Husmor Jessica :)

Ja, nu spelar jag husmor för någon timme! Mike är iväg en sväng så jag har passat på att baka en kladdkaka ;) (ber till gud att den blir ätbar). Tänkte överraska honom med den när han kommer hem, han får ju lida genom SYTYCD 2 ggr i veckan så då blir de mys medans. Jag ska alldels strax plocka ur den ur ugnen och springa ner till Konsum och köpa vaniljglass, mums!

Blev dock lite provosorisk bakning, då jag fick skippa vaniljsocker och vi har häller ingen bytta så jag fick vispa ihop allt i en kastrull :P Tack och lov hade vi i allfall en långpanna och alla ingredienser! Så det löste ju sig ändå.

Håll tummarna att den blir god och mike blir glad med mig :)


jag verkligen älsklar kladdkaka (A)

Vuxenpoäng, absolut!

Nu har jag och mike tjänat ruskiga vuxenpoäng! Vi har precis varit och handlat lite på hemtex, man märker att man flyttat ihop när rea på hemtex lockar ;)

Det blev en löpare till vardagsrumsbordet, 2 dukar till nattduksborden och klämmor i form av magneter till kylskåpet :) En mycket rolig fyndning och imorgon blir de iväg och köpa lite mer smått och gott, bland annat ljus till vår lykta etc. Kanske t o m något porslin?

Just nu håller vi även på att tvätta, innan på andra vändan maskiner (A) Ganska illa måste jag erkänna, var en månad sen vi tvättade så nu ska verkligen allt tvättas! 3 fulla IKEA plastkassar blev de, ytterligare ett exempel på att man nu är två, och inte en.



ett antal vuxenpoäng är de allt värt ;)

Om ni inte redan visste...

... så ska jag på Britney Spears - Cicus tour den 13:e Juli i Globen :)

Det ska bli helt fruktansvärt kul och platserna är otroliga! På dagen innan blir de bh-shopping i Täby och sen in till konserten. Jag längtar så fruktansvärt och dagarna tickar ner!


britneyspears.com, all info om britney och the tour :)

Dagens inköp :)

eller tekniskt sett är de gårdagens och jag fick av Mike, men ändå ett nytt tillskott :)

Har spanat in den här sminkväskan från h&m allt för länge och nu är den min! Helt perfekt chic och passar utmärkt att ha smink i när man ska på krogen etc. Och att mitt nagellack machar mellersta raden är ju ödet!


Vilken jävla överrskning! :O

Idag har de omöjlga hänt! GRATTIS MIKE OCH JOHAN! Ni lyckades totalt grundlura era brudar. De är inte de lättaste. Är sjukt imponerad att Mike lyckades hålla allt hemligt. Jag var totalt ovetande tills ögonblicket vi mötte Vanessa och Johan! Man kan lugnt säga att jag blev helt och totalt chockad!

Jag trodde helt att vi skulle bowla och när vi når bowlingen så kommer Vanessa och Johan, och Vanessa lika förvånad som jag ;) Vi som skulle styra upp en parmiddag och så har våra pojkar gått ihop och fixat allt och överraskar oss totalt. Jag trodde jag skulle till bowling och hon till max, ist har vi världens härligaste killar och fick mezopotamya och film med godis :)

MYCKET TREVLIGT! :)



mezopotamya, underbar träkolsgrill på söder :)

Årets första dopp!

Måste bara börja inlägget idag, i stil med de senaste inläggen: Vilket väder vi har! Det är helt fantastiskt och äntligen börjar brännan sakta, men säkert smyga fram!
 
Jag och Mike har idag varit en sväng på Strömsbrobadet och jag tog mig sommarens första dopp! Väldigt kallt var det, men ack så härligt! Efter att ha stekt i en timme så är man ju ganska varm och vattnet känns grymt kallt.

Nu har vi alldeles precis gått till Willys och handlat lite och fått oss lite motion på köpet! Och ikväll blir de mera. Kl 7 så ska vi iväg och bowla har mike fixat, där blev jag imponerad! Att han fixat bana och allt själv, det trodde jag inte! Alltid härligt att bli positivt överraskad.



nu var det längesen man bjöd på en egobild :P

Dagens inköp :)

 
linne från Wear It, 199kr 

Cooking for my sambo :)

Idag har varit en fartfylld och VARM dag! Vilken väder vi har! VI har först varit i Valbo och Mike fyndade både skor och shorts. Efter det la vi oss och sola i boulognern och nu har vi precis ätit :)

De är inte alla gånger som jag lagar mat helt själv, men idag lagade jag mat åt min älskling som är bäst i hela världen :) Och då förtjänar man lite "pampering" ibland. Ikväll blir de mys med film på 5an, med Hayden Pannatierre (eller hur fan stavas de?)


PSST! Jag älskar dig :)

Fick alldels nyss ett sms från mike, som sitter i ett annat rum om förslag och bad och mys. Tackar man inte nej till! Hans sms avslutades med PSST! Jag älskar dig :) , därav rubriken. Finns de något mer underbart sett att avsluta dagen?

Om ni inte visste redan så firar jag och mike 10 månader idag :) Nu längtar jag otroligt till vi firar 1 år. Då planerar vi nog att ta en spa-weekend ngnstans, bara vi två. Inga mobiler eller nåt! Mer underbart blir de inte!


jag älskar dig, mer än livet! <3

Dagens inköp :)

Ett salt och pepparkar som kramas i svart och vitt :)


OMG! dagens chock!

Idag när jag loggade in på blogg här såg jag att jag har fått ett nytt besöksrekord! Ett som är riktigt, riktigt bra! Jag blir så himla glad, och tack alla 278 personer som klickat in på min blogg!

Idag ska jag iväg til Ockelbo marknaden och sedan grilla hos mormor och morfar. Men dagen har börjat med en mysig frukost med färska svenska jordgubbar och mys, följt av röjning och dammsugning och disk. Inte de roligaste kanske, men finns de nå skönare än att komma hem till en nystädad lägenehet?

Nu ska jag strax hoppa in i en dusch :) Hoppas ni får en bra dag!


jag och mike lekte fotograf med jordgubbarna och min kamera, bästa bilden blev den här :)

Vi fick en nattgäst.....

... I form av bella! :) Nu är de tur att man bor i stan och har en soffa att låta vännerna krascha på!

Igår var jag som sagt förut och firade bella, som fyllt 18 :) Var jättemysigt! Vi käkade, lekte lekar och sen drog några av oss ner till Slick :) träffade massa folk jag kände, och sällskapet var grymt trevligt! Man kan ju lungt säga att vi dansade loss ganska rejält ;) och mina fötter är tacksamma att jag tog gladiatorsandaler, ist för klackar! och jag med för den delen.

Idag började dagen med några sex and the city avsnitt med bella och sen tog jag och mike en sväng på stan och fika med amanda :)

Imorgon bär de av till Ockelbo marknad och sedan grill hos mormor och morfar ute i stugan. Mike vill så gärna dit! Han är ju helt galen, som frivilligt sätter sig i skogen. haha. Firar 10 månader gör vi imorgon också!




några i gänget :)

 
 

Lite smått och gott!

Idag har jag lite smått och gott åt er läsare! ;) Idag ska jag iväg till Isabella, som fyllt 18 ! GRATTIS GUMMAN :) grym dansare och grym vän!

Nu har jag precis kommit hem från butiken, mamma kikade förbi med tv-kvittot och lite framkallade bilder från balen! :) så fina blev dom. Precis dom bilderna jag och mike tyckte om! Så nu sitter dom på vår tavelhylla i sovrummet.



Nu märks de att jag och mike har varit ihop ett bra tag! 10 månader på lördag för att vara exakt! :) dom bästa 10 månaderna i mitt liv! Idag skulle vi "sätta pris" på varandra när vi inte hade något att göra i butiken och vi skrev samma sak! Fast jag på engelska och han på svenska! haha



Vi har även varit och gjort ett inköp till lägeneheten häromdagen! En jättefin stor vit lykta att ha på golvet och igår invigde vi den medans vi mös i soffan till so you think you can dance! Fan vad jag älskar de programmet! :)


ROCK CHIC ;)

Jag var nyss in på en hemsida, som heter polyvore.com där man kan göra ett eget kollage med alldeles ubersnygga designkläder! Om man ändå hade råd med dom !?

Blandade ihop lite louboutin, miss selfridge och alexander wang m.m. i mitt rock chic kollage ;) enjoy!


Shit, jag är vuxen snart :O

Jag har nog fått mig den största realiychecken to-date idag! Jag var nyss in på min bdb, där jag precis blivit vän med min lilsyrra! Kan ni fatta? min lillasyrra har bdb, ..... jag som forarande förvånas att hon kan läsa (A) Om hon har blivit så stor, hur gammal är inte jag då?

Jag börjar ju nästan känna mig som en pensionär här borta! Hade fått massa kommetarer av syrran min och gud! Vad stor hon har blivit! För mig kommer hon alltid vara lilla saga, kanske 5 år gammal ungefär! fast hon nu är 9år!  Hon har blviit så stor så fort och jag tycker att jag fortfarande är 15 och går i högstadiet, fast de gör jag ju inte ;)

Jag ska nu börja tredje året på gymasiet, jag ska ta studenten nästa år och jag ska börja jobba :S men herregud hur ska de gå till? Jag är ju fan snart vuxen! En riktigt rolig, men samtidigt skrämmande tanke. När växer man i åldern? När inser börjar de känns att man är 18 ? Klart jag vet att jag är 18, men jag känner mig ändå liten :P

Hur känner du för att bli äldre?

Besöksrekord :)

Igår blev de ett besöksrekord med unika visningar! Blir man alltid extra glad för!


Idag pallrade jag och mike oss till boulognern igen, eftersom vädret är helt underbart :) Myste på filten, köpte med oss baugetter & frukt, spelade lite kort och läste lite. Nu börjar bikinilinjerna synas lite på lilla blekfisen jag xD Det gör alltid min dag!

På vägen hem såg vi så gulliga änder och jag hade inte ätit upp min macka helt så dom fick sig en måltid, sen ville mike joina dom, men då flydde dom lite ;) Jag var stolt fotograf..

Nu gick nyss mike till körskolan för "risk 1an". Och jag väntar på 1000 sms från honom den närmaste timmen! Själv stog jag i fönstret och beundrade vilken snygging jag har! och snart blir de en dusch.






Mys i Boulognern (eller hur fan stavas de?)

Idag har jag haft en helt underbart mysig dag i boulognern med mys, jordgubbar, kiwi och såklart glass :) Vi mös i den enormt stekheta solen och de blev första gången i en bikini för i år! blekfis är väl rätt ord (A) men jag kan meddela att jag fick ganska mycket färg, men tyvärr bara på ryggen :P men de är ju alltid något?

Vädret har ju varit helt fantastiskt idag och hoppas på lika imorgon, då blir de ytterligare än tur ner och mysa i solen. Och på torsdag bär de av till Bella ;)

Bjuder på lite bilder från idag, enjoy!


jordgubbar <3


mikes favvisgubbe, eftersom den såg ut som en stjärt enligt han ;)


puss på min älskling, jag älskar dig mer än ord kan förklara.

Dagens outfit

Lite försenad, men har haft lite problem med blogg.se tyvärr :S men här är de :)





solkåt?

Kan de vara så att solen äntligen har valt att hälsa på oss här i Gävle också? TACK är allt vi gävlebor säger innan vi kastar oss ut i solen som kåta tonåringar som ska få sex ;)
Vi i Sverige är säkert jordens mest solkåta människor! Så fort de är sol här så ska man ut! Inne finns inte ens. Vi är ju samtidigt dom som uppskattar de mest också. Sen är vi ju lite konstiga ändå..... Är de midsommar ska man sitta ute! så är de! Skit i om de är snöstorm eller spöregn, de är ju bara midsommar en gång varje år!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i en dusch innan jag beger mig till punkt26 där Mike jobbar idag :) Hoppas på att hinna lite småsaker idag också. Kolla jobbet, fylla på bredbandet osv.

Senare kommer de en dagens outfit! ;) De vill du inte missa ;)



mitt öga :) I'm watching you ;)

Är de sommarlov? :O

Är de verkligen sommarlov? Jag är en sådan person som lätt anpassar mig efter situationen, därför känns de nu som att jag inte går i skolan alls. Det kanske har att göra med att min sambo precis tagit studenten?

Hur som helst så är det ju sommarlov! (nice!) och imorgon får jag reda på exakt vad och när jag ska jobba i sommar. Lutar ju i allafall mot 4 veckor av arbete, vilket är najs! Ska man våga be om löneförhöjning ? Jo man lär ju prova ;) Har man jobbat på samma ställe i 3 år så kanske man vågar? klart man ska! Man sa ju få vad man förtjänar!

Nu är de bara mysigt kvar av dagen :) Skickade precis iväg Mike till Willys att handla lite Jucie och frukt etc. Han orkar inte gå, men cykla orkar han? Han är bra underlig min pojk, och de är bara en av hans underbara egenskaper som jag totalt älskar! Älskar man någon, då älskar man ju allt med den personen. Så är det ju bara, annars är man nog med helt fel person.

