Lite mer info om vår flytt :)

Hej allihopa :)

Tänkte ta och berätta lite mer kring våran flytt, som sker väldigt snart.

Vi har letat lägenhet nästan hela hösten utan resultat. Vi har inte många poäng på gavlegårdarna och privata hyresvärdar tycker nog inte om vår unga ålder. Men så en dag såg jag en direkt lägenhet på Gavlegårdarna, för er som inte vet vad det är så är det tidig inflytt och de är först till kvarn. När jag anmälde oss kom det upp en ruta där det stod: "Det finns redan anmälningar på detta objekt". En vecka senare fick vi mail och vi var tvåa i kön.

Och turen var med oss och den blev vår! Vi hade länge tittat på området, som kallas albion och husen är jättefina och gamla. Så nu den 1:a februari ska vi hämta nycklarna på gavlegårdarna och börja fixa. Tyvärr, så är lägenheten väldigt konstigt inred. Gröna köksluckor och alla rum har olika tapeter, i olika färger. Så det första som ska göras är att börja måla och tapetsera. Och efter det kan vi flytta in.

Det kommer alltså ta några dagar in i månaden innan vi kan flytta möblerna, en det går bra eftersom vi står dubbelt under februari. Vi har redan adressändrat och anmält flytt på bredbandet. Första kartongen packade jag idag!

Det kommer bli mycket före och efter bilder och såklart bilder på alla möbler vi köper. Vi har redan nu en sovalkov med kartonger av ouppackade möbler. Längtar så tills vi får packa upp allting!


Vårat nya lägenhetshus.


kommentarer
Postat av: Amanda Rieem

Roligt att du är med och tävlar! :D

Vinner du får du gå in med mig! Föra alla i kön kl 22.00 och ändå få skor!

2011-01-18 @ 20:25:37
URL: http://amandarieem.com

Lämna gärna en kommentar, Observera! Alla kommentarer måste godkännas innan dom publiceras.

kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback