Är i stugan över helgen - syns på måndag ;)


I fancy the lead singer ;)


SPF

Riktigt bra solskyddsprodukter hittar du från Piz Buin. Jag kör på Spf 20 och jag blir superbrun och inte ens röd! Jag gillar long lasting spray - men finns självklart även som lotion. Finns på kicks och skönhetshemsidor. Dom ligger lite högte i pris - men är väry varenda öre.


Till alla er som funderar på att göra några behandlingar i Gävle,

Jag vill dela med mig av min senaste erfarenhet. Eftersom jag inte kan vaxa mina egna armhålor, gick jag till en salong här i Gävle för att få detta gjort. Det slutar med stubb efter 1 dag och två stora INFEKTERADE hårsäckar - som gör jätteont. 

Jag förstår att detta hände då jag redan där märkte att dom använde fel vax, fel utrustning samt inte tillräckligt med förberedande produkter. (Okunnigt och ohygieniskt).
 
Jag vill också tillägga att jag varit och fått andra behanlingar i Gävle - som ar varit helt underbara, med superfina resultat och bra terapeuter, men var försiktiga!
Så mitt tips till er, Kolla verkligen upp salongen, hudterapeuternas kvalifikationer (eller bara kom till mig ;) ) Man ska få vad man betalar för.
 
Lägger upp denna inte så smickrande bild, för att ni ska se min ena infekterade hårsäck. Jag har behövt raka mig  efter vaxningen, och jag är alltid stubbfri i minst 2 veckor annars. Jag har vaxat mig flera gånger i skolan och ALDRIG blivit ens irriterad - så att detta hänt är helt fel. 
 

Dagens outfit

Linne & Shorts - H&M, Bandeau - Primark, Skor - Kina. 

Mini-weekend!

Idag beger jag och Mike oss ut på en "mini-weekend" - vilket är en natt på nya Radisson Blu Uppsala, precis vid järnvägsstationen. 
 
Ska bli supermysigt! En lite get-away med relax, middag, bio och imorgon - FRUKOSTBUFFE! Det bästa med att bo på hotell ;) 
 
Väskan står redo, och tack vare det underbara vädret använder jag jeansjackan för första gången och inviger mina nya platform "converse" eller vad man ska kalla dom. Ett av de bästa köpen jag gjort. 
 
Självklart reser man med stil - fullkomligt Ä L S K A R min Friis&Co skinnbag. 
 

Mcdonalds

Idag är det dags för ännu mera jobb, denna dag 11-20. Riktiga mördarpass - vet varken in eller ut när man kommer hem. Nu längtar jag bara till fredag - då vi har bokat en hotellnatt på nya Radisson Blu vid centralstationen i Uppsala. Ska bli helt underbart, och så fint det verkar. Ska ta massa bilder, om jag kommer ihåg ;) Vad ska ni göra idag?


Kvällsmys <3

Smoothies och jag är zlatan på ljudbok myser vi ner oss i sängen och njuter av livet!


Nighty night ;)


Kvällens outfit


SNEAK PEAK - KVÄLLENS OUTFIT

Kommer en riktig bild senare idag - lägger den på tidsinställt inlägg, runt kl 23. Tune in later ;)

Fb-uppdateringar

Min pojkvän stod för dagens bästa fb-uppdatering!


Myser i soffan

Ligger och myser i soffan med min bästa kissekatt, innan 7 timmar jobb idag. Vill inte att klockan ska bli 11....


Platform <3

 

The sun will rise

I've been in stuck in a storm before
Felt the wind raging at my door
Couldn't move, couldn't breathe, Couldn't find a way out

Somehow my clouds disappeared, Somehow I made it here
 

Today


Tomorrow, tomorrow!

Då jävlar ska det dansas. Det vankas utgång med bästa Matilda - och en bildbomb såklart ;)

Stay tuned!

90210

Morgonmys innan tvättstugan, i soffan med Kajsa och lite 90210!

Opps! Blev visst några stycken ;)

Har shoppat på ganska bra de senaste två veckorna, och har fyndat ihjäl mig på rean. Rea är helt allvarligt farligt för min plånbok. Det går ju inte att låta bli vissa kap. 
 
Den vita skinnvästen från Nelly Catwalk kom för några dagar sedan med, nu väntar jag bara paket från Kina också, men det lär dröja tyvärr, 14-30dagar - man blir ju galen av längtan. Här är en lite sneak peak på vad jag handlat. 
 

Mama´s new babies <3

Fake it 'til you make it - Scorett 599kr

STARSTRUCK

Igår gick jag 3 meter ifrån, ingen mindre än JACOB SILVFERBERG! Behöver jag förklara att jag typ dog inombords? Det gjorde min dag alltså :)
 
Starstruck? JAAA! 
 

RSS 2.0