne ikv :) Sen blir de såklart annat mys, mer vuxet, som bada badkar med massa tända ljus och mysa. <3

Just nu är Mike ute på promenad till Ica och handlar ballernina kakor åt mig (A) muuuuums! inte bara det, men de också ;) morfar som håller på och lagar duschen är på krauta och här sitter jag, och väntar på att mike ska komma tlllbaka :) fick nyss världens gulligaste sms, okej jag får sånna flera ggr om dagen, men man blir alltid lika glad :)


mitt försök till en gullig header? får öva lite känns de som! men de är tanken som räknas.

those were the days!

Här sitter jag nu, nerkrupen i sängen och svettas, och har nu pratat ut lite mer Erika ett tag :) Känns skönt, man ska alltid vara ärlig och ta tag i saker! Vilka roliga tider vi hade! Oj, oj, oj! Summer -08 var ju bra härligt!


mitt första photoshopwork ;) dagen till ära :)

man ska aldrig ångra!

nä, jag brukar alltid säga att jag aldrig ångrar något jag gjort och de stämmer! Man ska aldrig ångra någonting man gjort, det är av sina misstag man lär sig och vad häde hänt om de du gjorde inte hänt?

visst kan vi alla säga att det finns saker i livet vi önskar att vi helst inte hade gjort, eller saker vi önskar helst inte hade hänt oss. Kan ju lova att jag har ett antal av båda ^^ och de är jag nästan stolt över! Ja, de kanske låter konstigt, men hur hemskt något varit eller hur mycket jag inte är nöjd med något jag gjort är de dom händelserna som har gjort mig till den jag är idag. Och den jag är idag vill jag vara, ingen annan.

Man kan ju inte säga att mitt kärleksliv varit de bästa här i livet^^ Verkligen inte, inte bara av händerlser som hänt mig utan även miin egna händelser. Ska ju dock säga att under större delen av mitt liv har jag varit mycket mycket nöjd med mitt kärleksliv och alltid trivts som singel :) Olika stadier passar olika personer i olika stunder i livet.
Hur som helst, även om de ibland var jobbigt så skulle jag aldrig och jag menar ALDRIG byta ut något av dom tillfällena, även dom som får en att ligga på golvet och gråta.

Detta eftersom om någonting av allt som hänt i mitt liv, inte hänt, skulle jag inte sitta här idag och vänta på världens bästa kille, min älskling mike :) Visst, jag tror på ödet så de kanske hade hänt förr eller senare, men man vill ju inte chansa. Allt i mitt kärleksliv har lett till mitt förhållande med mike, som är de bästa i mitt liv och jag skulle lätt gör allt om igen.


den här låten är jag helt kär i! mig och mike till punkt och pricka!

känns som..

...att jag hittat mikes version av himmlen! eller en bild av vårt framtida kylskåp (A) lala.


sista helgen!

Ja, gott folk :) Nu i helgen är de sista helgen som en minderårig ;) haha. Sen blir de andra bullar! Det är ju faktiskt inte bara krogen som är en fördel med att fylla 18. Såklart är de något jag ser fram emot jättemkt! men mycket andra grejer som väger tyngre för mig. Att ha eget ansvar och få börja jobba på allvar känns som större förmåner just nu :)

Vad händer idag då ? Jo, först är de Matte och sen dans i skolan :) Sen när jag kommiy hem ska man bara duscha, städa rummet lite mera, slöa lite tills Mike kommer runt 5 :) Han ska ju iväg till Alex sen på kvällen, men som tur var får jag träffa pojken en stund. Vilket är tur, annars hade jag nog dött! Sen ikv ska jag kolla på Walk the line igen och föra anteckningar till min eng. uppsats som lär göras under lovet :) och bra lär den vara!

Imorgon ska jag iväg med Mike och vara barnvakt åt Annabelle :) och på söndag vet jag inte vad vi hittar på. Mike ska nog jobba hela lovet :( så jag måste hålla mig sysselsatt. Jag fyller ju sista dagen så väntan sista veckan blir ju olidlig!

måndag&tisdag: pluggdagar. Göra historia uppgiften, Engelska uppsatsen och plugga matte.
onsdag&torsdag: en av dagarna ska jag till maxi med mormor och sen hem och baka allt till söndagen, vi blri ju 15 st :)
fredag: Ta världens längsta sovmorron, blåsa massa ballonger, hämta lokalnycklarna och fira 6 månader med mike <3
lördag: fixa, fixa, fixa! kl 5 kommer Vanessa och äter med oss och sen äre party!
söndag: Hela tjocka släkten kommer kl 16.00 och tårtor ska innan dess bakas. muuuums!

hoppas ni får en bra dag, nu ska jag duscha! :)


gullkajsas favoplats att sova, på dvd:n. ;)

gonatt gonatt :)

Åh fyfan man känner ju sig nästan som en pensionär! Eller kanske en läkarstudent? det där andra lät lite bätre, med tanke på att pensionärer inte gör läxor :)

Jag har precis skrivit färdigt min föreställningsfördjupning, och ni har ju på namnet att de inte är roligt, och lite mer än 2 hela A4 blev de, så de får man vara nöjd med :) Brukar bli kortare. Känns ju lite konstigt att skriva om något som egentligen inte har någon som helst handlig typ, men vad ska man göra?

Nu ska jag ta och göra mig lite mackor, kanske en skål frukt och ta mig ett glas äppeljuice :) Det där lät pensionäret, men så får de vara då ;) För idag är de den 17 dagen utan godis och jag har även minskat drastiskt på annat sött. Nu äre frukt och gott som gäller. Tänker inte åka dit igen och snart blire gymkort också, fyfan vad skönt! 4 dagar i veckan och solning på de. gud vad jag vill ha sommar!


tänker bjuda på den här bilden, eftersom jag så gärna vill ha mike i min säng i natt igen (A) så kallt och omysigt utan dig gubben. Och jag lovar! Jag ska ALDRIG och jag menar ALDRIG glömma byxorna hemma ;)

jösses!

Jösses Amelia! Idag har man verkligen inte haft tid att blogga, min dator har fan knappt varit på och jag har inte hunnit gjort ett piss, förutom att vara i skolan :( Inte den roligaste dagen kan man ju säga, men så blir de ibland och nu har man feta läxan som väntar...

Har haft två danslektioner idag, och efter yogan blev NK inställt så fick åka hem, vara hemma i 40 minuter och sen åka ner igen för att kolla på Cullbergbaletten uppvärmningen. Efter den åkte jag och Vanessa hem till mig, var hem och käkade en timme och sen tillbaka ner för att gå på föreställningen, som var bättre än den förra men ändå alldeles för konstig! Hur ska jag kunna skriva en analys om den här? Hände allt för mycket och ingen tid att komma ihåg saker, eftersom jag helst bara ville ta 11an ut till buschen och pussa på mike! :(

aja, jag lär väl börja då. Blir väl ngn till uppdatering ikv kanske :)

fyfan vad jobbigt :O

Jag tror att jag aldrig blivit så svettig i hela mitt liv! Alla var helt blöta och armarna skakade, men gav upp de gjorde vi inte! Vi hade ett box pass på idrotten idag nämligen och jag gjorde med Vanessa :) Som vanligt turades man om med mitsar och handskar, och hela tiden peppade vi varandra mest och högst ^^ så jävla klockrena! men de hjälpte ju så man får ju säga att vi ägde ;D

Höll även mitt svenska tal, som gick bra :) förutom att jag jämt pratar så fort att talet tar 20 sek mindre tid än väntat (A). Fick också reda på att den frågan jag talade om var väldigt aktuell just nu, så jippie!

På musikhuset gick de också bra :) Fast livemusik är så sjukt annorlunda och går inte alls lika bra att dansa till, men vad ska man göra? blir alltid jätteskillnad sen på scenen och den här konserten är ju på konserthuset så de blir kul :) Har man snart uppträtt överallt här i stan!

Såklart skulle jag med bussen som alla andra i gävle skulle med också, så tog aplång tid och jag har världens tyngsta väska idag, tack vare de fina, nya HYPERTUNGA svenska litteratur böckerna vi fick idag. jippie!




gårdagens och dagens frisyr :) Ska även ha så när jag fyller, men då med löshår såklart!

ännu en mkt-att-göra dag :P

Idag har jag massa att göra :) Först är det Matte & Svenska i skolan, ska hålla mitt svenska tal som jag verkligen inte hunnit öva på och bra gjort är de inte heller^^

Först måste jag åka in lite tidigare för att skriva ut talet, som jag såklart glömde igår. Efter lunch har jag Idrott och vi ska ha box-pass. Fyfan vad slut jag kommer bli och jag har ett skärsår på ena fingret så lär be om plåster så jag inte drar upp de eller får smuts i de av handskarna.

Efter idrotten är de stress som bara den till Östra skolan för att dansa till musikerna som spelar. Första träningen tsm så kommer nog bli ganska dryg...

Sen kommer mike vid halv 5! <3

Vision of the world :)

Kom precis hem från Vision of the world :) Var roligt att kolla på , eftersom man kände några stycken som var med, mest mike jag gick för att kolla på såklart ;) eller enbart därför^^ Tog lite kort, men eftersom dom hade en jävla rökmaskin så blev bilderna ganska dåliga, men enjoy :)

   

                                                            
                                                        


dagens inköp


Baksidan                                             Framsidan

Linne, Gina tricot 29kr! största reafyndet ;)
 

dammsugning, jippie!

Ja, här ska de minnsan dammsugas snart :) Jag kom nämligen precis hem från skolan och har såklart ett fullspäckat schema idag med, men inget slår på torsdag!

