En till bild!

Hittade en till bild från i lördags på Cavas blogg :)


Hjälp :S

Andra veckan i skolan och har redan fått 3 läxor som ska in samma dag. hjälp? Känns som att de blir en plugg dag idag... Men de ska bli ganska skönt eftersom mike är upptagen med sitt musikande idag och de är skönt att få allt ur världen. Ca 3 saker att skriva och 20sidor att läsa tills på onsdag, jippie!


Fönsterutsmyckning?

Ja i lördags under vårat pass på Cava så fick vi dansa i inget annat än de stora fönstrena! Var supercoolt och jätteroligt. Var en väldig folksamling utanför nästan hela tiden och ständigt kameror som flög upp, lite ovanligt måste jag säga, men de var superkul!

Blir jobb igen nästa lördag, men lördagen efter det så ska Vanessa firas och då ska de ut och dansas för skojs skull :)

Just nu sitter jag här och väntar på att Matte C lektionen ska börja. Vi fick sluta tidigare från Samhäll och jag tänker inte gå ner för alla trappor och sedan upp igen, så jag sitter här i datasalen och surfar lite tills kl 14:00. Ska bli spännande och se hur matten kommer vara, har ingen som helst aning, men kul borde de bli.


Bilden är väldigt dålig, men jag till vänster och vanessa till höger iaf :)


Skotten i knutby

Igår var jag och Mike på hemmakväll och skulle hyra män som hatar kvinnor, men den var uthyrd så vi valde att hyra skotten i knutby istället, och den var faktiskt riktigt bra!

I början störde man sig på den otroligt b-iga filmningen, som ofta är i svenska filmer. Men grejen är ju att de ska vara en dokumentär, inte en spelfilm. Så bortsett från de var den mycket intressant med riktigta inspelningar från församlingen och intervjuer.


Blogghysteri!

Har varit in på flera bloggar nu och de är världens blogghysteri över Katarina Xytomierskas uttalande i The voice.. Min åsikt är i allafall att även om hon är 31 år och kanske borde formulera de lite annorlunda så har jag ju bara helt rätt! vad tycker du ?


Stockholm i bilder

bara för er kommer nu stockholm i bilder :) kan ju såklart inte bjuda på alla bilder, eftersom de är mina och mikes endast, men några ska ni allt få :)

HOTELLET

VI <3

 

 

 


I'm baaaaack!

Nu är jag tillbaka! Kom ju hem igår, men hann bara käka och vila lite innan de bar av till Cava för att jobba, så jag har inte haft tid att uppdatera! men nu har jag massor att berätta och många bilder att bjuda på.

Som sagt så jobbade jag igår, med Vanessa, och nu jobbar jag igen, fast på mitt andra jobb såklart. Ska även iväg dit ikväll igen och jobba, vilken lördag va? Inte den jag önskade kanske, men mike jobbar också, så de går går väl an. I eftermiddag blir de nog middag och mys för oss. Vill helst inte jobba, men money is money ;)

Har också lyckats locka med min pojkvän på en dags shopping i stockholm efter löning nu i september, så nu skriver jag de här så han inte kan förneka de ;) Vi ska båda handla lite höstkläder, välbehövda för mig, behöver både jeans och tjocktröja, men jag vill inte ha samma som alla andra i den här staden...

Jag och Vanessa innan Cava :)


Snart bär de av mot huvudstaden!

Idag var de exakt 364dagar sedan min och mikes andra dejt och vår första puss, och imorgon har vi varit ihop i hela 365 dagar och för er som inte vet hur långt ett år är, så är de ett år!

Imorgon på morgonen bär de av till huvudstaden för en mysig hotell/spa/middag upplevelse med min älskling. Blir först Spa behandlingar & sedan middag och god mat, och mys såklart! Vårt hotell är helt underbart fint och hotellfrukosten är något vi båda längtar efter (A)

Det här året har varit helt underbart och helt klart de bästa året i mitt liv, och alla framöver kommer garanterat slå dom.
you and me forever <3


Hjälp mig hitta rätt låt?

Nu sitter jag här hos mormor och har nog lyssnat igenom 1000 olika låtar, men ingen passar till mitt PA-solo.... Vet du en bra lugn låt? som du tror är bra att dansa till, maila [email protected] eller lämna en kommentar :)

Den sista "första skoldagen"

Idag började med trean (yes!) och är officiellt äldst på skolan, och de märks xD massa småttingar som är nya och inte vet vart dom ska... på vasa, som har världens enklaste system.

Som vanligt så är schemat inte anpassat efter oss dansare alls... för korta luncher nu i 3 veckor innan dom ändrar någonting. Kommer suga balle, men överlag så såg lektionera okej ut, speciellt PA tiderna, tack och lov!

Efter skolan tog jag en sväng på stan med Vanessa och Matilda :) Hinner inte skriva så mycket nu, men kommer med bättre uppdateringar imorgon!

Shopping & Dans, kan de bli bättre?

Idag är en dag med mycket som händer! Allt roligt också, förutom att Mike jobbar hela dagen och halva dagen imorgon :/ Saknar mitt hjärta redan...

Om en halv timme ska jag möta Sara på stan och försöka hitta en snygg tjocktröja och köpa en rengöringslotion från body shop, dom har fått in ett nytt hudsortiment riktat mot olika typer av hy. perfect! Och helt överkomliga priser också, ca 115kr för en flaska.

Ikväll kommer Vanessa förbi innan vi beger oss till jobbet och dansar! Hur underbart låter inte de? jobb + dans i samma mening? pinch me, i'm dreaming!

Efter jobbet blir jag hämtad av farfar och åker till farmor & farfar och sover, får nämligen inte gå hem själv för Mike, och han kan ju inte hämta mig som han brukar... Men ska bli mysigt att åka och sova hos farmor och vara där en stund på lördagen och umgås lite.


mitt underbara hjärta <3 och nästa vecka är de sthlm för oss! och ett år!

alltså shit, är min kille hetast eller vad? mums! jag älskar dig, min snygging <3

Dagens outfit

bild från igår, på väg till farmor & farfar :)


klänning & halsband & kofta från Gina tricot
Väska & skor från H&M

grattis!

Grattis min underbara farmor 65år!



kladdkaka och överraskning!

just nu håller min kladdkaka på att gräddas i ugnen och jag har precis kommit på att vi inte har någon glass att ha till :/ fan också. och nu är allt stängt typ, ICA har öppet, men kakan måste bli färdig innan jag kilar ner. Blir en riktig joggingtur!




fick även prova på vår nya panna, hoppas den är bra :)

Jessica <3 hårprodukter = LOVE





Någon som vet om jag älskar hårprodukter? (A)

BlondinJessica.blogg.se?

Ja, nu är jag hemma efter ett behövt besök hos frisören :) Färgade håret och klippte mig, så nu får jag faktiskt räknas som en riktig blondin, då mitt hår nu är blont :) I like it! ;)

Var på Funkyhair ute i helimgby köpcentrum, och dom är jätteduktiga! rekommenderas varmt. Var såklart också tvungen att köpa en hårprodukt (A) Jag och frisör hårvård...






Tresemmé finns på MAXI & Åhlens 79kr för 900ml, Amerikanskt frisörschampoo.
Och Goldwell double boost, rotlyftande, 165kr :) riktigt kap måste jag säga!


Fullspäckad vecka framöver!

En vecka kvar innan skolan börjar (eller exakt 6 dagar) och min lediga, njuta-av-livet vecka har blivit en vecka fullspäckad av aktiviteter och saker att göra... men som tar var, är de mesta bara roligt!

Om ni inte visste så tog jag ut mitt löshår igår, och har just nu kortare hår än jag haft på 10 år, inte bra... men imorgon bär de av till frisören för att klippa topparna och även färga de! Ska slinga lite olika färger, jag har några ideer åt vilket håll jag vill gå, men får kolla mer på färgerna dom har när jag är där. Så kanske man kan känna sig snygg, fast längden inte är där :)

På torsdag så fyller min underbara farmor 65år :) Så ska på dagen gå på stan med mike och köpa present, vet precis vad jag ska köpa! känns riktigt skönt :) och på kvällen blir de iväg dit och käka kräftor och räkor med släkten, firar stort gör vi lite senare.

På fredag och lördag kväll är de dans som gäller på Cava, med Vanessa :)

och sedan börjar skolan!  nu är de inte lång tid kvar och jag längtar faktiskt, även om jag önskar att jag haft några dagar mer ledigt.... och hunnit njuta, men skolan ska bli superkul, med vår nya danslärare och få träffa alla kompisar igen. Sen ska jag ju även till Sthlm med Mike torsdag-fredag den första veckan så jag får ju lite härlig ledighet ändå.

har även köpt höstens hetaste stövlar från tiamo! för otroliga 899kr, bättre blir de inte! kommer blid så fort jag får chans!

5 snabba med mig!

läs fem snabba frågor med mig i julias blogg :)

klicka HÄR



Myshelg med älskling :)

I helgen har jag och mike haft en myshelg, därav den dåliga uppdateringen, eller den icke existerande uppdateringen... men nu kommer de en uppdatering, med massa bilder!

I lördags var vi ut till skidstavallen med maikes familj och grillade & käkade kräftor. Var supermysigt! tyvärr har jag inga bilder från i lördags, men nu får föreställa er :)

Sedan på kvällen jobbade jag och Vanessa ;) Spana in Cava nästa helg så får ni se :)

Igår så tog vi en myspromenad iväg till Öster och kollade på alla målningarna och också en sväng på Marinfestivalen, som var de mest patetiska jag sett i mitt liv... cityfesten again, please!

På kvällen tog vi oss en promenad upp på söder och käkade kebabtallrik på La Famiglia, och sedan blev de söndagsfilmen hemma :)











"Smart förvaring för skrytskorna som är för dyra för att använda"

Man måste ju erkänna att IKEA har kommit på en klockren reklam (min rubrik). Alla vill vi visa våra skor! För många år sedan så var skor inte en så stor grej, jag har alltid varit skogalen och är överlycklig att skor idag anses vara ett av de viktigaste plaggen i garderoben.

..och snygga skor är till för att visas!

Nu använder jag mig inte av just den skoförvaringen dom gör reklam för, men jag visar alltid upp mina små älsklingar. Ja, jag kan kalla mina skor mina älsklingar, eftersom jag är så fruktansvärt besatt av dom (A) fråga bara mike!

Jag har istället för en traditionel förvaring för använt en kubhylla att ha mina skor i, men nu i vår lägenhet har jag fått upp dom på en svart lackhylla i hallen, so chic!


Jag är med i Expressen Fredag! :)

Igår spanade jag igenom Expressen Fredag och såg att de valt mig! Jag är nämligen medlem på minoutfit.se, Elin klings modesida där man kan ladda upp sina outfits. Hon väljer också ut 6 stycken varje vecka som hon tycker har snyggast outfits, och denna veckan valde hon mig! Hur kul känns inte de? Elin kling har oklanderlig smak och de känns som en stor komplimang att hon tycker att min outfit är snygg!









Thailand?

Jag och Mike har bestämt att vi ska åka till Thailand i vinter i 2 veckor :) Vi vill såklart åka över jullovet, då jag inte kan missa mer en 2-3dagar från skolan.

Är de någon som köpt sista minuten till Thailand på vinter och vet vad priserna ligger på ? :)
för att kommentera klicka på inlägget i menyn

Ny design på G?

Kan meddela att de är ny design på g här på min blogg :) Jag har såklart tröttnat på min header för ungefär 100 år sedan, men jag har verkligen inte haft tid nu under sommaren, men nu blir de ny design till hösten och sista året på gymnasiet. Kan dock dröja några veckor till innan den kommer upp, måste ju som sagt ha tid med de också, och mikes hjälp (A)

Kan meddela att de är massor som ska ändras. De kommer självklart en ny header, men även en sprillans ny, och uppdaterad meny! Kanske också smyger in en ny signatur också, total make-over!

den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Mycket mer hemtrevligt

I förrgår kom Mikes mor förbi med lite blommor åt oss :) Så nu har vi växter i både köket, sovrummet och vardagsrummet. Vuxenpoängen bara rullar inte! Växter gör faktiskt en väldig skillnad.. Det blir så himla mycket hemtrevligare med lite levande i fönstrena.





They most beautiful dance ever..


Jeanine & Jason, Koreograf Travis Wall :)

HJÄLP :S

Måste göra en liten korrigering på mitt förra inlägg. Jag trodde att de var två veckor kvar efter jag slutade jobba på fredag, men icke sa nicke! De är nämligen bara 1 vecka kvar! Vilket betyder att de bara är 2 veckor kvar tills jag och mike firar 1 år!

