träningsvärk nästa?

Ja, de känns som att jag kommer ha en redig träningsvärk imorgon! Idag var första dagen på gymmet, hälsostudion, och jag körde bröst och armar! Fyfan vad jobbigt de var, men känns skönt! Känns verkligen som man gjort nytta idag.

Var och tränade med Mike och sen begav vi oss hem till mig :) VI unnade oss att käka på Amigos också! mums är allt jag kan säga. Sen har vi myst hela dagen och kollar på filmen Cadillac records, med bl a beyonce.Den var helt okej, men lite lång. Nyss åkte mike hem, aldrig roligt, så nu ska jag ta och kolla alla här på datorn och sen ska jag läsa lite på min eng bok innan vi kör godnatt samtalet :) kan inte sova utan de!

Nu blir de kika lite på Gordon Ramsey's cook-along live :) älskar alla hans program.


unnade oss även godis, vilka fläskisar vi är ;)

matteprov, hjälp! :S

Nu jäklar närmar sig matteprovet, men känns som att de kommer att gå bra :) Jag och Vanessa pluggade en timme idag efter lunchen, vilket team vi är med matteplugg! ny tradition?

Lämnade in mina jeans för lagning idag, sen var jag in till pappa också, som berättade att jag skulle få min balklänning betalt, så känns jätteskönt :) Fin skjuts blir de på balen också! Ska bli så kul! Vill att de ska vara maj nuuuu!

Händer mycket roligt här snart känns de som :)  Rolig period framför en, och varje dag som går närmare sommaren känns viktig! Jag vill verkligen ha sommar nu! Men de är jag nog inte ensam om kan jag gissa.

Har hänt mycket i helgen, men orkar inte skriva allt. Nu ska man lämna den stressiga veckan som varit! Den här veckan har börjat riktigt bra! Svenska provet gick 1000ggr bättre än väntat och om matteprovet går bra är veckan gjord :)


snodde de här collaget från Vanessa :) I like it!

Samba brazil

Föreställningen gick jättebra! Var verkligen superkul och shit vilken skillnad att dansa tillsammans med varandra nu, än i ettan! Nu är vi en!


snyggt sminkade eller inte! xD



snygga sminkningen, eller inte igen xD




It's more then love, it's the reason why the sky is blue <3

Loggade nyss in på msn och såg att älskling hade skrivit, äntligen är han snart på väg ;) Så gulligt som min rubrik hette jag på msn i början när vi började träffas. Så roligt att se sånt gammalt, tack och lov har jag sparat alla konversationer från den första till den sista! Kommer bli grymt kul att göra något med senare i livet.

Idag har varit en hel repdag på cirkushuset :) Hade första riktiga genrepet, som gick mycket bra. Gick från 8:30 till 16:00 och imorgon ska man vara på konserthuset 10:00! Ingen sovmorgon för mig alltså :( + att jag missar 3 timmar på marlene's maskeradfest :( Provade min oufit idag och fyfan vad jag hatar maskerad, men klänningen eller korsetten och kjolen blir de helt klart igen!

Ikv ska jag och mike mysa, är själv hemma så blir extra mycket mys :) Blir att först laga mat och käka lite mysig middag och sen mys med film :) den här kvällen behöver jag!

Fick reda på att typ hela min släkt kommer och kollar på Samba Brazil imorgon :) Både farmor, farfar, pappa, mina syskon, mormor och morfar kommer! Hela tjocka släkten på en gång!  tyvärr kan jag ju inte åka med på middag innan eller umgås efter :( Hade så gärna velat varit med och gått ut och käkat middag, men så kan de vara. Fan vad man missar den där kvällen.

stressig helg, men kul ska de bli! och nästa helg lutar de mot en tjejkväll med utgång med erika om hon vill ha mig ;)

världens drygaste torsdag!

Idag har då inte varit en trevlig dag :) Eller, skolan var ju som vanligt såklart, och dansen gick bra! Nu är man verkligen pepp på konserthuset på lördag!

