Efterlyses: Värmespolar!

Är det någon som har, eller känner någon som har värmespolar? Funderar på att köpa, men måste få prova först för att se om de funkar på mitt bångstyriga hår.

Kommentera eller skriv på Facebook! :)

Min klass, inte normala på en fläck! and we like it <3


Dagens outfit

 


Slappdag på stadens gator :)

Hej allihopa!

Idag har jag haft en mysig dag på stan. Bjuder nedan på lite smått och gott från min outfit idag. Körde med både linne, shorts och ringar från Primark i London, som jag matchade med jeansjacka och converse och en slarvig lång fläta. love it!

Kl 12:00 Luncha med Erika

13:30 Med Vanessa till boulongern och sola en stund, och sedan gick vi runt på stan och shoppade, samt åt glass såklart.
mums!



Fika med Erika!

Nu drar jag iväg på stan för att fika med erika! :)

Bilder kommer senare idag!

Sex and the city 2!

Hej allihopa!

Sorry, för dåliga uppdateringar nu runt balen, men det kommer massa, massa bilder så fort jag fått alla bilder. Men jag har som sagt varit på bal, firat min far som fyllde 40år och idag ska jag på bio ikväll!

Så ikväll kl: 20:45 så är det äntligen dags att se Sex and the city 2, som jag har väntat på hur många månader som helst. :)


Min snygga sminking!

Min snygga balsminkning på balen. Svart såklart ;) BY: Nanna Amoruso

 


tjena snyggingar! ;)

jag och vanessa såklart ;)


I <3 MY NEW SHOES !


Överraskning!

Nu ska jag överraska mike om några minuter med en helt städat, dammsugen lägenhet. Med nydiskat och uttagna sopor!

I'm inlove!

I Sarah Jessica Parkes klänning för SATC 2 premiären. GIVE ME! <3


God morgon :)

Nu har jag klivit upp kl 8:30, fast min första lektion (som är en valdebatt) är kl 12:30. Allt jobb vi gör för studenten alltså. Har klviit upp för att jag ska iväg till skolan och sälja biljetter till efterfesten för brännbollen. Ni på Vasa ver vart vi finns, mellan 10:00-12:00. Blir Vanessa som är mitt sällskap idag, skönt!

Över till lite mer glädjande nyheter. Vi fick våra betyg i jazz & balett igår. Och om ni inte vet det så är balett min favorit dans. Det finns inget roligare, och jag har kämpat som fan. Och nu, är jag faktiskt ganska bra på det, även det tyckte Lisa. Så jag fick ett betyg som jag aldrig vågat drömma om, och jag är jättenöjd! :) och helt överlycklig.

Ännu mer roligt är att vi har nu fått ringarna. Så himla fina är dom och jag är helt kär i min. Och Mike är så snygg i sin att jag vet inte vad jag ska ta mig till ;) Bilder kommer!


London-shopping del 4

T-shirt, H&M 13pund

Klänning, Primark 5pund

Byxor, Zara 19pund

Top, Primark 8pund

Svart spetsklänning, Camden town 12pund


Imorgon får vi ringarna!

Hej allihopa!

Vilken dag jag har haft! Hade mitt svenska nationella tal, samt stadsvandring på kulturhistorian. Skönt nog så är allt över nu, förutom det allra sista inlämningarna som är imorgon. nice! Nu börjar det kännas att det tar slut, och studenten närmar sig.

Imorgon sker det jag och Mike har väntat på i snart en vecka nu. Våra ringar kommer! Ska bli så otroligt roligt att få gå och hämta ut dom. Min är en ring i både rött och vitt guld. Det är rött guld på kanterna och sedan är det vita guldet slipat. Jättefint och stilfullt. Blev kär i den direkt jag såg den. åh, nu vill jag ha onsdag!

snyggaste badrummet på brynäs?

Ja, vi är fan på väg alltså :) Nu har mitt och Mikes badrum fått en makeover. Vi har satt in ett nytt badrumsskåp, fått upp en hylla och jag har tvättat och hängt in alla våra nya underbara handdukar som vi fått av farmor och farfar. Supersnyggt blev det, då handdukarna matchar golvet. love it! Sedan fick vi mer spegelyta nu, behövs (!). Lite småjobbigt om jag och mina kompisar alla ska sminka oss på en superpytte spegel. Det vet ni brudar att det inte är det lättaste, eller hur? :)

Bjussar även såklart på bilder:

Gamla badrumsskåpet.

nya badrumsskåpet.

nya fina matchande handdukar, ni får även se mina nya turkosa skrubbhandskar, bjuder på den idag ;)



London-Shopping del 3

Shorts, Zara 19pund

Skjorta, Primark 10pund

Linne, Primark 4pund

T-shirt, Primark 4pund

Kjol, Primark 7pund

T-shirt, H&M 8pund


Bojkotta märkeshetsen!

Hej alla bloggläsare :)

Tänkte prata lite om hesten kring att ha märkeskläder och dyra kläder. Jag själv, älskar mode, och såklart tycker jag att de snyggaste kläderna är dyrare, mina favoriter: Marc Jacobs och Alexander Mqueen. Självklart, är det snyggt. Men jag har inte försått det här med att ljuga om vad saker kostar, eller vad det kommer ifrån.

Jag köper i princip aldrig dyra kläder, såvida det inte är jeans t ex. och skor (A) Och när det gäller skor, lär man helt enkelt punga ut för att få något att kunna ha på sig utan att blöda om fötterna. Men annars, så handlar jag på H&M mest. Och varför skulle deras kläder vara mindre snygga, än något från ett dyrare märke? Jag är alltid stolt över allt jag köper billigt. Finns inget bättre än att riktigt ha fyndat, och få komma hem och visa på bloggen vilket grymt fynd jag gjort. Som i London, inget jag köpte kostade över 250kr.

Det är 10gånger grymmar att få ihop en snygg outfit för 500kr, än för 5000kr. Kan man de, DÅ har man stilkänsla :) bjuder på två gamla outfits, där kläderna inte alls är dyra. 


Och Kom ihåg!: Alla kan handla dyrt, men inte alla kan fynda! ;)

Blus: 199kr

Kjol: 129kr

Strumpbyxor: 99kr

Stövlar: 500kr


Kavaj: 199kr

Kjol: 149kr

Linne: 89kr

Strumpbyxor: 49,50kr


London-shopping del 2

Bandeu-bh, Primark 3pund

Bandeu-bh, Primark 3pund

Shorts, Primark 7pund/styck

Skor, Primark 6pund (REA)

Scard, Camden Town 5pund


Äntligen!

Äntligen! Halleluljah! THANK GOD! Så börjar jag äntligen få ordning på mitt svenska tal, och äntligen börjar det bli bra.

Förlovningspresenter

Tänk att vi redan har fått två förlovningspresenter. Och hur bra som helst dessutom! Vi behövde verkligen allt vi fått :) Så underbart snälla allihopa, tack!

Handukar från Farmor & Farfar :)


300kr fattigare, och vad fick jag?

Hej allihopa! :)

Idag har jag och Mike varit ut på IKEA med min farmor och köpt lite saker för studenten. Sedan köpte jag även lite nödvändigheter på Coop, h&M etc. Jag blev hela 300kr fattigare, och inte tycker jag att jag har fått mycket. Köpte det vanliga: tamponger, dove hudkräm, peelinghandskar, deodorant etc.

Köpte även mig en Mineralfoundation från Maybelline :) Har velat prova den jättelänge, och nu innan bal och student var det dags. Hittade en perfekt färg, inte den ljusaste (YEES!) och så köpte jag en foundationbortse i London, så nu ska de sminkas.

Tänkte även visa alla mina penslar. Köpte ju en till concealer för några dagar sen. Nu har jag allt jag behöver. Skulle dock vilja investera i en ny puderborste, mascaraborste och även en extra stor till ögonskuggor. Allt från make-up store så lär köpas lite pö om pö :)

nästan alla mina penslar är från Make up store, men har även från Face Sthlm och Gosh.


London-Shopping del 1

Solglasögon, Primark 1pund/styck

Ringar, Primark 1,50-2,50 pund/styck

Halsband och armband, Primark 3pund/styck

Skärp, Primark 1pund/styck

Strumpor och strumpbyxor, Primark 2pund, 2,50pund & 3pund

Footies, Primark 2pund/styck

Skor, Primark 2pund/styck

Skydd till Iphone, Camden Town 6pund & 5pund



Kväll hos farmor och farfar :)

Hej allihopa!

Hoppas att ni alla har hunnit spana in min London-guide här under, om inte, gör det! Idag har jag och mike varit en stund ute i parken och solat. Dock gick solen i moln efter en timme, den stannar ju aldrig tillräckligt länge här i Sverige.

Ikväll, eller om någon timme, ska jag iväg till Farmor och farfar och vara där ikväll :) Mike ska iväg och grilla och jag har ingen lust att följa med, så tänkte att jag skulle passa på att hälsa på.

Just nu sitter vi och kollar på Ishockeyn, och fyfan. Min mage och hjärta klarar inte det. Man blir ju helt förstörd, oavsett om man vill eller inte. Blir ni nervös när ni kollar på ishockey?

Bild från iförrgår, då Mike invigde sin vattenpipa med smakar han köpte i London.


London-guide

Hej allihopa!
Här kommer en London-guide, som jag berättade för ett tag sedan. London är verkligen en modemecka, värt att besöka! Inte allt för dyrt att åka, eller leva där för den delen. Så mitt första tips: ÅK!

Londons bästa affärer:
Primark, billighetsshoppings mecka! Ingenting över 15pund = I'm in heaven!

Zara, otroligt bra affär och aningen billigare än här hemma i sverige.

H&M, som alltid. Funkar vart du än befinner dig i världen. Finns ett antal superbilliga plagg vi inte ser här hemma.

OBS! tänk på:
Stå till höger på rulltrapporna i tunnelbanan.

Ha bekväma skor, långa avstånd att gå.

Det förekommer mycket reparationer etc. på tunnelbanan konstant. Var väl påläst på tunnelbanekartan och leta fram olika åkalternativ till dit du vill. (jag och mike råkade ut för problem 2 gånger under vår tid på 4 dagar)

Var beredd på att prova kläder själv. I london har man alltid separata omklädningsrum och man får aldrig följa med och stå utanför och titta.

Var på primark när det öppnar. Efter kl. 10:00 är det KAOS!

Londons bästa:

PRIMARK! Behöver inte ens förklara. En dröm på två våningar med sanslösa priser och även lite inredning.

Londons värsta:

Tunnelbanan i rusningstraffik. Går det, undvik att åka mellan 8:30-9:00 och runt 16:00. Då ska ALLA med tunnelbanan.

Recension:

Oxford street: Väldigt bra. Största shoppinggatan i London, med allt mellan himmel och jord och alla prisklasser. Dock väldigt mycket gå och fötterna värker bra efter ett tag.

Regentstreet/Carnaby street, (en av många sidogator från oxford street): Ett ord: överskattat. Bara massa dyra butiker och inte speciellt bra ens. Dock ligger det ett jättebra och stort h&m på regent street.

Camden Town: Underbar stadsdel! Vilken miljö och vilken stämning. Går inte att förklara med ord, man måste varit där för att förstå. Defenitivt att måste på London resan. Resans största positiva överraskning.

Heaven on earth. Primark ligger i början på Oxford street, brevid tunnelbanestationen Marble Arch.




Vi är förlovade! <3


Dagens shopping

Body butter från Hawaian Tropic, 69kr på Cubus

Concealer brush, 110kr Make up store.

 


Nervöst?

God morgon allihopa! :)

Ja, lite nervös måste man ju erkänna att man är. Ska ju nämligen prata i Aulan idag med Sara, inför sisådär 305 studenter. hjälp? Tur att jag inte står där uppe själv i allafall.

Senare kommer min London-guide, missa inte!

Gud, jag vill dela med mig!

Hej bloggen :)

Världens mest fantasifulla öppning, jag vet. Idag har varit en bra dag och vilket väder! Var i skolan mesta dels av dagen och hade två lektioner. En av dom var var absolut sista balettlektion på danslinjen och med Lisa. Det var ett under att vi alla fyra inte bölade sönder inte den sista reverance:n tillsammans (ja, det är garanterat felstavat och jag har ingen ide om hur det stavas).

Under eftermiddag har vi myst i parken och även utfört lite ärenden, bland annat handlat mat. Var så mycket smakprover på citygross att jag och Mike nästan åt oss mäta. Blev lite extra kryddor i vagnen också såklart, t ex en vattenmelon på 5kg = GOTT! :)

Jag har så mycket jag vill dela med mig om, men icke sa nicke. Ni kommer få vänta ett tag, sug på karamellen ;) Här kan det vara allt mellan himmel och gjord, men jag kommer berätta nästa vecka som allra senast, jag lovar. Och någon gång inom de närmsta dygnen kommer jag komma upp med min egen London-guide/tips/recension.

Hoppas eran dag har varit lika underbar som min! :)


Sneak peak!

Primark, 2pund


I'm home!

Och inte speciellt glad över det heller. Tillbaka till skolan, som jag knappt kom ifrån på min resa, och världens sämsta väder...

Jag bloggar imorgon! :) Har i allafall handlat som en tok, såklart.

Hoppas ni haft en underbar helg/vecka.

Nyrakade ben och svarta naglar, grrrr! ;)

Hej allihopa!

Jag antar att alla ni där ute mår lika bra som jag idag ? Vilket underbart väder det har varit och är. Helt sinnesjukt. Sen åker ju jag imorgon morgon också, shit nu är dagen verkligen här. Jag har precis börjat packa och fixa. Har precis rakat benen och målat naglarna.

Vet inte om jag vågar ta ut något i förväg, jag vet att det ska ta två månader, men jag tror fan att tabletterna jag äter nu hjälper! Jag har redan börjat fått minder fet hud och jag har nästan inte haft finnar alls sen en vecka tillbaka. Har nu ätit i 2 hela veckor, och jag har läst om andra som sett samma resultat. Jag tror jag dör av lycka snart! Och som studentpresent ska jag önska mig AHA-syra behandlingar på Face & Body center för att få bort mina acneärr. Kan livet bli bättre just nu ?


Counting the minutes...

God morgon gott folk :)

Jösses vad jag är uppe tidigt, kanske ni tänker. Och det är jag, klev upp kl 9 så att jag ska bli trött ikväll. Vi åker mot Arlanda kl 04:00 imorogn inatt/imorgon. Kan inte fatta att de äntligen händer. Visst är det 2 timmar tillbaka i London om jag minns rätt?

isåfall åker vi härifrån 07:55 och kommer fram 07:35, lite halvskummigt ;) men vi har alltså minst halva dagen i Lonodn. Blir kolla runt lite i området, handla mat, gå i parken och hoppas på bra väder!

Idag blir det ut till OweJansson och kolla lite med farmor och farfar. Efter det ska vi hem och storstäda och packa väskorna och sova. Blir en tidig kväll som ni nog förstår.


Gud va less jag blir..

Jag tror jag får dampryck på projektrapporten snart. Kan berätta för er att projektrapports-mallen är för ett skriftligt PA, vilket vi inte hade. Så allt blir jättekrångligt och tolka, va less jag blir....


Check!

Hej igen!

Snabba uppdateringar idag, om jag får säga det själv. Kom hem från stan för ett tag sedan, och har nu skrivit schemat inför utspringet och studenten. Det känns underbart skönt att ha det avklarat, och på ett bättre och mer effektivt sett. Här ligger vi inte på latsidan!

Jag handlade också lite nödvändigheter, tack för h&m!


Fullspäckad dag!

Hej och god morgon allihopa!

Nä, jag vaknade inte nyss. Jag har varit vaken sen kl 10.00, jag och Mike har käkat frukost och nu ska jag ner på stan och möta upp Sara för en fika, och planering av vårt tal inför alla treor. Ska även köpa de sista inför resan, och sedan ska jag hem och skriva klart min projektrapport och skicka in. Den ska in innan den 20:e, och jag är ju i London tills den 19:e så måste göras nu innan....Bli inte förvånad om de kommer ett argt inlägg sedan, usch!

Bjuder på en bild på min underbart snygga cykel, love it!


Resfeber!

Nu börjar resfebern kicka in, gud få tiden att gå fort nu!

I <3 SECOND HAND

Kan man fynda mer, än när man fyndar något på second hand? Visst får man rota bland ton av skit, som man inte äns skulle använda om man fick betalt, men bland allt skit finns något underbart!

Igår hittade jag den där allra mest underbara saken på hela stället, för endast 35kr! Jag har länge velat ha ett riktigt stor, pråligt halsband. I färger, med stenar etc. Men jag vill inte betala 200-400kr som de oftast kostar, så var jag på Erikshjälpen igår med mormor och såg mitt drömhalsband där, till priset av 35kr, helt sinnesjukt. Ja, tack!


God morgon :)

God morgon alla sömtutor, själv har jag varit uppe i snart 2 timmar, får inte vänta på dygnet nu när London närmar sig ;)

Nu ska jag snart ta och väcka min älskling, som ligger och sover igenom precis allt. Men jag kan inte annat än tycka att han är så söt när han ligger i sängen, mys! Senare idag så ska vi iväg till Mikes äldsta syster, vars dotter fyller 11 år idag, så de ska firas.

Ska försöka klämma in en dagens outfit senare idag :)

bild från slutdansen, på föreställningen sväng!


Längtar jag, eller vad?

God morgon sömntutor!

Klev upp för 30 minuter sedan och har sedan dess suttit här vid datorn och googlat lite mer på Camden Town :) Snart bär det av till London, på söndag(!) och jag längtar så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till. På det så är jag ledig nu ons, tors och fre så vad fan ska jag göra? Tiden går ju sakta nu ju ...

Har i allafall lite som ska göras idag. Nu tänkte jag käka frukost, ta mina vitaminer, ta en sväng över till mormor innan jag ska käka lunch med Mike :) Efter det ska jag ner på stan, ska kolla om mormor vill med, och köpa lite nödvändigheter inför resan + lite till.

Att köpa:

Svart nagellack
Sminkborttagning
presentpapper
grattis-kort

"steps" i nylon

Allt på H&M såklart, utom presentpappret och de då :) Vad skulle man göra utan H&M här hemma? Då skulle fan världen gå under tror jag.

camden town


Den sista dansen...

God kväll alla bloggläsare :)

Kom precis hem från föreställningen, gick jättebra faktiskt! Men jag kom precis på att det var sista gången vi dansar tillsammans, alla vi fyra stycken 3:or. Så sjukt sorgligt, blir ledsen... Ska bli superkul att ta studenten, men att inte få dansa tillsammans med mina underbara dansvänner varje dag, stå på scenen tillsammans och lyfta varandra kommer jag sakna. Nä, nu lär jag sluta annars börjar jag gråta.

Bjuder på lite bilder från mobilen, varsågod!


Sväng! ;)

God morgon allihopa! :)

Just nu sitter jag vid tv:v, kollar på the voice och börjar min dag med fruktsallad och mina vitaminer. Har hållt på nu i snart 2 veckor, så än ser man ju inte så mycket, men inte sämre i allfall. Look on the bright side of life!

Nu ska jag steka lax till min matlåda och packa ner lite pengar, innan jag beger mig till konserthuset. Hoopas ni får en bra dag :)


Bröst är snygga!

Alldels snart startar den enda bra tv-kvällen i veckan. Om några minuter har vi Top model 13, med extra korta modeller, trodde aldrig det skulle hända, men jag, som själv är korta 166,5cm tycker att alla ska få en chans. Tydligen tycker Tyra Banks så med, bra för oss korta. Dock bor man ju inte i USA då, inte väger jag 40kg och noll former heller, men de vill jag fan inte.

Börjar bli asless på att bara få läsa massa jävla mattips, nyttightetstips, bantningstips etc i bloggar och runt om. Vafan kan man inte äta vad man vill för? Det är sjukt sexigt med en tjej som har lite former, eller hur killar? ;) Vem gillar inte ett par bröst? Hetero är jag, men fan brudar bröst är läckert!

Så skit i bantningen, är gott. Vi lever bara en gång, låt oss äta gott nu medans vi kan. Vi kan ju alltid träna lite extra, eller hur? :) Jag kommer iallafall gå stolt i sommar, i min nya minibikini, <3 curves!





Shopping, tack älskling!

Hej allihopa!

Har ej hunnit blogga idag, då jag spenderat hela dagen på konserthuset och repat inför Sväng!, som är imorgon kväll :) Men flera saker under dagen har gjort min dag till en "halleluljah-dag"

1. Jag hittade världens snyggaste bikini på h&m, 49,50kr / del, underbart billigt!
2. Såg att scorett ska öppna där wedins låg förut, STOR butik, så de kommer få in alla skor och jag har presentkort. Gud har hört mina böner är allt jag kan säga.
3. Mike överraskade mig genom att köpa både biknin och en ring till mig, tack älskling

Ursäkta den dåliga bilden, men mobilen dog och nu är jag så hungrig att jag snart äter upp min hand. Hoppas ni haft en bra dag!


Vill ha!

Hittade denna underbara kjol på NewLook.com, vill ha!


Överskattat

Hej eller God morgon, för er sömntutor där ute :)

Har inte riktigt hunnit ge min åsikt om filmen Avatar, som jag såg i fredags. Ja, jag är seg på att se den, men ville inte betala för den på bio, och glad är jag för det.
Visst var det en bra film, men jag förstår verkligen inte vart allt hype har kommit från? Det är en helt vanlig, bra film som är värd 2½ timme av ens liv, men inget mer enligt mig. Inte direkt så jag någonsin spenderar tid och tittar på den igen, sen var den liite väl för lång. Men men, nu har man sett den, och inte blivit imponerad.

Betyg 3,5/5


8:e maj 2010

God Morgon gott folk :)

Vaknade för ca. 30 minuter sen, och är lite småledsen då termometern bara stod på 6 grader, inte kul. Det var ju i skuggan dock. Idag har jag och Mike nämligen tänkt städa lägenheten och sedan mysa ute, men vi för väl se hur det blir med det.

Vad har ni för planer idag?

Ska ikväll se Avatar, jag vet att jag är efter!

Hej allihopa!

Tagit en stund att ha tid vid datorn idag, har haft genrep inför föreställningen Sväng! på konserthuset på tisdag nästa vecka. Är det årliga jazzprojektet, som vi även medverkade i förra året.

På tal om Avatar, äntligen ska jag se den, eller inte så att jag är supersugen, men man måste ju se den för att slippa alla blickar och tappade hakor när man säger att man inte sett den än. Så det ska bli intressant, Mike sa att den är 2 timmar och 40 minuter, glasögonen för min del alltså!

Blir att cykla och handla godis, och sedan upp till Eric och Johanna för att kolla på filmen och prata loss och ha en mysig fredagskväll. T G I F !


Mina bästa pluggtips!

Tänkte dela med mig av mina två bästa pluggtips.

Tips 1. Om du ska skriva något, en uppsats, atrikel etc. Skriv det i god tid, innan inlämningsdatum. Gå sedan tillbaka och läs igenom det minst 2 eller 3 gånger innan du lämnar in, med nåra dagars mellanrum. Då får du chansen att se det från nya perspektiv. När man skriver brukar man bli blind för ordupprepning, meningsbyggnad etc.

Tips 2. Om du ska plugga inför ett prov, vet hur du lär dig bäst! Är det genom att lyssna, skriva eller läsa? Jag gör det bäst genom att skriva det. Därför skriver jag alltid allt jag ska kunna, med egna ord i mitt block. Efter det kan jag de!


Miljöförstöring eller atomvapen?

Ja, vilken rolig rubrik va? Just nu sitter jag och gör det sista på min samhällskunskapsuppgift, innan mike kommer hem. Då blir det bella&tyra show och kladdkaka, men nog om det.

Som sagt så pluggar jag nu, skriver svar på disskusionsfrågor så jag tänkte dela med mig av frågorna jag ska svara på:

1. Miljöförstöringen är ett större hot mot människans framtid än atomvapen

2. FN kan aldrig säkra freden på ett effektivt sätt.


Hade verkligen inte lust att skriva dessa nu, men nu har jag gjort det. Får gå tillbaka någon dag jag bryr mig och kolla på det, innan jag skickar in.


Det börjar likna något (Y)


Onyttigt är ju ändå godast, eller hur?

Idag blir den en onttyig dag igen... Jag och Mike käkade både godis och glass igår och snart ska jag baka en kladdkaka och köpa glass, men först ska jag göra min samhällsuppgift, vill verkligen inte dock.

Vad ska ni göra nu em/kväll?

Frukost och Anna Anka!

God morgon allihopa, idag har jag en soft dag i skolan, med endast ballet mellan 12:10-14:10. Så nu ska jag göra varma mackor, ta mina vitaminer och kolla på gårdagens program av Anna Anka söker assistent, missade det igår när jag och Mike kollade på The hills flera timmar, är min pojkvän grym eller vad? :) '


Det finns fan bra saker med Sverige ändå

Hur härligt är det inte att öppna dörren så här på kvällen, eller går ut, och känner den helst svala och friska luften. Bästa sättet att bli pigg, och de luktar så gott! (I allafall här på brynäs där de ofta luktar godis, hur bra är inte det?) Nej, men det luktar vår, så himla härligt.

Förlåt att jag inte bloggat bra idag, men har inte hunnit. Har mysigt och varit superkär med Mike hela dagen. Ibland får man ha bloggfria dagar också, men passa på att säger hej nu, och vi ses imorgon!


Äntligen ska det sys!

Ja, ni hörde rätt. Här ska det snart sys, men eftersom jag inte har någon symaskin än, ska få en i studentpresent, så ska mormor sy :) Hon är lite bättre på det där, så idag ska jag lära mig hur man tråklar och syr in en klänning. Sånt vill jag verkligen lära mig, då jag behöver sy in exakt allt i midjan :/ drygt, men vad ska man göra?

Det här måste bara vara min drömklänning pga följande anledningar:
1. Utseendet, den är typ världens snyggaste klänning!
2. Priset, 199kr hallå?
3. Jag äger den,ruskigt stolt över den :)
4. Snart är den som sydd för mig
Need i say more?


Tidiga morgnar = ingen höjdare...

God morgon :)

Andra morgonen i rad jag måste kliva upp tidigt, och jag gillar det inte. Igår var det intensivdag inför jazzprojektet och idag är det möte uppe på polhem. När brukar ni få kliva upp ?

Nä, nu har jag bråttom. Ska packa väskan också.
Hoppas ni får en bra dag!

Gårdagens outfit


En underbar kväll & dag!

Vilken helg det har varit! Igår var jag, som ni vet, ut med Isabella & Vanessa. Och vi hade hur trevligt som helst, även om man mår som man förjänar idag. Allt jag har att säga är: It was worth it! Kan inte förstå att om 1½ månad kommer vi inte ses varje dag, usch.

Idag tog jag och Mike oss en mysig promenad ner på stan, kikade lite och satte oss och fikade och pratade i någon timme. Det är så viktigt att man kan prata i ett förhållnade, om allt och även disskutera saker. Vem kan vara tillsammans om man inte kan ha en vettig diskussion?

Vi har även städat och handlat, och ätit god lövbiff, potatiskroketter och bea. mums! Jag har även gjort hela min powerpoint presentation om Coco Chanel, redovisning på tisdag.



Juste!

Hej allihopa!

Jag har totalt glömt att berätta för er om mina planer för kvällen. Jag inväntar nu Isabella & Vanessa, och så ska vi gotta oss med morötter, dip, marabou och dricka :) Och massa, massa snuskprat skulle jag gissa. Vi är så jukt öppna med varandra, om allt mellan himmel och jord! Underbart att ha sådana vänner.

Så nu är jag nyduschad, tack och lov för Isabella som kan fläta en inbakad fläta i mitt hår, kan inte ju inte ha mitt löshår längre, har för rött hår nu. LOVE IT! Har idag laddat kameran och gjort en fräsch spellista i Spotify. Ikväll blir det dans för fulla muggar. Har lite klädbekymmer, måste välja topp, men det blir när allt är på. Vill inte ha sönder strumpbyxorna med mina dansfötter! haha.


 


Prep. för london


resväska, yes!

Nu bär det av att köpa resväska! Visar bild senare :)

mumms!

Såg precis att People magazine har utsett årets vackraste människor. Och gissa vems favorit som kom på andra plats? Slagen av Julia Roberts på första plats, känns ändå okej. Han blir ju tekniskt sett världens vackraste man, och det kan man ju bara hålla med om! inte sant brudar?

Channing Tatum, gott folk!


RSS 2.0