Fashion against aids by H&M

Hej allihopa!

Igår kom ju fashion against aids kollektionen ut i butik - och det är en av mina höjdpunkter på året. Det är den bästa specialkollektionen H&M producerar (enligt mig) och självklart var jag sugen på en hel del, men allra främst den randiga kjolen.

Så fylld med hopp skyndar jag mig allt jag kan direkt efter skolan, på alla hm som finns i city och letar frenetisk - men icke sa nicke för precis allt jag ville ha var slut, därmed också kjolen.

Men för att göra en lång historia kort, så ringde jag mamma, som förstår min hm-kärlek och hon var gullig nog att klicka hem den från hm's hemsida där den fanns kvar i strl 34 - YES!
Ho ho ? Våren ?

Den här bilden är tagen förra våren, i London - I BÖRJAN PÅ APRIL! Ho ho liksom, vart fan har våren tagit vägen? Det är snart maj och det snöar fortfarande om vartannat. Kan inte annat än att drömma mig tillbaka, min älskade stad - London <3


Laddar inför anatomitenta nr. 2


Svenska mästare 2012!

För brynäs är vårt namn, våra hjärtan står för stolthet, för brynäsren ger ju aldrig upp <3


Gröna pärlan är tillbaka - min trogne kompanjon!


Dessa jäkla människor, rent ut sagt!

Dessa respektlösa människor som tycker att det är en bra ide att spruta på precia heeeeela parfymflaskan. Är så less just nu.

Jag sitter i deras jävla parfymlukter flera gåger i veckan, på tåget. Har dom inget luktsinne eller?

Så, tack igen för huvudvärken och den äckliga doften i 1 1/2 timme. Då sniffar jag hellre skutskär hela vägen!


My little mac and I

Jag och min mac är ute på lite tågäventyr. Blir lika glad varje gång jag slår upp den och underbara Kajsa dyker upp på hela skärmen. Sen är den så äckligt snygg också!Omg! The impossible just happened!

Idag hände något jag oftast bara drömmer om, jag hittade en bikiniöverdel, som täckte och satt kvar! Jag ska nu hem och måla kors i taket. Inte nog med det så var den på rea för 30kr - sådär lagom. Vart? Jo, H&M såklart. (dock kan jag tipsa alla med lite större hylla att lindex bikinis är större i kuporna än andra affärers iår).

Inte nog med mitt underbara bikinifynd idag, så hittade jag två par jeans. Ett par svarta - som satt som ett smäck och gick på perfekta 199kr! Sen ett par boyfriend jeans för 399, som btw nu är mina dyraste jeans - om dom får stanna i garderoben. Ack, så skön dom var. Tänker mig med converse och skinnjacka framåt våren? Även dessa jeans från H&M, men det behöver jag väl knappast nämna numera?


'cause you're my strength


Alá Marilyn Monroe

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/399803/images/2012/pic_196647869.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/399803/images/2012/pic_196647921.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/399803/images/2012/pic_196647922.jpg" class="image">


RSS 2.0