Inte riktigt min dag skulle jag gissa

Idag har inte riktigt varit min dag. Ljussättningen tog jättelång tid och fick sedan vätskebrist och klunkade i mig en hel liter vatten (A) Lite olyckor på genrepet, resulterade i bulor och nu är Mike och sjunger, han blir borta i en timme längre än väntat, minst..

Så vad säger ni, inte min dag va? Men vi får se det från den ljusa sidan, det kan bara bli bättre imorgon! :)

bilder från studentkryssningen

 


Let's get Jersey shored!

Efter en lång dag av träning, ska jag sätta mig med en godispåse i handen och börja kolla på Jersey Shore. Har inte fastnat för det riktigt, men tänkte att jag ska ge det ett försök :)
Har ni sett det?


Då var det dags för genrep!

Nu är det äntligen genrepsdagen, kan ni fatta att föreställningen är imorgon? Det kan inte jag! Idag är det riggning, ljussättning & träning för hela slanten, dessutom kommer det en trevlig gäst i eftermiddag! :)


Men hey, man kan ju inte få allt här i världen!

Hej allihopa! (cheezy as hell, men vet inte hur jag ska börja) Jag vet inte ens varför jag börjar skriva det här blogginlägget, jag bara kände att nu ska jag skriva ett blogginlägg, så det är det jag nu gör.

Jag tror att jag vill dela med mig av min glädje! När man mår sådär extra bra, och massa roliga händelser står på tur, måste man få dela med sig. Just nu kan jag inte be om någoting mer i mitt liv, än vad jag har.

Jag och Mike, vart ska man börja! Vårat relation och vårt förhållande blir bara starkare och mer underbart för varje dag som går. Jag kan inte tänka mig en sekund i mitt liv, utan honom. Vi höll på att dö, när jag var på studentkryssning pga av att vi var borta från varandra i mer än 24 timmar. Det var rent av ett helvete! Där får alla kalla oss hur löjliga dom vill, men vi saknar varandra så mycket. Det tog sammanlagt 5 minuter att pussas hejdå, sen var vi tvungen att sluta innan vi skulle brista ut i gråt, när jag kom hem hade Mike fixat massa nattamat, tänt massa ljus och stod och kikade i fönstret efter mig. Äkta kärlek <3

The sky's the limit, troligen den bästa föreställningen Gävle har sett. Det ska bli så underbart roligt, och att vi får dela det med 10 andra dansare, lika taggade som vi, är helt amazing! Sånt engagemang och känsla, tack alla ni. Jag kommer gråta sönder när det är över, av både lycka och sorg för att allt är slut. Om ni inte har biljetter än, måste ni ju köpa. Så nu blire lite reklam:
Biljetter finns på punkt26
Ung 7-25: 50kr
Vuxen 25+: 100kr
Spegel den 31/3 (om tre dagar!) kl 19:00, insläpp 18:40.

LONDON! Oh my god, hur ska jag kunna börja beskriva hur totalt överlycklig jag är? En 4 dagars shoppingresa till London, min absoluta favoritstad, med min älskling? Det kan fasen inte bli mycket bättre än så. Plånboken full med pund och kläder, skor och smycken tills vi storknar, vilket inte händer, ingen shopping är för mycket för moi, fråga mike! Den 16:e maj drar vi, hur ska jag hålla mig så länge?

Våren är på väg! Här är det nog inte bara jag som är överlycklig, eller hur? Tillräckligt torrt för att ha converse, need I say more? ;) dock ser backen fortfarande ruggigt skitig och äcklig ut, men hey, man kan ju inte få allt i världen!


Lycka eller välfärd?