Ska snart dammsuga, men först ska jag ta mig lite att käka och kolla på tv :) Efter de ska jag duscha och sen kommer matilda :) Då blire fixning av både hår, kläder och smink och sedan bär de av med 17:30 bussen ner till stan och gävle teatern! Kameran fulladdade ofc, måste ju ta många bilder på älsklingen, men känner några fler som också är med så blir mycket kort att ta :) Ska bli superkul!

nä, nu hungrar jag ihjäl och ska jag hinna är de bäst att dra igång nu på en gång :) hörs senare med alla bilder :)


plastic?

Just nu sitter jag och kollar på en dokumentär på 3an som handlar om 17 åringar som vill plastikoperera sig. Du har säkert sett reklamen för de, en tjej vill fettsuga+bukplastik och den andra en bröstförstoring. Ganska vanliga grejer att operera och många unga gör det ju så bra att dom visar alla sidor av det tycker jag :)

Den kommer säkert väcka mycket känslor, eftersom så många vill göra det och de finns så mycket föredommar om folk som opererar sig, speciellt bröstförstoring...

Jag oersonligen har ingenting emot plastikoperationer överlag. Jag känner att om man verkligen inte trivs med sin kropp då är det inge fel med att fixa de. Sen finns de såklart lite restriktioner inom min åsikt. Jag känner att bröstföstoring är helt okej om personen i fråga verkligen vill göra de och jag förstår folk med mindre bröst som vill ha större eller folk med stora som vill ha större. Det är ju något som kan hjälpa om man känner sig okvinnlig eller att man bara vill ha de helt enkelt :) Sedan tycker jag dock att fettsugning och annat är lite onödigt, jag skulle aldrig operea någonting som går att fixa naturligt. Fett kan man träna bort och är därför inget jag tycke rär nödvändigt.

Vad tycker du ?


Walk the line

Kan ju inleda med att säga att dagen har varit låååång och än är det saker kvar att göra. Blir bara tråkigare och tråkigare aktiviteter ju närmare kvällen jag kommer. usch.

Idag i skolan har jag haft Svenska, Dans och Engelska. På engelskan så gick vi idag till 17.00 prick och vi kollade på Walk the line. Okej, inte så jobbigt kanske du tycker ;) men inte bara de utan vi fick en jättestor essay uppgift som kommer ta evigheter och är skitkrånglig :/ vet vad jag kommer göra hela lovet^^

När jag kom hem, efter att ha frysit fötterna av mig i väntan på 2an som aldrig kommer i tid, så har jag röjt upp allt i rummet. Jag och mike är duktiga på att göra klädhögar på golvet kan jag meddela! Sen så har jag strukit Mikes skjorta som han ska ha på modevisningen imorogn, som jag och matilda ska gå och kolla på :)

Snart ska jag dammsuga, torka överallt, kanske gå till ica och sen skriva lite mer på mitt tal och försöka öva in de så gott de går :) wish me luck!



Ute i buschen

Jadu, då var man ute i buschen hos mike igen ;) men de äre ju såklart värt för att få träffa älsklingen :) Vi missade precis bussen så blir kvar en timme till och sen bär de av hem till mig igen för att kolla färdigt på The curious case of benjamin button och sova.

Hittade superbra maskeradoutfits idag på tradera :) Vad ska man vara, sjuksköterska eller french maid? får se vad som finns då i min strl och när jag fått pengar. Vad jag ska ha dom till får ni veta när jag ska använda den om typ en månad tror jag ;)

aja, nu ska jag sociala med Mike, eftersom alla åker nu :)

Ändrade planer!

Igår blev de lite ändrade planer kan man säga :) Fick reda på att jag och Mike skulle bli själba hemma här hela kvällen/natten så vi bestämde oss för att vara kvar här ist.

Vi åkte först och käkade och sen tog vi en busstur till Ica och köpte trocadero, massa frukt och yoghurt :) muuuums! Sen åkte vi hem och mös med massa levande ljus! Kom på att jag bokat bastun också så vid 8 så tog vi oss ner och bastade en stund med soft musik också såklart!

Väl färdiga kröp vi ner i sängen igen med mer glass och varma hallon och började kolla på The curious case of benjamin button :) Den är skitbra, men vi har en timme kvar som vi ska se senare idag :)

Nä, nu ska jag duscha och sen väcka Mike, klockan halv 2 ska vi åka förbi polhem så ska sanja kolla på mikes frisyr och sen ska vi hem till Åbyggeby och fira Mikes far :)

hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag !

¨
gårdagens outfit.

glass med varma hallon.



jag och mike käkade nyss glass med varna hallon, som har blivit min nya drog! ist för choklad. lite nyttigare iaf ;) sen kommer ju såklart hallonsorbet alltid på första plats! :)

Snart ska vi dra ner på stan, eller okej om typ 2 timmar, och sen hem till mike och mysa sönder :)

alla hjärtans dag <3

Glad alla hjärtans dag på er! hoppas er dag blir bra!

