Es1Dt på hal is ...

tjenis penis!

Nu blire lite update på min vecka, inte allt är bra ska ni veta. det mesta är inte bra^^ haha .
jooo, veckan började med dans, som ag inte kan vara med på så mkt för min jävla muskel i benet :( vettefaaan vilken muskel det är eller nå, men jag har konstant ont, kan inte dansa typ och det blir aldrig bättre för jag aldrig får vila,. så får man idag reda på att det är prov på dansen nästa vecka! bra jessica :(
jävla ben! bli bättre nu annars faaaaan! :@

Juste, man har också fått info om att min mobil är lagaaaaaaaaaaad! :) jippie tänkte jag, men shi fick jessica . dom har skickat den till fel adress! den ligger nu nere i lägenheten i alingsås! fast returadressen var här i gävle. vafan ! hur jobbigt kan det vara att skicka till RÄTT stad? va? så nu får man inte mobilen förens nästa fredag :( har iaf en mobil som funkar nu så länge. tack  matilda gumman <3.

men lite kul hare vart iaf. Es1Dt var i torsdags ute på hal is kan jag berätta! bokstavligt talat! haha, vi hade skridskor på idrotten. alla är vi hockeyproffs, yeah right! ;O dagens skämt det., men jäävlar va kul vi har för alla är lika kassa typ :P inte gabriel som är typ hockeyproffs och matilda som är duktig sm få :) sen vi andra ., ^^ men vafan vi spela massa bollgrejer och gissa vad? jag gjorde MÅL! kan ni fatta det eller? finns en första gg fr allt :) 

   
                   image47
  

now you're gone

TJA! :)

nu är helgen slut :( inge roligt alls. imorgon är det 3 timmar dans på morgonen, orkar inte för fem öre! har fortfarande ont i musklen så det blir nog nån liten halvdan prestation imorgon. är ju dock balett, just när jag behöver vara helt bra så  . ääääh vafan inte direkt som jag kan vara helt fokuserad ändå. händer alltid något som screws up my monday morning . hah bra eller dåligt är ju dock varierande. sen så äre engelska och svenska, och en sån där fin dag då vi har 40 minuter på oss att dushca, fixa oss, gå till matsalen, äta och gå till nästa lektion. LYCKA TILL! så på måndagar äre inge käk för mig . :/ får dra med mig massa frukt och skit. brukar kunna få mig att överleva dagen.

idag fikade jag med erika ! :) vi skulle köpa kladdkaka, men troru inte den var slut? :( sörger.
så ist så köpte vi gb glass , jordgubb :) mums och så köpte vi chocalate chip cookies såklart, snackade massa om pojkar och allt möjligt . äkta tjejsnack kan man säga :) mysigt <3

nu så måste jag påpeka hur duktig jag varit idag. jag har gjort klart nästan hela min svenska rapport och så har jag städat mitt sovrum :) det är faktiskt en ganska stor bedrift från min sida. haha -
nu vet jag inte vad jag ska göra. OTH på tv nu, mne jag har redan sett hela säsongen med matilda och hennes mkt bra box. (A) aha. så där satt vi som två fån med klumpar i halsen och till slut så kom det en liten tår, de var ju så jävla lyckligt och sorgligt samtidgt. hör soundtracket nu och klumpen komme nästan tillbaka . ussha,


datorkunskap

tjenis penis :)

Nu sitter man här i sal 419 längst upp och har datorkunskap. inte kul. har dock nice view med lilla erika mittemot :)
nu ska man tydligen leta reda på nå bajs om johan den andra , who cares?
typ ingen för något. konstigt. alla sitter och mejlar på e-posten, hyper ellerhur? sen så äre ju bdb såklart. själv vill man in på gavlefesten, men den funkar inte :( faan! nejmen nu kom det ett mail från lilla erika ! :D
så blev man genast glad igen. den här kursen är nog den sääämsta kursen som finns , vi sitter och sa lära oss skllnaden melllan spara och spara som. xD som om man inte vet det liksom.-

vafan nu fick man nån jäwla läxa också. och i idrott. fitta! mys idrottslektion dock. kollade på nån liten mysig stresshanterings film :) fick mysa på maddrasserna med vänner :) sen vare nån avslappningsövning :')
fick inte så mkt lungt dock :P idrottslärarn var lite tråk och man fick inte ligga flera ´på en madrass.

sen idag ska man hem och plugga :/ faaan. måste plugga idrott, DA och läsa mer engelska bok. the great gatsby läser man, ska tenta av eng B . hurtigt av mig tycker jag. dans senare idag btw., mer jazz och modernt!
la på svinmkt igår åp¨jazzen och jag har typ glömt råmkt. :/ ähhh, jag får lära mej det vafan :D

haha, från det ena till det andra är jag nog fan kär! :S ajfan asså det händer inte mej. (A) . orkar inte bli ledsen igen, så nu får ni fanhålla tummarna för mej! på löradg ska man till erika och fiiira ! :) grattis påre gummaan! <3


