Operation skönhet

Kollade nyss på det nya programmet Operation skönhet på Kanal 5. Och jag blir helt chockad över ungdomarnas inställning till plastikoperationer.

Jag är inte den snyggaste i världen, jag har varken kropp eller ansikte som en fotomodell, men jag är jag. Att ändra på hela mitt utseende är inte ett alternativ. Det är ju såhär jag ser ut.

Det man är missnöjd med i sitt ansikte - Smink, är det missnöjd med din kropp/vikt - träna! Det finns så himla mycket att göra med dom två enkla, riskfria medlena. Så varför riskera allt för en operation, som ofta nog är en snabb lösning. Sen finns det självklart vissa saker som man inte kan ändra med bara smink och träning.

Jag tänker såhär, ja jag är inte nöjd med min mun, jag skulle vilja ha sånna där naturligt snygga stora läppar, men det har jag inte. Så jag fokuserar mitt smink på ögonen och drar uppmärksamheten till dom. Jag har inte superlånga smala ben, nä men då sätter jag på mig ett par klackskor och en klänning i rätt längd - och vips så har jag benen jag vill ha. Helt utan risker!

Vi måste lära oss att se det positiva hos oss själva. Och dra uppmärksamheten till det, och inte till det negativa. Med allt smink, alla kläder och all rolig träning som finns idag, så finns det ingenting som stoppar oss, förutom oss själva.


jag och mina korta, runda ben. Observera att bilden inte är redigerad på något sett. Tack gud för snygga klackar.


This is how to do it, right!


Dags för lite personligt nu i december!

Hej och god morgon allihopa!

Läst runt lite på olika bloggar och stött på några listor - där man skriver om olika saker varje dag. Så tog det mesta från listan som Paow har lagt ut, men har ändrat några dagar själv, för att förbättra den lite.

Så såhär ser den ut, och det börjar imorgon! Så under december får ni minst ett inlägg om dagen. Satsar på fler såklart, men med julshopping och mys i soffan med tända ljus är det svårt att blogg ofta. I'll do my best.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Min drömaccesoar
Dag 11 – Vart är jag om 10år?
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden/Julen
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mitt favortplagg
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Klickade nyss hem något från älskade England

Jag har kommit fram till att det är helt onödigt och dumt att köpa någon form av skönhetsvård här i Sverige. Så jag klickade nyss hem en dagkräm som jag använder. Jag beställde från en sida som heter Feelunique.com.

I butik i Sverige: 399kr
Beställd fr. England inkl. frakt: 249kr

Nackdelen är väl att frakten tar 5-7 arbetsdagar, men hallå? Man sparar ju en rejäl slant :) Nu får vi se så att den kommer fram också, men har aldrig haft problem med det förr.


Fick röda rosor av min älskling <3

Igår fick jag röda rosor av min underbara pojkvän/sambo/fästman. Hur underbar är han inte? <3

Igår


Storstädning och julpynt!

Hej och god morgon till er sömntutor :)

Klev upp 09:45 idag och började dagen med en nyttig frukost - Kellog's special K och kiwi. Sedan dess har jag städat, städat och städat! Har även julpyntat, allt utom granen. Så nu är adventsljusstakarna uppe och tomtarna framme, och vi får inte glömma juldukarna. Har ni julpyntat än?

Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch och sedan fixa mig lite. Ska ner på julskyltningen och kolla på bockinvigningen på stan med farmor. Mike jobbar ju idag... Supertråkigt. 

Någon mer som ska ner på stan idag?






Shopping...I wish!

Gud, så jag längtar till det börjar rulla in lite pengar på mitt konto. Någon vecka till måste jag hålla ut bara. För klara mig på att köpa julklappar till andra så länge. Till mig får ligga på hyllan ett tag. Känner mig sugen på några nya toppar, varför finns inte Zara & Mango här för?

Hur går det för er med julklappshandlingen? Är på bra väg jag, men än är det lite kvar :)


If you're to school for cool...

Som den stolta nörd jag är (eller vad är egentligen en nörd?) Men ja, jag älskar att läsa, jag älskar att skriva, ja jag har synfel och jag har alltid älskat skolan. What's there not to love?

Jag kom ihåg att jag verkligen avskydde mina glasögon förr. Och det har jag gjort i princip hela mitt liv. Och nu tänker jag såhär: vaf*n då för?  På senaste åren skaffar ju alla människor glasögon från höger och vänster. (förstår dock inte varför man skaffar det om man ser bra) men det är ju faktiskt riktigt snyggt! Och man blir ju genast 5 år äldre (i alla fall jag)

Så, inte nog med att jag accepterat dom. Nu kan jag gå med dom på mig, med huvudet högt och visa hur jävla snyggt de är! Nu kanske ni tänker att jag aldrig har de på bilder etc. och det har jag aldrig. Kör alltid på linser av den enda anledningen att det är så mycket smidigare och enklare. Dock har jag alltid glasögon på kvällen.

