En AVI damp ner i brevlådan hos Modd-Eriksson idag...

Och de visade sig att mina förstoringar jag beställt har kommit! :) Det stod att det skulle ta 7-10 dagar, men det har bara gått 3! Snacka om bra, och snabb leverans och allting var superbra packat.

Jag beställde mina från Fujidirekt, en sida jag varmt rekommenderar. Tänk dock på att om ni beställer förstoringar kan dom bli lite olika strl och format, beroende på bilden du laddar upp.

Jag fick 2 stycken 50x70cm foton och 3 stycken 20x30cm foton + frakt för 234kr - bra pris! Så nu bär det ut till valbo med farmor för att köpa de sista, stora ramarna.

Här är bilderna jag beställt:


Track & trace

Gick precis in på Track & Trace Royal Mail och såg att mitt paket nu har "reached it's destination country and has been handed over to the swedish postoffice".

Jag dör av lycka, håll tummarna med mig att det kommer fram till mig imorgon - annars lär jag vänta hela helgen. Har gått väldigt fort ändå (mitt paket från beatuybay) och jag har kunnat följa det hela tiden, observera att du kan endast spåra om du handlar för över 1000kr :)

'cause i'm a happy girl!


Asos - free delivery worldwide

Passa på att spana in Asos.com NU(!). Rea upp till 70%, och fri frakt till hela världen. Bättre än så blir det inte va?
Jag är sugen på en väska, men kan inte bestämma mig mellan två stycken, vad tycker ni?


Hollister Co.

Läste nyss att kedjan Abercrombie & Fitch´s ungdomskoncept öppnar en butik här i Sverige på torsdag, i Täby. Konstigt att dom lägger det där tycker jag, hoppas det kommer in till Stockholm så man kan shoppa! Annars får man väl hoppa på pendeln ut.

Detta betyder också att man kan webshoppa (!) Så alla som inte bor nära Sthlm kan också njuta. Dock är kläderna inte min stil, men JEANSEN, oh my god. Så sjukt snygga jeans, och prisvärda. Måste få tag på ett par.

(De tre längst ner på sista bilden är mina favoriter. <3)




Sommarstugan






Beautybay

I eftermiddag ska jag beställa från Beautybay för första gången. Känns lite läskigt, eftersom det ändå är lite över 1000kr jag ska handla för. Dock har jag bara läst massa bra recensioner från folk i Sverige och jag har alltid varit nöjd med andra sidor från england.

Vill ni ha bra produkter, men dom är dyra här i Sverige? Kolla in sidan, du kan tjäna många hundralappar och frakten ligger på ca 40kr. Märken som jag gillar, som man kan tjäna mycket på är: MD Formulations, ID bare essentials & Mavala. Och många, många fler såklart.

Är det någon av er som har någon erfaranhet av beautybay.com?


STICKAT


Åh, det är så sommar!

Det HÄR är sommar, mina favoritlåtar för tillfället - önskar bara att man lyssnade på dom på en strand i grekland, istället för medans man städar lägenheten, men men ;)





16cm higher'

Min snälla mamma lämnade precis av ett par skor hon köpt till mig. Vilka kan det vara tro? ;)

Hovby - vit/svart

Efter många om och men, ligger äntligen(!) klädslarna till våra stolar på posten från IKEA's lager. Vi har hållt på i flera månader, då dom slutade ta in dom i Gävle. Vi skulle bli tvugna att åka till Uppsala, men då såg vi att man nu kan köpa dom på hemsidan - men bara med stommen.

Då ringde jag upp IKEA's handla hemma kundtjänst och var beredd på att tjafsa, och när jag kommer fram: Det är inga problem att få bara klädslarna, hur många vill du ha?

WONDERFUL!


såhär kommer våra stolar se ut nu när klädseln kommer på, så nöjd!


Depend


depend minilack, 25kr/styck

If they don't let me in, i'll be dancin' in the street instead


BIKBOK

Hittade den här snygga toppen inne på bikbok igår, 99kr - rena fyndet!


To die for - accesories


So you think you can dance?

De senaste två veckorna har jag missat hela 3 avsnitt (!) av So you think you can dance, och ikväll är det dags - dags att ta igen ett avsnitt. Varför ett, undrar ni då?

För jag är som en slutkörd pensionär som slocknar senast 23:00! Sådeså!


Vimmel, vimmel!


Thank god I have you!


min underbara filofax, som jag fick av Stefan när jag fyllde 20. Vad skulle jag göra utan den?


'this place about to blow

Om det tillkommer en ända till "att-göra" den här veckan, lovar jag att min kalender spricker. Jag tror fasen inte att jag har en ledig sekund den här veckan, vad gör man då? Man gör sig en ledig stund. Så just nu sitter jag fortfarande på jobbet - siktar på att jobba in fredag eftermiddag.

Ibland kan det vara skönt med veckor då man har massa, massa att göra. Och ibland är det värdelöst. Jag vet inte hur jag ska känna inför den här veckan, nästan allting är roligt - men jag känner hur förstörd jag kommer vara till helgen. Aaaah, mixed thoughts!

Nä, nu fokuserar vi på det positiva, allt det roliga! Träningar, familjekväll och roliga samtal.

(Ps. kom på att jag glömde berätta vart min outfit kom ifrån, så har lagt till det i inlägget nu.)



bild från i onsdags, örhängena är från primark.


Have2Have

Kikade in på have2.have.se och hittade ett par totalt underbara skor på rean, åå vad det kliar i fingrarna. 16cm av ren och skär himmel! 

Och eftersom det är en onödig utgift för mig, så tipsar jag er! KÖP, KÖP, KÖP. Dom har även flera andra extremt snygga skor, många till 50% - så skynda fynda!


The deathly hallows - part 2

Denna film ska jag och Mike hämta ut biljetter till idag, nästa torsdag smäller det. Gud, så jag har längtat efter att få se den. Ska ni se den?


H&M - In stores now

Nytt vardagssnyggt från H&M, i butik nu. Stan, någon?


Bacardi summer tour


Örhängen primark, linne primark, armband h&m, shorts primark, skor scorett.


'dancin till the world ends












Sofis snapshots

Underbar blogg! Read it!


Lyx vs. budget

Ingen har väl missat Jeffrey Campell's skor? Tänkte väl det. Men då dom svider i plånboken kan vi fattigare tacka Tiamo åter än gång. Så älsklingarna till höger, står nu i min garderob och väntar på att få dansa ikväll.
Psst. dom är på REA också, 350kr - skynda fynda!


Det var inte igår!

Nu är det dags att återuppta bloggande, men på en mer sporadisk nivå - aka. så mycket jag orkar och när jag har något roligt att visa.

Ikväll ska ju ut på Bacardi-eventet på Goya med Matilda, och jag ska försöka ta lite bilder ikväll så att jag kan lägga upp imorgon - garanterat outfit iallafall, ska inviga massa London kläder och mina nya skor (se tidsinställt inlägg senare idag).


Puss på er, glad midsommar och it's good to see you again!


RSS 2.0