Skynda fynda!

Ikväll fyndade jag och Mike en skänk in till vår alkov som är i köket, ja köket! Har ni hört något som galet? men åh så snyggt det kommer bli.

Skänkar kan oftast vara väldigt dyra, och speciellt vita. Så hittade jag en på blocket för endast 400kr, som visade sig vara superstor och bra för vår alkov - score! (den är mycket bredare än vad det ser ut som på bilden nedan)

Så nu står den här i vårt vardagsrum och när den kommer till lägenheten ska den målas vit och få nya handtag. Det kommer bli så otroligt snyggt, och det ska bli kul att pyssla lite själv. Så för er som vill fynda: Missa inte blocket!


Men alltså, kan vi få nyckeln snart?

Hej allihopa :)

Har varit lite borta från bloggen nu. Mycket för att det är inte så roligt att läsa idag har jag packat ner hela lägenheten, sisådär hundra dagar i rad. Och eftersom jag går på pencillin samtidigt, så får jag inte ens träna - vilket betyder mycket dötid framför tv:n. Tre dagar kvar, sen så!

Nu på tisdag ska vi äntligen få nyckeln till nya lägenheten. Som vi väntat! Så denna veckan blir det lite fart, dock kan vi bli utan internet mycket så uppdateringar kan bli sparsamma.

Så snart åker målarbrallorna på, och självklart kommer det komma massor av före och efter bilder - OCH FILM! :) Ni kommer inte missa en minut av det. Anything for you.


Biomys

Idag blir det ett nyttigt biomys med mig. Att gå på bio är alltid jobbigt för hur gott ser inte smörpopcornen ut? Eller snacksen - mums!

Idag har jag förberett mig genom att köpa vindruvor, naturgodis och en Vitamin Well - Defence. Lika gott, men så mycket nyttigare :)


Burlesque

Nu ska jag snart ta bussen ner på stan och möta upp Sara utanför SF :) Som jag berättade igår ska vi gå och se en film som heter Burlesque med Christina Aguilera och Cher.

Den verkar ha allt och jag ser fram emot det enormt. Har köpt med mig både en påse naturgodis och vindruvor och att dricka blir det Vitamin Well.


KLANTARSLE!!

Jag låste in mina nycklar i låset till tvättstugan, så jag kom inte in från trapphuset igen... SÅ J*VLA JAG! Ett riktigt klantarseln, tack och lov hade jag tur att en som bor över mig kom hem just då.

Annars hade jag stått rejält i skiten. men man kan väl inte göra annat än skratta?

Imorgon blir det bio

Med söta Sara och vi ska självklart på premiären av Burlesque ;) love it!


Ett liv i kartonger...

Det är vad det börjar bli här hemma! Men det är ganska mysigt ändå, eftersom man vet vad man ska göra om bara några få dagar - FLYTTA!

Och det ska bli så himla skönt.

Dock har jag ju blivit sjuk :/ Slapp öroninflammation och har istället en inflammation i halsen, så nu går man på en pencillin kur. Tack och lov mår jag ganska bra redan 3 dagar in.

Nu bär det av ner på stan för att fixa mer med försäkringar, växla in lite pund (har ni sett exchangerate:n nu? me like!) och sedan in på Indiska och kolla på rean och de har nå finna muggar.

Vad ska ni göra idag? :)


Sommarens day & night

Tänkte visa er ett litet exempel på hur man kan gå från dag till natt/utekväll look på några sekunder, och utan att byta kläder.

Sommarens snyggaste basoutfit är ett par slitna jeansshorts och ett slappt vitt linne, så det är vår bas.




Oh f*ck, not again!

God kväll gott folk :)

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och har hur tråkigt som helst. Mike, som inte sovit mycket igår natt har redan somnat, för en timme sen!