Just nu sitter jag och pluggar inför mitt seminairum imorgon. Har muntligt prov i Samhällskunskap i ämnet Välfärd. Jag började plugga nu, och jag har missat många lektioner pga möten...Trodde det skulle vara jättemycket att plugga in, men jag märker nu att det i princip bara handlar om allmänbildning och kännedom om hur sveriges välfärdsystem fungerar, vilket jag har. Vilken lättnad!
Ska bli kul att ha det muntligt, är mycket lättare att få fram vad man menar. Man kan också utveckla på ett sett man inte kan på skriftliga prov. Jag får alltid skrivkramp och min ork tar slut ganska fort, vilket gör att jag inte ger 100%.
Någon mer som är så ?



Dagens outfit


 


go glamorama tonight!

Inget mer glamorama för mig... Nu har jag sett alla avsnitten - vilken underbar serie. Måste säga att den går i äkta Jessica-anda. Jag lovar att det där kommer vara jag om några år, vänta bara! :)

Känns lite tomt på tv-fronten just nu. Inga mer The Hills, och nu inga mer glamorama. Vad ska jag ta mig till? Dock har jag en film på lite över en timme - The september issue. Den ska bli sjukt rolig att se. Bloggar när jag väl sett den, med rekommendationer och betyg. Kanske något att börja med, recensioner? Vad skulle ni vilja läsa?

Nu ska jag poppa musiken på högst volym och kliva in i en välbehövd dusch. Ikväll blir det en kväll med musik och mys, då måste man ju fixa till sig lite.

Vi hörs senare!

Spana in nöjesmix och läs om vår show!

Spana in nya nöjesmix, som kom ut igår, och läs om vår föreställning "The sky's the limit" på kultursidorna, även med i slutet i kalendern :)

Vi är längst ned i vämstra hörnet, kolla in den på stan, eller nätet!


Är det bara jag?

Jag ser inte alla ändringar jag gjort i bloggen.. Som ni nog ser har jag gjort en ny signatur, nya rubriker i menyn, jag ska även ha ändrat typsnitt på både rubrikerna och inläggern.. men det syns inte, ser det annorlunda ut för er?

Igår var en riktigt bra på start på kvällen, trots brynäs förlust och min dryga förkylning/sjuka/vad man nu ska kalla det. Kvällen började med att vi kollade på ishockeymatchen på O'learys med Eric, Johanna och två till. Efter det gick vi hem till E & J och spelade Buzz, och något annat konstigt spel, som vi alla var lika dåliga på! Men kul var det :)

Ikväll ska jag möta upp dom igen, för då ska mike sjunga, så vi ska kolla och sedan ner på stan och kolla på festligheterna under earth hour. Och jag får släpa mig runt med peak-jackan, fast det är någon plusgrad. Jag måste bli frisk!

Nu är det dags att plocka fram frukost! :) Vi hörs!


Studentkryssning 2010 :)

I lördags/söndags spenderade man sin tid på kryssningsbåten galaxy, med studentkryssningen :) Jag åkte med Sara, Stina & Rebecka, och det var skitkul! Kan ju lova att vår hytt var varmast på båten på morgonen, mysigt! ;)

Vi började dagen med en lång bussresa på buss nummer 7 och sedan ca. 45 minuter inne på en handikapptoalett och sminkade oss, medans alla 1000 studenter poppade utanför. När vi kommit på båten bar det direkt av till maten! Och den var supergod, i alla fall efterrätterna, som vi högg in på direkt! Det var en jättemysig middag, med trevligt sällskap och massa gott vin.

Resten av kvällen blev tax-free, där jag och sara tjänade en slant ;) sedan tjejsnack i hytten och sedan dansgolvet, med världens sämsta dj: Peter Siepen. fyfan!

Runt kl 05:00 så öppnades frukosten och vi begav oss dit för att käka, utan att sova innan. Var gott som fan, men riktigt kallt! Vi skyndade oss ner till hytten där vi sov i 2 timmar och degade och pratade i 4 :)

Bjuder på lite bilder, har inte fått så många än, men enjoy ;)

middagen

 

kvällen

 

innan frullen



För vi ska till London!

Jag och Mike bokade precis en resa till London ;) JIPPIIEE! Så nu blir det att växla in pengar, nu när pundet står i 9,40kr ungefär = Bäst!

För vi ska till London! :)


men vad i hela j*vla helvete!

Jag kan verkligen inte sova.... Jag vet inte vad sjutton som är fel, har sovit jättedåligt i en vecka nu säkert. Får aldrig sova på morgonen, riktigt frustrerande. Och idag ska man på kryssning, och orka vara vaken, fast jag nu somnar runt 22:00 på kvällen, för jag sover aldrig på morgonen. Lycka till med den Jessica!

Just nu har jag målat mina naglar, sen blir det en lång dusch med massa hårinpackningar etc. Försöker göra så mycket som möjligt nu tidigt, så jag kan mysa med Mike de sista timmarna. Jag kommer sakna han så sjukt mycket! Förstår inte hur jag ska ta mig till, sova utan honom också. Blir inte roligt :/ Tack och lov att det bara är ibland :)

Vi kanske ses på kryssningen!


Vilken fredagkväll!

Jag har haft en helt underbar kväll med min älskling :) Blivit snabbmat och filmmys. Och massa, massa skratt! Vi pratade nyss om hur länge vi varit tillsammans, snart 1år och 7månader, och många mer år ska komma!

vår allra första pussbild, du är mitt allt gubben <3




Vad var (ÄR!) det jag var så glad över? ;)

Jag är så fruktansvärt glad då min morgon förgylldes helt imorse! Here is the full story:

Jag hittade för ungefär en vecka sen min drömklänning till studenten på asos, och dum som jag är kände jag att jag skulle vänta några dagar med att beställa för att tänka. När jag bestämt mig för att beställa den går jag in, och den är slut i min storlek! Jag trodde jag skulle börja gråta... Men tack och lov hittade jag en likadan på tradera i rätt storlek, men den blev dyrare än nypris, f*an där .

Därför har jag minst 3 gånger om dagen gått in på asos.com för att kolla om den där sista personen som beställde min storlek har skickat tillbaka, då asos ej fyller på sina lager. Och idag, gissa vad den personen hade gjort? DÄR VAR DEN, MIN DRÖMKLÄNNING! Du kan ju gissa hur fort jag klickade hem den ;) Nu kommer den senast nästa fredag, nu börjar jag nästan gråta av lycka istället. Tänk att ibland har man vem som nu styr, på sin sida :)


Hoppas ni har en underbar kväll! :)



JAAAAAAAAAAAAAAA!

JAAAAAAAAA! berättar sen ;)

Look on the bright side of life!

idag vaknade jag svintrött och ingen tid att somna om.. f*n! nu h ar jag inte sovit bra på länge, och i helgen är det studentkryssning, hur ska jag orka? :)  Någon mer som ska på studentkryssningen?

I eftermiddag är det träning för min och Vanessas dans, kan även hända något annat roligt, förhoppningsvis! Vi får helt enkelt vänta och se. Vi håller tummarna, eller hur? ;)

Snart är föreställningen, idag är det mindre än 2 veckor kvar! Känns helt sinnesjukt. Gud va kul det ska bli :)


inte igen...

kan verkligen inte sova på morgnarna längre :/ Det är fruktansvärt drygt måste jag säga. Hur trött jag än är just nu så kan jag bara inte somna om, och jag ska inte cykla föresns om en timme. Har redan varit vaken i 30minuter också.

usch.

Jag vill, jag vill, jag vill!

Jag vill verkligen gå på college i USA! Hur kul skulle inte det vara? Grymt coola skolor, med alla tänkbara kurser, härliga ungdomar och collegefester, kan det bli bättre?

