Oh what a day!

Herre jesus vilken dag de har varit kan jag lova! 8:30 - 17:00, non-stop skola och när klockan blev 6 och alla begav sig ut på kul, då var jag på väg hem! Blev kväll på en gång och inte har man hunnit gjort ett skit under dagen. Eller jo jag har fan gjort mycket.

Idag har varit skola, som vanligt. Hade PA-grejs i Aulan en snabbis, 2 danslektioner och sen kl 16.00 var jag på en workshop med en av treorna från balettakademin i sthlm, hon var GRYM! Sen fick jag även tillbaka mitt NK B prov, som jag fick mvg på, tack och lov! halleluljah!

Men de bästa på hela dagen har varit att komma hem hit till Mike och bara tar de lungt! Nu har de varit på tok för fartfyllt och nu är de två lugna helger som gäller med mysning och mycket grillning!

Hoppas ni alla får en bra sista april, och ta de lungna puckar ! :)


Idag kom mitt nya löshår, i rätt färg! fan vilken bra dag :)

YES YES YES ! :)

Min dag blev nyss gjord! Jag fick reda på, genom min facebook, att Britney ska förlänga sin turne i Europa och kommer till Sthlm, Globen den 13 July :) GISSA VEM SOM SKA SITTA RING SIDE? (eftersom scenen är som en circus manege) Jo, svaret på den frågan är JAG!

Jag har väntat på att få gå på en Britney Konsert hela mitt liv och när jag äntligen skulle gå, hände allt bajs och de blev ingen konsert för mig :( och nu är hon äntligen tillbaka och jag slänger gladeligen ut 1500kr för en biljett! Det är de så värt! Nu är jag världens lyckligaste människa. Tack britney!

I övrigt har väl dagen varit sådär, nu ska jag ta min rast och ringa lillasyrran och berätta om hennes present!



Grattis älsklingssyster


GRATTIS SAGA, 9 ÅR! :) <3

Helgen i bilder

               

Donationsregistret

Jag har precis anmält mig till donationsregistret, gör det du också!

Donationsregistret

En riktig "att-göra-dag"

Idag är de inte lite som ska göras :) Just nu sitter jag i skolan och väntar på att hela klassen ska skriva färdigt sitt nationella prov, som jag gjorde förra året. Hade jag vetat om de hade jag ju inte åkt in till skolan :/ men men, så kan de gå.

Att göra idag: 

♦ Skola

♦ Fixa på banken

♦ Jogga

♦ Rensa alla lådor/kartonger i förrådet

♦ Ladda upp alla bilder från Sthlm ( som lovat! )

♦ Börja med historia arbetet

♦ Tv-mys

8 månader <3


stockholm

Då var man i stockholm, men allt går ju inte som planerat direkt :) men allt har löst dig väldigt bra och vi blir kvar en dag till. Så nu kommer man inte hem förens tisdag kväll, men de känns mycket skönt.

Idag har vi gjort lite allt möjligt, varit på stan en sväng och så bland annat. Nu har vi precis haft mysmiddag och hyrt film. Uppdaterar så fort jag kan!

Puuh!

Änligen är man hemma från modevisingen :) Varit där sen 9 imorse och jag kan lova att mitt hår inte var roligt att borsta ut när vi kom hem. Har alldeles nyss tagit mig en dusch också! fyfan va skönt.

Tyvärr så hade jag inte kameran med mig och inte min mobil heller, så har inga bilder nu :/ Jakob tog några på oss i modevisningen så dom kommer upp så snart som möjlgt Jag hade iaf krusat hår ( med trippeltång ) och en turkos peak bikini :) fan vad jag vill ha den!

Imorgon blir de Nk prov och sen till Amanda och STOCKHOLM !

Fullspäckat schema!