Kom nyss hem, eftersom nk:n höll på länge idag. Nu ska jag sätta mig och käka ett äpple, med nutella, ja de är gott! don't knock it 'tll you try it! Sen blir de plugg till matteprovet, om jag kan få huvudet runt additionsmetoden^^ Sen ska jag även ta och läsa engeska uppsatserna. Rolig eftermiddag va?

Imorgon är de första genrepen och mer slip på öpnningen och avslutningen! Ska bli roligt :') Vi får tack och lov gå på mattelektionen på förmiddagen, sista innan provet! :S hur ska de här gå ? På söndag och måndag blir de råplugg! har ju mer engelska också, shit! :S


dagens oufit :)

Waynes, Polhemfrisörerna och mkt mer!

Idag har varit en riktigt soft dag med massa roligt :) Har hunnit med ruggigt mycket måste jag säga! nästan lite stolt, eller kanske inte stolt^^

Dagen började med att gå till historian, där vi fick sluta på en gång, tack snälla torsten! Då avgjorde jag och Vanessa att vi skulle unna oss en lunch på nya Waynes! Vi käkade bakad potatis med kyckling och cashewröra, muums!



Kollade även in stan en sväng, hittade jättefina klänningar på VILA. Kommer verkligen bli sommarens ställe för mig. Så himla mycket fina klänningar och kan ha nästan alla! bättre än så blir de inte :)


Senare begav jag mig till Polhemsfrisörerna med Mike. Skulle ju dit och fixa lite då, och vi hade inte planera att göra något, men så blev de ju :) Mike fick tillbaka brunt hår och gladare människa får man leta efter ;) Sen var de min tur och snälla Sanja blekte blonda slingor på mig och sen klippte topparna. Så himla skönt! Så här fint hår har man nog aldrig haft :) thanks!


plugg, plugg och juste! plugg!

Idag har varit en dag med mycket att göra kan man lungt säga :) Har haft intensiv dag med musikarna och cirkus i cirkushuset, inför vår förestälning på lördag, SAMBA BRAZIL.

När jag äntigen kom hem var klockan 16.00 och de var dags att plugga. Har mailat Jessika om engelskan och har precis svarat på 20 instuderingsfrågor om upplysningen, som jag har prov på nu på onsdag. Den dagen blir inte rolig kan jag lova! Kommer bara längta till kvällen då jag får mysa med älsklingen :)


myshelgen bilder <3


FETTO HELG! Godis, Cheese doodles, American Take Away och massa pussar!
 

OLW - för att vi älskar de goooooda! (8)

Jadu, OLW - visst är de gott? Jag är en redig sucker för OLW's Cheese Doodles, Cheese Balls kan jag skita på sig, de är krokarna som gäller ;) Jag verkligen älskar de, men de är inget man köper varje dag, eftersom de dryper av fett^^ men äre helg så är de ju! Måste ju fira att jag äntligen kan äta igen! HALLELULJAH!

I helgen har jag och mike verkligen hade en myshelg :) Även om jag knappt kunnat pussats, men kan nu meddela att de är no problems längre! tack och lov.  Idag har vi bara tagit de lungt och nu är mike inne hos Axel en snabbis och jag sitter vid datorn (A) Skönt att få blogga lite och checka sidorna och mailen, man får ju nästan abstinens besvär! eller är de kanske bara jag ?

I veckan är de mycket som händer kan jag lova! SAMBA BRAZIL kl 18:30 på Konserthuset den 28/3 (lördag) övningar, intensivdagar och genrep hela veckan och hela lördagen :) Tack och lov har jag nog löst mitt maskeradproblem med att vara playboy bunny, allt sånt har jag ju redan. Måste bara beställa nätstrumpbyxor, så får se om de blir se :)



muuuums!

långprommis, äntligen!

Jadu, äntligen har man fått ut mike på en långprommis ;) Tyvärr började de regna där vi satt oss, så vi gick hem igen :) Nu när man är ute i bushen är de ju faktiskt mysigare att vara ute och gå i lugn och ro. Vi gick och satte oss vid en grillplats och mös lite :)  tyvärr kunde vi ju inte grilla, eftersom min matätarförmåga inte är helt bra än ^^ men de blir bättre :)
Finns de nå mysigare än att dra på sig mjukisar och gå en promenad och hålla handen och bara vara?

