gårdagen i bilder :)







den tredje resan

igår var vi iväg och kollade på Rickie i nån kyrka, var faktiskt helt ok :) kan inte lägga ut filmen eftersom internet dampar när jag försöker ladda upp filmen på youtube :/ men jag lägger upp senare.

idag har vi varit påjulskyltningen och kollade på bockinvigningen :) träffade några av mikes kompisar och kollade på fyverkerierna, som var helt okej. när vi kom hem bakade vi pepparkakor, blev mest äta deg och sen tog vi oss i kragen och bastade :) nu äre snart film och mys!




dagens inköp


Svart quiltad väska, Cubus 199kr



blondering, H&M 59,50kr

release me

idag har varit en finfin dag :) vaknade upp vid 11 och sen vid 1 så tog jag och mike oss ner  på stan en snabbis och jag köpte hårfärg och en väska :) ( bilder i nästa inlägg) när vi kom hem så gjorde vi oss en stooooor fruktsallad och kollade på ett program om vänner på femman. riktigt bra faktiskt! nu sover mike en stund och jag ska skicka in min svenska läxa + att jag ska duscha och börja fixa mig :)

ikväll invigs nya väskan, eftersom vi ska iväg på nån grej. vet inte riktigt hur jag ska förklara, men men .)



 

it's britney bitch ;)


bild från Roling Stones Covershoot :)



bild från inspelningen av nya videon :)

center stage

nu har jag precis kollat på Center Stage, ja jag har sett den hundra ggr men de var den som fick mig att vilja dansa och får mig alltid att förstå varför jag gör de, de ggr mina känslor för de sviker...

fick precis reda på att Britney kommer på Europturné! YEEEEEEEES, nu är mittt år gjort, lätt! ska även köpa hennes skiva på måndag :) inte köpt den än eftersom jag ska ha deluxe version.



what can I say, I have a passion for fashion!

nu har jag precis provat igenom lite klänningar i min garderob. har sammanlagt 5 oanvända men 3 stycken ska jag snart använda så! :)  gud vad jag älskar att gå igenom garderoben! men jag har ingenstans att ha alla fina kläde man har :( KROGEN OM 3 MÅNADER! om du då ser någon som jämt är dressed från top till tå så äre jag hihi. what can I say, I have a passion for fashion!

har kollat på två nya The hills avsnitt idag <3 någon dag då är de där jag. de är jag bombsäker på! :) nu ska jag ta och försöka plugga lite matte och sen skriva färdigt men essä, som måste bli bra! håll tummarna för mig! om några timmar kommer mike och så är de MYYYYSHELG!
i helgen händer bland annat:

shopping

Julskyltning

Pepparkaksbakning

och mkt mkt mer :) haha


och här var de färgglatt, eller inte ;)


äntligen fredag :)

ja nu äre äntligen fredag och igår var verkligen en jobbig dag! tack och lov att de är helg. var så trött igår att jag nästan började gråta! aldrig varit med om de, men timmar med dans och utan mat är inge bra :P men nu är de över :)

nu äre helg och bara massa myyys framför sig :) kommer nog bli dåligt med uppdateringar :/ men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan! dagens:

skola
friskis och svettis
vara med mike :)

hoppas ni alla får en underbar helg!

första titt!

första titten på min nya klänning från VILA :) inte bästa bilden och den är 10 ggr snyggare på och IRL, så svårt att fånga ett bra plagg lika bra på bild, men enjoooooy!


världens längsta dag om möjligt?

idag har, om möjligt, varit världens längsta dag! har varit hunrig, mått dåligt och varit allmänt trött på livet HELA DAGEN! under biologilektionen vare nära att somna och nu vill jag bara gå och dööööööööö.

nu måste jag duscha, plugga och sen försöka sova lite granna :) imorgon blire skola och sen gym! nu jävlar ska de svettas! och studiebidraget kommer, som snart är slut igen (A) fyfan vad man vill ha ett jobb!


out from under


min nya favoritlåt och låten jag nu gör en koreografi till :)

♥ 3månader idag

inget prov idag heller :(

ja, de skulle vara en ledsen smiley i rubriken. grejen är att jag är borta hela tisdagen om 2 veckor och halv nästa vecka, och äre så att provet ligger då så är jag illa ute :/ men de ska vi lösa, torsten är sköööön :)

nu har vi precis haft danspass. har håltimme till 12:10 eftersmo torsten som sagt är sjuk. då äre yoga och sen äre biologi :) efter de ska vi dansarna gå och käka och klockan 18:15 så börjar vi på ackes igen till 21:00 för öppet hus kvällen. KOM OCH KOLLA ! :)

när jag kommer hem ikv ska jag ringa mike och fixa altl för imorgon :) har blivit dåligt med träning den här veckan för har haft så tajt schema men de ska jag ta igen nästa vecka kan jag lova!



förlåt!

förlåt! jag har inte bloggat ngt idag (A) jag kom direkt från skolan hem med mike :) och när man har världens underbaraste människa hemma hos sig så hinner man inte blogga kan jag lova.

hade skitkul på fjärran med vännerna, såklart :) sen delade man ut några CV:n, dock inte många. sen så mötte jag upp mike för att nervöst visa min klänning, men han tyckte den var jättefin så nu hänger den här på min hylla och jag är så jävla kär i den <3 kommer bilder imorgon de lovar jag!

nu ska jag snart ta och sova :) efter man har fixat att som ska fixas till imorgon de vill säga :P

puss på er!

fjärran höjder :)

ja strax bär de av till  skolan och svenskan :) efter lunch ska några i klassen iväg till fjärran höjder på idrotten. Iaf jag, matilda och Gabriel som jag vet :) jag måste^^ dom är bara gulliga och hänkar på mig (A) taaaaaaaaaaaaaack !

efter fjärran ska jag och matilda en snabbis på stan och jag ska dela ut några CV:n. inte för man kommer få ut ngt av de, men men, man måste ju försöka iaf :) sen strax efter 4 ska jag droppa av matilda och hämta mike vid bussen. sen ska vi gå och kolla på och kanske köpa min klänning. får se :)



fjärran höjder.

view from the top!

nu har jag och matilda kollat på Ugly betty och sen Desperate :) efter de kollade vi på typ halva View from the top :) blev lite diskussion om flygvärdinna vore något att fundera på ? jo, de verkar roligt finns mkt fördelar, men de måste vara väldigt ensamt och tröttande. :(

nu ska jag snart läsa min svenskan läxa, välja ämne till min svenska inlämninsuppgit, valde en bloggtext om du undrade ;) hehe. sen ska jag ringa mig och berätta om imorgon (A) stackarn, jag är drygast i affärer, men jag är alltid supernöjd med det jag skaffar ist!



It's like catching lightning the chances of finding someone like you
It's one in a million, the chances of feeling the way we do
And with every step together, we just keep on getting better

Take my hand, I'll take the lead
And every turn will be safe with me
Don't be afraid, afraid to fall
You know I'll catch you threw it all

jessica♥mike


(bitar från Can i have this dance - Vanessa Hudgens & Zac Efron)

dagens inköp


örhängen & armband, Indiska 49,50kr/styck


mikes julklapp, men den får ni inte se såklart. hihi

my day, interesting ?

ja idag har de inte hänt så mkt :P eller jo vi alla kom till skolan till 10 för att gå och skriva historiaprovet men när vi kommer fram ser vi att torsten är SJUK! så inge prov utan håltimme fram till 12:10 :) så jag och matilda drog ner på stan och sen joina Vanessa också :) vi gick och provade lite kläder och jag och matilda hittade perfekta nyårsklänningar, så imorgon ska jag dra med mike efter han jobbat och följa med mig och kolla om han gillar den. fast jag köper den oavsett ;D köpte smycken till den idag och mikes ena present :)

fan vad jag måste skaffa leg! så jävla drygt att inte ha de. nu ska jag göra de i helgen har jag bestämt. eller jag ska gå och ta kort nån gång snart så jag kan lämna in de med mitt personbevis och sen få legget :) men ursäkta ? man blir ju så ful på de där jävla korten! :(



gymmade idag också på andra håltimmen (A) slapp dag idag! :)

dagens


svart linne: JC 129kr
Korall Tubtopp: Gina Tricot 79kr
Jeans: Gina Tricot 499kr
 

no going back now ;)

ja, nu går de snart åt helvete :) historia provet börjar klockan 10.05 och jag har knappt pluggat. men jag kan helt enkelt inte plugga till prov om jag tycker att jag kan de mesta. de brukar alltid lösa sig :) får göra mitt bästa och hoppas att de håller.

på håltimmen idag ska jag ge mig iväg till friskis och svettis för en liten joggingtur :) får bli en tisdagstradition nu fram till jullovet :)

helvets jävla fittsnö!

usch, usch och USCH! finns de något mer att säga? höll på att dö av kyla ute hos mike 2 ggr under dagen och fick pulsa hem i snön från bussen sen i motvind och snö som faller. gud vad jag hatar SNÖ!

nu vill jag ha helg! jag vill inte ha historieprov, jag vill inte ha idrott på fjärran och jag vill inte ha öppet hus.. snälla rädda mig?

britney spears - circus

såg precis att britney's skiva släpps den 28:e, alltså om 4 dagar! fanns en deluxe version för 30kr extra. då får man en dvd skiva med 3 bonus grejer. såklart ska man ha den! ;) så nu äre bara vänta och se om åhlens får in den versionen eller om man måste beställa från cdon. men ha den ska jag inom en vecka iaf!

lyssnar på några låtar på youtube och dom verkar riktigt bra! ääääääääääntligen. du kan ju gissa vem som ska sitta på första raden på hennes turné när den nu blir :) JAAAAAAAAAAAAG!


always and forever! <3

världens underbaraste!


nu vill jag ha juuuuuul! :)

Individuellt val :)

Nu har jag Engelska C med treorna :) ganska soft lektion idag. började med en power point om hur man skriver en essay, som jag skulle behövt nu när jag sitter i datasalen på 400 med några andra :) vi har grupper med speking test så nu äre plugg med essay och flo-joe tills 15:40 då min grupp är :) vi ska sluta 16:40 så blir nog en vända på stan, eftersom jag ska möta upp mike mellan 17:00-17:20 =)

varit en vanlig dag idag annars. svenska lektion, lunch och sen dans. Senare blire mer plugg för imorgon äre historia prov som jag kommer köra på känner jag^^ så ikv ska mike få lära sig allt om svensk medeltid och gustav vasa :) grattis!

äntligen jessica !

nu har jag varit ruskigt duktig! :) jag har gjort färdigt sista frågan på loggboken (som jag såg att jag missat) och läst igenom all historia. läste inte länge, men läste igenom de två ggr och ska läsa igenom de igen innan jag lägger mig. imorgon ska jag och mike ha en lite pluggstund så blir lite plugg då, sen på bussen hem i iaf 20 minuter så de borde gå bra :) mer kan jag inte göra, de är bara hålla tummarna och svamla lite ;)

har varit på sånt dåligt humör hela dagen idag! :( helt cp dag och mycket känslor som bubblat upp och fått jobbats ut.. som du kanske sett på inläggen (A) men så lite tidigare ringde jag mike och fick prata en stund och då blev genast allting bra igen och nu är jag on top of the world again :) han gör mig så glad!

tack och lov att de snart är den 25:e. avlider utan pengar på mobilen och jag vill ha en ny väska! och så måste jag köpa ny blekning och ny toning. ska även skaffa mig en ny bh och boka klippningstid! hur ska de här gå ? måste även köpa nytt puder...håller på och dör! så senaste veckan har jag gått helt omsminkad i skolan i flera dagar. det är inte varje dag de inte! :)


 


gårdagens och dagens sällskap <3 jag och kajsa i sängen hela dagen (A) myyyys.

count down has started!

nu har jag skaffat nedräkningar på min blogg :) (under min bild om du inte sett de, i menyn) skulle kunna ha med hur många som helst men tog med de viktigaste iaf, och den sista är den ALLRA viktigaste. bara 97 dagar kvar tills jag fyller 18, och fyfan vad skönt de ska bli. då ska jag börja om, med bara de viktiga människorna i mitt liv. dom andra lämnar jag äntligen bakom mig och jag kan börja följa mina drömmar.

nu har jag precis skrivit första utdraget av min essay. har historia kvar att plugga nu bara :) men kommer altid ha bussen hem imorgon från mike, den är alltid tom och jag har jämt tid att plugga. tänkte ringa mike om en stund och be om ursäkt för jag är så himla cp^^ internt och du fattar nog inte, haha :)



'cause i'm a champion and i will make it no matter what you say.

thank you

jag tänker ta ett inlägg och tacka alla de som står bakom mig och finns där för mig. då jag är glad, då jag är ledsen, då jag bara vill dö och då jag bryter ihop. alla har vi jobbiga dagar, men de är dom som betyder för oss som får oss att gå vidare och även om dom inte kan lösa dina problem, så finns dom där även när de är som värst.

Matilda: my one and only <3 jag kan inte börja berätta hur många ggr hon har fått lyft mig gråtandes från golvet. vet inte vad jag skulle göra utan dig gumman. jag älskar dig! <3

Mike: min underbara kille. jag tycker om dig så himla, himla mycket (A) men de vet du ju. tänker på dig och saknar dig hela tiden! <3

Erika: gud vad glad jag är att vi är vänner. kan verkligen säga allt till dig. du betyder! <3

Mormor: min kära mormor, utan dig skulle jag inte vara här idag! du hjälper mig genom allt i livet och jag kommer alltid vara evigt tacksam. de är dig jag pratar med om allt jag inte kan säga till någon annan. <3

när man inte orkar längre...

vad gör man när man inte orkar längre? när man bara bryter ihop och inget klister kan längre hålla ihop röran?

man kanske skulle börja?

ja man kanske skulle börja jobba med engelska essay någon gång (A) jah orkar verkligen inte och jag vill helst bara ta de lungt. varför ska vi jämt få så jävla mkt läxor? och börja plugga till CAE provet har jag inte ens börjat på :/ de får gå som de går de där, inget man kan göra åt saken nu :)

har inga speciella nya bilder att lägga ut så ska lägga ut bilder på de två viktigaste människorna i mitt liv <3


MIKE <3
 

MATILDA <3

my super sweet sixteen

sitter och spenderar min förmiddag framför mtv och kollar på my super sweet sixteen maraton :) den här ungen som är nu har p.diddy som styvfarsa! jobbigt läger eller inte xD



jackpot!

jag har äntligen kommit på vad jag vill ge mike när han fyller år :) jag vill köpa de nuuuuu. blir så otålig med sånt där, för jag tycker de är lika kul att köpa presenter åt folk som att få dom (A) kanske har något att göra med de lilla faktum att jag älskar att handla, lala .. men jag har haft värsta ångesten eftersom jag är sämst på presenter, även om jag tycker de är kul, jag kör på presentkort och annat säkert^^ men nu blev de jackpot! ska höra mig för med vännerna vad dom tycker, men jag tror dom kommer tycka de är lika bra som jag! ;)



mikes tatuering, fan jag vill också tatuera mig! dagen jag fyller 18 så jävlar blire av :) har funderat mycket och ska ta mitt födelsedatum i romerska siffror i nacken. de som de lutar mot nu iaf, man vill ju inte kunna ångra de sen så de kommer ta mycket tid att få fram nu bra :)

oj vilken lördag! haha

jadu, idag så har de hänt mkt men inte så mkt spännande kanske, men eftersom du läser de här ska du få veta ändå lite kortfattat :) vaknade brevid världens underbaraste person <3 sen så skulle han iväg så jag kollade på film och ringde sen farmor. Så åkte jag dit och var där till nu :) spelade kort och möös. gick till ica maxi gjorde vi också, kollade på julpynt och så försökte hon få mig att skaffa jättefula skor ^^ haha. never :D vi var borta i 2 timmar så farfar satt hemma och undrade var sjutton vi tagit vägen (A)

nu så ska jag ta och försöka ta mig igenom några kapitel på the pelican brief och sen läsa igenom historian lite fort. Imorgon blire pluggdag :( ville gå och kolla på mikes innebandy match men de fick man ju inte nu heller. någon gång! då ska jag fan se, om jag så ska tvinga mig till de! haha. :)


mitt sällskap för kvällen^^

ja inte direkt morgon ^^

igår var jag och mike hemma och kollade på pineapple express, men han fick se sista halvtimmen själv eftersom filmen var så dålig att den inte gick att kolla på typ! HELT VÄRDELÖS!

idag har jag kollat på en dansfilm som heter Make It Happen :) shiiiiiit vabra den var :) fan vad jag vill ha ett helt tomt rum och bara dansa skiten ur någonting! (A) hihi



idol :)

ja snart blire IDOL :) jag hejar på Robin Bengtsson jag, så jävla duktig och kom igen? HEEEEEET ! (6)

man måste såklart också hejja lite smått på Alice, eftersom man ska stöjda vasaesteterna! hon är faktiskt jätteduktig också :)



den som spar han har!

man ska fan inte slänga kläder man en gång tyckt om supermkt :) precis så gjorde jag med en tröja jag älskade! köpte den för 75kr på bik boks vinter rea förra året :) efter sommaren tröttnade jag på den och slängde den i lådan med gamla kläder och plokade inte fram den förens nu, men nu älskar jag den igen! :) tänkte bjussa på lite bilder på den också, bara för jag känner fört!

 

trevligt bemötande :)

nu när man kom hem möttes man av nya kicks tidningen, men klubbrabatt på min toning! gissa om jag ska köpa på tisdag när pengarna kommer? 79kr ist för 105kr. jag använder alltid Loreal's produkter, när de gäller hårfärg, för dom funkar superbra! jag använde dock h&m's egna när jag gör slingor :) (just min toning heter Casting Créme Gloss i färgen Blonde Ambré)

möttes även om rabattcheckar från h&m :) 10% på stickat, kanske blir något vem vet ? behöver iaf en till tjocktröja nu när minusgraderna kryper sig på en.



härfärgen finns i MASSA olika nyanser, min är den i mitten :)

brist på god morgon fraser

ja nu klev man upp för 20 min sen, och är redan färdigfixad ^^ de kan ju berätta för dig exakt hur fin man är idag. är helt utan smink och har sköna kläder på mig, men brukar bara vara jag som ser skillnad ^^ förstår inte de jag :)

käkar nu en banan, hinner eller orkar inte riktigt käka frukost. ska köpa något i Vasacafeét på rasten under biologin :) dom har jämt massa gott på fredagmornarna när alla kommer från ind. val :)
 
idag ska jag försöka utöka tiden lite på löpbandet så man får ta i lite :) wish me luck!



bara ett till (A)

glömde skriva om en film jag precis såg! helt klart min nya favortifilm! tyckte den verkade bra eftersom jag gillar orginalet, remake dehär, men så visar de sig att de samtidigt är en dansfilm! JACKPOT! helt klart högt rekommenderad :)



Another Cinderella Story :) se den!

over and out!

ja nu ska jag ta itu med den sista läxan :) fan va trist :( men efter de här äre lungt hela helgen sen och de är guld värt! imorgon står mycket på schemat :D eller mkt, mkt roligt och tråkigt, haha.

Skola

Gymma

Hem till Mike <3

du kanske fattar vad som är de roliga? och vet du vad, jag har världens bästa kille ;) uuuuuunderbarast! <3

2 down, 1 to go !

nu har jag gjort klart två av 3 läxor :) känns skönt! var ett tag sen, så tro inte att de tog såhär lång tid ;) nu har jag kollat på vänner ett tag, fan va bra de är! försöker hålla koll på brynäs matchen också, hoppas dom vinner! lite avis på mike som är där och kollar (A) hihi.

nu har jag precis käkat mat och glass, separat såklart^^ käkade potatis och lax och sen glass med maränger, grädde och chokladsås. och bananer såklart! :)


mumms va? ;)

då vare dags igen...

kom precis hem från skolan :) gick ganska bra på biologin ändå och vi ska nu börja läsa om evulotionsteorier, vilket är grymt intressant! fick se en film idag efter roppspelet om Charles Darwin. Fan vilken tönt jag är men tycker humanbiologi och evolutionen är skitroligt! (A)  vi fick även sluta 10 minuter tidigt kan jag tillägga! första ggn på hela terminen^^

nu ska man börja ta itu med lite pluggs så jag kan tare lungt i helgen :) att göra är:

skriva om film review

skriva loggbok 4 på populär musik från vittula

skriva dansanalys om flamenco föreställningen

jippie va?


make-up store fashionshow

ikv ska Vanessa gå på make-up store fashionshow. fan vad jag också vill! :( men man är ju tyvärr 5 cm för kort^^ jävla 5 cm! :@ aja, kan inte gå och kolla på henne ens, kostar bara 50kr men som nuvarande har jag 40kr till på tisdag. TACK OCH LOV ATT LÖNEN INTE ÄR ALLT FÖR LÅNGT BORTA!


snart tillbaka

ja nu är man hemma då :P mitt på dagen och ska snart tillbaka till skolan och ha biologi :) missar ju yogan IGEN men jag kan inte göra någt :/ jag prioriterar mina teorieämnen och jag vill inte förstöra mitt biologietyg för att gå på en yogalektion. visst nu har jag missat 3 veckor i rad, men jag har haft matte prov, biologi prov och nu dehär! de är så inte min dag idag :/ och ska plugga engelska när jag kommer hem också, så jag kan njuta av helgen :)

mike glömde din plånbok imorse också, eller man ska kanske säga inatt? eftersom allt innan kl 6 är natt xD så han ska komma och hämta den under min biologilektion. lär man springa hela vägen ner och upp igen , vågar inte försöka förklara hur han ska gå ;) ingen verkar hitta på vasa fast de är hur enkelt som helst. :)

aja, nu ska jag byta väska, värma mina frysna fötter och sen ska jag bege mig till skolan igen! hoppas din dag har varit bättre än min..

helvete!

såg just att jag glömt biologi inledningen hemma, så jag måste skippa yogan, IGEN, för att åka hem och hämta de :/ BAAAAAAAAAAAAAJS  !

men kan de bli lite mer mörkt tack?

jadu, idag var inte den lättaste dagen att komma upp :/ mike åkte som vanligt vid 6 så jag kunde inte somna om efter de :( hatar att sova själv nu för tin' (A) men iaf. så jag blev en timme sen till dansne för jag somnade om och bella ringde och väckte mig vid halv 9. men så kan de gå.

känns så himla opepp att kliva upp på morgonen, som känns som mitt i natten, och speciellt på torsdagar! HATAR TORSDAGAR! och ingen gjorde något i min biologigrupp så hoppas de jag gjort duger iaf....

igår såg jag och mike på burn after reading, men med 20 min kvar så var vi så less att vi inte orkade mer.  george clooney och brad pitt i typ den sämsta filmen ever! hur fan gick de till ?


brad pitt i burn after reading (2008)

in dedication to you.



I never needed you to be strong
I never needed you for pointing out my wrongs
I never needed pain, I never needed strain
My love for you is strong enough you should have known
I never needed you for judgment
I never needed you to question what I spend
I never ask for help
I take care of myself
I don't why you think you got a hold on me

And it's a little late for conversations

There isn't anything for you to say
And my eyes hurt, hands shiver
So look at me and listen to me because...

I don't want to stay another minute
I don't want you to say a single word
Hush hush
Hush hush
There is no other way, I get the final say
Because...
I don't want to, do this any longer
I don't want you, theres nothing left to say
Hush hush
Hush hush
I've already spoken, our love is broken
Baby hush hush

I never needed your corrections
On everything from how I act to what I say
I never needed words I never needed hurts
I never needed you to be there everyday
I'm sorry for the way I let go
From everything I wanted when you came along
But I am never beaten, broken not defeated
I know next to you is not where I belong




flamenco

nu ska jag alldeles snart iväg på Flamenco på gävle teatern :) kollade på internet att showen tack och lov bara var en timme, men lär skriva analysen direkt jag kommer hem typ. bajs!

fan vad jag är godissugen (A)



fan fan fan!

varför anmälde jag mig inte till koreogafitävlingen nu i december? :( känenr så för att göra en koreografi till en avril lavigne låt som jag alltid velat koreografera till och nu skulle du bli supersnyggt! får bli till projektet tror jag :) solo eller duet skare vara. fyfaaaan va vackert de skulle bli!

aja, man kan alltid vara efterklok :)



såg nyss att sista anmälningsdag är på fredag! :S shiiiet ska jag anmäla mig? kostar typ bara 100kr men de är den 7/12 och de är alldeles för tidigt, eftersom jag inte börjat med någon koreografi än, okej jag skulle hinna men de skulle bli så stressigt + att jag har massa prov :( men nästa tävling då är jag garanterat med! :)

hip hop lektion



låten vi hade koregrafin till :) var även låtar från nicole scherzinger och PCD :)

in the ayer, a-eyer (8)

idag hade Vanessa och Bella egen idrottslektion, så då blev de hip hop :D var så jävla roligt! ruskigt bra musik och jag blev helt svettig, så jag dissade gymmet efteråt för att åka hem direkt :) ska snart ta och hoppa in i duschen och så, man kan ju inte se helt cp ut när man ska iväg ikv hur mkt jag än inte vill gå :(


den gamla goda tiden <3 house.

to do today

jadu idag äre en ganska slapp dag :) väcktes klockan 9 av att fönster killarna var här och skulle in och fixa i mitt rum. så jag fick bara kliva upp :P var ju bara 30 min tidigare än planerat så :)

1. Skola
2. Friskis & Svettis
3. Träffa Mike
4. Flamenco på Gävle Teatern med dansarna
5. Kolla på Grey's och sova gott!


hur ser din dag ut?


myskväll med mig själv :)

hah, ja de där lät ju bra eller inte xD men aja, jag ska iaf snart krypa ner i sängen och mysa lite med min tidning och min bok :) marie claire är skitbra och the pelican brief suger (A) så jag börjar såklart med marie claire.


ursäkta den suddiga bilden. är inte lindsay bara för snygg?

inspirerad?

jag blev väldigt inspirerad av ettt ganska långt inlägg i en blogg jag besökte tidigare idag och har därför bestämt mig för att även jag ska skriva ett låååångt inlägg, men om vad?

jag tror inte de är många av er där ute som vill veta min livshistoria, och de är inte många av er som jag vill ska höra den heller....så därför tänker jag prata om en specifik sak och mer känslan av den än vad de faktiskt är. tolka de hur du vill men jag hoppas du finner de intressant :)

jag har under hela mitt liv alltid haft tanken av att de är inte så farligt, de är helt normalt, alla har de så här! men så är de inte. nu på senaste tiden då jag verkligen känner att jag börjar finna mig själv och vem jag är, märker jag hur fel de är. alla har de inte så, de är inte rättvist och JAG FÅR VARA ARG! jag får hata de, jag får känna de som jag alltid stängt in. allt de här har kommit p g a att jag äntligen tillåtit mig själv att börja känna. det är inget jag pratar om, de är inget som du vet och de är inget som du någonsin skulle se...

jag kan inte ens börja räkna upp alla saker i mitt liv som gör mig glad just nu! jag har nog aldrig mått så bra av saker som jag samtidigt mår dåligt av. då ska jag snabbt tillägga att jag bara mår dåligt av en sak atm, som kommer här längre ner. jag är så tacksam för alla i mitt liv som stödjer mig! jag vet att mina val i livet inte är de som anses mest respektabla. jag ska inte behöva bli läkare bara för att jag kan och min familj vill. jag ska inte behöva sitta och lyssna på att jag har förstört mitt liv och att jag aldrig kommer lyckas med något. för de kommer jag! vänta och se. den dagen jag står där med allt jag bara kunnat drömma om i handen står du inte vid min sida!

nu tlll de jobbiga. ni som inte känner mig vet inte hur mina familjerelationer ser ut, och varför skulle du? men iaf. jag och min pappa har aldrig direkt haft en relation. och jag tror aldrig jag har hört jag älskar dig från honom, och just nu så tror jag nog inte ens att han gör de. jag har aldrig räckt till, jag gör fel val, jag klär mig inte rätt, jag har fel hobby, jag måste lära mig stå på mig osv. men sanningen är att han känner inte mig! han har ingen som helst aning om vem jag är och vad jag känner. detta p g a att han aldrig har gjort sig ansträningen att lära känna mig. så nu har jag fått nog. nu äre slut. han har sin nya familj, eftrsom jag aldrig verkar bli bra eller "fin" nog åt honom. jag är inte han och jag kommer aldrig vara de.

jag trodde aldrig att de som skulle rädda mig var att kapa banden med en av de personerna i världen som ska älska dig oavsett. för de verkar ju inte gälla min iaf...men nu äre slut. jag tänker inte ta något mer. antingen så finns du där för mig jämt eller inte alls. och förresten så har de tåget redan lämnat perrongen.

kan man bli mer störd?




bilder från igår, nu vill jag ha heeeeeeeeeeelg !

 alltså jag måste ju vara störd? (A) varenda gång jag går någonstans och jag ser någon med svart jacka och vit mössa så hoppar mitt hjärta ett extra slag, och de blir många ggr ska jag säga! alla här verkar ha de ^^ men aldrig äre den jag hoppas på ;) aja, jag är störd och stolt!    

yesterday is gone to soon..

igår var jag med mike och möööös :) så klart skulle kajsa vara med så jag var snabb fram med kameran! fick lite gulliga bilder. båda mina älsklingar i sängen samtdigt, kan de bli bättre?


hoppas jag inte bli ihjälslagen för den här bilden (A) hih

fyfan vilken tråkig dag!

idag har jag bara varit i skolan :) sen gick jag en sväng på friskis och där bestämde jag mig för att inte gå på CAE hard cor practice mellan 15:30-17:00. orkar inte! har massa mer brådskande läxor och provet kommer gå som de går. oavsett om jag vart där eller inte så fick bli inte :) nu ska jag snart käka lite mackor och sen börja plugga :)

snöar idag också!


snöiga bomhus! jag vill ha helg :/

snälla skjut mig?

sitter och pluggar på biologin nu och skiver argument medans mike nöjt ligger och kollar på tv^^ fan vad jag vill byta plats just nu! skönt att biologin snart är över även om man nog bara får VG i betyg. men jag orkar verkligen inte bry mig längre! snälla snälla ge mig roine i naturkunskap :)

bra jessica, bra!

jadu nu har jag så mkt att göra i skolan så jag förtsår inte hur jag har tid med annat! men de kan ju ha något att göra med att jag lägger pluggandet i andra hand, efter saker som är mer roliga (A) lala. men ikv ska jag iaf göra biologiläxan och nu innan jag tar bussen 17:20 så ska jag försöka hinna med lite engelska arbete. Skriva om min film review bland annat och resten blir väl på söndag som enligt tradition!

nu lär jag ta tag i det och mer uppdateringar kommer ikv när jag ska plugga! haha

noll pepp som vanligt ..

jadu jag vet inte när jag kommer ur den här hata dansen i skolan grejen, hade  t o m världens konstigaste dröm om de! alla dansarna blev sura och hanna fick damp och herregud de var en cp dröm^^ och mitt i allt var jag ute vid mike, men inte hos han utan bara där ute i bushen och jaaa herregud de var inte trevligt :P jag har haft mkt konstiga drömmar nu för tin! som den med ídol-robin, mike och alla mina tjejkompisar. låter härligt, men de vare inte! haha.

nu ska jag snart iväg till dansen och dansa :) sen stress till engelska C och sen möta upp mike på bussen hem, så du kan nog förtstå att jag bara vill att tiden ska gå fort just nu!

ikv har jag tvätttid mellan 21-23, men jag och mamma norpade lite tid igår så fick rent de mesta, men med min budget äre tunt i garderoben atm....

värt att tänka på!

hittade denna fina bild på bexx bdb och jag bara måste sno den och blogga om den :) tycker den är helt klockren! vad tycker du ?


god morgon gott folk!

nu sitter jag här i skolans bibliotek och har precis skrivit ut min engelska läxa :) och vet du vad smarta jessica lyckades missa? att jag inte ska skicka mina argument om biologin till mathilda och karl-oskar! men jag har ju kvällen på mig :) så mike lär få en trevlig eftermiddag med mig vid datorn, eller så gör jag de ikv! (A) hihi. brukar bli så, men jag jobbar bäst på kvällen :)

nu ska jag strax dra mig mot svenskan på norrtull och ha bokdisskusion om vår loggbok 3. fyfan va boken suger och jag vill gå och dö för jag har så mycket att göra nu. itne nog med de är de obligatorisk närvaro på en dansföreställning på onsdag kväll. JIPPIE, NOT! :( men får se hur jag löser de.

nu framöver äre iaf massa prov och skit. HJÄLP MIG? :S


de där var tider! haha. och duktig var man åå! vad fan har hänt? xD

ett papper och en timme senare..

ja nu har jag äntligen skrivit färdigt min Translate-assignment, till engelskan imorgon :) skönt jävligt skönt eftersom jag måste säga att den blev helt okej, men inte helt bra. de får duga för den gär ggn iaf. Skulle översätta en svensk text, på ett a4, om Miami som innehöll massa konstiga uttryck och så. nu är iaf allt man kan göra att vänta och se hur Jessika tycker om den :) hon är helt klart den bästa engelska lärare jag har haft.

nu ska jag alldeles snart ta och lägga ut lite bilder på bdb, ta mig en sväng ner till bastun och duscha (vår nya dushckabin kommer inte förens på onsdag) och sen ska jag tvätta :) ska tvätta de nya sängkläderna jag köpt så nu blir min säng helvit med massa kuddar, mys eller vad? :D




jag ska köpa mig en iphone sen när jag fyller år tänkte jag, någon som vet om den är bra?

åh fyfan va skönt!

nu har jag och mamma äntligen fixat allt :) jag har rensat och fixat om i alla mina lådor, satt ihop hennes garderob och totalt rensat klädkammaren, eller tog ut allt och fixade de så allt fick plats :) jävlar vad man hinner med på en söndag om man bara vill! och nyss gick vi med 2 lass sopor :) sköööööönt.

och jag är så jävla nöjd med mina nya kuddar så man kan sitta skönt, två stycken! och tydligen så kan man köpa något så inte min säng glider ut hela tiden! så mike ska få följa med mig och visa va de är så fort jag får pengar så blire ett par sånna kan jag lova!




imorn blire provmyyys, för ikv äre bara jag och mitt svenskapapper som ska översättas :(

min dag?

ja idag äre inte så mkt som ska göras, eller jo men inget jag vill göra^^ ska bl a hjälpa mamma sätta ihop sin nya garderob, och borden :) sen ska jag översätta ett helt a4 med text, till engelska! hur fan ska de gå ? och sen lär jag läsa ytterligare 50sidor i loggboken ikv som jag glömt den här veckan igen......

ska väl hoppas på att jag får tag på mike något idag också :) sista dagen med kompis idag och jag har noll kronor på mobilen och noll kronor på att fylla på med^^ så grattis till mig!

ja, så var man nere på 0 då ^^

idag var jag och mamma ut till valbo och shoppade lite till hemmet :) fick nya sängkläder också! TAAAACK :) eftersom jysk öppnat där ute kostade dom 100kr/set, ist för 299kr/set så värsta fyndet ;) samma modell som de gråa jag har, kronoborg fast de är helvita :)

jag själv köpte även, för mina sista pengar ska jag tillägga, två par tjocka kuddar för 25kr/st ist för 99kr/st och två vita kronoborgsörngott, så nu äre myspys i min säng! kan man äntligen ligga och kolla på tv skönt!



ica maxxxxxi

snart ska jag skynda mig och fixa i linserna och snabbduscha och sen bär de av till ica maxxxxxi med matilda :) ska köpa massa godis till ikv och kanske höra om jobb? vi får se :)


home sweet home

njaa, sweeet vettefan, men hemma. nog om de hörredu. igår kollade jag och mike på max payne, han har tjatat om den och åter igen visar de sig att hans filmsmak är lika med 0, kanske - om de går, men jag tycker om han så jävla mkt ändå hörreni ;) haha. sen kollade vi på mitt val mamma mia :D men vi hann bara halva innan vi var för trötta och jag mådde jätteilla. usch usch.

'
skitdålig film som ALDRIG verkade ta slut :P

mitt ute i ingenstans.

ja. som du kanske förstår så sitter jag nu ute hos mike ;) vi har precis käkat kinamat. asia garden tror jag stället hette, rågott! fan vad jag älskar friterad kyckling. Snart blire cola och skruvar, muuuuums!

myskajsa!

nu kom jag nyss hem :) bella meddelade att vi inte hade nån dans idag, komptid, så jag och V tog oss en pizza på stan och sen kollade vi lite på h&m. efter de gick jag på friskis och sprang lite och sen så strechade jag! så jääävla mkt vigare börjar jag bli nu , tack och lov! :)

när jag kom hem i spöregnet väntade en mysig kajsa på min säng och ville gosa, känns som jag inte gjort de på föralltid så nu har vi gosat en stund och jag försökte knäppa kort på sötbollen min men ligga still är inte hennes starka sida at times :P här är lite bilder iaf ;)



 

min älskling<3

knodd?

idag på mattelektionen så var de bara jag och vanessa i vår grupp ^^ eftersom teater hade teater ist, för matteprovet gick på teterlektionen,. men men . där satt jag och vanessa helt själv mitt i klassrummet, men tack och lov var lektionen bvara 20 minuter iaf :)

workout day

nu bär de snart av till matten, sen lunch och sen dans. usch usch. tur brukar fredagslektionerna vara de roligaste i veckan, men man vet ju aldrig. vi brukar ju få göra ganska sjuka grejer som jag itne förstår någon nytta av. jag och vanessa ska nog prata med hanna lite snart. jag måste de om jag ens ska orka gå dit. i vår blire fan disco eller house på fritiden annars kommer jag bli tjock och tråkig! och de vill iaf inte jag! haha. wish me luck ;)


idag efter gymmet ska jag stretcha som faaaaaaaan.

you think you're hot, but i'm sorry your not ;)

haha, jaa lite kaxig rubrik kanske, men jag diggar en viss låt just nu för jag skulle kunna skrivit en typ^^ men då hade jag ju varit rik och de vet vi ju alla att man inte är atm. känns som en redig nedräkning till den 25:e och mest den sista! kom nuuuuu. måste ju köpa mikes julklappar och de kommer ta mig minst hela månaden att bli nöjd om jag ens lyckas alls!

nu sitter jag här och kollar lite med Vanessa :) har precis kommit från biologin. hamnade i grupp med mathilda och karl-oskar och vi ska läsa om teorin om att liv uppstod från rymdstoft. vi har precis börjat med evolutionsteorier om du inte förstod de. ganska intressant men stressigt som fan med bara två lektioner i veckan :/ så aja.

red is hot ;)

ja nu har jag precis packat mina väskor tills imorgon, japp du läste rätt, väskooor! plural. en till skolan och en till kvällen :) ska iväg och sova hos mike och jag kan bara inte packa lite så (A)

imorgon äre skola först och sen ska jag iväg och gymma en snabbis :) sen ska jag snabbt hem, blåsa mitt hår, byta väska och så äre bussfärd ut till mike. borde nog fylla på ipoden eller jag tar fan med marie claire tidningen! tar ju300 år att ta sig ut till bushen, haha. men de äre såååååå värt! :)

nu har jag precis målat mina naglar röda, sexigt värre ;) känns skönt att äntligen ha fixat dom. fyfan hur de såg ut tidigare^^ de ska vi inte ens tala om..



vad skulle man göra utan h&m?

<3

gud vad jag vill dansa...
bara dansa, då alla problem försvinner och inget annat en just då existerar. 
då bara jag och musiken finns och inget annat kan störa.
då jag får vara mig själv utan någon som ser.
då kan jag vara så lycklig som jag bara kan och känna hela min kropp fyllas av lycka.
lycka som för den stunden är allt jag kan tänka på.
allt jag känner.

fan vad jag behöver de igen.. :/
dans i mitt hjärta föralltid <3

gud vad jag saknar att bara DANSA!

ja de är möjligt att sakna något man har i skolan nästan 8 timmar på vecka. :/ jag saknar att BARA dansa! inge teknik. jag vill inte stå och vrida mina fötter i 1 timme varje dag, jag vill inte göra samma tråkiga cirkulationsövningar varje dag som endå inte gör mig uppvärmd och jag vill verkligen inte ligga och rulla på golvet i 40 minuter! jag är så jävla less just nu!

jag vill bara dansa! äre för mkt begärt, jag älskar att dansa och nu har jag inte fått gjort de på ett halv år. ordentligt alltså. herrregud!


shit vad jag behöver få dansa just nu!

sega eller vad?

alltså jag skrev in till CSN-kortets kundtjänst för en vecka sen nu! och jag har fortfarande inte fått svar än. helt cp eftersom kundtjänster ska vara snabba och de brukar ju ta ca nån dag bara på vilken kundtjänst som helst. har du varit med om en ruggigt seg kundtjänst eller kanske CSNs?



och ärligt nu, inte fan äre nå bra rabatter heller! xD

nää nu kommer paniken :S

nu känner jag verkligen panik! jag kommer aldrig klara genteknik delen på biologiprovet och jag vet inte vad jag ska göra. där rök mitt 20.0 kan man ju luuuungt säga! fan fan fan!


känns som att de där blir mitt betyg på provet. en fet jävla stupid stämpel!

världens bästa..

såg ett litet inlägg på jossans blogg som jag måste säga inte är sant ;) tycker jag eftersom jag har världens bästa! hihi <3

avsnitts kväll ;)

idag efter att jag har käkat hos mormor ska jag och matilda kolla på de nya gossip girl avsnittet, de nya OTH och 2 nya The hills <3 kan de bli mkt bättre än så ?





done!

nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skrivit ut mitt cv och kopierat de :) 40 stycken tänker jag dela ut^^ förhoppningsvis så får man nått på de iaf :D

snart ska jag och matilda till matsalen och sen ska jag plugga biologi. tog mig en sovmorgon imorse och orkar inte yogan nu heller. känner absolut noll lust att dansa nu för tiden och jag känner att jag måste få en paus idag för att hinna plugga mer för den delen också :)

balettfrisyrer!

på baletten i tisdags så lärde maggie oss att göra fina frisyrer till uppvisningar och så :) blev supersnyggt och var superenkelt! eftersom jag och vanessa har längst hår fick vi de fina frisyrerna ;)


den här frisyren ska jag lätt ha på nyår! med 20-tas lugg och sotade ögon, såklart även min rosa klänning med matchande väska och skor! hur snygg får de bli?



min fina bulle. mkt lämplig för danslektioner men även på dans såklart :D

sauuuuuna <3

jadu jag  har aldrig gillat bastu förr, men sen jag flyttade hit till en nyrenoverad bastu tillgägnlig varje dag så älskar jag de! superbra för min hud också tror jag faktiskt :) ska alldeles strax ner och sätta på den medans mike sover vidare. har den mellan 20.00-21.30 idag. lär ju välja bikini också ;) okej, men ska vara naken i en bastu men de är vinter och enda chansen att använda de fina bikinisarna man har så då tänker jag göra de !

efter vi kommit in igen ska jag få bli förhörd på biologin och senare ikv så tänker jag göra genteknik grejerna bäst jag kan och jag tänker skippa yogan imorgon och sätta mig och plugga de sista. + att jag hatar yoga ^^ haha.


dagens update!

jag vet att jag typ inte har uppdaterat alls idag men har haft fullt upp :)

började med skolan och yoga på idrotten :) duktig kajsa var måste jag säga! sen så har Vanessa lärt mig mer på disco dansen och jag börjar se mindre cp ut ^^ men fortfarande långt från bra. eftersom de är min första gg så är jag ursäktad litegranna ;)

efter det så tog jag och vanessa oss hem till mig och pluggade biologi och käkde hallonsorbet! som jag är helt hoooked on! :D de absolut godaste som finns., ska fan fråga ica+ om dom inte kan beställa in en kartong till mig eller så åker jag och köper upp 10 stycken när jag får lön (A) för nu lär jag lägga av med värsta onyttigheterna om jag inte vill ligga i tandläkarstolen hela tiden :P




kravmärkt, mjölkfri & fettfri. kan de bli bättre? ;)

töntigare får man leta efter, hihi (A)

jadu just nu läser du bloggen för världens största tönt gällande tandläkaren. fan fan faaaan vad jag hatar de! fick reda på att jag hade ett hål :/ bajs! så var tvungen att laga. dryg som jag är så skulle jag promt inte ha bedövning så jag låg där och pina mig, sen efter en stund fick jag sån panik att jag storböla och blev hysterisk som jag blir. panikångest typ^^ så till slut så övertyga dom mig om bedövning och sen gick de bra :) eller jag känner ju inte halva käken och jag tycker de är jätteläskigt! är superhunrig också!



nya avsnitt! :)

nu hare kommit ut nya avsnitt av OTH, Gossip Girl & The Hills! hallelulja <3


du har väl inte missat att jag är helt galen i The hills?

CV

nu har jag precis skrivit färdigt mitt cv :) nu ska jag bara få fram ett bra personligt brev och sen gå ut med allt. mitt blir ju 4 sidor, med CV, brev, Betyg och rekommendaition från Call-up :) hoppas hoppas att jag får något (A) håll tummarna för mig!

idag å stan var jag tvungen att gå tillbaka till skolan för jag mådde så jävla dåligt över att ha så mkt att köpa men inget att betala de med! fyfan vad jag inte passar att inte ha pengar i plånboken. usch usch.

förlåt för de dåliga uppdateringarna idag men jag har inte haft en speciellt bra dag och jag orkar verkligen inte böra plugga. kan de bli värre?


ny bloggdesign!

japp här är min nya bloggdesign :) kände att de var dags för något nytt här och de här är resultatet!

vad tycker du ?

I can't...


I can't stop the rain from falling,
I'm drowning in this tears.

nu är jag så jävla less...

tack och lov för mina pinglor. de är allt jag säger. fikade med Vanessa och Matilda idag , vet att min budget inte klarar de men jag lovar att jag tog de billigaste och drack vatten ;) så tattarfika, men fika never the less:)

På lördag ska jag och matilda först på HSM3 och sen ska vanessa och vi åka hem till matilda och ha tjejkväll! de ska bli så sjuuukt kul, och MKT MKT välbehövligt! finns de något bättre än tjejkväll med bästa tjejkompisarna? nääe de finns nog inte de! :)

någon mer än jag som blir jätteless på saker som ställs in i sista minuten?

to cool for school!

närå, men nu har jag haft håltimme, ska alldeles strax och ha matte med matilda och gabriel bland annat :) sen ska jag hem och skriva CV och hinna plugga på biologin! ska du också skriva cv? se till att få några rekommendationer och gör ditt snygga cv på www.cv-online.se! '

hur vacker får man vara? :O

hittade massa bilder på lindsay lohan i nya nummret av Harper's Bazar, och ja tycker fan hon är den vackraste människan som finns! ge mig lite lindsay!




tappert försök? knappast! xD



hitade precis en underlhållande bild på kamernan^^ mitt och mikes försök att bli nyttiga, ja man kan ju lungt säga att de höll sådär en dag^^ och då satt vi godissugna som små judar! haha.

Perspektiv på historia...

ja nu sitter jag här, innan matilda kommer lite senare tror jag, och pluggar historia :) tittade mig för i kalendern nu och såg att alla instuderingsfrågorna till historia provet ska vara klara imorn. men nu har jag gjort lite mer än hälften och jag känner att jag måste plugga biologi ist! :/ hur faaan ska jag hinna? ska sätta mig i bibblan imorn under min håltimme och tvinga mig att plugga biologi tror jag. och sen fortsätta hemma tills mike kommer på kvällen :) sen igen innan mike slutar jobba på onsdagen så jag hoppas jag kommer hinna. annars får han hjälpa mig och förhöra mig ;) stackarn!


eller hur ser min historiebok inbjudande ut? eller inte ^^

justja ! (A)

nu ska jag alldeles strax ut på prommis med matilda fick jag precis reda på :) haha. fick mess av matilda, tack och lov för jag hade helt glömt de! men de ska bli sköööönt, lär man köra typ varje dag nu och på onsdag ska jag nog iväg på friskis och svettis med erika! :) klockan halv 8 tror jag de var, så en timme. ska ju vara med mike men han kan säkert vilja sova en timme extra där om jag åker iväg :) skulle jag verkligen vilja! så får smöra in mig lite hos han där (A) hihi


gamla bilder jag vet (A) men är sämst på att ta nya!

HSM 3

näe jag har tyvärr inte sett den än :( men på lördag på lördag! då ska jag och matilda gå på den och sen mysa efteråt med fika(?) om vi har råd och sen en härlig lång promenad och kanske övernattning! :) ska bli superkul.

har därför nu tagit fram alla låtarna, så jag ska kunna dom och sitter och lyssnar igenom nu :)


myspyyyys

nu kom jag nyss hem från mormor och morfar :) käkade lite grubb och äppelkaka! mums. sen så satt jag och mormor och pratade lite innan morfar skjutsade hem mig och nu ska jag förhoppningsvis ta mig i kragen och plugga lite vilket jag desperat behöver kan jag meddela! biologiprov på fredag blev jag påmind om idag! fan vad glömsk jag är! tror jag är i ett sånt extas ibland att jag inte vet vad jag ska göra ;)



fika med erika var myspys. saknat dig enormt gumman <3

fikaaaaa!

nu ska jag snart iväg och möta upp erika för en fika på wayne's eller vad de nu blir :) så mysigt där uppe så, speciellt om man ska prata och mysa :D haha. som man brukar när man fikar så vet inte varför jag ens la till de där ^^

ska ju öppna ett nytt wayne's, större!, i gamla frisörskolans lokaler! kommer nog bli riktigt häftigt :)


låt den rätte komma in

för några dagar sen så såg jag och mike på låt den rätte komma in :) den var helt ok men alltså konstig och inte alls läskig eller thriller för fem öre! BARA KONSTIG! boken är säkert mkt bättre.


we rock!

idag har jag börjat lyssna sönder soundtracket till Camp rock och ska fixa hem till HSM3 också, så jag kan låtarna när jag och matilda ska på bio på lördag :) mkt roligare då.

nu ska jag alldeles strax in till stan, köpa mig en hamburgare och sen hinna skriva ut lite engelska grejer innan jag går till dansen :P kommer bli pressat så jag tänkte åka nu om 20 minuter. först ska jag ladda in musik i ipoden, annars dör jag om jag tvingas vänta på att lyssna på musiken tills jag kommer hem :)

efter skolan ska jag möta upp erika för fika klockan 5 :) smooooothie för mig ;) och sen ska jag hem till mormor och käka, eftersom jag inte kunde komma och fira henne igår. men de blir bra hon och jag vilket jag är glad över, älskar min mormor <3

ja men skönt med sovmorron då ;)

imorse så ringde Christian och sa att vi inte hade nån svenska så jag börjar nu ist klockan 12:30 :) fan va skönt! eftersom jag redan är uppe så jag ringde hit matilda och vi kollar nu på top model, sen så blire såklart OTH!

när skolan börjar äre först dans och sen direkt engelska C, som jag tack och lov gjort läxan för iaf ;) så kommer nog gå bra även  om de såklart blir lite stressigt nog alltid ^^



70 sidor på 10 minuter?

haha, ja min kära matilda påminde mig om att vi har loggbok till imorgon, som jag inte börjat på! :S bara sådär 70 sidor och om 10 minuter kommer mike :/ kanske får läsa när han sover, hihi. men står specifika sidorpå frågorna så får fuskläsa atm (A) har ju engelskaboken, skitmkt kvar och ska vara färdig om en månad då CAE provet är! jag ångrar mig så oc jag är så jääävla nervös! men man lär ju prova :) min faster sa att de inte var så svårt och den 17 november så ska jag ändå på hard core training och göra prov-prov^^  är några delar av ett gammalt så får se hur de går :)


världens officiellt tråkigaste dag?

jadu, nu är jag så ruggigt trött på den här dagen. jag har inte gjort någonting. bara suttit hemma på arslet och känner mig tjock som en kossa. nu har jag jobbat sen klockan fyra och har drygt 2 timmar kvar. tror fan jag ska sluta, eftersom de här jobbet verkligen inte är för mig! inget jag trivs med och snart äre jul så pengarna kan jag nog överleva utan tills jag fyller om jag kämpar lite :) får se får se.

efter de här ska jag hem och panta mina flaskor^^ får jag mig en liten promenad, ska kolla om matilda vill ut och gå och annars så tar jag cykeln :) fick precis bekräftat av flickan att de är promenad på g ;) så blir mkt gnäll och efteråt välförtjänt tårta! muuuums. känner jag att jag behöver efter den här dagen och imorgon äre längsta dagen ever i skolan. aja, nu när jag blir själv sen så hinner jag kanske klart med loggboken som jag inte börjat på och engelskan är ju redan gjord. usch vad jag hatar att sova själv..

this is me


jävla tattare!

jag och mamma fick precis en tjej som plingade på vår dörr och frågade om den röda forden var våran, och de är de ju. det visar sig att de är nå jävla ungjävlar som har slagit in bakrutan och sen försökt tjuvstarta bilden och i deras misslyckade försök haft sönder rattlåset :/ så nu har vi spenderat nån timme med att sprärra mammas mobil som låg i bilen och gjort en polisanmälan... jävla tattare!

kan man inte lyckas tjuvstarta en bil man försöker sno så ska man fan inte ens försöka! jävla patetiska ungjävlar som troligen inte ens kan köra en bil, för oddsen att de är äldre än moppeungjävlar är ju små här i bomhus.

söndag igen

nu vare söndag igen och helgen är snart slut :( men ju fortare tiden går, destu fortare kommer ju jullovet och nyår :) och närmare min 18 års dag. man ska ju alltid se livet från den ljusa sidan, haha :D

just nu sitter jag och glor på tv, har kollat lite på EMA' och på camp rock, lite töntig men den duger och jag tycker musiken är riktigt bra! hur töntigt de än låter ;) haha.  ska bara vara hemma idag, förens jag börjar jobba klockan 16.00 till 21:00.

ska alldeles strax ta och fixa mig och gå till ica och panta alla miljarder coca cola flaskor som står här nu, kommer nog bli lite godis känner jag på mig ;)


till något bättre!

ja nu vet jag att de blir massa djupa inlägg och om du inte orkar läsa så förstår jag totalt, haha. spana in imorgon igen och läs om nå roligare ;) men ajja.

jag känner verkligen att jag är glad att 2008 närmar sig sitt slut. de här året har gett mig så mkt dåligt och så mkt bra! jag tror jag haft mer tårar och mer drama de här året än någonsin förr, men en sak de har bärt med sig är känslor. någon jag desperat saknade förut. de här året började på värsta tänkbara sett för mig, och vid min födelsedag 2 månader in på året var jag helt vilse och mådde piss. till sommaren, som om de inte kunde bli värre trodde jag, så blev de det. '

jag var i sånt desperat behov av att hitta mig själv, och göra de nu, att jag valde att umgås med folk människora, eller jag ska nog säga människa. jag valde att låta folk trycka ner mig för jag trodde att jag behöver bli mer känslig och mer ja snäll helt enkelt. när jag inte trivdes med de och äntligen fick mod till mig att bryta mig ur något som varit jobbigt under en lång tid och slänga mig ut utan skyddsnät igen kändes de äntligen bättre..

även om jag mådde bättre, hade jag fortfarande inte hittat mig själv. jag tror aldrig jag har haft en klar bild av vad jag vill göra p g a av allas andra tankar och åsikter. jag har aldrig varit någon som tagit åt mig av folks åsikter, men jag har nog gjort de omedvetet. jag känner äntligen att jag har funnit  rätt personer i mitt liv. människor som får mig att må bra och människor som har fått mig att bli en bättre människa!

jag tror mig ha hittat anledningen till varför jag har så mkt känslor just nu. jag har äntligen börjat tillåta mig själv att känna saker. börjat lita på folk även om de känns jobbigt ibland, men mestadels känns de helt fantastiskt! alla mina gamla känslor som jag hållt instängda bubblar upp till ytan och jag kan äntligen bearbeta vissa och känna att jag börjar komma in i rollen som mig själv.

jag känner mig inte längre stressad. jag känner mig mer och mer hel för varje dag som går, och jag har vissa personer att tacka. ni vet vilka ni är och ni är mitt allt :) <3

jag finns

jadu, jag vet inte varför jag egentligen bloggar just nu :/ känner väl att jag vill de av någon anledning men inte vet vad jag ska skriva...

idag har varit en cpig/dålig/underbar dag! hur alla de tre kan gå ihop vill jag inte ens försök förstå. men sånt är livet. jag förstår att livet inte ska vara lätt, då skulle de inte vara kul att leva de. men någon måtta måste de ju finnas?
man kan inte avfärda allt med att livet är hårt eller gilla läget, även om jag ofta gör de själv. men de är inte så jag känner. visst får man acceptera vissa saker, saker man inte kan ändra på är bara att gllla läget, men med människor som tycker om dig för den du är bakom dig, så kommer man ta sig igenom allt de där onda, även om de inte går på en dag som man kanske skulle vilja. det värsta som finns är iaf att stå där hjälplös och känna att man inte har någon. been there done that.

jag finns här.

danskarriär på g?

haha, njaa inte som du kasnke tror ^^ min pappa frågade mig idag om jag och några danskompisar skulle vilja dansa på min syrras kusins födelsedagsparty för typ 60 småtjejer ^^ haha, men pengar är ju pengar? så jag ska höra med vanessa och bella och vänta på att hon ringer mig :) hoppas de går  vägar för pengar vill man ju alltid ha och dansa är superroligt! får la bli nå hip hop kanske, bella hjälp? haha. inte direkt gävle teatern men alla måste vi börja nånstans eller hur? :)


fever dansen 22 maj.

hur kär får man bli?

jadu, nu har mike precis åkt hem. :( alltid lika tråkigt! oh jag har precis tvättat fädigt, mkt mkt skönt ! och nu såg jag att mina nya sängkläder inte var sådär missfärgade så nu är jag hyperglad! :) ska byta dom så fort jag orkat stryka dom :/ tar ju alltid 98573745 år... känns som världens fredag, då jag ska ska spendera min kväll med att blogga, stryka, hänga upp tvätten och sen sova. herregud vilken spännande lördag jessica har idag! men livet kan inte alltid vara roligt ;)
nu längtar jag bara tills imornkväll så mike kommer igen (A) haha. så supertöntig är jag, men de skiter jag i ska du veta ;) sådeså!

midddag med släkten ;)

jadu,härrejösses! klockan 5 ska vi iväg och käka tacos hos min farmor med farmor och farfar såklart, pappa, saga, thea, mina 4 kusiner och min farbror :) pappas fru och min faster har tjejmiddag hos pappa så alla ska till farmor och då vlle farmor att jag skulle komma och käka, så jag släpar med mig mike så ska vi dit om ett tag. stackarn ;)

ääh, varför inte ta hela tjocka släkten på en gång? ;)

(det går inte att ladda upp bilder för mig om ni undrar varför jag inte har bilder)

svackan som hette duga!

jag har kommti på varför jag inte ätit på sistonde och varför jag ständigt är ledsen typ :/ jag har kommit in i en rejäl svacka. i familjen och i skolan. och när de går fel går allt fel! kan jag inte kontrollera skolan, då har jag inget att kontrollera, kan jag inte göra bra ifrån mig i skolan, då är jag inget...

därför med maten och med annat, nä jag skär mig inte direkt^^ haha. sånt är töntigt och omoget men alltså jag begränsar min mat för de är något jag kan kontrollera. jag begränsar mina känslor för folk, för jag kan! inte för att jag vill.

vafan är de för fel ?

nej :O stereon!

ja idag när vi klev av bussen i sätra, jag, vanessa, bella och hanna så glömde hanna stereon vi skulle ha under sätet på bussen :P haha., så hon fick springa till sätra centrum och vi fick ringa runt till nummerupplysning och sen till x-trafik för att fösöka få chauffören att kolla om den var kvar, och de var den som tur va :) så hanna hämtade upp den när bussen vänt och vi kunde bege oss till läkerol. personalingången, lyyyyyx.

vilken bajsig dag! :(

idag har inte varit min dag kan man väl säga. matteprovet gick bajs, läkerol grejen var supertråkig och de är så jääävöa kallt ute! vet att de är nå mer som är drygt idag men men, matteprovet fick mig att vilja gå och dö!

nu har mike och jag åkt hem och han är nu på ICA och handlar lite gott :) typ cola <3333 jag har blivit cola beroende, bajs jessica! sen ska vi kolla på idol och sen film, och jag har laddat ner max payne som jag vet att han vill se ;) mitt fina sätt att vara romantisk. what you see is what you get!

efter provet gick jag och Vanessa och käkade på nian :) pizza, usch vad jag är onyttig (A)


nian.

fan vilken snabbis ;)

.... de blir nu på morgonen! tro inget annat härredu ;) haha. nu ska jag om 1 minut gå till bussen och åka in till skolan :) ska fixa klart DNA analysen och sen ska vi ha matteprov efter lunch :/ får se hur de kommer gå . inget mer jag kan göra nu iaf. sen ska jag och vanessa iväg och käka pizza innan vi möter upp bella och rebecca och hanna vid bussen. Då bär de av till läkerol arena.

efter det ska jag åka hem och mike kommer och möter upp mig i stan .:) och jag vill redan nu hem så fort som möjligt, men ett antal timmar kvar då :(

wish me luck!


nääe nu blire pluggs!

nu ska jag snart dra mig och plugga tänkte jag :) sitter här brevid en mkt trött sovande mike, som jag tänkte bjuda på en extra halvtimmes sömn om jag känner mig snäll, hihi. men nu ska jag iaf dra mig och plugga matte, ska försöka uppdatera så mkt jag kan imorgon i skolan och så! annars direkt jag kommer hem!



tänka sig att nu kan jag och vanessa delning med faktorisering, faktorisering med konjuatregeln och fullständiga andragrads ekvatrioner med pq formeln :) som jag btw kan utantill nu! onödigt vettande eller vad! ^^

läkerol?

imorgon ska vi dansa i entrén på läkerol arena innan isshowen :) check it out!



ska dansa med bella, rebecca och den här pinglan, som jag även ska dela pizza med imorgon, mums påre!

skoj i bibblan, jo jag är seriös!

idag satt jag, vanessa och matilda i bibblan i två timmar och knoddade, eller okej skojade halva tiden och pluggade halva tiden! så de kan man säga är klockrent! :) duktigt av oss flickor. blev lite skoj med mobilen som jag tänkte bjuda på ;)

       

tänka sig!

kan du tänka dig att min torsdag faktiskt varit ganska rolig ändå ? :) har varit i skolan som vanligt, och jag och vanessa pluggade matte medans matilda gjorde sin engelska och nu kan jag matten! mitt liv är räddat! THANK GOD! :)

fick börja med DNA analysen idag på biologin, de dög och jag klarade de galant trots en skakande hand :P och efter skolan så gick jag och hämtade upp mike i butiken och sen åkte vi hem till mig :) vart en sväng till ica också, och bara för att han är så gullig så har jag ätit mitt första mål mat på 4 dagar. ganska skönt faktiskt :)

imorn behövs mkt energi!

Vanessa + Jessica + Matilda = <3
hihi

god morgon gott folk :)

idag äre en lång dag som varej torsdag :) och efter skolan ska jag gå förbi punkt26 och hämta upp mike sen ska vi hem till mig :) äntligen kan man ju säga ;) haha. massa dans idag också, blir planering inför imorgon! ska försöka uppdatera när jag kommer hem en snabbis också såklrt!

dansa i entrén på läkerol arena runt 17:30 till något :) före isshowen, äru där check it out! :)

någon som ska med?

nä nu vill jag bara släppa allt och dra! någon mer som hänkar på ?


okej, glöm de jag precis skrev ^^

nu ska de alldeles snart komma ett sånt där drygt inlägg som du säkert inte orkar läsa, men vet du vad? de skit jag i :D för nu måste jag ventilera och då får du lida :D men vill du inte läsa så bläddra vidare :) annars är du mkt välkommen att läsa och slänga in en kommentar om du känner igen dig! eller annars också såklart.

just nu känner jag bara press. press på att prestera enligt förväntningar. nu vet jag att vissa av er tycker jag är jättetöntig och gud va synd de är om dig för att du får bra betyg. men alltså de är inte alltid så lätt. jag skulle mörda för att få de vissa andra har. föräldrar och mor/far föräldrar som är superstolta över ett vg, eller att själv kunna låta mig vara stolt över ett vg :/ och ändå kan jag inte vara de. jag vill göra vad jag vill i livet, med min familjs stöd. men de är ju tyvärr för mkt begärt! och bara för att pointera, så måste man inte bli läkare bara för att man har möjligheten eller kan. för att göra något måste en hjärta och själ vara i de. och oavsett vad folk säger så är mitt hjärta i de jag vill göra i mitt liv, oavsett om man måste ha bra betyg för de eller inte! min lycka kan inte mätas i betyg, som den nu tycks göras .... och jag kan själv inte stoppa de. gud vad jag bara skulle vilja glida genom livet och vara helt nöjd. mvg eller inte .... så jag hoppas att några av er där ute har insett att bara för att man har lätt i skolan, betyder inte de att de är lätt ändå.

jag vet lång text (A) men jag hoppas du orkar läsa :)

okej, nu är jag officiellt körd! :S

ja nu har man ju försökt att sitta och plugga mer matte, men ju mer jag gör, destu mer märker jag att jag måste slipa på massa saker och då blir jag så arg och nervös att jag inte kan göra något alls! jag är snart helt tårögd för jag är så arg och rädd på samma gång! fyfaaan. där ryker mina betyg, vafan valde man inte en normal linje för? :(


är jag cp? :O

alltså nu vet jag inte vad de är för fel på mig! jag har bara ätit mat en gång nu på 3 dygn :/ och jag vill inte ens äta nu... blir inte hunrig eller nå! usch. någon mer som får så ?

matte :(

nu har jag pluggat lite matte, okej samtidigt som jag har haft tvn på men jag har jobbat ganska mkt med faktorisering. så nu kan jag de mesta, men inte en grej :/ måste försöka lösa de lite senare. ska dra efter grey's för jag orkar inte nu. fattar inte heller pq formeln :/ får inte ihop de . måste kolla mer på de å. sen såg jag att jag måste göra massa historiefrågor och läsa labbrapporten till imorn :( men jag gör de sen, pluggar bäst på kvällen/natten faktiskt :) precis innan sängs, jag väntar ju ändå på att få höra hur de gick för mike senare så :)

nu ska jag nog kolla på ett till gossip girl avsnitt :) love it ;)


dagens inköp!


ett svart + ett vitt linne från JC, 199kr
Långt svart linne, Gina Tricot, 99kr

är man kung eller?

njaa inte direkt :) men nu efter solningen, som tog jävligt mkt utan att bränna mig totalt, känner jag att jag måste ta upp min solkarriär igen! man måste ju hålla jämna steg med mike som ständigt är brun och jag är så jävla avundsjuk! så nu startar jag den igen , bara några meter från mitt hus ;) wish me luck!

nu ska jag börja ta tag i matten, som jag inte vill egentligen :/ men imorgon vill jag spendera varje sekund med mike och även hinna öva lite på danserna till läkerol på fredag :S shiiiiet! :)

nu har jag försökt gjort flätor som ska torka och hålla över natten, inte ett mästerverk men vafan^^ och måste färga håret igen snart också ser jag :/ fan jag har inte råd förens den 25:e :(


rumpa?

nä nu ska jag ta min rumpa ur sängen och gå och sola :) på tal om rumpa, idag i matsalen satt vi och diskuterade om att de finns inte ett enda fint eller snyggt ord för de i svenskan, röv, rumpa eller kanske stjärt? allt är lika fult xD skärpning sverige!

när jag kommer in blire en varm lång dusch, tvinga mig att plugga matte och vänta på mikes samtal för att höra hur de gått för han idag :) håller tummarna! (Y)



nu vänder jag mig till er!

Jag vet inte vilken design jag ska ha på min blogg :/ hjälp mig? :)







finally at home!

och utan att ha gått på gymmet (A) men jag räknade inte med ett muskelpass på idrotten som gjort att jag har sjukt ont på baksidan av låren och jag vill inte göra de värre. har ju danspass + yoga imorgon så :) och dans slår idrott. Fick veta att jag fick MVG på egna idrottslektionen jag hade med matilda :) naturliga ledare sa hon :D tycker jag skulle bli friskis och svettis ledare :P haha, vilket jag gärna skulle om jag hade orken och konditionen för de, men de är lika med noll på dom dära kan jag lova!

nu ska jag kolla på ugly betty och senare desperate som jag missade igår :) sen äre solning när mamma kommer hem och sen ska jag ta mig och plugga mattte till provet på fredag och sen på kvällen ska vi dansa i entren på läkerol arena! check it out ;)


dagens


Hårband, BikBok 69kr
Kofta, Gina Tricot 199kr
Linne, Vero Mode 199kr
Jeans, Diesel 1199kr
Uggs, Skohuset 149kr

inte äta period?

någon mer än jag som kommer in i små perioder på dagar eller veckor då de blir svårt att äta mat? alltså, visst jag kan äta mat men jag blir inte hunrig och jag mår illa av tanken på att äta mat? så har jag haft nu i typ 3 dagar :/ så har käkat typ bara frukt och nån godis, och jag är inte ens hunrig :/ vettefan vad de är för fel på mig! men jag får såhär ibland att jag bara får i mig frukt, börjar alltid med att jag inte kan äta frukost! vilket är drygt eftersom jag älskar frukost (A)

så idag har jag käkat smoothies som jag sa förr och köpt upp ett lager frukt så imorgon på morronen blire apelsin, äpple och banan :) ska även gå och träna efter idrotten. 5 km på trampmaskinen igen säger jag bara., btw, hur tränar man bort ryggfett? ^^


invigning av ..

idag vare invigning av min nya höst/vinter jacka! :) även mitt favorithårband, som jag fick mkt komplimanger för! tack till alla er. nu ska jag alldeles strax ta kort på allting jag köpte idag :) köpte ett svart och ett vitt baslinne från JC, två för 199kr och sen när jag kommer hem har mamma köpt ett svart linne från gina tricot och en mörkröd cardigan från gina tricot också. så nu har jag lite mer i garderoben iaf, men nu ska man ju leva på 300kr i en månad igen då! när fan ska man komma ikapp?


Jacka, Ellos 499kr
Hårband, Bik Bok 69.50kr
Jeans, Diesel 1199kr
Skor, Din Sko 349kr
Benvärmare, Gina Tricot 79kr

ny bloggdesign!

ja, nu har jag fått en ny bloggdesign :) har ändrat bakgrund och färg på hela skiten :) vet inte om jag gillar de mer än den gamla :/ men nu ska jag prova den här i ett tag :) funderar annars på e grå design, ganska cool men den här kändes med kraftfull! nu vill jag bara ha en supersnygg header, som är lite mer avancerad ^^ även om jag gillar den jag har :) inget illa sagt om den. less is more!




smoothie forever and ever! <3

okej, jag är från och med nu helt förälskad och gift med smoothie! alltså jag har ju alltid gillat de om du inte visste de, men nu har jag smakat två nya idag från tropicana :) min favorit är banan och jordgubb för den är lagom söt och inte så himla tjock i konsistensen. den ser dock ut som jag vet inte vad xD men god som satan! den rekommenderar jag starkt!

Nu ska jag snart återvända till engelskan med de andra :) men just nu har jag ju egentligen håltimme och jag har inget att göra. glömde usb minnet i klassrummet så hämtar de senare eller så fixar jag de när jag kommer hem.


rekommenderas varmt! min favorit är banan & jordgubb :)

illamående, jippie?

ja idag mår jag illa igen :/ fast det är mkt mkt bättre än igår iaf :) så man får ju se de från den ljusa sidan, som jag alltid brukar säga. kan inte äta någon frukost, fast jag är superhungrig! :( måste köpa hem massa frukt, för de är de enda jag får i mig nu. så ska gå förbi konsum innan skolan tänkte jag :)




vad äre för fel ?

alltså nu är klockan halv 1, jag har varit uppe sen 8 och i full fart och jag fattar inte varför jag inte är trött? jag blir inte ens trött när jag tänker på att jag måste skippa min sovmorgon imorgon för att tvätta :/ och sen direkt efter skolan äre jobb. så imorgon äre full fart mellan 7 och 21!  och allt jag vill göra är att vara hemma och slappa! känns som att jag inte hann med så mkt sånt de här lovet och jag skulle nog behöva de. åka bort en helg, bort från allt i gävle är precis vad jag skulle behöva, sålänge mike åkte med då såklart ;) kanske jag inte ens behöver tillägga?

nä imorn är de upp till bevis om de nya sängkläderna jag fick på jysk inte blir samma som med förra! håll tummarna för mig för jag orkar fan inte byta en gång till.


något tips på hur man blir trött?


rostmackor och cola

jadu, i brist på en mer fantasifull rubrik blev de den här. kort, konsist och rätt på saken ;) sitter nämligen nu i sängen och äter rostmackor och dricker cola och gud om de var gott? muuuuuuuuuuums.

nu ska jag alldeles strax ta och sova, men just nu är jag inge trött så drar upp ett blogginlägg för er andra nattvakna att läsa bäst ni vill :D hihi.

min dag har iaf sett ut på följande sett, först var jag i skolan till 5 och sen mötte jag upp mike och åkte dit, vad vi gjorde kan du läsa i förra inlägget och sen nu har jag kommit hem.

och fitta vad kallt de är ute! ska de verkligen vara såhär kallt nu? :/

liberalism+taken=sant?

idag har jag varit med mike och hjälpt han lite med hans ideologiarbete, fick bli liberalism för de var de enda jag vet någorlunda om, men nu vet jag mkt mer kan jag informera :D haha. efter de så kollade vi på taken, så jävla bra! någon mer som sett den ?  fyfan vad hemsk och så jävla underbart bra! äntligen bra filmval mike ;) grattis!



fitta också!

