Kenza & Tyra show

Nu är det dags för mig att kolla på det första avsnittet av Kenza & Tyra show :) Har ni sett det? och i så fall vad tycker ni om det?


Nytt från H&M


Välkommen hösten!

Hej och god morgon allihopa.

Idag blir det ännu en fixar dag. Ska få upp nytt bord i köket och HELA lägenheten ska rensas och städas. Finns inget så härligt som när allt är nystädat och fint, visst? Just nu står Mike i duschen och snart är det min tur att hoppa in.

Tänk att hösten kan vara otroligt fin. Idag lyser solen som bara den och löven faller ner till marken. Färgerna är helt otroliga. Dock skulle ju inte lite värme skada.

Vad ska ni göra idag? :)


Maggan & Frisbeén

Hej allihopa :)

Jag har nyss varit ute med maggan och kastat frisbee. Tänkte bjuda på massa bilder och även en video, enjoy! Min underbara kamera kan filma i HD, men var tvungen att mixa med filen för att kunna ladda upp den på facebook, så tyvärr är inte kvaliten den bästa.

 








 


Desert walk


God morgon!

God morgon allihopa, hur mår ni idag?

Idag blir det att plugga lite till högskoleprovet till mig, måste dock försöka få lite hjälp av mina smarta vänner, eftersom jag fortfarande inte kan vissa saker. Men nu har jag en mattebok och kan lösa det mesta själv. Tack Vasa!

Sedan ska jag och Mike iväg till fjällbacken för lite matshopping och annat. Alltid roligt att kolla :) Köper väl något gott också, myskväll ikväll!

Vad ska ni göra idag?



Innelistan - Oktober



1. Stickade pannband och pälsmössor

Hösten är här och kylan med (tyvärr). Då får vi passa på och njuta av alla supersnygga huvudaccesoarer som finns i år. Personligen älskar jag den stora pälsmössan, finns supersnygga på H&M's herravd. för ynka 99kr(!) och även de stickade pannbanden (har själv ett flätat från bikbok)


2. Sommrigt doftande kroppssmör
Nu när kylan kommer blir huden mer torr och man måste smörja in den ordentligt. Därför älskar jag kroppssmör. De är extra återfuktande och de finns många som luktar gudomligt. Själv kör jag på Hawaiin tropic - den ultimata sommardoften, besok annars The body shop som har massa olika lukter (själv älskar jag jordgubb)


3. Graffiti naglar
Isadora har kommit med ett nagellack som krackelerar och skapar snyggt graffitimönster. Först målar man en basfärg och sedan valfri färg över. Resultatet blir extremt snyggt och de är ett enkelt och billigt sätt att piffa upp en outfit.





1. Michelingubben vinterjackor

Jag vet inte ens vad dom heter, och dom verkar invadera varande butik så långt ögat kan nå just nu. De där bulliga vinterjackorna som gör att man ser ut som michelingubben, som är helt glansiga. Vet inte hur jag ska förklara, men som på bilden nedan.


I <3 H&M

Förutom de superfina armabanden jag fyndade på H&M's barnavdelning för några dagar sedan har och också fyndat en till skjorta. Vi var som gjorda för varandra.

Jag har redan samma skjorta, fast i grönt, och de blåa har varit slut sen länge. Men igår så hängde det en ensam blå skjorta där och JA det var en strl 34 och jag dog av lycka. Så jag köpte den på en gång, 99kr - så sjukt billigt.


Jag är för lat för att ta kort på den just nu, ni får se den på när jag använder den. :)

Converse

För er som bor i Gävle, missa inte att Skohuset ute i Valbo just nu har Converse i flera olika färger till bra pris!

Pris: 579kr


Total makeover!

Vad tycker ni om min bloggs total makeover? Kommer bli mer och mer mode, på en budget såklart!
Här går vi efter mottot:

"Att klä sig snyggt är inte svårt med mycket pengar, de är de som har klär sig snyggt på en liten budget som verkligen har stil."

Att älska någon mer än livet

i carry your heart with me(i carry it in my heart)
i am never without it(anywhere i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)


Du och jag kommer alltid vara vi

(och ja, du får läsa den här dikten nu, men jag tänker inte läsa den för dig. För det gör ska jag göra en gång, och du vet när)

Men vad i ?

Hej allihopa.

Jag har haft problem med min mobil på sistonde. Mitt saldo har bara ökat, utan att jag gjort något och mina räkningar är alldeles för höga för så lite jag gör med mobilen.

Så idag fick jag nog och gick in och tittade på mina fakturor, då är 90% av mina fakturor avgifter för datatrafik(?) Jag använder knappt min mobil och de enda jag gör är smsar - vilket jag gör gratis och ändå får jag avgifter på 90kr? då var nästan 80kr av dom datatrafik. Hallå, jag använder inte ens internet på min mobil, men på något sätt så har mobilen av sig själv använt det...

Ringde kundtjänst, 30minuter kö? Men tack och lov hade dom ring upp mig när det är min tur funktion. Så nu är det bara att vänta. Jag vill veta EXAKT vad alla datatrafik är (det syns inte på fakturan, där jag använder internet dagligen) och sedan ska all internettillgång SPÄRRAS!

Fan vad arg jag är...

En kväll med favoritserierna

Ikväll ska jag och Mike ha en myskväll. Han har ju jobbat igår och åker igen imorgon på morgonen. Så kvällen till ära blir det nytt avsnitt av våra favoritprogram:


Bow, bow baby :)

Nya It-smycket = Rosettarmband?

Har kollat på ett rosettarmband från H&M för 49,50kr, dock var det för stort för mina små handleder. Häromdagen nere på H&M hittade jag identiskt armband på barnavdelning som passade mig och kostade där bara 19,50kr. Köpte även ett till armband med nitar, också från barnavd. för 19,50kr.


IKEA stockholm

Hej allihopa :)

Idag har jag och Mike shoppat lite på IKEA. Blev lite värmeljus och tillbringare etc. Men även en vara som var dagens erbjudande på IKEA, alltså enbart idag. Och det var inte mindre en IKEA stockholm skålen i rostfritt som jag har velat ha så länge den har funnits, och idag var det halva priset och vi hade presentkort. KÖPT!


I'm so excited, and I just can't hide it!

Hej och god dag allihopa :)

Spanade precis runt på lite bloggar och mina idolers twitter, och gissa om jag blev glad? Lauren Conrad ska tydligen få en ny realityserie på MTV om hennes liv som designer och man ska få följa henne när hon bygger upp sitt märke mer och mer. Äntligen är hon tillbaka och gud vad jag har saknat henne. Lauren Conrad is the best of the best!

Vem är eran idol?


Taconight!

Hej allihopa!

Nu är lägenheten nystädad och kylskpåpet proffullt! Idag var varit en slags ersättningssöndag, då man städer, handlar, lagar mat och latar sig. Och det är precis vad som händer ikväll.

Idag kommer grannarna över och käkar lite tacos, och sedan har jag bakat kladdkaka och till det vaniljglass, gott eller vad? Sedan en bra film och deg i soffan.

Bjuder på lite bilder imorgon (orkar inte koppla in kameran just nu, sorry)


Middagsdags!

God kväll gott folk!

Nu är det dags för middag, som blir korv stroganoff idag, mums! Har idag handlat lite på stan, visar imorgon. Och sedan så har jag städat lite och ska strax dammsuga om jag hinner innan Vanessa kommer.

Undra vad det blir för film idag? Har ni några tips?


från snyggt på H&M, till en tur på H&M

God morgon gott folk :)

Har precis spanat in alla dagliga bloggar, vill dock läsa fler! Vet ni någon bra som ni läser, lämna en kommentar. Ska snart hoppa in i en dusch och tvätta håret och sedan fixa mig. Ska nämligen ner på stan en stund och kolla efter en tjocktröja på H&M, en av de jag visade igår faktiskt. Hoppas dom finns kvar.. Här i Gävle brukar saker ju ta slut ganska direkt.