Så, låt oss säga vi är bäst, vi som älskar skolan, vi som tycker om att lära oss saker och vi som har eller inte har synfel!

'Cause we are to school for cool


Dagens outfit 26/11 -10


Tights H&M, Linnen Gina tricot, Cardigan MQ, Klocka Ur&Penn, Armband Thailand.


Hann inte ladda in bilder..

Kommer en dagens outfit senare idag! Hann inte ladda in bilderna imorse. HÅLL UT! :)

Nyttigare än nyttigast?

Jo, har smakat på en enda godisbit på 4 dagar (med idag) Är riktigt imponerad av mig själv. Trycker dock i mig frukt som en galning.

Idag blev det en nyttig frukt-frukost :)


KINECT

Hej :)

Jag och Mike lånade nyss Farmor och Farfars bil och drog en tur ut till valbo. Mike inhandlade lite snygga kläder till julafton (En skjorta, fattar ni, SKJORTA!) Det här inte till vanligheterna.

Men viktigast köpte Mike ett Kinect till sin Xbox 360, så nu är det dags att prova! Kanska filmar någon gång och visar er hur roliga vi ser ut? Man får med Kinect Adventures, men köpte även Kinect Sports.

Nä, nu ska vi spela!




Easy A

God kväll, gott folk :)

Ute stormar och snöar det, så jag och Mike passade på att krypa ner i soffan och kolla på film. Idag blev det filmen Easy A - som var riktigt bra. Rekommenderas!


SOLD OUT!

Blev ingenting från Lanvin kollektionen för H&M för mig :( Läget passar inte, men åååååh så snygga saker! Vilket geni han är. Och åter igen: vad skulle man göra utan H&M? Undrar vilken designer det blir nästa gång? Jag håller tummarna på Alexander MQqueen (may he rest in peace..) en av mina absoluta favoritdesigners. Eller varför inte Marc Jacobs?





Jag överlevde!

Och tydligen med mycket fina tänder, enligt min tandläkare. Som btw är världens gulligaste tandläkare. Jag tänker ALDRIG gå till någon annan. Vilket underbart ställe och vilken underbar personal! :)

Tandläkaren nästa, hjälp mig!

God morgon :)

Nu har jag precis avnjutit en härlig frukost och det är dags att klä på sig. Dock har jag inte världens roligaste tid bokad idag, jag ska nämligen till tandläkaren! (hjälp!) Jag fullkomligts avskyr tandläkaren. Jag är en av dom många med tandläkarskräck. Vilket otacksamt arbete det måste vara, alla avskyr att gå dit.

Vad ska ni göra idag?



Jultomten svängde förbi Punkt26!

På lördag är det dags för julskyltning på Punkt26, och inte nog med det så var tomten här idag och släppte av massa julklappar.
Dom delar vi ut till kunder på lördag, som handlar för 500kr eller mer!

Vi syns väl på lördag? ;)



Nu är det dags för en förändring...

Hej!

Här sitter jag i en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag och vardagsrummet är fullt av IKEA påsar, fyllda till bredden med tvätt. Söndag för mig = tvättdag!

Men mer än att tvätta, ska jag diska. Nej, skämt o sido, idag är det dags för en förändring. Troligen den mest vågad förändringen jag gjort på många, många år (ja, jag är världens fegis) Men idag ska jag nämligen färga håret, kör dock med 6-veckors toning - av Loreal som jag alltid gör. Idag blir det en mycket mörkare/rödare färg som heter Kastanj och det ska bli superspännande. Tänk om det blir skitfult?

Visar före och efter bilder senare idag såklart, om jag inte ligger på sängen och gråter över mitt hår då. Men vi håller tummarna för att det blir asbra, eller hur? :)


Jag lyckades....

övertala Mamma att låta mig låna maggan hela kvällen ;) Så nu har jag lite sällskap som jag ska gå ut meed & kasta massa, massa, massa frisbee.

Ikväll blir det ett kärt återseende med Maggan!

Hej allihopa :)

Nu på sista tiden har jag verkligen haft fullt upp, vilket betyder att jag inte har hunnit gå ut något med Maggan. Så idag ska jag upp till mamma lite senare och då jäklar ska Maggan få sig en promenad!


18 November 2010

God morgon :)

Idag är en bra dag. Det är dags för lite lägenhetsvisningar, Fika med min älskling och även lite julklappsshopping! Ska även inhandla lite hårfärg - nu är det dags för förändring och de sker på söndag, av söta Bella som ska färga mitt hår. Fast de är ju toninig iof ;)

Vad ska ni göra idag?


Dags för visning

Imorgon är det dags för inte mindre än 2 stycken olika lägenhetsvisningar. En på en av våra favoritlägenheter av alla vi sett. Ska bli otroligt intressant och se hur det ser ut. Har inte sett bilder på någon av dom.

Håll tummarna!

EFTERLYSES!

Vet någon vart man kan få tag på Stella McCartneys nya kollektion för Adidas? Är helt kär i bodyn, som Kenza precis fått. MÅSTE ha det .

Såhär ser den ut

Tacksam för alla tips, man kanske måste sätta sig på tåget helt enkelt?

Yes, I'm a geek (Y)

Idag var jag på biblioteket och hämtade en bok som jag väntat länge på att läsa. Enda sedan jag läste "att älska som en porrstjäna" av Jenna Jameson har jag velat läsa Ron Jeremys "hårdaste mannen i showbiz" och nu är den min, i allafall i några veckor.

Hittade även en bok av Lauren Weisberger "Diamanter är för evigt", hon som skrev "Djävulen bär Prada" & "Alla var där", två böcker jag fullkomligt älskar. Hittade även en till, som hette "Den osannolika strippan".

Vilken ska jag börja med tycker ni?


Dagens outfit


förlåt för den dåliga bilden, hann inte ta imorse innan vi gick..
Inviger i allafall mina leggings från VILA som jag fyndade i Uppsala. Älskar dom!

Man kan ju alltid fönstershoppa

Hej allihopa :)

Har varit en dålig blogg i helgen, men har bara njutit och tagit det lungt, så det har inte varit så supermycket roligt för er att läsa heller.

Idag är vi i butiken, och vi funderar på att skylta om lite. Nu när det ekar i plånboken såhär dags i månaden kan man ju alltid fönstershoppa, eller hur?

Så kika förbi senare och spana in butikens nyheter ;)

skyltfönstret nu.


Hemma hos oss pumpas det.....

Swedish house mafia!


Julklappstips till pojkvännen

Hej allihopa :)

Jag vet att det är mycket jul nu, men man längtar ju redan.
Sitter just nu i butiken och har packat upp lite nya kläder ifrån SKANK. Skjortor, tjocktröjor och stickat. Så alla killar, och tjejer, kom in och kolla.


Mitt tips: Grå stickad tröja m. dubbelknäppning
Pris: 899kr


Röd sammet - love it!


Ett till H&M tips!

Svarta pumps, den mest perfekta och användbara sko du kan ha. Nu finns det på H&M för 399kr. Klackhöjd 13,5cm = love it!

Är du lite mer vågad finns dom även i röd ;)


Julklännings tips!

Snart är det jul, jo nu är det inte allt för långt kvar. Jag ojjar mig alltid för vad man ska ha på sig på julafton. Inte för uppklätt, men ändå inte vardagligt.

Därför kommer ett hett tips här, för er alla som vill ha en snygg, enkel, röd julklänning :) Denna finns nu att beställa på H&M's hemsida.

Pris: NU 49,50kr!


Kan man sakna någon så mycket efter bara några timmar?

Jodå, det är helt möjligt. Saknar Mike som bara den idag! Vi saknar varandra varje gång vi är ifrån varandra, men idag har det varit exatra jobbigt. Vill bara att han ska komma hem och mysa med mig i soffan <3

Men så blir det inte, och jag ska nu istället ta och äta maten jag gjort och kolla på gårdagens avsnitt av bartenderskolan, samt gossip girl (gud, så jag har väntat och längtat, är superspännande)


jag ser det snöar...

usch, usch & usch! Inte än, snälla!

Just like a tattoo

God morgon allihopa!

Idag ska jag och Mike ner på stan, och jag har inte ens behövt tvinga honom! Kanske för att vi ska gå runt till olika tatueringstudios och kolla hur mycket en tatuering jag vill göra kostar. Yes, jag ska äntligen göra det.

Har länge velat tatuera mig, men inte hittat rätt motiv, och när jag fann rätt motiv - då hade jag inte rätt plats att sätta den på. Men mitt geni till pojkvän fann det exakt rätta stället och nu ska jag ta mod till mig och göra det. Hur hemskt kan det vara?

Så, gott folk, vad tror ni jag ska göra? :)



Mina nya älsklingar <3






Nu är dom här!

Skorna är här! HURRA, HURRA, HURRA!

Nu ska jag ta min gröna, snygga cykel på en tur upp till fjällbacken och hämta min älskade skor. Och se hur dom ser ut ;)


I can't wait!

Fick detta sms i fredags. Mina skor från Nelly är på väg, och jag kan inte vänta längre! Är så himla nyfiken och längtar efter att få visa er dom.

ursäkta den dåliga bilden, märkte inte att volymkontrollen syntes när jag tog den (A)


Gilla & kommentera (Y)

Nu har jag suttit och pulat en stund och nu kan ni se tid inlägget publicerades, vilken kategori etc. Ni kan också kommentera!

Något annat nytt är facebook knappen, så glöm inte att gilla :)

EMA'S 2010

Nu blir det lite choklad och kolla på urvackra Eva Longoria som är årets värd av EMA.


En underbar kväll








Dancin' my heart out

Hej allihopa :)

Jäklar, vilken dag jag har haft. Har storstädat hela lägenheten, får ju besök ikväll. Sedan har jag målat naglarna och pysslat runt. Som sagt är det middag och utgång idag. Det kräver förberedelse, eller hur tjejer ?

Så ikväll ska det dansas som aldrig förr (Johan spelar ikväll, YES!) tillsammans med mina underbara vänner.

Har en riktigt snygg outfit som jag självklart visar er senare!


ääääntligen!

Fick precis ett mail från Nelly att mina skor från Nelly high heels party äntligen har kommit in i lager och är nu på väg hem till mig.

såhär glad är jag just nu!


Dags att springa ärenden

Hej allihopa!

Nu är det dags att ta tag i dagen ordentligt för mig. Har en hel to-do list att göra idag. Jag har nyss provat lite kläder och valt outfit till imorgon.

De som blir nu är att cykla ner på stan och köpa linsvätska och ta ut lite pengar. Ska även köpa en födelsedagspresent till mormor. Får se vad det blir för någontng :) Och när jag kommer hem från stan, ja då är det dags att tvätta heeeeeela dagen lång.

Vad ska ni göra idag?


fyf*n vad jag saknar min klädställning :( är så jäkla trångt i garderoben. hjälp!


I stand tall

Shout it from the roof top
Write it on the sky love
All we had is gone now


LANVIN <3 H&M

Nu har bilderna på Lanvin kollektionen för H&M kommit, och OM jag är sugen! Så förbjudet snygga klänningar, alla väldigt sofistikerade vilket gör att man kan ha dom länge och vid många olika tillfällen.

Mina ögonstenar är nog den gula one-shoulder klänningen <3 Även en kjol, som finns på hemsidan för ynka 799kr. Svarta , hög, spets, Need i say more? ;)

Det mest underbara? PRISET, som ligger på 1499kr för de flesta klänningarna. Vart f*n skulle man vara utan hm?




Frukost

God morgon!

Nu är det dags för frukost för mig. Till det kör vi ett Gossip girl avsnitt. Kan man få en bättre morgon?


mums!


Idag står min man i köket

Hej allihopa :)

Idag står min underbar man i köket och lagar mysmiddag åt oss. Han har t o m gått och handlat i den här pissvädret. Älskling, du är bäst.



Royal blue

God morgon gott folk :)

nu ska jag ta en dusch, fixa mig och sedan dra ner och svänga in på Punkt26 en stund. Kanske dregla lite över denna snygga, blåa jacka. Attans, att det är killmodell. 599kr - rena fyndet! Så killar, in och shoppa.


Dagens outfit




I know, i know!

Jag vet att jag inte har bloggat idag, dåligt! Ska fika med söta vanessa kl 18:00 och direkt jag kommer hem ska ni få en dagens outfit och så ska jag trixa lite med bloggen.

Times are changing

..for the better.


Man kommer aldrig hem tomhänt...

när man har vart på Owes :)

God morgon, allihopa. Jag har redan varit vaken i en timme, sitter och kollar runt lite bloggar och kollat mailen etc. T o m hunnit kika lite på tradera. Väntar på att Mike ska kliva upp, och sedan ska jag kolla på lite avsnitt. Funderar på att ta en varm och skön dusch nu och sätta i linserna - då vaknar man ordentligt. Är fortfarande lite trött.

Igår kom jag hem med en kasse från Owes, bl a lite julsaker som etiketter, presentsnöre, ljuslyktor etc. Inte sådär superintressant, men jag köpte även väggord att sätta ovanför våran säng. Kommer visa bilder senare när dom är uppsatta. Köpte ordet kärlek och ett hjärta. Kommer bli supersnyggt!

Nu är jag bara så glad att Mike är hemma efter en riktig jobbhelg. <3


RSS 2.0