7 days to go...

TJA ! :)

ja nu äre 7 dagar kvar tills jag fyller 17 år. ganska stort det ;) eller inte. allt som är viktigt är att det nu är bara ett år kvar tills jag fyller 18! YES ;)

idag har man varit på stan med farmor och fått lite tidiga presenter. :) fick massa grejs jag älskar, bl a en skinnjacka. så jävla hett ;) . lovin' it. sen fick man massa annat också, typ solbrillor, scarf och sånt.
Det var mycket mysigt. Käkade på george's också. gott gott. :)

Vad ska ni göra på lovet då `? :) själv så ska man fira att jag fyller 17, sådär btw. haha . på church street med vännerna. mysigt värre. erika ska baka kladdis åt mig (A) allt som innebär något med en köksvara ska jag hålla mig ifrån. haha.

fan, har gått och blivit förkyld typ., bara för att alla på call-up trivs i -10000 grader. jag dock jag föredrar värme.
nu har man kollat på medolifestivlaen och sådär. inte så värst bra eller.
finns så mkt bra musik men bara bajs i melodifestivalen, hur går det till ? :S sveriges television, skärpning!här är en låt som dock är bra! hip-hop for life.

<3

just my luck.

Heeeej :)
tänkte inleda mitt inlägg med att berätta om bääästa helgen på länge. var med erika på lördan och kollade lite på melodifestivalen och så :) sen så vart vi tröttaoch erika kom på den briljanta iden att bada skum bubbelbad ;) så det gjorde vi . vid 12 typ ;) haha . gjorde råmkt skum, flummade, garvade och var 5 år igen . :) sen vare skräckfilm och mys . 30 days of night. fyfan :) har inte garvat så mkt på HUUR länge som helst! tack söt . <3 på söndav var vi sen och soolade. ussha va svettigt det blev hörredu^^ sen bar det ner på stan lite snabbt och erika shoppade lite.

Vart i skolan idag först såklart. min morgon börjdae med balett, sen så gick det vidare till dansprov! :S ni kan bara inte faaatta hur nervös jag var! helt skakig. så det gick såklart inge bra :/ men jag fick jättemkt positiv feedback och jag fick ett betyg jag är MKT nöjd med :) så dagenm börjsde ju ändå gaaanska bra.
sen så var det svenska och engelska, mysigt som vanligt där mellan erika och gabriel , :) myysigt värre.
man fick ju lyxbehandling under engelska, nu är naglarna fina och filade ;) haha .

så ja nu sitter man ju här på jobbet och vill åka hem nuuu! skasnart tatta TE ;) mums .
man käkar så jävla mkt socker om man jobbar här asså ^^ inte bra jessica.
längtar till man ska heeem! då ska jag packa lit mer och sen äre soooova! aha , är svinigt trött kan jag säga.
ska ringa gullungen eriiiika okckså :')

image49

time heals all wounds, but what about the scars?

tjenispenis :)

idag har jag varit med erika. :) gumman du är så söt och såklart så räddade hon mig igen , haha ., nu vet jag vad jag vill göra på min födelsedag! mitt i prick stumpan. :)
Om några dagar kommer min mobiiiiil! <3 ska bli så jävla skönt att få tillbaka min gamla rosa vackra nokia ;) okej, nu ska jag köpa en annan mobil att ha tills jag får pappas (A) . så vafan men jag saknar den iaf, jag menar vad är jessica utan en rosa mobil? :O
Så jävla mkt piss i denna värld, btw! if you hadn't noticed, but I'm kind of sure you have. Karma säger jag bara . what goes around comes around .  the end  .
Nu har jag kollat på massa sex and the city (A) finns det nå bättre? okej, top model men inte annars. top model 9 börjar btw nästa onsdag! SAMMA TID SOM GREY'S! vad fan ska man göra? :( men såklart har jessica kommit på en lösning. jag tänket kolla på top model och ladda ner grey's , jackpot! ;)
juste! goda nyheter efter all skit idag så löste det sig :) vissa människor bara jag är så jävla glad för att dom finns. pappa ringde idag :) bara det blir man ju glad av men nu blev jag ännu gladare , för jag ska få börja exyra jobba ;) dom har såmkt ljudfiler så nu ska man extra jobba typ hela våren 2-3 em/dagar i veckan och hela sportlovet ;) jag kan ju bara säga att min garderob snart får sig ett rejääääält lyft ;) . haha .


RSS 2.0