London 2010


Nu vankas det julpynt!

God morgon allihopa :)

Nu har jag precis pratat med farmor och ska snart åka ut till Owes, eller Lundins säljlager som det heter. Ska nog plocka på mig lite julartiklar och se om man hittar någon mysig inredning. Ljus slår ju aldrig fel! Man kommer aldrig hem tomhänt därifrån.

Vad ska ni göra denna söndag?




Dagens outfit

Här är dagens outfit som innehåller mina två köp från H&M igår. Kommer nog ett bättre inlägg med bra bilder på skorna senare.

Den här outfiten användes på en lunch/fika träff på Wayne's med Pontus, Lisa och Neo :) Älskar min nya tröja <3

Dagens outfit är från top till tå H&M - kläder, skor, smycken.
totalta priset: 640kr, me like!



Mina två nya tillskott i garderoben






Chic!

Igår på H&M hittade jag ett jättesnyggt halsband, som jag funderar på att köpa. Tänkte tipsa om det - då det är så chict(!) och billigt. Endast 99kr!


ON SALE

God morgon :)

Igår reashoppade jag lite ute i Valbo, denna gången på Bikbok. Kom glatt ut med en cardigan och en kjol ord pris. 600kr - nu: 300kr! Oj, så jag har velat ha kjolen jag köpte sen den kom, och nu är den min <3

Visar er senare idag, såklart.



All i want for christmas is you! and you! and you!

Har blivit helt kär nu när jag kollade på Henry cole's hemsida. ÅH, vad jag vill ha Steve Madden pumpsen & Sam edelman modellen York - to die for! Man kan ju alltid försöka få dom i julkapp av världens bästa pojkvän, försöka har ju ingen dött av ;)

Tristiano, Steve Madden - 1090kr


York, Sam edelman - 1390kr


Valbogatan.se

Igår fotades Jag, Mike, Jacob och Pontus i Punkt26 kläder, såklart, för Valbogatan.se. Butiken firar ju nu 2 år och på lördag blir det firande. 








En onsdag som denna

krävs lite aktiviteter!

Hej förresten, nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan bär det av på en promenad till fjällbacken med maggan och Mike för att posta lite traderapaket.

Efter det så ska vi ut på en lite trip till Valbo med mamma och mormor. Blir IKEA och köpcentrumet, kolla lite och vem vet? kanske tom handla någonting?

Men nu blev Mike äntligen klar, så nu är det duschen! Vad ska ni göra idag?


I just can't get enough of

Maria Montazami! Skönare människor får man leta efter, underbart att Svenska hollywood fruar är tillbaka - men dom kunde ju skippat alla andra. Jag vill ha Maria Montazami show!


Dagens outfit

Här är dagens outfit, med min nya cardigan!
Cardigan, H&M
Tights: H&M
Klocka: Ur&Penn
Halsband: New Yorker
Kängor: Din sko


Jag har varit för kär för att blogga

Ni får ursäkta det!

Har precis omformaterat datorn så kan inte bjuda på någon bild, Idag har jag har bl a köpt en supersnygg cardigan från H&M för 199kr. Visar er imorgon!



Jennie & Jag diggar FILF'S!

Nu sitter jag och Jennie och kollar på den underbara serien med dom oändligt snygga killarna. Men snyggast av alla har vi Alex Karev - spelade av Justin Chambers.

Såg just dock att han är inte den ca. 25åringen han spelar. Han är nämligen 40ÅR GAMMAL! Och har 5 barn! Det syns då sjutton inte, men han blev då nu den snyggaste FILFen ever.


Maggan på besök!

Hej allihopa :)

Idag har jag fått Maggan på besök, och vi har precis varit upp få fjällbacken och handlat lite. Sjutton, vad det blåser och är kallt ute. Och snart ska vi äta.

I två dagar nu har dom hållt på och fällt sjuka träd i parken, blir supertomt! Tråkigt, men jag hoppas dom planterar nya.

Och maggan passar på att kika ut.






New look

Det finns en superbra butik i London som heter New Look, som ligger på Oxford street. Den butiken har även en nätshop och dom skickar till Sverige för endast 5,50pund = 60sek.

Så, kika in här. I collaget finns lite tröjor och så jag är sugen på - inget dyrare än 300kr! :)


Kungarna av tylösand - love it!

Hej och god morgon gott folk :)

Som ni kanske vet älskar jag kungarna av tylösand, och även Mike. Flitigt som jag följer deltagarnas bloggar tog jag en snabb chans och skickade in ett mail till vinn-en-dag-med-nemo tävlingen och gissa - vi blev finalister!

Något jag aldrig trodde skulle hända, då jag har världens otur jämt och jag vinner sällan i sånt här. Så nu vill jag ha er hjälp att vända min otur ännu mer. Kommer bli spöad av hundbidraget, tror jag. Men kika in på länken nedan och kommentera för mig och Mike? :)


LÄNKEN

Kan man tänka sig?

Att jag faktiskt sitter och pluggar till högskoleprovet. Blev inspirerad av kära Jennie, som skrev på sin facebookstatus att hon skulle plugga. Vilket gjorde att jag fick panik för att jag inte pluggat, och jag satte igång direkt. Tack Jennie!

Nu har jag pluggat genom att göra två gamla engelska läsförståelser och fick 17 av 20 och 19 av 20. Känns riktigt skönt, jag märker att jag kommer behöva göra om allt dagarna innan - för att komma in i koncentrationen och engelskan. Är alltid lättare om man är inne i ett tänk när man går dit.  Nu var det ju ett tag sen jag behövde använda det.

Jag satsar på att nå 1,0 på högskoleprovet, vilket kan kännas lite högt, med tanke på att det är första gången jag gör det. Det sägs att man alltid ska göra två gånger för att få ett rättvist resultat - och det håller jag med om. Det är jättesvårt, eftersom man inte är van vid upplägget som högskoleprovet kör med. Men man ska sikta högt!

Nu blir nästa stop att kolla lite på mattedelarna - HJÄLP! Jag är bra på allt som har med siffror att göra, men högskoleprovet är 95% bara problemlösning. Är du bra på högskoleprov, skriv till mig och hjälp mig vettja.


för exakt ett år sedan...

Var jag och Mike mitt i vår Thailandsresa. Oj, vad det skulle sitta fint att åka tillbaka nu.


'cause today is a good day

God morgon :)

Har precis ätit frukost och pratat i telefonen med farmor en stund. Ska alldeles snart hoppa in i en dusch, men innan det ska jag plocka undan lite. Det måste vara städat och fint när jag kommer ut ur duschen.

Senare ska jag möta upp Mike på stan, och så ska vi spana in H&M och försöka hitta några av det snygga tjocktröjorna jag visade i ett inlägg lite längre ner. Håll tummarna för att dom har fått in något av det.

Hur ser eran dag ut?



Två nya skönheter

För några dagar sedan var jag på stan med min mormor, och då fick jag dessa underbara skönheter från glitter.


Till v. kostade 50kr (REA! ord. pris 99kr)
Till h. kostade 25kr (REA! ord pris. 169kr)

Tvätt-söndag, som vanligt!

Ja, idag är det söndag och här hemma innebär det tvättdag. Alltid lika roligt, men det måste ju göras. Idag har jag ett rejält lass på 4 maskiner kläder och sedan handdukar och sängkläder. Det här kommer ta tid.

Igår kväll var vi iväg till våra gamla grannar, som nu bor på Gävle strand och käkade mat, som var sjukt god. Och sådan babblade vi och åt godis. Man märker verkligen skillnad på standarden där borta - och här. Vem vet, kanske en vacker dag får man en ordenlig lägenhet och en riktig tvättstuga?

Vad ska ni göra idag? :)


TRADERA

Hej!

Nu har jag precis slängt ut tre auktioner på Tradera. Två par stövlar och en klänning.

Check it out ;)

Stövlar från Scorett

Bruna stövlar

Klänning


Dagens outfit


Svampplockning








Och vart finner jag dom här? H&M!

Vart finns alla dom här snygga och otroligt billiga tjocktröjorna? Inte har jag sett dom här i Gävle i allafall. Nu måste jag ner på stan varje dag och kika efter dom. Dom kommer försvinna på en sekund, speciellt killtröjorna! Måste försöka få tag i den till höger åt Mike och jag har mina ögon på den mönstrade blåa.

Ni säger väl till om ni ser dom innan mig? LOVA! :)





Ändrade planer

Hej allihopa :)

Pga av vädret och så, har det blvit andra planer för dagen, vilket innebär att jag kommer få min kamera förens imorgon kväll :/ Så ni får hålla er en dag till.

Ikväll har vi lånat hemma Maggan, och snart kommer Mikes systerdotter Ammeli och då ska vi ut och kasta frisbee och sedan upp till fjällbacken och köpa massa godis. (trots att vi har ½kg i skafferiet, men det räcker inte enligt mike. Jag tror att han vill ha Coca-cola)


Nostalgitrip

Kollade precis på vår första dansföreställning på danslinjen, och herregud vilken röra! Hip-hop Isabella, Disco Vanessa och Show Jessica kan inte känns mer ickeexisterande och långt borta.

Vem visste att tre år senare är vi grymma dansare och bästa vänner? Är det något jag saknar med skolan, så är det att dansa med er tjejer. We make the best trio in the world on the dancefloor <3

Btw, fan vad snygga vänner jag har ;)












Shut up and drive

Hej!

Tänkt att jag handlade på H&M, såklart. Det blev den blårutig skjortan, som jag tyvärr inte kan visa er förens på fredag, då jag får tillbaka min kamera. :( Jag är i allafall supernöjd och lovar att bilden kommer upp på fredag.

Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Gossip girl och ta mig lite mera kladdkaka, finns det något godare? Måste passa på och kolla på mina tjejserier nu när Mike är iväg på sin körlektion. Visste ni att jag läst ut hela körtkorsboken snart? Ett kapitel kvar. Känner en enorm lättnad efter det. Har varit superorolig för körkortet, men nu när jag ser att teorin är så mycket enklare än jag trodde, kan jag sluta oroa mig, vilket är toppen!


Hur sjutton ska det här gå?

Fick nyss min kallelse till högskoleprovet på mailen. Miniräknare får man inte ha, det fattar jag, MEN man får inte ens ha kladdpapper under provet!

Hur sjutton ska det gå? Vissa saker kräver mindre uträckningar och jag kladdar ALLTID jättemycket på matteprov. Det här var inte bra. Ber till gud att någon jag känner får samma sal som mig.

Ska ni göra högskoleprovet? Eller har ni redan gjort det kanske?


Tagliatelle med ost & skinksås

Hej allihopa!

Just nu håller jag på och lagar lite mat. Idag blir det tagliatelle med ost och skinksås. Ett enkelt recept jag hittade förra veckan, som är jättegott. Har även bakat en kladdkaka, mums!

Idag var jag på stan en sväng och hittade två underbara saker på H&M. En kornblå rutig skjorta (to die for) och ett par supervarma och sköna sammetstajts. Vill ha Mike åsikt + att sova på saken, så imorgon ska jag ner och så får vi se vad jag kommer hem med. Visar såklart bilder så fort jag fått kameran.

Vad har ni gjort idag?


Försenade

Självklart är mina underbara stövletter från Nelly High Heels partyt försenade. Jag som skulle fått dom i September. Längtar som sjutton att visa dom för er!

Min underbara Kajsa <3

Sen jag flyttade hemifrån har jag saknat Kajsa så sjukt mycket. Extra mycket nu när Mike är borta ibland och det inte skulle sitta fel med världens gulligaste katt som sällskap. Tyvärr, hårar hon som en jag-vet-inte-vad. Har aldrig varit med om något liknande, så därför kan jag inte ha henne här.

Men jag passar såklart på att gosa med henne så mycket jag kan när jag är hemma hos mamma. Nu blir det lite kika tv - Ullared, New York fruar och Kvinnors hemliga liv. Vad ska ni se på ikväll?


Ja, ni hörde rätt!

Hej allihopa :)

Ni som har mig på facebook vet redan att jag var ute och plockade kantareller i skogen igår. Ja, ni hörde rätt gott folk. Jag var ute i skogen och plockade svamp. Jag och Mike tog med en påse och fyllde halva. Vi hittade värsta guldgruvan, men till slut hade vi så ont i ryggen att vi inte orkade mer. Kommer bilder från dagen så fort jag fått tillbaka min kamera, som jag glömde ute i åbyggeby. Arselminne jag har.

Idag ska jag marinera kyckling och göra mig en god middag. Mike ska iväg på personalmiddagsgrejs, så jag får äta själv. :/ Finns inget tråkigare! Men efter det väntar ännu en myskväll innan han ska iväg och jobba imorgon. Tur att jag har massa top model avsnitt att kolla på.

Vad ska ni göra idag?


Nu blir det mys, mys & godis såklart!

Hej allihopa :)

Just nu håller jag på att värma upp lite kyckling. Mike kommer mörda mig när han får reda på att jag inte ätit på hela dagen. men men. Strax kommer Jennie och vi ska kolla på någon film, mysa med vår underbara filt och såklart äta godis. Vad gör ni ikväll ?

Glömde även att vias er denna snygga ring jag köpte igår på New Yorker för otroliga 35kr!


I <3 BLACK - Shopping









Det översta ("randiga") kommer från VILA och kostar 169kr
Skinnbyxorna kommer från New Yorker och kostar 319kr

Dagens outfit - Black on black


En shoppingtur till Uppsala

Hej allihopa!

Idag har det inte blivit något bloggande, då jag har varit till Uppsala. Har haft en liten shoppingtur med Alva på stan och jag hittade två skitsnygga tajts/byxor. Bilder på det kommer imorgon!

Nu ska jag slökolla på tv och äta ett äpple och längta tills Mike kommer hem. Vad har ni gjort idag?



Min dell fick sig en total makeover!

Hej gott folk :)

Idag fick min lilla delldator en total makeover. Har länge letat efter ett snyggt skin att sätta på, men min skärm är lite rundad och med cam, så vanliga skins passar inte - då jag måste klippa bort delar av mönstret. Men idag på Telia butiken hittade jag ett skin med vit bakgrund som gick bra att kapa. Och det bästa, det kostade bara 100kr!

Voila!

FÖRE:


EFTER:

"du.. vill bara tala om att jag saknar da! ♥"


The perfect pair

Of leggings.

Dessa kommer från Alexander Mqqueen (ett GENI med stora bokstäver) och kostar ca. 1300 svenska kronor. Men visst bara dör man vad snygg dom är?


En eftermiddag i lekparken

Hej allihopa!

Ska alldels strax värma på gårdagens kyckling och sedan ska jag ringa farmor och åka dit. Som varje onsdag har dom Melker, så jag drar på mjukiskläderna och sedan ska vi ut i lekparken.

Jag hatar verkligen när Mike jobbar. Det är svårt att vänja sig. Känns som att så fort han kommer hem, ska han iväg igen. Men man vänjer sig vid allt med tiden, och förhoppningsvis kan vi ta en underbar semester någon gång i framtiden och bara NJUTA av värme och varandra.
Vad ska ni göra idag?


Kyckling i ugn med sås, bacon och ost <3

Sara 19år - outfit

Hej alla bloggläsare!

I lördags var jag iväg på en överraskningsmiddag för Sara som nu fyllt 19år. Eftersom det var en överraskning så kunde jag inte skriva om det eller visa en dagens outfit. Fick inte mycket tid att ta bilder, men såklart tog jag några snabba.

Körde på min underbara kornblåa skjorta, leggings och armband från H&M, bälte från Primark och kängor från Din sko. Sista touchen var H&M snygga nagellack i färgen - Blue my mind.


We love it - Mönstrade leggings



It's Britney bitch!

Vet ni vad jag gör? Jo, har plockat fram min gamla Britney Spears - Blackout skiva och poppar på full volym så fort jag får chansen ;)

Längtar tills hennes nya platta kommer så jag får börja lyssna sönder något nytt. Nu var det alldeles för längesen. Just nu spelas Hot as ice, och jag dansar runt som vanligt. Love it!

BRITNEY - forever and ever! ;)



Det blev inget bloggande igår.

God morgon gott folk!

Det blev inget bloggande igår, eftersom Mike jobbat i princip hela helgen så hade vi en mysdag bara vi två. Sov länge, var ute i höstsolen och åt god middag. Vad gjorde ni igår?

Idag vet jag inte vad som gäller. Vet att Mike ska iväg i eftermiddag och hjälpa sin far. Så ska nog kolla om någon vill gå på en promenad, eller så ska jag kolla på nya säsongen av Americas next top model som jag har skaffat hem. Funderar även på att klicka hem Binog Rimers bok, fan vad jag vill. Håller er uppdaterade på den punkten. Men just nu håller jag på och plöjer mig igenom teoriboken.

Nyss har jag läst alla bloggar på min lilla dator och nu ska jag väcka min älskling.


J*vla skit också!

Vår torktumlare är nu trasig. skit också.

nämde jag att jag håller på och tvättar och står med blöta sängkläder och handdukar?

Och köket blev som nytt..




Make up store - shoppingen

Ett dual foundation puder - Helsinki
Tri brow color
Microshadow - Ghetto



Jag har verkligen världens bästa pojkvän!

Igår kom en glad Mike hem med en stooooor påse från en av mina favoritbutiker här i Gävle - Interierhörnan. Inte för inredningen, nej för Friis & Co väskorna.

Gissa vad som var inuti? Jag älskar min pojkvän <3






RSS 2.0