Bal, baby ;)

Ja ikväll är de dags för studentbalen, som mike typ frågade mig till i höstas är äntligen här :) Ska bli riktigt roligt och bra att jag kom på nu att jag måste fixa lite på klänningen och jag vet inte hur jag ska göra de! :S men men, de löser sig!

Har sovit till 11 idag kan jag meddela och de är bra gjort av mig som egentligen är ganska pigg på att gå upp i tid, men dansföreställningar tar musten ur en totalt! Ganska skönt att slippa den som är idag faktiskt! Kom och kolla på lördag vetja! Kl 19:00 på Teater Norra :)

Nu bär de snart av in i en mycket väbehövd och skön dusch, men först ett avsnitt av the hills!
Vi hörs senare!


invigde mina nya converse nyss :) så jävla sköna!

1 down, 2 to go ! :)

Då var första föreställningen över! Och de gick faktiskt riktigt bra brudar! tack till alla dansarna, men speciellt mina kära vänner Nelly, Bella & Vanessa! Tack för att ni är så underbara vänner och dansare! :) 

Eftersom jag är helt slut bjuder jag bara på lite bilder! :)


Jag, sminkad och ready to go! :)


Vanessa och jag! Vad skulle dans vara utan dig där!


Jag och mina fina blommor, tack farmor och farfar! :)

9 underbara månader!

och många fler underbara månader ska komma!

du är mitt allt, mitt liv och min värld. utan dig skulle jag inte finnas och utan dig skulle inte livet vara värt att leva! <3


Intensivvecka :)

Och då var intensivveckan igång!
Och lätt är de sista ordet jag skulle välja, men kul! Idag hade vi jätteroligt när Maggie kom och vi fick prova våra outfits till baletten xD SHIT är de enda jag säger! Fyfan vad jag skrattade och lekte som småbarn. Vilken grupp vi är, helt underbart!

Och imorgon är de yttligare en jobbig dag med träning mellan 9-17 :) Senare bär de av till citygross med matilda och handla mat. Ska även färga hennes hår! Skulle velat slinga mitt överhår också, men jag tror inte jag hinner eller orkar... Är helt slut! och imorgon är ju en speciell dag, jag och mike firar 9 månader!



jag och nelly på repet idag.


min sexgud till kille tycker jag är perfekt som jag är!

Gud, vad jag är avundsjuk på Kenza! Hon har nu varit i London, I LOVE LONDON, och alla bilderna på olika platser gör mig ännu mer åksjuk! Vill till London igen! Så sjukt underbar shoppingstad, primark here I come! men man kan ju inte få allt här i världen.

min sexgud till kille tycker jag är perfekt som jag är! Det är helt klart dagens mest klockrena citat och helt klart mycket sant bloggmaterial! Jag och Mike så på en film idag, som jag inte kommer ihåg namnet på, och de är därifrån jag tagit detta klockrena citat! Den ska jag använda nästa gång någon säger något elakt till mig! så klockrent, så klockrent!

Vad har hänt mer ? Jo, igår så var vi iväg och käkade middag hos farmor och farfar: :) Grillade, käkade blåbärspaj och färska jordgubbar! Om man ändå kunde laga mat som farmor! Va skönt de skulle vara, men som sagt man kan ju inte få allt!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, nyduschad som jag är och kolla på lite the hills! Och nästa vecka ska jag även beställa hem första Dvd-boxen :) Då har jag sex and the city och the hills, what more do you need? ;)



i den här fina positionen sover min älsklig jämt! är de inte för sött? :)

Stor förändring?

Stor förändring? eller vad tycker du ? :) Har nu satt in allt mitt löshår! Tack och lov behövde jag inte alla så nu har jag halva nästa förlängning kvar, soft. Här kommer lite före och efter bilder, men ha i åtanke att håret än inte har gått in mitt hår och blandats. :) Då måste de tvättas 2-3 ggr först.

 
Före                                               Efter
 

100 % me!

Ja, nu sitter man här i sängen. Mike har åkt och fiskat och jag ska snart dra ner mig en snabbis på stan och göra några ärenden. :) Snart kommer mitt löshår i också! Gud vad jag längtar. Okej, då har jag fake hår, även om mitt är nästan lika långt men allt annat: 100% JAG! :)

Jag har t o m slutat använda smink helt typ :S Helt sjukt! men de känns så jävla skönt! Okej, klart jag inte går på krogen utan smink, hallå?, men annars använder jag de aldrig. Naturligt är finast :) Gör det du också! Prova att gå utan smink en hel vecka eller så. Det är jättejobbigt i början, men nu kan jag knappt ha smink. så obekvämt och jobbigt!  sen när man tränar som jag gör så är de ganska svårt att ha de hela tiden...

Nä, nu ska jag hoppa in i en dusch :) vi hörs senare!


supergulliga, mn jobbiga maggan ;D Ska hon få sig en promenad kanske?

lång dag!

Ja, lång dag är rätt ord för att beskriva min dag! Varit i skolan och haft lektioner som vanligt, idag var de svenska, idrott och dans. Eftersom de var dubbel lektion idag i dans, inför föreställningen så slutade jag 17:00. och när man kom hem väntade Mike med maten ;) Fan va härligt de var!

Idag på idrotten så gjorde jag de sista momentet man måste klara i Idrott och Hälsa A eller vad de är kursen heter. FIck ta en joggingtur i boulongern med pulsklocka, vilket var en aning besvärligt då bandet man fäster runt midjan var alldeles för stort för mig, så jag fick knyta en knut för att få den att sitta kvar! :) men fick 181 i snittpuls och klarade delen med bra betyg, så toppen (Y)

I eftermiddag har de bara varit mys och jag och Mike kollade färdigt filmen Push, som jag tyckte var superbra! varmt rekomenderad!


vår föreställningsaffisch :)

Oh, girls just want to have fun!

Och vad är mer roligt än att prova massa klänningar? Köpa dom är väl ett starkt alt. men är man fattig student såhär en vecka innan löning så får man nöja sig med att prova, och de gjorde jag och Matilda inne på Gina Tricot idag :)

Jag provde massa klänningar, men som vanlgt med Gina Tricot är de flesta inte gjorda för någon med min kropp tyvärr, me några guldkorn fanns de och några som gick an.


Den här turkosa tub-topp klänningen kostar 149kr och jag är kär! Precis sådär supertajt och kort, like i like it ;)  
Den vita klänningen matilda har på sig kostade lika mkt (tror jag) men passade inte bra på.



Den här aprikosa klännigngen kostade 299kr eller kanske 249kr och var jättesöt! Passar dom flesta kroppar, då man kunde knyta bak och strechtyg. love it!



Jadu, den rosa klänningen undrar jag vad som tänkte när dom gjorde, lite väl 1980 för mig och dessutom fick man verkligen inte ha några tuttar alls! DÅLIGT!


Här kommer min got to have! 399kr men helt värt de! Tyvärr såg de jättefult  när jag drog upp den helt, eftersom igen så verkar Gina tro att folk inte har tuttar..men gud vad jag vill ha! mycket mod och lite dubbelhäftade tejp så ;)


fix-jessica :)

Idag känner jag mig som en riktig fixare! För en gångs skull är de jag som fixar/lagar något, inte Mike (A) Även om jag älskar när han gör de, vad är sexigare än en händig kille? grrr ;)

Har fixat 3 saker, ett par jeans (sytt tillbaka knappar) Sytt om banden på en klännig (från axelband tlll halterneck) och sytt band på balettskorna till föreställningen.

Nu sitter Matilda och pluggar och jag syr, vilka brudar! Snart blir de tvmys och lite städning.



min klänning, nu halterneck! studenten 2009 ;)

Blonde, blonder, jag?

Nej, inte riktigt så mkt blont tror jag att de blir, eller de återstår väl att se! :) Har precis satt i alla slingor i håret och ska snart skölja ur dom, blir spännande!

Senare ska jag och Matilda köra lite plugg och sy tid :) Hon ska plugga lite och jag ska sy om tre grejer, eller iaf laga lite. Kommer bilder på allt innan och efter såklart.


Uppsala, My baby and I ;)

Idag har jag och min baby varit i Uppsala ;) Vad vi gjorde de får i veta någon gång i framtiden! spännande ska de vara. Jag lovar att de kommer så fort som möjligt.

Bland allt v gjorde har vi bland annat fikat en stund på wayne's, i Uppsala såklart. Vi försökte oss på en pussis bild, men de gick inte så jävla bra^^

 
 

Imorgon blir de mycket roligt! Ska vara med min gullrumpa Matilda och vi ska köra en "girls night", fast på eftemiddagen. Ska göra de sista blonda slingorna i mitt underhår och även några nya för att få bort mesta dels av utväxten :) Lär nog dock göra det en gång till, efter jag satt i håret, om de inte räcker med solbekningen jag brukar få naturligt. Blonde summer!

Känner verkligen att de är dags att byta hårfärg litegranna! Jag har ju någon slags guldblond, med lite rött, med lite allt möjligt, lite alá Kenza :) Jag trivs jättebra, men nu vill jag ha något som jag alltd velat! Blond på sommaren och löshår. Men ta de lungt! Blir inge fjortis platinablont, sönderblonderat risbusk. De blir flera olika blonda nyanser blandade och de kommer så naturligt ut, eftersom jag är ganska ljushårig från början. Kommer såklart bilder i bloggen så fort jag är done med allt.


mike<3jessica=always and forever <3

som jag lovat! (en dag sent)

Jag vet att jag lovade bild på mitt inköp på torsdag/fredag och nu är det lördag! :) men har inte kunnat fixat innan, eftersom vi var barnvakt igår och i torsdags var de maratondansen och mys med en överraskande mike <3

men nu kommer i alla fall mitt härliga inköp :) mina nya älsklingar från scorett!







snodde den sista bilden från Erika, som har likadana :)

GRATTIS MIKE!

Kan ju stolt dela med mig av att min kille är bäst! Han är den första människan i världshistorien som lyckats överraska mig!

Han kom nämligen nu bara sådär! Och glad blir jag! Fick ett sms där de stod: Nu är jag snart hemma :) två mnuter senare kliver han in här och överraskar mig! den jäckeln ;)


GRATTIS MIKE :)
jag älskar dig <3

Maratondansen :)

Gud vad skönt att komma hem, på med mjukiskläderna och hoppa ner i sängen (A) Kom precis hem från skolan (!) har varit med Vanessa och kollat på Maratondansen, som framförs av våra klasskamrater :) Den var riktigt bra faktiskt! Och de är inte lätt att hålla intresse uppe i två timmar, men dom lyckades!

Allihopa, ni var grymma! Gratulerar till en succe föreställning! :)

Nu har jag som sagt precis satt mig i sängen och ska göra färdigt mitt historia arbete, nästan färdigt så de känns bra. Nu är de bara "finishing touches" kvar.

Imorgon är de skola, solning, handla lite smått och gott och sen bär de av att vara barnvakt med Mike åt Annabelle :)

 
Maratondansen, av ES2CDT :)

Kändes som att vinna på lotto!

Okej, jag har aldrig vunnit på lotto, eller räknas bingo lotto när man var 12? Hur som helst, igår kändes de verkligen som om jag vann på lotto! Jag har velat ha The hills dvd boxarna jättelänge och har äntligen bestämt mig för att köpa dom på nästa lön, så får jag reda på att de inte längre säljs i sverige! :(

Har letat efter jättemånga sidor från england, där man kan beställa och frakten är överkomlig, men de skulle då bli 350kr per säsong och jag vill ha alla 4 :/ Lite dyrt, men så hittade jag igår världens mest underbara sida där alla säsongerna finns för 200kr styck och gratis frakt även till sverige! helt perfekt!

Så nu när lönen kommer ska jag beställa de två första och nästa lön den 3:e och 4:e :) kan de bli bättre? nä, jag tror fan inte de! :)


the hills season 1 :)

Såklart!

Igår ökade läsar antalet ett antal, tack vare mitt förra inlägg, skulle jag chansa på. De är ju såklart att en spännande rubrik drar till sig läsare, så är det ju! :) Blir jätteglad för varenda läsare och jag säger de igen: de är inget fel med att ha stora bröst! Med alla som opererar sig måste de ju vara något många vill ha. if you don't have it, get it ;) haha.

Nu sitter jag på jobbet och har jobbat sen 16:00, äntligen rast! Slutar tack och lov klockan 20:00 och jag är så hunrig att jag tror att jag kommer dö! Hela magen kurrar och snart börjar den göra ont :/ De vill jag verkligen inte, men jobb är ju jobb och måste göras. Är jätteglad att jag går jobba för då kommer de lite extra pengar in på kontot månaden efter, och de tackar väl ingen nej till ?

När jag är färdig ska jag bege mig hem till mig, fick höra att mike möter upp mig på bussen också, skönt! jag hatar att åka buss på väg hem från jobbet. Ja, jag tycker väl aldrig om de, men nu hatar jag de mer än vanligt. De första som händer är MAAAAT! och sedan massa, massa mys och glo på film! Blir nog den nya filmen Push.

Om ni har en stund över tycker jag att ni ska kika in på gävles nya stolthet! singelSTEN. Hans blogg hittar du här.



Pssst! idag har jag inhandlat något så snyggt och underbart att man nästan dör! Imorgon eller på fredag kommer bilder! vad tror du att de kan vara ? ;)

Vad är de för fel med stora bröst?

Jag förstår inte hela hysterien med stora bröst? Vad är de som är så hemskt? Alla som har de har inte opererat sig. Vissa har helt enkelt naurligt stora bröst, ska de vara fel på något sett?

Varför görs inte bh:arna till dom som verkligen behöver dom ? Alla bh:ar görs i yttepytte strl, de är väl endå tänkt att dom ska stödja? Då behöver väl vi med lite mer också eller hur? om inte ännu mer!

Varför ska jag behöva resa till Sthlm för att betala 500kr för en helt vanlig bh? Bara för att jag har stora bröst? De är väl inte mitt val? Gener är gener! Så snälla? kan ingen göra bh:ar för ALLA? och då menar jag alla!

För att avsluta detta inlägg vill jag säga: Jag har helt naturligt stora bröst och det är sbsolut inget fel med det! Och jag ska heller inte behöva dölja det för att slippa kommentarer från äckliga killar eller omogna brudar. that's a fact!


läste en arikel i metro om de här! mer vill ha om de också! det behövs!

Dagens inköp

Nu var de längesen jag laddade upp mina inköp så här kommer dagens!


två par örhängen från gina tricot (19kr styck på REA)


 


torrschampoo från PROFFS 45kr på Kicks :)



 


den dagliga timmen!

Ja, då var de dags för den dagliga timmen :) Ska alldels snart ta ut maggan och gå på en promenad, måste även svänga förbi ICA och handla lite suplies till matteprovet imorn. Någon smoothie och nötter kanske? Liten ICA har ju inte de största utbudet, men jag får allt hitta något.


fina maggan <3

Ännu en stressig dag!

Imorgon blir en händelserik och relativt rolig dag! :) Förutom matteprovet, kan jag lova att dagen blir bra! Nu är de ända de hänger på är om ett vsst på skor finns kvar på crispin! annars dör jag! :(

Imorgon händer: Matteprov, Leta efter skor till balen + köpa lite hårvårds produkter, klippa mig, hem och bleka slingor och sedan ner och kolla på mikes fotbollsmatch! ganska kul faktiskt! Okej, jag hatar fotboll egentligen, men när mike är med så är de riktigt roligt! go honey!