Äntligen hemma! De är nog första gången jag bara sitter ner idag och slappnar av! men tyvärr så kan jag ju inte slappna av, eftersom pluggandet återstår :/  Först ska de tas tag i engelska läxan och sen ska mike förhöra mig på alt till Nk B provet.

Idag har jag först varit i skolan, sen skickat iväg ett paket, solat och gymmat! Efter jag hunnit med allt de mötte jag upp Mike och sen bar de av till Sandviken och övning inför modevisningen. Jag och Mike ska gå sist och avslutar hela showen tsm! lotto eller vad? You save the best for last ;)

Vi kom hem runt 8 och vi har precis käkat och nu är de läxor som gäller! Wish me luck!


jag och vanessa på goya under modevisningen :)

dags att dela med mig :)

Jo, de är väl dags att dela med mig av vad jag haft planer för i sisådär lite drygt 2 månader nu. Har inte velat prata för mkt om de, men nu ska nu få veta. De är ju ändå i övermorgon :) Som ni kanske sett har jag smygit in de lite nonchalant i ett inlägg för några dagar sen.... Jag ska vara med i en modevisning på folket hus i Sandviken på torsdag :) Ska gå badmode, aka bikini (hjäääälp) . Även mike ska gå, så nu har vi fullt upp med allt som händer. De är de goda nyheterna! Alla ni som känner mig vet hur mkt jag älskar sånt här, hihi (A)

Happy Hour Modevisning
Folkets Hus, Sandviken
23/4 (Torsdag) 18:00 & 20:00


Senare i veckan ska jag och mike till Sthlm och bl a hälsa på Amanda! Ska bli superroligt! Blir nog en riktigt, riktgt bra helg skulle jag gissa på. Blir lite allt möjligt. Såklart ser jag mest fram emot shoppingen (A) och att gå ut såklart! De är alltid kul att komma bort från lilla Gävle och nu behövs de!

Idag har varit en redigt jäktig dag! Har varit i skolan, hunnit mysa lite med mike, jobbat och nu är de plugg för fulla muggar! (med en bloggpaus såklart) och nu ska jag drunka i böcker innan mitt nattsamtal med älsklinen :)



bjussar på en bild på mig och Vanessa på väg till Goya i lördags :)

Utgång!!

Ja, I lördags blev de som sagt att åka ner och kolla på Ficos modevisning på Goya. Var ganska cool faktiskt :) Och när vi kom dit fick man välkommstdrinkar! dom var dock inte så goda som dom såg ut ;)

Sen mötte vi upp några fler och de blev dans ända fram till 01:45 då mina fötter la av och vi begav oss för att käka ngn nattamat innan vi skulle ta bussen hem :) Det lyckas alltid bli lite nattamat på donken, inget gör en så hungrig som krogen! och jag kan ju berätta att mina fötter gör fortfarade ont! :/

Under kvällen blev man såklart med på lite bilder, bl a för nöjsmix så kika i nästa tidning som kommer ut, eller på nojesmix.com :)



 

spana in thebestofgefle.com där vi lyckades hamna riktigt bra till ;) hihi.

Fredagsmys och Fico FashionShow

Igår var de fredags mys för mig och mike. Vi kollade på en film som heter Fireproof, den var faktiskt jättedrama. Kan beskrivas som ett romantiskt drama. Rekommenderas varmt! Vi käkade jättemkt godis och drack coca cola :) Myskvällar är de allra allra bästa!




Ikväll blir det först middag med tjejerna :) Bli ris, kyclingfile och currysås! muuuuums! sen varma hallon och vaniljglass. ännu mer muums! Sen blir de tjejsnack, massa kameror och fix :)
Senare under kvällen drar jag och Vanessa ner på Goya för att kolla på Fico FashionShow och dansa loss! Kan vi behöva för att återfå dansglädjen!

JESSICA + MATILDA + VANESSA = RIKTIGT TREVLIG LÖRDAGKVÄLL!


mer goda nyheter!

Jag har ju totalt glömt att dela med mig av mina goda nyheter, fråga alla i klassrummet på matten hur glad jag blev ;) Man måste ju faktisk inte dölja sin glädje :) If you're proud, show it!

Jag fick nämligen alla rätt på matteprovet, med mvg-poäng och jag dog av lycka! de första säkrade beyget för vårterminen! Känns skönt att ha de avklarat, speciellt att de var matte som är viktigt för mig :) jippie!




Förlåt!

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera igår och idag, jag vet! men de har varit så mkt att göra! Lovar att de kommer massa uppdateingar imorgon!

Idag har jag och mike fixat massa saker!
♦ Gymmat
♦ Varit och provat ut kläder för modevisningen nästa vecka (ja jag ska vara bikinimodell och mike bad och klädmodell, vet att jag inte sagt något men nu vare sagt! Folket hus, Sandviken på torsdag 18.00 & 20.00)
♦ Käkat på American Takeaway
♦ Solat
♦ Nu ska vi mysa resten av kvällen och imorn äre tjejmiddag med matilda och vanessa och sen goya! :)


på fredag, på fredag!

Åhh, på fredag händer de! Jag och mike ska åka och kolla på en lägenhet inne i stan :) Gud vad roligt de ska bli! Första man kollar på är ju alltid extra speciellt, och såhär en vecka innan vi firar 8 månader.

LÄNGTA! :)



Idag har jag haft en profuktiv dag! Har varit i skolan, varit på gymmet, gjort läxa och varit iväg till ICA och handlade lite. De kan man kalla produktivt! Fick också ett suprise samtal från mike lite sådär, bästa överraskningen man kan få! Efter att han dyker upp vid min dörr såklart.

Nu blir de lite nya avsnitt av the hills (A) Laurens sista säsong! :( serien är ju om henne, hur ska jag överleva sen? Boxarna beställs så fort jag får lite extra pengar.

Ville bara dela med mig av de goda nyheterna :) hoppas ni får en bra kväll!


1300kr fattigare!

ja då var man 1300kr fattigare, men 100 slingor löshår rikare ;) Httade en jättebra sida, där jag kunde få så nära min hårfärg man kan komma, vilket inte är de lättaste!

Idag har jag varit med matilda :) Vi tog oss en vända på gymmet och gud vad skönt de var! Jag älskar verkligen att gymma. Det finns ingen skönare känsla än efter man tränat mycket och man känner sig 10 kg lättare! bättre blir de inte!  Efter de gick vi en stund på stan och käkade lite mcdonalds  (A) sällan ni, blev svaret från mike i telefonen när han frågade vad vi gjorde. men äre gott så äre ;)

Fick mysa en stund med mike också i eftermiddags, helt klart de bästa på dagen! Myste och pratade lite om den närmaste framtiden som ser ut att komma med något mycket mycket underbart!



mitt fina hår, som kommer på fredag och sätts in i början på maj :) Gud vad jag längtar!



Jag vet att min nya signatur har hamnat fel :) ska fixa det så fort min dator slutar dampa!

Dagens outfit


lite små ändringar :)

Som du kanske ser, eller inte ser, har du skett lite småförändringar i bloggen :) Har bl a lagt till en bloglovin' ikon! Så se till att bli premunanter!  (ikonen hittar du under bilden i menyn)

Som du även kanske märkt går de inte att kommentera på bloggen längre, jag hoppas på att den ska kunna komma tillbaka till sommaren :) tills dess kan ni höra av er på facebook eller annat om de är något.

kommer kanske snart en slutsignatur också ;) så håll koll!

Grillning?

Nja, vår romantiska grillkväll tog en tråkig vända :( Var jättelerigt och blött på väg till grillplatsen, vid ån, och när vi väl kom fram efter många om och men, var de någon där!  så vi fick vända, utan mys och grillning :( fy, vad är oddsen liksom?