Igår var vi iväg till Marlene och Tommy och käkade och fikade, eller jag käkade inget men alla andra gjorde ;) Åkte dit med hans föräldrar och så var maria och jakob där också. Ska bli roligt nästa helg när de blir födelsedagspartyt! Måste ju bara hitta en outfit, några förslag på var man kan köpa snygga utklädningskläder och vad man kan vara?

Ps. Förhoppningsvis kan jag få min tatuering som jag vill ändå :) Håll tummarna med mig (Y)


lutar åt den här outfiten :)

saknaden är enorm!

Idag har jag varit i skolan som vanligt :) Haft massa dans idag, men tyvärr så missade jag nästan hela eftermiddagslektionen, eftersom jag fått tid på hälsocentralen. Har fått jätteont  mitt sår, som blivit infekterat och måste få läka av sig själv, kan inte få nå salva eftersom de är i munnen såik värktabletter :) starka, sm man ska ta med alvedon men jag vet inte om dom hjälper :/ Bara tagit en dos, så man lär väl ge det idag, men de gör fortfarande jätteont :(

Hatar de då jag knappt kan tugga, aka inte äta och nu är de mer än ett dygn en jag kunde äta mat :( Är skithungrig men jag får nöja mig med smoothies och yoghurt. usch! nu får de fan bli bättre tycker jag!

Saknar mike min också! Låter nog så sjukt töntigt, eftersom jag sa hej då till honom imorse, jävlen fick sova kvar när jag var tvungen att kliva upp, men 5 minuter mys fick jag iaf :) Saknar honom ändå! Jag hatar att sova själv, inte för att jag kan sova just nu ändå :/ Sov ingenting inatt, men de nya tabletterna gör en trött så förhoppningsvis kan jag sova så de blir helg och jag får mysa sönder! :)

Jag och mike låg och pratade om våra första dejter igår innan vi skulle sova :) Gud vad roligt de är att tänka tillbaka på hur nervös man var och hjärtat gick så enormt fort att man trodde de skulle hoppa ur! Kommer ihåg allting från första träffen och första pussen <3 bättre än så blir de inte!


eftersom jag inte orkar fixa photoshop tänker jag lägga ut den här väldigt enkla bilden som jag skillat gjort

not for me, unfortunatly :/

 Blir ingen tatuering för mig så nu är jag lite less :/ Den går inte att göra i den strl jag vill ha så kan inte ha en text överhuvudtaget :/ har ju sett andra med liten text, så jag ska kolla upp de där men men :/ de tog mig ju bara två år att hita något jag ville göra, får man börja om igen då...

Idag har jag bara varit i skolan annars, nu är vi helt färdiga med vår egen koreografi vilket är jätteskönt :) Nu lär jag bara koreografera mitt solo i dansen, orkar ine improvisera. Då vet man aldrig hur de går ;)

Nu har jag precis käkat lite, ska kika lite bloggar nu medans jag väntar på att mike ska komam från gymmet och då blir de mys och film. <3


var de inte underbart väder idag ? :) bild på min gumms kajsa som håller mig sällskap när inte mike sover här, dom nätterna är inge roliga :(

Är våren här ?

Ja, de får vi för guds skull hoppas på! Nu är vi trötta på snö, kyla och slask! Nu vill vi ha värme och sol :) De förtjänar vi eller hur ? Vi svenskar uppskattar väl solen mer än någon annan ? Så fort de är sol ute fram mot sommaren är varenda jävel ute i shorts och hänger nere på stans alla ställen. Max en timme efter solen kommit är vi ute, framme och njuter för fulla muggar. Så snälla, ge oss lite sol?

Idag får bli en lite plugg/kolla på film dag :) Tänkte göra lite olika småläxor jag har, kolla på nya OTH och GossipGirl avsnitt, som ÄNTLIGEN har kommit. De har man väntat en månad på nu kan jag lova.

Nu skinde solen så fint när jag kom hem, ska gå en tur med maggan lite senare kanske och sen ska jag smaska sorbet med datorn i sängen. myspys med mig själv kan man säga :)

Har precis försökt fått ihop schemat för mig nästa vecka och de blir INTE roligt kan jag lova :/ Har så sjukt mycket att göra och så missar man såklart grejer man vill göra också.... de lyckas alltid komma vid fel tidpunkt.



gullmaggan :)

Helgens outfit


Inte min dag?

Nä, idag var de inte min dag! Fick nämlign reda på att jag har förestlning samma dag som jag och mike ska på hans syrras maskeradfest :/ Känns jävlgt tråkigt då jag bara hinner komma till dom, fixa mig där och sen möta alla i taxn ner till goya! menmen, glad att jag hinner vara med ngt iaf. Ska vara ängel, så nu lär jag hita kläder och köpa vingar :)

På tal om köpa, imorgon blir de äntligen köpa gymkort för mig! Ska bli så sjuuuukt skönt kan jag lova. Känner verkligen att jag måste få träna lite, bli man alltid glad och mår bra av. Ska dit imorgon med mike :)

Nä, nu måste jag ringa mike och sen sova :) bjuder på en bild från helgen.


kärleken bara växer för varje dag och den där nykära känsan verkar aldrig avta, du och jag för alltid <3

En ny vecka, nya tag!

Eller, nya tag kanske var att ta i ;) Man är ju fortfarande rätt seg från i lördags och då äre illa! haha. Kul som sjutton var det iaf :) Så härligt att träffa alla gamla klassisar och umgås. Kl 23.00 tog jag bussen med några fler och åkte ner på stan, vissa åkte vidare och så men jag mötte upp mike och sen vanessa och drog till hangloose.

Blev en rolig kväll, men tyvärr var vi tvugna att dra kl halv 2, eftersom mitt knä började göra jätteont :/ men idag känns de mycket bättre och idag får jag se om de pallar dans :) hoppas på de, nu har man fått suttit för mkt!

I eftermiddag är de en redovisning på engelskan, inte roligt, speciellt eftersom jag inte är helt nöjd med min uppsats, men jag tror vi får en vecka att korrigera efter idag :) Sen bär de ut till skogen, och vid de här laget vet ni nog vem som bor där ;) älsklingen min såklart !

Har inte så mkt bilder från i helgen, men dom kommer ikv skulle jag chansa på :)

dåligt, jag vet!

Nu har de vart dåligt med uppdatering senaste dagen (A) förlåt, men har man mycket mysigt att göra så tar man hellre det, eller hur? :)

Igår åkte jag först ut till mike efter skolan, tog de lungt en stund och sen fick vi pengar att äta ute för, så jävla skönt så vi tog bussen hem till mig och stannade en stund på stan och köpte ett kilo godis! typ allt ligger kvar, eller ja kanske ngt hekto mindre^^ Vi blev så slut och mätt på den goda pizzan vi käkade innan och coca cola såklart ;) 

Imorse klev jag upp tidigare och fxade naglarna, det behövdes, och sen gjorde jag frukost åt mig och mike :) drog upp pojken och så mös vi och käkade och kollade på The Hills <3

Nu är han en sväng på stan och jag har precis duschade och ska snart smörja in mig lite. Ska ju ha stickade strumpbyxor, men mjuk och len om benen kan man ju vara ändå! Hur mycket snyggare känner man sig inte med nyrakade ben? ;)

Ikv blire party och sen troligen hangloose! :) puss på er sålänge!


VoltarenT

Ja, nu har man fått gett sig till apoteket och köpt VoltarenT för de förbannade knät :/ Jag köpte tabletter, för de är samma sak och har samma verkan som gelen, men mycket enklare än att hålla på och strula med gelen. :) Så¨nu blir de käka sånna tre ggr om dagen och hoppas på att de är borta eller iaf bra på lördag då de blir fest och goya eller hangloose.

Idag har jag bara varit i skolan, haft matte och svenska :) Hade även idrott, men tyvärr så kunde jag inte vara med, så jävla trist då de var lekar och skoj.Tyvärr lär jag låta de vara, eftersom jag vill vara bra till helgen då jag får mysa sönder med mike <3

Nu ska jag snart hoppa in i en dusch och sen ska jag ta bussen och möta upp mike och hämta vårt paket. Ska bli jätteroligt :) Sen blir de hem till mig och mysa hela kvällen.


jag och vanessa, från i lördags :)

dagens inköp

Jag, Vanessa & Matilda är så grymma att vi alla har lika bra klädsmak ;) Så idag inne på gina tricos, lyckades vi alla handla exakt samma sak! en svart klänning, 149kr och ett headband för 69kr.

Jag köpte även en väska på guldfynd, svart skinn, quiltad med guldkedja, love it!






jessica, vanessa & matilda = klockrena brudar ;)

god natt påre!

Nu har dagen kommit till en ända :) Äntligen kanske man ska säga? Kom ju tyvärr ingen vart på engelska uppsatsen, men jag kollade på filmen och skrev en sammanfattning och scener jag ville referera till, så nu ska jag skriva hela imorn, då jag slutar jättetidigt.

Mitt knä gör jätteont! :( och mitt tigeralsam är borta..Vad ska jag göra? funderar på om jag måste gå och köpa typ reparil eller något imorgon på apoteket. Gör jätteont och de går upp och ner med smärtan. mest mest upp! har nog sträckt en sena i knät :/ hoppas de löser sig fort. Ska ta de lungt nu på dansen resten av veckan så man är hel och fin till helgen (A)
den här helgen kommer äga!

Nu har jag precis tvättat, tagit reda på allt, bäddat om sängen, slökollat sex and the city och nu väntar man på mikes och mitt dagliga kvällssamtal, som du nog vet om du läs min blogg förr :)


god natt och sov gott allihopa!


muuums <3


Walk the line, again!

Ja, då sitter man här hemma i sängen, eftersom min eng c lärare var sjuk får jag jobba med min essay hemma :) Ganska skönt och bra då jag måste se filmen igen nu och anteckna och kolla tider för vissa scener att referera till. Inte roligt kan jag lova, men måste man så måste man :)

Senare idag händer ingenting. Gjorde illa knät idag på danslektionen, får se om jag kan börja gymma imorgon, mår mike bättre i nacken ska jag skaffa kort, men börja köra rygg och mage. vill börja gymma nu!

Idag fick man träffa matilda igen också :) Vi tog oss en sväng på stan på lunchen jag, hon och Vanessa, köpte lite smått och gott och jag valde min födelsedagpresent (A) lite handling blev de också, men inte till mig tyvärr..

Nä, nu lära jag kolla på filmen :)


myssöndag :)

Idag har de varit en så mysig söndag :) Jag och mike har knappt tagit oss ur sängen, men ingen som klagar ;) haha. Har kollat färdigt på passengers och sen kollade vi på Barnhemmet, som var superbra!

Kajsa och maggan har man hat sällskap av också! Alla i min säng, jag och mike med kajsa mellan oss under täcket, å gullig så nu kan inte ens mike säga nej ;) Vi såg världens gulligaste ekorre också! Imorse, när jag fick upp mike tidigt kan jag lova, hoppade den i träden utanför mitt fönster, så sjukt söt :) så synd att dom är så jävla elaka djur bara, kan man ju inte tro!

Nu är mike gullig och går ut med maggan, eftersom jag mår lite illa :/ Har blivit att kollat på Wipeput nu också, var fan roligt ju! Skulle aldrig våga göra de där sakerna. fegis kanske man kan kalla de (A)

Känns som alla par går mot jobbiga tidernu :/ Så här efter vinten är de väl ingen som är på tiptop humör^^ och jafan jag hatar nog vädret mest av alla, men förutom de så känner de ju skönt :) Nu har man fyllt och sommaren är på väg! sommar, sommar, sommar! sen så är de ju ruggigt skönt att få längta att spendera sommaren med mike :) Bara sola och njuta. Nu har de bara varit mörkt och kallt så nu vill vi har värme så man kan ha picknikar och ligga ute i solen och prata hela dagarna.



 


'cause it's saturday night, oh yeah!