                                                
image38

clubheat.

tjenispenis :)

igår var man på clubheat med eriika! :) tack gumman det var så jäwla roligt! <3 dansade gjorde vi, såklart. träffade massa folk. bl a marsi och bergh. trevliga pojkar :') blev med på asmånga kort. ajs asså.
jag och erika var följd av paparazzi i början. var helt unbeliveble . typ 1000 bilder, nu väntar vi ju bara på att få se dom också. folk är ju så seg på att ladda upp. men på bestofegefle, finns lite bilder ute nu :) vetefan om det är bra eller dåligt. myspys folk vare där igår iaf. lite folkj i ens egen ålder . så jäwla kul :D

idag ska man senare gå och hämta sina sakere hos erika, sen så blire ica förr oss och handla glass och kladdkaka (A) . sen äre a walk to rememer på g. kommer gråta sönder. :) så det blir filmmys för mej idag.
men nu först lär man ju duscha oc hålla på för håret är fullt med hårspray och massa grejs. 



kommer fler bilder sen, på mej och lilla erika <3

JÄWLA FITT HOROR! :@

hur fan orkar man ? har man inge samvete över huvudtaget eller!? jäwla fitt horor som snodde min mobil igår! tack så jäääwwwwla mkt! så jäwla värdelösa och patetiska människor! jag hatar er.

Sthlm i mitt hjärta <3

Tjenis :)

nu har man vart i sthlm igen då :)  myspys. köpte absolut inget av det jag skulle ha, (A) lala . men jag hittade mkt annat som jag ocksåp behövde så bra iaf =) gick bara loss på 1200kr! minsta någonsin spenderat i sthlm. hehe, så lite duktig var jag allt . hittade en affär som sålde ed hardy <3 faaan, höll på att dö kan jag säga . men för mej blev det handla på andra affärer  =) .

fyfan va trött man var i morse kan jag tillägga! jag somnade aldrig så har inte sovit på 2 dygn. :/ sen så vare upp ch duscha 5 , ta bussen runt 6.20 och 7 gick bussen ;) jag och matilda var mkt vackra just då  .haha . xD
sen så sooov vi på bussen, sminkade oss lite och sen vare av på stan. h&m först såklart. tror vi var in på varenda h&m i staaan, alla inggnar också vettu ;) skickliga (A) . sen vare hem igen och sooova ännu mer p´å bussen, var fan råmys! :) musik och pys.

jag köpte 2 tunikor, 2 linnen, 1 plånbok, 1 piercing, make-up store ögonskugga, make-up store sminkväska, concealer (wet N' wild baby), vitt nagellack, bh & trosor, puder och säkert något mer som jag redan har glömt men fick nog med det mesta nu asså :) skulle köpa jeans men orka prova. det är lättast hä i hemstan så man kan prova i luuuugn och ro. den dagen den sorgen.


             
nyvakna brudar. 07.00 -         posarn           -   donken em.          -      lunchen kungsgrillen

mer bilder kommer snart :)

nyårsafton baby ;)

Gott nytt år! :') nu äre bannemej 2008 . haha =)

Jaaap , igår vare ju nyår . var med sara och elin .) men vi kom ju ut så jäwla sent! äääh, vi körde lite 80tals stil alla tre , hihi ^^ hade min nya pumps! :) kallt som faaaaan men snyggt :) ångesten idag på en skala 1-10 är typ 12 :S ajjaj asså. vafan det är ju bara nyår en gång om året :)

först var vi p fest i andersberg med lite vasafolk:) mkt trevligt! förstår inte var all min sprit tog vägen. okj min mage men jag vettefan hur ., haha :P . sen så skulle vi åka in till stan, träffde massa människor man kände .=) och shit asså hade la aldrig kunnit gissa. trillade också och skrapade upp knät :/ men jag äkände det inte . trore va när jag och sara ramalade och pussades samtidgt. snygga bildere på det finnsde. ahahaha :) eller inte .

sen såg skulle man på efterfest, men det sket sig så vandrade man i bomhus och frös ihjäl! huttrade hela natten sen. och jaa inte ätit på föenns nu typ och jag tror fan jag ska spy! mår så jåäwla illa. ussha. men man får la se det som en relativt misslyckad men rolig kväll :P hahaa =)

image24   första bilden 2008 ;) myspys <3

image25 jessica anna sabina :)

image26 haha, bruds <3

image27 puss puss på sara =) halvägs ner på marken (A)  







RSS 2.0