Längtar även efter en rolig grej i helgen :) men de kan jag inte säga vad de är en, men jag lovar att ni får veta om de går bra!


bild från förra matchen :)

håltimmar = not cool

Nä, håltimmar är väl inget vi älskar, eller? Åkte som vanligt in till Svenskan imorse och fick reda på att vi inte hade ngn dans, vilket betyder håltimme till 14:00 och Eng C börjar, där jag ska redovisa min book analysis :S shit! håll tummarna för mig nu när jag drar ner med bussen snart.

I eftermiddag blir det en råpluggdag, med bloggpauser ofc ;), och sen en långpromenad med maggan följt av project runway! sen lite mer matte, och sen de dagliga kvällssamtalet med Mike. Nu har vi sovit ihop 5 nätter i rad så jag fattar inte hur jag ska palla att sova själv idag :( de finns fan inget värre! även om Mike kan snarka ibland ;)

Nu blir de öva lite inför Engelskan och så hörs vi senare!


engelska boken jag läst, rekommenderas starkt!

mysfrukost :)

Tyvärr så hann jag inte blogga igår! förlåt! Jag spenderade dagen med Mike i butiken :) Anja jobbade också, så blev tack och lov lite tjejsnack också^^ medans mike satt och drack sitt jävla kaffe ;)

Igår morgon kände jag mig som en extra snäll flickvän och gjorde frukost på sängen till Mike :) Värmde baguetter i ugnen och gjorde hallon/banan smoothie. En glad Mike fick man ;)

Igår på kvällen åkte vi hem till Maria och käkade lite tacos och kollade på robinson och se upp för dårarna! som jag dock somnade ifrån en stund tror jag? Var så fruktansvärt trött! men de gör mig inget, jag är inte så mycket för svenska filmer ändå :)



mums för smoothies <3



detta blogg inlägg skulle ha kommit imorse! men eftersom blogg.se krånglar kommer de ikv! :) 

datorlös i två dagar! :(

Här kommer svaret på varför jag inte har bloggat på 3 dygn nu, tror jag? I onsdags morgon lämnade jag in min dator på lite fixning och fick tillbaka den idag! Så jag har tyvärr inte kunnat bloggat! Riktigt jobbigt, eftersom de hela tiden dyker upp roligt bloggmaterial när man inte kan blogga.

I onsdags var jag och Mike och käkade och bowlade med min syster Saga, om precis fyllt  9! Kan inte fatta att hon börjar bli så stor! Lika lång som mig snart xD
Igår blev de myskväll för mig och mike,var sjukt mysigt med gotta och kvartsfinalen i ishockey! Ska i se semifinalen idag ? det ska jag iaf :)

idag har jag haft en skön skodal, då jag började 12 p g a de andra Eng B nationella, som jag gjorde förra året! Gud vad skönt de var att slippa! Istället kommer matten på tisdag :S men man har ju 4 timmar, så gott om tid kan man ju lungt säga.

nä, nu blir de en dusch och ikv ska jag iväg och kolla på mike ;)



min underbara lilla dator är back! <3
(dell XPS M1210)

Den dagliga timmen :)

Jag och Mike kom precis hem från min dagliga promenad på ca 1 timme :) En skön och okej träning som man alltid kan klämma in! + att nu på sommaren är de ju en hel del skönare än på vintern. Sen brukar ju maggan få hänga med också, när mike inte är här ;)

Nu ska coca-cola tönten åka till ICA och köpa just coca-cola, medans jag uppdaterar och tar mig en kiwi. Köpte en korg häromdagen och det är ju så gott!

Mitt, Vanessas och Bellas möte om PA-arbetet gick jättebra idag :) Började med ett upplägg på vad som kommer behövas etc. Tog ca 2 timmar! Sen joinade Nelly oss också, så de blev ju en timmes prat också (A)

två kiwi om dagen är nog det perfekta snacket :)

Lite gott, på allt de onda :)

Äntligen lite bra nyheter på allt de onda :) Jag och Mike ska få komma och kolla på två lägenheter! Jippie är de enda ord som finns at säga. Ska bli riktigt spänande att se hur de ser ut, eftersom de ligger på de gatorna vi är intresserade av. Bättre blir de inte!

Maggie, min baletlärare, ringde också och meddelande att vi inte har balett imorgon, så nu har man lite håltimme/extra lång lunch. Sen är de dags för plugg, medans Bella och Vanessa har engelska. Sen börja lägga upp PA-arbetet! Gud va roligt det ska bli.

Fick ännu mer goda nyheter nyss! Pratade i telefonen med mike och han kommer och sover här imorgon! Jag som trodde jag skule behöva vänta tills ondsdag. Är de normal att sakna någon så enormt varenda sekund man inte ses?  det gör jag iaf! men jag brukar ju vara ganska onormal, på de där braiga sättet.

Nu är de snart dags för Project Runway, love it! <3


Heidi Klum, gorgeous or what? ;)

Dags att få panik?

Nu var de inte nådigt med saker och läxor att göra!  Här trodde man att man skulle få lite lugn och ro, men så blev det inte... Läxorna bara ökar och fick reda på att matte nationella är nästa vecka! I'm going to die!

Förutom en massa, massa plugg så händer lite roliga grejer den här veckan :) Imorgon ska jag, Bella och Vanessa börja jobba med vårt projektarbete med fika på Wayne´s.
På onsdag ska jag och Mike ta ut syrrorna mina Saga & Thea på McDonalds och sedan bowling. superduperkul!
Hoppas på lite utgång på fredag, studentfest på hangloose, får se om jag får med mig mike ut en sväng ;)

Nä, nu blir de mer plugga för mig. Usch :(


nationella i 4 timmar? hallå ? HJÄLP :S

Pensionärspoäng!

Vet inte vilken av alla bloggar jag läser som jag kommer ihåg det ifrån, men nu har jag verkligen skaffat mig lite pensionärspoäng.
Idag har jag varit och storhandlat, jag har sorterat tvätt och nu ska jag ta och städa upp lite innan mannen min kommer hem, de måste ju vara minst ett dussin pensionärspoäng?

Ikväll blir de ännu mer p-poäng! Jag och Mike ska försöka oss på att göra potatis, bea-sås och fläskfle! Ju fler kockar destu värre soppa säger man, men jag och mike vi är ett riktigt team i köket. Anything you can do we can do better ;)

Gud vad jag älskar sommaren! Äntligen är värmen här! Senare i veckan blir de till att grilla själv för första ggn i år! Har grillat lite hos Mike, men nu är de bara han och jag och flintastek! muuums!



rolig bild från sthlm! Mitt bland allt godis och festis kan man köpa kondomer? har man bråttom så har man ;)

Ny design!

Idag har jag och matilda haft en underbar dag :) Långpromenad, kycklingsallad, bloggfixning m.m. If you know what I mean ;) haha.

Som ni ser skaffade jag mig också en ny header idag, den får duga ett tag framöver känner jag. Ville ha lite ändring, nu var det ju ett tag sen jag fixade något.
Har även tagit bort färgen runt inläggsrubriken, vet inte vad jag tycker om de dock :S Kanske byter tillbaka snart...

Glöm inte att kolla in matildas blogg som jag fixade idag med :)


matildas  bloggdesign.

hurtigt värre!

Idag har de varit hurtigt värre! Jag och matlda var ute och gick med maggan, i den stekheta solen i 2 timmar! Vi var ju helt slut när vi kom hem, men de sket vi i och pallrade iväg oss till ICA och fixade kycklingsallad med curry och pasta. muuums! 


långpromenad :)

Nu är de dag för lite gammal hederlig långpromenad! Matilda kommer snart förbi och då blir de promenad i solen och kanske en glass, eller de är klart de blir glass!

Kom nyss hem från mike :) Han är nu snart ute och fiskar, killar! Måste ju vara de tråkigaste som finns att fiska? Men de är ju tur att vi alla är olika!

Nä nu måste jag äta något innan matilda kommer :)

RSS 2.0