Ikväll är det utgång!

och jag har suttit lite nu på morgonen och letat lite make-up tutorials och provat lite :) Hittade en som var väldigt bra, men ändrade den lite så blev det en 10-poängare! kommer bilder ikväll.

Ska bli så kul ikväll, har fått hängslen av mike, som jag velat ha. Hade han gått och köpt dom, blev helt paff. Så nu ska dom invigas ikväll med massa dans och mina supersnygga stövletter.

Uppdatering kommer senare!

plugga, plugga och lite mer plugga...

fyfan vad less jag är på att plugga. Sitter med samhällskunskap nu, blä! men sen blir det inge mer plugg idag. Ska inte bara gnälla idag, har hänt massa bra saker faktiskt :) Så måste säga att det är mer positivt än negativt.

Roliga saker idag:

Vi har skrivit ut biljetterna till föreställningen ( och dom blev skitbra! )
Jag och Vanessa har kommit en bra bit med båda våra danser!
Karamelllagret har öppnat med supermycket godis, lite som nu ligger i min godisskål ;)

lite såhär känns det just nu... men jag är glad ändå! :)


Nobelfesten? Nä, det var inte jag..

...men det var min klänning!

Fick se att min balklänning var med i svensk damtidning, eftersom det var någon som bar den på nobelfesten! Lite coolt? :) Först expressen fredag, och nu det här. Kan inte bli bättre. Och jag superdiggar överskriften: 11 damer som kan konsten att välja klänning! Jag räknar mig själv som den 12:e, är superglad.


Ja, tack!

Nu kan jag sluta stressa, fick mitt religionsbetyg idag och jag är mycket nöjd :) Ett problem ur vädret! Och imorgon behöver jag ert stöd, så håll tummarna för mig (Y).

Nu snart ska jag göra en allra sista kraftansträngning på kulturhistoria arbetet innan jag ska kolla på lite grey's, kanske ett the hills och sist, men inte minst: PARADISE HOTEL! Jag är helt head over heels inlove med det programmet. Största samtalsämnet mellan mig och mina brudar, och även på PA träningarna lyckas francesca smyga sig in.


En dag, två möten!

Idag hade jag bara 2 möten på hela skoldagen, eftersom dom låg på lektionerna så blev det en mötedag :) Tyvärr fick jag ha allt själv, så sara är sjuk :( krya på dig! men överlag gick allting jättebra.

Har haft första träningen egen idag, blev mest snack om dansen etc, då nästan alla var sjuka :/ jag hatar vintern! Känner mig snäll idag och bjuder på en bild på min klass :)


En underbar start på dagen

Idag när jag vaknade kom mike in med frulle på sängen, finns det något mysigare? Han hade gjort både varma mackor och frukt! Fyfan, vad jag älskar min pojkvän. Behövdes verkligen på en dag som denna. Hela mina närmaste fyra timmar består av varvninig mellan tvättstugan och plugga....


Då var det dags för Fredagsmys!

Äntligen fredag, och fan vad veckan har gått fort. Alltid kul att gå till skolan och även träningarna på eftermiddagarna, nu blir det en mindre i veckan i allafall, man måste ju hinna med läxorna också. Kommer bli en riktig läxhelg den här helgen, en hel uppsats att skriva...

Efter träningen idag så gick vi dansbrudar till Godsitajm och shoppade loss lite fredagsmys. Nu kommer inte mike hem förens halv 8, då han är på innebandy träning så nu ska jag kolla på the hills innan jag tar en tur till mormor och snackar lite skit :)


så var det dags igen..

för träning! :) och jag är trött som ett jävla as, inte direkt så man kan skola när man är den som leder. Men det är samtidigt så jävla roligt när man väl kommit dit. Nu kan jag alltid gå med bella också, så mycket roligare än att få själv. Vilket träningsmänniska jag blivit, vill aldrig ta bussen längre. man kan ju gå och få gratis motion!