När Mike kommer tilbaka från sin cykeltur ska vi ta och mysa i badet med tända ljus, kanske även soft music? VI har ju fått hit mikes hemmabio-system så nu kan vi få riktigt bra ljud ;)

Senare ikväll blir de kolla på en film som går på tv, Wisegal heter den och är en av tre filmer som går nu 3 söndagar i ra på kanal 5. Denna filmen är med Alyssa Milano, jag tycker hon är jättebra :) Har nog sett varena avsnitt av förhäxad ett antal gånger! eller det har jag garanterat!


Systrarna Lindberg under grillning hos farmor (ursäkta den suddiga bilden)


Min far & Mike grillar under ett parasoll i spöregn!

Äntligen tillbaka till civilisationen!

Nu har jag och mike äntligen fått internet som andra normala civiliserade människor! ;) Tack comviq för erat comviqsurf!

Idag har varit en lång dag, fast klockan bara är  16:11 just nu. Har varit på Fridas konfirmation, men gud va lång den var! Kyrkan hade kläm in hela mässan (som alltid är på söndagar för alla) mitt i progammet så vi blev ju fast där i drygt 1½ timme, utan frukost i magen! Inte så vidare trevligt..

Efter det bar de av hem till kusinera på massa mat som vanligt, och världens godaste efterrätt! Kladdkaka med grädde och jordgubbar & hemgjord pannacotta, vilken var jättegod, bra gjort Frida :) Jag är en mycket tuff matkritiker kan jag lova!



Dansuppvisning 30/5


































Idag bjuds de på mycket!

Idag har varit en härlig dag :) Jag och Mike är nu hos farmor och farfar och har grillat med dom och pappa, malin och systrarna. Nu snart är de dags för efterrätt men jag tog mig en tur på datorn först och snodde farfars bilder från balen.

Senare idag ska jag och mike bädda ner oss i soffan och kolla på film och mysa med popcorn och allt :)

Nu tänkte jag bjuda på massa bilder från balen och i nästa inlägg kommer massor av bilder från dansuppvisningen innan skolan slutade. Ja, jag vet att de är väldigt sent men jag fick dom först idag så jag lovar att jag delar med mig till er direkt jag får saker :)















Glad Midsommar! (och jag har officielt den mest tråkiga och använda rubriken idag)

Ja, mer klyshigt än glad midsommar idag blir de väl inte? Visst de är ju midsommar och allt men jag vettefan vad jag har för relation med högtiden. När man var liten var de jäkligt roligt, men de känns som att med åren har de roliga bara blivit drygt (?) eller är de bara jag?

Även om jag inte riktigt förstår varför midsommar ska firas så lär man ju göra de, de är ju ändå en tradition! :)

Igår  hade jag en trevlig dag på stan med farmor! Och de var början på en lång släkt/familj helg för mig och mike. Idag är vi ute hos Mikes föräldrar och firar midsommaren, imorgon ska vi hem till min farmor och farfar och käka och umgås, och på söndag ska min största kusinvitamin konfirmera sig (stavas de så? vet inte eftersom jag inte är konfirmerad om du inte visste de.) och de bär vidare av till middag och så hos Kusinerna innan vi ska dra och träffa Mikes ena syrra. Fullspäckad helg minsann!

Jag har även shoppat lite, en vita stickad tjocktröja för att vara mer exakt :) Tyvärr så har jag inte hunnit ta bild på de och de kommer bli mycket mer grejer jag bjuder på så fort jag har fått internet i lägenheten! 


Glad midsommar på er alla ! :)



It's a dream come true, helt ärligt!

OMG! Jag var alldeles nyss inne på minoutfit.se, där jag har ett konto, om du inte visste de :) Och gissa vad jag såg, till min förvåning? Nästa designer att samarbeta med h&m är en av världens bästa skodesigners, JIMMY CHOO! Kollektionen innehåller även handväskor och kläder! Kollektionen kommer säljas i 200 butiker runt om i världen (stlhm nästa?) och där kommer jag vara om jag så ska flyga till London ;) Ska nog kunna locka med mig sara också, borde inte vara så svårt! ;)


love, love, LOVE <3

Äntligen lite sol! Vem mer var på väg att dö?

Nu har de äntligen kommit lite sol, peppa peppa ta i trä. Ser fram emot några varma dagar nu förhoppningsvis och gärna någon mer i sommar också, om de inte är för mycket att be om ;)

Idag blir en riktig fixar dag för mig och Mike :) Vi ska städa, flytta över lite av hans möbler, sätta upp alla hyllor och plocka ordning så många kartonger och påsar vi bara kan! Lär ju ta sin lilla tid, men de roligaste på dan kommer senare.
Ikväll kommer Erik och Johanna förbi på lite kortspel, film och kanske lite godis? Okej, MYCKET godis :)

Har även fått lite presenter av min mor, för hon tyckte jag var så duktig i skolan och stolt över att jag fått ett dansstipendium av skolan. Lite stolt över de måste jag säga :) Fick ett berlockarmband i silver och idag fick jag en superfin vit t-shirt med läcker rygg. Kommer bilder på det snart hoppas jag.

Här  bjuder jag på lite mer bilder från Mikes student som jag snott från Marlenes blogg ;) enjoy!








Hot or Not?



Målade naglar
Naglar i alla färger! Min favorit är såklart svart, passar alltid, men även rött, knallrosa, blått you name it! Nu är de färg som gäller!

Iphone
Jag är så nöjd med min Iphone, speciellt den helt underbara sms funktionen och upplägget med sparad sms-historik. Visst vill alla ha en Iphone ;)




Genomskinliga Leggings/Tajts

Ska du ha tajts eller leggings på dig, ha ett par som täcker! Inget är så osexigt som när de lyser igenom tajtsen. Ingen vill se din röv eller dina trosor, så ta något som täcker nästa gång. Eller kanske t o m en tunika ?

Små solbrillor
Är de något jag verkligen inte tycker är hett är de små solbrillor, sånna där svarta. De ser ut som personen som bär dom går runt och försöker vara snygg, typ ingen är snygg i solbrillor. Därför ska solbrillor vara så stora och fula som möjligt, de är ju det som är hela grejen! Älska myggbrillor! Du kanske t o m vågar prova några i färg eller roligt mönster? Go for it!

PSST!

Om ett tag kommer de komma en INNE och UTE lista här på bloggen, med jämna mellanrum såklart! :)

Håll utkick! ;)

Mys i biomörkret med min Sambo :)

Fan vad jag älskar att säga Sambo, eller vi älskar att säga Sambo! Något av ett internt skämt, eller vad man ska kalla de jag och mike håller på med ;)

Igår bestämde vi oss för att säga fuck you till vädret och gå och mysa i biomörkret :) Vi såg på Baksmällan, och den var riktigt bra! De roligaste var att vi mötte Erik och Johanna där! Vad är oddsen att man går på exakt samma bio?



Idag vaknade jag av att mobilen ringde och de var jobbet som undrade om jag kunde jobba något idag, visst sa jag och här sitter jag! Jobbar mellan 13-17 idag, vilket är värsta tråkigt, men kolla vädret? finns de något bättre att göra? svar: NEJ! Jag längtar tills jag får gå hem och krypa ner och mysa ännu mer med min sjukling där hemma! :)

Det verkar även som att de löser sig med sommarjobb för mig, i 4 veckor, och jag hoppas verkligen att de går vägen! Jag måste ha pengar! någon mer som är lagom pank såhär till sommaren? Tycker att de är sjukt svårt för oss ungdomar att få sommar- och extrajobb då folk överlag verkar tro att vi alla är dumma, lata och oansvariga och de tre orden är raka motsatsen från vad jag är! Så dra inte alla över en kam, lär känna personen, ge någon en chans!

Min älskling har tagit studenten! (och hans sambo är råseg med bilderna)





Jag och Mike har tjänat både svenne- och pensionärspoäng idag :)

Jag vet att jag skrev att de skulle komma bilder från studenten idag, men de går tyvärr inte :/ Jag hoppas verkligen på att fixa internet till veckan. :) Anledningen till att jag kan blogga nu är för att jag har lånat Robins dator medans han och mike är och handlar pizza, men jag ska ha kebab, kände att de var 100 år sedan man åt de!

Idag har jag och mike tjänat ruggiga svennepoäng och pensionärspoäng :) Vi tog bussen ut till Valbo och shoppade loss lite på IKEA för 1000kr ganska exakt och massa grejer fick vi! Vi köpte en kökslampa, badrumsmatta, hyllor, bestickhållare, glasskål m.m. Finns de nå svenningare än shopping och korv på IKEA? Nu märks de att vi riktigt flyttat ihop ;)



Jag fick även ett par jättefina örhängen från KICKS. Kostade 199kr men de var dom så värda! De är i guld och formade som löv, med små strasstenar, sjukt fina! tack min älskling <3

För vi har tagit studenten!!