Jadu, min första lördag jag inte behöver åka hem klockan 12, då gör jag de vafritt! Var iväg med Bella, Vanessa och några till på förfest, medans mike var på alexs inflyttningsfest :) Sedan tog vi 23:20 bussen hem till mig och myste med film :) Passengers, kom inte så långt på den så vi fick kolla färdigt idag :)  ikv blir de Walk the line och kebabpizza!

fråga! finns de något mer irriterande än att sitta på bussen hem en helg, nykter, när alla på bussen är fulla, skriker och de stinker öl och sprit! usch! bussen var helt full igår när jag och mike skulle hem. fyfan!

nä, nu ska jag snart hoppa in i duschen, och kolla upp vad xbox kostar på pricerunner ;)


äntligen fredag!

yes, nu äre helg igen och äntligen fredag är väl tanken som alla tänker, om du inte ska jobba i helgen då kanske :) Till allt finns ju undantag, men majoriteten kan vi säga?

Idag har skoldagen gått så himla segt! Var själv på Nk lektionen på 2 timmar imorse :/ men sen på matten fick jag sällskap av erika :) under lunchen också! De var inte igår kunde vi lungt konstatera när vi pratade om de goda tiderna och de var typ ett år sen de tidigaste! fy vad gamla vi börjar bli! tänker tvinga na att skita i vita månaden och komma ut på goya den 14:e då jag ska dit med Vanessa :)

Nu i helgen blir de mycket mys och kanske lite annat roligt, men inge krogen. Blir typ 4 helger i rad om jag går nu och de vill jag inte, så jag håller mig i helgen och myser med mike som är de jag vill göra :) Blev ju så mkt födelsedagsgrejs förra helgen. Nu är de bara du och jag <3

hoppas er helg börjar lika bra som min! Vi hörs imorgon ;)


mina celler, dina celler! :)

här kommer dagen med celltittning på naturkunskapen i bilder :)  enjoooooy!


mikroskåpet med salivprovet.


Min, Matildas & Gabriels växtcell affisch.

Avslutar med hip-hoparna gabriel & Nelly, även känd som mina klasskamrater!


Längsta dagen ever!

Jadu, torsdagar kan man lugnt säga inte är en favorit av mina..... usch och fy! De enda bra med idag var att historialektionen var inte och vi hade jazz båda lektiorna :) Vi har verkligen kommit jättelångt på vår dans och de känns jättebra, eftersom föreställningen är om 3 veckor. Låter mycket kanske, men eftersom inte alla lektioner är jazz och livemusik är jättesvårt så tar de tid :)

Hade även naturkunskap då jag och olivia kollade på lite olika celler i mikroskopet, bl a mina celler från insidan av kinden! Var fan lite läckert, även om de ser ut precis som hos alla andra typ^^ Man kunde se cellkärnan t o m. inte något man får göra varje dag kan man ju lätt säga.

Tog massa bilder med min iphone, men jag orkar verkligen inte lägga in dom just nu (A) så jävla lat är jag, jag vill verkligen inte kliva ut från täcken och sängen eftersom de är svinkallt här inne :( Mike är inte här och värmer och jag saknar han redan, fast vi sov tsm. men tack och lov så kör vi helhelg nu :) Ska åka dit imorgon efter skolan och vara där all weekend :) ska bli så mysigt kan jag lova!

Nu har jag kollat på tv en stund, käkat lite bullar (A) och snart ska jag lyfta på arslet och ta mig en dusch. Var så längesen jag hade lockigt hår så blir de imorgon, om du ville veta ;)


mina egengjorda amerikanska chokladmuffins med glasyr och jordgubbsströssel, muuuuums!

Så lite gör så mkt :)

Ja fick nyss en jättegullig kommentar här på bloggen och man blir så jäkla glad :) Tänk om vi alla var lika duktiga på att ge vänliga ord till ngn då och då! De får de bli skärpning på jessica!

Idag har jag bara varit i skolan, och herregud de var jobbigt! Har ändå haft en supereffektiv dag :) Jag vet inte varför men idag var skolan rolig. VI hade matte och svenska och gissa att jag jobbade på båda! sen var de lunch och idrott, var basket och jag blev helt slut och dyngsurmen då känner man att de tar. Efter de var de direkt till danslektionen och idag har vi kommit jättelångt på vår egen koreografi! Känns jätteskönt :) fyfan vad bra vi är!

