paaaarty

har du någon gång lyckats dratta på endan och rulla ner för en liten trappa , PRECIS vid ingången till festen? det har jag .

haha, jaaa som du ser så lyckades jag med något alldeles extra roligt igår^^ var inte så lagom vackert, men snurrar det så snurrar det . tack och lov fanns mina kompis runt omkrign för att lyfta upp mig ganska fort., sen trillade man ju av gungan senare och rätt ner i sanden, men igen vart man upplockade direkt. ganska najst.
var på fest i Valbo , med elinpelin. först så fixade vi oss hos elin och sen fick vi snabbsupa på busshållplatsen typ :P jäääävlar var inte det smartaste. men fulla blev vi. för fulla. men äre fest så äre ;)
kom ut till valbo, behövde inte betala, taaaaaaaaaack pojkar. dansade sönder , kunde ha min väska hos vanessa och dj:n . superbra (Y) sen vare ju tabben då med att jag hela tiden gick på killarnas toa ist. haha . men det var ingendär som sa något, var mkt välkommen. haha . sen så förstörde jag mina skor när det är typ 15 minuter kvar innan bussen går :P fitta :@ men det går nog att laga, ska gå och lämna in dom på måndag. sen tog det 30 minuter att få på alla på fittbussen. polisen kom utanför, tackochlov så klev dom inte på bussen , så min sprit klarade sig men jävlar va rädd jag var. halvsov lite på bussen . hehe. vart ju så råtrött att man dog typ. sen vare gå från ettan utanskor och mina fötter gör ONT idag kan jag säga. hemma runt 3 och trött som en jude, men det vare fan värt! 
 
idag ska jag kolla på film med elin, gå till vikinga och så fläska lite. om hon bara kunde vakna. jaa nu ären snart 1 och jag får inte liv i na ;) haha. är ju så himla fint väder . här byggs det om så jag har ju bara sovit till 9 :P sen har jag vart och handlade lite grejs med mamma. fick dricksmoothie att dricka, eftersom jag inte direkt känner för att vräka i mig mat just nu. som du kanske förstår. sen så har jag legat ute och solat i nån timme och myst. tror jag somnade av lite där. inte så konstigt! ikv bäre nog av ner på cruisingen en liten stund iaf :) blir inge party men man måste ju ner och träffa folket , så det blir nog lite det. och imorgon äre solning på g igen .

Pusspåré!

image78

kommentarer
Postat av: thess

Hej! Jag tänkte höra vilken stilmall du har? Alltså till grunden? =)

2008-05-13 @ 10:12:19
URL: http://thererese.blogg.se
Postat av: Barre

Skitsnygg bild =)

2010-06-27 @ 15:53:35
URL: http://forkmaster.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar, Observera! Alla kommentarer måste godkännas innan dom publiceras.

kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback