VILL-MÅSTE-SKA-HA!

Visst har det blivit fruktansvärt kyligt på kvällarna? Har inte kunnit beskriva det för någon, så glider erika in idag och säger ordet jag letat i evigheter: bitande! Kylan nu på kvällarna är verkligen bitande kylig och jag hatar det! Man måste ju hålla ut med höstjackan och stora halsdukar, vantar och mössa ett tag till, men när jag kommer hem från Thailand ska jag köpa en vinterjacka!

Hittade min älskling idag, på stadium, när jag och Vanessa strosade runt, och kom sedan 20minuter sent, men det är en annan story ;) Jag hittade i alla fall en peak performance jacka för 3799kr! Lite väl dyrt, men den är klassiska och man kan ha den i bra många år med tanke på den grymma kvaliten. Dom är så lätta och smidiga, vilket behövs eftersom man ändå använder den typ halva året tyvär...

Hoppas dom har min strl när jag kommer hem :)



Var Het i Vinter!

Tänkte bjuda på lite bilder och priser och sånt där på prisvärda köp inför vintern som är både funktionella och trendiga!

Det mest sjävklara för att vara snygg i höst är stora, stickade koftor i alla olika modeller.

Det andra är såklart PÄLS, i alla former.

och några personliga favortiter som jag kommer köra stenhårt på i höst:


Sneak Peak

tänkte bjuda på en sneak peak av musiken från vårt Projekt Arbete! ;) Det är som du kanske kan gissa, eller vet, en dansföreställning som kommer hållas på spegeln här i Gävle. Kommer lägga upp på bloggen såfort biljetterna finns att köpas.


the good old days..

som man brukar säga. Båda bra och dåliga dagar hade vi men gud vilka minnen!


Gamla 9A, och inte igår kan man ju lungt påstå!


Brand i Wasahuset

Igår när jag och Mike skulle sova hör vi hur brandlarmet som sitter utanpå vår byggnad börjar ringa och hur 4 killar springer med brandsläckare. Vi drar på oss kläder och springer ut och ser att de börjat brinna i en lägenhet på andra sidan huset och nästan alla som bodde där stod utanför. 

läs hela artikeln på gd.s hemsida HÄR 


Jobbhelg & 13 månader

I helgen var en riktig jobbhelg för mig och mike. Gick förbi varandra lite i dörren där och jobbade olika timmar på dygnet, men så kan det ju vara. Snart har vi ju 17 dagar med varandra att njuta i Thailand :)

För övrigt var det faktiskt 13 månader i lördags för oss. Månaderna bara rullare på och kärleken förblir den samma. Är lika kär varenda gång jag träffar min älskling och jag får lika mycket fjärilar i magen varenda gång vi inte sett honom på några timmar. Kalla mig knäpp, men jag är bara kär!

I veckan är det också mycket som händer. Jobb & massa, massa plugg, men även lite nöje. På lördag ska jag och fira sara, och vad ska man ha på sig? Blir nog svart kjol, strumpbyxor och någon cool tröja under? Får se, får se... Jag har ju en del klänningar också (A) Kanske mitt nya blåa fynd med svart skärp och accesoarer?
Jag såg dock mina guldskor på en tjej igår och jag vill använda dom, fan va snygg dom är!

 




En ledig dag, tack?

Gud vad jag behöver en ledig dag! På söndag ska jag inte röra ett finger. Eller jag kanske måste ner på stan och shoppa födelsedagspresent till Sara som fyller 18 snart! Det kommer nog bli många, många kroegenvändor!
 
Finns det någon dag då jag inte har 1000 andra grejer än skolan att göra? Studenten, jobb och jag vette gudarna allt man har att göra. Men man lär sig nog bli mer självständig och planerande i det här läget, som att jag inte planerar så det räcker redan (A)


Snart två år för bloggen och jag <3

Nu var det snart 2 år sedan jag började blogga, och gud vad ni läsare har fått sett en förändring må jag lova! Kan inte tro mina ögon när jag kollar på inlägget jag skrev för 2- 1½ år sedan....

Det var längesedan jag var den där tjejen, att jag ens var den där tjejen? (vad tänkte jag med?) men jag antar att det har med åldern att göra. Vi alla har en tonårsperiod och jag är bara glad att jag tog mig ur den nästan lika fort som jag kom i den. Nu är man äldre och mognar.

Äldre och mognar tänkter du? Men jag är ju faktiskt fortfarande 18 år gammal. Jag tycker om samma saker som alla andra 18åringar även om jag inte springer på krogen jämt och super sådär lite för mycket. Fast vill man göra det, do it ! Alla är vi olika och det viktiga är ju att man trivs med sig själv, det är en läxa jag lärt mig och som har gett mig mycket.

2007  (16)                                      2009 (18)




funkar blond spray?

Jag har en liten fråga till er läsare :) Jag ska ju som sagt tidigare åka till Thailand snart och jag vill mörda min lilla utväxt jag har fått. Är inte van att vara så blond kan man säga.

Ska prova att köpa blond spray, finns på h&m och kicks bl a , och kostar 80kr. Den ska bleka 1-2 nyanser och det blir ännu bättre effekt av soljus (ja det finns det gott om i thailand) . Min fråga är: Har du provat det och funkade det bra? Känns ju onödigt att betala 800kr för färgning hos frisör för en utväxt inte ens 1cm :/


Jag älskar Natacha Peyre

Jag verkligen älskar Natacha Peyre! Förutom att vara så jävla vacker så är hon störtskön :) Läser hennes blogg jämt och jag tycker jämt hon kommer med egna åsikter, står för dom  och sen finns det några klockrena moments, som denna:

Det verkar vara den nya trenden bland alla fjortisbloggare.
Jag gillar ju trender så jag kanske borde haka på?
Jag ska börja klä mig i Ed Hardy kläder som var inne för 10år sedan, sminka mig med grus och överdosera idominsalva....yeeeeey!!!!


Detta är ett utdrag från hennes blogg, och kan hon ha mer rätt? halleluljah!

riktigt snygg header också, vill också ha en sån :(


Ladies & Gentleman, I'm back!

Äntligen en uppdatering, sånna där som jag är ruggigt dåliga på just nu, men ni får ha överseende med mig! Jag kan i allafall lova att tiden jag inte bloggar på använder jag mycket produktivt.

Idag hade jag och Sara möte med rektorn, som representanter från Studentkommitten såklart, vi har inte gjort något hyss. Vi hade en väldigt produktiv timme måste jag själv säga. Jag älskar att planera med Sara, sneaky and we get it done! ;)

Just nu sitter jag och jobbar, ja jag ska hinna jobba också, utöver allt annat jag har för mig vad som känns som dygnet runt.. Men de mesta är bara roligt :)

Ja, dom här var ju ett tag sen, eftersom jag nu vart 18 i 6 månader ;)



I'm sorry!

Jag vet att mina uppdateringar nu är väldigt få, men jag har så himla mycket att göra att jag verkligen inte hunnit blogga så mycket som jag vill! Försöker skärpa mig, i promise ;)

Ordentliga Jessica!

Känner mig riktigt duktig idag! :) Har precis bokat vaccinationstid och fick reda på att jag bara behöver fylla på den här gången och så har jag skydd i 20år! Värsta skönt, så nu kan jag resa på allt jag vill utan att behöva ta en spruta, som jag inte är ett så stort fan av... usch för nålar!

Ska snart även skriva ut alla mina läxor... Men dom är gjorda och snart ska man knodda matte c, som vissa säger. Men jag tycker det är superkul, trot eller ej!

Have a nice day! ;)


Den 11 oktober bär det av ;)

Om exakt tre veckor på dagen, och nästan på timmen, bär det av till inget mindre än Thailand! Och det ska bli underbart skönt kan jag lova! Nu har man varit i det här kalla landet på tok för länge...
och man får använda alla fina kläder man köpte inför sommaren som aldrig kom.

