Let me see your body go

JAG.KAN.INTE.SLUTA.LYSSNA.

Taggar inför lördagen denna helg, som kommer bli en helgalen dansfylld partykväll på Slickcity tillsammans med min Partner in crime - Matilda.Hudson parkas

Höstens absolut snyggaste jacka, som jag nu är stolt ägare till.It's Britney, bitch!

Nu börjar konserten närma sig med stormsteg - I CAN'T WAIT!

Detta firar jag dagen till ära med att pumpa Britneys bästa på allra högsta volym under min storstädning. Finns fan ingen bättre musik alltså, love it. Britneys Circus turné var som rena jävla drömmen, och detta kan bara bli bättre.
Drop it down!

NEW SHOES <3

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen hem mina efterlängtade skor från Nelly, dom jag fick på Nelly high heels i augusti, så väntan har inte varit allt för lång. Ni vet väl, att den som väntar på något gott - väntar aldrig för länge.

Jag fick mitt första handsval, underbart (!), och skon heter Jemila. Provade dom nyss och dom sitter som ett smäck och var förvånandsvärt sköna - och mycket snyggare än på bild. Finns i svart och tan, jag valde de tanfärgade - kände att det var dags för några skor som inte var svarta. Jag använder alltid ursäkten, men allt passar ju med svart!RUBRIK-FIX

Har trixat och fixat lite med rubriken, men är fortfarande osäker - Linje, eller inte linje? Det är frågan! Vill hemskt gärna byta ut headern också, men har ärligt inte haft tid eller lust, kanske nästa vecka?

Förlåt för dålig uppdatering, det kommer!

My heart, my home - my everything <3


RSS 2.0