Fick precis reda på att vi måste gå från busshållplastsen vid mike, aka jag kommer förstöra mina skor :( och jag har inte hunnit köpa nya än heller! jag mååååste göra de. någon som vill skjutsa mig till valbo? tror jag drar med mig matilda och drar i helgen om jag hinner :/ kanske innan jobbet på söndag?


rekommenderas starkt! se bara till att få extra klackar, eftersom dom slits ganska fort :)

äntligen shopping igen (A)

ja, jag har vad man kallar shoppingabstinens, jag får de hur lätt som helst och äre hemskt så kan jag köpa exakt vad som helst, bara jag får köpa ngt :/ jag har ju inte så som riktigt shoppingberoende, jag kan ju tänka efter lite, men jag kanske är på väg dit och de vill jag ju såklart inte vara! så jag försöker verkligen passa mig och nu ska jag snart ner och köpa lite småsaker på h&m och så :) typ hårnålar, raklödder och blir säkert ngt roligt också (A) men jag ska verkligen försöka att inte köpa något annat! får se hur de går :)




köpte guldiga förra ggn, men dom var inge bra :( så kör på mina bruna igen :)

solning!

fick reda på imorse att vårt solarium i tvättstugen var superbra rör fortfarande! så imorgon ska jag gå och sola sönder lite, så man slipper liklooken som inte är snygg någon gång på året! haha,



fan vad jag saknar! .. :(

jag vill ha tillbaka min tjocktröja och min halsduk som blev snodd i fredags! så jävla onlödigt kan jag säga igen! jag har en väldigt udda relation till mina saker, och mkt stolt över de, så när något försvinner blir jag superledsen :( men vad ska man göra, det kommer ju alltid finnas idioter! fyfan. '


R.I.P min tröja och halsduk :( <3

my favourite mistakes!

ja nu slutade jag nyss engelskan, som börjar bli roligare faktiskt :) går många sköna brudar där som är supertrevliga! och alla kommer vi från olika linjer/inriktningar. aja, nu sitter jag iaf i biblioteket, eftersom jag ska med mike och han har inte slutat än, är i studion på musiken och han vill garanterat inte gå därifrån ;) haha.

nu ska jag lyssna på låtarna från Center stage, så jävla bra! Dom tre jag har i min uppvärmning, som även är mina favoriter, är We're dancin - P.Y.T, If I was the one - Ruff Endz och Higher ground - Red hot chilipeppers :)

medans jag lyssnar på dom ska jag försöka klämma in några blogginlägg och skriva min my favourite mistakes lista till engelskan, ska in om en vecka men jag kan ju göra e nu när jag är hää. ska även fixa min filmreview som jag inte lyckas bli nöjd med :/ några förslag på hur man kan göra den bättre? jag har svårt att få plats med allt på bara 250 ord ....

and we're dancin...(8)


min nya favolåt, från center stage filmen :) kan man bli annat än glad av den?

god morgon allihopa!

nu sitter jag här i skolan och har precis skrivit ut de uppgifter som ska lämnas in idag och jag måste säga att jag hann bra fast jag började igår med allting :P engelskan och svenskan kanske inte är mitt bästa arbete, men dansen blev verkligen superbra! kan inte säga det tillräckligt många ggr för jag är så jävla glad :)

nu mår jag väl sådär :/ ororar mig för dansen sen, för jag mår så fruktansvärt illa och är råhungrig, men kan inte äta för då tror jag att jag spyr. hoppas de blir bättre sen, ska försöka gå och köpa nån frukt så jag får i mig ngt iaf :)

bigger, stronger, better!

jaap, de är jag de! fast smaller, kind of weak, better! haha. gällande dans asså ;) sen vi fick Hanna så känner man verkligen hur man har utvecklats! pratatde vi mkt om på utvecklingssamtalet att hon hade sett min utveckling och tyckte jag blivit mkt bättre, mkt snabbt :) och nu äntligen känner jag det själv. alltså, jag har ju märkt de förr på lektionerna och sånt, men nu känns de som att jag äntligen klarar av att göra något eget! vilket jag är mega stolt över, stor steg för mig :) ska nog prova imorgon och filma så kan komma ihåg ordentligt med fotarbete etc.

just nu är jag så himla glad och efter jag har renskrivit de sista nu så ska jag sova och längta tills jag får dansa imorgon!



grr, fan vad glad jag är ;) haha.

äntligen! puuuh!

jaap nu har jessica äntligen börjat med sin dansuppvärmningsuppgift :P har kommit en bra bit iaf, tog längst tid att hitta passande musik, så nu har jag häflten färdigt och väntar nu bara på att en skiva ska laddas färdigt så jag får prova mina teorier till musiken, i mitt trånga rum :P haha. inte så idealistiska förhållanden kanske men så fåre bli! :)

har även gjort klart svenskan, känns riktigt skönt :) så nu ska jag bara fixa färdigt och sen renskriva :( hatar de., så lutar väl mot sängs till 12 :P får man ju säga inte är helt off iaf .


ska använda lite låtar från center stage! älska <3

tvättid, ja tack!

nu har jag fortfarande inte börjat plugga :/ men jag fattar inte helt dansuppgiften och jag vettefan vad jag ska ta för musik! :S jag är heeeeelt lost med de här! :(

ist nu har jag käkat och bokat tvättid, måste tvätta mina nya sängkläder så jag kan ha samma i sängen igen :P och inte två olika från 56765 år tillbaka (A) haha. såklart var de helt slut på tvättider så jag fick ta 7-9 tisdag morgon, så ingen sovmorgon för mig då kan man ju lungt säga! jag som börjar klockan 10, men man får sova emellan helt enkelt!


slö kan man lungt säga!

idag är de enda jag fått uträttat lika med noll xD men sånna dagar ska man väl också ha? eller jo jag har fan alldeles för många nu när jag tänker efter! när jag och mike väl kom ut och gick till vikinga så var de mörkt! jag har totalt missat dagens dagsljus, okej det är snart lika med noll! hatar att de alltid är mörkt ute så de känns som man är ute mitt i natten hela tiden och att kliva upp på morgonen är inte de lättaste! :(

men nu ska jag iaf ta tag i allt och börja på min dansuppvärmning som ska in imorgon (A) lala. kommer inte gå bra men inget mvg där ändå så :P vafaaaan :) det får gå för den här ggn, sen ska jag göra klart svenskan, aningen viktigare känner jag :)


imorn ska jag ha mitt nya hårband! :) love it! <3

gårdagens

igår var jag och mike som sagt ut och käkade och sen på bio :) var supermysigt, trots kylan och stressandet! jag är så glad bara jag har tid att träffa han! eller han har tid att träffa mig kanske man ska säga ;) imorn ska jag hem till honom och då ska jag fortsätta pussa ihjäl honom, fast jag hoppas han överlever! hih (A)

när vi kom hem så laddade vi upp med kladdkaka och grädde och så kollade vi på Center stage :) så jävla bra balettfilm, har du inte sett den måste du göra de! sen så somnade vi runt 4, haha men du vi sov länge kan jag säga!

vaknade 14:15 imorse (A) lala. hur fan gjorde jag de? eller jag ska väl inte säga imorse, idag ! xD


hade mina favvisar från Victoria of Sweden igår (A) pumps asså ;)

patrick 1,5

nu kom man precis hem från middag och bio :) blev lite trångt med tid så fick skippa efterrätt, men vi dog inte som du ser :P vi gick vidare till sf och kollade på Patrick 1,5. så jävla skön film! kan jag rekommendera! :)



just fan, snön!

känns som om jag är den sista av alla att blogga om den första snön! och vet du vad? jag hade inte ens tänkt göra de xD jag tycker inte de är sån big deal, förutom att jag blir arg och vill skjuta nån. om jag skulle räkna antalet ggr jag höll på att halka igår i mina klackar xD inte en iaf (A) men ska nog gå bättre idag, beroende på skona, men lutar mot de livsfarliga som ingen tror man kan gå in, men ska säga dig att det är lätt som en plätt! :) bara gå för sjutton !


sötaste ekorren ever! :) men snön, USCH!

hemma en snabbis :)

ja, nu kom man precis hem från första jobbdagen :P eller jag har ju jobbat på call-up länge men inte som säljare. och visst de är kul men ganska drygt eftersom typ alla är sura jävla fittor :P men men , pengar vill väl alla ha? ;)

nu ska jag snart hoppa in i duschen och försöka fixa håret så de ser acceptabelt ut, sen lär man ju försöka hitta något att ha på sig i en garderob som typ är tom snart :P för de första är den normalt tunn och nu äre snart tvättdag också så nu äre värre än värst! får se vad jag lyckas skrapa ihop.

ska nog käka på österns pärla, tror jag de blir, och jag tycker om alla tillfällen att göra sig fin (A) haha, och med det ska jag nu avsluta för jag har nästan bråttom om jag ska hinna se vettig ut :P


kääär!



gud vad jag är kär i min frisyr från igår! totally laruren conrad och så jävla snyggt! synd bara att det tar 2 timmar att göra, tyvärr har jag inga riktigt bra bilder på de med :)

dagens

att göra idag är :

käka frukost och försöka klämma in lute pluggs.

duscha och fixa mig.

Call-up utbildning 13.00-17.00.

Hem & fixa mig.

Käka med Mike :)

morgonen efter..

ja idag äre morgonen efter, och jag mår prima. :) förutom att jag är cp trött då :P men de får man väl ta. kändes superskönt att komma hem och må bra igår och må bra idag :D nyktert för alltid säger jag! ´xD eller inte alltid, men ofta för de är så jävla skönt att bara kunna lägga sig och sova skönt när man kommer hem :)

nu ska jag alldeles strax lyfta min rumpa ur sängen och käka lite frukost och läsa populärmusik från Vittula medans, multi-tasking vettu :) har också ladddat ner lite ny musik så jag har lite nytt på ipoden tills man ska åka buss ikv :)


bjuder på snyggingebilden från igår :)

fan vilken liten stad!

gävle är då bra litet, eller bra mkt incest, haha. närå. men ikv har varit ganska sugig, grejer blev snodda, det var pisskallt ute och festen sög, men en del trevligt folk! :) de roligaste var nog att sociala efteråt på donken innan man skulle hem och nanna, vilket jag snart ska efter att ha värmt mig med en kopp te :)

lite lustigt hur typ alla jag känner samtidigt känner mike på nå sett utan att jag vetat om de! som ludde, dom spelade tydligen i samma kortpinnebandy lag :P hur liten är stan egentligen? :D


mike du är undebarast <3



jävla tattare!

alltså serisöst? vem orkar sno nåns grejer i en garderob på en fest ? vad har man för liv om man gör de ? inget alls är svaret på den frågan! så dom jävla tattarna som tyckte det var superkul att ta min favorithalsduk och min tjocktröja kan ju gå och köra upp något i arsle.

RSS 2.0