Så skriks de överallt och min älsking skrek såklart mest ;) bilder kommer imorgon! Suncity ikv, see you ;)

Mezopotamya (eller stavas de så?)

Igår hade jag världens bästa dag! Det är inte ofta dessa dagar händer, men nu har de gjort de! Dagen började med att jag fick en fin sovmorron, vi möblerade i sovrummet och sen bar de av till skolan.

Idrott var vår sista "riktiga lektion" för iår och den var på fjärran, jag och matilda valde dock att inte bada, jag eftersom jag hade betygsinfo med dansläraren ganska snart efter. På idrotten fick jag iaf mitt betyg, MVG, fatta hur stolt jag är? Känns alltid kul när man lyckats jobba upp sig och att man själv känner sig nöjd med vad man presterat. :)

När dansbetygs-info grejen kom trodde jag att jag skulle dö! Snack i hundra år innan poängen, alltså betyget, kom och jag trodde att jag skulle få ett G och jag kände mig väldigt stolt över att få ett VG, men sen tappade jag hakan! Jag fick MVG i alla tre danskurserna och jag har nog aldrig varit så nöjd över något betyg, ever! Eller Eng C och detta får en delad första plats!

På eftermiddagen fixade jag in alla saker i sovrummet, invigde en klänning från gina tricot mötte jag upp Vanessa och vi begav oss till Mezopotamya för att käka med Bella & Nelly, aka alla dansarna, myyyys! Maten var supergod, vi satt och snackade i typ 2½ timme och de var så sjukt trevligt! Tyvärr är de bara nelly som har bilder... men de får ni leva utan. En helt underbar kväll var det, och dag!

Nu sitter jag på jobbet och lånar en dator, eftersom vi än inte fått internet och ska snart palla mig iväg och möta upp mike vid möbelhuset och boka soffan :)

Har även köpt lite småsaker idag, som nagelklippare, sminkbortttagning och sånt där smått och gott till badrummet! :)


mezopotamya, så mysigt! varmt rekommenderad!

Jag är ju lite efter då, men bara liiiiiite!

Ja, man måste ju säga att gällande krogen är jag bara sådär lite efter! xD Jag har som sagt förr inte varit ute på krogen så mycket och de har inget att göra med att de inte är kul eller att jag inte är singel, som många kanske tror. Kan meddela, här och nu, att så är inte fallet. Att gå ut på krogen är något jag tycker är jättekul! men de är en sån sak som bara är rolig ibland,  och inte hela tiden. + att krogen suger 2 av 4 helger! Och om ändå gävleborna kunde fatta att man måste dra igång tidigare än 00:00!

Ja, tillbaka till varför jag är efter i krogscenen. De senaste gångerna jag varit ut har de spelats jättemånga bra RnB låtar och alla stå och sjunger......utom jag. Jag har ju totalt missat all ny musik på krogen,eftersom jag har haft ett litet uppehåll nu pga av mycket i skolan som lär prioriteras, men nu är de sommar och på fredag äre studenten! paaaaaaaarty!

Nu har jag i allafall fixat lite bra krogenmusik bl.a

Get your money up - Keri hilson feat. Keyshia Cole & Trisha
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

och även massa mer keri hilson och Esmee denters! :)

Jag önskar att jag kunde dra upp ett Youtube klipp, men min nya favoritlåt är helt klart Energy - Keri Hilson. Den har varit med i ett the hills avsnitt. Och på tal om de hills, jag såg de sista avsnittet idag! :'( Såklart började jag gråta! De är ju för bra och jag dör av att Lauren ska hoppa av serien, de är ju hon som är serien! Nä, nu ska jag beställa hem alla säsonger så fort vi får tillbaka på skatten! :)

Brännbollsturnering i boulongern någon?

Idag har hittills varit en ganska trevlig dag :) Imorse blev de frulle och fixning och sedan bar de av! Vanessa och Matilda svängde förbi och vi begav oss för att kolla på brännbollsturneringen i boulongern, eller jag ville mest spana in min snygga kille ;) I deras heta lagoutfits! haahahahah! dagens skämt de där med snygga lagoutfits, men som dom säger: byggare är snyggare! finns de något sexigare än lite skitiga snyggigar i byggbyxor, OCH dom kan laga saker? muuuums!

