skolfoto

bajs, bajs, BAJS! ser som vanligt ut som en fet liten 10 årig albino på skolfotot. och världens otrevligaste fotograf som tog typ 1 kort och ber till gud att man iaf har ögonen öppna! fyfan vad jag hatar skolfoton....någon mer?

nu sitter jag här helt anfådd^^ fick ta mig en snabb rush upp till 400. ja, jag sprang hela vägen upp från nedersta. nu är träningen för denna veckan gjord då. fick min engelska c bok, så nu har jag 3 skriv uppgifter som ska in på måndag. jippie. men på lördag äre insparken och imorgon ska jag träffa världens bästa :) äntligen!

handlade lite på IKEA igår. :) köpte bäddmadrass skydd, tvättkorg (som jag monterade själv) haha!, 2 lådor till min kubhylla och sen käkade vi på donken. nu ska jag inte käka det på 2 veckor iaf. :) får se hur länge de håller, för gott vare!

idag ska jag jobba efter skolan, efter bilologi förhöret jag kommer köra på och efter jag börjat med historian som jag ska göra atm. feodalism eller enbart den katolska kyrkan ska jag skriva om, men kan inte välja :S vad tycker du ? :) '


kommentarer

Lämna gärna en kommentar, Observera! Alla kommentarer måste godkännas innan dom publiceras.

kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback