Men vad i ?

Imorse när jag vaknade stod det en scen utanför mitt vardagsrums fönster. Konstigt.


Gävledala, jajamensan.

God morgon :)

Idag fick jag meddelande av mamma att vi var med på Gävledala lokala nyheter igår, i samband med dansens dag. Kunde varit värre ;)
Vill du se, klicka HÄR. (runt 06:30)

Nu är det dags att fixa sig, sedan bär det av till Syndam för undersökning, tycker mina linser är så dåöiga. Och sedan ska jag dela ut den sista studenmössan, skönt! Sedan blir det lektion, och kanske lite snacksshopping inför lördag.

Hur ser eran dag ut?

Grattis Saga!

Min underbara lillasyster fyllde idag 10år, fattar ni, tvåsiffrigt! om 3 år är hon tonåring, och i mina ögon är hon fortfarande 5 år gammal, även om hon snart är lika lång som mig. Gud, va gammal jag känner mig!


Internationella dansens dag!

Hej allihopa!

Kom alldels precis hem, har varit ute och dansat lite på stadens gator med tvåorna och ettorna. Var både kul och tråkigt. Blev så sjukt varmt i slutet, vi var väl påklädda för kallt väder, och gävledala kom och filmade. Inte kul enligt mig, eller de andra treorna. Men såklart lyssnar inte lärarna på oss...

Nu är jag nyduchad och ska krypa ner i soffan, trots det fina vädret, och kolla på Coco Chanel filmen från 2008. Och sedan börja på min powerpoint. Härligast hade varit boken i handen, ute, men icke sa nicke (!) skolan först.


Läxförhör, pust!

God morgon gott folk :)

Idag vankas det läxförhör, men det är inom arbetsmiljö och bara på G nivå. Tack, slapp man plugga! Har massor att göra så det räcker. Tror jag räknade att jag har 6 stycken stora läxor/inlämningar. Slutsaker. Känns ju tryggt att man just nu har tusen andra saker, precis samtidigt.

Vad ska ni göra idag?

Grow old along with me...

Jag önskar innerligt att jag kunde lägga upp en låt, som jag och mike älskar. Vår låt. Tyvärr finns den ej på youtube. Men om ni har spotify sök på:

Jeanette Lindström - grow old along with me

här är den underbara texten, som mike gjort en bild med, i photoshop. Vet inte vart jag skulle ta vägen utan honom, det är vi för alltid. Så sant som det är sagt. <3

Grow old along with me
The best is yet to be
When our time has come
We will be as one
God bless our love
God bless our love

Grow old along with me

Two branches of one tree
Face the setting sun
When the day is done
God bless our love
God bless our love

Spending our lives together

Man and wife together
World without end
World without end

Grow old along with me

Whatever fate decrees
We will see it through
For our love is true
God bless our love
God bless our love


You snooze, you loose!

Och jag var sjutton på väg att förlora. När jag och Vanessa var inne på h&m idag, ser jag världens snyggaste ring hänga där. EN enda fanns det kvar, och som tur var kunde jag ha den på ringfingret. Hade velat ha en större, men den var så snygg att jag inte kunde låta bli.

39,59kr, ja tack! Ursäkta den dåliga bilden, men jag orkar helt enkelt inte.


Det blev ju fan billigt ju!

Hej allihopa!

Idag har jag haft en lång dag, med bara dans från 10:00-16:30. Gissa om jag är slut? Första gången jag sitter ner idag, eftersom jag duschade direkt jag kom hem, och stekte pannkakor, mums!

Var på life butiken idag inne på nian. Och de rekommenderade att köpa nattljusolja också, för att kombinera. Hade läst att det gav ännu bättre effekt så fick bli en sådan också. Tar jag en tablett om dagen av varje, vilket är rekommenderat, så räcker burkarna i drygt 3 månader, för ynka 194kr! Kommer sjävlklart uppdatera om hur det går, och se om jag rekommenderar det. Tar dock 2 månader innan man helt kan säga om det funkar eller inte.


Jag blir helt tokig..

Vad är det som gäller egentligen? Jag har suttit runt på internet och letat efter massa alternativ till hur man får bort finnar. Har läst om rouccatan, eller hur det stavas, och det är bara för allvarliga fall, vilket jag knappast är. Hittade sedan B5 vitamin, lät superbra, men då var det sisådär 100.000 farliga, allvarliga biverkningar. nejtack!