I de uppdelade styckena ska jag koreografera med Vanessa och Christian, vilket känns bra eftersom vi alla har samma stil på dans ungefär och typ samma vision av hur vi vill ha så imorgon blir de att fixa den :)

Nu är jag fortfarande svettig och äcklig från lektionerna och kom precis hem. Ska ta mig en härlig dusch, göra lite käk och sen kommer mike och ska sova här! ÄNTLIGEN! Vi har haft sån himla sakna period de senaste dagarna kan jag lova. fy de är inte roligt :)




wannabe

Jadu, till min och mikes 6månaders dag bestämde jag mig att skriva en dikt (A) Mike är typ 10000ggr bättre på det och jag är dåligare än vanligt^^ men jag skrev än som inte var helt gräslig så den tänkte jag bjuda på :)

Till min älskling Mike <3


Du är den som får mig att vilja kämpa, när jag bara vill ge upp,

Den är den som får mig att vilja leva, när jag bara vill dö.

Du är den som får mig att skratta, när jag bara vill gråta,

Och  du är den som får mig att vilja, när jag inte orkar.

Så mycket betyder du för mig.


Den är den som får mig att andas,

Du är den som får mig att leva,

Du är den som får mitt hjärta att slå.

Så mycket betyder du för mig.


Du är den jag inte kan leva utan,

Du är den som äger mitt hjärta.

Så mycket betyder du för mig.


Du och jag förevigt.

Förevigt du och jag.


Jag älskar dig, mer än ord kan beskriva. Du kommer föralltid ha mitt hjärta och jag vill föralltid ha ditt. You and me, always and forever <3


bowling!

We bowl like pro's ;) eller vi önskar, eller hur mike? skruven och lyckopottan rättare sagt :)

Idag så hade jag först en lååång håltimme, då jag och vanessa tog oss en sväng runt staden. Jag fixade ett VISA kort så nu kan jag börja shoppa på ASOS ! yesbox i'm happy :) Sen hade jag balett då vi gick igenom koreografin till balettuppvisningen som jag inte vet om jag vill vara med på. får se får se :)

Klockan 13:45 mötte jag upp mike och gick och bowlade. Fast nu förlorade jag :( med 3 små poäng och jag hade vunnit om vi inte valt att sluta tidigt. Min älskling är bäst!

Efteråt gick mike och gymmade med sebb, medans jag åkte hem :) Käkade lite och vips så kom mike en timme tidigare än jag trodde! hann inte ens fixa myset jag tänkte :( missade hans sms från bussen då jag glömt stänga av ljudlös. Blev mys ändå lite senare, efter käket, med film och godis :)

nu längtar jag som fan tills imorgon då mike kommer hit efter jobb+gym och myser och sover hos mig! bättre blire inte :)


min nya telefon :)

b-day gifts!

Hallå hallå :) Idag har jag bara varit i skolan, hade en ruggigt jobbig danslektion och sen en dryg och lång engelska lektion. De enda som var mysigt var att vakna upp brevid mike <3 men nu känns de hypertomt eftersom vi setts 3 dagar i rad och inte idag :( usch usch.

I present fick jag:
♥ Iphone
♥ Presentkort på SPA
♥ Lite grejer till flytt sen
♥ Converse
♥ Kläder
♥ Pengar
♥ Smycken :)



fick massa fina blommor också :) Den här är från mormor och morfar.



 


Min helg :)

Tack igen allihopa som har varit med och firat min födelsedag i helgen :) Det har varit en helt underbar helg med 6 ånaders jubileum, min födelsedag och firning med släkt och vänner :) Vad vore man utan er? :)

Bilder finns på min facebook och på min bilddagboken. Orkar bara ladda upp några här :)










äntligen 18 !

Tack för alla gratulationer på min födelsedag (och igår). Uppdateringar om allt kommer imorgon men min kväll var kul och nu är man äntligen 18 !



RSS 2.0