myshelg! :) <3

jadu, nu sitter man här ute i buschen och mycket har jag att berätta om :) tyärr så får jag inte in bilderna från naturkunskaps lektionen :/ men dom kommer på söndag kan jag lova!

i skolan idag hade vi först naturkunskap, superkul med gott fika ;) vI fick bygga massa molekyl modeller och jag och matilda var ju grymma! att de sitter kvar från 9an de visste man inte eller. hade också dans och de är väl de de började bli stressigt för ma ;)

dansen var superrolig, förutom att jag har gjort illa hälsenan på vänstra foten :/ hoppas de blir bättre nu under helgen. Efter dansen så skulle jag ta prick bussen hem, men icke sa nicke för den kom aldrig, och sen kom inte 10 över bussen heller^^ så när jag väl kom hem, med blöta fossingar, så hade jag 5 minuter på mig att springa hem, packa om väskan och springa tillbaka till bussen och de klarade jag galant! :) snabbis man har blivit, hihi.

på stan tog jag bussen ut till mike och när jag kom fram åkte vi och lånade Alex Wii spel och nu har vi stått och spelat tennis skitlänge! har cpont i armen, men duktiga blev vi :) teeeeeamwork !

nu håller vi på och fixar några nya filmer vi vela sett superlänge så ska vi mysa med dom :) och imorgon ska vi åka till hemlingbystugan och käka med mikes familj :)

 

fitta, fitta FITTA! :@

Ska precis skriva ut mitt yogaarbete som ska in om 20 minuter, men så krånglar usb-minnet eller datorn eller båda (?) så jag kan inte öppna filen ELLER skriva ut den :/ så får prata med hanna nu och skicka in de ikv :)

men ändå, bajs på datorer!

God natt :)

nu är det dags för mitt dagliga kvällssamtal med mike :) kan inte sova annars (A) och nu äre 3 nätter sen vi sov tsm :( men nu blire 3 dagar i rad ist! vad skulle jag göra utan dig? <3 ska även smaska lite sorbet så hörs vi imorgon!

gonatt! :)


suuuuckers ;)

jadu idag har de hänt mkt. :) skrev ju ett litet snabbinlägg tidigare men nu ska ni få den fulla uppdateringen av min dag :)

dagen startade med matte och sedan svenska, ganska slappt, men man är ju så hunrig och trött den där första lektionen så man kan avlida^^ träffade på sebbe på bussen till skolan också! första gången och vi har åkt 2an båda två i 1½ år. duktigt av oss tycker jag! sen var de lunch och studentkommité möte, gud vad jag älskar dom och tycker de ska bli så sjukt roligt att planer studenten, mössorna, festerna och balen :)

hade jazz lektion idag också :) började på den andra koreografin till Brasilien konsterten, för estetkongressen endast tyvärr :( jag som ville att mike äntligen skulle kunna kolla på något och min familj tjatar som fan på ngn uppvisniing :) dom får helt enkelt vänta tills maj :)

efter skolan tog man världens officiellt segaste bussjävel ut i buschen och till älsklingen <3 myst och pyst och tiden gick allt för fort! var ju tvungen att åka hem så tidigt nu, eftersom jag har yogaläxa kvar :( känns som på tiden att börja med den nu då....

kan ju säga suuuuckers till de jävla företag som börjar terra några i kommitén att vi ska använda dom, men icke sa nicke de ska vi inte så bara för dom att lägga ner :) de här sköter ju vi ;)



dagens outfit



studentkommité

idag var de studentkommité möte kl 12:30 i 410! vi var ju helt slut när vi kom upp! man kunde ju tro att sara skulle lägga sig och dö utanför dörren ;)

annars i skolan har jag haft matte, svenska och dans(jazz) och de var superkul :) idag har jag och Vanessa kört med löshår och varit extra snygga ;D hahaha. längtar som fan tills jag ska sätta in löshår 2 veckor innan studentbalen, så i börja på maj ungefär. kommer bli så fint med min underbara klänning (A)

hejsvejs so long ! ;)

dance 'till we die ;)

idag på baletten kände jag och Vanessa för att vara lite sexxxxiga ;) hahah! xD nä men man lär ju säga att man har blivit halv vig, även om de kommer bli bättre snart. stel efter loven jämt :)

enjooooy ;)


haha, lillful vi ser ut då ^^

5 underbara månader :)



idag har de gått 5 underbara månader sen vår första dejt och puss (A) hihi.
jag älskar dig, du är mitt altt <3

btw, så är jag superkär i mina fina hårspännen från gina (på bilden) kanske ska använda som imorgon :)

världens pissdag..

jadu, har inte sovit så mkt inatt tyvärr :( men så kan de gå ibland :) får sova ut lite mer idag helt enkelt!

idag i skolan har de varit soft, men de dåliga med dan är att jag och mike firar 5 månader och jag är så begravd i läxor att jag inte kan ses idag eller åka och jobba, fick sms om de idag. allt på en gång :P typiskt mig!

nu har jag gjort de mesta av läxorna. På torsdag är 3 inlämningar och 1 prov. ska plugga till provet snart och är klar med nästan alla inlämningar, 2 stycken av 3 får man säga är ok :) ska göra mer imorgon kväll :)

wish me luck!


duktiga jessica (Y)

nu måste man nästan påstå att man varit duktig :) Har städat rummet, dammsugit, gjort Nk-läxan, tvättat, hängt upp allt och nu har jag strykit och bytt sängkläder! har även kollat på make it happen, allt på några få timmar :) känns skönt att ha allting gjort. Av någon anledning känns de som en söndag? :S

nu ska jag strax ta och läsa min nya bok, som faktiskt verkar rätt så bra, har bara kommit ett kapitel. :) men hinner väl 100sidor ikv kanske :) ska ta och ta på mig myskläder, krypa ner i min nybäddade säng och göra en hårinpackning med min nya nattkräm från Loreal, myyyyyys!

nybäddat och mysigt :)



min älsklingsnalle som jag fått av min älskling <3 går inte än natt utan den på min ipodhögtalare!

psssst! imorgon firar jag och mike 5 månader!

svävandes på moln (A)

tänk att min älskling alltid vet precis vad han ska säga för att få en att sväva på moln, vilket jag gör ganska konstant kan man ju säga (A) någon bättre finns de inte, och något bättre förhållande finns de verkligen inte! det kommer alltid vara du och jag <3

jag blir så glad av att läsa mikes blogg jämt, haha, okej vi ses ganska ofta men måste läsa den mkt noga ändå. alltid något som får en på bra humör :) om jag ändå var så bra på att uttrycka mig som han är :) men de är jag inte, så tänker helt enkelt kopiera pojken, igeen (A) vad skulle jag göra utan dig?




Det är många gånger jag kännt mig tom, och helt borta.
Men med dig får du allt det dära att försvinna.
Utan dig så skulle jag fortfarande vara tom.
Jag är nu istället fylld av kärlek som är den underbaraste man kan få.
Att du finns där för mig i vått och tort, och att du får mig att må bra igen när de är som jobbigast.
Och du finns alltid dära om jag behöver prata.
Du betyder mer än allt för mig.
Det är praktiskt taget helt omöjligt att inte säga att jag älskar dig!
Du är den rätta för mig och det finns ingen annan än dig.

Vi har börjat kolla efter lägenhet som vi förhoppningsvis ska flytta till efter sommaren.
då vi har först upplevt den underbaraste sommaren i våra liv.
vad skulle jag ta vägen utan dig? vad vore jag utan dig?

Du är Guld värd Jessica & jag älskar dig<3


åherregud vilken måndag!

Kom precis hem från att ha varit på klassdag i storvik, med klassen ofc. Och guud vad mkt vi lärde oss, eller inte ;O helt värdelöst som man anade, men men vad ska man göra åt saken? lite roligt hade vi ju iaf, mitt lag Bloindie TTT vann är snygg seger i stresscharader ;) grattis oss!

så här ser resten av min dag ut:

Göra NK B & Yoga läxor

Städa rummet

Tvättid 19-21

Stryka sängkläderna, iiiiinte roligt :P


lite vardagsmys :)

idag har varit en riktig mysdag :) jag och mike har kollat på mer SATC och tagit en tur ut med maggan :) jag har tagit två ;) Mike har klagat hela dagen på att vara Cola sugen men inte orkat gå och köpa, så när han somnade i sängen för ett tag sen så kilade jag iväg med maggan och köpte Coca Cola och popcorn till filmen =) Passengers ska vi se.

när jag väckte och överraskade med Cola så gjorde vi lite mat och körde lite improviserad mysmiddag, haha maten var väl inte topp, men hade mysmusik och massa ljus :)


några-dagar-sen köp


jackan ser inte alls så snygg ut på bilden, var skitsvårt att få en bra :P jag tycker om den skitmkt iaf :) blir sommarjackan tsm med skinnjackan :) älskar den marinblåa färgen, så snyggt med vitt i sommar.
Jacka, H&M 198kr (REA)

Vet du känslan?

.. av att älska någon så mycket att du inte kan leva utan dom?

om inte de där var smörigt blire värre ;) haha. nädå de kommer inte bli så hemskt, men hatar du smörigt sluta läs ;) jag har själv varit de som skulle tyckt detta var smörigt en gång i tiden, men inte nu. man kanske måste ha kännt den där känslan någon gång i livet för att förstå till 100%? hur som helst så är ni varnade, haha :)

det är den bästa känslan i världen! som någon nån gång sagt, kärlek är de bästa och de värsta i livet, och de måste man hålla med om :) bättre kan man nog inte uttrycka de :) när man har kärlek är de det bästa som finns! men när de försvinner eller du inte har de är de det värsta som finns :/ så vem som nu sa de, klockrent!

jag fick då vänta i 17½ år, men jag kan ju lungt säga att de var värt väntan :) hihi. envis som få var jag på att hitta drömprinsen, och sen en dag gör jag de :) jag skattar mig lycklig som hade turen att bli hittad av kärleken, då jag tror att den bara kommer när man slutar leta :)


äntligen har jag några nya bilder! hihi (A)

let's get lost

yeah, let's do it ;)

närå här blie inge "getting lost" ikv iaf :) har precis kollat lite på tv och ett gossip girl avsnitt :) har 4 nya filmer och en helt ny bok :) var så längen jag läste så jag vet inte vad! hade så mkt att göra i höstas med CAE provet, som ja får resultatet på fredag btw :) kommer vara såååå nervös, men mike har lovat att hålla mig i handen när jag loggar in och kollar vad jag fått :) diplomet får jag först i mars dock.

känner verkligen skönt att ha CAE-provet, men vi som trodde engelskan skulle bli lite slappare nu är provet var gjort vi hade vääääldigt fel! xD de är om ännu mer stressigt och MKT mer läxor och uppgifter. kommer lätt på sitta hela eftermiddagen imorgon. har grejer att göra/händelser varje dag nästa vecka. fullspäckat schema gillar vi :) då tänker jag inte så mkt på att provresultatet kommer och veckan går fort (A)

jag är redan helt livrädd för att se svaret på provet mitt (A) jag tyckte det gick rätt så bra ändå, vissa delar sämre, men vissa delar mkt bättre än väntat, så nu äre bara vänta och se. vilket jag har gjort sen lucia ungefär! man hinner ju lätt bli nervös kan man säga ;D håller tummarna för ett A, men inget man ska förvänta sig :)


nya boken jag lånat :) älskar att läsa på engelska, jättebra träning :)


min lördag :)

idag väcktes jag av ett sms från Bella som frågade om jag skulle med och kolla på innebandymatchen och jagf som var pigg och ville gå upp sa såklart ja så innebandymatch blev de :) kollade på våra pojkar när de spela ;) aldrig sett en match sådär förr så var roligt att äntligen få se mike min spela :) hihi

efter de tog vi oss in till stan och så var vi så hunriga så vi drog och käkade innan mike skulle på systemet :) de har man ju ett tag kvar till, men snart äre 18! längtar som fan :)

nu har jag precis varit på en promenad till ICA med maggan och ska snart krypa ner och värma mig och kolla på film. först ska jag försöka ta mig i kragen och städa upp mikes 937487485 plagg som ligger på golvet överallt^^ så fort jag fyller ska vi skaffa han ett eget nattduksbord med lådor, så han kan ha sina grejer där :) han har ju typ allt här ändå :P haha.

