Åh fyfan vad skönt att bli av med den

utväxten! Jag fullkomligt avskyr utväxt, det måste vara guds sett att straffa oss som inte har naturligt snygg hårfärg. Eller jag vet inte ens hur min riktiga hårfärg ser ut, då man inte sett den sen man gick i 6:an. Nu är jag nyfärgad igen och de blev bättre än någonsin. Jag har ju Bella, världsbäst på att färga hår :) man tackar bella!

Just nu ska jag ta och skriva en recension om föreställningen jag var på häromkvällen med skolan, Kom ta min hand. Dock har jag aldrig skrivit en recension och jag tycker det är skitsvårt, rent ut sagt, att börja. Tycker inte ni det ? Efter ett tag flyter det på bra, men det första man skriver är alltid dåligt och tas alltid bort till slut. Så är de i allafall för mig, men så länge slutresultatet är bra är jag nöjd och glad :)

Kommer nog mer slökolla på OS än skriva, måste säga att det är ganska soft att ha på sådär i bakgrunden. Kollar ni på OS?

Ur kom ta min hand på gasklockorna, av birgitta egerbladh.


Juste! Jag ska inte till skolan imorgon!

Satt precis och tänkte för mig själv: fan att helgen redan är slut... sen kom jag på att jag har sportlov! Och inte nog med det, imorgon fyller jag 19! Hur coolt är inte det på en skala 1-10 ? Äntligen kommer man ifrån gränsåldern 18, då man är minst på krogen.

Men innan man kan fylla och fira, måste lägenheten städas och mat inhandlas :) För idag ska jag först åka och shoppa mat, sedan kommer bella och färgar mitt hår och sedan vi tvättstugan resten av dagen, och där imellan ska det städas som attan! Ska baka också, men det gör jag imorgon, så pajen är helt nybakad.

Jag använder alltid Loreal casting creme gloss, Jättemycket färg och världens bästa efterbehandling som räcker flera gånger.


Idag är ingen vanlig dag..

..för idag firar jag och Mike 1½ år tillsammans :) En helt underbar lördag kommer det bli med mysfrulle, bad, massagestund och bio ikväll, kan det bli bättre?

Jag var nyss till Tempo och inhandlade lite färskt bröd och annat smått och gott, så nu är det dags att tända alla ljus och duka fram allting och pussa på min älskling så han vaknar :) Och förresten, visst är det helt underbart att ta sig en promenad på morgonen? man vaknar till och de är så underbart friskt ute just nu.


Mot andersberg!

Ikväll ska Mike iväg och vara domare för en rockbandstävling på helges, så jag ska ta en sväng förbi farmor och farfar medans han är där. Vi har inte hunnit setts så mycket i veckan tyvärr :/ Schemana våra har varit helt fulla, men imorgon då, vet ni vad som händer då?

Jag och Mike firar 1½år tillsammans :)

Det ska bli en mysig lördag, med mysig frukost, god mat och bio på kvällen. vi ska se I love you Philip Morris och den verkar så jävla roligt rent ut sagt :) håller tummarna för det!


Vilken underbar dag!

Och vilka fynd jag har gjort :) Tog mig nämlingen in på bokrean på Åhlens där jag spanat ut massa godingar och jag kom hem med tre stycken. Kollade även in på hemmakvälls outlet och kom ut med 2 filmer för otroliga 19kr/styck!

Elsas Mode 219kr, NU 59kr!
Ego Woman 249kr, NU 59kr!
Läppsticksdjungeln Nu 29kr
och som sagt kostade filmerna 19kr/styck.



Måndagsmys ;)

Nu kom jag precis hem från en soft träning :) Och även ett möte på spegeln, då vi fick kolla på allt och prova på lite så nu känns magen lite lugnare!

Mike är inte hemma just nu, så jag kom hem till en tom lägenhet. Det är verkligen inte mysigt, just därför har jag nu tänt ljus, tänt min favislampa som vi har i fönstert och så ska jag sätta mig i soffan med datorn och kolla på project runway och glamorama med min toblerone och ett glas cola (Y)

det är en stor vit boll med blommönster, syns dock inte så bra på bilden :)


Shit va läskigt!

Eller spännande kanske är ett bättre ord? Har precis beställt en BH från internet, mer exakt uppercut.se :) En superbra sida för underkläder, om man har lite mer ovanliga bh-storlekar och är beredd att betala lite mer. Dom har nämligen ett märke som heter Wonderbra, som ni kanske hört i någon amerikans film någon gång? Jag har aldrig vågat beställa, eftersom det är så svårt att veta hur dom kommer sitta, men jag hoppas den passar.

Bh:n på bilden är vad jag nu provar att beställa :) Passar den bra, ska jag köpa en likadan i vit och även en annan :) Blir saftigt för kontot, men det är helt klart värt de! Denna bh är ruggigt prisvärd och kostar endast 399kr :)

Bra info om uppercut:
leveranstid 1-2 dagar (Y)
Ingen frakt! (Y)


Tänk att jag kom ihåg!

Känner mig lite stolt över mig själv faktiskt, jag kom ihåg att jag lovade lite bilder :) Någon gång ska ju alltid vara den första och använt msn för första gången sen jag vet inte när också, men det var bara för att få bilderna av nanna, och acceptera hennes förfrågan såklart :D Nanna är så duktig! Hon måste få lära mig allt hon kan någon dag!

Här kommer bilder på alt 1. & alt. 2





The winner: (ska dock ha strasstenar, inte pärlor)


Nu drar jag!

Nu ska jag iväg till Isabella och Nanna och göra lite PA och prova frisyr inför balen :) Tror det kommer bli assnyggt, kommer bilder sen om jag kommer ihåg.

dagens outfit:

Linne & Jeans, Gina tricot
Cardigan & Armband, Thailand


Attans kyla!

Nu är jag, som jag sa igår också, så less på kylan och snön. Tyvärr tror jag inte att min vilja kommer ta bort den, eller?

Blev dock en mysig innekväll igår med ishockey och film :) Det är de mysiga med vintern att man kan krypa in under täcket hemma med massa ljus och varmchoklad, vilket vi också hann med.

Idag är det -12 grader :/ jag vet inte vad jag ska göra idag, kan inte bestämma mig.. Vad ska ni göra?

'

view från vår balkongdörr

-12grader, usch!


Ishockey ikväll!

Trot eller ej, men jag tycker faktiskt det är sjukt roligt att kolla på Ishockey :) Speciellt nu när det är OS! Då känns det lite obligatoriskt att stöda vårt kära ishockeylag, dock lite jobbigt då jag sitter på nålar hela tiden och hjärtat går i hundratio. Håller tummarna för SVERIGE! Blir skrik i soffan med en jumbotoblerone och coca cola ;)

Dock är jag inte så kär i vårt kalla land just nu. Jag vill verkligen ha vår! Vart är den? Nu kommer det bara mer snö och mer ordentlig kyla såg jag på tv4vader.se :/ Snö imorgon och söndag och -16grader på måndag! Jag längtar inte tillbaka den dom temepraturerna. Nu när jag har världens snyggaste skinnjacka också, kom våren, snälla?

Nä, nu ska jag kika en snabbis på tradera innan Mike och Johan kommer hem från affären :)

min underbara världens snyggaste jacka <3




Idag blev det lite av varje..

Idag blev det en lite av varje dag gällande maten. Bråttom hem för att passa tvättiden, för att hinna slänga i mig lite mat, hinna lite plugg och sedan iväg på möte och träning. :) Var så himla gott att få i sig mat kan jag lova! Var helt vrålhunrig efter baletten, lektionen idag var så sjukt krävande att jag blev helt dygnsur och duschen var helt underbar den med!

 

Nu ska jag småglo lite till på sex and the city och sedan gå ner till tvättstugan igen, innan jag ska klä på mig ordentligt och ta mig ner på stan och möta Sara vid pressbyrån innan det blir möte på java :)

 


Summer of 2010

Hittade en rolig sida på blondinbellas blogg och gjorde mitt eget kollage på vad som är hett i sommar och något som jag kommer köra stenhårt på! ;)




jag trodde jag skulle komma med mer...

att bjuda på, men min dag i stockholm bjöd på mycket bra sällskap, men inte lika bra inköp. Därför blev det väldigt få inköp, men jag är supernöjd med de få jag gjorde.

Jag köpte:

Hårfärg från Loreal 109kr, Kicks
Party feet gelekuddar 29kr, Lagerhaus
Ring 39kr, H&M
Kedja 29kr, Punktshop

ursäkta den dåliga bilden, men kamera suger utan blixt :P


Glad alla hjärtans dag <3


Biljetter släppta!

Bara att shoppa loss! ;)

Idag släppte vi biljetterna till vårat PA arbete, nämligen dansföreställningen the sky's the limit! Finns att köpa på Punkt26! Kom och se en dansshow med massa härlig dans och mellanakter i form av musik och cirkus.

När: den 31/3 på Spegeln
Pris: 7-25 år: 50kr! 25+: 100kr

VÄLKOMNA! :)


Glamourama

Har precis kollat på de tre avsnitt av glamourama som finns, och jag älskar det. Så himla the hills goes sverige. Trodde inte att jag skulle gilla det så mycket som jag gjorde, så rekommenderas (Y)

 


I dance to live!

Idag har varit en dag fylld av dans :) Vår jazz och balett lärare Lisa kom tillbaka, efter 2 veckor borta. Tack och lov! Gud vad jag har saknat henne och hennes lektioner. Vi hade en sådan grymt kul jazzlektion med tvåorna idag. När Lisa gick och hämtade vatten så gick vi ihop att vi skulle låtsas komma ihåg koreografin och fjolla oss istället ;) Och visst trodde hon på oss och jävlar vad vi skrattade allihopa! Vi skrattade så vi grät och blev helt röda i ansiktet. En riktigt härlig dag.

Tänkte visa en bild på hur bra vår lilla sovalkov blev nu när vi fått upp steghyllorna och tavelhyllan i mitten. Blev jättesnyggt och det var ett riktigt bra köp. Tur att jag har Mike att sätta ihop allting, det är något jag aldrig skulle palla, att sätta ihop IKEA möbler. Inte kraftmässigt men jag har inte tålamodet att göra det (A)





En mycket produktiv dag!

Idag har varit en underbart produktiv dag och massor har löst sig! Jag har hunnit med tre mycket viktiga saker. Jag har:

Varit hos frisören

Bokat tid för synundersökning

Köpt balklänning
(ja, äntligen!)

Det känns så fruktansärt underbart att ha köpt en balklänning. Hittade den faktiskt på gimlins, det trodde jag verkligen inte. Den kom in igår, så jag får snabb att klippa mig en innan någon annan tog den, inte många klänningar där i XS överhuvudtaget och verkligen inte snygga.. men min är helt underbar! Nu är det bara örhängen och ett till armband som ska köpas och det blir när jag är i stockholm på fredag :)

Synundersökningen är skönt att ha bokad, ska nämligen ha nya glasägon. För er som inte vet så har jag linser jämt. Har vant mig av glasögon så länge nu att det känns konstigt att ha dom på mig, men nu ska jag ha ett par nya så miina ögon får vila på kvällarna och söndagarna. Hittade ett par supersnygga bågar idag också.

Frisören var långt över tiden! Min klippning behöves verkligen och min frisör är den bästa som finns och åter igen ser mitt hår bra ut. Nu är det bara fråga bella att tona mitt hår igen så det är extra fint till min b-day, juste jag fyller år den 1 mars, ska bli mys :) Blir man 19 år!



inlägget blir utan bild än så länge, då blogg.se dampar just nu...

Jessica alá Kenza!

I lördags när jag var med farmor på stan, köpte vi lite grejer till min Kavaj att sätta på axeln, som jag gjorde så fort jag kom hem! Och det blev så himla snyggt.

Utan smycke

med smycke

close-up


Bästa b-day presenten ever! <3

Jag har redan fått min första födelsedagspresent av farmor och farfar :) Behövde inte vänta och inte nog med det, så är det den bästa present jag någonsin fått! Tack världens bästa farmor och farfar! <3

Jag fick nämligen Jofama by Kenza skinnjackan! :) I LOVE IT, I LOVE IT, I LOVE IIIIIIIIT!


taggade för fight!

Just nu sitter jag i skolans datorsal, en av dom i allafall, och väntar på att Sara ska sluta :) Själv slutade jag nyss. Har dock hunnit med en runda på stan och inhandlat två saker. En kjol från h&m, som jag älskar men är lite unsure på... Ska prova när jag kommer hem. Kommer nog behålla den dock, förr var jag en sucker för klänning, nu svarta höga kjolor, finns det något mer mångsidigt och smart? Köpte även en ring på ur & penn i silver.

Anledningen till att jag väntar på Sara är att vi ska snart in på möte med rektorn... taggade för fight! Ska gå igenom det mesta inför studenten och sista dagarna/veckan. Ska bli intressant att få reda på allting. wish us luck! ; )


Långpromenad, eller promenad iallfall

just nu sitter jag och väntar på att Mike ska komma hem och vi ska ta oss en promenad upp till fjällbacka och spana runt på dollar och köpa lite nödvändigheter, så som tvättmedel, yes diskmedel och kanske ett par gardiner om vi har tur (Y) Jag håller tummarna för det, vill verkligen ha upp gardiner i vardagsrummet nu, har ju alla stänger och tillbehöver...

Promenaden blir nog inte så mycket långpromenad, men det blir ju heller inte kort, så vi säger mellanpromenad? Ska bli skönt att komma ut i friska luften, som idag nästan är varm! (peppa, peppa, ta i trä!) Var en minusgrad idag vid 12 så förhoppningsvis är det inte så kallt nu heller.

Ikväll blir det mys med älsklingen. Bara ligga i soffan och ta det lugnt, glo på tv och käka gött! Göra någon god middag först, vet inte vad det blir dock.. funderar på om man ska köpa färsk grillad kyckling? mums!

Idag bjuder jag på en gammal bild från thailand. Känns helt overkligt att vi spenderade 17dagar tillsammans, i thailand!, för bara några månder sen. Nu sparas det till London! Vill åka dit så jävla mycket i sommar eller i höst.


Fullt i frysen ;)

Mums! Nu är det fullt i kylskåpet och de är så underbart. Jag som absout älskar att småäta (A) Vilket inte är så bra, men man kan ju inte låta bli. Måste dock berömma mig själv då jag köpte en apelsin i skolan idag, istället för godis. Dagens goda gärning kanske?

På den nedre bilden kan vi också skåda min och mikes olika smak. Mina flingor är kellogs special K med röda bär, mums!, och mikes är nesquick chokladpuffar, hmm?


RSS 2.0