Så nu blir det plugga som en galning de närmaste veckorna för att ta igen för det jag missar och även jobba efter skolan... inte så värst roligt, men pengar vill man ju ha, eller hur?

Även annat som är på g, som jag får veta snart i veckan... håll tummarna med mig!

Nu ska vi bara se om jag kommer ihåg att boka vaccination imorgon också (A)




Bär de av mot varmare väder?

Bär de snart av mot varmare väder för mig och mike? Ja, kanske det. Eftersom min älskling jobbar hela dagen idag, ska vi kolla och kanske beställa imorgon. Lutar ju mot absolut, men man vet ju aldrig :) hoppas, hoppas, hoppas! Berättar såklart så fort jag vet säkert.

Bara jag och mike, i thailand i 2 veckor, gud vad underbart <3


jag älskar thailand, och min älskling, vilken kombo!


Slick är bäst på lördagar!

Slick är ju klart bäst på lördagar! När vi kom ner i helgen kl halv 12 var dansgolvet redan fullt och både över och nedervåningen var packad med folk, och fler blev det! och kul hade vi.

Jag, Bella, Vanessa, Julia & Sabina dansade ganska mycket non-stop! Vad gör man med en helt bunt dansare? jo, man dansar arlset av sig. Och efter kvällen hade vi alla lite ont i fötterna, men de var det värt!

Har tyvärr inga bilder, bara Julia som hade med sig kamera så får vänta på bilder från Vanessa när hon fått dom :)


Två möten innan kl: 12!

En stressig fredag samanfattar min dag ganska bra, men nu ska jag alldeles strax hem och mysa med min älskling med gotta och hämtmat!

Först idag var jag på studentkommité möte och fixade upp mössprovningen! Info finns på Vasastudent.blogg.se och såklart över hela vasaskolan.
Efter det så möte jag och Vanessa upp Bella och vi jobbade med vårt PA, kontaktade spegeln och fick komma och kolla, så nu är lokalen bokad! helt underbart :)

Efter svenskan har vi nu fortsatt med PA och gjort upp planer till vår individuella projektplan. Gissa om jag har haft en produktiv dag ?


bara mys med älskling idag, efter igår och idag är jag verkligen utmattad!


Oh, what a day!

Vilken dag de var igår, och vilken dag de är idag!

Igår var ingen bra dag för min del, allt verkade gå fel och ont i både ryggen och vänstra benet.... Inte bra inför en 2timmar lång jazzlektion. Och idag är de balett. Får väl säga att de enda bra igår var min underbara pojkvän som pumpade min cykel och gav mig ryggmassage jäääättelänge (A) helt underbart.

Fick massa nyeheter igår som inte är roliga, riktigt rasande var jag när jag kom hem och om en liten stund ska jag tack och lov träffa vice ;) aka Sara och fixa röran. Thank god! Annars hade de blivit jobbigt!

Idag direkt efter ska skolan ska jag cykla iväg och möta upp Matilda och börja jobba kl 15:00, jobbar till antingen 00 eller 01 inatt. Gissa om jag kommer vara helt slut?

Hoppas er dag blir bättre än min var och är! :)


Riktigt dåligt JC!

Jag är riktigt missnöjda på JC här i Gävle. De har nu kommit ut nya bijouterier på JC, i form av nitarmband. Något som jag letar frenetiskt efter, men här i lilla gävle finns de inga bra. JC har dock nu fått helt perfekta armband, men tror du dom kommit till Gävle? nä, självklart inte....

Skärpning JC!


nya bijouterier från JC, visste är armbandet supersnyggt? har du ett du vill sälja? maila :)


Då ska vi dra ett namn: Jessica!