Läser också att det inte går att fixa enbart med yttre vård, alltså krämer, rengöring m.m. utan att man måste påverka det invärtes, alltså tabletter etc. Varför finns då all rengöring? Men nu är jag less på allt tjafs om massa påhittade kurer, som faktiskt inte fungerar.

Hittade ett superbra alternativ, 100% naturligt, inga biverkningar, då det är vitamner som kroppen mår bra av. Så imorgon ska jag traska mig iväg till life butiken inne i nian och köpa Zink :) Läste om många som fått bra resultat av det, och eftersom mitt är så milt kommer det förhoppningsvis fungera. Ska även kolla upp några 100% naturliga, ekologiska ansiktsprodukter att rengöra med. Nu vet jag att Isabella kommer hålla med mig ;)

Nu längtar jag tills imorgon, så jag får gå och köpa allting. Inte ett dyrt alternativ heller, och ska även köpa maxosol sedan, som är bra för huden och gör en lite brunare = stor skillnad på mig! Inte dyra dom heller, 169kr för 2 månader. Berättar vad jag köpt imorgon :)


Coco avant chanel

God kväll där ute!

Medan Mike är borta och spacklar hos en kompis, har jag passat på att kolla på filmen Coco avant Chanel, på engelska coco before chanel. Jag ska nämligen göra ett muntligt arbete i kulturhistorian om henne. Ska även se den andra filmen om henne, igen. Den berättar mer om hennes karriär. Hon var verkligen en underbar kvinna. Mycket mod, och fräck. Hon har verkligen inspirerat modet förevigt. Dessutom är hennes kläder en stor inspiration för min egen klädstil.


Äntligen klar

Och nyduschad dessutom! Har plockat undan, dammtorkat överallt, dammsugit, vädrat mattor, bäddat sängen och puffat till soffan. Skrubbade dessutom badkaret med Cilit bang! 

Ja, bor du hemma kan jag rekommendera cilit bang, det är jättebra och de tar bort allt :)


det vankas vårstädning!

Hej allihopa!

Nu jävlar ska det städas! Fick ett sånt gulligt sms av Mike för någon timme sedan, när jag var inne på H&M. Att jag bestämde mig för att städa hela lägenheten, det behövs! och överraska honom när han kommer hem. Hoppas att han inte läser det här innan bara. Mike, gör du det, låtsas om att du inte vet något ;)

Har shoppat lite idag också, fyndade strumpbyxor på H&M, exakt alla mina är trasiga så nu var det dags att handla. Ynka 49kr för 2 par. Ett par med prickar och ett par randiga. Vad skulle man göra utan H&M? De hade även 50% på strumpor, så det dök jag på direkt. Inte lika intressant, kanske?


Studenten Jessica ;)

Hej allihopa!
Idag hade vi fullt shå att få ut alla mössorna till folk, med massa strul, men fick ut 11 av 12 lådor. Dagen började med att det saknades en låda, som kom kl 13:30 dom hann precis få innan vi packade ihop. Matilda måste stå igen på onsdag, sista chansen ni på vasaskolan utan mössa!

mitt i allt kommer dom från skoltidningen, ställer lite frågor och vill ta kort. Så matilda blev Jessica från danslinjen. Som ordförande kan jag ju delegera bort de jobb jag inte vill göra, najs! hah :)

Måste säga att Estets färg, lila, var lätt snyggast på mössorna. Är så sjukt nöjd! Ska nog köra på lila nagellack för att matcha :)

 


Dagens outfit


Äntligen klar!

blev ett antal konversationer, tyvärr kan jag inte skrolla ner. Det var fler, nu förtjänar jag mat!


Aj, min nacke!

Nu är jag så långt in i Vasakatalogen att min nacke börjar ta stryck. Tror dock saras tummar har gått i ett virrvarr också. Här sittet vi en söndagskväll, i lite småpanik och försöker få ut att Vasaskolans mössor ska hämtas imorgon, utan sms-utkick. Så ni är det några lyckliga utvalda som kommer få sms av oss!
Nu kom schemat, måste fortsätta.

Wish us luck!

Jaha, då var man 600kr rikare, ja tack!

Hej allihopa!

Förlåt, kan jag börja med att säga. Har inte hunnit blogga alls i helgen. Både skönt, och inte skönt. Tycker om att berätta här i bloggen när det händer massa roligt.  Kom alldeles precis hem, så nu ska jag Mike ta en powernap, och jag ska skriva på min projektrapport.

Vi har under igår och idag suttit på en loppis ute i Åby, och jag har sålt och gjort mig av med massa skor, smycken och kläder. Så nu är jag 600kr rikare, och utan massa skit :) det kan inte bli så mycket bättre.

hur har eran helg varit?

Nationellt prov, suck.

God morgon allihopa!

Idag är det dags för nationellt prov :) Uppsatsskrivning i kursen Svenska B, suck(!) är allt jag har att säga. 5 timmar är helt enkelt för länge. Jag får se hur länge jag orkar skriva, jag verkligen hatar att skriva för hand. Vad tycker ni om handskrivning?

Efter provet, ja då slutar jag, men mer roligt händer idag. Ska iväg och lyssna på Mike som ska sjunga lite ikväll. Och sedan försöka klämma in lite plugga under eftermiddagen. Jag måste verkligen plugga. Nu är det sluttampen, det är nu man ska lägga in högsta växeln, och jag börjar lessna helt. Men jag löser det alltid :) Om du tar studenten, hur känner då?

Håll tummarna med mig! (Y)

Nu är det torsdagsmys!


Det var kul så länge det varade...

God morgon!

För alla er latmaskar som inte sett ut genom fönstret än kan jag meddela att det kommit flera cm snö, och det är slaskigt så det står härliga till. Det är slutet av April, och nu bestämmer sig snön för att invadera stackars Gävle. Som om inte vi har nog bekymmer som tvingas bo här? Detta leder mig till två slutsatser:

1. Global uppvärmning är ett stor PR-trick och finns egentligen inte.

2. Den globala uppvärmningen hatar Sverige och råkade missa oss.

Vad tror du?

Bloppis?

Nja, inte riktigt. Men jag ska sälja en helt oanvänd klänning från Asos i strl 8 :) Passar en Small/medium. Den var för stor för mig, men så snygg!

Är du intresserad finns den på tradera, HÄR.




God (för tidig) morgon!

God morgon allihopa!

Klockan är just nu alldeles för tidigt, och jag börjar egentligen kl 10:00, men våra danslärare har lagt in extra lektion nu på morgonen, blir man sur eller vad?

Nu ska jag ta och käka frukost och sedan cykla iväg med min jätteträningsväska. Hoppas ni får en bra dag!


Pizza & Projektrapport

Nu har jag äntligen kommit igång med min projektrapport. Har gjort stor del av genomförande delen, men har mycket kvar. Då jag inte har tid imorgon, kommer hela torsdagen bestå av ett enda stort projektrapportarbete, that's life!

Har dock ätit gott idag, vi orkade inte laga mat, så vi köpte tacopizzor från American take away. Supergoda! Man känner sig dock lite tjock efteråt, men det kan jag leva med.


Dagens outfit


Idiot!

Någon idiot som tagit min tvättid, gud vad less jag blir på folk..

Oj oj oj!

Vilken dag det har varit. Tog 4 försök innan jag fick tag på en vaktmästare,  eller Anastacia fick tag på en. Sedan gav vi oss ut på jakt för att leta en tom lokal, why? Jo studentmössorna, som ska ut på måndag måste förvaras någonstans, är ju ändå 305st :) Men det löste vi till slut, så det blir mycket bära och springa i trappor snart för studentkommitén våran.

Nu ska jag ta en dusch, välbehövd kladdkaka och chilla framför något bra avsnitt, innan jag pluggar en stund. Jag har alldeles för mycket plugg just nu. Hur ska det här gå?

Hur har eran dag varit?

Vi fick sluta tidigt och det har ju aldrig hänt, eller hur es3cdt?

Hej allihopa!

Dagens första inlägg kommer en aning sent, hann inte blogga imorse, eftersom jag var en zombie. Jag verkligen avskyr måndagar, men nästa måndag ska bli kul! Varför? det får ni se.

Vi fick sluta tidigt idag, Ralph orkar som vanligt inte ha en genomgång, som vi skulle ha utan vi fick "jobba eget" som han kallar det och sedan går han. Så jag drog hem och ska nu göra de sista uppgifterna på samhällsuppgiften, och när den är inskickade så är jag klar med den kursen. Nice!

Vad säger ni ES3CDT? Visste låter det lite bekant? ;)


 


Manhattan, snart i vårt vardagsrum

Äntligen har tavlan, som Mike och hans far gjort av en fototapet blivit klar :) Här är resultatet, kommer bilder senare när den är på plats, med bättre kvalite.


Min nya hårfärg!

Jag är helt kär i min nya hårfärg. Inte världens skillnad, men lite mörkare och naturligare. Kunde inte vara mer nöjd! Tack Isabella för att du färgade mitt hår.

Här är resultatet, vad tycker ni ? :)


Som jag lovat

God morgon allihopa!

Som jag lovat, så har jag precis laddat in alla bilder i datorn, kastat asmånga och nu har jag de bra kvar :) Som jag såklart kommer ladda upp här.

Har varit en underbar natt, sovit som en stock! Vaknade dock 10:30, inte så värst kul. Men jag tänkte att nu ska jag ta mig lite frukost och kolla på något avsnitt, kanske grey´s anatomy?

Varsågod, här är bilderna i allafall :)

kvällens outfit

Vanessa och Bella fixar sig :)

Bellas gulliga hund

Alla :)

kladdkaka, mums!


En hel dag utan bloggen

Jag uppdaterade inget idag, eller tekniskt sett igår (lördag), förlåt. Hade en hektisk dag, jag och Mike var ner på stan, storstädat, jag färgade håret och sedan av till Isabella och middag med dansarna i föreställningen :)

Mitt hår blev helt awesome! :) Supernöjd! Kommer massa ego-bilder imorgon, så ni får se!

Fredagsmys och the hills

Jag och Mike har degat i soffan och kollat på disc 1, season 2 av The hills. Ska köpa säsong 4 & 5 i London :) love it! Har jag en underbar pojkvän eller vad?


kebab <3

Jag och Mike var i full gång att laga mat, när jag bestämde mig för att vi orkar inte. :) så vi tog oss en promenad upp på söder, till LaFamiglia och käkade superkebabtallrikar, mums! Du hör ju bara på namnet att det var jättegott. Så vi satt där ett bra tag och pratade och mös.

bild från i sommras, i boulongern med jordgubbar. Nu vill jag ha sommar!


Bara 99p kvar

Fick precis hem KICKS tidningen i brevlådan, hur kul är inte det? Jag älskar när jag får hem den tidningen. Alltid massa bra erbjudanden och snygga sminkningar. Såg en skitsnygg, som jag skulle vilja prova, men har inte den färgen :(

Jag fick i alla fall även en check på 20% på valfri vara, och då måste man ju köpa något! Speciellt, eftersom jag bara har 99poäng kvar tills min bonuscheck. jippie! Funderar på att köpa en brun-utan-sol, och jag vill ha en från Lan-comé som kostar ca 300kr, så perfekt! 60kr rabatt, ja tack.

 


Bella & Tyra show!

Eftersom jag missade Bella & Tyra show igår, så ska jag såklart kolla på det nu. :) Diggar det sjukt mycket, som ni kanske har märkt. Jag måste göra något roligt, innan Mike drar på träning och jag ska sätta mig med projektrapporten och datorn och plugga.


plugg?

orkar jag verkligen plugga? ja, jag måste nog.

Tror du man blir förbannad eller?

Imorse klev jag upp, som ni nog ser på inläggen, kl 07:30. Detta gjorde jag enbart då vi skulle ha en genomgång på första lektionen, innan vi börjar med ett inlämningsarbete. Och vad gör läraren när vi kommer? säger följande: nej, men alla är ju inte här så vi väntar tills nästa vecka. Vi fick nog alla damp inombords. Det var anledningen till att bokstavligt alla hade klviit upp, men jag fick gjort halva uppgiften gjord i datasalen, så slutet gott, allt gott :)

Har även haft balett, så nu har jag ont i hela benen. Det vet jag att Lisa kommer gilla! Lite småroligt om man kliver in som utomstående. Har du ont? JA! Gud va bra! Det är faktiskt kul att ha ont, för då vet man att nu har jag tagit i till max. Hur strange det än låter.

Känner mig så sjukt slut, efter träningen att jag ser ut som jag-vet-inte-vad. Så bjuder på denna bild från bröllopet jag och Mike var på i sommras i Sundborn. För precis sådär skulle jag reagera på en kamera nu.


I brist på annat..

Dagens låt: I Made it - Kevin Rudolf
Dagens dusch: 07:50, alldels för tidigt!
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens smink: Ingenting som vanligt :)
Dagens klädsel: Svarta jeans, grå topp, svart cardigan, converse, skinnjacka och stoor halsduk
Dagens händelse: Ingenting än.
Dagens planer: Skola och sedan mys hela dagen!
Dagens vill ha: 16:e maj
Dagens saknad: MIKE!
Dagens drog: sömn
Dagens träning: Balett
Dagens tråkigaste: tidig morgon
Dagens måste: Köpa dvd-skivor
Dagens dricka: Äppeljuice
Dagens köp: Inget än så länge, och inget lär det bli!
Dagens mat: Får se vad skolan erbjuder
Dagens personer: Blir nog Isabella & Vanessa som jag spenderar större delen av dagen med
Dagens kärlek: Min gröna cykel, så het!
Dagens mående: Trött, men bra :)

Alldeles på tok för tidigt!

God morgon!

Har precis klivit upp och ätit frukost. Det här är, troligen, officiellt den sista gången innan studenten som jag kliver upp tidigt och börjar kl 8:30. aldrig mer! Det är alldeles på tok för tidigt.

Hur ser eran dag ut idag?

Mätt och belåten

Nu är jag mätt och belåten, efter en tallrik Korvstroganoff och ris. Mums, är allt jag kan säga. Blev inte lika bra som farmors, men väl på väg.

Nu är det Anna ankas assistent, och kanske Håkans bar på kanal5play :)


Nu blir det min favoritmat!

Vad kan det vara tror ni? Ni får en bild som ledtråd ;)


Cleaning out my closet

Hej allihopa!

Jösses amalia vad kläder jag hade! Jag visste att jag hade mycket skit som låg och tog plats, men herregud, jag är ju värsta monstret på att gömma undan gamla kläder! Jag lovar att jag drog ut många kilo ur min garderob. Nu har jag i allafall, för första gången, gjort en riktig rensning. Visst, jag skulle säkert kunna sälja ännu mer, men någon måtta får det vara. Tre fulla kassar blev det (bilden längst ned) Hur fick allt plats innan?



Jag vill inte gå i skolan längre!

All tid kvar i skolan, känns som bortslösad tid... Kan jag ha mer otur? Som man söker jobb nu, och så fick jag chansen att få ett heltidsjobb hela sommaren, förstår ni hur stort de är? Och såklart måste man börja omgående, så jag kan inte ta det. Jag vill ta studenten, NU!

Nu jäklar ska det dammsugas!


GODIS!!

Jäklart, nu har jag och Mike haft en helt underbart mysig dag :) Vi har först suttit i parken en stund, med muffins och te och njutit av det underbara vädret. Visst mår man så mycket bättre nu när det är ljust och solen är framme? Våren är ändå bra härlig.

Vi har även tagit oss en promenad, först till biblioteket, och sedan upp till fjällbacka och dollar store, för att köpa godis. Jag blev nämligen helt sjukt godis sugen. Det blev en Geisha och en stot fylld burk. Gissa om jag kan konsten att uttnytja varje kvadratmillimeter av den där burken. Tog lite bilder som bevis, enjoy!


Lauren conrad + ANTM = <3

Kan det bli bättre? Lauren Conrad var gästdomar för detta avsnitt av Americas next top model, och måste jag säga att årets säsong är 1000 gånger bättre än alla andra 12. Jag verkligen älskar att dom har korta modeller, power to us short girls ;)

Som ni kanske vet är Lauren min one and only idol. Hon är så otroligt vacker, och verkar så underbar som person. Hon har dessutom världens snyggaste hår och klädstil, måste säga att man inspireras av allt hon gör!


nä, är det imorgon?