Vi begav oss ist hem och hade myskväll hemma :) Idag har varit en soft dag också. Vi tog i lite extra och gjorde tacos och käkade gott! Var jättelängesen jag käkade tacos, så gott var de. Vi börjar bli kungar på matlagning, de kommer ju kanske behövas ganska snart ;)


Imorgon blir de gymma med matilda och sen en fika på stan :) mysigt!

Tvättid : välbehövd!

Nu blev högarna av tvätt alldeles för stora, så nu blev de tvättid, och som tur var fanns de en ledig tid ikv :) Så nu har jag fått sällskap av mike i tvättstugan och skjuts till ICA dessutom! 

Idag käkade jag och mike ute för första gången i år :) Var så fint väder så de blev på med en tjocktröja och käka ute på balkongen, som precis fått sol! Blev chickenbits, ris & currysås, muuuums!

Nu ska vi alldeles snart gå ner och hämta in tvätten och sortera för fulla muggar :) Nu är de ju inte bara mina grejer, så dubbelt så mycket skoj! Sen blir de film och mys :) 
 
Vi var även ner på stan en sväng, riktigt produktiv dag om man får säga, och jag handlade ett par snygga gladiator sandaler från h&m och ett par snygga solbrillor, ala rayban. :)


Uppsala shopping :)

Idag åkte jag med mamma och Camilla til Täby och Change, och där efter Uppsala och NewYorker! Shoppade för bara 1300kr! Var rea på change och newyorker är bara löjligt biligt! :)


allt från Neworker :) blev även en sjal och lite underkläder!

Fika med Erika ! :)

Idag har jag tagit mig i kragen rejält och varit ute och rört på mig! :)

Har först varit på gymmet och kört lite benövningar! Använde 40 kg i vikt på den för hela benen, stolt (A) sen fixade jag mig och mötte upp Erika! Vi kikade på stan, hon tipsade mig om ett par armband som jag velat ha jättelänge, tack! och vi tog en fika på mingel & bar. myspys kan de sammanfattas!

men ni! dagens värsta! Vi visste inte om  vi skulle skratta eller gråta! när jag och erika gick på stan kommer de fram 2 små brudar med flyers och frågar om vi vill gå på club ocean, 13-17!!!!!!!!!!!!! hallå ? 18 åringarna som blir tagna till smådiscon.Vilket förolämpning! ska man skratta eller gråta?


nu gifter vi oss bilden, starring brunbrända erika & jessica. Young and inloooove! sommaren 2008! <3

fix-dag.

Idag är en riktig fix-dag :) Jag har redan hunnit med ganska mycket. Idag har jag gjort:

♦ Överfört shoppingpengar tills imorgon
♦ Tagit fram vägbeskrivningar
♦ Städat rummet
♦ Gått till ICA och handlat inför ikv
♦ Fixat all disk

Men än är inte allt klart! Lite mer som ska fixas, inför imorgon, känner för att fixa håret lite också, prova locktången för 9345734 gången kanske? någon gång ska jag få de rätt! och få de att hålla! man kan ju alltid hoppas ;)

Nu vill jag att mike kommer så vi får vår myskväll :) Laga mat och sen fruktsallad och glass! ute på balkongen med tända ljus och myskläder, bättre blir de inte!

våren på g :)

Nu är äntligen våren på g och jag kan äntligen få på mig lite kläder och gå ut ;)

Igår tog jag mig en sväng till farmor och farfar och käkade middag med pappa och syskonen, muuuums! Sen kom mike på kvällen, men tyvärr han vi inte träffas så mkt! Så gullig han var som köpt pez saker som ser ut som johnny depp bara för att jag vet att jag älskar jack sparrow ;) sötungen!

Nu kom jag nyss i från en promenad i vårvädret med lilla maggan :) Såg första tussilago idag ! I dom skitiga diken i bomhus. De finns något vackert i allt! Och nu ska jag städa lite mer innan jag tar bussen ut till mike och myser resten av kvällen, innan jag måste hem igen. nu vill jag ha onsdag och uppsala shopping med brudarna!

