Långpromenad, eller promenad iallfall

just nu sitter jag och väntar på att Mike ska komma hem och vi ska ta oss en promenad upp till fjällbacka och spana runt på dollar och köpa lite nödvändigheter, så som tvättmedel, yes diskmedel och kanske ett par gardiner om vi har tur (Y) Jag håller tummarna för det, vill verkligen ha upp gardiner i vardagsrummet nu, har ju alla stänger och tillbehöver...

Promenaden blir nog inte så mycket långpromenad, men det blir ju heller inte kort, så vi säger mellanpromenad? Ska bli skönt att komma ut i friska luften, som idag nästan är varm! (peppa, peppa, ta i trä!) Var en minusgrad idag vid 12 så förhoppningsvis är det inte så kallt nu heller.

Ikväll blir det mys med älsklingen. Bara ligga i soffan och ta det lugnt, glo på tv och käka gött! Göra någon god middag först, vet inte vad det blir dock.. funderar på om man ska köpa färsk grillad kyckling? mums!

Idag bjuder jag på en gammal bild från thailand. Känns helt overkligt att vi spenderade 17dagar tillsammans, i thailand!, för bara några månder sen. Nu sparas det till London! Vill åka dit så jävla mycket i sommar eller i höst.


kommentarer

Lämna gärna en kommentar, Observera! Alla kommentarer måste godkännas innan dom publiceras.

kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback