loooooooov :) .

Jepp, då vare jullov igen då :)

haha, superduper skönt med lov (A) bara glassa, kolla på film, shoppa. sthlm innan skolan börjar btw ;) . kommer bli råskönt. måste verkligen ha massa grejs! men inget utbud finns ju här i ghetto vi alla kallar gävle.
idag har man vart utwte och jjoggat en sväng. man har ju inte fått dansa sen den 20:e :( svinigt tråk. så typ inge tränong alls och massa mat. aka skitstel, hur tjock och trött! inge vidare det eller . hur fanska dte gå i sommar. lala (A) . vart och bowlat har man också :) barbie vann, aka jessica såklart ;) 
har kollat på bring it on , typ 100000 ggr nu under lovet <3 jag bara älskar den . bästa någonsin helt klart :)

även om amn snart ska till sthlm som sagt, fan vad jag längtar! nu kanske man äntligen får lite snygga nya kläder,. jeans! vafan ett par hela vore mysigt. har ändå köpt lite här hemma . har hittat en bh ! :D kan du fatta det eller! lotto. sen en vanlig svart t-shirt och en keps, aaa vfan snart äre sommar igen. lala (A)

nyår imorn . ;) partyparty. nu har man kläder och allt . nu gäller bara att hamna på en redigt rolig feeest (6) . får se vart det blir. just nu ska man ta och strecha lite, eftersom vigheten man kämpat för är nästan borta nudå :/ eller okj inte borta, men lite sämre (A) . haha, .

image20

something i didn't know i wanted...

Tjeniiis :)

jaap, då var hela julen slut då :) haha, känns lite snopet. som varje år. man går och väntar som fan sen på en snabb dag äre över. heh.. nu äre bara reorna kvaer :) på lovet blir först stan för mej imorn. sen äre nyår! ;) paaarty. <3 sen äre sthlm över dan och shoppa lite :) måste hitta massa grejs :/ .  igår var man och hälsade på matilda, eftersom hon fyllde 16 :) . gratttis igen gumman. sen kollade vi på film hela kvällen , och nu idag har vi kollat på mer film och nu ska vi beställa och framkalla lite bilder . sen så äre långprommis på g :) blir nog en het diskissuion om en framtida roadtrip. okej 1½ år kvar men vafan man kan inte vara för förbered elelr hur? köpenhamn blir nog målet ;) . saknar min mobil som satan. men den här gammla är iaf lite råskön att prata i eftersom den känns som en vanlg telefon^^ heh, de är då ett underligt sett att avsluta julafton på , men bra :) haha .
filmmys med maluttan. jaa, vi kollade som sagt på massa filmer. duuh. lekte med hennes nya kamera. lala . kollade på I know who killed me. seriöst vilken bra film! aasså älsklingen <3 den var så grymt bra! sen så vare pirates of the caribbean 3. neej, jag har inte sett det förenns igår. (A)  sen så vart det på smällen, men det har jag inte sett färdigt. vill inte heller. tycker den var ganska sugig :P

sen sov man läänge och skönt. känns som jag inte fått sova ut på evigheter, kanske för att jag inte gjort det . sen idag var man ut till valbo. hittade ett snyggt linne på carlings för 99kr :) velat haft det rålänge. så nu är jag glad. :)


all i want for christmas is you <3

Tjenis! :)

idag äre juuuuuuuuuuuuuuul! :) afton. hah. nu har man precis klivit upp. tidig dag här vettu . man ska ju hinna med att vara på 2 ställen idag . mest med mina halvsyskon på em så därför kör vi tidigt här i hemma i huset :) fan första året som jag inte har ngon aning om vad jag ska få av mamma :P inte kul^^* hatar överraskningar. hehe . men vafan den får man la bjuda på såhär års :') det är ju jul så idag har jag bestämt mej för att bli snäll. jag och min 3310. hahaha ! xD fan va jag saknar min mobil <3 :( all i want for christmas is you! asså vad jag är kär i den låten (A) okej det är ju lite sant också  ., lala , men vem får du nog knåpa på länge ;) hihi. nu sitter man och har dragit på julmusiken, ska dra en dusch snart. man lär ju vara fin på julafton. ska ha min nya klänning :) också kärlek <3
först ska man fira jul  här hemma då, sen ska man iväg till farmor och käka och massa grejs, efter det ska man åka till kusinerna och öppna julklappar och massa mys. hah, dom har störst hus och med typ 6 små barn så äre MKT julklappar som ska ges. hehe . helt sjukt! sen ska man väl sms:a lite och ringa lite folk. fast mina kontakter ni finns i en bok och inte i mobilen. haha . men det ska vi nog kunna lösa :) ring gärna också (A) . heh. eftersom jag inte har nån mobil nu så har jag ingen kamers :'( vafan asså . suger så jävla håååårt! men det får bli lite gammla goda bilder här. god jul på er alla ! :) <3

