'cause I'm a BB-nörd!

Sitter klistrad framför tv:n varje dag kl 22:00 (och 21:00 på söndagar). I LOVE BB! Så genialiskt jäkla program, forever in my heart.

Vad tycker DU om Big Brother?


I'm a happy, happy girl!

Hej allihopa!

Finns det något bättre än tiden på året då H&M bonusen kommer? Nä, tror inte det. Fick hem min idag och jag fick en guldbonus på 100kr, + att jag fick 50kr precis innan London.

Så nu bär det av på stan med Ida nästa vecka och då får jag se om jag hittar något speciellt. Ska bli en kavaj eller en topp. Det som saknas i min garderob just nu, och de ska inte vara svart (men man ska ju aldrig säga aldrig).


Welcome to my heart...


Alltså, bara min! <3
"Hurtbulledag"

Hej!

Jag bara måste skryta om vilken fantastisk start på dagen jag har fått idag. Tog cyklen ner till stan och kände hur jäkla varmt det var. Cyklade extra sakta och bara njöt!

Nere på stan gick jag på ett jättebra spinningpass, svettig som bara den efteråt, och så var det upp igen på min underbara gröna cykel - och här kommer det bästa - jag cyklade hem i mina korta träningsbyxor. UNDERBART! Det var så sjukt härligt att jag var tvungen att ta med mig boken och katten ut på innegården när jag kom hem och mysa lite.

Vad säger ni, visst är vädret underbart och inte minst efterlängtat?


bild från när jag och mike provade på lite frisbeegolf häromdan.


I think I just died and went to heaven


Hemmafixaren!

Min älskling har ju en dator/musik hörna i vår köksalkov. Stökig som attan var den, så de blev en snabbtur till IKEA och fram med en trasa, så blev det så bra!
I'm back on track!

Hej allihopa!

Nu är jag äntligen back on track med träningen. Det känns så himla skönt. Idag har jag en vilodag och sedan kör vi tre dagar i streck!

Måndag - Spinning
Tisdag - Aerobics
Onsdag - Cirkelfys

Man känner sig enormt duktig, och jag mår extremt dåligt om jag inte får träna och röra på mig. Kryper i hela kroppen(!) Någon mer som är så ?

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av top model, käka fruktsallad (äpple, banan, kiwi) mums, säger jag bara. Det är fasen godare en godis. Men inte choklad såklart, inget slår det. Även om jag inte äter det så mycket som jag egentligen vill. Inget kommer någonsin slå choklad.


Maskros
f*ck you, förkylning!

Har varit snuvig i flera dagar nu, men nu är halsontet borta och näsan rinner bara ibland - nu säger jag FUCK YOU till min förkylning och drar ner på friskis och tränar mage! ÄNTLIGEN!


Så här ska ett shoppingkvitto se ut!

Allting är underbart från Primark, t.o.m. kvittona! Långt som attan, med 37 artiklar och en slutsumma på 168pund = 1800kr. Wooooooonderful!
Sju röda rosor = Jag älskar dig <3

Tack, älskling <3
Grekisk gudinna


Londonshopping del. 3

"I am the femme fatale"

Imorgon kväll sänder MTV en dokumentär om Britney där man får följa henne under hennes resa för att göra hennes skiva "femme fatale". Så man får se Britney in action och även en intervju!

Såklart så bor vi i tattarsverige där mtv inte finns i vårt kabeltv-utbud längre och den går inte att se på mtv's hemsida från Sverige. Så, ber till gud att någon laddar upp den ganska fort, vilket jag skulle tro. Det är ju britney och jag dööööööör av lycka just nu! Som jag har väntat på detta!


Lunch på stan

Nu drar jag iväg på en lunch på stan med farmor :) Ska växla tillbaka lite pengar, ja det är helt omöjligt att göra av med allt på Primark(!).

Kommer ett tidsinställt inlägg när jag är borta, och mer londonshopping ikväll!

RSS 2.0