Har blivit så inspirerad, då jag nu håller på och kollar på säsong 3 av serien GREEK :) En serie om greek-system på college. Det verkar så fruktansvärt roligt och som en minnesvärd upplevelse. Varför bor man i Sverige för? fan alltså!



men vad i h*lvete

Fick precis veta att mitt möte nu på morgonen blivit inställt, pga sjukdom.. Vilket inte gjorde mig så himla glad, då jag klivit upp kl 07.30 för att hinna allt innan, och nu börjar jag inte förens kl 10:00.... Blir att slänga in lite bloggar och lite plugg. vilken morgon!



Varit dåligt igen med bloggningen..

men gud jag har alldeles för mycket att göra! just nu så svävar frågar: Hur fan ska jag klara det allt? i mitt huvudet ganska mycket, men gå ska det! Jag klarar det alltid, även om det känns hemskt stressigt ibland.

Nu ska jag snart ta och klä på mig träningskläderna och promenera ner till Ackes :) Min dagliga motion, utöver all dans alltså, längtar dock tills jag kan börja cykla igen! Min väska är så grymt tung...

bjuder på dagens outfit också! Jag älskar min skinnjacka <3



men kul då..

Klockan är nu 09:08 och jag har varit vaken sen 08:00 och jag kan verkligen inte somna upp. Alltså bara traska sig upp, på med brillorna, mjukisar och sätta sig framför datorn för att passa på att göra klart mitt arbetsmiljö arbete medans mike sover... vilken lördagmorgon!

När jag är färdig tänkte jag knalla iväg till Tempo och köpa färskt bröd, börjar bli en liten tradition på lördagar att jag gör det och så är det mysfrukost, kanske blir en yoghurt också.

ikväll är det melodifestivalen, och det blir nog till att titta på den. Vettefan om jag orkar hela, men man kan ju knappa över fram mot slutet och vinnaren. Själv ska jag nog lägga en röst på Eric Saade ;) Jag bara älskar allt med framträdandet, och låten fastnar! Vet inte hur många gånger jag börjat sjunga på den, fast jag hört den typ 3 gånger (A) sen är han ju inte direkt ful heller! ;)



Snart är den äntligen här!

den efterlängtade helgen! den har veckan som varit, har tagit kraften ur mig. Nu ska jag ha en helt underbar helg och bara mysa, lite plugg dock på söndag...usch.

Min superfina påsklilja har blivit så jäkla stor att jag vet inte vad jag ska göra med den! Trodde inte det skulle komma så mycket på den. Får se om det kommer ännu mer, då måstejag ringa mormor! haha :)

Nu är det dags att göra mig iordning och kila iväg till skolan och svenska lektionen, följt av en eftermiddag full av dans!

min fina påsklilja, innan den blev superstor!



Så här mycket har inte min telefon ringt under hela min livstid!

Jag har suttit fastklistrad till min telefon idag, något som aldrig händer mig! Min telefon är alltid tyst och rätt så händelselös, men idag, PUUUH! Samtal hit och dit, bokningar, sms och roligast var nog telefonintervjun! har man gjort en sådan också, vad de var för kan ni kanske gissa, men ni får vänta o se ;)

Handlade lite idag också, ett par skitsnygga solbrillor, blåa ;)

 


Vilken lördag!

Blev en underbar kväll i lördags, förlåt att jag inte bloggade under söndagen, men jag hade så mycket att göra... Har jag även haft idag, vilket dag alltså! Möte, följt av planering + ringa runt + sälja balbiljetter, men de mesta gick riktigt bra! (Y)

Känns hemskt idag att mike kommer hem från jobbet ca. 15 minuter innan jag ska gå till träningen.. men kan lova att det blir massor av middag och mys när jag kommer hem vid halv 8. Mycket kvar på dagen? nä, men svenska hollywood fruar börjar idag, vilka mer ska kolla? ;)

Bjuder på lite bilder som förlåt för dålig uppdatering igår och idag :)


 

 

 

 

 


En lite rolig sak jag upptäckte

Jag upptäckte nyss något ganska roligt när jag var in på Kenzas blogg, om jag älskar! :) Läser den jämt. Aja, i allafall så såg jag att på en av hennes senaste plåtningar så har hon på sig diademet på fjädrar från Monroe, som jag köpte i sthlm.