         
jessica&syster    jessica<3klänning    vänner <3

dan' före dopparedan'

tjenis :)

dan före dopparedan äre nu då. dan innan julafton! :O shiet. känns inte som det asså. har inte alls fått in nån julkänsla i år. :/ men vafan julklappar och julmys är alltid trevligt :) jag kanske får lite feeeling imorn får vi la hoppas. men min mobil har gått söndeer :'( eller en del av laddaren sitter fast i mobilen så jag kan inte ladda den . helt slutladdad nu också. :( måste låna en gamal mobil av  far min. får den imorn troligen. så jag måste lämna in mobilen i mellandagarna och massa skiiiit. orka. tyst minut för min mobil, ..... ;'(

aja, nu idag ska man städa lite mer. jaa det tar flera dagar för mej att städa mina rum. (A) lala . och ja vår tvättstuga renoveras och alla mina kläder är i tvätten . så nu lär man upp och leta något att ha på sig på julafton som inte är råskitigt . haha :) wish me luck sger jag bara! ååh, jag är kär i en ny låt (A) eller den är gammal ,men vafan kär på nytt. halo <3  

Ååhh, som om inte mobilen var jobbigt nog så funkar inte min julklapp till pappa :( den är typ trasig eller nåå! bra att få veta det dan innan julafton. :/ bajs allt blir.


go' jul påre iaf :) <3


julshopping.

Tjoho :)

nu äre jag igen. hihi. idag har man vart och shoppat på stan med farmor :) hjälpte henne köpa lite smink och julklappar. inte till mej då såklart ;) fick en klänning :) den är superdupersöt! (A) jag är så kär i den <3 blir nog den på julalfton asså :) nyårskläder har jag redan, och akallt kommer det bli :) men vafan ;) en gång om året äre ju bara. i fredags var man och hälsade på min lilla nyaste kusinen melker :) söt som socker. 
nu ska man snart städa, men försöker skjuta upp det så mkt som möjligt. lala. (6) köpt frank dandy trosor också . älska! <3 sen idag så köpte man också julklappar åt min låtsasfar till mamma. han kan itne handla så jag får pengar och sen får jag göra det ^^ men det funkar ju de med :) heh.  

                 

like the good old days

Tjenis :)

idag har man först vart på sjukhuset. nej den här ggn var jag inte skadad elelr sjuk! :) spelade in en till scen till filmen. ussha va jobbigt det var :P måste vara så ledsen hela tin' och jag som är glad jämt :D haha ^^
sen var man iväg till fjärran med maluttan :) klassen var där. gratis är gott ;)  heh . sen badade vi lite jag, maluttan, gustav och gabriel :) sen kom fittvakten och bara bad och dra! fick inte enns basta tsm! helt pmsig! ^^ ussha .
men sen gick vi till donken. jag pkte på gabriels cykel. statuuuuuuuuuuuuus ;) heh :) första ggn på en riktig killcykel. dom är så osköna. sen åkte jag och matilda 2an hem och sen har var man då utelåst (A) så  kollade jag på film med elinpelin. när lammen tystnar. sett förr. inge bra:P bara äcklig! sen gick vi ut och gfick en svääng. hälsa på nordis <3 sen nu så har man precis käkat och nu ska jag stääääda. vill inte :( . blir nog dator och musik som vanligt. (A) gjort ett litet myskollage. enjoy. 