Hoppas ni har haft en bra dag!




En helg i sängen.

Det är precis vad den här helgen är! En helg hemma i sängen, dels p g a att jag har bränt mig och dels p g a att jag har mycket filmer att se och älsklingen är på studentkryssning! Jag har bara ett år kvar (8)

Idag kom matilda över en sväng på eftermiddagen, vi kollade på The Cheetah girls, WildChild, HSM3 och Center stage: turn it up! så man kan säga att vi har hunnit med en del filmer idag. Hon åkte nyss, så nu sitter jag här och bloggar och checkar internet innan jag ska ta en snabbdusch och sen krypa ner i sängen och sova gott. Måste sova ut idag, klev up ganska tidigt idag och fixade så jag och mike kunde äta frukost och mysa lite innan han var tvungen att åka.

Imorgon blir åter en slappdag, ska städa rummet, fixa naglarna, mysa med mike och tare lungt. Blir väl kanske en promenad med maggan, som kompensation för att skippa gymmet.


snart blir de mer mys! du och jag föralltid <3

dagens!

Dagens I-landsproblem: Fjortisar som är allergiska mot idominsalva. Hur tacklar vi det problemet?
Dagns kommentar: "Undra hur mycket stulet de är i den där" (roligt om du var där)

Idag har varit en Jessica & Matilda dag :) Efter skolan drog vi och solade, bränd är man som vanligt, och sen gymmade vi. Blev rygg och axlar idag och imorgon kör vi ben och mage! Då jävlar! Vi åkte även och handlade och en gick vi på promenad och köpte lite nattamat och sen föll vi ner helt döda i sängen^^ men de är ju ganska förståligt, kommer sova som en stock inatt!

Senare ikv kommer mike, som vart borta på UF-mässan hela dagen! tack och lov är de kväll nu ;)


har man ny mobil och såhär fina blev mikes konstnärliga bilder! ;)

dags att deklarera!

Nu märks de att man är 18 ;) Idag fick jag hem mina deklarationspapper och fick se att jag kommer få skatteåterbäring=pengar tillbaka! bättre blir de inte!

Idag tog jag och Vanessa oss en riktig shoppingdag :) fyndade en jättefin blomma till håret. Ska ha alla färger till sommaren! Längtar bara till måndag och uppsala with the girls! Jessica, Vanessa & Matilda!

Senare har jag varit med mike och vi har myst och tagit oss en tur till ica nyss. Ska snart kolla på film, som mike valt, han lär ju få välja ibland ;) så hoppas fan att den är bra. Annars kan man ju diskret somna lite, hah....



Vilken dag!

Herregud, vilken fin dag de har varit idag :) och en bra en dessutom!

Dagen började med att åka till skolan, ha svenska, ha aerobics på idrotten, bli dygnsur, möta upp mike och sen bege sig hem :) Efter en välbehövd dusch hemma erbjöd sig mike att vi kunde åka ner på stan, haaaaallå? de här lär man ta vara på, så vi åkte ner och kollade på lite kläder :) Sen åkte vi hem och mös. Lagade mat och kollade sen på filmen Marley & Me, tror jag den hette iaf. Den var helt okej, men ingen höjdare. Det bästa var snygga Jennifer Aniston!

Mike åkte nyss och jag känner att jag borde ta tag i kragen och städa rummet, men de gör jag på fredag. Då har jag ändå mycket tid över :) Och imorgon blir de mer gym också! Har haft redig träningvärk idag (A)

trots träningsvärken har dagen varit grym! som sagt.  Det har varit så varmt och så mysigt! Nu känns de som om våren närmar sig, så snälla, inge mer snöö!



Förresten, har ni blivit lurad nå idag ? :)

RSS 2.0