Mike åkte nyss ner på stan och fixade lite grejer och jag har precis tagit en mycket skön dusch! Det finns inget skönare en en skön dusch när man känner sig äcklig. Eller bara efter man sovit tycker jag :) Man vaknar till också, har sovit mycket inatt, men var ändå lite trött men inte nu längre :) Nu pumpas soundtracket till Shopaholic, som jag ska se så fort de går kan jag lova!

Senare idag ska vi ner på stan och käka innan vi åker ut till Mike och fixar min dator och myser :)

maggan & jessicas äventyr

Jag kom precis in från en liten promenad med maggan :) Jag gick till Ica och köpte lite gott att smaska på ikv när jag kommer hem från bion och ner i sängen med älsklingen. Fy sjutton vilken bra kväll de kommer bli :)

Har kollat på två filmer nu i eftermiddag, The pursuit of happyness som var så sjukt bra! Will Smith måste vara en av mina favoritskådiar och en Beverly Hills Chihuahua, som sög men vafan så söta hundar (A) Har även kollat lite kläder. Vet inte riktigt vad jag ska ta på mig idag, eller imorgon för den delen :/ Kanske kör en jeans, svart t-shirt och min väst? Inte så kärleksfullt och alla hjärtans dagigt, men min favoritoutfit typ. 

Nu ska jag kolla datorn ett tag, sen blir de fixa håret, välja kläder, sminka mig osv. sen ska man ta bussen ner och möta matilda vid sf :) Eftersom hon har biokort slipper vi för en gångs skull stå i kö! Vi bara drar kortet i automaten och kilar upp :) Ska man använda upp sin sista menybiljett också! Coca cola och bio-popcorn, bättre än så blir de inte!

 



tog lite bilder på maggan :) hon är ju en liten skit i snön kan man säga!

friday, and not a day to soon!

gud vad det var dags för fredag, eller vad känner du? nu behöver vi bara stå ut en vecka till sen är det sportlov! Fy sjutton vad skönt de kommre bli :)

Jag slutade precis skolan och får massa mms från Mike som är och klipper sig på polhem :) Ska bli hyperkul att gå och kolla på modevisningen på tisdag med matilda. Hoppas bara på att pojken se någorlunda normal ut i håret när han är färdig ;D Får ju färgning och allt! Åh herregud ;)

I eftermiddag blir de bara slappning :) Ska gå och köpa hallon och glass sen till ikv. Ska först på bio med matilda, I taket lyser stjärnorna, och sen ska jag hem och mysa med Mike och imorgon är det alla hjärtans dag!

Fler dagar utan godis går och de blir faktiskt sjukt mycket lättare för varje dag! Så stolt att jag klarat de. Har dock ett onormalt sug efter kladdkakan, som jag och Mike bakade förra helgen. Fyfan vilken god kladdkaka! Fast vi kan ju inte göra något dåligt så de är väl klart ;D

jessica<3mike

Fick ett sms av Mike om att jag skulle kolla hans blogg och här är vad som stod! fyfan vad jag älskar min mike <3

Ett hjärta som slog i otakt,
hade jag innan jag träffade dig.
Ett leende som bara log för sakens skull,
hade jag innan jag träffade dig.
En ständig kännsla av oro,
hade jag innan jag träffade dig.
En mycket dålig självkännsla,
hade jag innan jag träffade dig.
En klyven själ,
hade jag innan jag träffade dig.

MEN

Idag har jag ett hjärta som vill slå i takt för evigt,
så länge det är med dig det slår.
Idag har jag ett leende som vill bara le förevigt,
så länge jag får le med dig.
Idag har jag igen oro,
bara jag får uppleva dagen med dig.
Idag har jag en bra självkännsla,
för att du finns i mitt liv.
Idag har jag en hel själ,
som bara skriker äfter dig & den kärlek du mig ger.

Det råder inga tvivel i att säga att jag ÄLSKAR dig jessica!
Du betyder så enormt mycket för mig!
För utan dig, ingen mig!
Och det är till 100% sanning!
För vad vore jag idag utan dig & din kärlek, omsorg & stöttan?
Precis så som jag va innan jag träffade dig!

Jag älskar dig jessica! du är det bästa som någonsin har hänt mig <3


plugga :/

Hej igen! Nu har jag alldeles precis käkat färdigt lite efter-skolan-fika och gissa om jag har goda nyheter :) Jag hade inga hål i tänderna! Så jävla skönt, jag skulle bara in på en rutinkoll och allt såg bra ut :) Har fått massa fina komplimanger för att jag har så vita tänder idag :) Så roligt, så nu ska jag slänga på en ny blekningskur och få dom hyperfina och vita tills födelsedagen.Får bli en sväng nu varje år :)

Naturkunskapen gick jättebra idag! Vi håller på och gör planscher om olika sorters celler :) Jag, Matilda & Gabriel har Växtceller och kommer hinna färdigt bra imorogn. Så är nu på Vasaskolan 3:e väning sen kolla efter våra planscher som tydligen skulle upp. Eftersom vår lärare, Peter, fyllde år idag sjöng vi och han hade med sig kakor! Cool lärare eller vad? ;D

nu ska jag hit the books! så att säga :)



pluuuggs :/

mycket att göra dag :)

jadu, idag har man faktiskt ganska mycket att göra :) Även om jag mycket hellre skulle legat i sängen och kollat på film hela dagen, men vem vill inte de?