Så nu har jag sagt till på jobbet att jag inte kan jobba någonting alls nästa vecka :) Men så fort jag börjar skolan blir de några eftermiddagspass igen, vilket är underbart, eftersom jag behöver pengarna. Eller jag får ju jättemycket nu, men pengar behöver man ju alltid, eller hur?

Kan även meddela att jag ska till frisören nästa vecka och färga/slinga håret och klippa de :) En riktig ordentlig uppfixning och härliga 3 timmar i frisörstolen ;)


ska färga så att jag får precis den här hårfärgen som Lindsay hade förr. blond blandat med rödblont :) HOT! och väldigt likt det jag har idag (A) men mycket bättre såklart.

Vart är min sommaren 2009 ?

Nu finns de nog inte en enda person i de här landet som inte har börjat lägga ut sin Sommaren 2009 på facebook, blogg, etc. Då börjar jag undra, vart är min Sommaren 2009 mapp? För de hemska är att jag har ingen...

Dom senaste 5 av 7 veckorna har jag jobbat varenda dag måndag-fredag.. Inte den roligaste sommaren och jag har märkt att jag knappt har några bilder från den här sommaren alls, vilket inte är så konstigt. Så nu kan jag lova att när jag slutat jobba ska de bli många kort de sista två veckorna nu innan skolan börjar :)

Måste ju ha något att bjuda på här i bloggen innan skolstarten börjar.





bilder från en dag i boulongern i början av sommaren, när de var så sjuuuukt varmt, och jag och mike njöt i boulongern varenda dag och solade, käkade jordgubbar och mös. Den här dagen var helt klart mysigaste dagen av alla.

HOT OR NOT?



1. So you think you can dance
This year they are better then ever! Årets dansare är verkligen helt sjukt grymma. Tekniken, känslan, musik, danserna och koreograferna. De är de ultimata underhållsprogrammet, och de funkar för alla, inte bara oss andra dansare.
Jag längtar redan tills nästa säsong börjar, med ännu mer talang och ännu mer dans!

2. Laptopskins
Laptop skins är den ultimata produkten. För ca. 249kr kan du få en personlig design på din dator, är det inte underbart? Jag ska själv köpa mig en, men måste göra en egen photoshop bild med mina egna bilder som ska tryckas. Kommer bli superfint, men jag ska ju bara hinna också. På bluebox kan du skicka in egna bilder och få uttrycka för endast 269kr.




1. Bloggare som inte använder bilder
Finns de något tråkigare än en blogg utan bilder? Jag klarar inte av att läsa en sådan blogg, oavsett vad dom skulle skriva. Det ser ju så tråkigt och oorginellt ut. Man vill ju se också, inte bata läsa. En bild säger mer än tusen ord.

2. Utbudet i Gävle
Det måste vara det sämsta utbudet av allt, i hela jävla Sverige. Nu ska vi se vad för roligt de finns i Gävle. Bra shopping? nej. Men vi har ju faktiskt ett h&m och gina tricot. Det finns ju inget roligare än att ha exakt samma kläder som alla i Gävle. Bra krogar? nej. Jippie, vi har faktiskt hela 4-5 stycken! Dock endast 2 som de faktiskt är folk på. Mycket att hurra över? Skulle inte tro det.

Vad tycker du?

Har läst mycket bloggar den senaste tiden och jag har hittat en specifik väska från Gina Tricot, på ett antal bloggar. Så jag vill ha din åsikt, vad tycker du om väskan?

Personligen tycker jag den är lite tråkigt..




Teen choice awards 2009

Mina två idoler, eller vad man ska kalla det, Britney Spears och Lauren Conrad kammade hem åtråvärda priser. Och Britney fick de största priset av alla.

- Ultimate Choice Award: Britney Spears.
- Choice TV Female Reality/Variety Star: Lauren Conrad, "The Hills."
- Choice TV Reality: "The Hills."


Tänkte även bjuda på bäst & sämst klädda enligt mig :)

BEST DRESSED


Vanessa Hudgens, behöver jag ens förklara? perfection!


Leighton Meesters, Enkelt chic med världens snyggaste skor!

WORST DRESSED


Nikki reed, känns lite väl mormors garderob, and not in a good way..


Kat Von D, jag vet att hon är cool med rocker imagen, men hallå? Lite mer kläder kanske inte skulle skadat?

Jag vill ha din åsikt!

Nu är de så att jag och Mike funderar på att köpa en schablon och sätta ovanför vår säng. Jag har tagit fram ett antal fina, men jag vet inte alls vilken jag gillar mest, därför ska ni hjälpa mig! Jag vill ha er åsikt på vilken som ni tycker är finast.
(det här inlägget går att kommentera genom att klicka på det i menyn)

Om ni vet någon fin schablon, som jag inte fått med, eller något ställe där man kan köpa fina schabloner skicka gärna ett mail till [email protected]
















Mike är liiiite (mycket) nyfiken av sig

Fick alldeles nyss ett sms från Mike där han frågar varför jag får en svart kuvertväska hem i brevlådan. Jag svarade att jag hade köpt en från Tradera.

Väskan jag köpt, för billiga 3kr!, är svart ormskinn från h&m :) Har velat ha den länge, men inte tyckt att den var värd fulltpris, men 3kr kan jag leva med!

Men vänta, hur kunde Mike veta vad som låg i mitt paket? hmm.. Jo, min busunge till pojkvän var så nyfiken så han öppnade mitt paket! FY! ;) Tur att jag inte bryr mig så mycket, eftersom jag också är mycket nyfiken av mig.


väskan jag köpt (bild från h&m) och min är svart, inte grön.


Auktionsbilden från tradera.

Filmrekommendation

Häromdagen såg jag en jättebra film, och jag tänkte nu rekommendera denna till er. Den är från 2006 och de är massa bra skådisar i den, bl a hon som spelar Serena från Gossip Girl :)

Filmen är en av de bästa collegefilmerna jag sett och den får 4/5 i betyg :)


Blivande mästerkockar?

Jag och Mike är riktigt kära i både Gordon Ramsey's kitchen nightmares, hell's kitchen och the F word. Har även kikat lite på hans Cook-along live, och vi ska defenitivt prova några recept. Allting ser ju jämt så gott ut!

Det bästa är att de mesta är  ganska vanliga ingredienser, sånt man kan gå tag på i lilla Gävle och de verkar jämt så himla gott! Hans kokbok känns som ett bra köp!


Vad tycker du om Gordon Ramsey?


Söndagsfilmen

Ikväll blir de som många andra söndagar, söndagsfilmen på kanal 5 klockan 21:00 :) Dom flesta har varit mycket bra, så får se om den här håller måttet. Idag är de ett romantiskt drama. Och innan de blir de käka och kolla på Gordon Ramseys Kitchen nightmares.

Dagens käk blir en av mina favoriträtter, Ris, chicken nuggets och currysås! Behöver jag säga att jag älskar kyckling? i alla former som finns. Både gott och bra!


Vill ni också kika på söndagsfilmern går den som sagt på kanal 5 kl 21:00 och den heter Midnight Bayou.

Eckerö :)

I lördags åkte jag med Mike, hans föräldrar och Marlene och Tommy med båten till Eckerö :) Det var jättemysigt att åka  med min älskling. Vi satte oss i någon bar med livemusik, dom sög, men vi kunde sitta och se ut och det var längst fram i båten. Så där satt vi och tog något att dricka, jag körde på brämhults juice hela resan! Och mike på Coca-cola såklart ;)






mike och sin keps ;)

Vi var såklart också i Tax-freen några omgångar och de blev MYCKET godis (A) Ingen av oss hittade någon parfym eller så vi vill ha och för de andra är de inte äns speciellt billigt...



Dagens outfit

Jag vet att de var några dagar sen jag var ut, men nu kommer outfiten! Ni får ha överseende med mig :)


"Vackra människor är mer intelligenta"

Hittade artikeln "Vackra människor är mer intelligenta" på improveme's hemsida. Vad tror du?
För att läsa artikeln klicka HÄR


I detta underbara väder!

Ja, just precis i detta underbara väder sitter jag inne på jobbet, med min stickade tjocktröja och fryser! De suger riktigt hårt, eftersom jag precis var ut på rasten och värmen är ju otrolig, riktig utomlandsvärme och jag missar allt...

