Yrkeshögskolan för hudvård och spa

Mitt hem dom närmaste 15 månaderna. Jag började ju studera på Yrkeshögskolan för hudvård och spa i måndags och idag blir det alltså vår tredje dag - och det kunde inte kännas bättre.

Jag var jättenervös inför att börja, men den känslan försvann direkt. Skolan verkar helt underbar. Lärarna är supertrevliga, alla klasskompisar verkar också supertrevliga och upplägget är väl genomtänkt. (Det skadar ju inte att man får starta första veckan med en heldag av behandlingar på torsdag).

Jag kan fortfarande inte förstå att detta är "skola", eftersom allt vi gör är så himla roligt och det känns inte jobbigt alls. Hur trött jag än är på morgonen och hur många timmar jag än måste spendera på tåget så är det värt det. Det känns verkligen som att jag har hamnat rätt.


On the road again.

Sitter just nu på tåget på väg mot huvudstaden. Idag smäller det. Och dagen till ära bär jag min nya röda topp från MONKI - förstår ni? Rött, det här är stort.


RACHEL ZOE RESORT 2012

Här är mina favoriter ur Rachel Zoes resort kollektion för i år. It's so bananas!


Apple store - 4/5 stjärnor

Igår fick jag hem mitt datorfodral som jag beställde från Apple store - i måndagskväll(!). Supersnabb leverans och varan passar min dator helt perfekt.

Det enda negativa jag har att säga är att frakten (som var gratis - awesome) levereras till dörren och man måste vara hemma för att ta emot det. Vi fick ha mitt stående i trapphuset någon timme för jag var inte hemma och paketet var för stort för brevlådan.
Det andra är den extremt onödiga paketeringen. Jag beställde ett fodral till en 11tums dator och paketet var en 3cm tjock kartong på 0,5m x 1m (!) Kändes en aning överdrivet?

Me and my closet

Okej, fråga? Är det bara jag här som är helt KÄR i min garderob? Jag får ett sånt lyckorus när jag går in och ska hämta något. Jag kan stå en stund och bara titta på alla skor, kläder och smycken som jag omsorgsfullt lagt upp och organiserat. Bara stå och beundra. Någon annan som är lika dan?

Fick precis ett litet ryck och provade lite kläder och skor. Vilket fick mig att gå in på Nelly.com och dregla över lite nya skor. Den sidan är f*n helt fantastiskt, rent ut sagt. Dom har superfina skor i bra kvalitet för fjuttiga priser. Och dom är helt rätt på alla trender och det finns hur mycket som helst att välja på.
Jag har två stycken skor från Nelly, som jag fått på Nelly high heels eventen jag varit på och jag är supernöjd med båda två. Båda är breda, så jag får i mina både breda och höga fötter - som allt för ofta inte går ner i skor jag provar. Så nu sitter jag och suktar efter ett par svarta boots, som jag redan har i brunt.

Mike, kom ihåg att jag fyller år snart ;)Senaste dagarnas shopping...

Kjolarna fr. H&M 99kr/styck, Ring fr. Glitter 15kr REA, Mobilväska fr. H&M 79,50kr.

Skor, skor, älskade skor.

Åh, lyckorus infinner sig! Efter många månader på golvet har min sista, och tredje hylla äntligen kommit upp. Inga mer skor på golvet. Dock är det packat, så köper jag ett par till börjar problemen om. Men, ganska härliga problem att ha ändå. Love I-landsproblem!


Outfit


Glömde säga...

Att vi var i Stockholm över helgen på en mysweekend med Eric och Johanna :) Det var helt underbart. Kommer blogga och lägga ut bilder i veckan. Både från resan, shopping och produkterna från I.D bare minerals som jag fick hem strax före vi åkte.

Åh, äntligen!

Pga. av trettonsdagsdagen fick jag inte mitt paket från Beautybay förens idag. Men nu ligger det på köksbordet och jag är helt överlycklig. Och gladare blir jag när jag ser slutsumman - billigt, billigt!
Har tagit massa bilder som jag ska ladda upp imorgon, hang in there.

The apple of my eye <3'cause baby you're fireworks


RSS 2.0