Skamfläck

Ska försöka ta mig igenom några kapitel nu på tåget. Kom cirka 3 sidor förra försöket, den är verkligen hemsk. Men jag vill så gärna läsa den.

Någon som läst den?


Wokhouse

Åt lunch idag på Wokhouse, med mina härliga klasskompisar, matilda, ann, irina, sisko och ellinor. Tog kycklingsallad och den var sååå god, jag menar, kolla bara hur god den ser ut?

Höjdpunkten var att jag fick se kissie - IRL! Har velat göra det länge, blev lika chockad som jag trodde.




Mitt första hårsmycke

Supersnygg trend med hårsmycken. Köpte mig ett idag inne på H&M för 59,50kr. Värsta klippet!

Ska inviga den med min donut på Nelly Catwalk på lördag :)


Hemklickat!

Löshår! Köpte mitt förra löshår när jag gick i sjuan, ganska längesen va? Det är så slitet och nött att det bara legat i en låda i snart ett år.

Nu tog jag tummen ur röven och beställde nytt från Rapunzel of sweden. Hoppas, hoppas att färgen passar. Fanns bara ett alternativ så, hoppas, hoppas.


I'll be there!

Fick denna inbjudan när jag loggade in på facebook. Det är en torsdag och jag går i skolan, men det skiter jag i. Lite trött en dag funkar ;)

It will be worth it, I'll be there.


Hälsans stig

7,4km promenad i vackraste boulongern imorse. Helt underbart.

Nu steker vi, med solskydd såklart!


Inspirationsbilder

I fredags fick vi läxa till Make-up lektionen på måndag - som handlar om brud make-up.

Läxa: bestäm vilken slags brud du vill vara, och ta med inspirationsbilder.

Piece of cake liksom, det här har jag haft koll på länge ;) här är mina bilder:


Ooooh!


Mmmmm...Marabou

Sitter och tänker på det här med choklad (Fast jag tänker ju alltid på choklad, då det är min last i livet, men lite kul lär man väl få ha?)
Choklad är vetenskapligt bevisat bra för ens välmående, vilket är jäkligt fascinerande. Jag är, som nog många andra där ute, en "tröstätare". Fast man äter inte bara när man är ledsen - nej nej. Choklad funkar alltid - när du är ledsen, glad, stressad, bekymrad, pms, lycklig, stolt. You name it.

Igår "unnade" jag mig en chokladkaka för att jag överlevde epileringen, även om stackars Mathilda fick jobba med en kinkig Jessica. Jag tycker att många pratar om att man inte ska äta massa det, och det, och det, vafan man får ju svälta snart. Men saken är den, Jag röker inte, jag snusar inte, och jag dricker i princip aldrig - Så choklad det är min drog - mitt val, och det är bra så mycket bättre med en chokladkaka, än alla tre ovanstående ovanor.

Så jag älskar min ovana choklad - och hoppas att ni är fler där ute med mig, som unnar sig lite gott ibland. Hur många rutor behöver du? ;)


Min beställning från Beautybay

Bättre sent än aldrig va?
Men här är den i allafall, hoppas verkligen att den kommer idag. Har aldrig behövt vänta mer än 5 arbetsdagar förut.


Sibirisk kyla

.. Är vad vi i vagn 2 på tåget till ljusdal har. Sitter och drömmer ut till solen, efter denna tågresa som är den absolut kallaste jag varit med om. Mina fötter är snart blåa!

Folk sitter med jackor på(!) och det är aldrig en grad över 15 grader i detta tåg - DET ÄR SVINKALLT. Tydligen så kan SJ inte ens sköta en ac...


Hårborttagning

Då var man på språng igen! På tåget på väg till skolan. Denna morgon bjöd på bajsväder hemma - så hoppas på lite sol när jag kommer fram.

Idag blir det plugga inför kunskapstest i vaxning imorgon, samt att inte få panik över att det är första epileringen imorgon, ojojoj...


A walk in the park

Träningsvärk.se, det är jag det. Har träningsvärk i hela benen och rumpan - pinsamt!

I helgen har jag för första gången, sen skolan börjat, hunnit träna. Mycket, tack vare det underbara vädret.

Gick 2,5km i hemlingby med Mike och själv i 1,5timme i lördagsmorse. Piece of cake, vanligtvis... Men det känns underbart - har varit sen absolut bästa helgen detta året(!). Nu kryper jag och kajsa ner nyduschade i dom nytvättade, nyköpta, sängkläderna och myser.

God natt!


The movies

Ikväll blir det tacomys - med Eric och Johanna. Efter det ska vi se The Dictator, den verkar så himla bra. Någon som sett den?

Laddar för en superlördag med denna trailer:

...

This is not my surrender,
I'm not running for cover,
I'm right here, I know you see me,
But your words no longer decieve me.


Pursitans

I veckor, VECKOR! Har jag gått in på alla hm i Stockholm, och letat efter en specifik bikinitopp - detta utan resultat.

Häromdagen gav min ihärdighet resultat. Där hängde den, och inte nog med det så kunde jag ha den.

Så den blev det, som ni nog förstår. Är nu uppe i 4 svarta bikinitoppar. Vart kan jag hitta snygga trosor till? Obs! Jag vill inte ha någon jäkla minitanga där hela arslet syns.


2 år förlovade <3

Idag är det två år sedan Mike friade till mig i Hyde Park i London. Kommer aldrig glömma det, så undebart vackert.

Jag älskar dig så otroligt mycket att ord inte räcker till <3


Beautybay

Precis beställt fyra produkter från Beautybay. Mest I.D Barminerals. Visar beställningen senare idag!

Zzzzzzzz...

Mer underliga människor, än medpassagerarna på tåget får man leta efter. Sitter just nu brevid en gubbe som snackar (ASHÖGT). Skitirriterande, pch faktiskt en aning äckligt(hittar inget bättre ord) Och vi alla runt omkring kollar på varandra och försöker hålla oss för skratt.

Herregud, dessa tågresor alltså. Vad har man inte sett och hört?


The bigger - the better!

Plockade hem dess godingar från H&M igår. 79,50 för ett par STORA solgalsögonen. Äntligen någon som förstår att med solbrillor är det: THE BIGGER THE BETTER, som gäller.


Finns det något bättre än en nystädad lägenhet?

Har precis plockat, dammat, dammsugit och fan putsat allt hemma. HELT UNDERBART!

24-7

Idag blir allt annat än en härlig fredag. Sitter nu på tåget hem från praktiken. Direkt när jag kommer hem bär det av till jobbet och jobba stängning - till 04.00 alltså.

Så denna fredag är jag vaken 24timmar i ett streck. Herregud, hur ska detta gå?


Det här med bryn,

Åh, herregud hur kunde jag gå sådär? Det är tanken när jag ser mina ögonbryn från förut. Jag kan inte fatta hur mycket jag plockade dom, och nu får jag tyvärr påminnas om det hela livet, då jag helt förstört många hårsäckar, som jag aldrig kommer få tillbaka. (Tack och lov för kosmetisk tatuering, något jag ser fram emot att kunna göra om något år).

Så gott folk, TÄNK, TÄNK IGEN(!) och TÄNK EN GÅNG TILL, innan ni plockar er ögonbryn. Plocka inte streck, raka inte av dom och plocka inte hår ovanifrån.

Bjuder på bilder på mina ögonbryn DÅ (2009) NU (2012). (Observera att jag "fuskar" litegranna nu, genom att fylla i dom med tri-brow-color)


Drömmer mig bort en stund, såhär på eftermiddagen

God eftermiddag gott folk!
Vad gör jag? Jo, jag sitter på tåget som vanligt. Känns som att mina dagar endast består av tågresor hit och tågresor dit. Fast det är väl det som är att pendla. Igår fick jag panikringa söta Sofia och fråga om jag fick sova där, då mitt tåg var mäkta försenat, inte helt ovanligt. Blev slutligen hela 1 timme och 5 minuter försenat. Så jag är glad att jag slapp sitta på det.

I detta deppiga väder kan jag inte annat än att längta mig utomlands. Bort från tråkiga, gråa sverige. Och inte blir det bättre av att passera arlanda 2 gånger om dagen... Känns som det kommer hinna bli långt in i  Juni innan man kan inviga sommarjackan och shortsen. Nu är det fasen dags för lite sol tycker jag, hör ni det vädergudarna?

Tittar på denna bild och drömmer mig bort en stund.


The lucky one

Igår var jag och Mike på bio och såg the lucky one, hur bra kille har inte jag som går med på sånna filmer?

Jag tyckte att den var ASBRA! Allt det underbara med en kärleksfilm, som man vet hur den kommer sluta - och inga långdragna tjafs och massa sånt. Direkt till saken och dom lever lyckliga i alla sina dagar. Så ska det vara.

Och ja, man fick ju dregla en hel del - tips! Ta med haklappen, mums!


Svåra beslut

Hela livet går ut på att ta beslut. Vissa svåra, vissa lätta. Och ibland inför självklara beslut - som inte är lika lätta att genomföra.

För ca 1 1/2 år sedan, stod jag inför ett sådant beslut. Något som kännts rätt i mitt hjärta under en längre tid, men jag hade inte styrkan att genomföra det. Efter år av att bara drömma om det, kom den dagen då jag äntligen funnit styrkan.
Jag vet att det inte alltid är lätt, men vad jag har lärt mig är att om det känns rätt i DITT HJÄRTA, ingen annans, så är det rätt beslut. Ibland måste man stänga av hjärnan och bara känna efter.
Och idag mår jag bättre än jag någonsin gjort innan detta, och det är det absolut bästa beslut jag tagit i mitt liv. Oavsett vad som händer i mitt liv finner jag  stolthet och styrka i mitt beslut, varje dag.

Vi tjejer kan vi å!


Soundtrack of my life

Jag lyssnar, jag ryser, jag minns. Oj, som denna låt har ledit mig genom livet. Älskar den <3


RSS 2.0