Men imorgon ska jag och Mike till Eckerö med hans familj, och då ska de vara lika fint väder tror jag, så jag kanske får se solen någonting den här veckan. På kvällen tänkte vi även cykla ner till Sommaryran vid Läkerol. Hålla handen och gå runt och strosa och se om man hittar något värt att köpa, kanske någon piercing?

Någon mer än jag som önskar att de var cityfesten, just nu i det här underbara vädret?


Killar som bara inte fattar...

Jag är så less på alla dryga killar på krogen som ska försöka dansa med än. Och när man säger nej, då är man jag vet inte vad.

Igår kom de fram en kille och försökte dansa på mig när vi var på Sun city. När jag snällt tackade nej så sa han: Fan va tråkig du är! Och jag förklarade att jag har kille och ville inte dansa.
Svaret då blir: Vad fan gör du här då ?

Vilka jävla idiot? Som att krogen bara är till för singlar? Jadu, vissa människor har då inte mycket innanför pannbenet. Och killar blir bara sura när man säger nej för att de skadar deras alldeles för stora egon.

Over and Out!

Yes, klockan är äntligen 17:00 och I'm out of here! Hem till älsklingen.

Party tonight!

Nu sitter jag här på sista rasten innan jag slutar. Tyvärr, så är det ju ändå 2 timmar kvar efter rasten innan jag får röra mig hemåt....

När jag kommer hem är det första jag ska göra att duscha och tvätta håret. Eftersom jag ska ha shorts ikväll så måste jag också smörja in mig med dove, gradvis brun. Så de betyder att jag måste peela mig, smörja in mig med vanliga lotion och sedan smörja in mig med dove. Då får man en jättefin lätt solbrun känsla!

När allt de är färdigt så ska jag äta mysmiddag med Mike hemma :) Vi ska göra fläskfile, potatis och bea, mums! Till efterrätt blir det honungsmelon & vindruvor.

Sedan är det bara börja fixa sig och gå till Bella. Eftersom Vanessa inte kan komma måste jag få själv :P Vilket freak jag kommer se ut som xD gåendes fixad, helt själv, från vår lägenhet till polishuset. Men den får jag väl bjuda på ;)

Kvällens outfit blir dansvänlig, het, alá kenza! Ska köra på svarta shorts, converse, ett kornblått linne med brodering över ryggen och massa snygga smycken (dvs armband och kanske örhängen?)

Kommer ta med mig kameran, eller ta massa bilder med mobilen. Vill egentligen inte ha med mig den, eftersom den är ganska dyr och krogen är de massa som snor... men bilder kommer de!


bild från bellas 18års fest :)

SMS-Bella ;)

Bella är lika skön som vanlig på SMS! My kind of girl, Sun city, den enda krogen!

Jag smsar Bella: Hej  Bella ;) Kanske dum fråga, men visst drar vi ut på krogen efter dig?

Bella smsar mig: Haha, de var en dum fråga :D så klart! Sun City ;) puss!

Lite shopping på g?

Det känns som att jag kommer katalogshoppa lite nu till hösten :) På H&M. Var jättelängesen jag köpte kläder där, men nu har jag hittat en kavaj och en väst som jag bara måste ha! Så himla snygga!

Västen vet jag ej pris på, men kavajen kostar bara 299kr!





VILL HA!

Var precis in på sexy's hemsida och kollade runt lite :) Jag kan ju inte ha underkläderna, men dom har ju även playboy smycken och jag hittade ett par örhängen som jag vill ha, och endast 299kr! vill ha, vill ha VILL HA!


synundersökning, pust & fy!

Nu ska jag strax iväg till Synsam på synundersökning, som är helt onödig, eftersom jag ser jättebra med mina linser och jag vill inte ändra styrkan på dom. Men nää, jag får inte köpa linser om jag inte gör en ny synundersökning.

Så nu ska jag iväg och slänga 600kr i sjön! wish me luck!

Vi delar på täcket va?

Igår blev det en riktig onyttig och mysig tv-kväll :) Vi kollade på alla mina program, men de var ju inte finalen av Paris Hiltons new BFF. Vilket var vår höjdpunkt! Ikväll blir de Bachelor & SYTYCD och jag har lovat Mike att smss vad som hänt ;) Vem som åkt ut osv.

När vi skulle sova, kände vi att vi saknade varandra så mycket igår och vi kommer sakna varandra inatt, så vi bestämde oss för att dela täcke (A) Vi brukar göra de när vi vill ha extra mysigt. Kommer sakna han som sjutton inatt, usch!




