Jag vet vad jag ska smaska på ikväll :


@bergrenska gården

I fredags var jag och Mike ut och åt med Eric och Johanna, på bergrenska gården. Blev en supermysig kväll och vilker väder vi fick! Det firade jag med shorts :)


Drop-in

Den underbara känslan när en superkräsen kund, med låga förväntningar, går ut från salongen med ett stort leende och är supernöjd över sina bryn, och du gjorde det på 15minuter - UNDERBART :)

Ibland är livet som hudterapeut helt fantastiskt roligt!


Nytt Iphonefodral

Äntligen har det kommit! Mitt nya Iphonefodral - så fint!


H-by - let's sweat!


Slurp!


Sneak peak


Nya lackningen

Jag blev så kär i det rosa glitterlacket jag köpte från Depend förra veckan, så jag tog mig till Ica Maxi i Sandviken idag på rasten, och införskaffade mig ett i teal (blå/grön).  
 
Här är resultatet, nästa vecka blir det helrosa ;) (Observera att färgen är lite mer knallig och mörk i verkligenheten)
 
 

Recension - Mavala 2-stegs nagelförstärkare

Förra veckan provade jag en ny nagelförstärkare i 2 steg från Mavala - här är recensionen. 
 
Postivt: Ger naglarna en tjock och stadig yta - inte en enda flisa under hela veckan. Detta får mig att dra slutsatsen att denna förstärkare endast funkar under färgglada lacker, helst glitter. 
 
Negativt: Steg på, sealern, är gjord i en dassig orange färg, vilket leder till att nageln blir matt, och orange. Inte alls snyggt. Varför är det inte ljusrosa? 
 
Betyg: 3 av 5
 
 

Som det arsel jag är...

glömde jag min mobil på vardagsrumsbordet imorse. Har känt mig helt tom hela dagen, och fan va ensam man blir. Inget internet, inga sms och inga påminnelser. Fy! 
 
Imorgon kommer recension av mavala nagelförstärkaren, och en ny lackning som jag ska göra :) 

MISS U YHHS

Saknar min klass utav bara den! Önskar att man fortfarande fick hänga med dessa 19 underbara brudar varje dag! 
 
Bilder från vår avslutning, Januari12 = världens bästa klass! ;) 
 
 

Myskväll alá tisdag

Längtar som attans till ikväll. Mike jobbar och då passar jag på att dra på ansiktsmasken, fram med en stoooor skål ostbågar och två nya avsnitt! (Million dollar listing new york, keeping up with the kardashians)

Life is gooooooood!


Läslus

Jag är en riktig läslus och är snart inne på 3:e boken för denna månaden. Lauren weisberger - sista natten på chateu marmont.

Har ni några bra boktips?


Let the beat drop!

Häromkvällen överaskade Mike mig med en lite present när han kom hem från jobbet.
Dessa UNDERBARA hörlurar, rosa, passar mitt stora huve(!) och dom har mikrofon och volymkontroll - jackpot! Är helt kär och tänker dunka britney heeeela bussresan hem ;)


Fuska fram den perfekta brännan!

Att få den perfekta B-U-S brännan, är ett flerdagars jobb, som kräver bra förberedelse. Det är till stor del förberedelsernas förtjänst om BUS-färgen blir bra eller inte. 
 
Börja förberedelserna en vecka innan. 
 
Steg 1. Peela hela kroppen med peeling och skrubbvante varannan dag hela veckan. 
Steg 2. Smörj in hela kroppen med body lotion, varje dag (gärna morgon och kväll, men minst 1gång/dag)
Steg 3. BUS-dagen. Peela och smörj hela kroppen, och extra mycket på torra partier (knäskålar, armbågar, armveck)
Steg 4. BUS-dagen. Spraya med BUS (alternativt smörj om du har en i lotion/mousse) Tänk på att spraya 30-40cm ifrån och håll alltid burke i rörelse. Smörjer du, använd ALLTID en applikationsvante. 
Steg 5. Efter BUSen, Undvik vatten så länge som det står på förpackningen. Undvik helst att duscha/bada, svettas, använda tighta kläder på helst 24timmar. 
Steg 6. Duscha av överbliven färg efter förpackningens förslag. (Jag väntar alltid 24timmar)
Steg 7. När du har BUS-färg på, är det viktiga att fortsätta smörja med body lotion 1-2ggr/dag, och peela var 3-4:e dag. 
Steg 8. Byt ut vanlig body lotion, mot en gradual tanning body lotion varannan dag. Applicera ALLTID med en applikationsvante. 
 
KLART! 
 
Tänk på att BUS ofta håller i ca. 5-7dagar. När jag kört denna metod, men den de produkterna jag har - har jag haft en fin färg i upp till 14 dagar. 
 
Mina produkter fr vänster. Elemis - tranquil touch body polish 250kr (Stockholm, timetospa.co.uk), Biotherm - Lait corporel 299kr (NK, Åhlens), TanCan - Self-tanning spray 299kr (Shopping4net.se), San Tropez - gradual tan 229kr (Kicks, beautybay.com), Tanningvante 49kr (Kicks, beautybay.com)
 

Smyckes-galen!!

Jag har blivit helt smyckesgalen denna rea!

Har inte köpt smycken på år och dar, då jag i mitt yrke inte kan använda smycken, det enda jag kan ha är pluppar i öronen - inget mer - pga av hygienskäl.

Men nu har dom reat alldeles för bra på stan och jag har handlat massa ringar, armband och örhängen fr glitter och gina tricot. Här är senaste reafynden:
Betalade totalt 80kr för allt :)


Dagens outfit


BILDBOMB: EGYPTEN 2013

 

Vardagsromantik

Härom dagen, när min underbara man, kom hem från ett långt arbetspass överraskade jag honom med alla hans favoriter.

Vardagsromantik, ja tack!


Keep it clean!

Att undvika bakterier inom hudvård är en viktig del, och det många inte tänker på är att mycket bakterier och smuts samlas i ens sminkborstar, som vi sedan använder på vår hud. 
 
Det rekommenderas att man tvättar sminkbortstar med schampoo och låter dom lufttorka liggandes (så inte limmet till skaftet inte löses upp), men vem har alltid tid med det? Tack och lov så finns det genvägar. 
 
Jag har kommit i kontakt med en nu livsviktig produkt på min skönhetshylla. BeautySoClean. Det är en anti-bakteriell spray, som dödar alla bakterier på borsten, och den torkar igenom på 2 sekunder. Drar du den mot ett papper direkt efter, får du dessutom ut resterna av puder, skuggor etc. 
 
Självklart tvättar jag även mina borstar, runt 1 gång / månad, och imellan sprayar jag dom alla 1-2ggr i veckan. Detta håller mina borstar rena, fräscha och bakteriefria.
 
Pris: 195kr
finns att beställa på Eleven.se & Nelly.com
 
 
 
 

Fröken morgonmänniska

Här ligger jag, på min lediga dag kl 07:40 och kan inte somna om efter att Mike gått till jobbet. Jag är verkligen mer morgon- än kvällsmänniska.
Idag är det en springa ärenden dag, samt lunch med mamma och friskisträning i boulongern och vädret tillåter!

God morgon :)


Tan Can - Före och Efter!

För ett tag sedan provade jag TanCan, ett svenskt B-U-S märket, som ligger i en ganska hög prisklass (runt 299kr för en burk).
Burken räcker till 2-3 sprayningar i mitt fall, då jag måste spraya vaderna fler gånger för att få samma färg, då mina vader inte får någon färg naturligt. 
 
Jag är i allafall mer nöjd än vad jag någonsin trott. Resultatet är helt fantastiskt och produkten funkar verkligen på likblekar fisar som mig, och dessutom är den HELT LUKTFRI! Något jag inte trodde på, men efter att ha använt den så vet jag att det faktiskt stämmer. 
 
Pris: 299kr
Jag beställde min från Shopping4net.se, men säljs på många skönhetssidor på nätet. 
 
Här har ni, före och efter på mina ben. (Efter endast en sprayning)

 

Tips - få lackningen att hålla

Bjuder på en steg-för-steg genomgång om hur jag gör för att få min lackning att hålla, trots att jag ständigt arbetar i vatten och spritar händerna var och varannan minut. 
 
Mina lackningar brukar hålla i ca. en vecka och väljer du glitter kan det ofta hålla längre, då det inte syns lika mycket om det skavs och det är lätt att fylla i / rätta till om något lossnar. 
 
Varsågoda :) 
 
Produkter fr vänster: Mavala 2-stegs nagelförstärkare (Kicks, 85kr), Lancome Nr. 302 (Kicks, 235kr), Depend (Ica Maxi 29kr), Seche Vite (Kicks 120kr).
 
Steg 1.
Mavala nagelförstärkare. Detta är det bästa tipset jag kan ge för en hållbar lackning. Använd en bra nagelförstärkare istället för baslack. Detta ger nageln en hård och slät yta, vilket gör att lackningen kommer sitta bättre, och nageln kommer inte gå sönder. Jag använder idag en förstärkare i två steg med nylonfibrer - och resultatet blev superbra! 
Efter nylonfibrena, steg 1. 
Efter steg 2, sealer. (behövs 2 lager sealer för att få ett helt jämnt resultat. 
 
Steg 2.
Depend glitter lack. Jag valde att bara lägga på ringfingret, men kan man även göra hela naglarna, eller bara tippar. Dessa lacker kostar 29kr och finns i flera glittriga färger. REKOMMENDERAS. Krävs ett enda lager för att få helt täckande. Jag målade sedan ljusrosa på resterande naglar. 
 
Steg 3. 
Seche vite -det absolut bästa överlacket, som går igenom alla målade lager under och torkar hela. Helt torrt efter 15minuter. Detta skyddar lacket från nötning och är något att lägga ut extra pengar på. 
 
 
 

We´re gonna sleep all day, and party all night'

Bilder från förra utgången med Matilda, Mojiiiiiitonight! 
 

Vilken dag!

Vilken dag detta kommer bli! Jag går ute i t-shirt kl 8, utan att frysa. Detta kan bara betyda en sak, det kommer bli sä fint väder som det någonsin kan bli i Sverige. Framför er har ni en dag med 26grader i skuggan, och jag?

Jo, jag jobbar.


Längtan gör mig galen!


Visste du att....

Id bare minerals är det bästa sminkmärket för huden? Jag använder enbart deras produkter till min bas (primer, foundation, rouge, puder, borstar, concealer)
Vill du unna din hud något, lägg ut dom extra kronorna på världens bästa mineral make-up :)


Alis volat propriis

Hon flyger med egna vingar. 
 
Det är precis vad jag gör nu. Jag slutade blogga i September då min värld kastades upp och ner, då min underbara Kajsa försvann från mig. 
 
Såhär många månader efterråt gör det lika ont, och jag saknar henne varenda sekund av varenda dag. Men nu klarar jag av att ta mig igenom dagarna, och jag bär förevigt med mig ett minne - min tatuering. 
 
För hon gav mig vingar att flyga. 
 
 
 
 

RSS 2.0