Först idag har jag skola, som jag har nu, Dans, Historia, Yoga & Naturkunskap :) Tyvärr kommer jag missa mesta dels av Nk bara för att jag ska till tandläkaren 15:15 :( hatar det... Sen när jag kommer hem har jag ett svenska tal att skriva, redigera de sista på min eng essay och skriva en obituary, senast inskickade på söndag.´Hur ska jag orka? Allt måste göras idag också, så jag kan reviserar och ändra något som behövs ändras imorgon och sen skicka in allting :) Utom talet såklart, de ska talas på måndag eller onsdag,

Nu har jag precis skrivit ut fakta om Gustav III som jag ska göra ett historia arbete om, det ska dock in efter sportlovet så för att hålla mig sysselsat då, för att få tiden att gå, ska jag göra den på en dag :) så blir de ordentligt och bra! Tyvärr jobbar ju Mike hela lovet som straff för att jag var upptagen hela höstlovet (A) men det är bara bra för första helgen i April blir de helhelg till Sthlm :) Med shopping och krogen :) man är ju trots allt myndig då ;)

have a nice day!

slödag i allra högsta grad!

jadu, idag har varit en ganska slapp dag faktiskt :) Jag har först varit i skolan, där svenskan var inställd och dansen kunde vi inte ha då halva klassen var sjuk och vi ska jobba på egna koreografin. Jag är ju så duktig att jag lagt skivan på något smart ställe för att inte tappa bort den och nu har jag glömt var jag la den  (A) hihi. Får ta igen dagens missade lektion imorgon på morgonen, ngn musiklärare ska komma och jobba med oss en stund så får se hur de blir :)

efter skolan så mötte jag upp Mike och vi kilade till hälsostudion och kollade priserna där, ganska shyssta faktiskt! ska dit någon dag igen snart och kolla mer på vad dom har för pass och om man kan få hjälp att lägga upp träningen. Om de ser bra ut ska jag börja där strax efter Mike, blire hurtparet nr1 !

När vi kom hem till mig har vi bara slöat hela dagen, legat i sängen och myst, kollat på film och pratat så man nästan är trött nu! Efter att Mike tagit sista bussen har jag fixat väskan tills imorgon , ordnat alarmet, kollat bloggen och bloggat och nu ska jag alldeles snart få ett samtal av Mike som är framma vid sen busshållplats så ska man ha sitt dagliga go natt samtal. om man ändå fick sova med varandra varje dag! men snart så :)

puss & gonatt på er! :)

to do today

  • Skola, med Matte, Idrott & Dans
  • Kolla in ett gym
  • Vara med Mike <3

Vi hörs senare! :) hoppas ni får en bra dag!


Alla <3 dag

Ja, det börjar dra ihop sig gott folk! Snart är de alla hjärtans dag och jag ska ha den bästa någonsin, kan de bli ngt annat med mig och mike? tror fan inte de! :) vi ska ta en mysig dag, med mys såklart, ska ut och käka något gott och sen hem och mysa mer med film och gotta :) får se vad de blir! tror dock inte mike kommer gilla sin present, jag som är sämst på presenter så de räcker redan!

Längtar som en lite jude, då jag jobbade hela dagen och lyckades precis klämma in en fika på kvällen på typ 30 min^^ men vad ska man göra? nu har jag ju världens underbaraste till världens underbaraste dag! men varje dag med min älskling är underbar :)

nu är det btw 8 dagar utan godis och en har jag inte fuskat :) BRA JESSICA! och många fler dagar ska de komma, jag har ju dock ätit mycket att som kladdkaka och glass. men men, man lär ju ta en sak i taget ;D både jag och matilda är ju elt cp nu dom här dagarna innan man uppnår 2 veckor och suger börjar lätta :)



lär lägga upp första bilden på mig och mike :) snart 6 månader sen! shit vad tiden går fort, de känns som det alltid varit vi, och de ska det alltid vara också!

jessicaälskarmike
mikeälskarjessica

min dag är så gjord!

fyfan vilken bra dag de har varit idag :) Baletten börjar gå jättebra och nu känner jag hur jag arbetar med rätt muskler i benen, jag har klippt mig och som vanligt blev de så jääävla bra! och för de tredje fick jag ett mail av min eng C lärare att min grammatikpres. var perfekt och att jag kunde få ett MVG i betyg om jag fortsatte som jag gjorde :) min dag är så gjord!

jag tycker de är skönt när man får preliminära betyg, för för mig är de det som behövs för att jag ska lägga ner lite ansträgning i slutspurten och knipa mitt önskebetyg :) i alla ämnen typ :)

nu ska jag ta och göra min engelska läxa och lägga upp argument till mitt tal :) har också bestämt pluggdag med ida på sportlovet då de blir plugg inför matteprovet :) hejaheja!


bild från förrförra klippningen för jag orkar inte ta ngn ny (A)

ny dag, nya tag!

förlåt att jag inte uppdaterade igår (A) fick en positiv överraskning att mike skulle med hem och sova här, så fick bli mys ist för blogg ;D

idag är de inte så mycket i skolan tack och lov :) och klockan 14:30 ska jag klippa mig! ÄNTLIGEN! fyfan vad skönt de ska bli kan jag lova. Hatar när håret blivit så långt att de inte går att få ngn volym i de, men nu skare klippas och fluffas åter igen :) måste ju kunna locka de när jag fyller år också.

aja, jag uppdaterar mer när jag kommer hem senare!

omformatering!

igår omformaterade jag och mike min dator :) var jäkligt enkelt faktiskt och nu har jag nya office och photoshop dessutom :) ska installera messenger ikv när jag kommer hem! vi hörs senare med uppdateringar om helgen! kan meddela att min dator nu är hypersnabb och härlig ;D

I wanna shop forever21! (8)

jadu, de ryktas om att forever21 letar lokaler här i Sverige, man kanske ska anta sthlms området? Isf vet jag en jessica som åker till sthlm mer eller mindre varje helg! oj oj oj vilken garderob man kommer få för ett ynka studiebidrag (A)


myskväll med matilda :)

jadu, nu har vi myst och hurtat och varit nyttiga! vilken kväll kan man lätt säga :) nu kanske ni undrar hur jag sitter på internet då matilda bara har mobilt bredband, jo de är ju så att än finns de människor som inte lösenordskyddar sina internet anslutningar så de är bara koppla upp och surfa ;)

idag har man faktiskt hunnit med mycket, även om de var ganska oviktiga saker (A) Jag och mike kollade på Coyote Ugly, har jag nämt hur underbar min pojkvän är? sen så käkade vi popcorn och drack cola. Efter filmen gav jag mike avslappningsmassagen vi fick prova på idrotten förra veckan och den fick godkänt, så något måste man lärt sig :) man lär sig något nytt varje dag!

sen åkte jag till matilda och mike till sin syrra :) Hos matilda pallrade vi oss till Triangeln och handlade frukt och russin, muuuums! sen så tog vi en liten omväg och fick extra mycket promenadtid :) När vi kom in gjorde vi nudlar, muuums igen, och den bastade vi en stund, följt av samtal i morgonrockar framför braskamminen. ännu mer myyys!

nu kollade vi nyss på HSM3 och ja den var så bra som man förväntade sig, helt klart den bästa tycker jag :) vad tycker du ?


 


nej jag har inga nya bilder så den blir den här ;)

jadu?

det är såhär det går när man somnar alldels för tidigt, vaknar vid 3 och är hyperpigg och har en pojkvän som jämt kan sova och han kan fan sova igenom jordens undergång skulle jag fan tro. roligt värre hörreni.. början på långhelgen kan man ju inte direkt hurra för. Och vad ska man göra nu? ligga vaken själv i 300år? JIPPIE! gud vad roligt!

idag ska jag senare till Matilda och mysa med bastu, film och annat myspys :) Får se om vi löser HSM3 problemet, eller dvs om jag orkar släpa med mig datorn,jag ska ju till mike direkt dagen efter..

nu ska jag väl ta och kolla på tv eller något, mike vaknar väl inte av de heller så ^^

gonatt!

4:e dagen going strong!

jadu, nu kommer en snabb uppdatering, eftersom jag kanske inte kommer blogga ikv, men ska ju försöka iaf :) Just nu sitter jag i skolan, biblioteket, med matilda & gabriel. Vi har precis haft Nk B och tack och lov så fick vi sluta tidigare! Ska snart iväg till matten och fortsätta att inte förstå vad den rysska matteläraren säger^^ Blir väl disskusion med Ida som förra gången ;)

idag är jag inne på min 4:e dag utan godis, hade inte tänkt skriva alls om att jag ska sluta, men nu gör jag det för jag är så jävla bestämd just nu! Till 18 och till sommaren ska jag vara precis som jag vill och känna mig nyttig :) Det som är den största anledningen. Jag vill vara nyttig, men ändå kunna unna mig att äta vad jag vill för de mesta. Därför ska jag sluta med allt godis och senare dra ner på kakor och bullar och sånt också, även läsk. Men nu tar vi en sak i taget och än så länge håller de :) Även om jag är fruktansvärt godis sugen för de mesta (A) men jag har gjort de förr och jag ska igen. Efter 2 veckor är de piece of cake!