Jag upptäckte igår att jag har ett prov imorgon... muntligt, tack och lov, i kulturhistoria. Så jag har idag på mig att bli expert på 4 aspekter och utveckling under 1900-talet. Inte direkt så jag hade tänkt spendera min måndagskväll. En dag tillbaka i skolan, och det är redan fullt på pluggschemat. Ingen vila här inte.

Men jag har nu pluggat i 1 timme ungefär, och imorgon har jag en timme innan provet. Det fixar jag, för jag ska då bannemig se på Top model & Hollywood fruar minsann!


Vill ha!


London forever?

Ju mer jag läser om utbildningar, ju mer vill jag plugga i London. Varför kunde man inte ha massa pengar på kontot och möjligheten att göra det?

Såg att enbart ett rum att hyra i London, under studier kostar 850kr/vecka. Blir inte allt för mycket under en månad, men man har ju alltid andra utgifter så som mat, el, internet, mobil etc. men jag vill!

Får fösöka locka med mig Mike att plugga vidare i London också, fast det tror jag inte går så bra. Ska dock kolla upp med min syo nu om en stund, lite olika alternativ i London, kanske för studier efter högskola här om inte annat :) Jag vill ju vara förbered, utifall jag får ett jobb under de kommande året, så kanske jag skulle kunna ta något 1-årigt om jag har tur och lite hjälp.

Förövrigt så har jag haft världens jobbigaste danslektion idag, svetten bara rann från oss alla tre, men gud vad skönt det var!

Hur har eran dag varit än så länge?


Och så börjar det igen..

Då var det dags för skola igen, efter 10 dagar som gick alldeles för fort! Dagen börjar med träning nu kl 9:50, får se hur ens kondis är ;) Efter det har jag samhällskunksap, och sedan mitt efterlängtade möte med vår SYO, ska bli så sjukt spännande.

god morgon, i träningskläderna :)


En onyttig dag

Idag har jag och Mike köpt munkar och jag har bakat många plåtar tigermuffins. Dock inte dom snyggaste ;) Har tagit en skön promenad också, vilket väder! Så nu har jag bakat, senare ska vi göra köttfärslimpa och samtidigt så tvättar jag, husmor.se?

 


Vilka sköna brudar

Jag har blivit helt kär i Bella & Tyra show! :) Dom är så himla sköna. Dom känns verkligen som två äkta personer, som inte håller på med massa skitsnack och nedtryckning av andra, utan är helt enkelt stolta över vilka dom är och vågar vara sig själva hela tiden. Girlpower!



New Look

Jag vill ha 16:e Maj och underbara London nu! Ska ha med mig massa, massa pund och köpa en helt ny garderob. Primark är största lokelsen, men även affären New Look kommer bjuda på massa snygga kläder till H&M priser. Här är lite smakprov från new look i min stil.




Gårdagens shopping!


Ljusfat, IKEA

Svarta stenar, Interiörhörnan

Ljus, IKEA

Valnötsförgaderamar, IKEA


God morgon!

God morgon allihopa!

Idag har jag riktigt legat och dragit mig, drog dock på mig kläderna och gick till Tempo och köpte lite bröd. Dom har världens godaste bröd där, vet inte vad de heter, men gott är det.

Vet inte vad planerna blir för idag, troligen dega med Mike :) Vad ska ni göra idag ?


Dagens outfit


Ändrade planer!

Det blev lite ändrade planer! Jag kände att nej gud vad tråkigt, när jag såg min lista, så jag beger mig om en timme ut på stan med farmor :) Nu är det bara att käka frukost och fixa sig som gäller! Får ta resten ikväll.

Bjuder på en dagens outfit om en stund, om jag hinner.


To do list

God morgon!

Är förvånansvärt pigg för den här tiden på morgonen, jag vaknade dock inte ens när Mike klev upp innan han skulle iväg och jobba. Jag som vaknar av allt. Men jag fick min hejdå puss, vilket är viktigast :)

Idag har jag lite småsaker att göra, mest tråkiga, vi får se hur många jag gör. Dagens To-do-list:

  • Plugga
  • Dammsuga
  • Diska
  • Baka Muffins

Vad ska ni göra idag ?

