I'm obsessed!


Det skönaste du någonsin legat med!

Hej allihopa :)

Har varit utan uppdateringar nu pga av att jag har börjat träna, och jag och Mike har myst extra mycket i soffan med vår nyinköpa filt, som är det skönaste du någonsin legat med! Den finns på Jysk för er som undrar, och den är fleece på ena sidan och päls på andra sidan. (fake såklart, och åååå så skön).

Vi köpte även kuddar på jysk, så de blev en mini makeover i soffan. Bjuder på bilder, såklart!




Bildbomb: Studenten















Ännu en lördag

Idag kör jag en sväng hos mamma i lägenheten och myser med min underbara kajsa. Vad ska ni göra idag?


Vår 2års dag <3

Hej allihopa :)

Igår blev det inga uppdateringar, vilket ni nog förstår. Jag och Mike firade två år igår, och vi hade en helt underbar dag. På dagen var vi och shoppade lite och sedan fixade vi oss och fick sista lediga bordet på Texas Longhorn, LÄTT Gävles bästa restaurang. Har ni inte varit där, prova!

Hemma fortsatte kvällen med filmmys och en massa exotisk frukt.






Always & forever

Idag firar jag och min underbara Mike 2år! du är mitt allt <3


10 spänn? JA, TACK!

Hej allihopa :)

Idag blev det en impuls snabbis med farmor ner på stan och då hittade jag detta underbara fynd på Gina tricot. Jag har letat efter fjäderörhängen jättelänge, men ord. pris på 159kr är för mycket, speciellt eftersom jag bara vill ha ett örhänge.

Så hittade ett par på rean, 75% så nu alltså 40kr. Dock var det bara ett av örhängena på brickan. Någon har alltså snott de andra. Så jag gick fram till kassan och förklarade och jag fick köpa örhänget för 10spänn! Fattar ni, 10kr?

Så, tack gina tricot!


SYTYCD-MYS

Mys med Isabella, inkl. popcorn, choklad såklart och SYTYCD!

Avundsjuk?  ;)


There's no backing out now..

Hej allihopa :)

Nu har jag gjort det! Min högskoleanmälan, klar och betald. Så nu den 23:e Oktober så smäller det och jag ska göra ett prov på flera timmar. Usch. Var ju en evighet sen jag hade ett sånt där stort prov...

Har skrivit ut flera testprov och börjat kolla lite. Har ju god tid på mig, vilket är bra. Så 350kr fattigare, men ett steg närmare min drömutbildning. (Dock så söker jag in på mina betyg, jag gör enbart högskoleprovet för att de kan avgöra om de väger mellan två personer).


Skamligt att jag redan nu kan använda mina nya skor...

Ja, vilket väder det har varit idag? Inget topp väder direkt, så idag när jag gick till mormor en snabbis så fick det bli mina nya, ubersnygga, kängor från din sko.

Dom passar perfekt med min älskade skinnjacka!


Vi ska "bara" titta

Hej allihopa :)

Igår åkte jag och Mike ut till IKEA med farmor, sedan följt av en middag hemma hos farmor och farfar. Färsk lax i ugnen med sallad och färsk potatis. MUMS! Ska prova på att göra det själv hemma snart.

På IKEA, ja där skulle vi bara kolla, men de blev ju mer en vagn av saker. En lampa till hörnet i vårt vardagsrum, sänglampor, dörrmatta och jag införskaffade mig en ny kudde. Och min favorit, 6 superstora vinglas. Supersnygga! Självklart så bjuder på en bild på lamporna.

Visst ser våran lilla (eller ganska stora) sovalkov otroligt mysig ut?




Mina nya älsklingar <3


Dagens outfit

Byxor från Zara
Skor från Belle shoes
Kavaj från H&M
Linne från Primark






En dag på stan

Hej allihopa :)

Idag har jag spenderat min dag nere på stan, och som planerat sitter jag nu här med mina NYA skor. Det finns ingen bättre känsla! Oplanerat var att jag fick sällskap av farmor på stan, och hela vägen hem, supermysigt. :)

Sedan gick jag en sväng till mamma och kikade in hur det går med lägenheten, och de blir mer och mer klart. Klappade även på Kajsa litegranna såklart.

Som nog många märkt så umgås jag med min familj ganska mycket. Min farmor och farfar, mormor och morfar, faster och farbror och alla mina kusiner, mamma och stefan. Hela bunten och jag verkligen älskar det. Har man en sådan underbar familj som jag, så ska man skatta sig lycklig. Och det gör jag.
I <3 MY FAMILY.

bjuder på en dagens outfit i nästa inlägg.


SATC maraton

med Sara och Ida :)

Vi hann några skivor ur underbara shoebox. Från 13:00 till 23:00. Beautiful! Så nu vet ni varför det inte blev några roliga uppdateringar igår, inga uppdateringar alls mer rätt sagt.

Idag blir det kräftskiva hos farmor och farfar för att fira farmor som fyller år. GRATTIS FARMOR!


Bara tio minuter till

och sedan väcker jag min älskling, som vanligt.

Idag blir det en till att göra dag, men lite roligare än igår. Fick spendera fram till kl 01:00 i tvättstugan, från 14:00. Vi har verkligen världens sämsta tvättstuga.

Idag blir det istället, stryka lite saker och sedan bär det av till Rusta och kolla på lite mattor till köket och hallen, kommer förhoppningsvis hem med saker till båda. Om vi kan så blir det även en sväng till IKEA och köpa ett nytt duschdraperi och kanske något mer smått och gott. På IKEA hittar man alltid saker, alltid.

Vad ska ni göra idag? :)


min underbara outfit från i lördags, snygg och SKÖN! vilken fantastisk kväll det blev.

Anonyma skoälskares klubb

Tyvärr.. Blir inga roliga uppdateringar idag. Jag och Mike har spenderat hela dagen i sängen/soffan och tvättstugan och jag har tagit mig halvvägs igenom Anonyma skoälskares klubb.

Vad har ni gjort idag?

Old habits die hard..

Jadu, boknörd har jag alltid varit. Och kommer alltid vara. Var nyss och lånade tre böcker på biblioteket, alla verkade så bra så det fick bli alla tre.

Det märks kanske bra vad jag gillar att läsa, så vilken ska jag börja med tycker ni?

Anonyma skoälskares klubb
Shopaholic
Twenties girl



Med mina underbara vänner!

Hej allihopa :)

Lite huvudvärk efter igår, men inget att klaga på. Var en helt underbart trevligt kväll, men det blir det ju alltid när man har underbara vänner.

Blev mys och snack hemma hos mig och sedan bar det av ner till Slick där vi dansade arslena av oss i två timmar i sträck. Stackars mina fötter, lyckos vanessas som fick spendera kvällen i ett par sköna Converse. Stötte även på massa vänner, hur härligt som helst.

Vad gjorde ni igår?









Dagens outfit




Kameran nere för räkning

Hej allihopa! :)

Kunde tyvärr inte bjuda på några bilder igår, då batterierna i kameran tog slut. Men nu är dom på laddning och de kommer bilder senare. Nu blir det mat!

Ps. Saknar min Mike <3

Inception

Filmen Inception har redan tagit sig upp på tredje plats på top 250 filmerna, framröstat av läsare på filmsidan IMDB, inte dåligt. Speciellt eftersom alla andra filmer på top 10 är från mellan 1960-1980 och alla utklarade klassiker. Jag tror att Inception också kommer bli en bannbrytande klassiker.

Jag tyckte att filmen var en av de bästa filmerna jag sett, och den var helt klart värd dom 130 kronorna. Så har ni inte sett den, gå på den. Bra story, cool sceongrafi och massa bra skådisar. Dock kan jag inte hålla med om att den var krånglig. Jag tycker den var väldigt lätt att förstå och otroligt intressant. Dock ska man se den två gånger för att förstå, enligt regissören själv. Så man kankse inte fattade allt ändå?

Från IMDB:
"In a world where technology exists to enter the human mind through dream invasion, a highly skilled thief is given a final chance at redemption which involves executing his toughest job till date, Inception"

Betyg: 5 av 5



Jag saknar min älskling..

Hej allihopa :)

Igår blev Mike erbjuden att jobba idag, och det kan man ju inte tacka nej till. Så här är jag, och saknar honom supermycket. Hatar att han jobbar så länge per pass. Vi hade i alla fall en jättemysig kväll igår, och Inception var superbra! (kommer en recension, med mitt betyg)

Idag ska jag iväg till famor och farfar och även sova där, jag vill inte sova själv här när allt drar igång. Lite obehagligt. Så imorgon kommer jag kolla in det, och då kommer det såklart en efter- panorama bild på parken, då allt är inte klart än.

Vad ska ni göra idag?



bild från min studentbal, vill ni ha en bildbomb med fler fina bilder kanske?

Nu äntlligen ska vi få se de!

Filmen alla talar om, Inception! och i guldstolar dessutom, härligt.

Nu är det fart i parken!

Här är bilderna på parken, som lovat :) Kommer fler under dagarna sommaryran håller på. Det ser ut att bli riktigt bra iår. Massa karuseller, stånd och annat skoj. Håller på den 12:e-15:e, check it out!

Panorama Före-bild, kommer en likadan när allt är klart :)






MAT!

Hej allihopa :)

Kände ni igen sötnosen på förra bilden? Jo, de var jag, men de var ganska självklart va? Nu har jag och Mike precis ätit lunch och håller koll på allt som sker i parken. Kommer bilder ikväll!


Look familiar?


Vilket skitväder!

God morgon allihopa! :)

Imorse blev jag väckt av mikes sms vid 9:45, inte roligt. Men jag drog mig en stund och lyckades få njuta av sängen till kl 10.00. Idag blir det mer skrivande på CV och PB:n. Var ju inte superväder ute ändå.

Vad ska ni göra idag?

 

 

bilder från i lördags


Ego woman

Tänkte tipsa lite om en bok jag läst, nämligen Ego Woman av Carolina Gynning.

Utdrag från Bokus hemsida:
"Ego Woman är en fortsättning på Ego Girl - och handlar om Carolina Gynnings virvelvindsliknande väg mot toppen, kändisskapet, äran, berömmelsen och de stora pengarna. Carolina har lyckats med det som så många före henne gått bet på - att efter dokusåpan ta steget från bimbokändis till hyllad och prisbelönt programledare i tv. Med en inneboende självkänsla och en stark övertygelse om att allt är möjligt, har hon forsat fram genom Kändissverige och nått en position som är få förunnade i en tid då kändisarnas brinntid är försvinnande kort."

Enligt mig var boken en av de bästa böckerna jag har läst. Den så otroligt bra skriven, och varje nytt kapitelnamn får en att skratta. Läs den!

Betyg: 4 av 5


I pulled an all-nighter!

Men inte riktigt som de andra ;) Tyvärr, ingen akohol och pinsamma storys för er idag. Igår var jag ut på Goya med Erika, och sedan satt jag 4 timmar, mellan 3-7, hos Eric och Johanna. Vi satt i köket och mös med te, medans pojkarna kollade på en UFC gala.

Gick och la mig halv 8 imorse... Mer uppdatering ikväll!

Middag med släkten

Nu snart drar jag och Mike iväg på middag med lite delar av min släkt. De vuxna ska äta surströmming, men för oss andra blir de kyckling, fläskfile och annat smått och gott. Nu kurrar våra magar enormt!


Dagens outfit


Grattis mamma!


Sex and the city 2 - igen!

Jag har totalt glömt att fråga er en sak. Vad tycker DU om sex and the city 2? Själv, älskade jag den. Hallå, kläderna och skorna är allt jag säger :)


Nä, nu drar jag!

Upp till fjällbacken och handlar lite gott. Om ni är snälla kanske jag visar vad jag köpt!

Jobb, jobb, jobb...

Hej allihopa :)

Just nu sitter jag i soffan och gör en lista på alla ställen jag vill jobba på. Blir några CV:n att skriva kan jag säga. Så det är vad jag ska göra idag! Roligt va?

Så typiskt att Mike jobbar idag, eftersom idag är första dagen de inte verkar bli totalt pissväder hela dagen. Istället är jag fast här inne vid datorn för att ta tag i jobbsökandet.

Vad ska ni göra idag?


Det här med barn...

Jag sitter just nu och kollar på programmet Livet på BB och förundras lika mycket som av alla andra föda barn, eller jag ska bli ung mamma program.

Är det bara jag? Är det bara jag i hela världen som inte har något som helst sug efter barn? Jag tycker det borde vara självklart att inte ha det när man är 19år gammal. Men vart än man ser är de tjejer, yngre än mig, som skaffar barn. Att vi alla tycker olika, det accepterar jag. Men oftast så tycker folk att jag är konstig som inte vill ha barn, men varför är jag det?

Jag tycker själv inte att jag är konstig. Visst, någon gång i livet kanske jag ändrar mig och vill ha barn. Man ska aldrig säga aldrig, Men i mitt huvud funkar det inte. Det där med barn alltså. Jag önskar att jag var som alla andra. Att jag också var sådär barnkär och hade längtan efter barn, men de enda barn jag tycker om är de hos mina nära och kära.

Jag accepterar att andra vill ha barn, men jag får ofta höra att jag inte vet vad jag vill. Att jag visst vill ha barn och bla bla bla. Folk vill inte acceptera att de finns dom som inte tycker att barn är meningen med livet. Jag vill säga igen att jag inte menar något illa till de som skaffar barn, oavsett ålder. Det är allas val och det är inte min plats att lägga mig i. Och jag hoppas innerligt att någon dag är det lika accepterat att inte vara barnintresserad.

Vad tycker ni? :)

I love it!

Hej allihopa, och god morgon på er som sover bort hela dagen.

Jag har surfat runt lite och gjort en underbar upptäckt. Såg att en av mina favoritserier har gjort en ny säsong, nämligen Secret diary of a call girl. Helt sjukt bra engelsk serie. Så nu jäklar ska de tittas och njutas!

Vad ska ni göra idag? Visst är det underbar väder? (inte här i Gävle iaf)


So you think you can dance?

Hej alla bloggläsare!

Idag har jag då inte bloggat mycket, om jag får säga det själv. Just nu sitter jag och kollar på det bästa programmet på tv just nu. Juste, So you think you can dance.

Dock hjälper ju inte progammet mot dansabstinensen jag har jämt och ständigt. Men nu i slutet av månaden blir det att skaffa sig gymkort och iaf börja röra på mig. Kommer även gå mycket på zumba, aerobics etc. De är ju så nära dans man kommer på ett gym. Vad brukar ni göra på gymmet? står ni med vikter, eller tar du klasser?


frukost!


Ny kategori - 2010

Hej!

För att separera lite på bloggen (fattar inte att jag inte gjort detta tidigare) så hetar kategorien med vanliga inlägg 2010. I kategorien Jessica ligger alla äldre.

Så nu när nästa år kommer, kan ni lättare klicka er fram för att hitta speciella inlägg. Bra va?

Mitt hjärta bankar när jag skriver...

Hej allihopa!

Nu är jag just hemkommen från farmor och farfar. Har även varit en sväng och handlat, både mat och piller! Kostillskot alltså, inget annat. Och nu är det dags att bänka sig vid datorn och skriva ett personligt brev.

Mitt hjärta bankar medans jag skriver. Mitt hjärta går i 200 bara av att tänka på det jobbet jag ska skicka in brevet till. Det finns inte plats för misstag nu, gud vad läskigt. Min dröm, så jäkla nära. Och allt avgörs av ett brev? Känns ju inte sådär jätte stabilt. Men, jag ger mitt allt och håller tummarna. Det hoppas jag ni gör också.


Innelistan

1. Boots


Ett par snygga boots är alltid snyggt. På partyt, snygga höga klickar, och till vardags snygga kängstil boots, gärna med lite nitar, stenar och spännen. Hetast just nu enligt är svarta (funkar alltid) eller tan. Någon som alltid lyckas matcha boots snyggt är Kenza. Så söker du inspiration, kolla där. Måste hitta mig ett par jag också, vill ha!


2. Friis & Co


Ja, jag är en riktigt Friis & Co nörd, men varför? För att dom erbjuder riktigt snygga väskor, till priser som de flesta har råd med. Det finns oändligt många stilar, modeller och material att välja på. Jag tror att alla kan hitta något dom tycker om. Är du inte så intresserad av väskor så har dom även underbara skor och smycken.


3. Avklippta tajts/Cykelbyxor


Något som jag och mina kompisar kör på stenhårt! Det finns inget så hemskt som när någon har för korta kläder och man skymtar trosorna. Inte sexigt! Därför kan man ta ett par gammla tajts, eller köpa ett par, och sedan klippa av dom så att dom slutar där klänninigen/kjolen slutar. Då slipper du oroa dig när du dansar, böjer dig ner eller sitter. Smart va? I vissa butiker finns även tunna cykelbyxor, jag fyndade precis på New Yorker.

 

4. Lösögonfransar

 

Tycker du inte om att ha mycket smink? eller bara vill känna dig extra partysnygg, köp lösögonfransar. De kräver lite träning, men efter några gånger blir man bättre. Jag använder Make up stores lim, och rekommenderar det rejält. Ögonfransar fyndade jag på Tradera, 10par för 90kr = 9kr paret. Har du inte tradera konto? På H&M finns bra och billiga för 39kr.




1. Dåligt väder + Shorts = Dålig kombination.

Och helt plötsligt så försvann värmen. Jag visste att det var för bra för att vara sant. Men det verkar inte som att alla har fattat det ? Fortfarande verkar allt för många låtsas om att det är 30grader och springer omkring i små shorts och linnen. Är det kallt, är det inte snyggt att vara lättklädd. Tänk på att man kan vara snygg även på vintern. Så klä dig som vädret tillåter, det är alltid snyggast.

Ny design?

Hej allihopa!

Förhoppningsvis kommer den nya designen upp redan sent ikväll :) Om inte det, imorgon. men vi satsar på så tidigt som möjligt, såklart. Som ni ser har nya bakgrundfärgen redan infunnit sig (uppdatera om de inte syns).

Kicka in ikväll ;)

RSS 2.0