the story of me ...

I’m losing affection for love
Nobody sees it like I do
Yeah, I may have some old fashion views
But that’s the only way I got to know, from the second I feel it
It’s gotta be real
Don’t wanna make the same mistakes

So tell me
Where do I go wrong, should I pray for a miracle
I’m patiently in line but it feels impossible
And all I see, is make believe
I hear those words within a song but for me it’s just lyrical
Watch it in a movie but all I see on my TV screen
Is make believe

When I’m watching the old black and whites
I float to a place I’d rather be
Where I can’t find love at first sight It’s not reality
Feeling the force, of time-pressure rising
It’s gotta be real, cause I won’t fall in another Love

So tell me
Where do I go wrong, should I pray for a miracle
I’m patiently in line but it feels impossible
And all I see, is make believe
I hear those words within a song but for me it’s just lyrical
Watch it in a movie but all I see on my TV screen
Is make believe

Yeah I wanna be, moved by something real
Cause I don’t wanna stay
This solitary girl I wanna be lost, in love, that’s enough
That’s enough for me

I hear those words within a song but for me it’s just lyrical
Watch it in a movie but all I see on my TV screen
Is make believe

So tell me
Where do I go wrong, should I pray for a miracle
I’m patiently in line byt it feels impossible
And all I see, is make believe
I hear those words within a song but for me it’s just lyrical
Watch it in a movie but all I see on my TV screen
Is make believe

sex and the city ;)

Idag har jag haft en riktigt härlig dag, måste jag erkänna :)
 Började med att jag klev upp vid 9, duschade, käkade och fixade mig.
Åkte ner på stan och gick på biblioteket, nej det är inte töntigt ;) kolla bara på carrie i sex and the city (haru inte sett filmen än, vad väntar du på?) Käkade lunch med pappa på österns pärla.
sen var jag på h&m, skulle BARA ha sminkborttagning, men det slutade på billiga 213kr, hittade nämligen en bh och ett linne också :) och bh kan man ju bara inte INTE köpa :P
Sen kilade jag förbi elin och snackade lite =) gick hem och fixade mig, och sen tillbaka för vi skulle ner till stan och kolla på sex and the city, the movie ;)
den var riktigt, riktigt bra asså, nedladdning om det går sen hoppas jag :) asså fyfan vilka minnen vi kommer ha elin, haha vi kommer garva åt oss när vi sitter där som tanter på 80 bast ;)
nu har jag precis kommit hem, måste käka eftersom man hoppas över middagen då, lala. eller näe det var inte helt sant! min middag blev en mellanpopcorn med smör och en STOR läsk , kan säga att jag höll på att pinka på mig hela filmen.

Pusspåre!i belive my dreams are true.

i belive i can, i belive i'll dance. that is why i do believe . . .

jaaap det var typ  34358564539 år sedan jag skrev (A) . forgive me. förra veckan var erika min här <3 var så jävla längesen och ändå känns det som igår! en sån person som man bara kan sitta och inte göra någonting med och det är fortfarande så ruggigt roligt? så är erika och jag. man kan ju inte säga att vi var direkt  nyttiga under hennes vistelse här (A) lala.

vi var till sthlm en dag :) så jävla mys! trötta som vi var gav vi oss av och åkte buss, genom vårt härliga land. not ;) traditionsenlig sminkning på bussen och frulle på donken. sen bar det av på stan och jag kan säga att mina fötter gjortde ONT när vi kom hem. espadrillos vettu (A) man kan ju inte gå i platta skor i sthlm vettu ;D
jag köpte ett skitsnyggt vitt linne med mönster på MONKI. ruggigt skön affär! snygga grejer och bra priser! :) sen köpte jag typ min älsklingsklänning någonsin, den är officielt min nya kärlek. fanns typ alla fäger men köpte en kornblå, min älsklingsfärg för tillfället! <3 köpte även ett par jättesöta svarta vardagspumps, enligt mig då, :) sen massa smycken och sånna där smågrejer. hittade massa underkläder också, frank dandy bla annat :) gud va jag letat sånna i min strl och två spets från h&m . ett par röda och ett par svarta med snörning! riktiga fynd!

på fredagen hade vi tjejkväll, jag, erika och matilda :) kan det bli bättre? ;) nej, tänka sig att det kan de inte! (kolla bilder på bdb, jessicamodd.bilddagboken.se). vi käkade pizza och kebab på amigos, yes vi käkade BÅDA! ;) haha. sen kollade vi på the holiday och förtrollad. och jag som är helt cpstörd grät som fan på barnfilmen p g a en tecknad ekorre eller va det var (A) men guud va söt den va! hihi.

på söndagen åkte matilda till sen stuga :/ saknar dig som fan gumman! kom hem igen, ÖGONABÖJ ;) på måndagen åkte sen erika. :( älskar dig gumman <3

idag har jag bara chillat, tagit en tur till ica, snackat i telen, städat ut massa bajs och nu ska jag snart ta och göra mig en fruktsallad och titta på sex and the city maraton på 3an :D nästa vecka blire filmen på biiiiiiio <3

Pusspåre!

min älsklingklänniiiiing <3

shopping

jaap jessica har fyndat! för att vara mig t o m, dendu! ;)Randigt linne i strl L , H&M 49,50 kr
Rött skärp 65cm, H&M 49,50 kr Pusspåre!

summer baby ;)

äntligen sommar
! varmaste i europa och livet leker ... typ .

jaa det är sommar äntligen, tack och lov. man började ju nästan tvivla på dens existens där ett tag ;) men nu är den här och vi står på våra bara knän och tackar vem/vad det är som styr vädret ;) TACK!
själv är man ju inne ändå :/ har vart sjuk nu sen i torsdags, nu har iaf febern gått bort och svullnaden i halsen börjar lägga sig tror jag. HOPPAS HOPPAS! :)

i veckan händer det MKT! mycket med stort m, k och t ;) på måndag ska jag jobba direkt efter skolan, köpa sista grejen till erikas present och bleka slingor :D hektiskt kan man kalla det. På tisdag äre sista mattelektionen, sen bär det av och hämta erika på tågstationen. På onsdag hade jag tänkt att vi skulle åka och sola i boulongern och käka lite glass och myspysa. :) om vädret håller i sig då , men det hoppas vi på! På torsdag äre STHLM! <3 ska shoppa massa, gå på american apperal mfl. hoppas man hittar en snygg bikini och nån klänning :) wet n' wild smink såklart också ;)

Pusspåré!

jaaadu, alla de där danslektionerna börja märkas lite måste jag påstå ;D

africa goes hip ?

hah, afrikansk dans = kycklingdansen.

idag har man haft 3 timmar dans, och det är skitjobbigt nu när det är så varmt ute! blir helt svinigt hett i danslokalen och alla vi 7 svettas sönder. jaa, vi lär ju inte ha missat något av varann i trean iaf ;) haha.
efter det så gick man och hade svenska, och man kan ju informera att jessica är back on track and still kickin' ass ;) var kul idag när man ser att alla har shorts och sånt och att det inte bara är jag som fortfarande är vit ;) haha. som om jag någonsin har någon annan färg! käkade donken idag iegn :/ fy,. men idag så var det inte på väg upp iaf :P
var på jobbet idag med. var tvungen att gå hem tidigt, eftersom jag är så fruktansvärt trött och ändå sitter jag här och skriver min blogg. men jag känner att jag måste bättra mig med uppdateringarna. och btw så snart kommer eriiiiika hit <3 på jobbet hade jag lite tråkigt och lullade ihop lite rader mellan ljudfilerna. behövs inga kommentarer på den. jag vet att jag inte är nån poet, men man får väl hoppas att den personen den är menad till ser den (A)

I never felt this way before, now i'm sitting here wishing you'll walk through my door.
I know it's a waist of time, but i have to make you mine.
My heart is breaking by the thought och living without you. I never felt so helpless, i don't know what to do. All i know is that life means nothing without you.
You don't seem to understand how you make me feel, if this isn't love, nothing is real.

Pusspåré!

ursäkta fulingen, men det är ju så nära! ;)

RSS 2.0