tacos = smarrigt!

Nu är klockan halv 4 och mike åkte precis och jobbade. Har nu 2½ timme tills jag ska vara hos Bella och ha lite tacosmys! :) Tänkte kika förbi mike och mamma på maxim innan jag drar dit också, hon bor ju nära.

men först ska jag diska och duscha! Sedan ska jag ta cykeln och cykla iväg :)

Nu vill jag ha tacos! Så jävla hungrig!


bild från min tacoskväll! supermysigt :)


ICA-reklam = bäst?

Hur bra är inte nya ICA reklamen med EMD. både full av humor och snygga killar som kan sjunga, blir det bättre? Och tänkt att jag har turen att ha en sjönsjungande snygg pojk brevid mig varje dag. det kan inte bli bättre!


No more blondie?

Jag har ett allvarligt dilemma.. Som vi nog vet har jag blond hårfärg just nu, och de har tagit lååång tid att få fram den och nu har jag haft den i några månader, men jävlar vilket jobb det är! När man är blond kan man inte längre fixa något hemma, utan allt måste göras hos frisören för att få det fint. Och jag som inte tål en utväxt på mer än 5mm funkar det inte så bra för, de går inte ens att färga..

Så jag fundera nu starkt på att gå tillbaka till min gamla hårfärg (typ) som jag jämt tonar och mixar in ljusa slingor. En jättesnygg röd-blond/guld-blond färg, som jag trivs jättebra i, och mycket lättare att sköta, och eftersom den är så nära min egen färg så får jag mycket mindre utväxt. + att mitt löshår matchar med den färgen.

Ska jag färga tillbaka det? :)

blond

 

färgen jag vill färga röd-blond/guld-blond


det "råkade" bli ett par .... igen!

Ja, vad kan de vara i luckan efter en dag av shopping? Ett par skor såklart! och såklart från den enda skoaffären värd att handla från i Gävle, scorett. Någon mer än jag som vill ha bianco som finns i Sthlm? to die for!

Idag blev det ett par höga (13cm ofc, inget mindre för mig inte) stövletter. Svarta med tre spännen som går runt. Lite osäker på om jag ska ha kvar dom, då dom gick på 899kr.... mycket pengar, imorgon när jag kommer hem blir det prova med allt i garderoben. Hade tänkt mig svarta strumpbyxor och en snygg klänning? eller stuprörsjeans etc?  dom är ju så snygga! (A)

Idag fick jag även en tidig julklappa av farmor, en kofta från MQ. Har letat igenom hela stan igår och hela valbo idag efter en kofta, och sist, men inte minst, hittade jag den! Vill egentligen ha en kort cardigan med brodyr och paljetter på axlarna, men finns inte här :/ Får kanske fixa en själv? vi har ju hobbex och panduro i allafall...

kommer bilder imorgon, eller till veckan!

Är hos farmor och farfar idag och sover, mike jobbar som vanligt... saknar han så fruktansvärt jämt! men fick precis ett meddelande på facebook som värmde enormt. <3


Jag fullkomligt ÄLSKAR min nya design, vad tycker du ?


Parmys!

Idag blir det parmys med Erik och Johanna, efter en lång dag av dans! Imorgon ska jag på stan med farmor, kommer bilder sen på mina inköp, planerade att bota min shoppingabstinens imorgon! ;)

Nu blir det godis, idol och buzz! :)



BLOPPIS!

ÄR DU INTRESSERAD AV NÅGOT? LÄMNA EN KOMMENTAR TILL DETTA INLÄGG ELLER MAILA [email protected]

 

grå stickad klänning från Vero moda 80kr, frakt 35kr

strl m

vit klänning med volanger från VILA 120kr, frakt 16kr (använd endast en gång)

strl S

Klänning från Gina Tricot, 30kr, frakt: 25kr (OBSERVERA TRASIG DRAGKEDJA, men aldrig använd)

strl. XS

Skjorta från Bikbok 35kr, frakt 25kr

strl S

helt nya jeans från New yorker 120kr, frakt 55kr

strl 26

blus från Vero Moda 40kr, frakt 16

strl M


Vit partytopp (öppen i ryggen) 20kr, frakt 25kr

passar alla strl från xs-m

Linne från New yorker 30kr, frakt 20kr

strl xs-s

Väska från Thailand, alá Juicy Couture 50kr, frakt 50kr (OANVÄND)

Svart korsett i siden, med stålvajrar från Twilfit, 60kr, frakt 20kr

strl 70C

Kort tjocktröja från New yorker 25kr, frakt 35kr

strl XS

OBS tunikan är lila/blå från bikbok 20kr, frakt 25kr

strl XS


Vad ska jag svara? :S

 

Vad ska jag svara när en sån snygging, skriver till än? ;) nejmen är det inte min pojkvän! Han förgyller min dag jämt! så underbar!