Efter skolan ska jag ha och duscha och fixa lite innan mike kommer runt 3 tror jag :) Blir de mys och kolla på någon bra film, eftersom vi nu har kollat färdigt på SATC boxen kan jag berätta, vilken underbar pojkvän jag har alltså! :) Det är så skönt att de är långhelg nu, eftersom de är studiedag på måndag. Då blir de nog omformatera min dator, haha! Det behövs kan jag lova :)


no more :(

dagens inköp


Trosor, H&M 69,90kr


Biljett, Brixx 150kr


Partygrejs, ToysRus 66kr

Friluftsdag

Idag har de varit friluftsdag så jag, matilda och rebecca tog oss en promnad runt hälsans stig och hamnade borta vid teknikparken! men eftersom mikes mobil har lagt av kunde jag inte säga hej :( tråkigt..

när vi kom hem var klockan runt 12 och jag och matilda bestämde oss för att åka ut till valbo idag, ist för på lördag :) vilket är prima! så jag var och handlade lite, bland annat mikes alla hjärtans dags present och biljett till modevisningen den 17:e februari :) Ska bli superkul! sen köpte jag även lite pynt till jag fyller 18 ! de närmar sig, de göre minsan! ;)

och när vi kom in till stan trötta och kalla sprang man på gunsan! som knappt kände igen oss, haha. hon tyckte vi hade blivit så vuxna och undrade hur gammla vi var nu^^ kunde man ju stolt säga 18 om 3 veckor! YEEEESBOX! :)

nu ska jag snart gå och boka lokalen tills jag fyller och plugga lite :) fick brev från GD idag ockå, så nu kan jag skicka in bild och så, eftersom jag fyller 18 :) fundar på de om jag hittar en bra bild :)


känns som denna fina plugghög inte gör en sugen precis^^ och nu är den dubbelt så stor (A)

en påminnelse varför...

..... jag älskar att dansa!

de är sant som jag skrivit förr, jag kommer dö dansandes! de är då helt sant för jag kan inte tänka mig ett liv utan de. Det är en del av mitt liv, lika mycker som mina vänner och kära. Det är en del av mig.

Jag kollade precis på Center Stage 2, som jag btw tycker var skitbra! Gillar du dans, eller kanske bara dansfilmer?, då ska du se den :) och såklart orginalet Center Stage också. Att se en sån här film är precis vad man behöver i stunder som denna. Då de känns tråkigt på lektionerna, du är i en svacka eller när du helt enkelt är för trött för att bry dig. Den jobbiga vintern går mot ljusare tider och de gör även humöret, så håll ut! ;)

Jag dansar verkligen för att kunna leva! Vad vore livet utan? Inte så mycket faktiskt, man kan ju inte ta bort en del av dig utan att känna stor saknad. En saknad som aldrig kommer gå bort. Jag har så mycket tankar om vad jag vill koreografera! Flera shownummer och en balett helt klart! Men en rolig än, till street/rnb musik. Grym skulle den bli och idag kommer jag verklien ihåg varför jag älskar att dansa! <3



I don't live to dance, I dance to live! <3

gamla goda tiderna!

fyfan vad man vill ha dom gamla goda tiderna i högstadiet igen! fyfan vad roligt de var att gå till skolan och träffa alla varje dag :) det som gjorde de så förbannat roligt jämfört med nu på gymnasiet! tack och lov får jag ju träffa många varje dag ändå, eftrsom vi går på samma skola :)

längtar som fan tills jag fyller 18 nu! Vanessa, Ida och Nordan är lika pepp som jag på de, fast de inte ens fyller år! ska bli så sjukt roligt! ha alla samlade igen :) sitter och snackar lite med Nordan nu på msn :) så himla goda tider är allt man kan säga! och så himla goda vänner :) nu äre bara 25 dagar kvar sen smällere brudar! och mike (A)


idag och nordan i brämmen, 9A . snart smällere! ;)

dagens inköp


Clear bra straps, Twilfit 99kr

äntligen hemma! :)

fyfan va skönt de är att vara hemma :) har gått mycket idag, vilket är skönt som fan måste jag säga :) jag älskar verkligen att vara ute och promemenera runt med en vän eller mike :) men dom gångerna man får ut mike är ju iiiinte många, haha! förutom till ICA då, man får locka med cola.

idag har jag först varit i skolan och haft historia och dans. På historien fick vi se på film, ovanligt, om Jean Baptiste Bernadotte, who cares? världens tråkigaste lektion. visst, de brukar vara hemska men idag var de EXTRA hemskt. usch ryser bara jag tänker på de^^ På baletten fick vi för en gångs skull beröm av maggie (Y) framsteg brudar! ;) hon vill att vi ska vara med och dansa en koreografi när kulturskola har uppvisning, ska bli kul faktiskt :) pirrigt dock. balett syns så myckte om man råker göra fel tyvärr :/ men de kommer gå superbt brudar, är vi bra så är vi ;)

sen mötte jag upp mike och provade ut hans smoking till balen :) tjuuuuuuusig blev han kan jag lova :) sen så tog vi oss vidare en kort sväng på stan och jag handlade clear brastraps från Hollywood fashion tape på twilifit. Skitbra med smala hyllsgrejer. äntligen hittar man riktiga!