Varning för gammal musik!

Tänkte bjuda på ett litet urval av låtar som finns i min spotifylista :)  Jag varnar er för gammal musik. Har inte uppdaterat på jättelänge. Kom gärna med förslag på liknande låtar, eller låtar ni gillar.

Darin - You're out of my life

Justin bieber ft. Ludacris - Baby

Sibel - Stop

Iyaz - Replay

Rihanna - Rude boys

Keisha - Blah blah blah




mums!


Kladdkaksbak och The voice!

Just nu håller jag på att baka en kladdkaka, recepter hittar du HÄR. Samtidigt så lyssnar jag på klipp från när Katrin Zytomierska var hos The voice senaste gången. Jag har börjat, av en slump, läsa hennes blogg och fastnat ordentligt. Strongt med folk som vågar säga vad dom tycker, och som vågar erkänna om dom haft fel, som t ex hennes uppfattning om Blondinbella.

Idag är det Bella & Tyra show också, hoppas jag kan se det live :) Brukar alltid lagga för mig. Brukar ni kolla på det?


Mat i magen, tummen upp!


Dag att springa på massa ärenden

God morgon!

Dock har jag varit uppe i över 1½ timme nu, men några av er kanske precis har klivit upp? Just nu sitter jag i soffan med mina nylagade jeans. Det var på tiden att fixa dom kan jag lova.

Senare idag ska jag och Mike ner på stan på liten ärenden, och jag måste komma ihåg att köpa tofsar! Jag har lyckats slarva bort alla mina tofsar, hur lyckas man? Både hårnålar och tofsar bara går upp i rök för mig. Vette sjutton vad jag har för mig.

Hur ser eran dag ut?


Anna anka söker assistent!

Idag kollade jag på det första avsnittet av Anna anka söker assistent, och herregud(!) är allt jag har att säga. Anna anka är ju lika skön som vanligt, lite snällare än vanligt måste jag säga, men deltagarna... Vilka idioter de är? Förstår inte vad de tänker med. Det känns som att till alla program väljer dom ut så dumma, pinsamma människor som möjligt, som i Håkans bar för att ge ett till exempel.

Vad tycker ni om programmet?


Jag vill ha en hund!

Igår när jag och Mike tog oss en promenad till Tempo, träffade vi på en av hans vänner som hade en Mops, så sjukt söt att vi genast blev väldigt hundsugna. Just nu kan vi ju tyvärr inte skaffa någon, pga att man inte har tid för det, men någon dag! :)

Jag vet dock inte vad jag vill ha, har 4 raser som det står mellan i allafall. Gulligast skulle vara en blandning av någon av de senare hundarna. Så liten som möjligt! Mina favisar är faktiskt malteser eller shit zhu. Vad tycker ni om för hundar?

Mops

Pomeranian

shit zhu

malteser


Morgonfrilla.se

God morgon, gott folk :) Jag garanterar att 90% av er som läser inte är vaken vid den här tiden, men det är jag. Idag fick jag både sms och telefonsamtal alldeles nyss och då kan jag inte bara somna om, så jag fick helt enkelt kliva upp.

Ser det som en produktiv start på dagen och har nu tänkt mig att göra lite frukost och sedan plugga lite, om jag orkar. Blir nog mer slöa framför tv:n, varför ska det alltid vara så jobbigt att börja skriva något i skolan, det går alltid bra efter en stund, men de där första meningarna blir alltid dåliga.
Är det så för er också?

Jag tänker inte bjuda på en bild på min fina morgonfrilla, så snäll känner jag mig inte idag. Bjuder istället på en bild från i helgen, då vi var i mormor och morfars stuga.


All heder till att vara brun...

men är det verkligen värt de?

Nu låter jag som en 40+ morsa som gnäller på min solariesolande dotter att man kan få cancer och det är farligt. men seriöst, all heder till att vara brun, det är skitsnyggt, don't get me wrong. Jag har blivit värsta fegisen, efter alla program man sett om hudcancer och hur farligt solarium är så kan jag faktiskt leva med att vara lite vit...

