Senaste tillskottet i handväskan

God morgon! 
Denna lördag drar jag upp håret i en knut och kör ett pass på spat! Kommer nog bli en hektisk men rolig dag :)

Nu när kylan kryper sig på är det dags att ta hand om händerna extra mycket. (Kommer blogga om olika alternativ på bra handkrämer senare).

Vill visa mitt senaste tillskott i handväskan, och glöm inte vantarna ;)

Biotherm handkräm, 95kr (75kr medlemspris) på kicks.Smygjular en aning
Pepparkaksbak

Idag har jag bakat pepparkakor hos farmor. Farmors hemmagjorda deg är nog bland de godaste man kan äta.

Blev en hel del pepparkakor och jag tar med mig en full mage och en full burk hem. Mums!

PONCHO

I mina ögor klingar inte poncho som något snyggt, men dom nya poncho/capes som finns i affärerna just nu är riktigt snygga! Har gått och suktat efter en i flera veckor, sen jag såg den första gången på Åhlens. 
 
Men jag är verkligen i valet och kvalet... Dom är ju så sjukt snygga, men samtidigt endast snygga till vissa kläder, fyller ingen egentlig funktion och kan vara opraktiska... What to do ? 
 
Det jag vet att jag ska ha är i allafall ett par rejält fodrade skinnhandskar. Jag har helt skrotat det här med stickade vantar, dom blir ju bara blöt? Vilket i sin tur leder till kallt. och is. fy. 
 
Dessa två har jag spanat in på Åhlens. Vet ni några fler ställen som har snygga ponchos?
 
 

För jag har blivit med ny IPhone! ;)

Äntligen är den här! Det känns som om jag håller i luft (jämfört med min gamla 4:a) och tänk vad fort allt går! ;) 

Nu väntar jag på det nya skalen jag har beställt. (Ett genomskinligt skal, och ett grå leopard läderfodral med kortfack) och snart får jag ta mig ner på stan och fixa en screen protector, då den var slut på Telia. 

Inleder helgen i eftermiddag med ett 4timmars arbetspass, innan jag smiter hem och kryper ner i soffan med ett nytt Greys anatomy avsnitt ;)

Quick update

Hej gott folk! 
 
Här har det varit tomt ett tag, det går alltid upp och ned i mina bloggsug, men mycket är tack vare min värdelösa telefon, som bokstavligt talat inte vill samarbeta för fem öre...
 
Nu har jag dock tagit steget och beställt en ny Iphone 5s i silver och den är i denna stund på väg från telias lager. Ser fram emot det något enormt! Dom senaste veckorna har det tagit mellan 15-20sekunder att öppna facebook och instagram bara lägger av om man försöker lägga upp en bild = resultatet är ju att både blogg och instagram har ekat väldigt tomt. 
 
Bättring snart! Nu ska jag krypa ner i soffan med Sara och dricka gott te och trycka i oss ben & jerrys ;) 

RSS 2.0