Jag tror att jag har fått öroninflammation igen. Har börjat få ont i halsen nu några dagar utan att en förkylning kommer. Nu börjar smärtan sprida sig uppåt mot näsan och ut mot örat - precis som på studenten :( Så jag ringde vårdcentralen idag och ska dit imorgon kl 9:45, håll tummarna för mig.

Imorgon ska vi ut och köpa flyttkartonger och sopsäckar. Om exakt en vecka så får vi nycklarna, I'm so excited! Blir även en sväng ut till MIO och hoppas på att dom rear ut köksmöbelstolarna vi vill ha. Håll tummarna igen!


En mysig vinterpromenad

Vilken skatt vi har i Gävle har vi form av boulongern! Helt underbart vackert både på sommaren och vintern, och idag tog jag mig en sväng runt med Erika :) Efter det blev det mysig fika på Wayne's.

Så, för er som har tråkigt - på med ordentliga kläder och mössa och ge er ut i boulongern på en långpromenad! Följ hälsans stig och njut.


Foto på mig och Erika från Nelly high heels i sommras


Second hand

Hej! :)

Idag är det dags för dagens goda gärning. Jag slänger aldrig kläder, av den främsta anledningen att det ofta inte är något fel på kläderna jag tröttnat på, jag vill bara inte ha dom längre. Så jag packar alltid ihop det i kassar och skänker det till någon second hand butik. Myrorna, Erikshjälpen, Röda korset etc. Det är både miljövänligt och någon annan kan få njuta av kläderna :)

Senare idag är det dags för Pole dancing igen. Så det kommer bli ett riktigt träningspass för armarna som vanligt. Självförtroendeboost, ja tack!

Vad ska ni göra idag?


Dålig bild, men dessa sänglampor har vi fyndat på Lampbutiken nere på stan :)


Lite mer info om vår flytt :)

Hej allihopa :)

Tänkte ta och berätta lite mer kring våran flytt, som sker väldigt snart.

Vi har letat lägenhet nästan hela hösten utan resultat. Vi har inte många poäng på gavlegårdarna och privata hyresvärdar tycker nog inte om vår unga ålder. Men så en dag såg jag en direkt lägenhet på Gavlegårdarna, för er som inte vet vad det är så är det tidig inflytt och de är först till kvarn. När jag anmälde oss kom det upp en ruta där det stod: "Det finns redan anmälningar på detta objekt". En vecka senare fick vi mail och vi var tvåa i kön.

Och turen var med oss och den blev vår! Vi hade länge tittat på området, som kallas albion och husen är jättefina och gamla. Så nu den 1:a februari ska vi hämta nycklarna på gavlegårdarna och börja fixa. Tyvärr, så är lägenheten väldigt konstigt inred. Gröna köksluckor och alla rum har olika tapeter, i olika färger. Så det första som ska göras är att börja måla och tapetsera. Och efter det kan vi flytta in.

Det kommer alltså ta några dagar in i månaden innan vi kan flytta möblerna, en det går bra eftersom vi står dubbelt under februari. Vi har redan adressändrat och anmält flytt på bredbandet. Första kartongen packade jag idag!

Det kommer bli mycket före och efter bilder och såklart bilder på alla möbler vi köper. Vi har redan nu en sovalkov med kartonger av ouppackade möbler. Längtar så tills vi får packa upp allting!


Vårat nya lägenhetshus.


Ni har väl inte missat?

Britney's underbara singel Hold it against me? Den pumpas sönder här hemma så ofta och så högt det bara går. Det blir inte mycket bättre än såhär..


Vi ska flytta!

Och otroligt roligt ska det bli, och nu är det inte lång tid kvar. Är superkul att handla massa nya saker, så undrar ni varför jag inte bloggar så är jag antingen och möbelhandlar eller packar ner hela lägenheten i flyttkartonger. HÄRLIGT! (Y)


Imorgon händer det något riktigt roligt!

¨Delar med mig av det imorgon! Så kika in då ;) Nu är det dags att rensa på vinden och köra massa skit till återvinningen, man kommer knappt in på våran vind.  Hur lyckas man samla på sig så mycket?