Ser ni även att min snygga klänning på bilden kommer från H&M? För härliga 199kr, visst är H&M bara helt underbart?

Vad ska ni göra idag?


Snyggt från H&M

Skinnjacka 299kr


Leggings 99kr

tröja 199kr

Kavaj 199kr

Handskar 79,50kr

Ännu en slö dag..

Dock inte av egen vilja. Har sen i lördags fått lite ont i halsen och lite snuvig. Åkte nämligen hem på natten, runt 3:00 i bara klänning och skinnjacka = kallt som f*n.

Så pga av detta har jag spenderat hela dagen och degat hos mormor, som också är lite krasslig. Det enda jag gjort annars är att åka och handla lite. Handlade både åt mormor och köpte godis och vindruvor till mig. Just nu sitter jag och kollar på IDOL och hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon så jag kan träna igen. Så tråkigt att bli förkyld när man äntligen kommit igång.

Idag jobbar Mike också, då min dag har varit extra seg. Dock är det mycket underhållning på TV ikväll och de blir att slötitta och dricka massa te under en varm filt.

Vad har ni gjort idag?


Det väcker gamla minnen..

Hej!

Har just nu spenderar någon timme med gamla högskoleprov och gjorde nyss en svenska läsförståelse del. Klarade tiden och fick 17/20 rätt. Känns så otroligt skönt. Är mest matten jag måste färska upp. Läste ju Ma B i tvåan så de var över ett år sedan. Tack och lov att man har gått på världens bästa skola och har underbara lärare som gärna hjälper en.

Att sitta och plugga såhär väcker massa gamla minnen. Hur jag brukade plugga med Jennie eller Jossi på högstadiet, har nog dom att tacka lite för att jag blev så motiverad att plugga, och mikael såklart! Fan vad underbart och lätt allting var då. Kan jag få åka tillbaka, men ha mike den här gången?

Måste säga, att jag saknar skolan lite granna. Ska bli roligt att börja plugga igen, vet inte när det blir exakt men någon gång i framtiden i allafall.


Vilken hysteri!

Hej allihopa :)

Helt plötsligt kan folk inte längre prata om något annat än valet och partier, som vi skitit i de resterande 4 åren.. Jag orkar inte sitta och skriva massa långa inlägg som alla gör i bloggar eller på facebook.

Jag ska bjuda på ett citat från Katrin Zytomierskas blogg, som jag läser och älskar! Hon vågar säga det så många tycker, men inte själv vågar yttra. Helt enkelt en cool kvinna, som jag tycker är en bra förebild.

-"Nu är valet klart och SD ska in i Rikstagen. Vad händer då? Alla tar avstånd från dem. Är inte det så typiskt Sverige? Vi har en demokrati, men när alla sagt sitt så ska det inte gälla ändå?? Nu får man gilla läget. Folket har bestämt att SD ska vara med och bestämma och då ska de få vara det tycker jag. Jag tycker att det är omoget och oproffsigt av de andra partierna att vända dem ryggen. Gå ut ur sminket bara för att Åkesson kommer in, sluta fika om en Sverigedemokrat kommer in i fikarummet? Jag blir mörkrädd när jag lyssnar på våra politiker. Hela valvakan kändes det som om det var BigBrother på ett dagis. Och varför vad det ingen som ifrågasatte? Varför var det ingen som sa "Folket har röstat fram dem. Vi lever i en demokrati. Ska de då inte få vara med och bestämma? När folket vill det?"

Vill ni läsa hela hennes inlägg, kika in på hennes blogg. som btw är asbra!

Lashmillionare

Hej allihopa :)

Hoppas ni mår bra idag, inte allt för bakis. Jag mår helt okej. Som den orutinerade drickaren jag är just nu räcker ett glas bål och några cider för mig, så idag mår jag ändå ganska bra. Lite vatten och panodil = (Y).

Igår var en riktigt trevligt kväll! Jättekul att Johan spelade och att Mike var där. Och ett gäng brudar som älskar att dansa, bättre blir det inte!

Igår var jag en Lashmillionare(!) kan jag lova :) Körde som vanligt på mina underbara lösögonfransar som jag köpte på tradera. 10par för 90kr inkl. frakt, riktigt kap. Igår körde jag även på min underbara H&Mklänning och en lätt vit/svart sotning som fick ögonen att se EXTRA stora och fina ut, gissa om jag var nöjd? Självklart.

Senare idag kommer ett inlägg med allt smink jag använder vid utekvällar och även ögonsminkningen igår.


Memories

Åh, det finns en kväll jag aldrig glömmer. En kväll då krogen fortfarande var nytt och spännande och jag fick en random komplimang av en tjej i toalettkön.

"Gud vilket fint hår du har!" säger tjejen
"Tack, de är inte mitt" svarar jag

Och mitt hår var ursnyggt just då. De var när jag var som ljusast och hade långt blont löshår. Jag har nog aldrig blivit så glad för en komplimang. Jo, kanske på studenten när jag fick massa komplimanger av främlingar för mitt halsband från primark.

Men här är jag den oförglömliga kvällen. Vi måste komma ihåg att tjejer säger inte bara sånt till varandra oftast. Det borde vi verkligen göra oftare! Skärpning!


Idag är det 20års party som gäller!

Hej Allihopa :)

Klockan är 10:11 och jag har redan börjat med lunchen. Blir kyckling och ris, med currysås. Är vrålhungrig då jag klev upp 8:30 och for till gymmet och tränade ryggen.

Idag är det 20års fest för vanessa som gäller. Det ska bli otroligt, otroligt trevligt. Kommer uppdateringar under dagen. Bl a på mitt nya schampoo och balsam, som jag rekommenderar varmt. Sedan såklart på sminket och dagens outfit. Ska kanske lägga upp en smink guide med allt jag använder?

Jag bara ÄLSKAR den här bilden från The sky's the limit, bästa vänner OCH dans <3


OMG!

Satt precis och spanade igenom lite bilder jag ska framkalla. Från min student, balen och även lite annat smått och gott :) Då hittade jag denna bild från Mikes studentbal.

OMG är allt jag kan säga. Sagolikt hår eller vad? Men de tog ju sin lilla stund :) ViLL HA IGEN, VILL HA IGEN! Synd att de inte är all mine ;)


Kungarna av tylösand

Hej allihopa :) (samma tråkiga hälsning som vanligt, i know. Måste försöka komma på något bättre, förslag?)

Ikväll är det dags för det andra avsnittet av Kungarna av tylösand. När jag först läste om serien så var jag otroligt skeptiskt. Det är ju en slags svensk version av Jersey shore, som jag följer troget(!) och när sverige gör kopior av något brukar det inte bli så värst bra.

Men OM jag hade fel! Kungarna av tylösand är de programmet jag längtar mest efter nu i veckorna. Det var ju helt hysteriskt. Visst sitter man och skämms ögonen ur sig åt dom, men åh så roligt det är. Förnedringstv på högsta nivå, men va sjutton. Man är ju inte mer än människa ;)

Vad tycker ni och kungarna av tylösand?


De 10 viktigaste hösttrenderna

Hej allihopa :)

Var nyss in på min mail och såg att jag fått Nellys nyhetsbrev om de 10 viktigaste hösttrenderna, och de mesta passar mig perfekt! Tänkte dela med mig av brevet och även om min åsikt och de olika trenderna.

(ordningen är från nellys mail, ingen rankning)

1. Camel
Underbar färg! Tyvärr, passar jag inte själv i det då jag är väldigt blek, men kan du ha det: GO FOR IT!

2. Denim
Snyggt, dock gillar inte jag lager på lager av denim. Satsa på ett plagg.

3. Fuskpäls

Fuskpäls is HOT, HOT, HOTTER! Otroligt snyggt och ger en mysig höstkänsla, samtidigt som de är djurvänligt. Använde inte riktig päls.. inte snyggt.