Idag löste vi även utskriftsproblemet till affischerna och köpte det mest perfekta biljettpappret ever. Dom kommer bli så himla snygga, och imorgon kommer vi troligen skriva ut dom. (Y) Nä, nu ska jag ta och kila över till mormor och skriva ut min svenska uppsats, som ska in imorgon.

Hörs senare!


Affischen klar ;)

Idag är affischen till vår dansföreställning, the sky's the limit, äntligen helt klar! Det känns så himla skönt, och att den är helt fantastiskt snygg är ju också bra. Den kommer inte upp riktigt än, men jag kommer nog bjuda på en bild om ett tag.

imorgon blir det till att fixa biljetterna, som också kommer bli hur snygg som helst. Hittade det mest perfekta pappret idag, som vi ska köpa imorgon.

Ikväll blir det paradise hotel för hela slanten ;)


... of 2009


Hot or Not?



1. Stövletter
Stövletter är helt klart hetast i vinter och även i vår. Passar lika bra till vardags som till fest. Och destu högre, destu bättre. Så låter det alltid enligt mig! Bilden är på mina stövletter från Scorett, så snygga och supersköna.



2. Ringar
Ringar är helt klart vinterns/vårens acessoar. Det ger ett väldigt uppklätt/fixad intryck och desutom är det så snyggt! Väldigt lätt att hitta också, finns många fina ringar på billigare butiker, mitt tips är h&m och glitter. The bigger the better! bilden under är på min svarta blomring från h&m, bara 49,90kr!





1. För lite kläder
Det är vinter ute, och det är t o m 20 minusgrader ibland. Det är dags att slänga in skinnjackan i garderoben! Dra fram vinterjackan, halsduken, mössan och vantarna. och egentligen hur mysigt är det inte med en snygg stor kofta och en mysig halsduk? både snyggt och varmt!

2. Torra vinter läppar
Fy för kylan, visst är det fint ute, men vädret är varken bra för hyn eller för läpparna. Torra, sprukna läppar är aldrig trevligt att ha och överdos av läppsyl året om gör det bara värre. Så mitt tips: använd aldrig läppsyl. Om det inte är i nödfall. Jag har aldrig använt läppsyl och jag har heller aldrig haft torra läppar, förutom nu på vintern då jag cyklar till skolan. Och tricket för det är Försvarets hudsalva. Bäst för läpparna, men kom ihåg överanvänd inte.




Nu börjar alla bitar falla på plats..

I alla fall med PA:t :) Jag och Vanessa har valt att göra våra två solon tillsammans, så det blir två duetter eller solon med båda två, hur du vill se det. Vi hjälps åt att koreografera och man kan göra så mycket mer när man är två hjärnor och två kroppar som kan samarbeta.

Ska nu skriva ett schema för mina shownummer träningar. Känns jättebra för att alla dansarna är så grymt duktiga på att lära sig koreografi! Det går så himla fort, så just nu ser det superbra ut (Y) med öppningsnummret redan utlärt är vi på god väg till en grym föreställning.


nu blåbärspaj!


kladdkaka först!

Har precis stoppat in kladdkakan i ugnen :) behöver jag säga att jag ÄLSKAR kladdkakesmet? Ursäkta de dåliga bilderna, använder min iphone.


Nu börjar födelsedagsbaket!

och du är inte jag som fyller år.... än! Imorgon fyller nämligen världens bästa pojkvän år, 21 år dessutom ;) min älskling mike såklart! Så just nu håller jag på att baka en kladdkaka och en blåbärspaj. Tyvärr så måste jag gå i skolan mellan 8:30-16:30 imorgon så missar de mesta av fikandet :( trots att jag gjort allt! Känns lite snopet, men jag får middag med levande ljus och supermys.

resultat kommer om ett tag ;) uppdatera hela tiden jag bakar!

Nu har jag varit sådär igen...

sådär lite dålig på att blogga, men det har ju varit lov! Och första skoldagen idag har varit världens mest händelsefulla dag, jag kom hem för en timme sen (A) och jag är helt slut! Ska snart duscha och så, men maten fick gå före svetten.