Efter att ha kollat på mikes första match begav vi oss in till stan och glottade runt lite på saker vi inte har råd med förens studiebidraget, men man får väl drömma? Och nu är de snart engelska! och jag har precis lagt ut de första bilderna från balen (se inlägget nedan).

Har även invigt lite nya kläder idag! :) Alltid lika roligt! Har idag invigt min jeansjacka från Gina Tricot och mina gladiatorskor från Din Sko, som är värsta stora har jag märkt eller så kanske mina fötter krympt?  i wiish kanske. 

 

dagens outfit.


Blus & Jeansjacka: Gina Tricot
Shorts: Eget omsydda till shorts från gamla byxor! :)
Skor: Din Sko



min älskling mike i deras outfits ;) byggare är snyggare!

vad tycker ni, bättre sent än aldrig? (A)

NU! nu kommer de lite bilder från balen iaf. Har ju som sagt inte så många från engeltofta men såfort jag får, får ni! Har även lite annat smått och gott i bilder som kommer ut i nästa inlägg ;)

här är iaf bilderna och jag måste säga att jag såklart hade snyggaste killen där! som jag alltid lyckas ha! *stolt som få* ibland lyckas man bra vettu! och jag har lyckats bättre än bäst. Jag älskar dig mike <3








sneakpeak..

..på bilderna från balen! :)


Jag är ju hel virrig! :S

Ja, att jag är virrig är väl inget nytt, men jag kom precis på att jag har glömt lägga upp några bilder från balen! Vilket jag tyckte att jag hade gjort, virrigt!

Har inte fått alla  än, så kommer bara några bilder innan engeltofta for now :) kommer mer så fort jag själv får dom! I veckan bjuder jag även på bilder från lägenheten (!)

tyvärr så dampar de fittinternet vi har tillgång till för tillfället så bilderna finns än så länge bara på facebook, om jag lyckas få upp dom där, men de kommer! Allra senaste imorgon! :)

Utekväll, målning,nyttiga Jessica och mycket mer! :)

Nu var de ett tag sen jag uppdaterade, och de är tyvärr eftersom vi inte har hunnit få internet till lägenheten, så nu passar jag på när jag fått tilgång till de ett tag :) och såklart blir de mycket mer i veckan för då kan jag använda skolans :)

I torsdags blev de utgång(!) inte de vanligaste för men kände för att gå ut och röra lite på mig, även om jag gäspade mycket under kvällen (A) Vi började hemma hos mig och mike (härligt de känns att säga) blev jag, Vanessa, Erika och även Sandra, som jag upptäckte bor mittemot mig! Blev slick igen, men var inte lika bra eftersom johan inte spelade nere och jag tycker om de han spelar så, men de fick duga för kvällen ;)

Igår så blev de en fixar/mysdag :) Vi målade färdigt vardagsrummet och nu väntar vi bara på soffan. Vi har även börjat med sovrummet så till näsa helg är de färdigt också, och då kommer de bilder!

Ja, nyttiga jessica sa jag också! Jag har börjat käka lite nyttig frukost med Kelloggs Special K och färsk kiwi. Så jukt gott är de på morgonen! mums!



blir tyärr ingen bild, då de här internet är för segt xD men på måndag kommer de! och kanske även imorn :)

Skärpning butikerna!

Igår, innan maten, så tog jag mig ner på stan en sväng för att köpa mjölk och lite annat mys till kvällen :) Så skulle jag köpa OLW - smörpopcorn. Jag gillar inga andra sorter och måste därför ha just den, men tror du den fanns? icke sa nicke. Så jag pallade mig från konsum och iväg till ICA men tror du det fanns där? nääää. Fanns inte heller på willys eller citygross när jag storhandlat. Vart kan man hitta mina kära popcorn? ska jag behöva åka ut till bomhus eller?

Senare på kvällen hade spelade jag och mike xbox :) en mycket rolig syn! Vi spelade lite olika och jag suger på bilspelen, men jag kan ju meddela att jag vann 2 ggr ;) Sen spelade vi doom 2! Precis de spelet som min farsa spelade för 100 år sedan och jag alltid velat spela! Världens sämsta grafik, men fan va roligt de var!