Bowl, baby, bowl!

Igår kväll så drog ett helt gäng ut och discobowlade för att fira att Mike fyllt 22 :) Vad stor min älsklng är nu, men snart blir jag 20 och kommer ut från de hemska tonåren.

Vi var åtta stycken och vi spelade i två timmar. Tiden flög förbi och det var riktigt, riktigt roligt!


Mike's B-day outfit


Topp fr. Primark, Väska fr. Esprit, Skinnbyxor fr. New yorker, Skor fr. Scorett.

Texas Long Horn












Har glömt att visa er min coola sport-bh!

Köpte den på Pole & Fitness studio där jag går på Pole dance :) Superläcker!


Grattis älskling 22år!


Svettlisa nr1!

Kom precis hem från ett aerobics pass på friskis & svettis. Var superskönt att träna, plus att mina armar slapp anstränga sig. Har ju Pole dancing imorgon och då får man inte ha ont i armarna ;)

Nu håller jag på och lagar mat, unnar oss nuggets idag. Och så gott det ska bli!


Ner och få nackspärr på Lampbutiken!

Hej allihopa :)

Har inte bloggat mycket den senaste tiden, eftersom det händer så mycket saker. Skriver om allt i ett annat inlägg sedan när jag orkar skriva mycket.

Nu ska jag väcka Mike och sedan ska vi ner och kolla upp i taket på alla fina lampor inne på lampbutiken här i Gävle. Det finns så otroligt mycket snyggt. Hoppas vi hittar några vi gillar :)

Vad ska ni göra idag?


har inga bilder att bjuda på, så ni får denna fina bild på våra förlovningsringar.

Jag är frälst!

Båda skorna kommer från H&M och kostar 399 respektive 299kr. Och jag måste ha dom! I'm inlove!


Nu jäklar!

Nu bär det iväg till friskis för att träna lite. Orkar och vill verkligen inte, men vafan man lär ju ändå ;)

Gårdagens outfit


Grattis Jennie 20 år! ;)


Inredningsshopping är nästan roligare än kläder, men bara nästan!

Jag och Mike satt och kikade runt på internet och klickade in oss på jysk hemsida och såg att dom hade 50% på en tv-bänk vi ville ha och när vi var där hade de 50% på spegeln vi ville ha, i vitt! Så det blev för mike att åka två vändor till jysk för att få med sig det hem och vilket fynd vi gjorde!

Tv-bänk ord. 1699kr Nu: 850kr
Spegel ord. 799kr Nu: 400kr




Jag har bloggsmak!

Var precis in på Tyras blogg och såg att hon har samma skinnbyxor, som jag köpte i sensommras. Superroligt!


Dagens shopping




och här sitter jag nu

Efter en fullspäckad dag, med inte bara träning, så sitter jag här i mina pyjamasbyxor och lyssnar på gubben i lådan. Älskar den. Brevid mig i soffan har jag tre härliga kassar med reafynd.

På stan mötte jag upp Vanessa och så tog vi oss en fika innan vi fyndade runt i butikerna. Hittade en jacka som jag velat ha superlänge. När den gick att knäppa tröts brösten var jag tvungen att ha den. Första någonsin! Att dom ska ställa till så mycket bekymmer är otroligt. Man kanske ska bli jackdesigner?

Bjuder på bilder på det jag shoppat i ett annat inlägg!


Jag och vanessa i sommras. Nästa sommar blir vi snygga i våra knyttröjor!


Nu kör vi!


Ny kategori - 2011

Nu finns det en ny huvudkategori hur i bloggen - 2011!

Gott nytt år!

Eftersom jag inte får pussa min älskling vid tolvslaget, slänger jag ut denna bild precis kl. 00.00. Så vi kan pussas i cyberspace i allafall. :)

Saknar dig supermycket älskling! :( <3


RSS 2.0