Överraskning, Jessica!

idag överraskade Mike med att vi ska gå på Harry Potter & Halvblodsprinsen :) Eftersom jag sagt att jag vill se den så bjöd han mig på den! Min underbara pojkvän <3


Shopping

Nu tänkte jag bjuda på både gårdagens och dagens köp :)


Jeansshorts från Bikbok
Headband från Bikbok
Solglasögon från Ur&Penn



Allt från Gina Tricot

gratisbio

Tjäna pengar genom att vara med i tävlingar, besök hemsidor, uttnytja erbjudanden och värva kompisar!
Medlemskapet är 100% gratis!

För dina poäng kan du få biobiljetter, presentkort på olika affärer eller tidningspremunationer! Hur bra är inte det?

Vad väntar du  på ? Bli medlem nu på Gratisbio och få 75kr i välkomspoäng!
(ange jessicamodd i rutan där det står värvare)
Detta gör du genom att klicka på länken nedan

Gratisbio

Farmors pannkakor

Finns de något godare än farmors pannkakor? Svar nej! Min farmor gör världens bästa pannkakor och igår var jag så sugen att jag höll på att dö, och då fick jag pannkakor. Med färska blåbär och grädde. mums!

Igår hade jag en heldag med min farmor. Det var supermysigt och alldeles för längesen. Vi var och shoppade på bland annat hemtex & gina tricot. Självklart bjuder jag på bilder såfort jag kan.



Vi tog oss även en sväng ut till IKEA och inhandlade en skohylla, hatthylla och en stekpanna i rostfritt stål, supersnygg! Och på lördag ska jag och Mike åka ut och köpa de sista till hallen sen ska de bara målas och allt ska upp.

Kan sammanfatta med att de var en helt underbar dag, med mycket prat och mys, som definitivt ska göras om snart.


Jag är vuxen, förfan!

Idag ringde jag posten, de är då inget jag tidigare har gjort under mina 18 levnadsår. Det märks verkligen inom vissa områden att man flyttat hemifrån och att man inte är så liten längre.

Jag ringde nämligen för att få min tv hämtat, då den ska iväg på service. Så om en månad kanske vi äntligen kan köpa ett väggfäste och få upp den på vägen och göra klart vardagsrummet.



Utgång

Igår lyckades jag med det omöjliga, jag fick helt perfekta ögonfransar, på BÅDA ögonen! Det är inte de lättaste det eller, men med min superdupermacara och lite tålamod blev dom perfekt! Fick till hela sminkningen jättebra igår överlag :)

Igår kväll började med att vi svängde förbi Tant grön, där vi träffades av en mycket glad Gabriel, var inte igår man såg honom! Lillpojken har blivit 18! haha. Mötte även Erika, som jobbade. Lyckosten! Vill också ha ett sånt där jobb. Ge mig ett? Vi satte oss iaf en stund med Amanda, Sanya och deras kompisar en snabbis, men jag frös så mycket och vi ville in på slick innan massan kom! Fast den var ju redan där. Och fyfan vad folk det var där igår.

Vi dansade lite, baren gick inte att komma fram till och kl kvart i 2 begav vi oss hemåt. Nu är iaf skorna invigda och skavsåren på plats! Men snygg är dom! Vill man vara fin får man lida pin.


L.A. Candy

Nu bjuder jag på bilder på mitt paket! Fixade en liten snabb photoshop bild på boken, aka min nya kärlek. Jag hoppas verkligen av lycka när jag hämtade ut paketet inne på nian igår! I love Lauren Conrad och boken kommer garanterat vara superbra! Can't wait to read it :)




min nya kärlek <3

I know you want me (8)

God morgon! :) Just nu sitter jag på jobbet och har kikat runt lite på nätet efter snygga frisyrer och tips på sotade ögon som jag kan prova ikväll. Hittar dock inte så mycket. Tänkte bara prova mig fram lite själv med någon uppsatt frisyr (för en gångs skull) och egna sotade ögon alá Jessica, med lite lila för att framhäva mina gröna ögon. Allt såklart inspirerat av Lauren Conrad (A)

Ikväll blir det utgång på suncity med Mike :) Så tänkte köra en riktig Laruen kväll med mina nya skor, svart klänning, massa smycken och Lauren frisyr ;) Sen sminkningen den blir bara min.

Längtar efter att inviga skorna ikväll, alltid spännande! Sen lär jag ju hitta en outfit till nästa vecka också. Kanske visar lite alternativ här på bloggen och så får ni vara min hjälp ? 

Kommer bilder lite senare på vad som var i mitt paket igår och ska ta massa bilder ikväll, nu ska jag verkligen göra mitt bästa!

Och självklart kommer de pumpas rap das armas och i know you want me med pitbull tills Mike spyr ;)

 



Äntligen!

Yes, yes, yes! Nu är den här och jag hoppade nästan ur stolen av lycka när jag fick sms:et! Alldeles precis klockan 17:00 ska jag springa ner till konsum och hämta ut mitt efterlängtade paket!



Kommer ni ihåg exakt vad jag beställt?


Time for love

Nu är de som sagt en månad kvar tills jag och mike åker på en romantisk spa-natt i Stockholm. Jag har precis bokat idag, och väntar nu bara på bekräftelsen. Har ju såklart också lite extra önskemål :P specialbeställningarnas drottning kanske?

Direkt efter jobbet, ska jag kila iväg och skicka iväg två till grejer jag sålt på bloppisen  och sedan börja diska, innan mike kommer hem och jag ska få en riktigt massage! Min rygg håller på och dör av det här jobbet!

Tänkte i allafall bjuda på lite bilder på rummet, spa:t osv.


rummet, med en liten inglasad fransk balkong.


badrummet


relaxavdelningen


bastu

Hot or Not?



1.High heels
Finns det något snyggare än riktigt höga klackar? Mina favoriter ligger ju på 13,5cm och man får ju gudomliga ben! Och man känner sig supersnygg. Det är verkligen en egoboost! Se dock till att du kan gå i dom ordentligt innan man ger sig ut i ett par klackar. Om man inte kan gå i dom är det både oattraktivt och farligt.



2. Mascara
Mascara is the shiet! Finns de något bättre? Jag tycker de är sjukt kul att sminka mig, och jag önskar att man hade såna där fina, långa, svarta och fylliga ögonfransar, men tyvärr så har man ju precis tvärtom. Men, med mina två mascaror får jag precis de där jag vill åt och ögonen öppnas och man känner sig direkt supersnygg! Jag kan rekommendera Wet n' Wilds mascara, den är superbra och superbillig! finns att köpa inne på passions i Souk gallerian i Sthlm eller på deras hemsida.



1. Svensk sommar
Nu märks det väl ganska bra att de är svensk sommar? Värdet har varit piss i snart 4 veckor i streck. 4 veckor av kallt, mulet och regn så det räcker. När kommer sommaren? Men oj, 2/3 har ju redan varit..... jag hatar regn!

2.  Brunkräm som foundation
Jag känner att de inte rikigt är så snyggt, sen har vi ju alla olika smak. I ansiktet ska man ha en riktig foundation och om man vill vara lite brunare kan man slänga på brunpuder och få en mycket finare och mer naturlig look. Brunkräm känns så tjockt och tungt och onaturligt. Natural is the way to go!

Dagens outfit

Igår var en mycket trevlig dag! Jag och Mike firade som sagt 11 månader, snart ett år! och de är lika underbart som alltid, om inte mer underbart! Efter jobbet hann jag se älsklingen en snabbis innan jag begav mig och fikade med Sara :) Nu blev fikat endast 2½ timme! bra gjort av oss!

När jag hade följt Sara till bussen knallade jag hem och utanför vår port märker jag att jag inte har några nycklar och att Mike har åkt iväg med Johan och Sara! Men tack och lov så kom dom och hämtade mig och jag kikade på när dom badade en snabbis. Blev inget bad för mig, eftersom jag inte hade några badkläder, men jag dog inte ;)

När vi kom hem tog vi oss lite kvällsmat och kollade på tv och myste. Och idag har jag bokat hotellet till vår ett årsdag :) Gud vad jag längtar! Tänkte bjuda på lite bilder på hotellrummen och spa:t där vi ska vara lite senare :)

(jag vet att de står dagens outfit under bilderna, men dom är från igår innan jag mötte Sara för fika)


skippa snacket..

Välkommen till Gävle, där alla dina hemligheter är nyheter, och allt du inte vet om dig själv vet alla andra.

Jag har fått höra att mina goda nyheter tyvärr har kommit ut, vilket känns tråkigt men så är det ju här i Gävle, som sagt. Finns inget man kan göra åt läget, så därför tänker jag förklara för att det inte ska uppstå missförstånd.

Ja, jag ska vara med i Slitz. Detta kan vara på många olika sett och jag ska vara med i en tävling som heter nya talanger. Slitz fick mina bilder, dom gillade dom och erbjöd mig en plats i tävlingen. Den som vinner får göra en proffesionell fotograferingen och ha ett riktigt uppslag i tidningen.

Nu är det klart och ni vet precis hur läget är. Jag är mycket stolt och glad över det här och de är inget jag vill hålla hemligt, jag ville bara ha en chans att berätta för mina nära vänner innan resten fick reda på det. 


En ny blondinbella!

Var precis in på blondinbellas blogg och kollade in resultatet av hennes frisörbesök, och shit va snyggt det blev! Har har lyckats få precis den hårfärgen jag vill ha! Vill nästa åka till bobby och säga, färga mig som blondinbella!


så jäävla snyggt! Nu ska jag ut och leta toning i samma färg ;)

Dags för frakt!

Då var de dags att skicka iväg de första varorna från min bloppis :) Idag ska jag skicka iväg den rosaprickiga klänningen och den svarta väskan, som blev riktigt poppis!, och nu är den såld. Tänkte springa iväg och skicka klänningen på rasten så tjejen som köpt den får den imorgon, har den redan paketerad och klar hemma. Väskan däremot får jag skicka lite senare, hinner tyvärr inte packetera den på min korta rast.

Känns riktigt skönt att ha rensat lite hemma och de känns jättebra att jag fått så enormt mycket respons på allt jag sålt :) Kommer garanterat bli fler bloppisar i framtiden! Count on it!

Senare idag, efter jobbet, blir de fika och tjejsnack med Sara. Så jag kan dela med mig av mina extremt goda nyheter! Vad de är får ni helt enkelt vänta och se ;)




Bankärende

Nu har jag precis varit på banken, på min lilla rast, men de gick bara på 10 minuter. Man måste ju älska SEB, de är aldrig mer väntetid än 10 minuter. Anledningen till att jag var där nyss var för att jag skulle lösa in min check jag fått när jag fick dans stipendiet. Så nu sitter pengarna på mitt konot, och dom ska snart gå till min och mikes ett årsdag. Inte billigt att fira ordentligt, men de är de så värt!

Är det bara jag eller känns de väldigt vuxet att gå på banken?
Jag känner mig väldigt väldigt liten där inne, även om jag också har mina pengar där. Jag sparar som alla andra, men visst är man lite yngre än genomsnittet.


1 månad kvar!

nu är de bara en månad kvar tills vi firar ett år :) Och det ska firas stort! Jag längtar så sjukt mycket till våran romantiska Spanatt i Stockholm (time for love). Ett helt underbart dygn, bara du och jag! <3

Jag önskar att jag vore en så bra poet som älsklingen är, men de är jag ju tyvärr inte. Allt jag kan säga är att jag älskar dig av hela mitt hjärta, du och jag är soulmates och de kommer föralltid vara du och jag.


VI...
den 27 augusti blev du och jag till VI
Det VI som jag alltid drömt om att få ha! att få ha det dära underbara, kärleksfulla förhållandet!
att få vara den dära lyckliga, som stolt presenterar dig för vänner

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta min själsfrände så tidigt i mitt liv.
precis när jag givit upp så fann jag dig!
Jessica Lindberg Modd, jag älskar dig med djupet och med hela mitt hjärta!
finns ingen annan jag tänker på! det är bara DU, DIG jag vill ha!
Finns ingen annan som kan toppa det vi har tillsammans!
och jag hoppas och tror att det kommer att vara VI för resten av våra liv!

Älskar dig Jessica så mycket!

(taget från Mikes blogg, har jag världens bästa kille eller vad?)

Mysfrukost :)

Igår blev en riktig myskväll för mig och Mike :) Vi kollade på the international, som jag sov igenom eftersom jag var så himla trött! Vi hade varit igång exakt hela dagen och jag var dödstrött! VI dukade upp med lite mackor först och sedan blev de ostbågar och chips och coca cola såklart ;)

Idag blir de en riktig mysfrukost. Som vanligt är jag uppe före Mike, så jag passar på att blogga, kolla facebook, mailen osv. Kanske skickar på tv en liten stund innan jag börjar göra iordning frukost, så han inte får dampa att kl är för lite när jag väcker honom.



update: Nu känner jag att klockan har blivit tillräckligt mycket och har precis plockat fram frukost och allt åt smoothies. Idag blir de med vattenmelon! Kan ju inte bli annat än gott!


Storhandling

Ja, då var de dags för den stora handligen varje månad :) Och de blir ju lite komplicerat när vi inte får inte allt i frysen. Kanske syns att vi drog på lite extra ?





New shoes <3


Jävla idioter!

Nu märks de att vi bor inne i stan. igår när jag och Mike myste och kollade på the knowing, som jag jättebra, var kanske 5-6stycken fulla idioter som parkerat sig utanför vår trappuppgång för att supa. Efter en timme av deras skrik var man ju lagom irriterad. De är minst flera lite sprit hällt över gatan och minst 5 flaskor är kastade på bilvägen och utanför så de ligger glas överallt! Vilka jävla idioter, skaffa ett liv!

Som sagt hade vi myskväll igår. Vi lagade fläskfile, potatis och bearneisesås och badade ett skumbad och lyssnade på kärleksmusik. Lite senare så kollade vi på film och gjorde gott. Blev vattenmelon och lite toblerone :) muuums!


De var sjukt gott, jätterod och fin vattenmelon utan kärnor. Köpte också en läsk som heter Hawai, ananasläsk, så himla god! mumms! ni ser ju bara färgen!

Frågor?

Nu har min blogg, som många andra, fått en egen mail :) Jag kommer svara på allt och de är bara att maila om ni vill komma i kontakt med mig. Vill gärna ha tips om vad jag kan ha på bloggen, vad ni saknar eller ni kanske har någon fråga?

Det är bara maila på [email protected]


Ikväll bjuder jag även på bilder på mina nya älsklingar som jag inhandlade på scorett i förrgår ;)

Jag har en hatkärlek till mina bröst

Jag var precis in på en blogg och läste om en tjej som fått massa problem, eftersom hon förstorade brösten. De finns såklart många lyckade fall och dom får vi höra om, men vi får inte höra just hur vanligt komplikationer är! Allt möjligt kan hända och de ska man vara mycket noga med att kolla upp innan man gör något.

Jag har verkligen en hatkärlek till mina bröst, och precis som alla andra tjejer har jag funderar på att operera brösten. Hos mig har de dock aldrig varit en så stark tanke eller något jag planerat, utan bara något man funderat på. De har vi nog alla.

Jag är verkligen inte emot de, ska jag vara noga med att poängtera, men de finns alltid nackdelar och fördelar. Jag förstår att folk vill ha större bröst, sen så är de ju såklart inte snyggt med värsta bomberna, utan mer passande till din kropp. Alla föds vi inte med lika stora, vissa har små, vissa har stora, så är det bara.

Jag själv trivs med mig själv precis som jag är, även om jag verkligen både hatar och älskar mina bröst. Jag tycker de är fint och de är något jag alltid haft nu så för mig är det jag. Men de är samtidigt de jobbigaste som finns när man inte kan handla kläder eller underkläder....

Jag tycker att alla som vill förstora brösten ska tänka på att de är inte en dans på rosor att ha stora bröst, äkta som fake. Man måste vänja sig vid att inte kunde handla vad man vill , inte kunna ha vissa typer av kläder, inte kunna köpa vanliga bh:ar, få massa elaka eller äckliga kommentarer och jämt massa blickar(bra som dåliga).

Tyvärr är kläder eller samhället inte så anpassat och väldigt dömmande mot stora bröst, men jag tycker det är VACKERT! och de tror jag att många kan hålla med mig om.


Vad tycker du?

Dagens outfit



Röd topp från MQ
Vita jeans köpta i Stockholm
Väska från Friis & Company (såklart!)
Jeansjacka från Gina Tricot
Röd/Orange blomma från Make Up Store


BUDGIVNING VÄSKA

Eftersom intresset för min svarta väska, här på bloggen har blivit så stort har jag nu gjort detta inlägg, där de går att buda på kommentarerna.

Frakten för väskan blir ca 40kr


Budet ligger just nu på 95kr Buda på!
Budgivningen avslutas ikväll kl 23:00!

Kom ihåg för att kommentera klickar du på inlägget i menyn!



Woopa.se

Vill du tjäna pengar på din blogg? Få 20kr när du bli medlem genom att klicka på bilden i min meny till vänster!

Tjäna pengar genom att besöka hemsidor, göra gratissaker och varva vänner!




Sommarkväll med Alice & Markus Fagervall

Ikväll blir de ner och kolla på Alice & Markus Fagervall, dock inte vidare på krogen sen, eftersom jag ska jobba imorgon. Behöver man pengar så är de ju bara jobba och se glad ut! Speciellt eftersom jag hittade ett par skor på rean idag (A) Som jag verkligen, verkligen vill ha! Så ikväll ska jag prova dom, se vad Mike tycker och om jag har tur köpa dom. Om jag ens har pengar till de ;) Får ju inte lön förens i Augusti & September...

Jag tycker Sommarkvällarna är ett jättebra koncept och helt klart de roligaste nu i sommar, eftersom de tagit bort cityfesten. VIlket var dumt gjort måste jag säga.

Nu ska jag strax hem och käka med Mike :) Undrar vad de blir för gott? Igår blev de Bacon i matlagningsgrädde och gud vad gott de var! Jag verkligen älskar den rätten. Och jag kan göra den ;)


Tv kväll

Idag är en riktig tv kväll för min del (A) Lite senare blir de god mat och från klocken 20:00 till 23:40 så är de bänkat framför tv:n. Allt jag vill se, samma dag, direkt efter varandra!

20:00 Paris Hilton - My new bff

21:00 Real housewives of NY

21:55 So you think you can dance


I'm a happy girl :)

Igår var en bra dag för mig! Mycket som hände, roliga överraskningar (som jag håller för mig själv ett tag till) och en riktig nykär dag! Jag och Mike betedde oss som på vår andra dejt och pussade strup i kvarten hela dagen, vad mer kan man säga en underbart?

Idag börjar också likna en riktigt bra dag. De där riktigt nykära håller i sig och jag längtar till lunchen då jag ska äta med Mike och sno mig några pussar. Ikväll vet jag inte vad som händer, med lungt och mys blir de. Jag är helt slutkörd efter igår och min rygg värker! Varför den gör de får ni vänta och se!


jag älskar dig, gubben. you are my everything <3

chicken nuggets, muums!

Nu är det dags för mat, maid by moi, och de blir chicken nuggets, ris och currysås :) min absoluta favorit! och mikes också för den delen, i allafall här! Just nu väntar jag på att riskokaren ska bli klar så jag får njuta av maten framför tv:n.

TTYL

Shopping

Igår på vägen hem från Sundborn åkte vi in på Lager 157, som var en riktig besvikelse. Hittade dock ett par assnygga Frank Dandy trosor och en pocket bok (A) Lästönt och underklädstokig, de är jag de! Köpte mig även ett Kollegieblock i neon chockrosa, love it! Nu är de bara lite mer saker som fattas innan skolan börjar.





Jenna Jameson's - Att älska som en porrstjärna

Bröllop

Äntligen hemma! Vi kom hem igår kväll kl 17:00, men har inte hunnit blogga, eftersom jag och mike har myst och utnyttjat de sista av helgen, som var underbar! Bröllopet var mysigt, på söndagen shoppade vi lite och jag har fått umgås med bara mike en hel helg, igen underbart.

Jag tänkte bjuda på lite bilder från helgen :) enjoy!















Shopping (några dagar sen)








Båda linnena är från New yorker, skärpet från H&M och väskan från Friis & Company. :)

L.A CANDY

Nu är den min! Lauren Conrads första bok L.A CANDY. Har väntat på den här hur länge som helst och jag trodde att jag skulle behöva köpa den från england, men hittade den på bokus.se för 151kr.


Dans Stipendie

Som ni gamla läsare vet, kanske någon ny också?, så fick jag ett dans stipendie när vi slutade tvåan :) Och jag har ju inte tidningen så jag missade såklart att se det i tidningen, men nu hittade jag det på gefle dagsblads hemsida!

Känns faktiskt riktigt skönt, nu när man ser de skriftligt, jag har minnesbevis och jag har fått checken. Nu blir de att satsa på ännu större nästa år ;)


Äntligen helg!

Och så var de helg igen. Tack och lov säger jag! Tyvärr så är de ju en ganska proppad helg, men de ska bli jättemysigt att åka iväg en sväng från Gävle. Bröllopet ska bli mysigt, och att jag och mike får åka iväg på det tsm är de allra bästa med hela grejen. myspys i ett helt dygn!

Bröllopet är i Sundborn, Dalarna och där har jag aldrig varit, så de blir något nytt :) De är ju där Carl larssons gård ligger. Skulle vara mysigt att se, tyvärr hinner vi nog inte det. En annan gång kanske!

Ikväll blir de till att packa inför helgen. Har precis tvättat klänningen jag ska ha, men måste ha med mig extra skor, kofta, toalettart. och sånt där. Smink också såklart ;) man kan ju inte se ut hur som helst på ett bröllop eller. Ladda kamera batteriet måste göras också. Så jag kan bjuda på massa bilder när jag kommer hem.


sundborn kyrka

Gamla Gefle Spa

Nu har jag precis varit på min första spa-behandling :) Det var jätteskönt och jag hoppas på en fin brun färg på lördag och bröllopet. Nackdelen är ju att jag inte får duscha på ett dygn nu.. mysigt ;)

Dom var jättetrevliga där och de är jättefina lokaler. Varmt rekommenderade!

Nu kommer Mike hem strax och vi ska laga god mat, kanske köpa något gott (?) och kolla på film. En riktig myskväll! Fast såklart blir de en tidig kväll, eftersom jag jobbar imorgon.



gamla gefle spa

Gratisbio.se

Jag blev nyss medlem på gratisbio.se ! :) Grymt bra sajt där man kan få poäng för massor av grejer som är helt gratis, och även bara genom att vara medlem, värva medlemmar och hitta vänner!

GRATISBIO



Att vara nöjd med sig själv, är inte alltid så enkelt...

Var nyss in på Blondinbellas blogg och kikade runt lite och hittade ett inlägg om hennes samarbete med att bekämpa ätstörningar och sättet vi tjejer förhåller oss till mat. Vilket är grymt bra att hon håller på med! De behövs förebilder som kan säga att de är nöjda med sig själv, som dom är!

I dagens samhälle känns de som att vi tjejer inte får vara nöjd, vi får inte tycka om oss själva eller tycka att vi ser bra ut. Då är man fjortis, ego, bla bla bla.. Sanningen är att de bara är sunt! Man ska vara nöjd med sig själv och hur man ser ut och om man inte trivs, då får man lära sig acceptera hur läget är och lära sig tycka om vad man har, för alla är vi olika!

Jag tycker att mycket sånt kommer med åren :) Som jag skrev i ett inlägg tidigare om mitt fika med Sara, att nu är vi klokare, men med mycket roliga minnen! Och de är ju så det ska vara. Jag tror att vi alla har känt den där hetsen att vara smalast, finast och populärast och vi har alla fått skuldkänslor för mat vi äter eller kanske t o m låtit bli att äta? Precis som vi alla nog har hittat 1000 fel på hur vi ser ut och önskat att vi kunde ändra på det...

Idag känner jag att jag är mycket starkare som person och har växt in i vem jag är och hur jag ser ut! Det har blivit att acceptera och sedan faktiskt tycka om mig själv, vem jag är och hur jag ser ut.

Man behöver inte vara jättelång, jättesmal och vackrast av alla, för vem bestämmer vad som är vackert? Det gör DU! Alla har vi våran egen åsikt om vad som är vackert, och om du känner dig snygg då kommer andra också tycka att du är det.



Sommarkväll :)

Då har man varit ner på sommarkväll för första gången i år då :) Tyvärr kan jag ju inte gå med på krogen, eftersom jag ska jobba imorgon! Idag har de varit fullt upp, men mycket roligt.

Efter jag mött upp Vanessa berättade hon att Josefin var i Gävle och att hon också skulle komma ner. Och de var inte igår! Så hon mötte upp oss och vi tog oss en fika, en sväng på stan och nu är jag hemma.

Nu blir de SYTYCD om ett tag och sen SOVA! Gud va rolig man är ;)


Vanessa och Josefin :)

Dagens outfit


Linne, New Yorker
Shorts, Omsydda byxor
Skärp, H&M

Dags att bli snygg!

Fick tack och lov sluta klockan 16:00 idag, så jag hinner duscha och fixa mig ordentligt innan jag möter upp Vanessa :) Har även hunnit med att diska och nu blogga.

Ska alldeles strax hoppa in i en dusch och sedan fixa mig :) Nu med löshår i tar de inte 10 minuter att få håret torrt xD Okej, de gjorde de inte innan heller, men nu tar de nog 25-30 minuter om de ska bli riktigt torrt! Börjar ju snart få bråttom här...

Blir ju en sväng ner på Sommarkväll, så jag undrar vart är bästa stället att ta en drink och softa? Samma som vanligtvis kanske? Några tips? :)


jag verkligen älskar min h&m jacka och scarfen till, och de verkar vara fler som gör de :)

Tillbaka på jobbet

Då var man tillbaka på jobbet och de tidiga morgnarna och inget socialt liv xD Fast de stämmer inte helt idag, jag ska ju nämligen möta upp Vanessa ikväll och jag kom på att de är sommarkväll, så vi strosar väl runt lite och sedan sätter oss och fikar eller liknande.

Senare ikväll blir de bara att duscha, preppa och pela kroppen lite, inför spa behandlingen imorgon. Det ska bli sjukt spännande! Aldrig gjort något sånt där och man behöver faktiskt skämma bort sig ibland! Det ska alla göra, tyvärr så tillåter ju inte alltid plånboken.

Ser ut som att de kommer bli en halvlång dag idag, vilket jag är glad för. Då hinner jag bada och grejs när jag kommer hem :) Kanske läsa lite? Känner att jag fått tillbaka min läsarglöd nu på sommaren då man har tid med annat än skolans böcker xD nu i höst blir de matte för fulla muggar ist ;)

Ska försöka komma ihåg att ta några bilder ikväll eller dagens outfit! Jag försöker bli bättre på det där, jag glömmer nästan alltid kameran dock och då blir de svårt!

Dagens outfit


Jacka, Linne &Skärp från H&M
Jeans från DIESEL
Skor CONVERSE
Halsduk från Cubus
Väska från Åhlens

Fika med Sara :)

Idag har jag haft en underbar dag med Sara :) Snackade typ oavbrutet i ja, 5½ timme xD Fikat tog 3.... Ganska bra gjort av oss tycker jag! tack för en underbar dag!

Efter de åkte jag hem till farmor och farfar och photoshopade ihop ett kort till Britta & Jonas, dom vars bröllop vi ska på i helgen. Och de blev jättebra!


"fina" bilder på mig och Sara, från 2007!!! Men nu är vi äldre och klokare, men med mycket roliga minnen! :)

men där var ju globen :O

Stockholm måste ju vara den sämsta staden i Sverige, gällande vägskyltar. Efter att ha snurrat i stan en timme ringde jag amanda för att få reda på vart fan globen låg!

När vi väl är framme så kommer vi till en rondell där skylten visar Globen - Rakt fram,

Mamma: Ja, men då kör vi rakt fram då.
(jag vänder mig om och kollar runt)
Jag: Men där är ju Globen!

då var globen bakom oss!  Varför stog de då raktfram i rondellen, när de var höger och sen höger direkt igen ?
Måste varit riktigt fulla när de satte upp de där!

men nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa mig, för sedan ska jag möta Sara på Wayne´s :)


blev mycket mycket shopping igår! Ikväll bjuder jag på bilder på allt! :)

De coolaste jag någonsin gjort!

Nu har man sett Britney i Globen och vilken jävla show! I loved it! Jag hade mycket höga förväntningar, men de  var ännu bättre! De fanns allt, cirkus, dans, musik och massa coola effekter som eld etc. I LOVE IT! betyg: 5/5

Vi fick grymt bra platser och jag fick ett antal bra bilder, jag bjuder på några av dom, eftersom dom är så många och filmerna orkar jag inte ladda upp :)

























It's Britney, bitch! ;)

Då var man färdig :) Jag har varit uppe sen 7! Kunde såklart inte sova, eftersom jag vill så gärna att klockan ska bli 19:00 (A) Har man väntat 5 år, då är de sista timmarna drygast.

Jag har idag redan hunnit med att äta frukost, duscha, fixa håret, sminka mig och nu ska jag alldeles strax klä på mig. Kan tyvärr inte bjuda på någon dagens outfit, eftersom vi endast har spegel i sovrummet at the moment och Mike sover för fulla muggar ;)

Om ca 30 minuter kommer mamma och hämtar mig och så bär de av!

Jag tänkte, eftersom jag inte kan bjuda på bild, kan jag förklara vad jag ska ha. Idag har jag på mig ett par svarta diesel jeans, gult linne, marinblåjacka med guldknappar och en marinblå/vit scarf med guldberlocker!


XOXO

Snart bär de av!

Imorgon bär de av till Uppsala, Täby och BRITNEY KONSERT! :) Jag skulle kunna dö av lycka! Fast jag skulle sakna mike så mycket så jag tänker leva varenda dag med min älskling, så länge de är möjligt!

Vi hörs imorgon på morgonen och då bjuds de på dagens outfit!

Tips!

Här kommer ett tips på vad man kan äta som mellanmål eller sådär på kvälls snåret :) De är både nyttgt, mättande och gott!

Först har vi fruktsallad. Vi gör våran på Apelsin, Äpple, Banan och Vindruvor. Såklart kan man ha vad man vill. Kiwi och bär är jättegott och fullt med vitaminer!

Till detta tar du vaniljyoghurt. Vi föredrar gefleortens med 2,0% fett. Jag ogillar verligen yoghurtar utan fett och socker och allt dm påstår. Jag kör på riktgt! men du kan såklart använda vilken yoghurt du vill, kanske naturell eller turkisk?



Mysdag :)

Idag har varit en riktig mysdag! Dagen började med en hälig frukost med nybakde ciabatta bröd, wich i love! Jag tog mig en sväng ner på konsum medans Mike sov och överaskade honom kl 12:30, när jag var så hungrg att jag höll på att dö.

Idag har vi även varit ner på stan en sväng, sprang på min farmor, faster och äldsta kusin, kollade på lite inredningsdetaljer och kollade in rean, men hittade inget. Det finns ju verkligen ingenting i den här staden!

I eftermiddags kom Annabelle och vi har både gått till Willys och handlat fruktsallad osv och även gott till boulognern och lekt. T o m jag åkte den stora rutschkanan *stolt* men den känndes ganska liten nu, jämfört med när man var liten. Kanske inte så konstigt? Sen provade vi alla tre slänggungan, men jag och Mike var för stora för att komma hela vägen :(


mums!

(inte så) god morgon

Usch och bajs för att vakna med huvudvärk. :/ Tyvärr så har jag gjort de, eftersom jag tvingat mig själv att sova länge. Mitt huvve strejkar idag, då jag går upp 07:30 nu när jag jobbar. Hoppas mina alvedon kickar i snart så jag kan dra med Mike ner på stan och en glass kanske? man måste ju nästa fira att regnet inte är här idag.

Kl är strax 11 nu och jag kan aldrig väcka Mike innan 12, så jag funderar på att ta mig en dusch, smörja in mig ordentligt, klä på mig, kila ner på stan och köpa lite färskt bröd och överraska med en riktig härlig mysfrukost?

Ikväll kommer Annabelle till oss och ska sova över :) Dom skulle bara våga väcka mig imorn vid halv 8 som de var förra gången typ xD Jag behöver vara utvilad på måndag och jag är så hype att jag bara vill ha måndag, NUUU!

Fullspäckad vecka att se fram emot!

Jag har verkligen en hel vecka full med roliga saker nästa vecka! Även lite sega saker, som jobb, men de blir full speed hela veckan igenom!

Måndag
Shopping i Uppsala & Täby
Britney spears Konsert i Globen (Veckan höjdpunkt, lätt!)

Tisdag
Lite öppet här, inget jobb i allafall och hoppas på shopping & fika med Sara :)

Onsdag
Jobb
Umgås med Vanessa framåt kvällen. Mysig fika och kanske en utesevering?

Torsdag
Jobb
Sun Tropic behandling på Gamla Gefle Spa kl 16.00

Fredag
Jobb
Mys med Älskling hemma :)

Lördag
Bröllop i Sundborn, med Mike och hela min tjocka släkt!
Övernattning

Söndag
Hemfärd
Kanske en tripp förbi Lager 157


Äntligen får jag använda min underat vackra klänning från VILA igen :) matchar nog med bara ben och snygga pumps, eftersom jag gått på spa 2 dagar innan, speciellt för de här.

Håret vet jag inte vad jag ska göra med :S Några förslag?

Vill du tjäna pengar på bloggen?

Gå in på Woopa.se och bli medlem! :) Helt gratis och kanonbra!


 

Woopa.se

Härmapa!

Min pojkvän är en riktig härmapa! Fast på ett bra sett .Idag när jag kom hem hade jag fått en lapp på köksbordet, som jag brukar lämna på nattduksbordet om jag stiger upp tidgare och far iväg. Fick även en mysig puss på pappret, som jag också gör ibland. Så gulligt :)


Vilket totalt misslyckande!

Min joggingtur blev snarare skynda hem innan regnet dödar dig!

Med 3 lager kläder och ipoden noga instoppad var jogginghumöret på topp! Och ut i ösregnet begav jag mig. Jag hann ju ungefär till boulognern, där jag tänkte springa, men där var allt lera och pölar! Tänkte då springa mot konserthuset, men då fick jag så mycket vatten i ögonen att linserna inte kunde sitta på plats och de började göra rejält ont!

Så jag fick kuta hem och få av mig alla blöta kläder. Och nu blir de istället ett varmt bad och läsa bok och passa på med lite hårinpackning ! :)


såhär fin var min tröja efter knappt 10 minuter ute.

Jag ser det regnar, jag ser det regnar (8)

Vilken jäkla väder! Kan de regna lite mer? 
Konstig som jag är så är de riktigt härligt med lite regn idag, vad tycker du? De känns som att de behövdes och jag sitter ju inne och jobbar vid en dator, så då känns de lite lättare när de är dåligt väder.

Dock så tänkte jag ta mig ut och jogga en snabbis i eftermiddag om de fortfarande regnar och jag kan hitta en keps.
Någon mer än jag som gillar regnet?


Att flytta ihop!

Att flytta ihop kan både vara bra och dåligt, men det är definitivt spännande, läskigt och nytt! En riktig omställning. Så mycket händer i en liv bara genom att flytta hemifrån och att flytta ihop med någon är ännu större.

Man måste nu lära sig att man alltid är två. Man är alltid båda om ett beslut och man måste lära sig att kompromissa och prata. Dessa två ingredienser är såklart alltid existerande i ett förhållande, men de sätts på prov ordentligt om man flyttar ihop.


Som i förhållande krävs de en del saker för att få det att fungera. Många av de viktigaste grundstenarna i ett förhållande är vad som behövs när man flyttar ihop.


Mina Tips! För att få det att fungera bättre om ni bor ihop eller om ni kommer bo ihop i framtiden.


Lär er kompromissa

När man bor ihop måste alla beslut vara tillsammans, som jag sa förut. Man måste därför vara flexibel för varandra och varandras åsikter.


Lyssna på varandra

Att lyssna på varandra är alltid viktigt och speciellt när man bor ihop. Det hänger även ihop med att kompromissa. Man måste lyssna på sin partner och lära sig att diskutera.


Var ärliga mot varandra

Att vara ärlig är alltid de viktigtaste. Man måste vara ärliga mot varandra om hur man känner i olika situationer och man ska alltid komma ihåg att berätta för varandra hur man känner. Ett tips! Ta alltid en stund varje dag, kanske på kvällen innan ni lägger er, och prata om dagen, om allt som har hänt och hur ni upplevde det.


Lär er att ta tid för varandra och er själva!

Det allra viktigaste när man bor ihop är att inte glömma att ta tid för er själva. Man måste klämma in lite ensam tid med sig själv, nu när man är så tätt inpå varandra. Man måste även se till att ha riktig kvalitets tid med varandra, och inte bara ses hemma i farten. Man måste ta tid att göra något eller kanske t ex bestämma en kväll då det är bara ni, vad ni nu väljer att göra är upp till er. Ni kanske lagar god mat, köper något gott och myser i soffan eller tar ett mysigt bad. Det viktiga är att det är bara ni.



Britney Spears nya video - Radar!



Just nu är jag tillbaka på jobbet från lunchen och när jag kommer hem bjuder jag på ett helt inlägg med spännande läsning om hur de är att flytta ihop och mina tips till er som flyttar ihop/planerar att flytta ihop :)

Tidiga morgnar :/

Nu är jag redan helt slut av de här tidiga morgnarna, innan jobbet, och de en är en ständig kamp att inte somna framför datorn här. Och för att inte tala om att kliva upp ur den varma sängen och med en underbar mike i, not easy!

Igår var vi och kollade på Ice Age 3. Jag, Mike och alla andra 5-10 åringar i stan. Och jag tycker så himla synd om den söta saken med valnöten! Hur gullig får man bli? Och nu mammutbebisen, man bara smälter. Filmen var helt okej, mer än vad man kan säga om trean igår kväll :@

Var de någon mer än jag och Mike som hade störningar på trean var 30:e sek ? Så himla drygt! Vi, eller jag (A), missade Paris Hilton, men tack och lov går den i repris på söndag kl 17:05. thank god!


Jag ? Det är då bra nära i allafall!

Vilken surprise! :)

Idag när jag skulle hem från jobbet så tog jag med mig den senaste nöjesmix att läsa och gissa vilken chock jag fick när polarn Jossan var på omslaget! Verkligen superfina bilder också! En riktigt rolig chock :)


Shopping :)


Pressat Schema!

Idag är de pressat schema som gäller med mycket att göra :)

Och innan allt detta måste jag hinna med lite grejer på min lista, bland annat några fler blogginlägg som kommer när jag slutat jobba och lite lyx med bad om jag hinner. Även lite mat ska vi väl klämma in.

Kl: 18.00 Bio med äskling :)

Kl: 20.00 Paris Hilton: my new BFF

Kl: 21.00 Helstäd av lägenheten

Kl: 21:55 So you think you can dance

Wish me luck och vi hörs senare ;)

Dubbel överraskning! :)

igår blev det twice the fun när jag kom hem från jobbet :) Jag smet nämligen iväg igår och köpte biljetter till Ice Age 3, til idag. Mike har velat se den så gärna, så då tänkte jag bjuda honom på den, som en överraskning och glad blev han! Som en liten unge, min mike ;) Till min förvåning hade han också tänkt överraska mig med Mcdonalds, som stod på bordet när jag kom hem, muums! Han hade även fixar det rosa coca-cola glaset som var förra veckan som jag missade (A)
De är småsakerna som räknas! 

Så just nu är jag på jobbet, och tröttheten håller i sig. Jag kom knappt upp ur sängen imorse och de är ett under att jag fick i linserna i mina trötta ögon. Men det gick och nu vill jag hem!

Har massa småsaker att göra, men hann med lite igår tack och lov :) Jag hittade bland annat mitt presentkort på Gamla gefle spa, som jag ska på behandling hos den 16:e och göra sun tropic kroppsbehandling, härligt! Efter det tog jag och Mike oss i kragen och bar ner lite grejer i förrådet, så nu kan vi snart fixa hallen. Kommer bli riktigt coolt, eftersom vi har köpt en jätteläcker schablon att ha på väggen.

Ikväll är de So you think you can dance och innan de bio och mat, så jag hoppas jag att klämma in lite annat från min to-do-list idag också.

Blev ett försök att kolla på Ice Age 2  igår, men var för trötta. Och jag tycker så synd om han med nöten! han är ju för sööt!

Jobb, jobb, jobb .....

Idag är det jobb, sen kl 8 imorse, och jag är dödstrött! Höll på att somna sittandes de första timmarna, men nu efter lunch har de gått ganska bra med lite skvallerpauser.

Efter jobbet har jag mycket att göra. Bland annat ta mig en tur och shoppa lite nödvändigheter. Sen hem och diska innan jag tänkte lägga mig och njuta med min bok i ett varmt bad!

Håll utkick senare under dagen efter skönhetstips från mig! (kommer bli regelbundet!)



Smoothie-mix is the shiet! ;)

Jag kan ju lätt säga att smoothie-mix is the shiet! Jag och Mike var nyss en snabbis på Willys och köpte inte mindre än 5 förpackningar mix och vi hade även en hemma redan. Man kan aldrig få för mycket! Fyllde även på med Juice och Yoghurt. Smoothiefamiljen Modd-Eriksson!

Som jag nämde tidigare har jag och Mike varit och käkat på Axmar brygga med mina mor- och far föräldrar och även fikat. Jag käkade grillad fläskfile med pressad potatis och en väldigt god sås. Nu märks de att jag bor med mike som gillar sås, eftersom jag aldrig ätit sås innan och nu vill jag ha de! Bara en av alla grejer som jag älskar med mike <3

alá Cribs ska ni nu få en inblick i min frys! Dock inte fylld med champagne och skit här, utan smoothiemix! Hela understa lådan för att vara exakt (A)

Nu kom Mike med världens underbaraste ide, så nu ska jag fram och göra smoothies, plocka fram filten och gå ut och mysa! Jag är så fruktansvärt kär i min älskling, och vårt förhållande är så grymt underbart att jag inte vill ha de på något annat sett, någonsin! It's me and mike for life!


behöver jag säga att vi gillar smoothies?

Gårdagens Outfit :)


Grattis Malin 35 år! :)

Igår var jag och Mike iväg och firade hans äldsta syrra, som fyllde 35 :) Blev mycket god mat, lekar och underbar efterrätt med massa exotisk frukt, passande för mig som älskar frukt!

Idag ska vi iväg ut till Axmar brygga och käka! Men först ska vi iväg på lite alvedon-linsvätska rolig handling så fort de öppnar. Ibland kan shopping faktiskt inte vara så himla rolig, speciellt när man måste slänga ut pengar på saker man inte vill behöva betala för.Som saker från Apoteket tex.


gud vad jag älskar frukt! mums!

Jag tror att jag är beronde..

av smoothies!

Finns de något bättre sett att starta dagen på, än med en smoothie? Helt perfekt till frulle och alldeles perfekt för mig som ofta tränar direkt på morgonen eller i allafall någon gång under dagen. Att dom är supergoda är ju bara ett plus! sen är den ju även supernyttig, och de tackar man ju inte nej till.

Dagen började med att jag och mike drog oss i soffan, till halv 10, ja vi blev väckta kl 8 av Annabelle och vi var dödströtta! Till frukost blev de smoothies och melon, mums! Och nu är man rätt så pigg och glad, en riktig vitaminboost på morgonen gör susen!

Smoothie tips! (min blev så god idag att ni måste prova!)
Apelsinjuice
Melon
Jordgubbar
Mango
Ananas



Brämmen :)

Nu har jag och mike precis kommit hem från en dag ute i brämmen :) Har solat alldels för mycket och har såklart bränt mig lite i ansiktet och bröstkorgen, men de är ett framsteg för mig, som är världens amatörsolare! just nu är jag ganska röd, men om några dagar så har de blivit brunt, tack och lov!

Mitt trogna sällskap under dagen blev min bok jag läser, STAR av Pamela Andersson, jag tycker den är så sjukt bra att jag knappt kan lägga ner den och har läst 1/4 av boken idag (A) Så nu är jag snart klart och då blir de boken djävulen bör prada!




idag invigde jag min nya bikini från New Yorker! :) Rosa bikini, rosa bok och rosa naglar, se chic!

Dagens outfit ;)

Nu bär de snart av till Brämmen för mig :) Försöker ta lite bilder att lägga ut när jag kommer hem!

Nu bjuder jag på dagens outfit ;)


Linne, MONKi
Jeansshorts, Gammla jeans som jag sytt om
Bikini, New Yoker
Solglasögon, Gina Tricot

PINK! ;)

Nu har jag precis målat mina naglar i neonrosa. Jag använder nagellack från Depend och jag älskar det :)
Försökte ta en bild, men tyvärr är de fel ljus, men bjuder på den ändå :)



mina naglar, som ser väldigt mörka ut, men dom är verkligen neonrosa och ljusa :)


mitt nagellack, det är nummer 34 :)

What's hot and What's not?



1. Solbränna
Vilket väder vi har haft, och visst är de mer än jag som tagit mig ut och solat en snabbis? Det måste vara de allra bästa med sommaren, inget får en att känna sig så snygg som en fin bränna!

2. Kärlek
Jag vet inte om de är vädret, eller de faktum att jag och mike firar ett år snart, men visst känns kärlek riktigt inne? Nu på sommaren ser jag varje dag massa gulliga par som sitter och myser i boulognern eller på något fik/uteservering, och visst är de fint? Känslan att vara kär slår allt och är alltid hett!

3. Smoothies
Min förkärlek till smoothies blir extra stor nu när sommaren är här! Vad är godare än en kall smoothies på fiket eller hemma i soffan i värmen? Och även i kylan såklart. min favorit finns på Wayne's och är gjord på apelsinjuice, mango och hallon.



1. Lågkonjunkturen
Nu är jag less på de dåliga arbetsmöjligheterna och höga priserna! När t o m h&m hänkar på är de illa! Nu får någon någonstans som sköter sånt där skit fixa det, nu är vi less! Bra jobb och billiga kläder åt folket tack!  

2. Rökning
Det värsta jag vet är när man går på stan och någon framför en bestämmmer sig för att röka, och allt kommer på mig. Jag hatar verkligen rökning och jag har inte bettt om att få massa rök i ansiktet. Dessutom är de jätteäckligt och mycket mycket farligt. Nej, nu lägger vi av med rökning och kör nyttigt kom igen!

Shopping & Minigolf, och imorn: besök!

Idag har jag och Mike cyklat runt och handlat lite smått och gott :) Okej, Mike skjutsade mig, men de är ju min cykel så ;) har köpt bland annat en jättefin värmeljusgrej för 3 ljus, fat till blockljus och sen köpte jag även ett champagneglas och pocketboken Djävulen bär prada. Jag är snart färdig med STAR så då måste jag ha något nytt att läsa.

Just nu pumpar Mike Guitar Hero på högsta volym, och jag bloggar, som du kanske fattar. Vi har precis käkat och lite senare ikväll så ska vi ut och spela minigolf i boulognern med två av mikes kompisar. Blir första minigolfen för i år för min del :)

Imorgon väntar vi besök, i form av Annabelle som ska komma och sova över hos oss :) Då ska vi ut och ha kul och på kvällen tacos och mys med film.


hittade den här fina bilden nu, som mike fixade och la som min skrivbordsbakgrund en gång när vi börjat träffas, fy vilken underbar pojk jag har!

Smoothies

Nu har jag och Mike invigt vår nya magic bullet :) Vi har gjort smoothies! Och alla som känner mig vet att jag är tokig i smoothies, det är ju så fruktansvärt gott.

Mike blev jätteglad för mitt lilla mys och tog mig därför till Willys och köpta Ben & Jerrys & Marabou! Har jag en underbar pojkvän eller vad? ;)

Jag älskar att gå ut och gå med Mike :) Jag verkligen älskar att jag kan prata med min kille om allt! Det är så himla underbart att gå och prata och hålla handen.


min och mikes smoothie :) Min med rosa kant med yoghurt och mike med blå kant med Apelsinjuice :)
Utöver det använde vi Smoothiemix med Ananas, mango och jordgubbar.

Jag älskar att överraska Mike!

Nästan de roligaste som finns är väl att överraska andra? eller t o m att handla åt andra,  och ge bort presenter. I LOVE IT! Kanske för att alla shopping är rolig, men till andra är de nästan roligare och till Mike är de superkul! Är de bara jag som är så, eller finns de någon mer som älskar att handla åt andra?

Nyss var jag ut och köpte lite smått och gott och kände att jag ville överraska Mike med något när han kommer hem, och jag tycker jag lyckades ganska bra :) Köpte bland annat badskum, som vi letat efter hur länge som helst till våra mysiga badkvällar. Sen köpte jag en jättefin nyckelring och en i love you grej som jag satte på badskummet.



Jag skrev även en liten kärlekshälsning på ett papper i form av ett hjärta med nyckelringen på, och även en pussmun gjord med mitt make-up store läppglans.

Jag tycker det är oerhört viktigt att man aldrig glömmer bort att säga jag älskar dig till den du älskar. Alla behöver vi höra dom orden och är dom inte underbara att få höra? Man ska ju dock vara mycket noga med ordet älskar, som är väldigt betydelesefullt och inte bör sägas till alla :)




det är skönt att känna sig saknad!

såg precis att jag har fått hela 6 sms från mike, som saknar mig ;) och gud vad jag älskar den pojken!

Nu lär jag skynda :)


Confessions of a Shopaholic

Jag har precis sett Confessions of a shopaholic, jag vet att jag är så grymt efter, men nu har jag sett den och jag måste säga att jag blev riktigt besviken. :(

Visst var de en bra film, men som en äkta klädnörd så förväntade jag mig mer sex and the city anda! Mycket designerkläder att dregla till, men endast ett par louboutin dök upp, ENDAST ETT PAR ! Skandal måste jag säga.

Nu tänkte jag fixa mig lite fort och springa och pussa på mike som står i butiken och jag hoppas att jag hinner dit innan han läser det här! :)



God morgon, älskling :)

Nu ska jag alldeles strax gå och väcka mike, så vi kan åka iväg och shoppa lite. Han hatar ju när jag väcker honom, men människan är ju faktiskt ett dagsdjur! Vi ska vara vakna på dagen, inte natten och sova hela dagen.

Nu när vädret är så fint så måste vi passa på att utnyttja varje timme vi får! Och de ska vi snart göra med en cykeltur och kanske lite glass?

Nu blir de god morgon, älskling på Mike med massa pussar och sen lite dragkamp ;) hahaha.

RSS 2.0