Jag har själv solat förr, jag har dock slutat helt! Har inte solat solarium på ca 6 månader, lite mer nu. Och vet ni vad, jag må vara vit men jag är inte död. Och jag chansar på att jag inte kommer dö av att vara vit heller.

Jag försöker absolut inte säga till någon att inte sola, det är var och ens eget val. Jag ville bara säga min egna åsikt och avsluta med att



Utvilad och redo att möta världen!

Hej allihopa!

Efter några dagar av endast umgåtts med Mike och familj, och ätit alldeles förmycket såklart, känner jag mig väldigt utvilad. Att det är nästan en vecka kvar på lovet är också ett plus i kanten. Det känns som att påsklovet är ett välbehövt lov, sådär mitt i terminen. Det är inte alls mycket tid kvar om man ser på det, ca 2 måndader, varav 2 veckor man inte gör någonting med skolarbete, eftersom lärarna vet att vi studenter inte gillar läxor, speciellt inte sista veckorna!

Jag börjar faktiskt luta mot att det ska bli kul att ta studenten. Ska som sagt tidigare möta min SYO på måndag efter lovet, och det känns väldigt lovande. Jag har börjat fundera mer och mer på utbilningen jag funderar på att börja med, nämligen marknadsföring med internationell inriktning. Det bara skriker Jessica om jag får säga det själv! Ska bli mycket intressant att kolla närmare på exakta jobb, krav etc.

Jag har alltid tyckt att studenten känns lite blandad. Egentligen vill jag verkligen inte sluta. Ett år till med massa dans, mina underbara vänner och tid att tänka skulle inte sitta fel, men tyvärr så styr ju inte jag det. Jag känner mig ändå säker på min sak och jag får ju en välbehövd shoppingsemester om ca 1 månad. I can't wait!



Jag vet att föreställningen snart var en vecka sedan, men jag lovar att det kommer massa bilder och filmer så fort jag fått hem allting och laddat upp det! :)

bild från föreställningen, min koreografi.


Grow old along with me <3



Hade du rätt?

Vad jag har handlat är nämligen, världens snyggaste klänning från h&m :)


Underbar dag ute i solen x 2!

Fast nu är det nog inte sol längre. Jag och Mike var som sagt ner på stan tidigare idag, och nu kom precis hem från farmor och farfar, där vi ätit massa gott. Nu snart blir det en kvällspromenad, supermys!


Vem gissar rätt?

Kör en liten, gissa vad jag har köpt! Bjuder på en liten bild som hjälp.


Vilket underbart väder!

11+ grader, den ni, +. Och strålande sol, vilket underbart påskväder. Det ska jag och Mike ut och njuta av nu, genom en promenad ner på stan för att växla in pengar till pund (lite över en månad kvar!) och kika runt lite.

Vi hörs senare!

Satt precis och drömde mig tillbaka..

till jag och Mike var i Thailand :) Sitter och kollar på bilderna nu, fyfan vad härligt det var! LONDON NEXT ;)


Dagens outfit


En bra start på dagen!

Dagen blir alltid lite extra bra, om man vaknar upp brevid världens snygging. Tur för mig att jag får göra det varje dag! Gjorde mig även en god brunch och blev extra glad av mitt köksbord fullt av blommor, som nu börjar slå ut. Det är så vackert med blommor, synd att dom vissnar så fort bara.

Senare idag ska jag och Mike iväg ut till Åbyggeby på spelkväll hos hans föräldrar och syskon. Ska bli mycket trevligt :) GLAD PÅSK, förresten. Det är ju sånt nu också, men viktigast så är det lov. Längtar dock lite till efter lovet, då jag har tid hos vår syo och ska kolla upp högskolealternativ, ska bli jättekul :)


Vilka recensioner!

Vi fick strålande, helt underbara, recensioner från GD! Love it! Gå in och kika på GD.


FULLT HUS, kan ni fatta?

Vi fick fullsatt under föreställningen igår, så mycket mer än vi vågat hoppats på ens! Helt underbart var det :) Ridån går upp och man kliver ut där för att se en fullsatt salong, SHIT! vilken känsla.

Tack till alla dansare, och alla i publiken som kom och tittade. Jag är evigt tacksam! :) Och jag fick så sjukt myckrt blommor, att vårt köksbord är fullt (A)

 


RSS 2.0