4. Fårskinn
Snygg detalj på skinnjackor. Jofama by Kenza har en jättefin i höstkollektionen för er som diggar stilen.

5. Skinn
Need i say more? Jag fullkomligt älskar skinn. Skinnbyxor, skinnkjolar, kläder med skinndetaljer. Allt funkar med lite skinn. Ger en riktigt cool rocklook.

6. Spets
Mycket snyggt. Har körts mycket nu på sommaren. Använd spets i höst mest på detaljer och matcha med oversizeplagg och stickat.

7. Party
Partyklänningar, det kan aldrig gå fel. Dress for success! Man kan aldrig bli för uppklädd för att gå ut. Tänk dock på att använda svarta strumpbyxor när de närmare sig vinter. Det är inte snyggt med någon som ser ut att frysa.

8. Mönster
Gaska neutralt. Kan vara supersnyggt om de matchas rätt. Använd gärna mönster i en klänning eller ett par coola tajts med enfärgat till.

9. Sammet
Här vet jag inte vad jag tycker. Kan tycka att sammetstajts kan matchas snyggt. Men sammet och färg är inte för mig. Det är också otroligt lätt att det blir fult. Så tänk efter noga!

10. Big cardigan
Kanske de härligaste av trenderna. Matcha med tajta byxor, coola tajts och ett par stora kängor. (Y)

I come baring gifts

Nu doftar det bak i hela lägenheten (inte för att de är en speciellt stor yta) men härligt är det. Ska iväg till farmor en sväng runt kl 16:00 och jag kände att jag ville ha med mig någonting. Så nu har jag bakat en supergod kladdkaka.

Dock måste jag nog skaffa mig en riktig rund form, med avtagbara kanter snart...


En bra start på dagen

God morgon :)

Jag och Mike kom precis hem från gymmet, och nu är vi nytränad och nyduschade, helt underbart! Vi gick upp tidigt imorse och käkade frukost, sedan bestämde vi oss för att krypa tillbaka i sängen i 30 minuter, och bara mysa. Ack så härligt var det. Och en halvtimme senare gled vi till gymmet och nu är vi hemma.

Älskar att få en bra träning på morgonen, hela dagen blir så mycket bättre. När tränar ni?


våran mysig sovalkov!

Håret, före & efter

Förlåt, för de otroligt dåliga bilder :/ Så svårt att ta nu när de blivit mörkt. Men förhoppningsvis kan jag lägga upp bättre bilder snart.

FÖRE

EFTER


GRATTIS, V!

Grattis på 20års dagen Vanessa. Sola och bada så mycket det går, och på lördag ska de dansas loss!



Presentshopping, nästan lika kul som att handla till sig själv

Hej allihopa!

Idag har jag varit och klippt håret och snälla bella har färgat det på mig. Är otroligt nöjd, kunde inte bli bättre. Kommer före och efterbilder ikväll!

Har även varit sväng på stan och handlat present till Vanessa, som fyller 20år idag och det ska firas på lördag. Längtar redan! Tyvärr, kan man inte ge henne en födelsedagskram. Nej, hon är borta i värmen och njuter med sin pojkvän, och det gör hon rätt i! Får se hur brun hon är när hon kommer hem ;)


Snyggt från Nelly.se




Söndag är verkligen förbestämd städdag

Hej allihopa!

Alldeles strax ska jag kila iväg ner och börja tvätta, som jag gör i princip varje söndag. Och idag är inget undantag, lika mycket tvätt som alltid, om inte mer!

Lägenheten har även fått sig ett lyft, den är extra glad nu, då den blivit städat och skurad och jag har stått hela morgonen och putsat fönstrena. Nu jäklar ser man ut ordentligt :)

Bjuder på lite bilder så länge.


vårt nya, superrena köksfönster!


Mysiga vardagsrumsfönstret.


och snart får jag äntligen ordning på alla foton på hyllan, snart.

Boknörd, yes please!

Mina senaste låningar från biblioteket. Har börjat med den i mitten, och den verkar riktigt bra!
Följande titlar fr.v:

Känd till 4%
Babbeldrottningen i New York
Resehandbok för singlar



Imorgon, imorgon!