BLOPPIS?

Ja, jag funderar på att göra ett bloppis inlägg imorgon (söndag) blir såklart klänningar och lite annat. Även möbler, men de måste ju hämtas i Gävle.

Spana in här imorgon ;)

I <3 BRITNEY

Hon är grym! Föralltid the one and only!


Nykär efter 14 månader, självklart!

Jag är verkligen så fruktansvärt kär i min pojkvän. Helt sinnessjukt hur jag fortfarande blir spänd när vi inte setts på några timmar och hur jag när jag går hem skyndar mig lite extra för att komma hem till Mike fortare.

Jag är nog lika nykär nu, som jag varit under hela vårt förhållande. Det verkar aldrig försvinna och det är så himla underbart. Min hjärta slår lite extra när jag ser honom och jag kan inte vara i samma rum utan att vilja nudda honom, hela tiden! Och för varje dag som går blir jag mer och mer säker på att de här kommer hålla föralltid.

Mike, du är mitt allt
jag älskar dig med hela mitt hjärta
det är föralltid du och jag
<3


Hard work, work (8)

Då var man tillbaka på jobbet igen... pust! Inte den roligaste platsen att spendera en eftermiddag, men pengar rullar ju in i slutet av månaden och de behövs ju alltid, speciellt snart ;)

Nu längtar jag efter helgen, har fått träffa Mike jättelite den här veckan... och förra helgen inget alls! Gud vad jag längtar efter helgen och massa mys, och julgransshopping! Har ju redan handlat allt pynt, bara julgran som saknas. Det är så otroligt mysigt med julpyntning! Ska båda pynta och baka pepparkakor och lussebullar, får se hur det går! men gott ska det nog bli. Måste även handla en julgransmatta, belysning och lite mer tomtar, det kan faktiskt inte bli för mycket jul!






Öppet hus

Ikväll är det öppet hus på Vasaskolan kl 18:00-20:30 tror jag. Jag går ju i allfall dit och gör mitt och hoppas på att de ska vara lite folk så vi får gå hem fort. Riktigt segt att behöva vara där hela eftermiddagen och dansa korta pass.

Ikväll ska vi ha:
Balett
Jazz
Improvisation


Balett är alltid lika roligt och idag ska jag inviga mina stickade shorts från dans och gym shop! Danskläder är så fruktansvärt dyrt.. Mina shorts kostar 280kr och ska snart köpa tåspetsskor och body, 400kr respektive 350kr. Svider i plånboken, men de äre värt.

Nu ska jag ta mig något att äta och sedan göra en dansanalys om föreställningen vi såg igår, som var superbra!

Är jättesugen på tacos just nu, bild från torsdagen med brudarna. Stolt över mig själv som lyckades steka köttfärsen! Mästerkock på g snart kanske? ;)


Grå = tråkig? NEJTACK! :)

Absolut inte, gällande kläder! Grått är en het höstfärg och något som finns mycket av i min garderob. :) I min garderbo finner du svart, grått och en klick vitt, men mest svart. Men om du kollar riktigt nog kan du fina två eller tre klickar av blått! och kanske t o m någon annan färg, men det tvivlar jag på.

BLACK IS HOT ! ;)


Är min pojkvän sötast eller vad?

Jag har världens sötaste och underbaraste pojkvän, och för att inte nämna sexig och bara min! :) Han brukar lämna små kommentarer här på bloggen som jag alltid skrattar när jag läser.

Tänkte bjuda på ett smakprov, dock är vissa delar överstrukna, lite privat finns de allt ;)




Ny Design!

Äntligen kommer det en ny design, har varit på gång läääänge, men nu äntligen hade jag tid och bilder och lite hjälp från Mike ;)

Vad tycker ni ? :)



Som vanligt verkar blogg.se assegt.. Jag kan inte se min nya design :S Kan ni se den, lämna gärna en kommentar så vet jag att de funkar :)

Blondes do have more fun!

Igår var de blonda kvartetten som drog ut (visst är kvartett 4?) Vilket som var det Jag, Vanessa, Sara och Stina. Alla kom hit och så käkade vi tacos och massa popcorn. Satt och skratta och prata på i 2 timmar innan vi såg hur mycket klockan blivit!

Helt underbar kväll som ska göras igen! :)


Gårdagens outfit!

Igår blev en lyckad kväll med sminkning och styling måste jag säga! Och jag ÄLSKAR att vara sådär blond som jag är nu, men fan va man måste sköta de..

Här kommer lite bilder :)


Fullspäckad dag..

Idag är en fullspäckad dag, fylld av skola, PROV (hjälp!) och även storhandling. Det sista är faktiskt riktigt roligt, men jag är ju en sucker för att shoppa. Oavsett vad de gäller!

Sen är det en rolig känsla att gå och storhandla med Mike. Man känner sig sen en mini-vuxen och som vi snart ska åka och hämta barnen från träningen. Att vara vuxen kanske inte är så hemskt, i allafall inte så länge jag har Mike vid min sida :)

Just nu har jag samhällskunskap och skriver en uppgift om massmedia. Ett kapitel som jag helt missat. När jag var i Thailand, men det var de värt! Skulle inte sitta fel att ligga på stranden där nu igen.

Men! Imorgon får jag träffa alla mina vänner, och käka tacos och gå på krogen.


Jag på en supermysig liten ö, mitt ute i ingenstans. Vit strand och genomskinligt/blå/grönt vatten. Och typ 40grader varmt. Kunde livet bli mer underbart?


Oplanerad utgång :)

Min första oplanerade utgång blev igår! Vanessa kom förbi vid 4, och herregud de var längesen vi sågs, alldeles för längesen! Saknat alla som fan och nu förstod jag direkt varför. Vi tog en kall, men skön, promenad till Willys och senare på kvällen drog vi till slick och dansade loss lite med våra svartmålade ögon. Sexy vamp ;)

Var en jättemysig kväll och jag vill aldrig vara borta från mina nära vänner sådär länge. Semestern var ju hur härlig som helst dock, och jag spenderade varje underbar sekund med min älskling, och bästa vän! Mike är inte bara min pojkvän och själsfrände, han är er av mina bästa vänner, och det är viktigt i ett förhållande.

Snart får jag se alla mina vänner igen, och skolan drar igång, SKÖNT! : ) Call me crazy, men har man mina vänner vill man se dom varje dag!

 

Kvällens outfit blev en enkel svart klänning med två guldiga halsband och massa armband! :) och såklart kolsvarta ögon ;)


Jimmy Choo by H&M

och vilka underbara priser? Hallå? Skorna är ju snuskigt billiga, och jag ska ha mig ett par svarta som jag fått upp ögonen för ;) Kanske även en plånbok, troligen eftersom de är så bra priser och once in a lifetime!



Smycken 199kr-299kr
Kläder: 599kr-1999kr
Skor: 799kr-1100kr
Väskor: 299kr-1999kr

Superbilligt ju? Det är ju Jimmy Choo förfan! :)


Thailand

Thailand

Jag har ju lovat att bjuda på bilder och även berätta lite om semestern, så här kommer det.

Vår semester i Thailand var helt underbar och vädergudarna var verkligen på vår sida! 14 dagar i streck med bara sol och hur varmt som helst! Sol och bad och massa kärlek. De sista dagarna var det dåligt väder, men vi åkte och shoppade och sista dagen myste vi på hotellrummet med film, då det ÖSTE ner och åskade.. men ganska skönt att de är dåligt när man åker hem, känns de mindre hemskt.

Under resan så badade vi och solade såklart, shoppade och roligast var dagsturen med båt till Phi-phi öarna. Både stora phi-phi island, maya bay, monkey beach m.m. Var helt underbart väder, underbart sällskap såklart och helt underbart vackert. De mest vackra jag någonsin sett, och de känns så himla coolt att jag fått dela det med Mike. Inget kan ändra på det. Och många mer fina saker ska vi hinna se tillsammans i livet.

Alla brukar ofta bråka på semestern, och den rädslan försvann lika fort som planet landade. Vi har helt underbara 17 dagar tillsammans, och varje sekund av dom dagarna lika underbara och fyllda med kärlek. Inte ett tjafs, bråk eller liknande. Vad finns de att bråka om?

Nu väntas på nästa semester, till sommarn tror jag? När jag slutat skolan och jag håller tummarna att de blir en London weekend!













RSS 2.0