Jag trivs ändå med att skolan har börjat igen :) Jag har alltid gillat skolan, what's not to like? visst, är ju lite läxor, men det är det värt tycker jag. Jag får ju även hålla på med något jag älskar varje dag. I don't live to dance, I dance to live! Det finns inget bättre, och idag hade vi även vår första PA träning.

och TACK tilda som kom med sådan kort varsel! :) You're a lifesaver!


IKEA nästa!

Idag ska jag iväg till IKEA och handla draperi till sovalkoven :) ett jättefint i vitt tjockt liter linneaktigt tyg med öljetter/eller utan, vet inte vad jag ska välja en.

Igår spenderade jag dagen med Bella, supermysigt! Vi tog en sväng på stan, men hittade inget som vanligt. Sen slappa vi hemma hos henne och på kvällen so you think you can dance såklart ;)



mat i magen och snart lite style'd maraton ;)

Har alldeles precis käkat lövbiff med potatis och bea, mums! bättre blir det inte. Och snart är det dags att dra igång några avsnitt av style'd från mtv. Blivit helt kär i den serien, dom har ju mitt drömjobb. snorungar!


mamie van doren

Såg nyss ett coolt program på 4an där mamie van doren var med. Trodde att hon var kanske 40-45 år? men nä, hon var 72! helt sjukt, och gud vad vacker hon var som ung.



UNG


72år!


Svårt att slappna av?

Ja det har jag i allafall, jag måste vara knäpp... Haft jullov i vad som känns som en evighet! Jag har sjukt svårt att slappna av, speciellt när det är så himla mycket som händer till våren och PA träningar börjar samma dag som skolan, så jag borde verkligen vila upp mig. Istället vill jag dansa, se mina vänner igen (ja, jag saknar dom direkt!) och festa. Och nu har jag gjort allt och vill ha skola igen. Allt utom mina läxor (A) måste skärpa mig med det, imorgon blir det göra klart de ena arbetet och börja med de andra. + rensa garderoben, för 8346324 gången... jag är sämst på att slänga saker!

Lite småpanik börjar sprida sig kring mitt solo till PA, hjälp? När sjutton ska jag ha tid att göra det? jag vet då inte. Får möblera om hemma och göra rummet till en dansstudio, omöjligt tyvärr. Livet i en etta ;) På något sett kommer jag lösa det, tack och lov är jag färdig med gruppkoreografin. Man måste se det positiva i allt och vet ni någon bra låt, gärna en lugnare med bra text och mycket känsla, hjälp mig! lämna en kommentar :)

o, juste! Vi har köpt massa möbler till vardagsrummsdelen av vår underbara lägenhet! Hylla + kubhylla + tv-bänk och soffbord :) blev skitsnyggt, nu är det bara sänghyllorna kvar. i love it!




 
utan och med blixt, påminn mig att önska mig en ny kamera när jag fyller år?


Gårdagens outfit






Året som gått

Nu är det väl meningen att man ska skriva någon slags året som gott lista, och jag vette sjutton vad jag ska skriva om :) Tänkte att jag härmar blondinbella lite och skriver bara lite om de roligaste som hänt under året, eftersom de mesta som hänt är bra. Och man ska ju se på allt de positiva, inte de negativa!

Det första blir ju såklart min 18-års dag! och som jag väntade på den kan jag lova, fråga bara mina vänner ;)

Jag flyttade hemifrån och ihop med Mike <3

Det andra måste bli när jag och mike firade ett år, tiden bara flyger förbi! nu i februari är det 1½år.

Och såklart första resan tillsammans med mike, utan vuxna, våra underbara 17 dagar i Thailand.


Även 2010 kommer föra med sig mycket underbara saker! så som:

Jag fyller 19 år!

Jag tar studenten

Jag och Mike firar 1 år som sambo ;)

Jag och mike firar två år <3




Årets bästa bild måste bli den här på mig och vanessa, finns även i min header, love it! :)


RSS 2.0