       
                                                                                                                                                                   

Es1Dt ! :)

Tjoho! :)

idag har man varft hemma och tagit det lugnt. åkte ner på ackes och snackade med irina. (Y) sen var man och åt lunch hos mormor :) jobbigt att inte kunna äta såfort (A) efter det var man och hälsade på klassen igen :) gullungarna! <3  nu ska man ska snart smörja in sig med brun-.utan-sol :) ska på fjärran imorn med klassen , efter filminspleningen. ska splea in en scen på sjukhuset! tredej ggn man kommer dit på en vecka! :O stammis snart. ;) ^^ vet inte vad jag ska ha för bikini heller :( ussha! vill inte visa mej menvafan :P nu har jag precis druckit asmkt nyponsoppa och snackat med farmor litegran :) alla är så gulliga och ringer och skriver som sjutton , mys <3 nu ska jag ta mina bikinis och ´kila över till elins ;) 

 

ambulans.

Tjaa :)

Igår fick man åka ambulans för första ggn någonsin. snart 17 ju så ganska duktigt av mig tycker jag ^^ men så jävla kul var det då inte :P fick cp ont i magen igen :( men fan det här var värre än någonsin! shit asså . så ambulansen kom och hämtade mej och körde upp mej till akuten. där tog de massa prover och sen fick man sitta och spy och må illa hela dan. mysigt värre. kunde inte ringa nån eller nåt heller! fick inte heller äta eller enns dricka vatten! helt hemskt. men det bästa var nog ändå den där grejen som de sätter i armvecket? som man får morfin genom. den var ROSA! :) hahaha , det bästa på min dag asså :) var helt fascinerad över det, såg tydligen ut som någon som gillade rosa (A) mitt i prick baby :)  man måste se det positiva i allt! hah .
Idag har man bara tagit det lungt, klätt julgranen lite halvhjärtat och sen så har man käkat mat för första ggn på 5 dygn typ :O  helt sjukt, ni ska se min mage :P helt insjuken typ. läskigt., fia ringde så ska man iväg tillsjukhuset igen på torsdag och spela in en scen tillpå filmen. ussha, trött som jag är, får la pallra mej dit och göra det bara och sen åka hem :) imorn ska man kila ner på skolan och säga hej till alla. erika lova mej en puss (A)

      

one week to go

god jul och gott nytt år ;)
heh, nu äre bara en vecka kvar tll jul! eller okej det är 8 dgar men det är ju kväll så jag säger 7 dagar! fan va jag längtar. det är nog det enda som får än att vilja överleva vintern! och nyår såklart ;) men nu tar vi en sak itaget. eftersom det oftast tar hela mellandagarna och mkt shopping för att smälta allt julkäk. vad äre med julen som får alla att vilja äta så jäwla mkt? ^^ men det är ju så mys att vara med familj <3 älskar min lillasyrra på julafton. hon är så söt! och hon älskar alltid mina presenter, jag som suger på att köpa det. men men min syrra är världens bästaste! saga <3 jag och systeryster på bilden. sådan storasyrra sådan lillasyrra. härsakren över att pluta på flumbilder, stoltaste systern i stan är man :) älska älska älska jul.

                                                                                     

first time for everything

Tjenis :)

här är min nya blogg då. hah, nu har man ju snart så mång att det är inte sant. har nogg också. nogg.se/playmate om nån har lust att kika. vet inte riktigt hur man fixar allt på den här grejen än (A) men något litet inlägg ska vi nog kunna få till ;) i helgen har jag vart med sara och elin och erika idag :) sen har man vart själv hemma också (A) råskönt! finns fan inget bättre än det asså. nu är allt färdigt i skolan också. cp vad saker som var i fredags. varje lektion vare nåt, men det gick bra på allt iaf . nu äre inge kvar utan bara bad, lite lektioner och dans typ :P mkt naajs. går danslinjen i gävle btw, om du inte förstod det. nu ska jag försöka fixa lite mer med den här bloggen sen ska man bara sooooooova. (A) sov till halv 2 idag. haha , vaafan har inte sovit ut på typ två veckor. i deserve it damn it.
 nu längtas det till nyår aså. kommer äga så jävla hårt. nyår 2007/2008 kommer bli the shiet!


i torsdags? tror jag var man på ackes med daysi lite innan lektionen. lekte lite med mobilen. lala . som alltid ^^ här kommer bildbevis på det . haha . ingen kommentar på bilden.

image1

RSS 2.0