Just min vanliga tur idag på danslektionen! Ur en bunt av ca 15 namn är de en person som ska lära ut sin egna lilla fras vi jobbat med. Direkt fick jag en läskig känsla att jag visste att de skulle bli jag, och visst blev det! Vad är dom oddsen?

Till lite godare nyheter, igår kom vi igång med vasaskolans studentkomitee, som också kommer få en blogg med all information om vår student! Ska dra upp den förhoppningsvis till början på oktober! Snart är de mössprovning också, de ska verkligen börjas i tid!

De här året kommer bli superkul! Projekt arbete, ordförande i studentkomiteen, kan de bli mycket bättre?


Fix-dag ! :)

Igår blev en fixar dag för mig och Mike. Vi satte upp tv:n, högtalarna, tavlan från farfar och även bäddade med de nya sängkläderna! så jäkla sköna, man får vad man betalar för!


sängkläder från hemtex (1500kr)


tavla från farfar, tack och lov att jag får dom gratis ;)


Go-Go!






Gammalt som gatan!

Hittade en "fin" bild här på mikes dator på mig och Vanessa, när vi var på slick för 100år sedan. Bilden är från nöjesmix, kommer dock inte ihåg vad dom frågade oss. Nu är de ju mer jobb på krogen, än springa på krogen. men snart fyller Vanessa 19 och då blir ordentligt party!


Jag vill tillbaka..

.. till Britney konserten!

De var de roligaste, coolaste, mest spännande, bästa jag någonsin gjort! Var så himla coolt att sitta där, så nära, och se konserten med någon jag avgudat sen hennes första singel baby, one more time.

Inte nog med att hon är en grym artist och har grym musik, hon är så jävla snygg!

bilderna är från britneys fanpage på facebook och är tagna under circus turnen.


I lördag ute i skogen

Då var man här ute i skogen igen, även kallat åbyggeby. De var ju några månader sen man åkte fram och tillbaka hit var och varannan dag... De känns som en evighets sen.

Är ute här idag, eftersom Mike ska hjälpa sin farsa med någonting så jag åkte med och passar på att använda internet lite. Internet beroende? mhm!

Vad hade man gjort om inte jag och Mike flyttat ihop ? Jo, jag hade nog dött! Men de är ju eftersom jag vet hur de är nu, när vi bor ihop. Annars hade man väl lunkat på som vanligt med mycket buss och långa kvällssamtal. Bussen är skön att slippa och kvällssamtalen är IRL, kan de bli bättre?

min älskling och privata kock ;)


IKEA, nya favoritaffären

Snart blir de en tur ut till IKEA! Nya favoritaffären för dom som bor hemifrån..pensionärspoäng ja tack! Snart får vi äntligen upp tv:n, som vi äntligen fått hem! och hyllorna vilket gör vardagsrummet nästan färdigt! Köket nästa!


Vet inte vad jag ska göra med mitt hår :S

Jag älskar att vara blond! Jag älskar det så sjukt mycket, men samtidigt så älskar jag hårfärgen jag hade när jag fyllde 18... beslutsångest! Blir helt klart blond ett tag till, men i vinter? vad tycker du är bäst?



eller




Som vanligt har jag världens bästa pojkvän!

Idag när jag kom hem från skolan väntade det en lite present till mig på datorn, från min älskling Mike. Han hade skrivit en jättefin text på datorn, lagt med bilden från balen och lagt som bakgrund. Bara min kille är så underbar att han gör de... och gud vad jag älskar dig <3


Fjärilar ;)

När jag och Vanessa jobbar på Cava så har vi nu fått ett par superfina masker! Fjärilsmasker för att vara exakt, eftersom Cavas logga, eller vad man ska kalla det, är en fjäril.

Dom är superläckra och på lördag är det jobb igen ;)



En snabbis!

Hinner tyvärr inte blogga något just nu, kanske hinner i eftermiddag eller ikväll, men jag lovar att uppdatera imorgon! :)


jagälskardig<3


RSS 2.0