Nä nu får det räcka!

Nu har jag shoppat alldeles för mycket :) Dock var glasögonen från farmor och farfar, tack! Jag har så himla underbara mor och farföräldrar att det är inte klokt. Känns roligt med brillor, jag är så himla ovan! Plus att jag typ åldras 10 år med dom på, kanske bra till krogen?

Mer shoppade jag en skitnsnygg tröja till älsklingen! En svart från h&m med knappar längs halsen, skitsnygg. Man måste skämma bort dom man älskar ibland.


Gårdagens bravader :)

Tjena allihopa, idag var jag en trötter en som vaknade kl 11:15, rekordlångt om man heter Jessica Modd :) Var en halvtrevlig kväll igår, askul att hänga med mina underbara vänner, men alladeles för mycket folk på slick... usch!

Kommer nog bli lite bättre på lördag, med mer moget folk :) känndes lite för mycket 16+ igår... men tack och lov att man inte stod i kö eller betala i allafall!




Studentfest

Ikväll blir det studentfest, som inte var planerat. Men känner att det fan vore roligt att träffa massa av alla gamla kompisar, man inte ser så mycket. Jag går vanligtvis bara ut på lördagar..

Blir en goding ikväll, klädvis, så snyggt! visar bilder senare :)

Dagens outfit :)

Jeans, Miss sixty
Linne & Cardigan, H&M
Skärp, New Yorker
Klockan, Ur&Penn

Fick ni också en smygis på min nya hårfärg, lite rödare, lite bättre! ;)


JAAAA! :)

Glömde berätta de bästa med hela dagen igår: En liten Vanessa viskade i mitt öra om att hennes Johan ska spela på slickcity på lördag när vi ska ut, YEEEEES!!, är allt jag har att säga! Detta bådar för en garanterat underbar kväll, kan jag ha mer tur?

Tänkte bara dela med mig lite snabbt av min lycka :) Hoppas ni får en trevlig kväll.

En gammal goding

Idag blev det att kolla på en gammal goding film :) Jag tror nog att det är min favoritfilm, tillsammans med pretty women. Den är så sjukt bra och rolig, och huvudrollen är en av världens snyggaste killar: jesse metcalfe! :) och filmen jag pratar om är såklart John tucker must die.


Kanske det bästa fyndet jag någonsin gjort?

Igår var jag med vanessa & Isabella till Stockholm och shoppade. Är riktigt stolt över mig då jag köpte 2 saker som inte är svart (!) och bara saker jag behöver. Sedan gjorde jag nog det största fyndet någonsin!

Detta diadem med påfågelfjädrar har kostat 595kr! och pga av några lösa fjädrar inhandlade jag det för 50kr!
från monroe inne på sturgallerian.


Marinblå gardigan från Zara, 299kr


Svart body med läcker rygg, från MONKI, 200kr


Grå oversize kavaj, från H&M, 199kr



 


El stockholmo, here we come!

Idag är man uppe tidigt igen, av en annan anledning. Idag bär det av till Stockholm med bästaste Isabella & Vanessa :) Ska leta lite klänningar och jag ska hålla utkick efter en kjol och smycken, hoppas jag hittar något.

Mike gick till jobbet för ett tag sedan och jag har sedan dess käkat och duschat, samtidigt som jag slökollar på the voice. Jag ska nu ta och klä på mig och sminka mig innan jag ska ge mig av till Isabella innan vi blir hämtade.

Vi hörs senare! :)

För idag är det min dag!

idag fyller jag 19 år! :) Har varit hos mormor på förmiddagen och fikat och ätit. Min älskling överraskade mig med att fixa skjuts hem under lunchen, bästa presenten ever!

Just nu bakar jag, städar och ska fixa mig samtidigt :) här kan man multitasking!



RSS 2.0