Första bilderna på min & mikes lägenhet!

Nu kommer jag bjuda på första bilderna från min lägenhet :) orkar inte göra något photoshop collage eller så, ni får helt vanliga bilder! Vilket jag känner bli bäst, då ni kommer se precis hur de ser ut :) Både jag och Mike är jättenöjda, och jag hoppas ni tycker de är fint också.

INNAN
(väggarna är dock spacklade och nymålade, de såg då hemskt ut innan att man inte vill se)

  

EFTER





Tänkte även bjuda på min favorit del i hela hallen!






Första natten ifrån älsklingen

Idag var första natten på två månader som jag och Mike inte sov med varandra. Känndes lite konstigt att somna utan mike att sova mot, men de verkar som vi båda överlevde och ikväll ska jag njuta hela natten av att ha Mike där :)

Nu sitter jag på jobbet och vill att klockan ska bli så mycket som möjligt, så jag får gå hem till älsklingen och mysa hela kvällen! De blir min favorit tv-kväll och massa smått och gott, och framförallt massa mys!


you and me <3

Presentshopping

Jag älskar att köpa presenter, och jag älskar att ge bort saker! Har precis varit och köpt present till mamma, som fyller år på onsdag ;) Då ska vi till mormor & morfar och fika och fira. Och min present är BÄST ;)


min mor, grattis i förskott ;)

Äntligen på väg!

Nu är våran tv, äntligen, på väg in på reparation! Så om lite mer än en månad kommer vi nog få tillbaka den och då blir de inge mer gammal tjock jävla tv! Saknar min platta som fan nu! Och de kan jag lova att Mike gör också!



Surprise!

Fick mig nyss en underbar överraskning när Mike kom upp på mitt jobb :) Fick mig en puss och jag är nu överlycklig! Min dag är helt gjord!

Gud, vad jag älskar min älskling <3



Var precis ner på stan på min rast och handlade lite frukt! Träffade även på Mike igen, som stod och pratade med Tommy och sedan såg jag även Lisa från Ackes på Clas Ohlson! Allt på bara 15 minuter, bra gjort ;)

Ikväll eller imorgon kommer bilder på hallen btw!

Det luktas målarfärg!

Än luktar det målarfärg här i lägenheten! Igår kväll runt klockan 00:00 så målade vi andra lagret med färg i hallen och nu är de helt färdig målat.

Senare ikväll kommer alla hyllor och hatthyllan upp, och speglarna är redan uppe! And we love it! Hallen kommer verkligen bli superfin när allt är på plats.
Har tagit bilder idag så ni kan få se hur de såg ut inne, när de var bara målat och när allt är klart! Bra va?

Imorgon är det först jobb, fika med Vanessa och sedan hem en snabbis innan jag beger mig till Farmor och sover över! De ska bli jättemysigt, även om de är tråkigt eftersom de är första natten ifrån Mike sen vi flyttade in här... usch! De ska bli spännande att ha ett till av våra många och långa nattsamtal.





Målar familjen Modd/Eriksson

Idag har jag och Mike äntligen börjat måla i hallen! första lagret är färdigt, både väggar och lister och ikväll ska vi måla en gång till och imorgon blir det att plocka ihop hatthylla & Skolhylla. Och om några dagar kommer allt vara färdigt!

Kommer såklart bilder såfort de är färdigt! :)

IKEA

Idag har jag och Mike varit ut på IKEA och handlat de sista till hallen, som btw kommer bli så jävla snygg! Känns bra, de är ju ändå hallen man kommer in i. Vi har ju tur som har en väldigt stor hall, så vi kan göra mycket med den :) Och äntligen kommer mina speglar upp!

tyvärr funkar inte IKEA.se på min dator just nu, och jag orkar inte ta kort på allting, men vi har köpt följande:

Hatthylla + Skohylla
Flätade korgar (till hyllorna)
Lampa
Nya handtag till garderoberna
En magnettavla till köket
Skohorn


Såklart kommer de bilder när hallen är färdig! Blir nog till nästa helg :) äntligen! Det är så sjukt mysigt att åka ut till IKEA och kolla på möbler och hålla handen (A) Känns så ofantligt mysigt.


RSS 2.0