Jessica+Mike=Mästarna På Bowling ;)

iaf när de gäller Wii (?) och om man bortser från mina småsyskon som är helt sjukt bra :P slagen av thea, 6 känns ju sådär lagom surt ;) fasst jag vann ju faktiskt så :) haha.

igår hos pappa var superroligt :) Vi käkade kyckling med fetaost och klyftpotatis, sen kladdkaka med vaniljsås och varma hallon. muuuuums! sen spelade vi Wii, käkade massa snacks och senare tog vi taxi hem :) fick taxikort av mina kära far! så jävla skönt att slippa åka buss :D


always and forever <3

you've got to love it, part 2 ;)

Jaap, för de gör jag! och varför skulle jag inte? ;)
YOU'VE GOT TO LOOOOOOOOOOOVE IT !

uuuh?





jag undrar starkt över vad den här personen, som jag spottade för ngn vecka sen, tänkte när hon klädde på sig på morgonen!


Of to dad's!

Jaa, nu ska vi iväg till far min och käka middag och spela spel. eller om 1 ½ timme ska vi bege oss, så nu sitter jag här och bloggar, nyduschad och fin, medans mike är i ducshen och fixar :) han tyckte iaf om sin lilla överraskning, en sån där huvudkliar grej^^ har de ens ett namn?

idag har bara varit skolan, jobbat bra på båda lektionerna, duktigt jessica! och nästa vecka är helt fullspäckat såg jag! :O händer grejer varje dag :) de bästa på tisdag (A) då firar jag och mike 5 månader <3


You've got to love it!

Jadu, man bara måste älska de, mitt liv alltså, om du inte förstod de ;) Jag har alldeles snart allt man kan önska sig! precis allt! okej, enligt mig kanske ngt extra kilo, haha men de dansar man bort på en dag om man vill ;) men vi vet ju alla att jag är en godisråtta och inget jag tänker ändra :) det finns INGET dåligt med kurvor ;) de ska man ju faktiskt ha, men dom ska ju såklart sitta rätt också. tyvärr har ju alla inte den turen. hihi ^^

Jag har världens bästa vänner, Jag har väldens bästa pojkvän, och då menar jag DEN bästa! Jag får dansa varje dag och jag är sååå glad att jag inte har svårt för mig i skolan :) då vet jag inte vad jag skulle göra^^  fan vad jobbigt och ärligt inte fatta någo. kan ju inte säga hur de känns, men man kan ju tänka sig....

Och nu närmar sig sommar, får spendera alla hjärtans dag med min älskling, 6 månader med älsklingen snart också! och mååååånga mer ska de bli :)


bjussar på en bild på mikes tårta, kommer inte ihåg om jag gjort de, och gud vad jag saknar honom nu :( snart ett dygn sen vi sågs! (A) hihi.

sköna dagen eller vad? :)

idag har som du kanske vet en riktigt soft dag :) Var på studentkommite möte och de verkar jätteroligt :) eller roligt inte så man skrattar direkt, men ser verkligen fram emot att vara med och vara med och fixa allting. kommer bli bästa studenten ever!

Efter skolan så tog jag, matilda och vanessa en sväng på Gina Tricot som börjat med mer rea, träffade på maliin som tydligen hade praktik där! :) fan va roligt! så handlade jag en vit cardigan med guldknappar för 49kr. helt brutalt billigt och bra! var nära att bli en svart, men man lär ju prova nå nytt ibland ;) haha.

Köpte även mig lite Sorbet innan jag åkte hem och nu ska jag kolla på Top model, OTH och Gossip girl :)


jag och matilda dårå, lyckas alltid vara sådär lagom lika ;) haha.

dagens inköp


har ingen aning om den är bra, men var rea på den så man lär ju prova :)

om du har rullator, VIKTIGT LÄS!


helt klart roligaste skylten jag sett ever! tänkt dig en tant med rullator, som försöker åk rulltrappa? hahaha! att de äns är flera försök, så dom skyltar till slut. ojojoj...

morgondagen

min morgon dag är fantastisk :) p g a av massa schemabrytande aktiviterter och andra trevligheter :)

9.00 Information I Vasasalen

10:25 Historia

12:30 Studentkommite möte

Hälsa på Micke med Matilda :)


usch vilken skön dag :) blir ingen träning för mig och naturkunskapen är inställd, eftersom peter är på ngn lärargrej! kan de bli mkt bättre? nää de kan de inte :)

Jag överlevde gott folk :)

tur för er va! ;)

idag har varit en riktigt jobbig dag i skolan. känns som att onsdagar snart är ikapp med torsdagar, eller inte riktigt :) har haft matte, kort svenska lektion, idrott och sen jazz :) fyfaaaan vad kul det är med jazz, hade helt glömt hur bra de är att få dansa ur sig ngt! gud jag kommer skina som en sol resten av terminen!

efter skolan drog jag hem till Mike och vi har slökollat på tv och bara legat i sängen och degat, haha. men de får man ju göra ibland. båda var så sjukt trötta så. jag kunde inte alls sova inatt :( hatar att sova sjääälv. kallt och hemskt äre! inte bättre av att man väcks av sms 7 på morgonen, när man börjar 9:45. uscha uscha..


jag har sån brist på bilder, så den här får duga! :)

alltid för tidig (A)

jadu, jag och morgnar :) jag kliver alltid upp för tidigt! är värsta tidspessimisten så tror aldrig att jag ska hinna klart, men så är jag alltid typ 20 min tidig. fan vill ju ha de där 20 minuter att sova! idag hade de behövts kan jag lova! :)

har sovit jättedåigt inatt :( inte trevligt. speciellt då man väcktes av sms vid 7 och sen telefonsamtal vid 8! vid 8 vara pappa som meddelande när jag och mike ska dit på fredag, men annars hade jag nog dött av att kliva upp! vill sooooova! känns som att de blir mkt mys senare idag, har han nog inget emot ;D haha.

nä, nu äre skola och idrott OCH dans, direkt efter varandra och om jag är död ikväll så god natt ;)

leker med camen (A)

jaap, idag är jag 14 år igen :)

 
 
 

 

CSN bekymmer..

Var precis in på CSN.se och kollade upp lite grejer. Jag har haft lite undringar över hur det blir med studibidraget, eftersom jag snart fyller 18 och de då ska komma in på mitt konto. Som att ni inte redan visste att jag blir 18 snart (A) haha. Iaf så har jag inte mitt konto på Swedbank, utan på SEB om du ville veta, så hur blir de då ?
Så nu såg jag att jag kommer få en check från Swedbank första månaden och då kan jag gå in och ändra då, annars är det bara gå in och ändra innan på Swebank också, men frågan är kan jag göra de själv nu innan jag fyllt?  men jag fyller ju 1 mars och bidraget kommer ju i slutet så :)

slutet gott allting gott :)


seriöst, vad fan har man de här för? inget bra med de alls :P

god morgon gävle :)

jadu, en ganska härlig morgon, även om den var allt för tidig, eftersom de var första ggn jag och mike kliver upp samtidigt någon dag ^^ ganska dåligt du men våra scheman är ju bara liiiiiite olika då ;)

har precis sagt hej då till mike som gick till bussen och jag har tagit mig en skön lång dusch och piffat miig, haha, hatar de uttrycket :P idag tänkte jag ha en ta hand om lite grejer dag, då jag måste boka om tandläkaren och ringa och boka klipptid snart och även boka tid hos henne om hon har hand om uppsättningar/styling till balen :) jag måste bara ha min egen frisör, hon kan nog inte vara dålig på nått! :) hur svårt är de för en frisör att göra stora lockar och en enkel uppsättning :) hörde med lite tjejer i skolan idag, på eng C, och de hade redan börjat blivit bokat överallt :) men sminket ska jag nog sköta själv, om jag inte får hjälp av någon.

aja, nu ska jag fortsätta med att blåsa håret och allt, ses senare eftersom min dag slutar 13:40, JIPPIIE! :)

måååste bara dela med mig (A)

...vill dela med mig och glädjen jag får vareviga dag från mitt hjärtegull (A) och i veckan fick jag dena fining dikt som jag bara älskar! <3

Jessica.

För mig är du den enda,
för mig är du allt.
Du får mig att känna,
den kärlek jag aldrig trott kunnat känna.
För mig är du världen,
för mig är du du.
Och de är det viktiga. just här och nu.
Du stöttar, du bär.
när det som jobbigast tär.
Du är allt jag någonsin önskat mig.
Du är allt jag vill ha.
Tur att ingen annan är som du!

Ingen Mig utan DIG

Lördag&Söndag

nu har jag myst i helgen med miiiiiiiike min :) kollade på två filmer, men kollade inte färdigt på nån^^ idag satt vi och kollade på Crowned, på trean, och garvade åt att dom var så blåsta och fjantiga. hih.

på lördagen var vi ju som du kanske förstår också och kollade på balklänningarna, fick mike att ta 09:50 bussen från honom, och de förtjänar han mkt applåder för! fick även sova i mikes nya sääng! skönt att man nu kommer kunna sova där utan att dö av trånghet ;)

ja, så mkt mer han inte hänt :) kom nyss hem och ska fixa för imorgon innan jag gör mina läxor och kollar på ngn film eller nått och sen äre nattinatti :)


får bli min vackra backgrundbild idag, måste verkligen ta lite nya bilder :)

jessica <3 klänning

jaadu, nu äger man sin balklänning då :) hem den fick vi också jag och mike :) och mkt tack vare maria, så tack (A) hah. tog en stund att välja med vi var eniga så tur för de iaf :) tänker inte visa den, ni ser i maj ;) haha.

not a day to soon!

äntligen äre heeeelg igen (A) saknar de måndag-fredag och när de väl kommer är de över på en sekund!

idag har jag haft en heldag med matilda :) kollat på klänningar, vart upp till pappa, varit hem till matilda en snabbis och sen hem till mig :) nu har jag kollat på gossip girl, top  model och nu ska vi slötitta på tv en stund tills vi somnar :) får inte vara vakna länge idag då jag ska ni med 11:00 bussen imorgon och köpa en klänning, efter mike sagt sin åsikt såklart! ni kaaaanske får se imorgon, om ni är snälla!

efter stan ska jag åka hem med mike, ut till skogen, och myyyyysa sönder tills läxorna kallar på söndag :( usch jessica, inget gjort än. inteeee bra! (A) hihi.


cityfesten -08

åh fyfan vad bra jag äääär!

haha, okej kanske lite överdrift, men i like it ;) jag har ju ändå varit duktig och det ska man ju få skryta lite med kanske? (A) idag har jag varit på alla lektioner i skolan, jobbat, sprungit mitt ärende, duschat och tvättat håret och nu har jag precis gjort klart historia läxan :)

fick även lite goda nyheter nu, fick datumet till polhems balen :) fyfan vad kul de ska bli. funderar på om man ska dra med matilda på lördag och kolla på lite klänningar? man måste fan skynda sig nu :)

har kollat på några på en hemsida jag fick från gimlins skyltfönster. även om dom har min drömklänning redan (A) hoppas den är ledig!


funderar på något åt de här hållet? fast kanske en annan färg :)

äntligen!

....får jag åka hem!!!!! :)

låååång onsdag, kan man lungt säga!

jadu idag har varit en lång dag och än är den inte slut :( har 2 timmar kvar på jobbet och när jag kommer hem ska jag göra historia läxan som ska in imorgon. puuuh, hur fan ska jag orka?

imorse började jag klockan 09:45, innan de var jag upp och käkade och gick ut en snabbis med maggan. I skolan hade jag först matte och sen svenska. Efter lunchen så hade vi idrott och sedan en jazzlektion, utan lärare :P Lotta var sjuk så vi fick intruktioner av hanna och så fick vi jobba själva :) gick superbra! gud vad svettig man blev åå!  ;)

efter de gick jag direkt till jobbet, slängde i mig en hamburgare innan men annars direkt upp, så nu sitter jag här och har jobbat sen 16:00. tack och lov äre inge mer jobb nu :) skulle vara skönt med någon mer dag snart, men nu hinner jag verkligen inge mer den här veckan!

imorgon äre skola mellan 8:30-17:00 och sen ska jag vara med Mike :) På fredag ska jag gå i skolan och sen hitta på något med matilda. På lördag ska jag träffa Mike igen och sen på söndag måste jag göra mina 2 STORA och nu menar jag mycket omfattande engelska läxor som ska in på måndag + att plugga till ordkunkskapsprovet som jag även har på måndag. hur fan ska de här gå ? :S

vart är alla gentlemen?

jadu, är dom en utdöende art kanske? de verkar fan så! men än finns de hopp!

inte nog med att jag har lyckats norpa åt mig en, så sorry ladies en mindre till er ;), så mötte jag på en idag. eller om han var en gentlemen rätt igenom vet inte jag, eftersom de var en total främling.
Jag var på vem från jobbet till bussen och de var jag och en kille som skulle hoppa på tvåan när den kom in. han stod t o m närmare bussdörrarna än jag när bussen stannade och ändå så vinkade han åt mig och sa åt mig att kliva på först :) en sån där liten som gör så mkt :) så än finns de hopp!

GRATTIS ÄLSKLING!



GRATTIS ÄLSKLING 20 ÅR <3
(armbandet han har var presenten från mig, så glad att han gillade de)

brreeeeak !

yes, yes, YES! äntligen äre rast (A) hihi. det betyder också att jag har tre timmar gjort och 2 timmar kvar :) imorgon får jag iaf mig en rast lite mitt i då jag ska springa ett ärende som inte kan skjutas upp.

nu ska jag fira min rast med en kopp varm choklad och kolla runt på lite bloggar :)


 
som vanligt inget roligt att läsa, förutom lite då :P man får alltid sig åtminstonde ett gott skratt på någon annans bekostnad, moahaha! (6) nä fyfan vad tråkigt jag har, vill hem nu NU NU!

Jobb :D

ja det var inte igår, men nu sitter man här igen :) ganska tråkigt som alltid ^^ men mkt mkt skönt! man behöver ju alltid mer pengar, även om de här kommer den 25:e februari, prima egentligen! kan man köpa massa dricka till min födelsedag och spara resten :) (Y)

har jobbat i drygt en timme nu och ska jobba till 21:00 :( lite väl långt men det får man ta :) ska jobba imorgon också, samma tider. money, money, moneeeey ;)

fram tills nu har min dag varit supermysig! :) började morgonen med att gå upp och fixa mikes tårta! hihi och sen hade vi mysfrukost i sängen med ljus och allt. Presenten fick han tidigare idag, precis 00:01 tror jag :P då fick han den och så mös vi med yoghurt och fruktsallad som jag gjort iordning :)

åkte bara ner på baletten idag, och guud vad jag har ont i ryggen kan jag lova! så äre alltid som dansstuderande, efter loven har alla träningsverk första veckan och sen är man så gott som ny ;)


myspys dag!

ikväll när klockan slår 00:00 blir min älskling, som nu är och bastar och jag tvättar^^, hela 20 år gammal! och snart blir jag 18! som om vi inte kunde bli mer perfekta liksom ;) hahaha.

klockan 00:00 blire mys och hans present :) lite SATC också tror jag ;) sen you know what ;) ;) haha. och imorgon på morronen ska jag kliva upp tidigt och fixa mike tårta och mina special ljus! kommer bilder imorgon :)

sjunga måste jag tydligen också, hur ska de här gå ? men allt för min älskling!


jag längtar tills jag får somna och vakna upp brevid dig varje dag,
få leva mitt liv med dig!
jag älskar dig, och grattis i förskott ;)

underbar låt!

gammal men underbar! Daniel Bedingfield - If you're not the one. man kan ju inte räkna tårarna man har gråtit till den låten alltså :)



muums! får man äta?

altså shiiiiet vad Paul mitchell super skinny serum är braa! och de luktart så fruktansvärt gott! ungefär som min parfym, som är Paris Hiltons första, orginalet alltså :) passande för mig. man vill fan käka upp de och man blir inte ens kletig på händerna efteråt! verkligen att rekommendera!

ska helt klart köpa en stora flaskan för 279kr till sommaren då lösåret kommer :) VARMT REKOMMENDERAD!



dagens inköp


Kollegieblock, Akademibokhandeln 15kr/styck :)


Hårband, Gina Tricot 17,50kr på rea
Spännen, Gina Tricot 15kr på rea

jessica goes wild!

haha, inte riktigt då! :) men jag fick byta mina grejer och köpte hårprodukter :) och en mascara sen också.


fr V. Label M. Color stay conditioner 298kr
Label M. Deep cleaning schampoo 298kr
Goldwell Brilliant shine spra 169kr
Loréal nattkräm 173kr
Paul Mitchell super skinny serum (love the name) 98kr
Isadora Build up mascara 98kr

världens bästa farmor :)

yes, yes,. YYEEEEESSS! :) min kära farmor ringde menads jag var på väg hem från ICA med handlat och maggan, så ¨frågade jag om jag bytt locktången än, och jag sa att jag inte fick. så min kära farmor, som gått där i 39847 år, ringde upp han som äger det och han sa att jag sjävklart skulle få byta till andra produkter! :D så nu undrar ja om jag ska ta produkter eller lägga till 400kr och få en vågtång? :S vad tycker du ?



världens bästa farmor <3

god morgon gott folk :)

ja, god morgon på er, eller ska man man säga mörk och jobbig morgon? jag har sovmorgon till 10.00 men ändå är jag helt slut nu när jag klev upp kl 8.00, shiiiiet. fatta de andra som sitter och har engelska ;) men shi fick jag som har engelska C tre timmar senare, till klockan 17.00, usch. men om 3 veckor kommer mitt CAE-provs resultat, känns som mike kommer få hålla mig redigt hårt i handen (A)

idag ska jag först till skolan, sen möta upp mike och åka hem :) blir mys som vanligt, förutom att jag har tvättid mellan 21.00-23.00 ikv :) ska tvätta alla sängkläder och maaaaassa kläder! ojojoj.

hoppas på att jag slutar lite tidigt från skolan så jag hinner in på stan och köpa lite innan kl blir 5 och mike slutar :) håll tummarna för mig att jag lyckas med de och pallar dagens danslektion, trots att jag än inte är 100% bra..

yours
jessica

to do tonight

  • Sortera tvätten
  • Kolla på Employee of the month
  • Göra en Peeling
  • Dammsuga
  • Prata med Mike
  • Sova :)

SATC + Mike = min söndag <3

jaap, idag klev vi upp vid 11.00 och började direkt med sex and the city season 4, som vi såg färdigt runt kl 18.00 (A) lala. tänk att jag lyckats hitta den perfekta killen! han t o m tittar på satc med mig! vad mer kan man önska? ;)



ändrade planer!

jadu, i lördags blev de ju inte riktigt som jag hade tänkt mig till att börja med iaf :) haha. hade precis köpt sorbet och färgat håret, som btw blev superbra!, och sen skulle jag kolla på en film när mike ringer! såklart blev jag glad, men eftersom han och amanda var på väg att sjunga så vare ju såklart ngt dåligt.. den som skulle filma dom kunde inte så då fick superjessica rycka in! ;) så jag fixade mig lite fort och drog ner till folkan och filmade :) sååååå duktiga är dom också! :D

efter de sjungit drog vi och käkade på bomhus pizzeria innan vi drog med amanda och spelade WII ? stavas de så ? skitsamma, vi chilla och bowlade^^ fyfan va grymma vi var hela bunten du, lite mer träning så spöar jag mike för alltid ;) hihi.

sen drog vi vidare till Amandas kompisar, där vi körde lite jag-har-aldrig innan de drog på krogen och jag och mike tog 00:50 bussen hem till mig :)

har tyvärr inga bilder, då jag ser cp ut då jag försöker spela guitar hero för första ggn, inte vackert! xD

boktips till mig? :)

jag vill läsa någon bok :) var nån vecka sen och man börjar ju känna sig dum ;) haha, kanske inte riktigt så illa är de men jag vill iaf läsa men jag vet inte vad :/

vet du någon bra bok?

maggan :)

nu kom jag precis in från min nu dagliga promenad till Ica :) idag tog jag även med mig maggan, som satt så snällt utanför affären! köpte Coca Cola och smörpopcorn (A) mitt nya favorit helgsnacks.

om en 30 minuter kommer Mike och ska tvingas kolla på lite mer sex and the city, innan jag kollar på let's dance med mamma och mike sjunger med amanda :)



äntligen helg! haha

jadu, nu är de äntligen helg och gud vad man har längtat ;) skämt åsido så känns de lite halvtråkigt, jag tycker ändå om rutiner och de var riktigt kul att träffa alla dansarna och så igen :) så nu ska de bli kul nästa vecka! då börjar jazzlektionera, egen koreografi lektionerna och naturkunskap B med matilda på ind. val! så jag slipper ha biologi nå mer och gud vad de är skönt!

nu ska jag alldels strax kolla på ett avsnitt av GREEK och mysa en stund, fram tills mike kommer en nån timme, och sen ger sig av igen :P haha. men så länge jag får pussa på min älskling lite är jag nöjd som en solstråle! sen kanske man får en sängkamrat ockå (A) hihi.

Suprise, supriiiiise! ;)

idag när jag kom hem väntade mamma med en överaskning åt mig :) glad blev jag då jag såg att det var en Björn Axen Tools - OBH nordica volumaster! sån som jag velat ha superduper länge! yesbox, some people got it ALL! ;)


årsredovisning? nä så heter det inte va?

nää, jag kommer faktiskt inte ihåg helt vad de heter, men en sån ska jag nu iaf göra :) man summerar året som gått, för att välkomna det nya, som kommer bli great btw! ;)  tar hjälp av min bdb och laddar även upp bilder :) enjoooy!

Januari: Välkomnade de nya året med en shopping tur till Sthlm med Matilda :) Åkte skridskor för första gången på mååånga år & festade med vänner :)


bild från sthlm den 3:e januari. inte igår direkt! haha.

Februari: Festade och badade nattbubbelbad med Erika ett antal ggr ;), Umgicks lite extra med mina småsyskon & jobbade på :) årets värsta hände också den sista februari, jag åkte upp på akuten och opererade bort blindtarmen min... :(


den kända näskrocken! ojojoj, vad roligt vi hade :)

Mars: Fyllde hela 17 år! Firade påsk med släkten, Satt och skrek på tv:n under melodifestivalen och bdb var fylld med fina små citat.


(bild från i sommras) citat på bdb: and you can't change me. 'cause we lost it all nothing last forever. now it's just to late and we can't go back...i'm sorry i wasn't perfect .
M Y ? mostly do, kind of don't...

April: Gjorde en sälen på gympalektionen inför massa folk, de skulle vara en hjulning^^ Fick min nyvarande mobil :) Första pannkaksdagen med Bella & festade med elin :)



Maj: Var på fest i Valbo med Elin & fullare har jag nog aldrig varit! tog även de mest omtalde kortet ever på moi ;) Jag tentade Eng B, Hade dansuppvisning den 22 maj & umgicks med vännerna :)


de ökända kortet ;) haha. näädå :)

Juni: Umgicks med matilda non-stop och hade världens solarium + brun-utan-sol period! Satte i löshåret och fick besök av min bästa vän Erika Boström  <3 Vi åkte till sthlm, jag köpte min absoluta favvisklänning och vi skrev på kontrakt på lägenheten :)


erika & jag. solarie perioden syns, erkänn ;)

Juli: Jobbade som receptionist på Call-up hela tre veckorna av sol! festade en del och hade min enda riktiga sommardag med matilda på fjärran följt med fest! och bränd blev man! :)


jag på böghögen! haha. man var ju starkast serru ;)

Augusti: CITYFESTEN! hade fotosession med matilda, hade myskvällar med matilda och träffade även mike för vår första date (A) <3


myser med matilda :)

September: Flyttade in i lägenheten, var på dansworkshop på gävle teatern, fick hem skolfotona och blev riktigt tsm med min älskling! hihi


<3

Oktober: sålde min gamla telefon, levde utan internet hela månaden(!) körde en återföreningskväll, jag sent kommer glömma, med nordan, malu och ida! :)


denna pulla satt och diskuterade med mig fram till 5 på morronen :) hihi, matilda & ida sov som vanligt ;)

November: dansade på entren i läkerol, gick ut och åt med mike, dansade på öppet hus och köpte min nyårklänning & min nya väska :)


outfit inför middag med mike :)

December: myste med mike, firade jul, julshoppade, firade nyår och käkade alldeles för mkt onyttigt! haha.


jag och mike på nyår :)

Iår har de hänt mkt skit, men även de bästa som någonsin hänt mig. karma finns gott folk! och gott nytt år på er!

3 nätter i rad :(

nu äre tre nätter i rad som jag har sovit själv hemma :( och fler att komma! får inte sova med mike förens på lördag, fyfan vilken toffel jag låter som ^^ men jag hatar att sova själv i min stora säng och jag känner mig extra ensam nu, eftersom jag knappt sov själv på lovet (A) uscha uscha..

idag har jag inte gjort så mkt :) fick en vänlig sovmorron av Marcela imorgon, vad har hänt? sen är biologin officiellt slut! :) så jävla skönt. och nästa vecka börjar man med naturkunskap B med matilda! ska bli sjukt roligt OCH jag fick reda på att man då läser gentik mer ingående, vilket är precis det jag vill! jackpot!

nä nu ska jag ta och sminka av mig, kolla på GREEK och prata en stund med mike :)

GOOOD NATT :)

back to school!

ja nu har skolan börjat igen. det är konstigt så himla fort man kommer tillaka in i rutinerna.. kunde inte vara med på yogan idag, är fortfarande förkyld och börjar bli bättre! vill verkligen inte bli sjuk igen och sen missa hur mkt som helst bara för de...men imorgon måste jag vara med typ. tänkte bara vara med på genomgångarna och sitta mesta dels för jag tänker inte bli sjuk igen!

nu ska jag krypa ner i täcket mitt och kolla på lite GREEK, kolla mailen och käka frukt :) muuuuums!



dagens inköp



Scholl Party Feet - Slingback strips! helt perfekta till sommaren :)
Åhlens 25kr


bjussar på bild på min nya klänning jag köpte i sthlm också :)

dagens inköp

  • Två armband av strass
  • En svart tubklänning med paljetter
  • Svarta pumps med peep-toe
  • Solbrillor
  • Saltvattenspray
  • Wet n' Wild Concealer


sthlm, here we come!

jadu klockan än 05:35 och jag ska snart blåsa håret, har nämligen redan duschat och såklart klivit upp också! ska till sthlm strax och halv 6 bussen till stan strax där innan :) vi hörs ikv!

your jessica


finns det ngt med underbart än underbarast?

jaa, det finns de! min älskling <3


jag var aldrig den som trott på mirakel eller att saker bara händer, eftersom de aldrig hänt mig! jag tror ändå på karma! gud det var längesen jag skrev ett karmainlägg! haha. men aja, moving on. jag trodde inte de fanns något som var äkta kärlek!

jag har alltid varit en hopplös romantiker och har alltid insisterat att jag ska bli swept off my feet och falla head over heals in love bara sådär! jag la av med letande! jag vill ha allt eller inget, vilket förklara mina måååånga år som singel, och mkt nöjd singel ska jag tillägga! även om jag alltid fått höra att de aldrig kommer hända, kärlek som de finns bara i filmer och du måste sluta löjla dig, höll jag i!  jag höll i för glatta livet och väntade på filmkärleken.

okej, jag fick vänta 17 hela år (nästan 17½) men! och de här är ett stort men! jag fick precis det jag vela! jag har världens underbaraste kille, min drömkille! om jag skulle göra en 3 mil lång lista på min drömkille, så ligger han här i min säng, varenda lite punkt! jag har fått min filmkärlek! jag blev genast head over heals och den där nykära känslan som gör att man bara är helt i extas verkar aldrig avta! efter nu drygt 4 ½ månad är jag lika kär som alltid.

så ni, man behöver inte bråka i ett förhållande. det är vi som skapar bråken. Isället för att bråka ska man vara totalt ärliga och säga vad man tycker på en gång och detta gör att man undviker bråk! låt inte ngt stort byggas upp, ta hand om det på en gång! :)

okej, nu har du läst allt hoppas jag och vem är jag att säga hur du ska göra kasnke du tänker? jag säger inte att jag är en expert! men jag vill att alla, som förtjänar de, ska få precis de jag har. det perfekta förhållandet. ni kanske tycker jag är tokig som säger så, men så äre! jag skulle inte ändra ngt! och jag är världens lyckligaste tjej med mike som håller om mig.


you are my everthing, my dreams come true!
oh baby, how I love you <3

I wanna be on top! ;)

ikv börjar då världens bästa tv-program! de enda jag följer på tv typ :P Americas Next Top Model! :) inte första säsongen nu och vill se om jag lyckas peka ut vinnare som så många andra år! om man ändå vore 1,70, haha.

fick tyvärr aldrig chansen att spöa mike i bowling, eftersom alla banor var bokade exakt hela dagen...tråkigt men de får bli en raincheck :) ist valde vi att fläska hela dagen med massa gott och kolla på sex and the city! nu är vi färdiga med halva boxen! har man en underbar pojkvän eller vad? :)

glömt att berätta att igår så var jag, mike, johan och kollade på film hos matilda :) blev She´s the man och SATC the movie :) när vi fått skjuts hem, efter ett stopp på max, så kollade jag och mike på JVM matchen i sängen, även om man nu önskar att man missat utklassningen... aja life goes on and go brynäs!



20:00 TV3

bowling :)

ja, nu äre igen dags att spöa mikes ass ;) precis som förra ggn vi bowlade! men jag har en känsla av att de bara var ren tur från mig så idag kanske man måste "låta" han vinna (A) hihi


har precis klämt i mig två gigantiska apelsiner, c-vitamn vettu, och ska snart hoppa in i dushen och sen hoppa på mike! :) haha. igår var jag och köpte hans 20-års present också! jättenöjd är jag :) fan börjar bli bättre på de här med presenter, eller jag är samma men jag slutar tvivla så mkt på vad jag köpt, brukar alltid bli lyckat :) jag tänker alltid vad jag skulle vilja ha, jag köper aldrig ngt som jag inte vet att dom garanterat har användning av eller vill ha, då köper man presentkort :)


ny design! :D vad tycker du ?

nu har den nya designen kommit :) ganska annorlunda från min förra, men lik min första :) jag älskar den iaf! nu äre bara goda saker att se fram emot och bort med de mörka och tråkiga!

vad tycker du om den nya designen?

I'm off! :)

ja nu ska jag alldeles strax åka till ICA och sen hem till Mike :) bussen i lite mer än en timme. JIPPIE!  fast de kan man ju lungt säga är värt de!

som ni ser så är min blogg under uppbyggnad just nu :) blir ny bakgrund och ny header! en helt ny jessicamodd.blogg.se! samma underbara innehåll såklart :P haha. så hoppas ni har tålamod med mig och att jag lyckas få ihop något bra :)

your jessica :)


STHLM <3

yesyes! imorgon ska jag möta upp matilda och köpa bussbiljetter till sthlm :) då blire shoppa av! och även annat roligt du innan skolan börjar ;)


inte igår inte ^^ förra ggn vi var till sthlm för typ ett år sedan :P

vara barn för en stund (A)

haha, jaa det blir iaf jag när jag är själv hemma (A) dansar runt till hög musik i mina snygga rosa duntofflor och underkläder^^ tack och lov att man bor på andra våningen och ingen ser vad jag gör ;) hahaha.


idag har jag inte gjort så mkt :) vaknade runt halv 12  vilket är långt för mig kan jag tillägga. har kollat lite på GREEK och nu lyssnar jag på musik.jag längtar som fan för att börja träna igen! nu när 18 års dagen sakta men säkert närmar sig så får jag mycket mer push av mig själv att träna, varför är min ensak ;) hahaha. sen lär man ju bli smal och brun till mike tar studenten och första sommarlovet som 18! även de sista officiella sommarlovet här i sverige iaf! :)

nu ska jag snart hoppa in i dusch, klä på mig och städa undan lite, fan vad jag har blivit ordentlig av mig :D senare kommer mike över och ska ta hand om mig som han smittat ner! haha, fan om de inte går bort snart! jag som ska njuta av lovets sista dagar till fullo! :)

mobilbilder :)

hittade några mobilbilder, på mobilen såklart, från nyår :) fyfan vilken dålig mobil man har! :O den har börjat lagt av lite som den vill nu också. fittmobil. längtar tills jag fyller 18 och skaffar mig en Iphone :) så jääävla snygg!


jag, josefin & vanessa :)
we dance 'till we die!

apelsinder, ngn?



när jag och mike mötte upp alex och bella på seglet igår såg vi denna roliga skylt :) apelsinder någon? jag vet inte hur de är med er, men jag föredrar apelsiner. ;D

förkyld :(

jaaadu, de omöjliga har hänt! jag har blivit förkyld :( fy på mike som smittat mig och fy på mig som pulsa i snön nästan barfota på nyår^^


idag har varit en chilldag, kanske med tanke på att jag knappt sov något i natt och jag har haft så fruktansvärt ont i näsan hela dagen :( jag HATAR att vara förkyld! min dag har bestått av att kolla på GREEK och mysigt i sängen :)

just nu blir de mer avsnitt, sedan film och massa apelsiner! :)



Happy new year!










long time, no see :)

jadu, nu var de längesen jag bloggade :) varit nyår och allt :) kommer ladda in alla bilder och blogga om några timmar kan jag lova!

GOTT NYTT ÅR 2009 ! :)

RSS 2.0