En stund senare hade vi promenerat över till brynäs och min mormor :) Vi käkade lasagne, fikade glass och snackade och hade trevligt. sen fick jag kuta som en galning upp till 12an och nu sitter jag här och ska fixa väskan inför imorgon och sen kolla på Center stage 2, som jag tror suger men man lära ju se den iaf :)


TO DO TODAY

  • Skola, Hi A & Balett
  • Möta upp Mike och kolla på kostymer till balen
  • Käka middag hos Mormor & Morfar med Mike
  • Hem :)


 

Vi hörs ikv allihopa! :) ha en bra dag!


Dagens

Nu har jag suttit och knåpat ihop en sån där dagens lista som jag tänkte köra lite då och då :) hittade 2 olika på några bloggar så jag blandade och tog med de jag tyckte var värt att skriva :) so here you go, den allra första dagens :)

DAGENS Humör: TRÖTT! (A)
DAGENS Klädsel: Linne, Jeans & Cardigan
DAGENS Smink: Mascara & Kajal
DAGENS Frisyr: Utsläppt med fläta i luggen :)
DAGENS Planer: Skola & Plugg.
DAGENS Vill ha: Min 18års present från Mike!
DAGENS Längtan: Min 18års dag
DAGENS Tråkigaste: Skolan!
DAGENS Roligaste: Fick mitt studiebidrag.
DAGENS Köp: Choklad, hihi.

NKB I BILDER

nu äntligen kommer bilderna från NK B lektionen i torsdags då vi byggde molekyler :)


mina medarbetare ;)


Lite enkla molekyler, bl a vatten :)



mästerverket! glycerin eller så äre en aminosyra, kommer inte ihåg :)

HSM3!

äntligen ska jag få se den! ja, jag är så himla efter när de gäller att se den jag vet! men nu är det så att jag och matilda skulle gå på den på bio, men icke sa nicken. När vi skulle boka biljetter hade den tydligen slutat gått på engelska och då var det ju bara att vänta på en bra version att tanka :) och nu har de kommit! FINALLY!

annars idag har jag haft svenska, dans och engelska :) dansen var superjobbig! jag vet inte vad de är med mig idag men har varit jättetrött och mina muskler orkar jag inte spänna, känndes som jag skulle falla ihop när som helst hela danslektionen! usch :/  på engelskan hade jag min grammatik redovisning, som gick bra faktiskt :) skönt att redovisa för en klass som faktiskt lyssnar, mycket diskussion om provet blev de ju också såklart. Bara för att jag var borta förra veckan så har man nu en ganska dryg läxa att göra, läsa en 14 sidig (A4) novell och skriva en kort uppsats! :( men har två veckor på mig, eftersom de är studiedag nästa måndag, TAAACK! :)

nu ska jag ta mig och plugga lite, kolla lite på tv, käka lite och chilla. Ikväll kommer bilder från naturkunskapen i torsdags, lite sent jag vet men har ju varit hos mike hela helgen :)


min kärlek av min kärlek!


min 18års present av mike, från asos.com :)
 

söndag och ovanligt mycket gjort :)

idag har man fan hunnit med mycket! fasst man sov till 12, eller mike som till  12 och jag satt och kollade på E! på tv i 1½ timme innan jag väckte han. Sen tog vi oss en mysig frukost och kollade på Seven pounds, riktigt bra faktiskt! fick rekommendation av mikes syrra Marlene och den var faktiskt helt klart bra! mycket min typ av film :)

efter de tog vi oss och beställde lite grejer från Asos.com och jag blev superduper kär i ett par skor, då erbjöd sin min gullunge att ge mig dom i födelsedagspresent om jag kunde vänta på dom :) och de är ju lungt, då de är sommar/krogen skor :) superduper snygga! ;) Mike beställde även 2 skitsnygga armband om jag garanterat kommer sno i sommar ;)

sen tog vi bussen hem till mig och nu ska vi ta och plugga lite :) jag engelska redovisningen till imorgon och mike svensk litteratur :)


myspys frukost med gotta och bra film :)

hemlingbystugan :)

Igår var jag och käkade med mikes familj på hemlingbystugan :) aldrig varit där förr faktiskt. käkade och mös i 2 timmar innan vi begav oss hem och började spela Wii ;) har fått låna de av en av mikes kompisar så vi spelade tennis, bowling och golf tills vi höll på att dö av svett! kan ju lungt säga att jag och mike äger på ALLT! ;) speciellt partennis.

var en supermysig dag överlag :)


Annabelle & Mike <3

RSS 2.0