Fasst jag ser ju mer fram emot att vi ska köpa singstar och buzz så fort vi kan :) tjejkväll hos miiiiig! Ingen slår mig på singstar ;) så jag vågar inte  prova min tur mot mike, där kan jag nog ha hittat en tuff konkurrent!



Har vi alla lite champagneflickan i oss?

Igår började jag läsa en ny bok, champagneflickan: en svensk strippa berättar. Än så länge verkar den jättebra! Är alltid extra roligt och fascinerande att läsa böcker som är baserade på sanna historier. Jag har, förutom denna, även laddat upp med boken STAR av Pamela Andersson som jag ska läsa sen. Har verkligen inte haft tid att läsa böcker nu i vår, p g a all skola, men nu är de dags att börja igen! :) så sjukt mysigt att krypa ner i sängen och läsa en stund :)

I första kapitlet i Champagneflickan pratar hon om att om man spelar en roll, en person, så blir man snart den rollen själv. Det är så hon lyckas fortsätta som hon gör. Hon tar rollen av en strippa och efter tillräckligt lång tid så blir de hon. Och jag undrar är de inte så ? Blir vi inte alla lite som vi umgås? Blir vi inte alla som vi vill vara tillslut? Om du börjar bete dig på ett sätt så blir de sättet nästan alltid naturligt efter ett tag ? bra, som dåligt... Vad tycker du ?



Igår var de mycket som hände :) Jag och mike åkte och köpte vit färg till resten av lägenheten och även en fototapet i form av den kända bilden på brooklyn bridge, som ska sitta över sängen, kommer bli så fint! Såklart kommer de bilder såfort vi är klara med lägenheten. Vi kollade även ut en soffa igår, en grå/blå/svart tygsoffa med divan och matchande pall. Så sjukt snygg! På kvällen målade vi färdigt vardagsrummet som blev jättefint! Nougat väggar och en brun vägg i färgen kakao, love it!


vår väggtapet/målning/stor plansh grej :)

Äntligen nöjesmix! De kunde ju jag sagt för många månader sen!

Igår läste jag de bästa någonsin i nya nöjesmix! Fast hade dom frågat mig hade jag ju kunnat konstatera det för ett ganska bra tag sen, men bättre sent än aldrig.

Spana in sidan 39 och utelistan!

Strumpbyxor som plagg:
"Nåt av de fulaste man kan ha på sig är T-shirt och strumpbyxor. Bara. En inte särskilt lång tischa, ett par strumpbyxor och en jacka och så går folk ner på stan? Jag bara väntar på att de ska komma nån springandes efter dom och skrika Hallå!!! Du glömde kjolen!!!"

Till lite roligare saker :) Igår följda matilda med hem så åkte vi tre iväg till rusta och handlade lite målargrejer och lite mer, sen till willys och handla lite mer mat, eftersom kylskåpet kom igår, tack och lov!

Men dagens bästa, förutom det i nöjesmix, var nog inköpet av min nya parfym! LOVE IT! Paris Hilton - Can can <3



Min Sambo!

Ja, jag älskar min sambo! För de är precis vad mike är! Han är inte bara min kille, utan även min underbara sambo! Vi flyttade in igår och vilket jobb! Tog hela dagen med flytt + städning och sedan på kvällen blev de myspys med hämtmat och sedan lite biljard på wasa biljarden. :)

Finns de något mer underbart läge än nu ? Nyinlfyttade med min älskling, skolan är snart slut, vädret är to-die-for och livet leker! mycket bättre blir de fan inte!


flyttmat <3


målarkläder <3

 
biljard :)                                målar-jessica

Slickcity!

I lördags efter föreställningen tog jag och Vanessa oss en tur ut på Slick, i det grymt sköna vädret! Var ju helt klart en tropisk natt och våra shorts höll sig fram till kl halv 3 och de var dags att ta sig hem! Då var de lite småkallt måste jag erkänna, men vill man vara fin får man lida pin!

Var en så soft kväll att jag knappt tror att de har hänt. Dansföreställningen gick jättebra, och jag lovar att komma med bilder så fort jag får dom, och sen blev de den bästa utekvällen någonsin, förutom rejält ont i fötterna! de bästa med kvällen var nog inträdet, visst ser vi ut som 23 Vanessa? de trodde iaf alla andra ;) haha! Dröjer väl inte länge förens man gråter om någon tror att man är äldre än man är!


Jag och Vanessa :)


Outfiten för kvällen, matchande shorts och gladiator skor ;) I'm feeling hot, hot hot!

RSS 2.0