God morgon!

Idag blir en soft söndag, med mycket mys  och tv-tittande. Dock ska jag försöka mig iväg en sväng till gymmet framot kvällen, om vädret tillåter dvs.

Imorgon blir det en spännande dag. Ska göra följande saker:

Klippa håret
Färga håret
Köpa Vanessas 20års present


Gulliga Isabella är det som hjälper mig att färga håret, och jag har som vanligt fått flängt över halva stan och betalat 30kr mer för min hårfärg, eftersom endast 2 butiker i stan säljer just den nyansen. Min tur, eller hur?

Vad ska ni göra denna söndag? (ps. senare ikväll kommer de snygga bilder på mina älskade skor och mina favoriter ur garderoben.)


WE <3 SHOES


Grattis, älsklingen - du är bäst!

Hej allihopa :)

Idag har jag varit uppe sen 8:00, tror ni jag är trött? Ja, det kan jag lova!

Tänkte i alla fall passa på och säga grattis här på bloggen till min underbara älskling, som fått fast jobb. Samtidigt som jag håller tummarna att jag själv får ett jobb snart :)

Vad har ni gjort, och vad ska ni göra idag?


1 ½ timme av ren njutning

Det var vad det var! Otroligt så skönt, och nu är nästa behandling inbokad om en vecka exakt. Fick även med mig lite prover på produkter hem, så ska bli spännande att prova.


Min första behandling!

Hej allihopa, och god morgon!

Jag har varit uppe sedan 8:30 och har redan varit en sväng iväg på gymmet och tränat benen. Nu är det dags för lite lyx, i form av att börja mina AHA-behandlingar.

Har letat efter någon som provat det innan, men utan att lyckas. Så igår, när vi såg på fotbollen hos våra grannar, fick jag reda på att hon gjort sådana behandlingar och hon hade fått jättebra resultat. Så jag ser verkligen fram emot att börja nu.

Vad ska ni göra idag? :)


IKEA loppis

God dag :)

Tänkte att nu jävlar ska jag skriva något annat än "Hej allihopa!", så idag börjar vi med "God dag :)". Nog om det.

Idag har jag stått på IKEAs loppmarknad som dom anordnat. Rafsade ihop lite imorgon och fick ett bord som var över. Och som tack för att man står där fick man 300kr i presentkort på IKEA. Så nu har jag det, samt att jag sålde för närmare 200kr. Sitter inte fel när underbara Vanessas 20års dag och utekväll närmar sig, ser fram emot det otroligt mycket. Och tänk, nästa gång är det min tur!

Vad har ni gjort idag?




AHA, någon?

Hej allihopa!

Jag har en liten fråga till er. Har ni eller någon ni känner gått på AHA-syra behandlingar?

Jag funderar på att börja en "kur" nu, man behöver oftast 6 stycken, men de kan variera tydligen. Jag vill gå för att få bort mina acneärr och de sägs fungera bra. Men tänkte höra om någon sjölv upplevt det? Hör gärna av er isf :)


Let's zumba!

Hej allihopa :)

Idag har jag haft en mysig 4 timmars fika med Jennie, och jag märkte hur dåligt minne jag har ibland. Vilka roliga minnen ändå. Högstadiet var underbart, inte många som tycker det skulle jag tro?

Nu blir det en sväng till gymmet. Mike åkte till jobbet 05:20 imorse, så vi hann inte träna tillsammans. Så idag har jag fått en reservplats på Zumba, hoppas jag får köra. Annars blir det lite benträning och sedan hem igen för att snabbduscha innan brudarna kommer invanrandes för tjejkväll.

Ska tända massa ljus och ordna lite mys tänkte jag ;) Som en överraskning, men känner jag dom har dom nog läst det här innan dom kommer. Känner jag Sara, så är hon lika bloggtokig som jag.

Har ni provat på Zumba någon gång?


bjuder på den enda bilden på mig och Jennie som inte ligger på hårddisken. Från ganska längesen som ni nog ser. men som sagt, den bjuder vi på!

RSS 2.0